Subscribe: Tekman og de 23 ting
http://tekman23ting.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Danish
Tags:
andre  dem  finde  hvis man  hvis  kunne  man  med  meget  mig  mine  noget  også    skal    ting  var  være 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Tekman og de 23 ting

Tekman og de 23 tingJeg er børnebibliotekar i København og arbejder tre dage om ugen på Christianshavns Bibliotek. De sidste to dage er jeg redaktør af Kloge Åge på Dotbot.dk.Updated: 2014-10-05T03:18:52.733+01:00

 Mindomo

2008-02-13T16:22:55.004+00:00

(image) Det her skulle lige prøves! Jeg oprettede en konto, og begyndte på et mindmap om noget med mit arbejde.
Det er rigtig let at komme i gang med, og selv for mig, der aldrig har brugt mindmaps på papir, virkede det som en indlysende måde at huske sine ideer på, og samtidig få sat dem ind i den rigtige sammenhæng.
Smart med underkategorier og under-underkategorier, og muligheder for at tilføje links og dokumenter, og muligheden for at tegne forbindelser mellem kategorierne. Og smart at det hele kan foldes ind og ud som man har brug for. Man kan jo have overblik over et helt projekt på den måde.
Jeg vil prøve at bruge mindomo i tiden der kommer, og se om det gør det lettere at huske ideer og detaljer.Facebook

2008-02-13T16:23:23.021+00:00

Jeg har nu haft min profil på Facebook i et par måneder. Jeg oprettede den mest fordi jeg ville se hvad Facebook var for noget, men nærmest omgående begyndte jeg at få invitationer fra folk, og det var jo ret hyggeligt.
Nogle ting er fine - det er hyggeligt at følge med i når ens venner får en baby eller et nyt job, f.eks. Det kan også være meget sjovt med visse invitationer til at tage diverse quizzer, men da man ofte skal videresende dem til venner for at se resultatet, gider jeg næsten ikke.
Jeg havde også tænkt at Facebook kunne være en måde at finde frem til udenlandske bekendte som jeg ikke har set længe, men det er desværre ikke lykkedes mig at finde en eneste. Jeg tror vi er for gamle (46+ -årige er nok ikke så tilbøjelige til at bruge Facebook, kun lige hvis de er ansat i biblioteksvæsenet). Det kunne ellers virkelig være en god måde at holde kontakt med folk på den anden side af kloden på, og det tror jeg da også at dem der er yngre end mig gør i stor stil.
Og så er der hele spørgsmålet om privatlivet. Der er snævre grænser for hvad jeg vil have liggende om mig selv på nettet, og jeg synes ikke det er fedt at alle skal have en nyhed om at jeg har taget en eller anden quiz. Det gør min profil meget kedelig.
Og så et problem mere - er der et statement i hvem man har som venner? Hvad nu hvis man bliver uvenner med nogen - så er det en kraftig markering hvis man sletter dem som ven, i stedet for bare at undgå dem irl. Og bør man invitere alle kolleger hvis man har nogle af dem i vennelisten, så det ikke ser ud som om man gider nogen mere end andre?
Alt i alt - Facebook er et ok bud på et Arto for voksne, men for mig er det ikke helt sjovt nok.Tanker til slut

2007-08-23T12:34:05.966+01:00

Jeg har først og fremmest været glad for at have gennemført 23 ting. Når jeg læser mit indlæg om hvad jeg forventede af 23 ting, har jeg dog ikke fået indfriet alle forventningerne. Jeg havde nemlig regnet med at finde ud af at Second Life var værd at bruge tid på, og så havde jeg glædet mig til at hente podcasts. Det kan man læse mere om hvis man vil i mine tidligere indlæg. Second Life vil jeg lade ligge. Og det med podcasts skal jeg nok finde ud af med venlige menneskers hjælp, men det var overraskende besværligt.

Alt andet har været rigtig let at gå til, og jeg synes det ville være fantastisk hvis man tog en lille opfølgningsrunde hvert år med hvad der kommer af nyt (og vi behøver jo ikke at få gaver hver gang, selvom det ville være dejligt).

På arbejde er det først og fremmest del.icio.us, googledocs, netvibes og måske messenger der er relevant for mig. Privat får jeg nok glæde at LastFM og er blevet inspireret til at lægge billeder på nettet – måske ikke via flickr, men der er jo masser af andre muligheder. Jeg regner også med at få rigtig meget glæde af at hente podcasts, men jeg skal lige have helt fod på det først, og jeg vil måske fortsætte med at blande mig lidt på wikipedia når jeg synes jeg har noget at bidrage med.

