Subscribe: Trelleborgs kommun
http://www.trelleborg.se/rssjobb
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Swedish
Tags:
arbetar  arbete  att  dig  ett  för att  för  god  inom  med  och    samt  till  trelleborgs kommun  våra  är 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Trelleborgs kommun

RSS - Lediga jobbALla kommunens platsannonser i en RSS-feed.Last Build Date: Mon, 19 Mar 2018 00:00:00 +0100

 Kockar till vikariebanken

Mon, 19 Mar 2018 00:00:00 +0100

Arbetsplatsen

Måltidsservice i Trelleborgs kommun tillagar 8000 lunchportioner dagligen till våra matgäster och däremellan frukost, mellanmål och middag.

Vårt mål är att våra matgäster ska bli nöjda, mätta, tycka om vår mat och att öka valmöjligheten för våra matgäster. Vi tillagar så mycket som möjligt från grunden och utvecklar vår tillagningskonst och kreativitet kontinuerligt. Kommunikation och dialog med våra matgäster och kunder är en framgångsfaktor och viktigt för oss.

Måltidsservice i Trelleborgs kommun söker nu dig som vill arbeta som vikarie i våra kök.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår tillagning samt alla de i övrigt förekommande arbetsuppgifterna i ett storkök, såsom tex tillagning av specialkost och dokumentation av egenkontroll. Vi förväntar oss att du aktivt arbetar mot våra uppsatta mål och bidrar till god arbetsmiljö och kommunikation och dialog med våra matgäster och kunder.
Inom måltidsservice arbetar vi vardagar som helgdagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kock och eller har förvärvat kunskap och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Förutom att laga god och näringsriktig mat ska du även ha goda kunskaper om specialkoster samt kunna utföra de administrativa uppgifterna. Du talar och skriver god svenska samt har god datavana. Som person är du serviceinriktad, bidrar till en god arbetsmiljö, visar stort intresse för våra matgäster och ditt yrke och är ansvarstagande.

Arbetstid/varaktighet

Genom vikariebanken kan du arbeta på både korta vikariat till länge vikariat upp till 3 månader.

Tillträde

Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson

Har du frågor, välkommen att kontakta områdeschef Myriam Espinoza, 0410-73 40 98.
Facklig kontakt: www.trelleborg.se/facket

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2018-04-17

Vi tillämpar löpande urval. 
Förskollärare

Fri, 16 Mar 2018 00:00:00 +0100

Arbetsplatsen

På Dalajärs förskola arbetar vi för att skapa en miljö som inbjuder barnen till delaktighet och medbestämmande. Vi har en stor tilltro till barnet och att de har en stor kompetens för lärandet. Vårt arbetssätt bygger på trygghet och goda relationer där ett nära samarbete med föräldrarna om barnets utveckling och lärande ligger som en grund för verksamheten. Vi anser att leken är grunden för allt lärande och genomsyrar hela vår verksamhet. Vi vill att det ska vara roligt att lära sig. I den fria leken får barnen bland annat utveckla sin förmåga att samarbete och att kompromissa, hur man är en bra kompis, utveckla sin fantasi och nyfikenhet, träna sina sociala färdigheter och förstå sin vardag.

Förskolan är vackert belägen vid fritidsområdet Dalabadet i utkanten av Trelleborg, med gångavstånd till strand, naturreservat och fiskehamn. Vi har sex avdelningar och vi erbjuder en stimulerande inomhusmiljö som ändras efter barngruppens intresse och behov och erbjuder olika rum för lärande i lek, rörelse och skapande. På vår stora gård finns en varierande miljö som skapar nyfikenhet och uppmuntrar till äventyr och upptäckter. Barnperspektivet är alltid i fokus. Dalajär förskola är certifierade, arbetar med kontinuerliga mål inom grön flagg och är med i projektet Ifous (Innovation, forskning och utveckling i Skola och Förskola) som pilot under 3 år.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet är du rätt person att söka!

