Subscribe: Redaktøren
http://redaktuer.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade C rated
Language: Danish
Tags:
blog  bloggerwave  folk    første  gunner jensen  hele  kommer  lidt  man  mig  måde  noget  når  odds kuponer      tid 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Redaktøren

RedaktørenIT, Film, Sport, Odds kuponer- og resultater.Updated: 2014-10-04T18:00:48.277-07:00

 0 kommentarer

2007-09-18T12:19:35.739-07:00

When i was checking the daily news sites i visit everyday, i fell over this very exiciting new homepage. It’s a search-engine, specified in searching a database of companies. You can search in your own country, and world wide, so you find the best companies online. If you sign-up your own company with this database, Masteseek as the site is called, will help you increase your salesnumbers and make it easier for you to get in contact with new business associates.

Please check out: Masterseek

id="iframeBloggerwaveBlogId4332OppId12" name="iframeBloggerwaveBlogId4332OppId12" src="http://www.bloggerwave.com/ViewTrack.aspx?OpportunityId=12&BlogId=4332" scrolling="no" width="200" height="38" frameborder="no">


Tjen penge på at blogge?

2007-07-29T15:37:18.228-07:00

Efter endnu en af mine utallige runder på dvs. hjemmesider, faldt jeg over utroligt fedt projekt. Projektet hedder Bloggerwave, og er en hjemmeside man kan tilmelde sig, og tjene penge på at blogge og skrive om dvs. produkter og firmaer. Det er en perfekt måde at få reklame ud på, for det første fordi det er en fed måde at lade folk vide om gode produkter, og samtidig en genial måde at sørge for ens lyst til holde sin blog i gang. Bloggerwave.com er ny åben for nye bloggers, og jeg kan varmt anbefale at folk kigge ind forbi deres side. Folk der fremover læser min blog kan genkende indslag jeg skriver fra bloggerwave.com ved at jeg ligger et lille logo i bunden.


Bloggerwave
Endelig gang i projektet!

2007-07-28T08:23:22.394-07:00

Jeg sad for noget tid siden, og læste lidt på XplayN.com, som man vel efterhånden kan kalde for Danmarks største eSport online-magasin, hvor jeg fandt et forum indlæg hvori en fyr der hedder Gunner Jensen efterspurgte nogle folk som ville være med til at hjælpe den Danske eSport scene lidt videre i udviklingen og starte en mindre turnering i Counter-Strike. Efter at have læst hele indlægget igennem, skrev jeg en mail til Gunner Jensen, som er manden der tog hele initiativet til at få stablet cuppen på bene, hvori jeg skrev lidt om hvad jeg havde været indvolveret i før, og hvad jeg kunne tilbyde af kompetencer osv. Det hele er nu mundet ud af at vi sidder 4 dage før, og er næsten klar til at kunne præsentere sponsorer, og klar til at kører den første cup, og jeg synes personligt der bliver rigtig spændende at se hvordan det hele kommer til at gå.

Så stay tuned, så kommer der en opfølger på dette indlæg med mere information til dem der må interesserer sig for den slags :)Første blog, hvem er jeg?

2007-07-27T09:36:33.346-07:00

Kender i det når man bare sidder og stener foran computeren uden formål eller grund? Måske ikke, men det gør jeg, rigtig godt. Flere gange når min kæreste går forbi mig kommer den lidt halv-bidske kommentar: "Så gå da væk fra skærmen når du ikke laver noget alligevel!!". Jeg har i længere tid nu gået og overvejet at få mig en blog, hvor jeg kan smide mine tanker, små irretationer samt få delt nogle af de odds-kuponer jeg laver. Jeg håber i vil tage godt imod min blog, forudsat der selvfølgelig er nogen der gider tag sig tid til at læse det jeg skriver. Ihvert fald er folk meget velkommen til at kommen/kriti-serer.

More to follow, (tror det blog noget her er lige mig)