Tid har været et problem. Jeg vidste godt før start at det ikke kunne lade sig gøre at nå ret meget i arbejdstiden. Jeg har så lavet det meste i fritiden fordi jeg synes det er interessant. Men jeg har ikke rigtig haft tid til at forholde mig til andres blogs, endsige at kommentere på dem. Der er sikkert heller ikke mange der har kigget på min blog. Og her til sidst løb tiden fra mig, det ses på mine indlæg.

Jeg har nu mindst 7 nye brugerkonti på nettet som jeg ikke havde før. Og jeg ved at de fleste af dem kommer til at ligge ubenyttede hen. Jeg har også fundet ud af at jeg ikke har noget særligt behov for at være mere synlig på nettet end jeg bliver hvis man googler mit navn. Og særlig social på nettet er jeg heller ikke. Men nu kender jeg til nogle muligheder for at blive synlig og social hvis behovet skulle melde sig.

Først og fremmest har det været sjovt og lærerigt!
Technorati

2007-08-23T12:25:49.134+01:00

Her har jeg så også valgt kontoen fra. Blandt andet fordi jeg ikke har lyst til at være mere synlig med mine blogs - de kan ikke interessere andre end mig selv. Men muligheden er god at kende, til hvis jeg en dag laver en blog som jeg ønsker at komme i kontakt med andre igennem. Mere om det senere i opsummeringen.

Jeg søgte på libraries, og fandt en del biblioteksblogs. Nogle af dem kendte jeg godt, andre skal jeg have kigget på ved lejlighed. Ikke alle var relevante, så der blev et par udflugter til helt andre emner ud af det.

Faldt også over noget helt andet (ikke ved at søge på libraries): http://paleo-future.blogspot.com/ om hvordan man i fortiden forestillede sig fremtiden. Ret sjovt faktisk, hvor har man tit set sådan nogle billeder af folk i minimalistisk tøj i hjem med masser af ret klodsede apparater og intet rod. De skulle bare vide...Youtube

2007-08-23T12:38:22.059+01:00

Er meget populært hjemme hos mig. Jeg modtager (som alle andre) en hel del mail med links til Youtube, fordi en af vennerne synes man skal se et eller andet. Mine døtre gennemsøger Youtube hver gang de opdager et nyt band eller vil gense noget de har set i tv. Jeg har ikke oprettet en konto, jeg er ved at have nok inaktive konti rundt omkring nu, og jeg har ikke selv tænkt mig at uploade videoer. Men jeg har da gennem et stykke tid brugt Youtube af og til for underholdningens skyld.blogmusic.net

2007-08-23T12:38:56.137+01:00

Jo, ok - nu går det lidt hurtigt og rækkefølgen er tilfældig. Men jeg er alligevel glad for at komme videre med 23 ting, for blogmusic.net ser ud til at være værd at bruge. Den er let at bruge og det er jo utroligt at man kan finde så meget musik ganske gratis. Men nu, da jeg sidder og lytter til min første playliste synes jeg at lydkvaliteten er ret ringe i forhold til lastFM. Og lige nu afbrød den brat det nummer jeg var ved at høre i stedet for at lade det slutte helt. Så for at sammenligne kan man sige at her bestemmer man helt selv hvad man vil høre, tilgengæld er kvaliteten ikke i top. LastFM er sjovere synes jeg, på grund af alle de andres tags og fordi man kan få serveret en masse musik man ikke kendte, men som minder om noget man kan lide i forvejen. Den inspirerer i høj grad til at gå på opdagelse.Googledocs

2007-08-23T12:37:24.814+01:00

Jeg valgte Googledocs for nemhedens skyld - så behøver jeg ikke at oprette endnu en brugerkonto. Det er lige til at gå til, det minder meget om gmails editor. Jeg kan godt forestille mig at bruge det f.eks. til de fælles Dotbotnyhedsbreve vi sender ud med jævne mellemrum. Vi plejer at sende dem ud pr. mail til folk mange steder i landet - dvs. folk der ikke har adgang til vores fælles drev her i København. Med Googledocs vil det være let at redigere og tilføje egne bemærkninger.Podcasting

2007-08-23T12:47:16.566+01:00

Det havde jeg glædet mig til! At kunne høre god radio på vej til arbejde og at kunne hente det jeg vil høre på et tidspunkt der passer mig - på min lækre mp3-afspiller. Læste også Susanne Buus' indlæg, det lød jo legende let, så jeg gik frisk igang.

