Subscribe: Numquams verden
http://carpediemmyass.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Danish
Tags:
alle  bare  denne  helt  hvad  intet  kunne  lejlighed  man  med  mere  mig  mit  numquam  nye    skal    talent  var 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Numquams verden

Numquams verden

Updated: 2014-10-06T21:33:05.139-07:00

 Talent 2008 - Spild af licenspengene eller bare hjernedød underholdning??

2008-08-22T14:14:29.868-07:00

...Muligvis begge dele!

Hvad sker der for DR?? Hvordan kan man, fredag aften i den bedste sendetid, gå fra et unikt tv-koncept sprængfyldt med ægte talent, charme og lækkert hår til en fordummende, pinlig, absurd og på alle måder top-fesen "vi kan intet interessant what-so-ever men vi insisterer alligevel på at ville på tv koste hvad det vil" Talent 2008 konkurrence??

Hvad er talent? Nogle ville nok mene en medfødt evne som med en del træning vil kunne imponere selv et panel af mere eller mindre udbrændte og selvbestaltede "vi gør os selv til dommere over hvad der er talent og hvad der ikke er" mediefolk.

Er det talent at opføre sig som en skingrende idiot på en scene? Er det talent at stå på en scene - fuldstændigt tonedøv - men med en fjollet hat og en irriterende beklædning, der dækker over at man er det førstnævnte? Er det talent at kunne smide tøjet til musik? Er det talent at have en hund der kan danse? Er det talent at kunne synge som Gitte hænning?

Come on...!

Jeg er bekymret. Bekymret for Danmark. Det må man blive når dette er hvad vi er nået til indenfor underholdningsgenren i tv. Folk (unge som gamle) har set de sidste 10 år, at ALLE åbenbart har ret til at komme i tv - ligegyldigt om de er interessante, ligegyldige, har noget på hjertet, har talent eller noget som helst andet vi mennesker kunne være interesserede i...

For fanden! Selv jeg har da været i fjernsynet!? Og det er da ikke spor svært. Spørgsmålet er bare om det er nødvendigt! Har folk brug for at se mig i tv? Nope! De lever helt sikkert lykkeligt uden mit fjæs på tvskærmen!

Så hvorfor DR? Hvorfor skal vi belemres med denne overflod af intetsigende indidvider? Hvorfor skal endeløse rækker af tonedøve mimikere og pallietbefængte børn sprøjtes ind i vores underbevistheds inderste kroge?

Kan vi ikke bare blive enige om at det kan vi gøre bedre? Fortjener vi ikke det? Kan vi ikke med sikkerhed i stemme og sjæl bare fastslå at:

Det' en OMMER!?!!Sommerferie i Skagen!

2008-07-21T13:03:13.838-07:00

Orv! I et år med sygdom, flytning, en endnu ikke solgt lejlighed (!) og ualmindeligt travlt på jobbet, havde jeg da helt glemt at skrive på min blog. Shame on U Numquam (blandt venner kaldet "Numse")...

Nå, men nu er man så på sommerferie i Skagen. Her er både prinser, semi-dyre is, wannabe kendte og nu også solskin! Fantastisk Sted!

Hvad er der så sket siden sidst? Tja... har raget endnu en kronisk sygdom til mig. Stadig ikke noget jeg ligefrem dør af, men heller ikke det fedeste i verden! Vi har stadig ikke fået solgt lejligheden, der nu står til salg på 18 måned. Oh ja og Freja er nu to år ("go år") og en stor pige ("gor pi") ;o)

I skrivende stund er der sikkert sket en hel masse andet, men det må vente...

10-4 rubber duck
/Carsten10. COM

2007-08-21T12:55:28.636-07:00

Så fik jeg endelig startet på 10. klasse! Jep, et nyt skoleår er startet i et hæsblæsende tempo - primært fordi jeg nu kan kalde mig lærer i 10.klasse på Engstrandskolen. Nærmere bestemt for en ny kommunikations- og medie linie kaldet 10. COM.

