Subscribe: Bloggers over de Skynet Blogs
http://blogsrss.skynet.be/b/bloggersoverde/rss.xml
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Dutch
Tags:
afbeeldingen  bij  blog  bloggers  blogs  deze  die  hun  kunnen  met  naar  nieuwe  nog  skynet  skynetblogs  wat  worden 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Bloggers over de Skynet Blogs

Bloggers over de Skynetblogs (The BloodS)De enige echte blog door en voor skynetbloggers !Updated: 2016-09-01T02:08:25+02:00

 Skynetbloggers zijn anti-spam maatregelen beu

2010-09-24T15:56:04+02:00

Vinden jullie het ook niet bijzonder krankzinnig dat we afbeeldingen...

Vinden jullie het ook niet bijzonder krankzinnig dat we afbeeldingen kunnen uploaden tot 15Mb, maar dat onze afbeelding niet breder of hoger mag zijn dan 1024px. Het is een beetje alsof je een gigantisch tunnelcomplex zou bouwen rond Antwerpen, maar per dag slechts 100 voertuigen zou toelaten. Dit slaat nergens op. En er zijn nog meer beperkingen op het nieuwe Skynetblog systeem. Neem nu de tags. Je wil een artikel schrijven over jouw top 10 van beste boeken die je het voorbije jaar hebt gelezen. In de tags zet je de 10 titels, de 10 auteurs en nog een 5 tal algemene tags over het onderwerp van het bericht (top 10,boek, 2009,bestseller,roman). Je zet vervolgens alles on-line, maar wat merk je: slechts 13 tags zijn opgenomen. Lap! Vroeger was de limiet 50.

(image)

En er zijn nog meer restricties. Je kunt een Feed toevoegen aan je blog met bijvoorbeeld de linkjes van alle berichten uit de categorie 'politiek'. Ideaal om op je blog de laatste artikels weer te geven van de verschillende categorieën. Maar ook hier is er wederom een limiet van maximum 5 linkjes. Om nog maar te zwijgen over de beperking van het aantal linkjes in een blogbericht. Waarom toch overal begrenzingen willen plaatsen, alsof onze blog een soort peutertuin is waar alle deuren en hekjes gesloten moeten worden. De reden die Skynet telkens aanvoert voor hun begrenzings-politiek is: SPAM.

Kijk, ik kan begrijpen dat er mensen zijn die het blogsysteem willen exploiteren voor commerciële doeleinden, maar ik vraag me af of de remedie tegen die spammers het systeem niet verzwakt en eerder de gewone bloggers treft in plaats van de spammers. Als idioten willen spammen, dan kunnen ze nog steeds hun boodschappen verspreiden op verschillende berichtjes (wat kan hen de layout schelen). Maar ondertussen moeten wij rekening houden met limieten links en limieten rechts. Ik heb zo de indruk dat het een gemakkelijkheidsoplossing is voor iets wat toch eenvoudig opgelost kan worden door de 'FOUTE BLOG' button. Laat bloggers zelfs verkeerde blogs rapporteren en beslis dan zelf of deze al dan niet spamblogs zijn. Skynet verspilt hier geen tijd aan en de gewone bloggers kunnen opnieuw naar hartenlust hun blog uitbreiden. Een ander idee zou bestaan om de limieten in te voeren op blogs die jonger zijn dan 1 jaar. Het is maar een idee.
Bezoekersaantal skynetblogs in vrije val

2010-09-11T15:48:29+02:00

Het bezoekersaantal van de Skynetblogs heeft een serieuze dreun...

Het bezoekersaantal van de Skynetblogs heeft een serieuze dreun gekregen. Volgens de statistieken van de populairste Skynetblogs zijn de bezoekers in juli 2010 gehalveerd en bij sommige blogs zelfs teruggedrongen met 75%. Vorige maand is er een kleine vooruitgang opgetekend, maar nog steeds ver weg van het aantal bezoekers vóór de migratie. September is veelbelovend, maar nu is al duidelijk dat de groei trager zal gaan dan verwacht. Hopelijk vinden de blogs hun oude bezoekersaantal terug, maar dat ze meer bezoekers over de vloer zullen krijgen dan voor de migratie is twijfelachtig en nog véél te vroeg om hierover iets te zeggen.