Nu har jeg så hentet nogle udgaver af Harddisken og De sorte spejdere. Men jeg har haft timers arbejde ud af det. Det gik fint med at hente Juice, men hvorfor hulen åbner programmet hele tiden i-tunes, som jeg ikke skal bruge? Det gik også nogenlunde fint med at få hentet de radiopodcasts jeg ville, bortset fra at Juice af sig selv markerede alle De sorte spejdere udsendelserne og begyndte at hente dem før jeg nåede at få den stoppet.

Nu kom så problemet - hvor var mine downloads? Det kunne ikke lade sig gøre at trække dem direkte fra Juice over til mit Zen-program. Og Windows Media Player hjalp heller ikke på det. Så måtte jeg jo finde dem et andet sted, men jeg kunne absolut ikke finde dem i filsystemet. Fandt dem så via søgefunktionen, hvor de ligger i en hemmelig undermappe, som ikke kan ses i stifinderen. Meget mærkeligt. Så nu har jeg måttet lægge følgende sti i foretrukne for at finde mine downloads: C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\iPodder\downloads (alt dette er i øvrigt foregået derhjemme på min egen pc!)

Så det lykkedes altså, men det MÅ kunne gøres nemmere! Gode råd modtages med tak - for jeg vil gerne hente mange podcasts i fremtiden...Personlige forsider

2007-06-21T15:45:01.919+01:00

Netvibes valgte jeg allerede den gang vi skulle vælge en rss-læser. Den er let at bruge og kan samle det man gerne vil have overblik over på en gang. Jeg har to faneblade: et til fagligt relevante blogs, altså biblog, red webben, team børn med mere. Og så lige vejrudsigten. På faneblad to har jeg et udvalg af kollegers 23 ting blogs. Det fungerer fint og er temmelig tidsbesparende.Wikipedia

2007-08-23T12:38:05.009+01:00

Ja, så skete det også for mig - jeg er bagefter, så nu tager jeg tingene i lidt vilkårlig rækkefølge.

Jeg er faktisk blevet ret glad for Wikipedia på det sidste. Man finder mange emner der som ikke er andre steder - selvom kvaliteten af artiklerne selvfølgelig er noget ujævn. Jeg har en konto og har bidraget lidt til artiklen om Læsø, som er et sted jeg kender ret godt. Når man kigger i historikken til den artikel, synes jeg det vidner om et ret respektfuldt og sobert samarbejde mellem skribenterne.

Men at lave min egen Wiki - det har jeg nu ikke rigtig lyst til før jeg virkelig har en god ide. Til gengæld synes jeg det er fint at Wikierne blomstrer på nettet. F.eks. den danske Comicwiki
som vi har fundet værdig til at komme med i Kloge Åge.del.icio.us

2007-06-05T16:39:33.893+01:00

Her er endelig noget jeg er ubetinget begejstret for. Jeg har haft en konto i et par år vel efterhånden, og jeg bruger den rigtig meget. Jeg har installeret knapperne på alle de pc'er jeg bruger på arbejde og privat, og finder jeg en hjemmeside der kan bruges i Kloge Åge, eller som jeg skal have kigget nærmere på privat, eller bare skal have nem adgang til alle steder fra (f.eks. diverse logon-sider) - så er det bare et klik og lidt tagging, så er den til at finde hvor som helst og når som helst.

Til gengæld er jeg nok en asocial tagger, jeg tagger på dansk først og fremmest. Det har dog ikke afholdt mig fra at blive inspireret - det er altså lidt sjovt når man har gemt noget som kun få andre også har liggende, og så se hvad disse andre ellers interesserer sig for. Det er serendipitet på den nemme måde. Jeg er flere gange faldet over nogle guldkorn på den måde.SL#2

2007-06-05T16:42:44.721+01:00

Så prøvede jeg igen. Nu lykkedes det mig at komme til Info Island, hvor det første jeg foretog mig var at falde ud over en stejl skrænt. Lærte dog at flyve og kom op igen. Jeg fandt også teleporteren, og har nu efterladt Tekman Tripsa i et mennesketomt infopalads. Jeg fandt dotbot, skriv opgave og en del andre ting, men synes stadig det er svært og besværligt at navigere rundt. Jeg kom i karambolage med beplantningen blandt andet.
Og så er det lidt kedeligt at der ikke er andre, men ok, det er Grundlovsdag og solen skinner.
Jeg ved ikke om jeg har sendt en IM til Jojo Voyager, kunne ikke finde nogen send-knap. Det vil vise sig næste gang jeg prøver - så skal jeg jo have en t-shirt hvis beskeden er modtaget.

