Subscribe: Produk Online
http://onlineproduk.blogspot.com/feeds/posts/default
Preview: Produk Online

Produk Online



(http://www.igetworld.com/value)



Updated: 2014-10-02T21:40:19.797-07:00

 




2011-09-26T22:48:39.859-07:00

(image)


Emas PERCUMA Di Dalam Barangan Elektronik Terpakai/Rosak"
============================================================

Seluruh dunia sudah tahu nilai "EMAS" dan cara untuk
mendapat banyak untung dengan pelaburan emas.

Malangnya....

ramai "tidak cukup wang" untuk membeli emas untuk pelaburan.
Kini ada alternatif bagaimana kita boleh mendapat emas dari barangan
terpakai yang kita tidak sedari.

Biasa kita dapat lihat iklan di internet mahupun iklan di dinding
bangunan, seperti :
- "membeli decoder astro terpakai" ,
- "jual komputer rosak anda" , atau
- "membeli handphone terpakai" dan sebagainya.

Kenapa mereka sanggup membeli barangan yang tidak boleh digunakan lagi?

Semua ini akan dibongkarkan untuk anda.



beli belah online

2011-01-10T07:05:48.200-08:00

(image)




MUET

2010-04-06T03:16:19.876-07:00

(image)


Muet...jangan gagal lagi..dapatkan tip-tip berharga supaya anda cemerlang menduduki muet



'Peperiksaan Memasuki Perkhidmatan Awam Gred 41' yang akan diadakan 10 April 2010 ini...

2010-03-29T04:35:23.418-07:00

(image)

memasuki skim Gred 41 Perkhidmatan Awam . Ianya mengandungi 6 komponen iaitu;

Komponen 1: Diskripsi Prima
- ebook utama setebal 61 mukasurat
- Mengandungi huraian format soalan
- Contoh-contoh soalan sebenar
- Strategi persediaan
- Sumber rujukan setiap seksyen
- dan banyak lagi

Komponen 2: Soal Jawab Inkuiri PTD
- himpunan soalan-soalan lazim tentang kerjaya PTD M41,
salah satu skim Gred 41
- ianya adalah soalan-soalan sebenar yang diajukan melalui
blog tipsptd.com/blog berkait rapat dengan Gred 41
- lebih kepada FAQ

Komponen 3, 4, 5, 6: Nota Isu Semasa
- merangkumi nota isu Nasional, Alam sekitar, Kesihatan
dan Ekonomi
- Setiap bahagian itu mengandungi beberapa tajuk yang
dihuraikan dengan kemas dan tersusun
- menjimatkan masa calon peperiksaan untuk rujukan esei
dan menjawab soalan isu semasa dalam kertas peperiksaan

Bonus Nota prePAC/Tips Peringkat seterusnya
- Nota PTD Assessment Center iaitu stage seterusnya yang
perlu dilalui oleh calon PTD selepas peperiksaan bertulis ini

- Untuk format baru, mungkin ianya ditukar menjadi Assessment
Center atau terus ke sistem MyRecruitment, jadi pembeli
akan mendapat Update terus secara PERCUMA

Jadi ianya adalah pakej lengkap untuk semua calon
Peperiksaan Memasuki Perkhidmatan Awam Gred 41.

Siapa yang menulis. Kredibiliti?
- Ianya adalah susunan team tips PTD iaitu pengendali blog
Tips PTD yang telah banyak membantu ramai calon lulus
peperiksaan PTD sepanjang tahun 2009 melalui blog
tipsptd.com/blog. Jadi ianya sudah lama bertapak dengan
penuh kredibiliti dan menjadi 'one-stop-center' untuk
calon-calon sebelum ini

Kelebihan Produk antaranya ialah;
- kredibiliti Team Tips PTD
- satu-satunya produk di pasaran yang khusus untuk
peperiksaan bertulis SPA
- Jaminan pulangan wang sekiranya pembeli tidak berpuas
hati, tetapi bayaran untuk affiliater tetap sama sebab kami
yakin dengan produk ini
- 'Live Testimonial' screenshot email sebenar kepada tips ptd



QURAN TERJEMAH PER KATA (ASBABUN NUZUL + TAFSIR)

2010-03-09T02:51:55.882-08:00

(image)


"Betapa nikmat membaca al-Qur'an kalau faham kata per kata dari setiap ayat seperti orang Arab ..."