Toch lijken de nieuwe urls beter te plakken in Google dan de oude en veel te lange urls, maar de skynetfoto’s blijven uit de index weg, althans bij een eerste onderzoek bij een 20 tal populaire skynetblogs. Wat opvalt is dat afbeeldingen die de skynetbloggers op hun blog hebben gezet via een ‘hotlink’ (foto wordt niet upgeload via skynet maar de url wordt gehaald van een andere site) wel geïndexeerd worden en linken naar de skynetblogs. Dit probleem heeft deze blog al aangegeven in het prille begin, maar Skynet gaf hier geen gehoor aan. Met het nieuwe systeem lijken de afbeeldingen van een handvol blogjes toch opgenomen worden. Doe de test en zoek het woord 'skynetblogs' op via google. Je zal merken dat de afbeeldingen van deze blog worden opgenomen. Dankjewel en mercie. Hopelijk is het ondertussen al niet te laat.

(image)

In tegenstelling tot de Skynetblogs worden bij een gewone Wordpress-blog de afbeeldingen na een week reeds teruggevonden bij Google Images en andere zoekmachines. Wanneer je de statistieken bekijkt van een 5tal standaard Wordpress blogs constateer je dat gemiddeld 40% van de binnenkomende links afkomstig zijn van de afbeeldingen, bij de skynetblogs is dat nog geen 2%. Had Skynet echter een meer bekwame developper aangesteld die wel oog had voor de zoekmachines, en die ervoor gelet had dat ALLE afbeeldingen van de Skynetblogs geïndexeerd werden, dan hadden de blogs dubbel zoveel bezoekers over de vloer gehad. Het blogsysteem zou meteen ook vele malen aantrekkelijker geweest zijn.

Een blogsysteem is als een tv-station of een filmstudio. Je hebt een paar populaire blogs nodig om het gehele systeem te ondersteunen en ervoor te zorgen dat kleine blogs kunnen meegenieten van de populariteit van de grote blogs. Maar wanneer de groei van die blogs gehalveerd wordt, vraag ik me af hoeveel bezoekers de kleinere blogs nog over hun vloer krijgen. Is Skynet zich hiervan bewust. Er zal meer nodig zijn dan een onnozele link op de Skynet.be pagina om de blogs weer in de aandacht te brengen.
Nieuw forum voor Skynetbloggers is online

2010-09-10T22:15:43+02:00

SkynetBloggers die vragen hebben, kunnen op een beperkt aantal plaatsen...

SkynetBloggers die vragen hebben, kunnen op een beperkt aantal plaatsen terecht met hun problemen, verzuchtingen, enz. Er is de officiële 'Alles over de Skynet Blogs' weblog. Daar kun je via de commentaren contact opnemen met Dennis. In de hoop dat jouw reactie gelezen wordt en er een antwoord komt op je vraag. Daarnaast kun je e-mailen naar de helpdesk, maar de antwoorden laten soms ook op zich wachten als de vragenstroom te groot wordt.

(image)

In veel gevallen kun je ook enkel via die kanalen een antwoord vinden op je vragen. Als het gaat om over een blogplatformprobleem, moet je beroep doen op zij die het platform beheren. Toch zitten veel bloggers daarnaast nog met andere vragen, opmerkingen, ideeën, ... Waar ga je dan heen? Veel SkynetBloggers komen dan op deze blog terecht, maar vroeger was er het Skynet Blogs forum. Daar hadden bloggers de mogelijkheid om elkaar te helpen. Om tips uit te wisselen en elkaar vooruit te helpen!

Wij vonden het hoog dringend tijd dat er opnieuw een forum kwam voor de SkynetBloggers. Een nieuw platform waar bloggers elkaar kunnen vinden. Het nieuwe forum wordt gehost door imucon.be en bijgevolg wordt het niet gecensureerd door Skynet. Je kunt het vanaf nu terugvinden via: http://forum.imucon.be/

Moeten die mannen van Skynet nu huiveren voor het nieuwe forum? Helemaal niet, integendeel. Het forum zal op termijn een bron worden van wat er leeft onder de blogs, hun bekommernissen, hun frustraties, hun verzuchtingen en hun vragen. Wij zullen in de mate van het mogelijke het forum zo goed als mogelijk in goede banen leiden.