Arbetsuppgifter

Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för barnets välbefinnande och utveckling. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni utifrån aktuella styrdokument. Ni planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar det pedagogiska arbetet. Du utformar den pedagogiska verksamheten och miljön efter barnens behov och intressen. Att skapa utmaningar i lärandet och att dokumentera lärprocesserna tillsammans med barnen tillhör vardagen. Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Meriterande är om du har utbildning i TAKK. Du är engagerad, nyfiken och väl insatt i läroplanen. Du skapar trygghet och sätter barnens bästa i fokus. Du är tydlig och trygg i din yrkesroll och vill bidra med din kompetens på en förskola där utveckling av verksamheten ständigt pågår. Du har förmåga att tillsammans med dina kollegor driva frågor framåt och åstadkomma goda resultat. Du är lyhörd, tillmötesgående och skapar goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Din kreativitet smittar av sig på andra och skapar ett engagemang. Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Klicka på länken för att se vår film om förskoleverksamheten i Trelleborg kommun.

https://www.youtube.com/watch?v=EKsRmh6IGNs

Arbetstid/varaktighet 

Tillsvidareanställning,100%

Tillträde 

Enligt överenskommelse

Kontaktperson 

Anna-Märta Jarleklint, Förskolechef, 0708–81 75 03

Katarina Jönsson, Lärarförbundet, 0708-81 74 62

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Intervjuer kommer att ske löpande.

Sista ansökningsdag 

2018-04-11 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Blir du kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret. Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden och ber dig därför ansöka snarast!
Förskollärare

Wed, 14 Mar 2018 00:00:00 +0100

Arbetsplatsen

På Öster Järs förskola möts du av ett arbetssätt som bygger på trygghet och goda relationer. I vår verksamhet som bygger på empati, glädje och delaktighet, spelar leken och utforskandet en central roll. Vi arbetar aktivt för att skapa en långsiktig och hållbar utveckling av våra lärmiljöer. Vi erbjuder en inspirerande och föränderlig miljö som inbjuder till lek och lärande. Förskolan består av fem avdelningar. Två avdelningar för de yngre barnen, två avdelningar för de äldre barnen och en 1-5 års avdelning. Öster Järs förskola erbjuder en inspirerande utemiljö. Vi har nära till hästhagar, hav och den spännande vattenmiljön längs Dalköpingeån. Vi har även gångavstånd till det stora fritidsområdet Dalabadet som utforskas året runt.  

Vi är ett glatt gäng som har nära till skratt och hjälper varandra när det behövs! Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling, samt ersättning för friskvård. Arbetslaget ges regelbunden pedagogisk reflektionstid och enskild pedagogisk planerings tid som är baserad på det uppdrag man har på förskolan. Detta utifrån att hålla hög kvalitet på vår verksamhet och det är en del av det systematiska kvalitetsarbete som vi arbetar aktivt med för att kunna anpassa vår verksamhet utifrån barnens behov, utveckling och lärande.

Förskolan är certifierade och arbetar med kontinuerliga mål inom Grön flagg.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för barnens välbefinnande och deras rätt att få de förutsättningar som behövs för att lära och utvecklas. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Tillsammans med övriga pedagoger kommer du att planera, genomföra och utvärdera verksamheten utifrån förskolans styrdokument. Att skapa utmaningar i lärandet och att dokumentera lärprocesserna tillsammans med barnen tillhör vardagen. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Vi har tilltro till att det nyfikna och kompetenta barnet står i centrum för vår verksamhet där vi som pedagoger är medforskare och tar tillvara på barnens intressen. Vi hoppas att du liksom vi ser leken som ett verktyg till barnens välbefinnande, utveckling och livslånga lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du är ansvarstagande och har alltid barnperspektivet i fokus. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Att vara en kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer med ett gott bemötande, ser vi som en självklarhet. Du är lyhörd, tydlig, tillmötesgående och skapar goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Du bidrar med idéer och nya tankesätt för att driva verksamheten framåt. Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Klicka på länken för att se vår film om förskoleverksamheten i Trelleborg kommun.

https://www.youtube.com/watch?v=EKsRmh6IGNs

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning
100%

Tillträde

Augusti 2018 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Anette Dehlén, Förskolechef, 0410-73 37 30  

Katarina Jönsson, Lärarförbundet, 0410-73 34 12
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund, 0410-73 34 14

