Subscribe: Hotstuffs Den
http://hotstuffc.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Danish
Tags:
alle  andre  deres  dig    heide park  hvad  ind  inoa  lige  man  med  mere    selv  skal    ved  være 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Hotstuffs Den

Hotstuffs Den

Updated: 2014-10-05T03:56:24.417+02:00

 Pepsi Max - Ud i det Fri.

2010-05-19T19:28:29.053+02:00

Nu har de fleste af jer sikkert set Pepsi's nye tiltag af reklame film.

Den byder på nogle af de største navne, som f.eks Kaka, Messi, Drogba og Henry.

Konceptet er enkelt: Tag nogle af verdens bedste fodboldspillere og lad dem spille mod naturens folk ude i den sydafrikanske bush, alle tricks gælder.

har du endnu ikke set videoen, så kan du se den på Pepsi's egen hjemmeside her:

Pepsi Max.
(image)Tempt Cider - A Club for Secrets

2010-05-19T19:19:59.712+02:00

Nu er der kommet et såkaldt Secrets side. Hvor man kan fremsige sine hemmeligheder, helt anonymt.

Ved ikke om jeg synes om konceptet, men det må egentlig være op jer derude at bestemme. Så vil ikke kede jer med meget mere tekst, men bare vise jer vej til den. :)

I kan se videoen her under, eller gå til siden her: Tempt Cider

(image)Er du Ekspert i noget?.

2010-04-19T16:29:42.319+02:00

(image)Og har du en passion, som du selv føler at du er ekspert i?.

Så kan Expertportal.dk meget vel være en side for dig.

Her vil man prøve at samle alle danske eksperter for at have en slags tænketank. Der skrives følgende om siden:

ExpertPortal er Danmarks største portal for anerkendte eksperter og stedet, hvor medier leder efter 'dagens ekspert.'
Dette er stedet for folk, der er passioneret og ved mere end gennemsnittet om givne områder. Målet er at give medier mulighed for, at udvide eksperthorisonten ved at finde den ekspert de har behov for i nuet herinde og for vores medlemmer, at udnytte deres ekspertise optimalt.

Intet ekspertiseområde er for lille eller for stort til ExpertPortal. Alle eksperter tilfører værdi inden for det de beskæftiger sig med.

ExpertPortal tilbyder sine medlemmer en platform til at dele informationer om dem selv som personer, om deres passion gennem ubegrænsede antal oprettelser af artikler og pressemeddelelser på siden som medierne frit kan rippe, og derigennem gøre medlemmerne synlige i mediebilledet og hjælpe medierne med deres udfordringer.

Så, hvis du er træt af, bare at være en i flokken, så skulle du tage og kigge derind. Og hvem ved. Det kan måske være dig der en dag får den anerkendelse, som du fortjener inden for dit felt.(image)L'Oreal - INOA

2010-05-19T18:59:18.294+02:00

L'Oreal er kommet frem med et nyt produkt, som denne gang udelukkende er blevet fremstillet til frisører og andre stylister.L'Oreal skriver selv om deres nye produkt:INOA fra L'Oréal Professionnel er det største teknologiske gennembrud i de 100 år, hårfarve har eksisteret. Serien er udviklet eksklusivt til frisører og INOA er den første hårfarve som indeholder den revolutionerende ODS-teknologi: Oil Delivery System*.INOA vil uden tvivl revolutionere og blive de danske kvinders foretrukne hårfarve på grund af sine bemærkelsesværdige fordele:• Duftmæssigt velvære i behandlingstiden • Komfort til hovedbunden• Absolut respekt** for håret • Perfekt dækning af hvide hårMiraklet  bag INOA har L'Oréal Research døbt ODS. ODS er et oliebaseret system der maksimerer hårfarvesystemets virkning. Den revolutionerende og ammoniakfri formel, giver frisøren mulighed for at lysne håret med op til tre toner. Farveresultatet med INOA er fantastiske - præcise, ensartede og med perfekt dækning af alle hårtyper.INOA = det ultimative inden for pleje! Med INOA fra L'Oréal Professionnel forenes et fantastisk farveresultat med optimal velvære. Den nye farveserie tilbyder en optimeret og meget komfortabel atmosfære til salonen – dette med fokus på reduktion af lugt samt optimering af den absolutte respekt** for håret og optimal komfort til hovedbunden.Så er du en spirende en spirende eller en etableret frisør/stylist, så er Inoa, vist lige noget for dig. :)Du kan se mere om Inoa på linket herunder:L'Oreal Inoa[...]De besværlige kvinder.