(image)


Net zoals in elk goed werkend huishouden zullen er regels zijn. Het is namelijk niet de bedoeling dat het forum (mis)bruikt wordt door spammers of bloggers die er enkel maar komen schelden. Van mening verschillen met Skynet, de Skynetblogs of het BloodS-team kan wel, indien alles een beetje beschaafd kan blijven. Het is ook niet de bedoeling dat het forum skynetbloggers zal aanzetten om het skynetblogsysteem overhoop te helpen of hun interne reglement te overtreden. In ons Bloodsteam zitten een aantal rebellen, maar dit wil niet zeggen dat wij ons ook rebels gaan opstellen tegen het skynet-management. Wij zullen echter wel voorstellen doen voor een beter systeem en onze standpunten laten horen in geuren en kleuren, en wij hopen dat bloggers ons hierin kunnen volgen en bijstaan.Ga naar het forum, registreer en stel je vragen of help andere bloggers door hun vragen te beantwoorden.
Skynet-afbeeldingen verdwenen

2010-09-03T10:48:31+02:00

Is het jullie ook opgevallen dat een hele resem afbeeldingen zijn...

Is het jullie ook opgevallen dat een hele resem afbeeldingen zijn verdwenen. Neem bijvoorbeeld dit artikel. Wat opvalt is dat de afbeelding is verdwenen en er enkel nog maar een linkje staat ( in dit geval 'captcha pic'). Niet alleen op deze blog trouwens, maar waarschijnlijk om bijna alle blogs die afbeeldingen hebben op de server die toen de afbeeldingen opsloeg.

(image)

Is het een panne of zijn ze verwijderd. Wel, laten we van het minst kwalijke uitgaan en het wijten aan een panne op één van de servers. Uiteraard een beetje verontrustend gezien Skynet weer de lippen op mekaar houdt. Hopelijk is het een tijdelijk probleem.

Update 03/09/2010: Als bij mirakel staan de afbeeldingen er sinds vandaag weer op. Je zou denken dat die ene persoon verantwoordelijk voor de Skynetblogs uiteindelijk wat tijd heeft genomen om deze blog te lezen. Bij deze danken wij hem en adviseren hem om dit met de regelmaat van de klok te doen.
Een nieuwe naam voor de Skynetblogs

2010-08-30T11:23:51+02:00

Nu de Skynetblogs een serieuze update hebben doorstaan kunnen we als...

Nu de Skynetblogs een serieuze update hebben doorstaan kunnen we als bloggers enkel maar de hoop koesteren dat het imago van ons blogplatform erop verbetert, en dat de Skynetblogs eindelijk eens ‘au serieus’ worden genomen in het bloglandschap. Een blog zonder lezers is al even interessant als een leesbril zonder glazen. Maar om bezoekers naar je blog te halen heb je niet alleen een systeem nodig die (1) Google-vriendelijk is, maar tevens (2) interessante inhoud en een (3) niet onaardig design. Vele bloggers hebben zitten huilen, wat uiteindelijk wel begrijpelijk was, na het zien van hun blog na de migratie. Maar laten we eerlijk zijn, er waren bitter weinig aantrekkelijke NL-blogs vóór de migratie, en is het te hopen dat met de nieuwe designs de look van vele blogs erop vooruit zullen gaan…en wie weet misschien ook hun content. Skynet zal wel zorgen dat de blogs een betere positie krijgen op de Google-ladder.

(image)

Toch hangt alles wel wat samen. Als je blijft bloggen zoals je dat deed zo’n 3 jaar geleden, met dezelfde triviale tekstjes en foto’s op datzelfde afschuwelijke behangpapier uit de jaren stillekes, zullen de bezoekers weg blijven en zal Skynet jouw blog niet populairder kunnen maken. Een racewagen mag dan nog wel een nieuwe motor hebben gekregen, indien de bestuurder niet op het gaspedaal duwt, maakt deze weinig kans om de race te winnen. Bloggers zullen dus uit hun kot moeten komen willen ze hun blog aantrekkelijker maken.

Anderzijds moet Skynet ervoor zorgen dat er nieuwe bloggers bijkomen. En misschien moeten ze maar eens zoeken naar een nieuwe naam voor hun blogplatform. De naam ‘skynetblog’ is ondertussen een beetje zoals de naam ‘fortis’ geworden, er zit een reukje aan. Trouwens zijn er heel wat potentiële bloggers die geen klant zijn bij Skynet en bijgevolg niet meteen aangesproken worden om een Skynetblog te beginnen. Ook al kunnen ze dit zonder veel moeite. Misschien moeten we maar eens via deze blog zoeken naar een nieuwe naam voor de Skynetblogs. De succesvolle gsm service van Belgacom heet ook niet Belgagsm of zoiets, maar wel Proximus. Wel misschien moeten de Skynetblogs ook een nieuwe naam krijgen. Laat bij deze de suggesties maar binnenstromen op deze blog en binnenkort op ons nieuwe BloodS-Forum.
The Return of the Skynetblogs