Første dag er veloverstået og det er jo en samling søde, seriøse og glade unge mennesker, jeg nu har fået ansvaret for. Er ikke i tvivl om at det bliver et fedt, spændende, sjovt, udfordrende, lærerigt, kreativt og stort år vi går i møde!

skriver mere senere....det er sent og jeg savner min pude, så.....Zzzzzz! ;o)Kongehuset

2007-04-24T05:40:17.810-07:00

(image)
Så fik vi endelig en vuggestueplads til Freja!

Hun skal gå på Kongehuset på stue 1 - Juvelerne. Intet mindre kan vel gøre det for den lille prinsesse ;o) Det er et dejligt sted som vi helt sikkert alle bliver glade for!

Vred iøvrigt om på foden til fodbold i lørdags...så jeg missede de glade køer *snøft*, men Christina og Freja var derude og var vældigt begejstrede!

Og så er der kun 14 dage til vi overtager vores nye lejlighed... ;o)Køerne slippes løs!

2007-04-24T05:42:32.191-07:00

(image)
Hurra! Så er det definitivt forår, ja vel nærmest sommer!?
På søndag slippes køerne ud på friskt, grønt græs og selvfølgelig er familien Juhl Nielsen at finde på sidelinien.

Det bliver spas, gak og gøgl af højeste karat og vi glæder os!
Læs mere om den festlige dag på:
http://www.arla.dk/C1256F0F00416668/O/oeko-dag.htmlNumquam has entered Second Life!

2007-03-26T09:14:07.891-07:00

(image)
Hvad fanden er der nu galt med den virkelige virkelighed??

Har netop oprettet en profil i second life (som alle taler om i øjeblikket) og det er ikke bare dumt....det er himmelråbende idioti!
Nå, men jeg tjekker det ud og I hører mere...

Numquam Beerbaum has left the building! (fantastisk navn jeg kunne vælge - Beerbaum. Mit navn betyder nu - rundt regnet: Intet øltræ!)Nye møbler!

2007-03-21T03:58:40.587-07:00

Jeg hader egentligt valnødder. Synes det er en bitter nød. Skidesmart fordi den er væsentligt større end f.eks. hasselnøden som er fin og dejlig. Og når man så endelig får knækket valnødden så er den bare topfesen indeni. Og altså bitter og klam. Og skal evig og altid proppes i alle former for desserter. Jeg hader faktisk valnødder. Ak ja skæbnen er ikke uden en hvis form for ironi. Så nu kan jeg så i fremtiden sidde og hade valnødder ved mit nye valnød-sofabord, eller ved mit nye valnød-spisebord, eller sidde på mit nye valnød-skab!Nye møbler til en ny lejlighed - en dejlig fornemmelse som alle mennesker burde prøve. Vi glæder os stadig...[...]Nu flytter vi sgu' snart!

2007-03-13T13:56:23.898-07:00

(image)
D. 8 maj overtager vi vores nye lejlighed på Clara Pontoppidans vej 10, 2.tv.
Hvis ikke det var for endeløse spekulationer over hvorfor der ikke kommer nogen og køber vores gamle lejlighed, hvilke lånetyper man skal kaste sig ud i, hvor mange penge man kan tillade sig at bruge på nye møbler og andet gejl, ja så er det jo faktisk en fantastisk stor dag vi går i møde!
Byggeriet tager altså form og det er fedt at følge med i hvad der foregår. Søndag var vi f.eks. nede og se vores nye altan, der næsten er færdig. Vi kan næsten ikke vente mere...;o)

Skulle man have en ledig stund engang i midten af maj, og sidde med en usandsynlig trang til at fise op og ned ad trapper (det nye sted er der dog elevator!) - ja så kan man da komme og hjælpe med at flytte...så gi'r vi bajere og håndmadder!
Se mere på: www.valbyhave.dk

Over and out herfra! 10-4 rubber duck!Storke, DMI og superliga!