2010-03-17T14:18:54.099+01:00

Ved ikke helt om det bare er kvinder generalt eller om det bare er mig, som er forkert på den.

Men denne her video, får mig til at tænke, at nogle kvinder virkelig bare SKAL være besværlige, lige meget hvad man gør for dem. :) Og så denne her stakkels stylist/frisør, som prøver og prøver at få gjort kvinden glad. Han har jo ingen jordisk chance. FØR han finder L'Oreal INOA frem.

Så sker der ting og sager. ;)

Men nok om det. Jeg vil lade jer se filmen. :)

(object) (embed)
(image)Nordjyske Gymnasier.

2010-05-19T19:08:31.229+02:00

Normalt ville et gymnasie, lave en død kedelig reklame for dem selv.

Men tror egentlig at Nordjyske Gymnasier har fat i noget her, med deres nyeste reklame for dem selv. :) De har fået 3 gymnasie elever til at lave en ret så sjov video om et racerløb på en frossen sø.

Meen hvad der sker mere i den, må i selv se. Da jeg ikke vil afsløre det hele. :)

(image)Bee Race.

2010-02-18T10:40:43.253+01:00

Så fik man lige smidt en mail i nakken her igår formiddags. Og ja hvad tænker man. Det er jo fra en man kender og en man har tillid til, så hvorfor ikke lige se den video, som var med.

Og det fortryder jeg på ingen måde at jeg gjorde. Videoen er en ny reklame for Carlsberg Sport og den rammer plet.

Der er simpelthen dømt ødelæggelse, når de dyr i videoen hærger på sin vej i det race, som de har gang i. Men, men. Det kan godt være at de skriver at det er et Bee Race, men har lavet lidt detektiv arbejde og fundet ud af at det rent faktisk er hvepse. Men skidt med det. Det er ikke tidspunktet, hvor vi skal være politiske korrekt.

Pointen er at folkene bag reklamen, har fanget det helt rigtige. Reklamen er utrolig morsom og giver jo et godt indtryk af at der er power i deres læskedrik.

Vil overlade det til jer selv at bestemme, hvad i synes om filmen. I kan se den her, ved at klikke på play knappen nedenunder her. God fornøjelse.


(object) (embed)
(image)Heavy Rain Spoiler.

2010-02-15T10:02:16.860+01:00

Så blev det endeligt muligt, for dem der ikke har fået anskaffet sig demoen af Quantic Dream's kommende udgivelse Heavy Rain, at spille en lille scene på Youtube.

(image)

Det er en anderledes approach på at promovere for sit spil, men dermed ikke sagt at det er en forkert måde at gøre det på.

Nogle ville nok sige at der er for meget spoiler over det. Andre ville nok argumentere for at det giver folk, som ikke har mulighed for at spille demoen, en chance for at prøve en basal udgave af spillet.

Så kan den håbefulde Heavy Rain fan og andre, sidde og vente på at spillet bliver released d. 24 feb i EU. Og indtil da, enten prøve demoen eller teste Youtube versionen.

Men hvad synes i om det? Er det en god måde at promovere sit spil på? Dårlig? Fyr løs. :)

Ps: har selv prøvet det og altså ved første øjekast, så virker det ret underligt at "spille" på Youtube, men måden det er sat op på, er faktisk meget genial. Så længe man kan holde sig fra playlisten til højre :D

Heavy Rain, game, spil, spilerfaring, thriller, spænding, PS3, Playstation3, konsekvens, origami, mord, mysterie, detektiv, Scott Shelby, Ethan Mars

(image)2010?.