2010-08-23T22:26:18+02:00

De Skynet-updates zijn achter de rug en de migratie van de blogs... De Skynet-updates zijn achter de rug en de migratie van de blogs zijn na wat schokken en stoten toch nog in goede banen geleid. Er zijn uiteraard nog een handvol misnoegde bloggers wiens blog er na de transitie een beetje gemuteerd uitzag. Meestal van bloggers die een eigen design hadden, maar niet in staat hun design met de nieuwe html-layout te herstellen.Maar de update was broodnodig. De Skynetblogs verloren terrein op vele vlakken en de trouwe bloggers haakten met de dag af. De Skynetblog Top 30 bestond hoofdzakelijk uit blogs van senioren wiens hoofdbezigheid was het posten van vakantiefoto’s of geanimeerde prentjes. Ook deze BloodS-blog hield het voor bekeken nadat er zo goed als geen beweging meer kwam in het systeem. Dat de update misschien wel een paar jaar te laat komt is misschien wel een bittere realiteit. Maar laten we hoopvol blijven in de groei van het blogsysteem. Mensen die het einde van de blogs hadden aangekondigd met de komst van Facebook zullen misschien minder hard roepen na een paar jaartjes. Terwijl de groei van Facebook een plafond heeft bereikt zien we dat de blogs stand blijven houden, en zelfs nog steeds de bron vormen van veel filmnieuws en gossip, naast weetjes over grafisch design en algemene informatieve blogs over uiteenlopende onderwerpen. Maar een blog is niet veel als deze niet gelezen wordt, dus zijn bezoekers van groot belang.Met de nieuwe indexering van de blogposts en de afbeeldingen zouden de blogs attractiever worden voor zoekrobots. In principe zouden de skynetblogs dus iets hoger moeten eindigen op de Google-ladder. Maar koester geen illusies, er is meer nodig dan een simpele Skynetupdate om uw blog succesvol te maken. Blogs die hun behangpapier nooit vervangen of die hun bezoekers nooit eens verrassen met speciale content, zullen op een dag krekels horen wanneer ze hun eigen blog bezoeken…als dat nu al het geval niet is. Maar Skynet heeft een nieuwe vlucht vooruit genomen en laten we hopen dat alle Skynetbloggers hiervan profiteren.Toch zijn er nog een aantal zaken waar Skynet moet aan werken en waar de bloggers (ook diegene die vertrouwd zijn met css/html) niets aan kunnen verhelpen. Hieronder een lijstje van de zaken die al herhaaldelijk werden aangehaald op Allesoverde.Skynetblogs:-> 1. Smijt de Skynet-reclamebanner weg op alle actieve blogs. We zijn het beu om het telkens te moeten herhalen, maar tot op heden blijven jullie koppig volharden in de boosheid. De Skynet-toolbar vertoond al reclame en dit zou moeten volstaan. Je mag nog het mooiste design hebben, die reclamebanner maakt alles teniet. -> 2. Verhoog de limiet op het aantal tags naar +50. Nu is de limiet 13 wat belachelijk laag is.-> 3. Zorg ervoor dat de width van de afbeeldingen die worden opgeladen groter kunnen zijn dat 1024px. Veel fotoblogjes die panorama-foto’s willen laden vinden de limiet van de breedte op 1024px veel te laag. Dat de foto’s in kwestie 15Mb kunnen zijn is dan weer een enorm pluspunt. -> 4. Nog vele scriptjes worden gewoon niet geladen, met of zonder {literal} tags. -> 5. De limiet van slechts 5 links bij de Feeds is belachelijk laag. Veel blogs hebben nu al 5 artikels op hun blog staan, dus een feed met de meest recente artikels is zinloos indien je maar 5 links kan plaatsen. Wees hierin drastisch en verhoog de limiet naar minsten 30. -> 6. Voor Multi-user blogs zou het handig zijn dat de administrator de naam van de co-auteur bij de berichtjes kan aanpassen indien nodig. Na de migratie is het zo dat de naam van alle mede-auteurs van de blog werden vervangen door de naam van de admin. Een spijtige zaak die je op dit ogenblik niet meer kan wijzigen. Bekijk ook eens dat co-auteurs niet zomaar de layout kunnen aanpassen. -> 7. Steek eens wat meer werk in de promotie van de Skynetblogs, ook buiten de landsgrenzen van het skynetblog-platform. De skynetblogs worden zelden tot nooit [...]Skynet ontwaakt uit winterslaap

2010-03-25T13:58:23+01:00

Wel, beste bloggers. Het heeft er alle schijn van dat de paar mensen bij...

