Subscribe: Vickis verden
http://vickieilskov.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Danish
Tags:
blev  dage  dagen  efter  fik  godt  han  havde  kæreste  lidt  man  med  mig  noget  når man  når  også    skal    var 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Vickis verden

Vickis verdenVelkommen til min lille verden! Nu prøver jeg altså...! Har aldrig været verdens bedste til hverken at føre dagbog eller holde orden i dagene, men nu får I altså en mulighed for, at følge med i hvad der sker i mit liv. Kan dog ikke garantere for unUpdated: 2014-10-05T00:01:45.162-07:00

 Man bliver da hængt op når man ikke husker at opdatere ;)

2007-09-02T12:04:44.725-07:00

Ja.... jeg ved det godt. Skrev jo allerede til at begynde med, at jeg altid har været elendig til at huske at ajourføre dagbøger og blogger mm... Hermed beviset!

Fik et opkald fra min kære far, som pænt bad mig skrive lidt på min blog, når det nu var så lidt de ser til mig... Og man lystrer vel sine forældre ?! :)

Skolen er nu startet og der er nok at se til! Det virker næsten som om, at eksamen står for døren - selvom der er godt 9 mdr til.. hmm... hvorfor skal der allerede stresses over det nu?!
Well, jeg forsøger at tage tingene stille og roligt - men nu har jeg jo vist altid været kendt for at freakelidt for nemt... Men igen, jeg er opmærksom på det og jeg FORSØGER i det mindste. Smiler..

Tæerne er i bedring. Desværre har jeg mistet følelsen i noget af min ene storetå efter operationen. Der blev øjensynligt ramt en nerve (JA tak, jeg husker det tydeligt) under sidste lokalbedøvelse og nu er jeg følelsesløs i et stykke af min højre storetå. (Godt det ikke var noget andet jeg fik opereret ;)) Skal til tjek om tre mdr for at se om følelsen er vendt tilbage, ellers bliver der sandsynligvis tale om noget forsikring eller erstatning. Ja ja, jeg bliver nok ikke ligefrem rig af det - men lidt har da også ret, når man blot er en fattig studerende som mig...

Har haft en herlig weekend.
Fredag var jeg hos min veninde Susanne og spise og hygge og af ukendte årsager blev jeg vist temmelig beruset. Min kæreste har i hvert fald efterfølgende fortalt mig at jeg rodede rundt da jeg kom hjem, hvorefter jeg storsnorkede så han ikke kunne sove... Var i øvrigt sikker på at han sov på sofaen da jeg kom hjem, men min hukommelse er åbenbart helt ad h... til. Faktisk en grim oplevelse, som har skræmt mig lidt. Skulle en "voksen" kvinde som jeg ikke kunne tåle at drikke en flaske vin og en fadbamse uden at blive stang barcardi? Skræmmende!!! Skal aldrig drikke mig fuld mere! (har jeg sagt det før?!) :)

Lørdag havde Bjørn og jeg planlagt hyggeaften med god mad og vin, men helbredet svigtede min mand - og han kom hjem fra fodboldkamp lørdag aften kl 18.30 med feber og blanke øjne... (Lille pus...) Så vi lavede vores aften om til en forkælelsesaften med grillmad, slik og cola. Absolut ikke noget dårligt alternativ :)

Dagen idag har vi også taget det stille og roligt. Fået vasket en masse tøj og ellers bare hygget med film og resterne fra gårsdagens hygge. SKØNT! Så er der ny energi til en ny uge.

Nu har jeg vist skrevet mere end nogen orker at læse - så derfor vil jeg slutte af igen. Skal nok forsøge at forbedre mig og skrive lidt oftere, så min dejlige familie kan høre lidt om , hvad jeg går og laver. Som jeg plejer at sige: "Intet nyt er godt nyt" ;)

Tanker herfra migDagen efter operationen...