2010-02-06T14:54:27.798+01:00

Hey alle sammen, så er jeg tilbage igen efter en dejlig lang og veltjent pause fra nettet og andre ting. :) Hvad bringer 2010?

Indtil videre har det bragt sig nogle nye projekter og andre ideer. Bl.a et par ideer til Facebook, som jeg nok skal bringe flere nyheder om på et tidspunkt. :)

Hvad har 2010 bragt med sig på det personlige plan?. Puha jamen altså en dejlig pige i mit liv og så lidt andre ting og sager, som vi ikke behøver at komme ind på.

Lad os bare sige at 2010 er startet på en god måde og så må vi se om det fortsætter.

Der vil komme lidt mere aktivitet på min blog her inden længe, når jeg går igang med et andet projekt, men det skal i nok få noget mere afvide om ;)

Indtil videre. Lev sikkert og nyd jeres liv fuldt ud. I har kun 1 af dem.(image)Årets Tatovering

2009-11-19T11:15:21.708+01:00

Hvem har Årets Tatovering?.

Her for omkring en måneds tid siden, sagde en veninde til mig at jeg burde tilmelde mig til Discovery's konkurrence om hvem der har Årets Tatovering. Og jeg tænkte hva pokker. Det kan jo ikke skade nogen at prøve?.

Der er jo trods alt en rejse til LA og et besøg hos Kat Von D's tattooshop som præmie?. Og hvem vil ikke gerne vinde det?. :D

Så mit bidrag til konkurrencen er min smukke engel:

(image) Billedet er taget af Janne Enevoldsen og tatoveringen er lavet af Jesper Mann, fra Cph Tattoo Center.

Men nu er det jo sådan at der skal stemmer til at vinde sådan en konkurrence. Så hvis der var nogen der skulle have lyst (ingen tvang), så skal de være velkommen til at klikke Her og dermed give jeres støtte. :)

Hvis du vil læse mere om konkurrencen, så kan du gøre det her:

Årets Tatovering

(bemærk at de links i denne post, fører dig til facebook, så det kræver at du logger ind på facebook, for at se siderne).
(image)Vind 50.000kr hver måned de næste 50 måneder.

2009-06-06T03:27:10.668+02:00

(image)

Så er Danske Spil ude med et nyt spil.

Her har du muligheden for at skrabe dig til 50.000kr hver måned de næste 50 måneder.

Det var da noget af en gevinst?. Så kan man leve som en konge eller spare op til 
lige hvad man ønsker sig. 

Derudover har man muligheden for at skrabe sig til 25.000kr i 25 måneder 
eller 10.000kr i 10 måneder. Hvilket jo heller ikke er dårlige gevinster. :) 

Så hvad venter du på? 

Afsted. Ind og vind pengene og sørg for din fremtid. 


Skrab dig til 50.000 hver måned!


(image)
(image)Sommerferie i Østrig?.

2009-06-06T03:20:59.836+02:00


Står du og skal finde din kommende sommerferie?. 

hvorfor så ikke vælge Østrig? 

Østrig ligger i den temperede zone - i overgangszonen fra det atlantisk påvirkede til det kontinentalt prægede mellemeuropæiske klima. Der er markant forskel i både temperatur og klimaets karakter i løbet af de 4 årstider.

Lige nu har du muligheden for at vinde en sommerferie ved at tilmelde dig Østrigs Turistråds
nyhedsbrev og dermed være med i konkurrencen om at vinde en komplet sommerferie. 

Derudover er der andre konkurrencer hvor du også kan vinde ferier til andre steder i Europa. 

Så hvad venter du på?. Måske er du den næste der skal til Østrig gratis.


Sommerferie til Østrig(image)
(image)Hvid Zone - Ældre kvinder sluger det hele.

2009-06-06T03:06:38.815+02:00

(image)

Hehe nej, lad ikke overskriften snyde dig. 

