Results for: rindu
RSS Feeds on:

rindu

Items: 1 - 10 of 181
Sort by



Subscribers: 0
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
no one can live life in loneliness, only stars in the sky far away... [WELCOME everyone from everywhere, with intention or by accident - THIS BLOG IS BEST VIEWED IN WEB VERSION FORMAT as its how I envision it to be with the text and photos but still any
Tags: ada aku album band iron+maiden iron kat lagu live maiden nak pasal semua song songs tak time yang
http://deaf-angel.blogspot.com/feeds/posts/default

Subscribers: 0
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
Kumpulan contoh kata kata mutiara ,kata bijak, motivasi, cinta, romantis, rayuan gombal, rindu lucu bikin ketawa, contihnya : Pria sukses pasti di blakangnya ada seorang wanita ,sedangkan pria yang tidak sukses pasti dibelakangnya ada dua..dan masih banya
Tags: cinta dengan kata+kata kata+mutiara kata kita lucu pantun selamat tahun tidak ucapan+selamat ucapan untuk yang
http://kata-kata.readmores.com/feeds/posts/default

Tags: ayah bisa ebiet ini juga kita lagu+ini lagu+yang lagu masih mereka punya sang+ayah sang saya semoga sudah yang
http://sekedar-komentar.blogspot.com/feeds/4318274832314974400/comments/default

Tags: aku berpuasa+umpama berpuasa dalam nih ramadhan+almubarak rindu salam selamat+berpuasa selamat tiada umpama+tiada umpama
http://missizah.blogspot.com/feeds/3803947147750169741/comments/default

Ketika pengalaman bertemu dengan kata maka lahirlah cerita
Tags: bersyukur+hari bersyukur comment+serunya comment+sudahkah comment hari+ini ini lok+baintan pasar+terapung rindu sudahkah+bersyukur
http://pelangiituaku.wordpress.com/comments/feed/

Tags: akak+pun akak aku anita awak kak+nita miss ngan+awak ngan nita+miss nita pernah pompuan+aku pun rindu salam sgt+bergolek
http://anitakema.blogspot.com/feeds/420538530907349409/comments/default

Tags: good+editor good+sangat good knizam+memang memang+bila muhammad+good pun+baru pun salam+perk salam saya+pun saya solehah+muhammad
http://al-pakri.blogspot.com/feeds/7112677102612297254/comments/default

Literasikan hatimu dengan membaca dan menulis karya. Hiasilah hidup dengan bersastra.
Tags: ada aku dalam dengan entah itu kata kau masih pada perlahan pun rindu sajak senja tak tiba wajah yang
http://aakdidik-puisi.blogspot.com/feeds/posts/default

Tags: apa bahulu+cicah bahulu cicah+kopi cicah+sirap cicah gambar kopi kuih+raya nak raya sedap sirap syawal zam+rindu zam
http://zamdotcom.blogspot.com/feeds/7981916574915793698/comments/default

Tags: balik+minggu balik feez+mior keh+keh keh kuci+kuci kuci lagi mak memang+nak minggu nak+balik nak ngan rindu+kat rindu
http://zamdotcom.blogspot.com/feeds/8090919492504793006/comments/default

Search results in RSS Subscribe to these results


 1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9 |  10 | Next