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2018-04-05 via vårt rekryteringssystem, inte via e-post eller brev. Blir du kallad till intervju vill vi att du tar med ett utdrag ur belastningsregistret.
Distributionselektriker

Mon, 12 Mar 2018 00:00:00 +0100

ArbetsplatsenEnergiavdelningen består av medarbetare inom planering- och teknik, drift- och underhåll samt kund- och fakturasupport. Den dagliga kärnverksamheten består av planering samt löpande drift- och underhåll av kommunens elnät. Utöver detta pågår i nuläget en utveckling av kommunens lokalt inkommande nät från dagens 50 kV till att i framtiden uppgraderas till 130 kV. Utvecklingen är en förutsättningen för att möta det behov av elkonsumtion som finns i framtidens Trelleborgs kommun.Då en av våra medarbetare går vidare till ny roll söker vi nu en medarbetare med placering på enheten för drift- och underhåll.Vi erbjuder dig:Fokus på ett hållbart elnät idag och för framtidenFokus på personlig och teknisk säkerhet samt gott samarbeteStimulerande och tekniskt utvecklande arbetsuppgifterGoda möjligheter att utifrån frihet under ansvar påverka din arbetssituationGoda möjligheter att på sikt ta större tekniskt ansvar inom avdelningenStabil och långsiktig anställningArbetsuppgifterVi arbetar för att göra leveransen av el till våra kunder inom koncessionsområdet så säker och avbrottsfri som möjligt. Eldistributionsnätet är på 0,4-10 kV och arbetsmoments utförs i enligt med ESA (Elsäkerhetsanvisningarna).Arbetsuppgifter som distributionselektriker innebär:FelavhjälpningFörebyggande underhållReparation av låg- och mellanspänningsanläggningar, kabelskåp och fördelningsstationerUppsättning av mätare och mätutrustningKabelvisningDet kan även finnas möjlighet att arbeta med nyläggning och ombyggnad av elnätetBeredskap ingår som en del av tjänsten då du har erfarenhet av utrustning och arbetsmetoderFör att trivas i rollen som distributionselektriker har du ett genuint intresse för elkraftsbranschen, trivs att arbeta med varierande uppgifter, har god fysik samt ser positivt på att arbeta i en utomhusmiljö.KvalifikationerVi söker dig som har fullständig och avslutad elteknisk utbildning på gymnasienivå, gärna med inriktning elkraft, eller annan relevant yrkesutbildning.Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från eltekniskt arbete, helst eldistribution. Du har kanske erfarenhet som serviceelektriker, underhållsarbeten inom el, entreprenadelektriker och/eller el- eller linjemontage. Vi värdesätter om du har erfarenhet av direktkontakt med kund.Körkort klass B är ett krav. Du behöver även ha allmän datorvara motsvarande hantering av de vanligaste förekommande programmen i Microsoft Office.Meriterande är om du har tidigare dokumenterade kunskaper inom: ESA14, Heta arbeten och Arbete på väg.Befattningen kräver att du är ansvarstagande, noggrann och har god kommunikationsförmåga. Du trivs med att variera självständigt arbete med att i samarbete med kollegor finna lösningar som är till gagn för verksamheten och våra kunder. Du är nyfiken på att lära dig nytt och vill utvecklas i din roll.Tillsammans arbetar vi för en gemensam värdegrund på vår arbetsplats: Öppenhet, Respekt och Ansvar. Därutöver värdesätter vi ärlighet, enkelhet och engagemang.Då beredskap inom verksamheten ingår på sikt, krävs att du behöver kunna ta dig från bostad till arbetsplats inom rimlig tid.Arbetstid/varaktighetHeltid/tillsvidare.TillträdeSnarast enligt överenskommelseKontaktpersonFrågor om tjänstens innehåll besvaras av rekryterande chef Fredric Magnusson, 0410-73 38 21. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av: Linda Dahlgren, HR-specialist, 0410-73 41 64.Fackliga kontakterwww.trelleborg.se/facketSista ansökningsdag2018-04-10 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Då vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering ser vi gärna att du skickar din ansökan utan dröjsmål.Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.[...]Biståndshandläggare

Thu, 08 Mar 2018 00:00:00 +0100

Arbetsplatsen

Välkommen att arbeta som biståndshandläggare på myndighetsenheten som är en del inom socialförvaltningen. Enheten ansvarar för att utreda och besluta om sökandes behov av insatser/bidrag inom äldreomsorgen och LSS. Du välkomnas av ett glatt gäng med bredkompetens som lägger stor vikt vid att tillsammans driva förändringsarbete i utredningsprocesser. Vi tycker det äv viktigt att tillsammans bidra till att skapa en god arbetsmiljö där vi både som grupp och individ ge möjlighet att växa i vår yrkesroll. I vårt arbete strävar vi efter ett helhetsperspektiv.