2007-08-10T04:19:51.786-07:00

Når man endelig må ligge stille og ikke lave noget - så er det dødsygt!!!

Nå, men jeg fik taget forbindingen af idag efter en overraskende rolig nat uden smerter. Føj for et trafikuheld! Min tå ligner jo noget der er løgn!!! Håber virkelig den bliver pænere med tiden - ellers er der sgu ikke meget sexy feet over mig ;) (som om der nogensinde har været det..hmm)

Idag vil jeg forsøge at få lavet lidt mere på min intersprogsanalyse. Nu er der kun en uges tid tilbage inden jeg starter på 7. semester og jeg GLÆDER mig enormt til at være færdig! Tænk at bruge så lang tid på noget man er i tvivl om man overhovedet vil bruge til noget... Stupid girl!

Hermed lidt tanker og info for dagen. Skriver måske lidt senere...Operation 1 overstået...

2007-08-09T11:41:10.229-07:00

Ja, så blev det dagen hvor min venstre tå skulle ordnes... Av! Er dømt til at ligge på sofaen de næste par dage så foden kan få ro til at komme sig. Håber på hurtig og god bedring så jeg snart kan komme ud og træne igen:) Desværre skal næste fod allerede ordnes den 22/8 - så spørgsmålet er hvor meget jeg egentlig når at lave... hmm...Luksusophold i Viborg

2007-08-09T11:43:29.807-07:00

Efter mine 20 dage i det sydfranske må jeg indrømme at savnet til min kæreste var ENORMT! Så jeg glædede mig ubeskriveligt til at komme hjem til ham og hygge.

Fredag morgen ringede hans alarm og som altid fik han et par snoozere :) Efter lidt for mange af disse snoozere gjorde jeg ham opmærksom på, at han måske var lidt sent på den - men her blev jeg så overrasket første gang! Han havde taget dagen fri for at vi kunne være sammen (skal lige siges at manden er MEGET engageret i sit job og ikke typen der bare sådan tager fri) - så allerede her følte jeg mig som verdens lykkeligste pige!

Dette var dog langt fra alt han havde planlagt...

Jeg blev bedt om at pakke en taske med stort set alt... og så gik turen ellers ned gennem det jyske til vi landede i Viborg...

Prinsen havde planlagt et weekendophold på hotel med et fantastisk værelse med egen spa og sauna, hvor der ovenikøbet ventede kold champagne og en smuk rød rose. Behøver jeg at sige mere...? Vi havde en vidunderlig weekend i det midtjyske og jeg blev forkælet hvert sekund! Måske havde min kæreste også savnet mig lidt..? :)20 dage i Vence som hundepasser

2007-08-09T11:46:51.821-07:00

Et uventet opkald fra min mor giver mig pludselig en chance for at opleve det sydlige Frankrig. Min moster (Laila) og hendes kæreste (Ole) er bosat i Vence og ville gerne en tur gennem Italien og Sicilien, men havde ingen hundepasser til deres lille Jack Russel hund, Nikki.
Tøsen her elsker jo dyr og ikke mindst varme himmelstrøg, så hun takkede pænt ja til en betalt rejse tur/retur til Frankrig - på trods af nyforelskelse og godt vejr i DK...

Jeg tilbragte tyve dage i Vence sammen med lille Nikki. Vi fik besøg af mine to veninder (Elena og Louise) i 8 dage og jeg kan skrive under på, at livet blev nydt i fulde drag! Der blev lavet god mad, drukket fantastisk vin og champagne, gået ture, blev snakket og faktisk tog vi os også sammen til at opleve et fransk fitnesscenter, hvor vi deltog i Body Pump og Body Combat. To fede timers styrke og konditionstræning med en dygtig og utrolig energisk instruktør! Skal lige siges at vi da i hvert fald var to, der havde ondt flere dage efter... :)

Vence skal opleves igen, men næste gang vil jeg også have min kæreste med. Der er bare et eller andet skide romantisk over Frankrig...!