Der mangler altså nogle oplysninger om hvordan tingene virker. Kan man f.eks. finde en destination via en SLurl mens man er inde i SL? Jeg kom ind ved at klikke på URL'en i 23ting bloggen, det kan vel ikke være den eneste måde???Second Life

2007-06-05T16:23:29.508+01:00

(image)

Åh nej, tænkte jeg umiddelbart da jeg så at vi både skal nå SL og noget billedmanipulation i denne uge. På den anden side er jeg hjemme og syg men på vej op til overfladen i dag, så jeg har vel tid. Så gik der et par timer med det.

Jeg har haft en avatar før uden at opleve noget særligt, men jeg prøver frisk igen. Denne gang hedder min avatar Tekman Tripsa, og nej, hun ligner ikke mig. Hvorfor dog ikke gribe chancen for at blive høj, slank og muskuløs og ligne en tegneseriefigur? Mig selv kan jeg jo altid ligne.

Hun ser lidt betuttet ud, og hvad skal hun med den megalommelygte? Nu har jeg i mellemtiden lært hvordan man lægger ting fra sig igen, så den er klaret.

Jeg synes altså at SL er en endda meget tung sag at have med at gøre. Det er ikke særlig let at bevæge sig rundt og det frøs for mig to gange så jeg var nødt til at slukke for pc'en på den hårde måde. Jeg har dog sat mig for at jeg vil blive ved indtil jeg har fundet information island - jeg ved i øvrigt at man kan finde Dotbot derinde, og det vil jeg se. Og jeg vil have en 23 ting t-shirt. Og hilse på nogen. Men det er meget tidsrøvende synes jeg. To timer har jeg brugt på download, genstart og oprettelse, og jeg render stadig rundt og støder ind i murene i introområdet.Er der mon nogen der læser det her???

2007-05-31T14:27:58.240+01:00

Ja, jeg er bare nysgerrig. Så giv dig til kende hvis du kigger forbi, også selvom du ikke har noget at sige til mig. Det kunne være lidt interessant at vide om der faktisk er andre end mig der overhovedet har set noget som helst i denne blog.
Hvis det alligevel kun er mig der ser bloggen kan det godt være jeg går over til noget lidt mere stikordsagtigt, nemlig.last.fm

2007-05-31T14:34:19.080+01:00

Last.fm er nu installeret på min ene arbejdspc. Den fungerer fint - det første jeg prøvede var at skrive beck i søgefeltet. Straks fik jeg noget spændende musik i øret som jeg ikke har hørt før, men som jeg nu skal have skaffet hjem og hørt noget mere af. Fint!
Jeg kan også se på tags'ene at der er mulighed for at stifte bekendtskab med helt nye genrer som jeg ikke har haft fantasi til at forestille mig eksisterede - f.eks. brazilian post punk. Også fint.

Men jeg vil nok ikke få meget glæde af den derhjemme fordi: "Last.fm syncs what you listen to on your computer with your music profile. This is called scrobbling." Jeg deler hjemmepc med min mand og den ene datter, og de har begge lagt musik på harddisken. Det vil sige at last.fm så ville generere en radiostation udfra den samling af tyskerteenagepoprock og 80'er-punk som ligger på vores harddisk. Med al respekt for familiemedlemmernes musiksmag ville jeg ikke holde længe med sådan en musikstation i ørerne.

Så min foreløbige konklusion er at last.fm er bedst til folk med helt egen pc!

Her en uge efter må jeg så konstatere at jeg faktisk har brugt last.fm. Også herhjemme. Man kan jo bare bruge den uden at downloade, og det fungerer fint. Faktisk er det også ret smart at man kan kan skifte genre efter humør så let som ingenting. Jeg har derfor hørt en hel del nyt musik med last.fm.Netvibes #2

2007-05-20T21:35:34.105+01:00

Jeg er blevet ret glad for RSS-læseren på arbejde. Hvor er det dog nemt at holde sig orienteret i de blogs man formodes at holde sig ajour med. Og smart med fanebladene. Den kommer jeg til at holde fast i, også efter 23 ting. Hvis KK-net også kunne lægges ind her, ville Netvibes være min startside på arbejde. Kunne man forestille sig en web 2.0-agtig løsning på personalesiden i fremtiden?