Arbetsuppgifter

På myndighetsenheten ansvarar du som biståndshandläggare självständigt för handläggning av ärenden under hela processen. Arbetsuppgifterna består främst av att utreda, bedöma och besluta om hjälpinsatser, bistånd, i enlighet med gällande lagstiftning, SoL. Du kan som biståndshandläggare komma att möta den sökande såväl i dennes bostad som vid möte på sjukhusen. Arbetet innebär breda kontakter såväl internt som externt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning för arbetet eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av utredningsarbete. Det är meriterade om du har kunskaper inom IBIC. Ett respektfullt bemötande är viktigt i arbetet hos oss. Vi söker dig som är duktig på att prioritera och hålla tidplaner. Du är noggrann, ansvarsfull och van vid att arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Du behöver ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet

Heltid, föräldraledighetsvikariat tom 2018-12-31 med ev möjlighet till förlängning. Tillträde snarast.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Christine Dahlberg,enhetschef, 0410-73 30 00 eller mobil 0708-817474

Fackliga kontakter
www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2018-03-20 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.  

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Sommarvikarier till LSS, socialpsykiatri samt vård och omsorg

Thu, 08 Mar 2018 00:00:00 +0100

ArbetsplatsenNu söker vi sommarvikarier till våra verksamheter inom LSS, socialpsykiatri,  särskilt boende och hemvård!LSS verksamheten i Trelleborg omfattar gruppbostäder för vuxna och barn/ungdom, personlig assistans, kontaktperson, ledsagare, avlösare samt korttids- och fritidsverksamhet för barn och ungdomar.Verksamheten inom socialpsykiatri vänder sig till gruppen av personer med långvarig psykisk ohälsa som medför svårigheter i vardagen. Vi har ett boende med socialt stöd, där finns det 15 lägenheter.Vård och omsorg innefattar särskilt boende och hemvård i Trelleborgs tätort och kringliggande landsbygd. Som sommarvikarie inom vård och omsorg ingår du i en arbetsgrupp på ett boende eller i ett hemvårdsdistrikt.I alla våra verksamheter arbetar vi efter målet att våra brukare och kunder ska uppleva trygghet, trivsel och hög kvalitet.ArbetsuppgifterInom LSS innebär arbetet ett individuellt bemötande där varje brukare får det stöd och den omvårdnad som efterfrågas. Arbetet består av omvårdnad men också pedagogiskt motivationsarbete med syfte att brukarna ska uppnå ökad självständighet och mer inflytande över sin vardag. Du arbetar med hög grad av självständighet och utför ditt uppdrag under stort ansvar. Det förekommer både dag-, kväll- och helgtjänstgöring samt nattarbete.Inom socialpsykiatrin kommer du att arbeta med boendestöd som består av motivationsarbete, social och praktisk färdighetsträning och olika aktiviteter i den boendes vardag. Vi arbetar med kontaktmannaskap och har en tro på att människor kan förändras och har en vilja att leva ett självständigt liv. Arbetet medför samverkan med närstående och andra instanser.Inom vård och omsorg hjälper och stöttar du vårdtagare på ett särskilt boende eller i det egna hemmet.På särskilt boende arbetar du med omvårdnads- och/eller serviceinsatser till våra hyresgäster. Vi strävar efter att varje dag ska vara värdefull för våra hyresgäster.I hemvården utförs arbetet i vårdtagarens eget hem med biståndsbeslutade insatser. Du planerar tillsammans med vårdtagaren hur den beviljade hjälpen ska utföras. Du arbetar för att ge en god service och möjliggöra för personer med hjälpbehov att kunna få bo kvar hemma med upplevd trygghet och kvalité.KvalifikationerInom våra LSS verksamheter ser vi gärna sökande från socionomprogrammet, socialpedagogprogrammet eller studerande från annan pedagogisk utbildning.Erfarenhet av arbeta med TAKK och TEACH är meriterande.Inom socialpsykiatrin ser vi gärna sökande med inriktning inom socialpsykiatri, psykosocialt arbete eller att du är studerande på omvårdnadsprogrammet.Inom vård och omsorg ser vi gärna sökande från omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.Arbetet planeras, dokumenteras och följs noggrant upp. Vi använder oss av verksamhetssystemet Procapita.B-körkort är i vissa verksamheter nödvändigt och i andra önskvärt.Till alla verksamheter behövs att du har en god förmåga att kommunicera, är ansvarstagande, flexibel och pedagogisk. Du ska både kunna arbeta självständigt och samtidigt vara en god samarbetspartner i arbetsgrupperna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Arbetstid/varaktighetSommarvikariat, arbetstid och varaktighet bestäms före anställning.  Kontakt personerHR-specialist Malin Smidelik 0410-73 34 84HR-specialist Jennie Härstedt 0410-73 34 15HR-specialist Svetlana Kocovska 0410-73 42 84Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facketSista ansökningsdag2018-05-20 via vårt rekryteringssystem. Intervjuer kommer att ske löpande.               Vi tar ej emot ansökningar via brev eller e-post.Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med m[...]Hållbarhetsstrateg

