Subscribe: Dagbog over 23 ting
http://randis23ting.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Danish
Tags:
denne  finde    godt  google  ind  kunne  lidt  man  med  noget  nogle  også    skal  syntes    ting  var  ved 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Dagbog over 23 ting

Dagbog over 23 tingI denne blog, vil jeg skrive mine oplevelser med de div. opgaver i 23 ting.Updated: 2018-03-06T17:38:42.925+00:00

 Mine oplevelser med 23ting

2007-07-20T07:26:18.922+00:00

I mit sidste indlæg skal jeg skrive lidt om mine oplevelser med 23Ting. Herunder er der en del spørgsmål som man gerne vil have jeg svare på.

Hvilken eller hvilke opgaver synes du bedst om?
Svar: De opgaver jeg syntes var bedst var del.icio.us, Funability, blogmusik og Flickr det sidste selvom jeg ikke fik fundet ud af hvorfor man ikke kunne finde mine billeder via tags.

-Hvordan passede øvelserne ind i et mål om at blive bedre til at lære - lære at lære?
Svar: Jeg ved ikke om det gør en bedre til at lære, nogle gange gør denne form for læring en fustreret fordi der ikke lige er nogle til at gribe fat i hvis man ønsker hjælp.

-Er der noget specielt der har overrasket dig - enten i anvendelse eller din egen tilgang til det?
Svar: Det ved jeg ikke

-Er der noget i forløbet du synes kunne have været anderledes?

Svar: Det sværeste var det at kunne få presset det ind i en iforvejen travl arbejdsdag. Jeg ved at nogle af mine kollegaer meget gerne ville være med og havde også tilmeldt sig men har opgivet pga. de ikke kunne se tid til det.

Jeg har også haft en nogle problemer med at få tingene til at virke f.eks. Flickr hvor jeg ikke kunne forstå hvorfor jeg ikke kan finde min billeder via tags her er jeg desværre ikke blevet klogere. Der var ingen som kunne hjælpe mig.

-Ville du deltage igen , hvis et lignende forløb ville blive tilbudt?

Svar: Både ja og nej, det er sjovt at prøve noget nyt men som tidligere skrevet er det lidt stress at lave sådanne "kursuser" når man samtidig skal side med signe normale opgaver.

Når nu vil jeg slutte min blok og jeg vil sige at det har været en god oplevelse både på godt og på ondt. Jeg fik mulighed for at snuse til en masse nye ting som jeg ikke selv ville haft brugt tid på. Der var også nogle at tingene som jeg ikke syntes var specielt spændende men jeg fik det prøvet.

MÅ I ALLE FÅ EN GOD SOMMER!!OdeoStudio

2007-07-09T11:56:58.424+00:00

I denne opgave kunne man forsøge at lavet et podcast men det kræver at man har et par høretelefoner m. mikrofon. Da vi ikke ligge inde med sådanne fansy ting er det desværre ikke noget som kan afprøves.Video

2007-07-09T09:59:44.233+00:00

(image) GASOLIN


I denne opgave skulle vi se lidt på div. videoer. Her har jeg været inde på YouTupe og finde en video med Gruppen Gasolin.


Podcasting

2007-07-07T08:53:47.134+00:00

Kan du huske RadioRita. I denne opgave skulle man finde et postcasting feed og ligge det ind i f.eks vores Google reader. I den forbindel fandt den gamle radio udsendelse RadioRita som jeg lagde ind i min google reader.
Herefter var opgaven at man skulle downloade et digt på en MP3 afspiller en sådanne har vi jo modtaget ved at være med i dette.
Jeg har fundet et digt men min MP3 er løbet tør for strøm så det sidste må vente til den er blevet ladet op.
Nu er min afspiller endelig opladet og jeg har forgæves flere gange forsøgt at overfører filen til den men hver gang går det galt og programmet svare ikke.
Så du har jeg gemt Dittes digte på min PC'er og den vej overført den til min afspiller.Forside.