PERTAMA DI DUNIA

- maksud di bawah setiap ayat al-Qur'an
- mempermudah kita memahami erti dan isi al-Qur'an
- dilengkapi Asbabun Nuzul yang memperkayakan al-Qur'an ini

Kelebihan Tafsir Quran Per Kata

- Tafsir umum yang ringkas, bukan sekadar terjemahan, disusun berdasarkan kata per kata dari setiap ayat al-Qur’an

- Mudah dibaca dan difahami, baik secara terpotong-potong kata per kata atau pun secara ayat per ayat.

- Disusun dengan merujuk kepada buku-buku Tafsir yang mu’tabar

- Dilengkapi dengan Asbabun Nuzul, iaitu informasi tentang keadaan dan latar belakang turunnya setiap ayat.

- Dilengkapi juga dengan terjemahan.

- Sesuai untuk dijadikan hadiah buat yang tersayang



Jana Pendapatan

2009-09-30T22:36:53.996-07:00

Marilah bersama saya menjana pendapatan http://www.igetworld.com/value .
Anda boleh memperolehi pendapatan lumayan...
Segera la...jangan berlengah lagi.



JUALAN TELAH DITUTUP : Pelaburan Emas Lebih Menguntungkan Berbanding Pelaburan ASB

2009-09-17T01:36:03.220-07:00

(image)

Tahukah anda, bahawa kebanyakan dari kita beranggapan pelaburan di ASB adalah yang paling selamat, dipercayai dan amat menguntungkan.

Jadi, bila ada duit, semuanya kita laburkan di ASB. Dengan keuntungan dividen 8-10% pada setiap tahun, ianya memang LUMAYAN. Labur RM 10,000 dapat untung RM1000! memang untung..

Akan tetapi, jika saya beritahu anda bahawa ada pelaburan lain selain dari ASB yang lebih menguntungkan, anda percaya?

Pelaburan apa? Betul ke ada pelaburan yang lebih menguntungkan dan selamat seperti ASB?

Ya, ada! Iaitu melalui pelaburan EMAS. Sebenarnya pelaburan emas ini sudah wujud lama. Cuma kita saja yang tidak menyedarinya.

Tahukah anda bahawa dengan melabur melalui pelaburan emas, keuntungan yang boleh diperolehi adalah lebih TINGGI.

Bagaimana?

Tahukah anda bahawa harga emas sentiasa menaik dari tahun ke tahun. Sebagai contoh, dari tahun 2006 ke 2007, dicatatkan kenaikan harga emas adalah sebanyak 33.3%. Wah sangat tinggi bukan? Jika ASB sekalipun, keuntungan paling tinggi yang boleh anda perolehi adalah dalam 10% setahun.

Tetapi pelaburan emas mampu mencapai 2 kali ganda daripada itu. Oleh sebab itu anda perhatikan tokey-tokey emas semakin kaya. Inilah sebabnya!


Bagaimana hendak melabur dengan emas?

Ianya sungguh mudah. Anda sendiri boleh melabur tanpa menggunakan orang tengah. Anda sendiri yang akan mengawal keuntungan anda.
Terdapat beberapa cara/teknik mudah dalam pelaburan emas ini yang boleh dimulakan oleh anda.

Oleh sebab itulah, satu pendedahan ekslusif mengenai pelaburan emas ini diterbitkan buat pertama kalinya di pasaran Malaysia. Ianya diterbitkan oleh gabungan seorang IM, seorang pelabur emas dan juga seorang pakar pelaburan dalam emas ini.

Jika anda berminat untuk mengetahuinya, sila layari web di bawah.
(image)




2009-08-20T23:12:33.129-07:00


AKIBAT MEROKOK

Bagaimana merokok mendatangkan kesan ke atas tubuh badan anda?

* Mempunyai kedua-dua kesan jangka pendek dan jangka panjang
* Bahan-bahan kimia yang dibebaskan daripada rokok boleh merosakkan beberapa
organ dalam tubuh badan kita


Apakah kesan-kesan jangka pendek?

