Subscribe: Melayu Boleh News
http://melayu-boleh-news.blogspot.com/rss.xml
Added By: abdfatah Feedage Grade B rated
Language: Malay
Tags:
anda  boleh  contoh soalan  dah  dgn  exam ptd  exam  hutang  mereka yang  mereka  nak  nih  soalan exam  tak  untuk  yang 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (1)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Melayu Boleh News

Melayu Boleh News



Melayu Boleh Building Success Community Around The World. Melayu Boleh always creative.



Last Build Date: Thu, 18 Feb 2016 00:20:01 +0000

 



Exam dah dekat... Contoh Soalan Exam Ptd 2014

Mon, 20 Oct 2014 08:14:00 +0000



Ada exam dah tentunya kena ada contoh soalan exam yang perlu anda kaji dan buat ulangkaji. Jika tiada kajian dan ulangkaji lagu mana mau hadapi perjalanan exam ptd pada 1hb november 2014 nanti.

Mesti buntu idea nak memberikan jawapan jika tiada persediaan dan dah tentunya akan berdepan dengan gagal dalam exam ptd tersebut. Jika ada sedikit contoh soalan exam ptd 2014 dah tentunya akan mengurangkan sedikit kegusaran untuk menjawab soalan yang dikemukakan oleh SPA...

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan info berkaitan dengan contoh soalan exam ptd 2014 tersebut.

Memang rugi kalo takder persediaan untuk menjawab exam ptd yang bakal menjelma tiba.



(image) Dapatkan rujukan contoh soalan exam ptd 2014 :








Lama dah tak hapdate...

Tue, 23 Sep 2014 02:47:00 +0000

Lama dah tak hapdate blog ini...

Nak kena cari momentum penulisan semula untuk blogging blogspot...

Kena cari idea idea penulisan...

cari idea dan cari rentak penulisan hehehee...



Tips Menang Tender Kerajaan

Wed, 22 May 2013 04:46:00 +0000

102 persoalan kontrak kerajaan akan memberikan sedikit sebanyak info bagaimana anda boleh menang tender kerajaan dengan mudah. Download sekarang tips menang tender kerajaan.




Nama calon

Mon, 08 Apr 2013 02:00:00 +0000

sehari dua nih ramai yang duk sebuk hal politik... politik sana politik sini. Jangan bergaduh ahli keluarga pasal politik sampai perang sudah laaa... Takder maknanya berkelahi ahli keluarga dek kerana politik semata mata. Tidak berbaloi baloi...

Dah itu resam dia punya aliran politiknya kena terima aje laa tingkah laku mereka yang kuat politik tegar. Usah memperlekehkan aku dan kau perlekehkan engkau. Tak gitu...?



Sepi sendiri...

Sat, 06 Apr 2013 17:17:00 +0000

dah lama tak update blog ini. 2013 sudah tiba dengan pelbagai rentak ragam manusia yang bakal berdepan dengan pilihan raya tidak lama lagi... Jom kita keluar mengundi... Rasa kekok agaknya nak menulis dalam blog ini... tapi takper laa sedaya upaya akan update dari semasa ke semasa.

Br1m dah dapat? Mesti ramai yang dah terima dan perabishkan duit bri1m tersebut... hehehe

sekian terima kasih.



Euro 2012 final antara sepanyol dan itali

Sun, 01 Jul 2012 17:53:00 +0000

Keputusan euro 2012 : Sepanyol atau Itali menang?



Rompakan mesin atm

Sun, 01 Jul 2012 12:09:00 +0000

lagi rompakan mesin atm telah menjadi sasaran penjenayah untuk mendapat duit mudah. Rompakan mesin atm tersebut dilakukan dgn penuh teliti di kawasan yang telah dikenalpastikan oleh penjenayah sebelum menjalankan misi rompakan mereka...



keep staying connected!

Sat, 30 Jun 2012 09:01:00 +0000

Just4u! Keep staying connected with all ur frens & loved ones. Enjoy 25days EXTRA credit validity when u reload RM10 from 30/6-4/7/12. T&C



uji kecekapan anda

Thu, 21 Jun 2012 06:23:00 +0000

Uji tahap kepandaian anak2 anda dgn portal pembelajaran interakrif terbaru EduCube. Layari http://educube.thecube.my skrg. Hanya di The Cube!



pro kecekbual deme

Wed, 13 Jun 2012 23:40:00 +0000

Sedap hati deme jah kecekbual geger gegok. Baso dio laa weih ambo takdok modal byk sangat nak kecekbual nih. Seroh kodeme aje laa bab kecekbual nih. Namo lagi pro kecekbual. Keguaner gu deme?



Free rm50

Tue, 12 Jun 2012 05:29:00 +0000

Enjoy FREE RM50 AirCash when u make 1 airtime transfer in a week frm ur prepaid number! Dial *133



kenapa tak kahwin lagi?