Hvid Zone er gået i offensiven for at få nye mennesker ind i sygehusvæsnet 
og det gør de ved at lave lidt sjov med de gode ting du som person kan 
gøre i det danske sygehusvæsen.

Hvid Zone skriver selv: 

Hvid Zone stiller skarpt på det intensive ved livet som bioanalytiker, radiograf og sygeplejerske. Uddannelserne er starten på en spændende fremtid, hvor overblik, mod og handlekraft er vigtige egenskaber i arbejdet med syge eller udsatte mennesker. Navnet Hvid Zone og logoet med det røde kryds er inspireret af hospitalsverdenen og det stærke teamwork, som foregår mellem sundhedspersonalet.

De retter deres søgen efter de 17-25 årige, for at oplyse dem om hvad de forskellige
jobs indebærer og hvad de forskellige uddannelser kan føre til. 

Synes for en gang skyld at de har ramt rigtigt og at de har fået fat i et 
rigtig godt medie for at fange de unge mennesker på. 

Så var det ikke noget for dig at blive bioanalytiker, radiograf eller måske
sygeplejeske? Så kig ind på Hvid Zone's hjemmeside og læs mere.

Mere info, klik her: Hvid Zone (image)
(image)Danske Spils Nye Univers.

2009-05-07T22:56:14.141+02:00

(image)

Nu har Danske Spil så fået deres egen "sjov og ballade" side, med 
alskins spil fra Yatzy, Hjerterfri til Sudoku og Bogstavskrab.

På spillesiden kan du enten spille mod andre, eller spille alene
og dermedvinde pengepræmier. 

Så sjov og ballade, samt pengepræmier. 
Det er jo noget vi alle sammen kan li. :)

Så hvorfor vente?. 

Jeg har selv lige vundet 22.50kr på et spil Yatzy :D

Se mere på Danske Spil 


(image)
(image)DSB Orange.

2009-04-27T15:48:21.385+02:00

(image)

Der er altid penge at spare, hvis man vælger DSB. 

Men hvis man vil spare endnu flere penge, så kan man benytte sig af 
DSB's Orange billetter. 

Så hvis du f.eks skal en tur til Jylland fra kbh og hjem samme dag, 
så burde du bestemt tjekke DSB Orange, for at se om der er nogen billetter. 

Men du skal være hurtig, fordi der er et begrænset antal af billetter. 

Du kan finde mere info omkring billetterne her:


Dsb Orange


(image)
(image)OnFone - Billig Telefoni.

2009-04-27T15:30:53.547+02:00

OnFone er et dansk ejet firma, som er blevet rigtig populær især hos de unge med deres billige priser, god service og gode produkter.OnFone skriver selv:EN BEDRE OPLEVELSETelefoni er telefoni. Internet er Internet. Men derfor kan man jo godt gøre sig umage for at gøre oplevelsen lidt bedre. Hos Onfone får du bedre kundeservice, bedre priser og bedre produkter. Vi holder fokus på at levere kvalitet til lave priser, og holde vores produkter enkle og gennemskuelige. Bedre kundeserviceTelebranchen har ikke det bedste ry. Derfor prioriterer vi vores kundeservice højt. Den bedste måde at beholde en kunde på, er ved at opføre sig ordentligt og reelt. Så det gør vi.Samme pris til ind og udlandOg så har det altid undret os, at det skulle være så pokkers dyrt at ringe til udlandet. Hos os er prisen stort set den samme om du ringer til Ringsted eller Riga.Med andre ord. Saml din telefoni og Internet løsning hos Onfone og få en bedre oplevelse. Udover dette, så kører OnFone pt et super godt tilbud.For 20kr. Får du gratis overflytning af dit gamle telefonnummer og 200kr taletid oven i prisen.Det er jo slet ikke galt, så hvorfor ikke finde et gammelt nummer frem og så få liv i det?.Onfone - Billig telefoni[...]Spin Palace - Online Casino