Otak
Pembebasan gas karbon monoksida dan pengurangan oksigen menyebabkan otak tidak dapat berfungsi dengan sepenuhnya

Telinga
Mengurangkan kadar pengaliran darah boleh menyebabkan pekak

Mata
Mata berair, radang mata yang boleh mengganggu daya penglihatan

Mulut
Mengalami deria rasa yang tidak sedap pada bibir,lidah dan tekak
Nafas berbau dan mendapat jangkitan mulut
Gigi menjadi kuning

Hidung
Mengurangkan deria bau

Kulit
Mengurangkan suhu badan, kulit muka cepat berkedut

Paru-paru
Kesukaran untuk bernafas dan mengurangkan tenaga untuk bersukan

Apakah kesan-kesan jangka panjang?

* Barah (cth. paru-paru, payudara, mulut, tekak, dan usus)
* Penyakit Jantung
* Angin Ahmar / Strok
* Penyakit paru-paru (cth. Penyakit lelah, bronkitis)
* Penyakit mulut dan gusi
* Ulser (perut, peptic)
* Osteoporosis
* Kemandulan (tidak boleh hamil)
* Kurang bernafsu dalam perhubungan seks
* Mati pucuk

Adakah anda bercadang berhenti merokok???Jadi mari lah ke sini..
Mungkin ia dapat memeberi semangat dan terus berjuang menjauhi rokok


klik sini :(image)



JUTAWAN

2009-08-08T23:11:41.027-07:00

(image)

Adakah kehidupan anda sekarang dihimpit kesusahan?Adakah anda sudah bosan duduk dalam kelompok yang kais pagi makan pagi..kasi petang makan petang...Kini tiba masanya untuk anda bergelar jutawan...PENDEDAHAN BERGELAR JUTAWAN!!!



HARI RAYA - JUALAN KAIN BERKUALITI - TERUS KE RUMAH ANDA

2009-07-24T04:01:57.164-07:00

Hari Raya 2009 bakal bertemu lagi.Insyallah...Kini untuk persediaan anda boleh membeli belah


(image)


PERSEDIAAN DI HARI RAYA NANTI
TEMPAHAN BOLEH DIBUAT!!!!!


Produk yang ini adalah 100% buatan terengganu , segala jenis sutera atau songket yang di jual adalah barangan terus dari kilang. Jika ada di kalangan anda beranggapan jualan sutera disini lebih mahal berbanding peniaga lain , jawapannya adalah kerana ianya 100% asli . Kualiti produk jualan ini di jamin 100% kainnya tidak akan retak / carik dan warna tidak akan turun .

Jaminan keselesaan anda memakainya kerana sutera jualan ini menggunakan kain terbaik dan tidak mudah kedut . Semua ini adalah sangat berbaloi dengan harga yang ditawarkan . Peminat setia sutera batik pasti tahu di mana kelebihan memakai sutera terengganu .:-)


Gambar di bawah menunjukkan batik tempahan untuk jualan di

(image)

sedang di canting .

(image)












Mustahil Jadi Jutawan?Laporan PERCUMA lagi Untuk Anda

2009-07-27T03:35:49.815-07:00

(image) TAWARAN DITUTUP !!!TAWARAN DITUTUP !!!

Saya tidak dapat untuk meletakkan banner berkenaan ebook ini.Kerana ianya adalah terhad kepada 30 orang sahaja
Jadi, Dapatkan segera untuk mengetahui selok belok amalan jutawan.PERCUMA!!!


Adakah anda ingin terus menjadi orang yang cukup bulan hanya menunggu wang gaji?Tengah bulan mula wang anda tidak cukup..Jika anda hendak begitu teruskan sahaja tidak salah untuk anda untuk terus hidup begitu..Tetapi jika anda ingin berjaya saya ada panduan ringkas untuk anda..ianya sedikit sebanyak dapat membantu membuka mata anda...

--------------------------------------------------------------------------------------------------




Untuk Perkongsian Bersama Pengunjung Onlineproduk.blogspot (PERCUMA)

2009-07-24T02:49:50.649-07:00

PERCUMA!! DAPATKAN SEGERA

Saya ingin kongsikan kepada anda sebuah ebook percuma iaitu Panduan Asas Internet:
Ebook ini akan menerangkan Panduan asas ke arah menjana pendapatan lumayan di internet.Di sini saya senaraikan beberapa sebab kenapa anda harus memulakan perniagaan internet

1. Modal Rendah Anda tidak memerlukan modal yang tinggi untuk memulakan perniagaan internet seperti mana perniagaan offline yang lain. Apa yang anda perlukan hanyalah idea, domain, internet akses, dan juga hosting. Semua ini hanya berharga kurang dari $100 sahaja!

