Subscribe: Comments on: Bigger than the previous RSS Button
http://www.cypherhackz.net/archives/2006/11/17/bigger-than-the-previous-rss-button/feed/
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Malay
Tags:
aku  besar gak  besar  buat  comment quoted  comment  cypherhackz comment  cypherhackz  gak  ikram zidane  ikram  quoted  resize  zidane 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Comments on: Bigger than the previous RSS Button

Comments on: Bigger than the previous RSS Button



Malaysia Tech Blog



Last Build Date: Wed, 20 Jul 2016 15:12:05 +0000

 



By: CypherHackz

Sun, 19 Nov 2006 15:31:55 +0000

[Comment ID #15146 Will Be Quoted Here] yup. kalau betul2 buat takkan leh sampai 2000 x 2000. meletup computer. hu3. :-" [Comment ID #15147 Will Be Quoted Here] kau taknak try buat ke ikram_zidane? buat colour lain pulak.



By: ikram_zidane

Sun, 19 Nov 2006 14:16:42 +0000

actually.. senang je kalau nak buat guna photoshop gak.. guna pen tool.. buat shape, then resize by percentage... (%).. tadaaaa



By: Bat

Sun, 19 Nov 2006 14:07:02 +0000

aah la..mungkin di cuma resize bagi besar..sebab nampak ada pixelated skit..



By: CypherHackz

Sat, 18 Nov 2006 07:47:37 +0000

aku pun rasa macam tu jugak. takkan la die nak create besar2 from scracth.



By: ikram_zidane

Sat, 18 Nov 2006 06:42:34 +0000

wow.. besar gak tu... 2000 by 2000... besar gak.. aku nyer pc confirm hang kalau try... tapi aku rasa dia amik matt brett nyer adobe illustrator file (ai) , then just besarkan je...



By: CypherHackz

Thu, 16 Nov 2006 19:28:11 +0000

[Comment ID #15109 Will Be Quoted Here] i think he just resize it to big one. [Comment ID #15110 Will Be Quoted Here] indeed. he3.



By: menghua

Thu, 16 Nov 2006 19:24:43 +0000

dude... that's WAYYYYY too big! lol



By: fuad

Thu, 16 Nov 2006 18:54:01 +0000

yea.i wonder how much memory size that he use to create this button.