Jeg er faktisk også blevet ret glad for min MP3-afspiller. Softwaren er let at bruge, især i forhold til den der fulgte med den eneste anden MP3-afspiller jeg har haft med at gøre, nemlig min datters som er af et andet mærke og med tysk manual. Så er det jo luksus med en udførlig dansk brugsanvisning. Jeg glæder mig til at komme i gang med podcasts!Library Thing

2007-05-20T15:53:18.469+01:00

Sådan en konto havde jeg sørme også i forvejen. Slettede et par titler og lagde nogle nye på. Mit bibliotek skal bestå af mine yndlingstegneserier og graphic novels til en start. Se selv widget'en til højre!

"The Rabbi's Cat" har jeg ikke læst - det var en jeg blev mindet om da jeg prøvede at kigge på hvad andre mennesker med mine præferencer også havde i deres bibliotek. Jeg tror jeg vil bruge Librarything som huskeseddel når jeg hører eller læser om noget jeg skal huske at få fat i på et tidspunkt. Jeg taggede derfor "The Rabbi's Cat" med unread.

Jeg er begrænset af den amerikanske vinkel - min yndlingstegneserietegner er nemlig Claus Deleuran og ham kan jeg ikke finde i Amazon. Ser dog at Det Kongelige Bibliotek nu er en af mulighederne, så må det jo kunne lade sig gøre. Bare ikke lige nu, hvor lige netop denne søgemulighed ikke virker. Derfor har jeg lagt Rejsen til Saturn på manuelt og stjålet en billedurl så den fik en forside også.

Ideen er god, og dækker et stort behov hos mig. Jeg er storforbruger af bøger, er oftest i gang med mange af gangen. Og jeg har det med at glemme titler og forfattere på det der ikke gjorde nok indtryk. Og det har jeg jo alligevel brug for at kunne huske i mit daglige arbejde i referencen. Så hvis det bliver lettere at finde danske titler vil det være noget jeg kan have meget glæde af.Flickr#2

2007-05-20T20:56:46.186+01:00

(image)
Shwedagon Pagoda
Originally uploaded by osanderson.
For at fuldføre en af opgaverne har jeg fundet dette billede. Det forestiller Shwedagonpagoden i Rangoon. Jeg kender ikke fotografen, men billedet er fra et af de mest fantastiske steder i verden jeg har været. Så Flickr kan også bruges til at genopfriske rejser og se om steder man har set for 25 år siden findes endnu.

Trading card funktionen er sjov. Jeg har skrevet om den i min gamle blog for nogen tid siden:

Her er bilkortenes afløser: Bibliotekarkort! Der mangler bare lidt standardisering i oplysningerne hvis man skal spille med dem ligesom med bilkort - selvom man vel må sige at en egenskab som "Surprisingly dust resistant" indiskutabelt må slå det meste, hvis det gælder om at være udholdende i faget i længden.Flickr

2007-08-23T12:39:15.140+01:00

Her er et billede af mig. Det ligner vist nogenlunde. Men ikke om jeg kan få det ind i min profil! Og jeg har læst hjælp-funktionen, og jeg har brugt foreløbig op mod en time på det. Må forsøge igen en af dagene. Billedet er lagt på bloggen ved hjælp af blog this-funktionen.

Jeg har haft en Flickr-konto i et stykke tid, men har først for nylig fået et digitalkamera, så det har været lidt omstændeligt at scanne fotos og så uploade dem. Desuden ved jeg ikke rigtig hvem jeg skal dele dem med - de er ret private (uden dog at være hemmelige) og interesserer nok ikke andre end dem der er med på dem. Men man er da velkommen til at se dem her.

Jeg har ikke været særlig omhyggelig med mine tags på grund af ovenstående. Men jeg kan da se at et par af mine billeder har været set af andre. Det er nok fordi de har haft en titel der har været helt lige ud af landevejen, det er to billeder fra Island som jeg har kaldt henholdsvis Gullfoss og Geysir. Det viser jo også at det kan lade sig gøre at vise sine billeder til flere hvis man gør sig lidt umage med navngivning og tags.MSN#2

2007-05-20T16:04:38.173+01:00

Nå, nu til den egentlige opgave: Jeg har downloadet MSN live messenger herhjemme (ja - jeg sidder her og laver 23 ting i weekenden. Og enhver er velkommen til at finde mig, jeg bruger min almindelige arbejdsmailadresse her.

