Subscribe: Dulu Rahsia Zango Kini Pakej Video Blog
http://rahsiazango.blogspot.com/rss.xml
Preview: Dulu Rahsia Zango Kini Pakej Video Blog

Dulu Rahsia Zango Kini Pakej Video Blog



Tujuannya Tetap Sama | Menjana Pendapatan Dengan Video Blog



Last Build Date: Thu, 08 Sep 2016 04:32:22 +0000

 



Download Rahsia Zango Secara Percuma Sekarang

Sun, 26 Jul 2009 11:44:00 +0000

Sedikit pesanan ringkas buat sahabat yang belum mendapatkan ebook Rahsia Zango tulisan Alang. Buat pengetahuan anda, panduan rahsia zango telah diberikan secara percuma kepada umum sejak Januari 2009 lagi. Satu sebabnya adalah kerana terdapat beberapa teknik yang dah tak relevan.

Maka dengan ini, saya sekali lagi menjemput anda yang tetap berminat mengetahui isi kandungannya, sila dapatkannya melalui link ini. Anda hanya perlu masukkan nama, email, kod keselamatan yang tertera serta klik pada butang "subscribe".


(image)




Anda kemudian akan menerima email subscribe. Sahkannya dan lebih kurang dalam sejam lepas subscription anda disahkan, ebook rahsia zango akan sampai ke kotak email. Harap bersabar ketika menunggu.


Bersempena dengan itu juga, ebook rahsia zango versi 2 sebenarnya telah dilancarkan pada 11 Julai 2009 lepas. Ianya telah dikemaskini dan turut memuatkan video teknikal sekali. Namanya pun dah ditukarkan kepada Pakej Video Blog.

Sebab ia bukan sekadar mengemaskini cara "monetize" video blog anda dengan zangocash sahaja. Ada beberapa cara lain yang turut diajar.

Saya pun belum sempat lagi habiskan pembacaan dan tengok keseluruhan video yang disediakan. Bila saya dah selesai explore nanti, saya akan buat ulasan untuk anda semua.

Buat masa ni anda boleh download versi lama dulu. Kalau nak dapatkan terus versi kemaskini, sila ke laman pakej video blog.



Jumpa lagi!



Pengenalan Rahsia Zango

Sat, 02 Aug 2008 00:31:00 +0000

Salam Sejahtera,

Pertama sekali, blog Rahsia Zango ini bertujuan memperkenalkan kepada anda salah lagi satu sumber menjana pendapatan di internet. Sebelum ini, saya memang tidak pernah mendengar tentang Zango sehinggalah pemilik Blog Webmaster Malaysia, saudara Alang mendedahkannya.

Beliau telah menulis panduan Rahsia Zango ni berdasarkan pengalaman sendiri. Menurutnya, walaupun baru saja 3 minggu menggunakan program ZangoCash ni, laman web yang baru dibina mampu menyaingi laman web yang berusia 4 tahun dari segi pendapatan!

Wow! Ini tentunya mengembirakan anda yang inginkan pendapatan dalam masa yang singkat. :p


(image)

Inilah dia wajah panduan Rahsia Zango yang saya katakan tu. Panduan ini juga mudah difahami dan diikuti. Antara topik yang diterangkan dalam panduan ini adalah:

  • Apa itu ZangoCash dan bagaimana nak menjana pendapatan yang lumayan darinya.
  • Bagaimana untuk membuat laman web khusus untuk program ZangoCash ini.
  • Bagaimana untuk mendapatkan isi kandungan laman web anda tanpa perlu kemahiran menulis dalam Bahasa Inggeris.
  • Rahsia saudara Alang mendapatkan trafik sehingga 800 orang sehari selepas dua hari laman disiapkan tanpa sebarang kos.
  • Beberapa tips rahsia berdasarkan pengalaman penulis bagaimana untuk mengoptimakan pendapatan daripada ZangoCash.

Kalau anda dah tak sabar lagi nak menjana pendapatan melalui ZangoCash ni, download panduan Rahsia Zango di sini sekarang. :D