2. Waktu Kerja Yang FleksibelAnda tidak perlu lagi bekerja dari 9-5 apabila memulakan perniagaan internet ini. Anda tidak perlu lagi bangun seawal pagi untuk tiba di tempat kerja. Anda boleh memilih masa bekerja yang anda suka. Segalanya anda tentukan sendiri.

3. Bekerja Dari RumahDi mana komputer anda, di situlah tempat anda bekerja. Anda boleh bekerja dari rumah anda sendiri. Anda tidak perlu terperangkap lagi dalam kesesakan jalan raya setiap pagi untuk ke tempat kerja. Dengan bekerja dari rumah, anda telah menjimatkan masa 2 jam setiap hari, iaitu masa yang anda ambil untuk sampai ke tempat kerja. Ini bermakna, dalam setahun anda mempunyai lebihan masa 730 jam!.Banyak tu, macam-macam boleh buat untuk tambah pendapatan

4. Pasaran AntarabangsaHanya dengan komputer dan internet akses, apa sahaja di dalam dunia ini berada di hujung jari anda. Internet ibarat dunia tanpa sempadan. Anda boleh mempromosikan produk anda ke seluruh dunia 24 jam sehari 7 hari seminggu. Gunakan kelebihan internet ini sebaiknya!

5. Perniagaan Yang Automatik/AutopilotPerniagaan internet ini anda boleh automasikan segala proses tanpa anda perlu berada di depan komputer setiap masa. Duit akan masuk walaupun anda sedang tidur!

6. Tidak Perlu Bekerja 8 Jam SehariMenjalankan perniagaan internet memberikan anda kebebasan untuk memilih waktu anda bekerja. Anda tidak perlu lagi wajib bekerja 8 jam sehari. Segalanya terletak di tangan anda. Apabila perniagaan online anda boleh berjalan secara automatik,anda hanya perlu meluangkan masa mengikut keperluan perniagaan anda seperti menyemak email, mempromosikan website anda dan mengembangkan lagi perniagaan tersebut. Semuanya mungkin boleh diselesaikan dalam 3-4 jam sahaja.

7. Meluangkan masa bersama keluarga dan rakanMenjalankan perniagaan online juga dapat memberi anda lebih masa bersama keluarga dan rakan-rakan. Malah, anda dapat melihat anak-anak membesar di depan mata anda. Anda mempunyai masa yang lebih berkualiti dengan orang-orang yang anda sayangi.
Dan banyak lagi sebenarnya faedah menjalankan perniagaan internet.Saya sarankan anda dapatkan segera Ebook percuma Panduan Asas Internet ini sekarang



Pakej Video YouTube

2009-07-17T00:34:40.193-07:00

(image)

Teknik yang Berkesan Untuk Menghasilkan Pendapatan Sebanyak RM4329.60 selama 3 hari sahaja Melalui Youtube!!!





2009-07-10T18:53:53.784-07:00

(image)

Pelajari Satu Cara Ringkas Dan Efektif Untuk Mencipta Sistem Pendapatan Berterusan Secara Online Sekaligus Menjana Pelbagai Saluran Pendapatan Di Internet Setiap Bulan...

...Dan Ianya Bermula Dengan Hanya Menjual Sebuah Produk Informasi!