Jeg kan godt forestille mig MSN som et godt værktøj på en stor arbejdsplads, hvor man så kan have et overblik på en nem måde over hvem der er på arbejde. Det kan vel også være en let måde at sende beskeder til hinanden - i hvertfald de beskeder der kræver et svar med det samme. Men der skal nok en MSN-kultur til på arbejdspladsen så det ikke bliver et forstyrrende element eller endnu en stressfaktor.

Måske er det en god ide også som lånerkontakt, men så skal der sættes tid af til det, så man har MSN-vagt eller hvad man skal kalde det. Forestiller mig en udlånsvagt med lånere i referencen, på telefon og på MSN - det kan godt blive for meget!MSN

2007-05-06T15:36:22.940+01:00

Jeg har brugt MSN privat i et stykke tid, primært til at kommunikere med mine døtre. Især den ældste er mildt sagt åndsfraværende hvis man ringer til hende mens hun er online. Så går mine moderlige budskaber meget mere klart igennem via MSN. Til gengæld mestrer jeg ikke rigtig omgangsformen. Pigerne driller mig hvis jeg bruger vinkefunktionen forkert (den er åbenbart til for at sige "Hallo, er du der?" til en uopmærksom modpart, og ikke for at vinke farvel) og der er også grænser for hvad de synes jeg kan tillade mig at kalde mig som bruger. Selv skifter de brugernavn hele tiden, for at fortælle om deres humør eller om hvad de tænker på. Det ser ud som om der ikke er grænser her, men det er der altså, især for en 45-årig mor der prøver at være med...

For 8-10 år siden har jeg brugt et lignende program, det var vist ICQ, da nogle af vores bedste venner boede i Tanzania. Da har det virkelig sin berettigelse, som en god og billig måde at holde kontakt til dem der er langt væk.

Men til kollegial kommunikation? Som mine opgaver former sig p.t. er det tilstrækkeligt med telefon når det haster og mail hvis man gerne vil gennemtænke sit svar, eller man ikke behøver en øjeblikkelig reaktion. Men jeg vil da ikke udelukke at det kan blive nyttigt - bare ikke lige nu!Netvibes

2007-04-18T14:50:32.078+01:00

I dag har jeg oprettet en rss-læser i netvibes. Den har jeg valgt fordi den er behagelig at se på og let at bruge. Jeg har også opdaget hvor let det er at hente sin egen blog som rss-feed - den vil jeg nu nok slette igen, for hvor kedelig kan man være?Nyt redigeringsmodul

2007-04-18T14:25:36.215+01:00

Jeg havde problemer i sidste uge fordi jeg kun havde adgang til det gamle redigeringmodul i blogger.com. Det var fordi jeg har haft en blog siden 2005, som så ikke har været opdateret i et år. Jeg fik så det råd at opdatere mine blogs, og bingo! I dag blev jeg så overført til det nye modul, som jeg ikke har prøvet rigtigt endnu. Dog kan jeg se at mine profiloplysninger forsvandt, så dem har jeg lagt på igen. Til gengæld kan jeg nu tagge posterne - det felt manglede i den gamle version.

Og nu fandt jeg også ud af at det er meget, meget lettere at lægge links på. Før skulle man ind i html'en - nu er det så let som at klø sig i nakken.Forventninger til de 23 ting

2007-04-17T08:46:23.886+01:00

Jeg kan se at jeg faktisk allerede kender mange af de 23 ting - men jeg håber da blandt andet på at jeg i løbet af perioden vil få afmystificeret nogle ting omkring rss og podcasting - og måske finde ud af om Second Life er andet end mennesketomme bygninger i mørke.Ok, så prøver jeg igen

2007-04-12T08:14:11.696+01:00

Min første 23 ting blog er der et eller andet galt med, så jeg har måttet lave en ny. Jeg havde ellers allerede fået en kommentar - tak Claus, en Dotbotblog var måske en ide! Dette er ikke min første weblog. Jeg har faktisk stadig en gammel en liggende. Den har ikke været opdateret længe, i erkendelse af at jeg ikke rigtig havde et budskab til menneskeheden (og derfor ikke nogen læsere heller). Men det er sjovt at lege med alle mulighederne. Så vil det vise sig om der bliver mere substans i denne her.