2009-04-25T02:51:47.348+02:00

Siden starten i 2001 har Spin Palace vunnet flere priserog er i dag en av internetts mest populære online casinoer.Spin Palace skriver seg på sin side: Siden vi startet vårt online kasino for over 5 år siden, har vi funnet tallrike priser, fra Beste nye online kasino, til Best kasinoservice og Redaktørens valg i flere online kasinopublikasjoner. Vårt mål er å gi våre spillere den mest underholdende online spilleopplevelsen tilgjengelig på internett, ved å tilby deg trygge, sikre og engasjerende online kasinounderholdning.På vårt Online Casino vet vi hvor viktig service er, og vårt dyktig kundeserviceteam er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Støtteteamet er her for ditt minste behov, og kan kontaktes på avgiftsfri telefon, e-mail eller live chat.Videre tilbyr vår Online Gambling-programvare over 250 toppmoderne Las Vegas-liknende kasinospill og med en gjennomsnittlig utbetaling på over 97%, har vi bedre odds enn et landbasert kasino! Det store utvalget av spill betyr at vi har noe for enhver kasinospillers smak, fra novisen til korthaien, men ikke ta vårt ord for god fisk; Last ned vår gratis programvare idag og finn ut hvorfor vi ble valgt som det beste online kasinoet!Så hvorfor ikke hoppe ind og prøve en anderledes, sjov og velfungerende spilleside?. :) klik på Spin Palace nu og få en kæmpe bonus når du tilmelder dig.[...]McDonalds Familieklub.

2009-04-22T15:40:57.757+02:00

(image)


McDonalds Familieklub. 

Se det er en af de bedste opfindelser nogensinde til børn op til 12år. 

Hos McDonalds familieklub får dit barn hvert år bl.a en fødselsdags hilsen og andre små godter tilsendt. Hvilket jo er sjov ting. :) 

Derud over har du også muligheden for at holde fødselsdag på McDonalds (Dette gælder for alle , både medlemmer og ikke medlemmer). Og det ved vi alle jo at det er en ting alle børn elsker at gøre. :) 

Lige nu kører McDonalds Familieklub en konkurrence, hvor 1. præmien er en skræddersyet familiepakke til 50.000kr hvor i kan vælge mellem enten at besøge en eller flere af danmarks forlystelsesparker hvilket bl.a inkluderer Djurs Sommerland, Fårup Sommerland, Lego eller Jesperhus Resort. 

Derudover er flotte præmier i alle 2. og 3 præmier. Sammenlagt er der 809 præmier at vinde.

Eneste krav er at du tilmelder dig / dit barn (som er op til 12år). 

Så hvorfor ikke tage chancen og få en tur til Lego, Djurs, Fårup eller Jesperhus Resort?.

Kig ind på McDonalds Familieklub nu og giv det et forsøg. 
(image)

(image)Fang skibe i dammen?.

2009-04-20T19:12:34.537+02:00

(image)


Så er DFDS ude med et nyt sjovt tiltag. 

Nu har du muligheden for at fange dig vejen til et Cruise med DFDS for dig og 7 venner
eller familie til en værdi af næsten 16.000kr.

Det eneste du bare skal gøre er at at fiske i DFDS Fiskedam  og fange det rigtige skib, så vinder du.

Hvis du ikke fanger det rigtige skib, så har du alligevel muligheden for at få et godt tilbud på DFDS Cruises enten til Norge eller England. 

Så det kan jo godt betale sig alligevel. :)

Så hop i dine vaders og tag en tur til DFDS Fiskedam  og fang dit lykkeskib.  (image)
(image)"Kun De Sejeste Tør".

2009-04-17T12:37:04.429+02:00

(image)


Kan du lide hemmelige ting?. 

Kan du lide overraskelser?.

Er du altid frisk på noget Vildt og Crazy?. 

Så tilmeld dig nedenstående og se hvad der sker d. 1 maj.

Hvad det er , kan jeg ikke røbe, da jeg ikke selv ved det. Men udfra deres videoer
så kan det da kun være noget super godt vi har i vente. :) 

Er du den sejeste?