Mon, 05 Mar 2018 00:00:00 +0100

ArbetsplatsenAvdelningen för Hållbar utveckling vid Trelleborgs kommun arbetar för kunskapshöjning och för att förverkliga en hållbar utveckling med hänsyn till människa, natur och våra begränsade resurser. Du kommer att ingå i ett ambitiöst team samtidigt som du självständigt verkställer olika delar i projekt och deltar i kommunens löpande hållbarhetsarbete. Vill du arbeta med frågor inom miljö och utveckling och dessutom ha möjlighet att påverka utvecklingen inom området? Då är du den vi söker till en spännande tjänst hos oss. ArbetsuppgifterSom hållbarhetsstrateg är du en nyckelperson och ansvarar för att fortsätta arbetet med att driva hållbarhetsfrågor med fokus på miljöfrågor och forskning och utveckling i kommunen. Du arbetar utifrån politiska mål, lagstiftningens krav, verksamhetsmål och skapar ett effektivt och utvecklingsinriktat arbete med jämn och hög kvalité. Arbetet präglas av såväl strategiskt som operativt arbete. Du kommer att kontinuerligt föra dialog med såväl förvaltningar, bolag och övriga intressenter. Därför är det meriterande om du har erfarenhet av samverkan med näringsliv och andra finansiärer.Du arbetar i kommunens styr- och ledningssystem tillsammans med våra förvaltningar samt bereder ärenden till kommunstyrelse och kommunfullmäktige. Du arbetar med omvärldsbevakning och sätter mål för att kunna ligga i framkant i utvecklingen av arbetsområdena marin natur och resursflöden och forskningsstrategiskt arbete. Analyser, implementering och uppföljning är en stor del av arbetet knutet till styrning och ledning vilket kräver att du skall förstå och producera texter av hög kvalitet, sam identifiera relevanta indikatorer och mätbara mål för området.Just nu har vi mycket fokus på Blue Room. Ett projekt som ska utveckla samverkan mellan kommun, näringsliv och akademi utifrån lokala utmaningar. Här finns möjligheterna med kommunens nära relation med havet som en naturlig tillgång. En del av tjänsten innefattar att ansvara för Trelleborgs kommuns del i detta arbete.I tjänsten kan nationella och internationella resor ingå. KvalifikationerVi söker dig med avslutad akademisk utbildning inom marinbiologi, ekologi eller annan miljövetenskaplig utbildning som vi bedömer likvärdig. Det är särskilt meriterande om du är disputerad forskare, eller har erfarenhet av forskning och utveckling eller forskningsprojekt.Du har erfarenhet och kunskap om hållbarhetsfrågor och dess betydelse i samhället. Har du erfarenhet från arbete i en politiskt styrd organisation, projektledning, särskilt inom EU-projekt, ser vi även detta som meriterande.Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska. Har du kunskaper i andra språk är det meriterande.Vi ser att du har god kunskap om styr- och ledningsfrågor samt verksamhetsutveckling inom ämnesområdet hållbar utveckling. Vi vänder oss till dig som trivs med en kombination av strategiskt och operativt arbete och har erfarenhet av att självständigt driva dina frågor i samverkan med chefer och andra funktioner. Som person är du genomförare, fullföljer projektidéer och uppnår resultat. Du tar ansvar för din uppgift och driver processer vidare. Du har mycket god samarbetsförmåga, är lyhörd och smidig. Struktur och planering gör att du arbetar effektivt. Du har en problemlösande analysförmåga och arbetar bra med komplexa frågor. Du har ett brett perspektiv på frågor och ser saker ur både ett kortsiktigt och långsiktigt perspektiv. Du väger samman information och olika hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden och agerande som hänger samman med kommunens värdeord – öppenhet, respekt och ansvar. B-körkort.  Arbetstid/varaktighet1år vikariat, omfattning 100%.Tillträde2018-04-02 eller enligt överenskommelse.KontaktLina Wedin Hansson Hållbarhetschef, 0729-76[...]Renhållningsarbetare, vikarier

