Results for: aku
RSS Feeds on:

aku

Items: 1 - 10 of 5816
Sort by



Subscribers: 1
Feedage Grade A rated
Rating: 2 starRating: 2 starRating: 2 starRating: 2 starRating: 2 star
Arts,Entertaintment,Games,Health,News,Bisnis,Technology,Financial,Make Money,Jobs,History,Computers,Directories,People and Society,Pre-school,School Time,Sports and Hobbies,Teen Life,International
Tags: akan aku band credit+card dari dengan dia google ini kami kita mereka orang teman untuk wazzub yang
http://rocknroll13.blogspot.com/feeds/posts/default

Subscribers: 2
Feedage Grade A rated
Rating: 3.3 starRating: 3.3 starRating: 3.3 starRating: 3.3 starRating: 3.3 star
Aku adalah seorang anak kepada En Mohd Azman Bin Abas & Pn Norbiah Binti Haji Ahmad, Isteri kepada En Abdul Rahman Bin Ibrahim, Ibu kepada Cik Udaimatunnur Qistina dan Cik Udaimatunnur Asyura...
Tags: ada aku anak apa bulan dah dia ebm ibu kalau korang nak org pada pon susu+ibu susu syura tahun yer
http://azmiraazman.blogspot.com/feeds/posts/default

Testimonials, Business & Part Times Blogger by Anastasyea Aida
Tags: ada aku baru dah dalam dapat dari dengan ini kalau nak nie rumah sewa tak tengok untuk yang+aku yang
http://anastasyea.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

Subscribers: 0
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
Ini adalah permulaan kepada sebuah perjalanan kehidupan yang penuh dengan liku dan onak. Ini adalah sebuah kemenangan terhadap godaan yang biasa dihadapi anak adam dan hawa Ini adalah kebahagian yang tidak abadi tetapi sebuah pengakhiran yang pasti sebelu
Tags: ada aku anak bila boleh dah dengan dia hari iman jer juga lagi masa nak nie pun tahun tak yang
http://atanayuiman.blogspot.com/feeds/posts/default

Subscribers: 0
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
Liku-liku kehidupan yang penuh cabaran mematangkan kita. Usia bukanlah angka yang membawa kepada kematangan sebaliknya perubahan yang seharusnya kita lakukan untuk mendapatkan perjalanan hidup yang sempurna.
Tags: ada aku apa dah dengan hari kalau korang macam nak sangat semua tahu tak tapi tengok untuk yang
http://zahiradzul.blogspot.com/feeds/posts/default

Subscribers: 0
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
"Ah, but a man's reach should exceed his grasp, Or what's a heaven for? "
Tags: aku+tidak aku anda apa dah dengan dikata+aku dikata gila goreng itu nasi+goreng nasi pernah+dikata pernah tidak yang
http://thafiexq.wordpress.com/feed/

Blog peribadi tentang kisah seorang aku.. Luahan seorang aku.. Sronok share dengan kawan-kawan.. Kenangan nak tengok bile dah tua2 nanti.. Pastu senyum sorang2.. Kalau xsempat tua pun, Orang tersayang tau suka duka aku Selama menumpang dibumi Allah yang s
Tags: ade aku allah anak baru buat dah dengan dia duit hari kat kene lagi nak plak pun untuk xde yang
http://nurhanil.blogspot.com/feeds/posts/default

Subscribers: 2
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
Kisah hidup ibu kepada 6 orang anak yang bekerja dari rumah, suka mengambil gambar anak-anak, memasak, berjalan-jalan & menulis. Jika berminat untuk mengetahui tentang kelas asas blog & fanpage boleh hubungi melalui email di zailamohamad@yahoo.com
Tags: ada aku anak+anak anak beli boleh dengan juga kalau mekla nak pun sekolah tak tapi untuk yang
http://zailabinimdae.blogspot.com/feeds/posts/default

referensi,kesehatan,keperawatan,obstetri,sexual,reproduksi,antenatal,postpartum
Tags: aku+juga aku anak comment don inuag+org inuag jenis juga org referensi+kesehatan referensi suka tahun tanda togel usia
http://creasoft.wordpress.com/comments/feed/

Subscribers: 2
Feedage Grade A rated
Rating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 starRating: 0 star
Sekilas Tentang aku dan Kota Tarakan Borneo - Kalimantan Utara Ajang Publikasi tentang Kota Tarakan dan sarana Penyaluran Inspirasi dan Pemikiran
Tags: akan dalam dengan ini kalimantan+utara kita kota+tarakan kota masyarakat stq tarakan tilawatil+quran untuk yang
http://rusly-trk.blogspot.com/feeds/posts/default

Search results in RSS Subscribe to these results


 1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9 |  10 | Next