2007-07-06T15:34:25.666+00:00

Jeg har prøvet at lave en personlig forside ved brug af igoogle. Jeg er ikke noget som jeg ikke kan leve foruden. Jeg har lagt f.eks. regnemaskine, nyheder fra DMI samt TV2 nyhederne på. Herefter lavede jeg en fane som jeg kaldte IT og wupit kom de en bunke jeg tror det er japanske sider frem. Her forsøgte jeg at tilføje nogle sider men det kunne jeg ikke via deres hjemmside adresse. Det kan godt være man kan men jeg kunne ikke finde ud af det. Tilgengæld kunne jeg ligge en RSS på her valgte jeg DR-nyhederne det er jo godt nok intet med IT at gøre men det er jo også kun en øvelse.Online applikationer og værktøjer

2007-07-06T14:26:44.756+00:00

Jeg har nu oprettet mit første dele regneark og har sent en mail til en kollega om at gå ind og redigere i det.
Nu afventer jeg så at hun ser denne. Tidligere kan jeg se at hun også har lavet et dokument som jeg kan gå ind og ændre i. Men da det er et helt eventyr er det svært at gøre da det ligesom er noget personligt man går ind og ændre. Men ideen er god jeg har selv flere gange modtaget dokumenter via mail som jeg skal gennemse og komme med rettelser til. Det kan da godt lade sig gøre men dette er meget nemmere og det er helt sikkert nok noget jeg vil benyttet mig af fremover.

LINK til: google docs and spreadsheetspbwiki

2007-07-06T12:39:24.084+00:00

Jeg kan godt mærke at man efterhånde er ved at have fyldt bæret. Lysten er så småt ved at forsvinde. Men jeg forsøger at forsætte for de næste punkter i 23ting se jo også spændende ud.
Jeg har nu for første gang i mit liv lavet en pbwiki jeg ved nu ikke om det er noget som jeg vil forsætte med eller jeg forsøger at finde ud af hvordan man sletter den igen. Jeg har lavet en pbwiki over mine oplevelser med min hund Bazil.Techorati

2007-07-06T11:38:28.522+00:00

Så er min blok blevet registreret i Techorati. Det er nok det jeg kan sige om det.

(image)del.icio.us

2007-07-06T10:23:16.035+00:00

Nu har jeg prøvet at lave min første del.icio.us først tænkte jeg hvad nu men efter en lille tænke pause hoppede jeg ud i det og så går det jo strygende.

Jeg har også få tilføjet min kollegas del.icio.us på under Your network. Jeg kan godt se ideen i at have denne side istedet for at havde det under fortrukne. Dels fordi at man hermed også kan brug denne på andre maskiner men også fordi vi jo ind i mellem får skiftet vores arbejds pc'er ud og det værest er næsten at alle ens forstukne forsvinder hvis men ikke lige ved hvornår maskinen bliver udskiftet.

Dette er en af de ting jeg nok vil benytte mig af i fremtiden i stedet for at bruge foretrukne.Secondlife.

2007-07-05T12:30:50.324+00:00

Nu skulle jeg egentligt prøve secondlife, men jeg kan se at de begrænser tilmeldingerne og derfor har jeg valgt ikke at prøve dette. Jeg syntes ikke det er noget jeg gider ligeledes syntes jeg at hvis man melder sig ind er det fordi at man vil komme derind igen og jeg ved på forhånde at det vil jeg ikke. Derfor har jeg besluttet at springe dette over.Funability

2007-07-05T12:35:17.634+00:00

(image)
Jeg har været ind for at lave nogle sjove billeder. Da jeg bor sammen med den som er med i et band syntes jeg det var sjovt at lave noget med det.
Jeg tror godt jeg kan få lang tid til at lege med disse.

Bagefter var jeg inde i vod.pot dette syntes jeg var spild af min tid men der er nok nogle som syntes dette er sjovt men her er en liste over hvad som jeg faldt over.

(embed)Last.fm og blogmusik

2007-07-04T13:40:10.961+00:00

Jeg var næsten stået af 23ting, men nu forsøger jeg at indhente det jeg er bagud. Jeg har i nogle dage forsøgt at få last.fm til at virke men nu er det opgivet. Til gengæld var blogmusik lige til at gå igang med. Det tog mig ca. 2 minutter så var jeg igang.

Her er min musik liste:

(object) (embed) (image)


Jeg kunne godt forstille mig at jeg vil benytte blogmusik når jeg sider og arbejder jeg er nemlig en at de personer som arbejder fint mens jeg hører musik.

Hvorfor jeg tror at musikbibliotekerne forsætter er fordi at de indenholder meget andet en at låne cd'er. Her kan man også låne noder mv. Ligeledes er der en man kan få hjælp hos hvis man er i tvivl.LibraryThings

2007-05-16T13:43:22.487+00:00

LabraryThings har jeg nu prøvet med lidt blandet følelser.Jeg læser aldrig andet end danske bøger og jeg tror det er derfor jeg ikke kunne få dele af det til at virke. Det var ikke alle jeg kunne finde automatisk, de fleste måtte jeg registrere selv og der var selvfølgelig ingen forsider. Disse fandt jeg igennem www.bogpriser.dk . Som er en prissammenligningsguide.Flickr

2007-06-04T13:33:43.592+00:00

(image)
Så er jeg i gang med Flickr, jeg kan godt se det smarte med at dele billeder via dette program. Jeg er dog endnu ikke færdig da jeg lige skal se om min kollega Mette kan gå ind i den gruppe jeg har oprettet som om hun har mulighed for at se de billeder som jeg har mærket som privat og som kun kan ses af familie og venner.