Wed, 24 Jan 2018 00:00:00 +0100

Arbetsplatsen

Avfalls- och återvinningsavdelningen ansvarar för insamling av hushållsavfall och trädgårdsavfall, lakvattenhantering samt driver två ÅVC i egen regi. Insamling av  slam och fett sker av upphandlade entreprenörer, medan övrig insamling av förpackningsmaterial från kommunens egna verksamheter sker i egen regi.

Arbetsuppgifter

Som renhållningsarbetare arbetar du med insamling av hushållsavfall över hela kommunen. Vår fordonspark består i nuläget av sju fyrfacksbilar, två tvåfacksfordon, två baklastare samt servicebil.

Inom kommande vår- och sommarsäsong söker vi nu vikarier för täcka behov då ordinarie personal har semester samt för att täcka tillfälliga toppar.

Som vikarie bokas du de tillfällen och körturer då verksamheten har behov av tillfällig stöttning. Det kan vara både enstaka dagar samt sammanhängande dagar. Som vikarie utför du alla förekommande arbeten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet, gärna från yrkesmässig trafik. Du agerar ansvarsfullt, är noggrann och utför arbetet på ett serviceinriktat sätt med fokus på kunden och medborgare som du möter. Du trivs med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete.

För tjänsten krävs C-körkort samt yrkeskompetensbevis. Vana av arbete inom miljö- och återvinningsbranschen samt lokalkännedom är en fördel. 

Du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga, likaväl som du trivs med att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten. 

Arbetstid/varaktighet

Heldagar/timmar enligt överenskommelse.

Tillträde

Enligt överenskommelse, löpande urval sker i denna rekrytering.

Kontakt

Driftchef Torbjörn Jönsson, nås på mail torbjorn.jonsson@trelleborg.se.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

Vi använder oss av löpande urval i denna rekrytering, så tveka inte med att skicka din ansökan. Sista datum för ansökan är dock 2018-03-21 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kommunala sommarjobb för ungdomar 2018

Mon, 22 Jan 2018 00:00:00 +0100

Du som är född mellan 1998 och 2002 och är boende i Trelleborg har möjlighet att sommarjobba inom vissa kommunala verksamheter och i föreningslivet. Tanken med sommarjobbet är att du ska få en inblick i arbetslivet, få arbetslivserfarenhet och förhoppningsvis goda referenser. En förutsättning är att du söker jobben inom angiven tid, att du är skriven i Trelleborgs kommun och inte har något annat sommarjobb.

Ansökan

I ansökan önskar vi att du rangordnar de sommarjobben du är intresserad av. Läs närmare information om sommarjobben på www.trelleborg.se/sommarjobb.

För att vi ska kunna göra en sån bra matchning som möjligt behöver vi veta vad du är intresserad av och vill jobba inom. Därför behöver du bifoga ett CV och/eller personligt brev med närmare information om dig och varför just du vill ha ett sommarjobb. Skriv gärna om dina tidigare erfarenheter.