(image)Classic Britain.

2009-04-17T12:35:18.006+02:00

(image)


Har du altid ville ønske at du kunne udforske England og alle landets seværdigheder?. 

DFDS Seaways og Visit Britain har nu lavet et samarbejde, som gør at du kan komme afsted for næsten ingen penge. F.eks kan I for 548kr hvis i er 4 personer tage en bil med og dermed have mere bevægelighed når i udforsker steder som f.eks London, The Cotwolds, Stratford upon Avon og mange andre steder i Englands smukke omgivelser og natur.

En masse kan skrives om denne mulighed, men hvorfor ikke bare selv udforske mulighederne selv?.

Klik ind på Classic Britian nu og få en masse oplevelser som du måske ikke vidste at du havde råd til. :)


(image)
(image)Ipsos Access

2009-04-07T03:21:48.145+02:00

(image)


Ipsos Access Panelerne er den førende europæiske leverandør af markedsundersøgelser baseret på paneler. Brug af internettet som led i vores online panel. For at gøre din mening til kende - enkelt og nemt! 

Ipsos Access Panelerne er en europæisk leverandør og en del af Ipsos-Gruppen, en af de førende virksomheder på markedet. 

Ipsos Access Panelerne er forpligtet til at give forbrugerne mulighed for at sige deres mening om forskellige emner, og at fabrikanterne tage hensyn til disse punkter, når de udvikler nye produkter. 

For at nå disse mål, arbejder Ipsos Access Paneler med folk som dig, der indvilliger i at deltage i en særlig gruppe af forbrugere kaldes et panel. Et medlem af dette panel, der kaldes et panel deltager, vil få flere invitationer om året til at deltage i undersøgelser. 

Ipsos Access Panel er veletableret i Europa, med kontorer i Frankrig, Storbritannien, Tyskland og Italien. I øjeblikket over 100 personer, der arbejder for virksomheden. 

Ipsos-Gruppen, med sin undersøgelse metode var den gruppe, der kaldes "International onde ånder", er blandt de 10 verdens førende selskaber inden for markedet. Den gruppe har god viden og erfaring på mange områder, fra reklamer forskning med Ipsos Interactive Services, at meningsmålinger, og alle aspekter af markedet (produktprøvning, begrebet testning, lancering af produkter, kommunikation ...). Ipsos-Gruppen opererer i 35 lande.


Ipsos Access


(image)
(image)Heide Park - Tyskland

2009-04-05T15:21:36.797+02:00

Går du og mangler en mini ferie?. Til en billig penge?.Har du nogensinde hørt om Heide Park i tyskland? Det tænkte jeg nok. Det havde jeg heller ikke før en af mine veninder gjorde mig opmærksom på dette lille paradis.Heide Park skriver selv om stedet:Heide-Park er ikke noget mirakel! Det er meget mere.Der er ingen mirakler i Heide-Park, bare mere end 50 attraktioner, lige fra de stille og rolige til de lynhurtige, hvor man taber pusten. I Heide-Park finder I alt det, et eventyrlystent hjerte kan begære - og så er det helt ligegyldigt om hjertet sidder bag et lille eller stort bryst.Derudover har du muligheden for at tilbringe et par nætter på det smukke hotel Port Royal, som ligger lige op til Heide Park. På Hotel Port Royal har vi genskabt pirattiden fra 1600-tallets Caribien. Her genfortæller vi historierne fra dengang. Samtidig har vi skabt et helt moderne hotel, helt unik i Tyskland - og perfekt for familier, firmaer og konferencer. Prøv at tage med på en kort tur rundt på Port Royal. Så ... klappen for øjet, træbenet på, nu går det løs!Så med skønne omgivelser, sjove attraktioner og et fantastisk smukt hotel, kan i nu tilbringe en mini ferie sammen med familien, kæresten eller i godt selskab med vennerne til en utrolig lav pris. Følgende tilbud er aktuelt pt:Giv hele familien en ekstra ferie i Heide-Park for fuld fart. Ta’ 2 dage, men betal kun for 1!Oplev alle vores forskellige aktiviteter og shows, prøv alle vores forlystelser – lige så meget, I orker – og nyd opholdet på vores spændende sørøverhotel, Hotel Port Royal, med alle de gennemførte detaljer.Vores ”2 for 1” forårs miniferier indeholder:2 dages entré til Heide-Park med alle forlystelser, shows og aktiviteter betalt. I skal kun tænke på at have det sjovt!2 overnatninger i ”Sørøverkahyt” på vort temahotel, Hotel Port Royal – med egen indgang direkte til parkenStor morgenmadsbuffet hver morgenUnderholdningsshow hver aften på Hotel Port Royal.Fri parkeringFra kun 74,00 EuroPrisen er pr. person i "sørøverkahyt" på Hotel Port Royal ved 2 voksne og 2 børn under 11 år i samme kahytSå hvad venter du på?.Få 2 dage, betal for 1 - i Heide-Park og nyd en super god tur til Tyskland.[...]Viasat

