Results for: tapi
RSS Feeds on:

tapi

Items: 1 - 10 of 2480
Sort by



Subscribers: 0
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
Awal dari cinta adalah membiarkan orang yang kita cintai menjadi dirinya sendiri, dan tidak merubahnya menjadi gambaran yang kita inginkan. Jika tidak, kita hanya mencintai pantulan diri sendiri yang kita temukan di dalam dia..
Tags: ada air boleh dah dalam dengan hari kat korang lagi makan memang nak saya tak tapi untuk yang
http://elissmie.blogspot.com/feeds/posts/default

Terimalah apa yang telah dirakamkan melalui lensa digital kamera ku .... Walaupun hanya sekeping gambar yang tidak mampu berkata kata, tapi ianya mampu untuk menyampaikan maksud yang tersirat dan tersurat ... Maka Terimalaaaaahhhhh .......
Tags: ada aku bunga dah dia gambar gitu jer kat ler memang nak nih pun sebab tak tuh yang
http://ghazaaz.blogspot.com/feeds/posts/default

Subscribers: 2
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
Kisah hidup ibu kepada 6 orang anak yang bekerja dari rumah, suka mengambil gambar anak-anak, memasak, berjalan-jalan & menulis. Jika berminat untuk mengetahui tentang kelas asas blog & fanpage boleh hubungi melalui email di zailamohamad@yahoo.com
Tags: ada aku anak+anak anak beli boleh buat dalam dengan kalau mekla memang nak tak tapi untuk yang
http://zailabinimdae.blogspot.com/feeds/posts/default

Subscribers: 0
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
"Sesungguhnya kamu tidak akan dapat memberi petunjuk kepada orang yang kamu kasihi, tetapi Allah memberi petunjuk kepada orang yang dikehendaki-Nya, dan Allah lebih mengetahui orang-orang yang mau menerima petunjuk" - Surah Al Qashash ayat 56
Tags: ada aku ayam baby bersalin dalam dengan hari lagi makan masa masak nak raya tahun tapi untuk yang
http://darlingszsite.blogspot.com/feeds/posts/default

Subscribers: 0
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
no one can live life in loneliness, only stars in the sky far away... [WELCOME everyone from everywhere, with intention or by accident - THIS BLOG IS BEST VIEWED IN WEB VERSION FORMAT as its how I envision it to be with the text and photos but still any
Tags: ada aku album dia iron+maiden iron kat lagu maiden melayu nak pasal show tak tapi tengok untuk yang
http://deaf-angel.blogspot.com/feeds/posts/default

Subscribers: 0
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
Liku-liku kehidupan yang penuh cabaran mematangkan kita. Usia bukanlah angka yang membawa kepada kematangan sebaliknya perubahan yang seharusnya kita lakukan untuk mendapatkan perjalanan hidup yang sempurna.
Tags: ada aku apa dah dengan hari kalau korang macam nak sangat semua tahu tak tapi tengok untuk yang
http://zahiradzul.blogspot.com/feeds/posts/default

Subscribers: 0
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
" Ya Allah Satukanlah hati kedua mempelai ini seperti Engkau satukan hati Adam dan Hawa, Yusuf dan Zulaikha dan seperti Engkau satukan hati Muhammad SAW dan Siti Khadijah.Semoga Allah memberkati dan menghimpunkan kamu berdua kebaikan dan keberkatan di dun
Tags: ade aku+nak aku+tak aku ape cam dah die hari kat klu lagi lah nak pulak pun tak tapi tau yang
http://ourweddingoftheyear.blogspot.com/feeds/posts/default

For All Malaysian Who Wish To Learn And Discover More...
Tags: ada+tak ada atau cik+nak cik dia dpt jadi+ada komputer masuk minta nak+tanya nak pak+cik saya tak+ada tak tapi
http://www.mywindowsxp.info/2008/05/computer-engineering-are-you-interested.html/feed

..Hanya Kisah KAMI & sekeliling KAMI..QASEH GOLD Merupakan makanan tambahan berorientasikan Sunnah yang telah diformulakan untuk memberi lebih kesan baik bagi sistem imuniti tubuh badan kita. Makanan Sunnah ini juga diperkayakan dengan prebiotik yang
Tags: anak badan dah dengan gold info+lanjut kita makanan+sunnah makanan nak qaseh+gold qaseh sunnah untuk yang
http://li3ssa.blogspot.com/feeds/posts/default

Blog ini nukilan Oya @ Suraya @ MamaHamzah @ wife Mr Amir... "It's about something good to share with and something to tell to..."
Tags: ada aku blog dah dengan dia hamzah kalo kat kita lagi masa nak orang tak tapi tue untuk yang
http://sharewithoya.blogspot.com/feeds/posts/default

Search results in RSS Subscribe to these results


 1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9 |  10 | Next