2007-03-11T01:42:45.235-08:00

(image)
(image)
(image)
Så blev det atter forår! Tror man ikke helt på dette er der i hvert fald 3 faktorer som kunne indikere at det rent faktisk er blevet forår:

1. Storken er landet! (eller rettere en fuld mand påstår at have set en stork i nærheden af Sultan kebab på Nørrebro!)

2. DMI siger at nu er det slut med nattefrost, og flotter sig tilmed på deres hjemmeside (www.dmi.dk), ved at sætte tallet 15 på deres oversigt for temperaturen i dagstimerne!

3. Sidst men ikke mindst så ruller bolden igen i SAS-ligaen! Som min allerbedste bedste ven i hele verden ville give mig ret i, så burde man overveje kraftigt at skifte navnet til mammelut-bas-ligaen! Det andet giver jo INGEN mening! ;o)

Foråret er kommet. Endda måske for at blive. Så ingen sure miner, ingen sorte tanker. For ovenover alting....stråler Moder sol ;o)

Lev smukt!
Numquamwww.jegbarslernu.dk

2007-03-07T13:07:40.098-08:00

(image)
Er på barsel i øjeblikket. Passer verdens dejligste lille datter, mens fruen er ude i det pulveriserende arbejdsliv og jeg nyder hvert sekund!

Freja er lige fyldt 9 måneder, vil gerne gå og stå, elsker havregrød med sveskemos (go figure!), laver meget og ildelugtende lort og er helt igennem det mest fantastiske og inspirerende jeg endnu har oplevet i mit, relativt, korte liv!


Gad vist hvad man lavede før man fik børn?Ny mobiltelefon!

2007-03-07T12:57:36.689-08:00

(image)
Imorgen sker det! Jeg føler mig hensat til barndommens glade minder om de dage hvor gaverne væltede ind af døren.

Om post Danmark vil det, vil jeg imorgen få min nye mobiltelefon med posten. Oh happy day ;o)

Tænk at der ikke skal mere til at fylde ens hverdag med glæde og spas! Det er jo egentlig ikke fordi jeg virkelig trænger til en ny mobil, men alle får jo nye mobiltelefoner for tiden, og jeg gider jo ikke at være den, der står tilbage på perronen og vinker til toget med alle de glade ejere af nye Nokia'er og Ericsson'er, mens de lystigt knipser løs med mobilkameraer og spammer mig med sms'er og mms'er!

Så nu er den bestilt og imorgen sker det så! Forventningens glæde er nu engang fantastisk...

ps: kan ikke helt forstå russisk, men håber ikke, at de andre på billedet følger med, da vi ikke har plads til to mere i lejligheden! Måske...synes sgu egentlig at den var dyr...? Bare postbudet ikke ringer 2 gange ;o)intet eller ingenting!

2007-03-06T04:09:36.672-08:00

Mange spørger i disse dage: "hvad betyder egentlig Numquam?"

Tja, intet eller ingenting ville være det korrekte svar i denne sammenhæng. (denne oplysning siger dog under ingen omstændigheder noget om indholdet af denne blog). ;o)Breaking News!

2007-03-06T02:24:04.013-08:00

(image)
Ja, jeg kan lige så godt tilstå det: jeg er tosset med tv2 news! Foruden en fremragende, meget informativ og slet ikke spor ensformig dækning af al balladen på Nørrebro, må dette nyhedsparadis af en tvstation roses for deres begejstrede måde at servere de samme nyheder 60 milliarder gange i døgnet på!

Før i tiden var nyhederne vel det eneste i tv, som man skulle bruge et minimum af hjerneceller på at følge med i, men nu kan man, takket være dette sprudlende nyhedscenter, slå hjernen totalt fra og nyde den nærmest intravenøse ligegyldige nyhedsstrøm, totalt udstrakt på divaneseren, blottet for idé og ånd!


Og se så at få den helikopter i luften! Der er en kat som er væltet på Lyshøjgårdsvej og jeg skal snart på lokum - Breaking News!!Numquam online...

2007-03-06T02:00:27.183-08:00

Hmmm...det lykkedes sgu at oprette denne blog, og NU skal verden spammes med mine (u)brugelige tanker 24/7!!
MUHAHAHA... (du bedes på nuværende tidspunkt forestille dig en meget ond latter!).