Sun, 10 Jun 2012 19:59:00 +0000

Mereka berkata memang rugi tak kahwin. Mesti kahwin punya. Kahwin jangan tak kahwin! Rugi beb tak kahwin kahwin nih...



Buat duit dgn Euro!

Sat, 09 Jun 2012 09:13:00 +0000

alikisahnya mereka sedang buat duit dgn euro 2012! Nih dia.. RM0. Celcom EURO 2012 has begun. Get EURO updates of goal alerts, news, results on your mobile. Send ON EUL for RM1/week or ON EUP for RM0.30/SMS to 26060.



kayo sungguh bahaso

Thu, 07 Jun 2012 15:41:00 +0000

Kayo sungguh bahaso kito..
Bezo mano?
1.jgn kebobo sangat gak
2.temo'o sungguh mung nih
3.khelong bedo'oh lalu mung nih.
4.org tomok selalu rugi,



Ulang Tahun hari keputeraan yang dipertuan agong

Sat, 02 Jun 2012 11:03:00 +0000

Marilah Bersama-sama Menyambut Ulg Thn Hari Keputeraan Rasmi SPB Yang Dipertuan Agong-2Jun2012/12 Rejab 1433H Daulat Tuanku -Sembah Takzim- Drpd Rkyt 1Msia



Pengasuh giler

Fri, 01 Jun 2012 23:59:00 +0000

Kesian dan sedih. Bayi 4 bulan mati dibunuh... Ditekup muko kemudian dicampak dikawasan pokok hiasan. Zalim punya manusia. Sumbat aje dlm ketuhar orang mcm nih..



promosi ahli muda osman

Sun, 27 May 2012 05:30:00 +0000

Promosi sempena cuti sekolah utk ahli SMO Card kini diadakn di kesemua caw SMO dr 24/5 - 2/6/12. Jgn lpskn peluang mdptkn pelbagai tawaran menarik ini.



anda suka cupcake?

Sun, 13 May 2012 08:32:00 +0000

suka cupcake? Dari sudut mana? Tak lain dan tak bukan adalah dari sudut makan. Gerenti sedap gerenti boleh jual. Ada punya pengalaman buat sendiri cupcake dari rumah?



skuad sepak takraw kalah!

Tue, 08 May 2012 19:41:00 +0000

Skuad sepak takraw negara tewas lagi di kejohanan ISTAF. Namun mereka telah berusaha sebaik mungkin. Tapi Kenapa? Byk punca kegagalan skuad sepak takraw negara. Masalah utama adalah prestasi pemain yang merudum. GAGAL! >> Asal lapar aje lembik. Makanlah snickers. Hehh? Takkanlah! Moga skuad sepak takraw teruskan usaha perbaiki prestasi dgn sebaik mungkin. Tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi. Jangan sekadar ikut emosi. Tq. Wslm.



cara mintak hutang mcm mana?

Tue, 08 May 2012 19:32:00 +0000

mereka yang Boleh byr. Mereka yang Takleh byr. Mereka yang Liat byr. Mereka yang Malas byr. Malas byr pun ada? Maka tersebutlah al kisahnya mcm mana cara nak mintak hutang dari mereka yang telah berhutang. Liat sungguh nak byr hutang. Takkan nak kena belasah baru nak byr hutang? Tq. Wslm.



mendidik jiwa dgn doa

Fri, 04 May 2012 03:44:00 +0000

Didiklah jiwa utk sentiasa rasa bersyukur. Dptkan doa2 pendek dlm kehidupan seharian, hanya di The Cube@RM1/smggu. Htr ON DOA ke 23456.



Minum dan menang!

Fri, 27 Apr 2012 07:07:00 +0000

sila beli Twister banyak2, sila beli dew banyak2, beli juga redbull dengan banyak2, dapatkan power root juga untuk menang hadiah lumayan secepat mungkin. Wslm.



cara bayar hutang cepat?

Fri, 27 Apr 2012 04:02:00 +0000

nak bayar hutang cara cepat dan mudah bukan sesenang yang anda sangka... Anda perlu susun strategi yang mantap untuk melunaskan jumlah hutang yang anda ada. Bayar hutang anda tanpa berlengah masa mulai dari sekarang. Wslm.



Hak penyiaran temasya sukan

Wed, 18 Apr 2012 12:47:00 +0000

Maaf... Tiada lagi monopoli hak penyiaran temasya untuk peminat tegar sukan negara... Selaku hak penyiar utama perlu memberi laluan kepada stesen tv lain untuk memberikan info sukan kepada orang ramai. Wslm.



kerenah costumer cabaran operator telekom

Wed, 18 Apr 2012 11:16:00 +0000

mcm mcm kerenah anda akan hadapi sebagai operator telekom contohnya. Marah macam mana sekalipun terpaksalah mereka tahan telinga. Apa boleh buat. Dah itu tugas mereka sbgai operator menjawab segala macam aduan dgn pelbagai ragam manusia masa kini. Wslm.