Pakej Video Mini Site

2009-07-24T03:02:57.671-07:00

Perisian adobe photoshop sememangnya sudah dikenali sebagai perisian yang paling banyak digunakan oleh grafik designer di seluruh dunia. Apa yang menyebabkan ramai grafik designer memilih perisian ini ialah kerana perisian hebat ini mampu menghasilkan grafik memukau yang beresolusi tinggi. Hasil grafik yang berkualiti menggambarkan produk yang berkualiti. Itu adalah ”first impression” bagi pelawat yang melayari laman web perniagaan anda.Soalan penting, susah ke membina template minisite dengan adobe photoshop?Penting untuk sesiapa pun mengetahui rahsia menggunakan adobe photoshop iaitu anda tidak perlu mempunyai kemahiran yang tinggi dalam adobe photoshop untuk menghasilkan grafik yang memukau. Cukup dengan mengetahui ASAS sahaja anda sudah dapat menghasilkan grafik minisite yang berkualiti. Jadi jawapannya ialah, mempelajari adobe photosho senang sahaja!Asas membina template minisite dengan photoshop hanyalah permulaan kepada diri anda untuk mengetahui pelbagai lagi trik dan rahsia menghasilkan grafik minisite yang hebat.Selepas anda mengetahui asas menghasilkan grafik template minisite dengan photoshop, anda akan membina pelbagai lagi template baru dengan style yang berbeza!Sebagai contoh, ada beberapa skill yang anda boleh pelajari dalam membina template minisite dengan photoshop seperti[+] Teknik membina body template[+] Teknik membina header & footer template[+] Teknik membina order button[+] Teknik blend imej[+] Dan sebagainya...Jika anda belajar sendiri asas-asas menggunakan adobe photoshop melalui manual atau help file perisian ini, anda akan gagal menguasainya. Kenapa? Kerana ada banyak tools yang anda akan pelajari dalam manual photoshop sedangkan tidak semua tools tersebut akan digunakan untuk membina template minisite. Anda akan bingung, stress, dan akhirnya tinggalkan adobe photoshop.Jika anda ingin membina template minisite menggunakan adobe photoshop, anda perlukan tutorial yang mengajar anda bagaimana membina template minisite. Dengan cara ini, pembelajaran akan lebih berkesan dan anda akan ingat teknik tersebut dengan mudah.Jika dibuat perbandingan, adakah tutorial melalui ebook atau artikel lebih baik berbanding melalui video? Saya pasti lebih ramai memilih tutorial video. Ini kerana teknik mempelajari adobe photoshop yang berkesan ialah melalui video tutorial kerana anda nampak sendiri bagaimana teknik-teknik pembinaan template tersebut dilakukan disamping mendengar sendiri audio yang disampaikan oleh designer.Berita baik untuk anda yang mahu mempelajari teknik membina template minisite dengan adobe photoshop, saudara Bearnerd Bondly telah menghasilkan satu produk yang dapat membantu anda mengetahui rahsia membina template minisite dengan adobe photoshop. Produk beliau iaitu Pakej Video Minisite yang bakal dilancarkan pada 3 July 2009. Secara ringkasnya, produk ini bakal membantu anda mempelajari teknik membina template minisite dengan adobe photoshop melalui video tutorial. Apa kelebihan mengetahui teknik membina grafik template minisite?[+] Anda boleh menjadi seorang grafik designer seperti saudara Bearnerd dan menjana pendapatan melalui khidmat design minisite.[+] Anda boleh berjimat membina template minisite sendiri setiap kali ingin membina laman web perniagaan[+] Anda bakal mempelajari asas template minisite dengan photoshop dan akan menjadi asas penting kepada anda untuk mempelajari lebih banyak rahsia menggunakan perisian adobe photoshop.Jadi Klik lah pada imej diatas.Apa tunggu lagi.[...]



rahsia tarikh lahir

2009-06-15T17:02:14.368-07:00

(image)

Sesungguhnya Setiap Sesuatu Kejadian Itu Ada Rahsia Disebaliknya Kejadiannya. Teruskan Membaca, Kenali Diri dan Potensi Anda Yang Sebenar Melalui Tarikh Lahir Anda. Bongkar Rahsia dan Potensi Diri Sekarang!

Jika selama ini anda tercari-cari panduan membongkar rahsia & potensi diri anda untuk melonjakkan perubahan diri dan kehidupan, pencarian anda berakhir di sini, hari ini.