Wel, beste bloggers. Het heeft er alle schijn van dat de paar mensen bij Skynet zijn wakkergeschud, want ze kondigen al een stortvloed aan updates aan. (dit laatste neem je best met een korrel zout - gezien er niets concreet op tafel ligt). En er is ook een nieuwe NL-skynetblogs "woordvoerder", genaamd Dennis. Na het zoveelste server-probleem hadden ze waarschijnlijk ingezien dat ze af en toe eens een update moeten doorvoeren om spinnen weg te houden uit de mainframe. En bij deze….

De optimalisatie van het Skynet Blogs platform is één van onze prioriteiten voor 2010. Intussen werken we verder aan de uitbouw van de optimalisatie van het Skynet Blogs platform is één van onze prioriteiten voor 2010. Intussen werken we verder aan de uitbouw van een stabiel en gebruiksvriendelijk blogplatform, dat we in de zomer van 2010 zullen lanceren. Iets om naar uit te kijken dus!, dat we in de zomer van 2010 zullen lanceren. Iets om naar uit te kijken dus! stond te lezen op hun Allesoverde blog.

(image)

Wat we kunnen verwachten, daar hebben wij het raden naar. Het is niet de gewoonte, vooral de laatste jaren, dat Skynet gaat pijlen bij de gebruikers om te zien wat ze van het systeem verwachten of welke updates ze eigenlijk wensen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de doorgevoerde updates - voor een stabiel en gebruiksvriendelijk blogplatform – niet zo heel veel voorstellen of vooral irritatie opwekken bij de gebruikers. De laatste update die bij mijn weten werd doorgevoerd was een limitering van het aantal links. Dankuwel Skynet! Wij krijgen een beperking van onze blog-vrijheid en spammers kunnen gewoon hun reclameboodschappen gaan spreiden over verschillende berichtjes of hun linkjes droppen in de reacties.

Getuigt het van bekrompenheid vanwege Skynet dat ze zelden de vinger aan de pols houden bij de bloggers, of zijn ze gewoon te verlegen? Het is mij een compleet raadsel, maar misschien moeten we ze in de juiste richting sturen. In de linkerkolom staan een pak updates waar ze uit kunnen kiezen. Maar ik zou er nog een aantal aan kunnen toevoegen. Bijvoorbeeld (1) de reacties Gravatar vriendelijk maken, en zo trouwe bezoekers van de blogjes een gezicht geven. (2) de link-lijstjes uitbreiden op basis van CATEGORIE-tags of meest besproken/populairste artikel (3) Alle nieuwe afbeeldingen die worden gepost voorzien van een naam in de url (4) een officiële Skynet On-Line teller (4) kladbladen in ‘Mijn Blog Aanpassen’ verwijderen - als je er bij stil staat dient het tot niets, gezien je altijd een artikel kan plannen in de verre toekomst. (5) geplande postjes SORTEREN op datum en niet op het tijdstip wanneer het werd toegevoegd. Zoiets is compleet onoverzichtelijk, en als je met meerdere aan een blog werkt verre van handig. (6) het archief iets beter organiseren door een zoekfunctie op basis van datum.

Mochten er nog verzoekjes zijn, maak gebruik van de reactieknop en help Skynet de juiste beslissingen te nemen. ;)
Skynetbloggers zijn met uitsterven bedreigt

2010-02-27T10:00:29+01:00

Mijn excuses dat deze blog niet meer naar behoren ge-update wordt. Het was...

Mijn excuses dat deze blog niet meer naar behoren ge-update wordt. Het was ooit een bastion van oppositie tegen de opdringerige reclame die Skynet doorvoerde op onze blogs. Het was een periode waar nog heel wat jonge bloggers vol enthousiasme hun gedachten en gevoelens op verschillende blogjes uitsmeerden. Het was een periode waar het Skynet-forum nog bestond en iedereen het woord kon voeren voor de gehele Skynet-bloggemeenschap (incluis ontspannende lynchpartijen tussen bloggers). Het was een periode waar de mensen van Skynet nog het vuur uit de sloffen liepen om de bloggers zoveel mogelijk bij te treden. Het was een periode waar skynetblogs in volle bloei waren. Het was een mooie periode.