Jeg syntes det var smart at man kunne få de ord som man staver med klickr ind på bloggen men jeg har desværre endnu ikke fundet en nem måde. Jeg håber at det findes. Jeg har selv været ind og klippe og klistre for at få det til at virke men det tror jeg ikke kan være meningen.

Den 14.05.07
Jeg har undret mig over hvorfor jeg ikke kan søge mine offentlige billeder via tags. Iflg. vores opgave eksperter i 23 ting kan det være fordi at flickr er lang tid om at opdatere disse billeder. Men om dette er det rigtige svar vides ikke. Så hvis der er andre som ved noget om dette vil jeg meget gerne høre om det. Det er nedestående billed jeg nu har hentet over fra flickr. Tags på dette er mange: dog, schæferhund, nala, rapi .
(image)
Dette billede er af Hans da han deltog i DM i BHP1 (BrugsHundePrøve) som er den første brugsprøve som en schæferhund kan bestå. Prøven er delt op i 3 dele. Spor hvor hunden skal finde 2 genstande, Lydighed og forsvarsarbejde. Alle 3 dele skal beståes før hunden har fået sin BHP1 hvorefter man kan tilmelde sig til BHP1 DM. Herefter kan den få BHP2 og BHP3. Når en hunden har fået sin BHP3 kan man gå til en DM udtagelse og herefter hvis man får point nok skal deltage i DM og herefter måske blive udtaget til VM-holdet.Messenger & Google talk

2007-04-25T08:51:19.246+00:00

I denne uge skulle vi se på messenger og google talk.

Jeg kom lidt skævt ind på denne opgave da jeg blev inviteret til google talk af min arbejdskollega Antonie samtidig havde hun også inviteret en anden kollega som hedder Mette. Samme fik vi hurtigt en gennemgang at programmet af Antonie som havde undersøget det lidt inden hun kontaktede os.
Herefter gik vi ellers igang med at sende filer til hinanden. Det morede vi os en del med.
Bagefter gik turen til messenger både Mette og jeg havde problemer med at få vore gamle version af messenger opgraderet men det lykkes endelig for os begge. Så begyndte vi ellers at lave delemappe samt at sende filer og links fra internettet til hinanden.

Efter at havde prøvet begge dele syntes jeg klart at messenger er den som virker bedst. Det er den som jeg bedst kunne finde rundt i. Jeg kan ikke se at man kan inviterer en 3. person ind i samtalen med google talk. Det kan godt være at man kan men jeg kunne ikke finde det.Rss-Læser

2007-04-23T12:11:16.476+00:00

Så er jeg i gang med den anden opgave nyhedslæser. Jeg valgte Google Reader kun fordi at den var den som der blev anbefalet.
Selvfølgelig var reader linket ikke at se så jeg måtte bruge den udemærket vejledning som var i opgaven for at finde den.
Den første jeg fik tilføjet i min reader var min kollega's blog. Spændende var det, det virkede hurra. Herefter fik jeg tilføjet følgende:
TV2 øst nyheder
23ting blog
og bibblog
Det går jo strygende. Jeg har endnu ikke fundet ud af hvordan man abonnerer på kommentarerne men det kommer håber jeg.

Fredag den 20.04.07

Efter en guide fra Thor fandt jeg ud at at abonnerer på kommentarer i min nyhedslæser.

Det kan godt virke lidt stressende da man helst vil følge ugerne men det er jo ikke noget jeg absolut skal men sjovt er det. Men det tager også lidt tid som man skal tage ud af en i forvejen presset arbejdsdag.Randis 23 ting.

2007-04-19T13:06:30.577+00:00

Velkommen til min blog.

I denne blog vil jeg skrive lidt om mine oplevelser ved at deltage i projekt 23 ting.

Det første der skulle gøres er at lave denne blok og da jeg lige har været til kursus i blogs, tænkte jeg at det måtte jeg springe ud i med det samme. I den forbindelse vil jeg varmt anbefale det kursus som min kollega Erik Høy afholder om blogs.