Panduan Asas C-Panel

2009-06-10T18:16:00.269-07:00

(image)
Anda Bosan Melakukan Try & Error Pada Cpanel!? Anda Bosan Kerana Tiada Panduan Dalam Bahasa Melayu Untuk Rujukan Anda. Masalah Anda Kini Selesai!! Ketahui Panduan Lengkap Langkah Demi Langkah Mengenai Cpanel, Domain Dan Juga Web Hosting. Anda Hanya Perlu Baca Sambil Buat!! Teruskan Bacaan Anda..




e-Kamus

2009-06-10T18:16:43.630-07:00



Keistimewaan e-Kamus ini:
Pencarian makna KURANG DARI SESAAT.
Membantu menambah perbendaharaan kata
Pembelajaran bahasa menjadi lebih mudah dan menyeronokkan.
Membetulkan KESALAHAN EJAAN Bahasa Malaysia.
Hanya 'double click' @ 'mouse move'
Menjimatkan masa dan kos.
TERBARU! DENGAN SEBUTAN ENGLISH (UK.)
Update PERCUMA



Pelajari Bahasa Arab Dengan Mudah

2009-06-10T18:17:40.081-07:00

(image)

Ketahui bagaimana anda boleh menguasai Bahasa Arab dengan mudah melalui Ebook Panduan Belajar Bahasa Arab ini. Kaedah pembelajaran yang sangat praktikal dan berkesan untuk mempelajari Bahasa Arab.




Mentor Jutawan-Bersama Irfan Khairi

2009-06-10T18:18:01.892-07:00



Anda tercari-cari jawapan kepada
"Bagaimana hendak jadi kaya?"

Pelajari Minda, Strategi dan Teknik Kekayaan
8 Mentor Jutawan Malaysia!

Kini, mentor usahawan Jutawan, Jurulatih Jutawan, Jutawan MLM, Jutawan Senyap, Jutawan Berani Gagal dan Jutawan Internet mendedahkan STRATEGI SEBENAR DAN SATU-SATUNYA CARA bagaimana ANDA boleh mencapai kejayaan dalam bidang kewangan dengan cepat!

Ikuti transkripsi penuh temubual Irfan Khairi
bersama ikon & mentor jutawan Malaysia...

How to be a milionaire?

Learn from 8 well known malaysian milionaire mentors in perspective of mind, strategic and technics how to be a milionaire...

now, they will reveal real strategy to achieve the most fastest income in your account.

follow the full transcription of irfan khairi interviews with malaysian icons and milionaire mentors.







Internet Millionaire System

2009-06-10T18:18:26.173-07:00


(image) (image)
If the global financial crisis has you scared to death of losing your job, and sick and tired of depending on a boss for your pay, I have great news for you...

"Discover My Easy Internet Millionaire System That Shows You Exactly How To Start Your Own Million-Dollar Internet Business...Even If You've NeverMade A Sale Online Before!"


It won't happen overnight, but it's easier and FASTER than you think. My new course shows you how to do it...in only 6 easy-to-follow lessons!



Rahsia Seksual Wanita Terbongkar

2009-06-10T18:18:47.819-07:00

seni mengghairahkan isteri
kekeliruan aktiviti seksual dalam islam
rahsia seksual wanita terbongkar



Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan

2009-06-10T18:20:01.377-07:00

(image)

Dengar kata, sekarang nie, sedang musim temuduga untuk orang-orang yang nak masuk kerja dengan kerajaan.
Jika anda adalah salah seorang daripada "mereka" yang akan ditemuduga tersebut, tahniah saya ucapkan. Anda dah lepas tahap pertama...
Tahap seterusnya, adalah melakukan yang terbaik semasasesi temuduga tersebut berlaku. Dan jika anda inginkan tips bagaimana menghadapi sesi temuduga tersebut dengan lancar..e-book ini boleh membantu.



Kamasutra Bergambar

2009-06-10T18:21:03.182-07:00


Memperkenalkan 102 Posisi Seks unik yang di ambil dari 4 Kitab Amalan Seksual Kuno dan dibukukan dalam satu Pakej Berkualiti Tinggi !!!

Malah Memperkenalkan Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu, ebook yang pertama seumpamanya di Malaysia.

Sesuai untuk kepada bakal-bakal pengantin dan pasangan berkahwin.



Rahsia Bisnes

2009-06-10T18:22:04.045-07:00


Klik kepada e-book ini.Ianya mendedahkan panduan-panduan bagaimana memulakan perniagaan dalam membuka tadika. Kepada yang berminat dapatkan segera e-book ini.
Sesuai kepada yang sedang mencari-cari bentuk perniagaan yang diingini.Cubalah menyelami dan menimba pengetahuan melalui buku panduan ini.