Ansökningsperioden går ut den 28 mars. Senast den 18 april kommer du få besked om du har blivit erbjuden ett sommarjobb eller inte. Uppstår det en ledig plats kommer den att tillsättas efterhand bland de som har sökt under ansökningsperioden.

Perioder

Sommarjobben är uppdelade i tre perioder och i ansökan anger du önskemål om vilken period eller vilka perioder du kan jobba inom. Urvalet av sommarjobbare sker genom matchning med hänsyn till önskemål från arbetsplatserna som tar emot, samt efter fördelning av kön och ålder. Efterfrågan på platser är oftast högre än antalet platser som finns att tillgå. Välj därför gärna mer än en period då du vill jobba.

Arbetstid

Du arbetar sex timmar per dag plus 30 min obetald lunch. Infaller midsommarafton under din period ges du möjlighet att arbeta in denna dag efter samrådan med din handledare. Infaller din arbetstid under kväll och/eller helg utgår samma ersättning som under vardagar om inget annat angetts. Du får maximalt arbeta 90 timmar under din 3 veckorsperiod.

Lön

Är du under 18 år får du 70 kr/timme inklusive semesterersättning.  

Har du fyllt 18 år får du 80 kr/timme inklusive semesterersättning.

Lönen kan komma att revideras.

Kontaktpersoner

Charlotte Olsson 0410- 73 41 89 eller via sommarjobb@trelleborg.se.

Facklig kontakt

www.trelleborg.se/facket  

Sista ansökningsdag

2018-03-28 enbart via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.
Etableringskoordinator

Wed, 17 Jan 2018 00:00:00 +0100

Arbetsplatsen

Vill du arbeta med arbetsmarknadsfrågor? Brinner du för att påverka och utmana samhällets strukturer? Har du energi och mod att skapa nya metoder och arbetssätt? Är svaret ja på dessa tre frågor har du goda förutsättningar att passa in i den profil som arbetsmarknadsförvaltningen i Trelleborgs kommun efterfrågar. I vår laguppställning får du möjligheten att visa resten av Sverige hur man framgångsrikt driver processer kring arbetsmarknadsarbete.

Arbetsuppgifter

Som etableringskoordinator har du en central strategisk roll i förvaltningens arbete med integration, etablering samt med dessa frågor sammanhörande verksamhetsutveckling. Du ansvarar för omvärldsbevakningen inom området, vilket innebär nätverkande och koordinerande arbete såväl internt som externt. Du är en viktig stödfunktion till förvaltningens ledningsgrupp då du hanterar, prioriterar och kommunicerar stora mängder information.

Kvalifikationer

Du ska ha en samhällsvetenskaplig högskoleutbildning och erfarenhet av arbete på strategisk nivå inom integrations- och etableringsområdet. Du ska vara skicklig på att ta till dig stora mängder information och kunna sammanfatta och presentera denna som beslutsunderlag till förvaltningens ledning. Du ska ha dokumenterad vana av att genomföra presentationer och ha en naturlig fallenhet för att representera och synas.

Du kommer att arbeta på arbetsmarknadsförvaltningen i Trelleborgs kommun där vi lever efter att höga förväntningar leder till höga resultat. Du ska ha en hög grad av mod och effektivitet, god analytisk och kommunikativ förmåga samt ett strukturerat och systematiskt arbetssätt. Då verksamheten är under ständig förändring förutsätter arbetet att du är utvecklingsdriven, flexibel, kreativ och har förmågan att fatta självständiga beslut. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att söka extern finansiering, främst nationellt men gärna internationellt. Det är därför en förutsättning att du behärskar engelska i tal och skrift. Tidigare chefs- eller ledarskapserfarenhet är meriterande. 

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är en stark merit. Detsamma gäller om du innehar B-körkort.

Arbetstid/varaktighet

Heltid/tillsvidare

Tillträde

2018-04-01 eller enligt överenskommelse

Kontakt

Henrik Lundh, verksamhetscontroller arbetsmarknadsförvaltningen 0410-73 31 34.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2018-03-23 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.