Results for: tapi
RSS Feeds on:

tapi

Items: 1 - 10 of 2480
Sort by



Subscribers: 2
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
Kisah hidup ibu kepada 6 orang anak yang bekerja dari rumah, suka mengambil gambar anak-anak, memasak, berjalan-jalan & menulis. Jika berminat untuk mengetahui tentang kelas asas blog & fanpage boleh hubungi melalui email di zailamohamad@yahoo.com
Tags: ada aku anak+anak anak beli boleh buat dalam dengan kalau mekla memang nak tak tapi untuk yang
http://zailabinimdae.blogspot.com/feeds/posts/default

Subscribers: 0
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
"banyak antara kita yang tidur dengan lena masa hidup tapi akan terjaga dan sedar bila telah mati..hidup dalam dunia ini bukan untuk mencari salah orang lain tapi untuk perbetulkan diri sendiri"
Tags: ada akan aku anda dengan dia ini itu kita lelaki mereka nak orang suami tak tapi tidak untuk yang
http://yeopperak.blogspot.com/feeds/posts/default

Subscribers: 0
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
no one can live life in loneliness, only stars in the sky far away... [WELCOME everyone from everywhere, with intention or by accident - THIS BLOG IS BEST VIEWED IN WEB VERSION FORMAT as its how I envision it to be with the text and photos but still any
Tags: ada aku album dah dari dia iron+maiden iron kat lagu live maiden melayu nak tak tapi tengok yang
http://deaf-angel.blogspot.com/feeds/posts/default

Subscribers: 0
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
Liku-liku kehidupan yang penuh cabaran mematangkan kita. Usia bukanlah angka yang membawa kepada kematangan sebaliknya perubahan yang seharusnya kita lakukan untuk mendapatkan perjalanan hidup yang sempurna.
Tags: ada aku apa dah dengan hari kalau korang macam nak sangat semua tahu tak tapi tengok untuk yang
http://zahiradzul.blogspot.com/feeds/posts/default

Aku Suka Pakai T-Shirt, Seluar Jeans dan Selipar Jepun. Apa Kao Kisah? Manchester United Fan, Layan Lagu Jiwang, Ahli Sukan Berbakat La Sangat Hahahahaha~
Tags: adalah aku boleh dalam daripada dengan dia gambar ini kami kat lagi naik nak tak tapi untuk yang
http://aizuemi.blogspot.com/feeds/posts/default

Subscribers: 0
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
Menulis cerita indah dalam blog saja aku mampu, apalagi cerita indah dalam hidupmu.. *benerin peci*
Tags: ada bisa buat dalam dari dengan gak ini itu juga lagi lombok orang sama sudah tapi tidak untuk yang
http://adibudiyulianto.blogspot.com/feeds/posts/default

... garang tapi cute, manja tapi tegas...♥ kau kata kau benci tapi mengapa setelah kau pergi cinta bertandang lagi?
Tags: air bawang dapur dear+diary dear diary kak+mek kak kat mek mekda minyak nak nasi sambal tak yang
http://idadamia.blogspot.com/feeds/posts/default

Hidup tak selalunya indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan..
Tags: ada adalah akan+berada akan aku berada+situ cinta dalam dari hati ini kamu kau saat tak untuk yang
http://shidasham.blogspot.com/feeds/posts/default

"Hehehe. Dunia dunia .. Berniaga orang lagi untung dari berniaga unta. Wow!"
Tags: ada bin bukan dari dato dengan dia kata lagi nak orang pun sudah tak tapi tidak untuk wow yang
http://the-antics-of-husin-lempoyang.blogspot.com/feeds/posts/default

Subscribers: 1
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
"Bahagia seseorang manusia tidak terletak pada penilaian orang lain, duka seseorang manusia tak sama dirasai orang lain, tetapi bahagia yang hakiki adalah ketaqwaan yang semua manusia patut miliki."
Tags: allah+swt allah anak anda badan dah dalam dengan kita kurus nak nie shiemz tak tapi untuk yang
http://www.shiemz.net/feeds/posts/default

Search results in RSS Subscribe to these results


 1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9 |  10 | Next