2009-04-02T16:45:44.896+02:00

Viasat A/S har i over 20 år produceret og distribueret nyskabende og passioneret underholdning fra ind- og udland direkte hjem i de danske stuer.I dag er Viasatkanalerne TV3 og TV3+ landets anden- og tredjestørste kommercielle TV-kanaler. Sammen med Viasats andre kanaler, den nye familiekanal TV3 PULS (premiere 23. marts 2009), de 8 TV1000 filmkanaler, Viasat Explorer, Viasat Crime, Viasat Nature og Viasat History, er hele familien sikker på at få skræddersyede oplevelser via parabol, kabel og bredbånd.Med Viasats 6 forskellige, digitale TV-pakker har du mulighed for at sammensætte lige præcis den TV-pakke, der passer til dit behov. Pakkerne giver i alt 31 kombinationsmuligheder. Uanset hvilken kombination du vælger, sikres du automatisk landets stærkeste og mest efterspurgte TV-kanaler i digital kvalitet: TV3, TV3+, TV 2, de 8 regionale TV 2-kanaler – og ikke mindst DR1, DR2 samt de 8 TV1000 filmkanaler, heriblandt vores nye kanal TV1000 Drama.Oplevelserne bliver ikke mindre af, at Viasat også tilbyder HD-kvalitet på en række kanaler, der sikrer knivskarp billedkvalitet til hele familien. Som kunde hos Viasat kan du allerede vælge mellem Viasats egen 24-timers filmkanal TV1000 HD og TV 2 SPORT HD samt tredjepartskanalerne National Geographic HD og musikkanalen MTVN HD.Har selv haft alle 6 pakker fra Viasat i snart et år og kan varmt anbefale dem.Deres kundeservice er hurtig og professionel. Man får den hjælp man har brug for med et smil. :)Så hvorfor vente? Klik ind på Viasat nu og få et godt tilbud. [...]Billigrejser.dk

2009-03-30T16:56:38.255+02:00

(image)
Står du eller familie og skal på rejse?.
Mangler i en billig rejser som er overskuelig og uden gemte ekstrabeløb og andre overraskelser?.
Så skulle i tage og kigge på Billigerejser.dk.
På BilligeRejser.dk kan i selv sammensætte rejsen og gøre feriedrømmene til virkelighed.
DER KAN VÆRE MANGE PENGE AT SPARE !!!
Find billige flybilletter, billige hoteller og udlejningsbiler på stedet. Her er alle de nødvendige rejsesøgemaskiner.

De har også samlet alle de bedste rejsetilbud på nettet indenfor flyrejser, ferieboliger, luksuscamping og storbyferie, så du nemt kan finde alt det info om den rejse du eller din familie
planlægger at lave.
Personligt har jeg selv lige bestilt min rejse til Sicilien og slap næsten 30% billigere end andre steder. Så der er virkelig mange penge at spare. :)
Så hvorfor vente. Klik ind på Billigrejser.dk nu.


(image)
(image)