(image)

Maar dit allemaal is verleden tijd. Dankzij de beslissingen en politiek van de verantwoordelijken van Skynet, zijn de Skynetblogs een soort seniorennet-bis geworden, iets waar wij hier al een paar jaar gelden voor gewaarschuwd hadden. Ik heb niets tegen senioren overigens, maar de leeftijd balans is compleet om zeep en dat maakt dat alles blijft verstarren bij het oude. De motivatie is compleet zoek, het systeem krijgt nog amper een update (enkel de reclame schijnt nog goed te draaien), Tout sur les Skynetblogs die een paar maanden geleden nog heel wat reacties telde heeft zijn reactiefunctie verwijderd. Zo zie je meteen waar de prioriteiten liggen. Anderzijds is Alles over de Skynetblogs al een tijdje een soort pispaal geworden voor een handjevol senioren die klagen dat ze - met hun Internet Explorer 4.0 of ouwe Netscape browser - niet meer kunnen inloggen, hopend dat hun reacties gelezen worden door het team (wellicht bestaande uit een Hongaarse poetsvrouw, een zwaarlijvige webdesigner op pensioen, een loopjongen en een 4 tal aapjes die de reclameruimte iedere maand moet opvullen, residerend op een verdieping in de versleten Belgacom-Tower … die eigenlijk bestemd was voor de stockage van oude telefoontoestellen en computer-monitoren).

Wat dit systeem nodig heeft is een nieuw team, een nieuwe leiding. Om de vier jaar kunnen we naar de stembus trekken om een nieuwe politicus te kiezen, spijtig genoeg kunnen we niet kiezen voor een betere Skynetblog-verantwoordelijke en een meer dynamische skynetploeg.
My two cents.
Skynet beperkt linkjes tot maximum 20 ?!

2009-07-14T11:46:51+02:00

Het BloodS-team heeft een mailtje ontvangen van iemand die zei dat Skynet...

Het BloodS-team heeft een mailtje ontvangen van iemand die zei dat Skynet een nieuwe SPAM-filter had toegepast. Blijkbaar zouden de linkjes in blogberichtjes beperkt worden tot 20. Ikzelf heb dat even gecheckt met een blogpost waarin zowat 35 linkjes stonden, maar deze kan ik nog steeds aanpassen. Ik ben dus niet zeker of deze maatregel van toepassing is op alle blogs, vandaar ook mijn vraag of jullie deze beperking hebben ondervonden.

(image)

Uiteraard ontbreekt opnieuw elke vorm van communicatie vanwege Skynet en moeten we dit maar zelf uitzoeken. Mocht er effectief een beperking zijn van het aantal linkjes dan vraag ik mij toch af wat uiteindelijk de bedoeling is. Wat maakt het uit dat iemand 100 linkjes zet in zijn blogpost. SpamBlogs met commerciële doeleinden kunnen zowiezo verwijderd worden. Informatieve blogjes die hun bronnen vermelden en vaak de 20 linkjes overstijgen worden hier de dupe van, en dat kan toch niet de bedoeling zijn.

Dus laat het weten in de reacties of jullie deze beperking hebben opgemerkt.
De Captcha doet het niet!

2009-06-30T14:46:21+02:00

En als de captcha niet meer naar behoren werkt kunnen jullie ook geen...

En als de captcha niet meer naar behoren werkt kunnen jullie ook geen reacties meer schrijven onder de blog-berichtjes. Weten ze dat er een probleem is bij Skynet? Hopelijk nu wel na dit berichtje, want je kan het skynet-team ook niet op de hoogte brengen van de bug gezien hun feedback systeem OOK met captcha werkt. Spijtig genoeg hebben een paar skynet-pipo's een paar jaar geleden het forum afgeschaft (kwatongen beweren dat Skynet moeite heeft met kritiek). Dus nu kan je via deze weg ook niet meer reageren. Ligt het probleem aan mij of is het algemeen? "Trek uw plan" luidt het credo van de Skynetdienst tegenwoordig.

(image)

Maar bij deze weten jullie dus dat dit een algemeen probleem is en hopen we dat Skynet nog regelmatig deze blog in de gaten houdt om hun foutjes te herstellen. Van zodra er hieronder berichten verschijnen weten jullie dat het probleem hersteld moet zijn.

Tip aan Skynet: Misschien geen slecht idee om het forum opnieuw in te voeren en de captcha weg te halen bij de Skynet-feedback-pagina ...?