Subscribe: Shimmering Lone Star
http://sarajanelulung.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Malay
Tags:
agi  aku  ari  asai  ati  baru  bisi  blog  dalam  enda  enggau  kami  laban  lama  nadai  nya  pan  udah  ulih 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Shimmering Lone Star

Shimmering Lone Star



~~**~~ Dara Sunyi Duduk Di Pelabuh, Semina Berani Nyeling Belalai ~~**~~



Updated: 2017-02-09T12:42:37.921+08:00

 



Nyenguk enda lama.

2010-02-21T14:49:41.363+08:00

Eh ... sinu ati aku muka blog aku lemai tu. Lama amat udah nadai di update aku. Kelalu maioh utai nyadi dalam 2 bulan to ngagai family aku. Meda gaya pegila lusa, aku ngadu essay nyerita ke semua utai ke udah nyadi. Chow sin chi ...



am i gonna be back again?

2009-11-17T00:13:41.050+08:00


am i going back to this blogging zone again? I still don't know. I miss blogging, but I just couldn't find time to write. I need to squeeze up my brain to write something actually.
But when I try to talk about things happening ... somebody else might have write about it in their blog. And I don't want to be said as a stealer of someone else's ideas. Hurrmm.. I don't know how things will go from this anyway.
I think I 'll be back someday. I prefer if I just talk about my feelings to talk about issue that are not close to my heart just to tell the whole world that I know about everythings. LOL! enough said ... catch ya later ..



i miss my blog.

2009-08-06T01:25:47.277+08:00

Aduh.. lelengau amat aku ka blogging neh. Mumbling kediri dalam blog. Kekutap nadai ngira orang … hehehe...

Enda ga aku lalu buai batu ngagai blog aku deh, semina kelalu maioh utai nyadi dalam sebulan tu. Seudah anak kazen aku nya nadai, aku nerima berita kawan kami sama sekolah rendah and sama kami study ba UKM suba udah nadai ngenyit. Tudah ga gawa nyadi engineer ba petronas. Sinu aku ngenang laban ia agi biak. Bedau nyamai ati aku, anak colleague aku mega nadai ngenyit laban bisi ketumbuhan dalam perut yang enda disedari udah mecah lalu bisi infections gai darah ia. Udah ia operation ia lalu nadai sedar ai ngejung ke ia ninggal ke sida sebilik serta tunang ia. Tudah baru seminggu betunang. Betapa aku kesal dengan utai ke udah nyadi. Ngasuh aku berunding panjai, hidup tu semina sementara aja.

Last weekend, kami sebilik pulai ke rumah panjai laban ini kazen kami udah nadai. Rabat ga baru… sampai aku baka ke ngasai nya baka ke musim ia. Enda entu lantang aku sebulan tu. Maioh endar utai nekul runding aku tiap kali aku ka ngadu ke utai. Nadai utai ulih diadu aku kelimpah ari sembiang minta berkat ari Tuhan ngambi ke likun belama nadai utai ngacau dalam pengidup.

Malam tu enggai tinduk mata laban dah tinduk lemai tadi. Kelalu ngantuk aku maya kerja tadi, sampai ke telentuk-lentuk dalam staffroom. Berumban aku mulai ke diri tengah ari tadi alu tinduk ari kul 1 lebih gai kul 3 lebih.

Ukai semina ketegal maioh utai nyadi ngasuh ati aku enda nyamai, ati tu mega bisi berasai sinu. 2 minggu lepas aku bisi ngagai majlis nikah kawan kami ba sekula ditu. Sinu ngenang diri alu bedau betemu jodoh. Satu demi satu undangan diterima. Ujung minggu tu pan bisi colleague siku invite gai kawen anak menyadi ia … uh.. emosi endar asai ia.

Lemai kemari mega nerima sms, one of my bestfriends deka betunang 16.8 tu ila lalu ngasuh datai …… neh .. bedau abis aku bejaku ko dalam ati aku …. Bulan 9 tu ila siku cousin aku ke baru abis study ba Unimas deka niri ke rumahtangga ga. Assapaii… makin la sinu ati… ngenang diri ke agi kediri. Lembau asai ngenang tang udah tekenang…

Whatever it is, aku mengharapkan yang terbaik akan terjadi dalam hidupku juga di masa akan datang. 



Long lost love...

2009-07-06T20:46:26.026+08:00

Perrgghhh… begetar asai pala patung lemai tu tadi. Lama udah enda muka friendster aku, tetiba asai ati tetenguk ka muka. Maya aku ka masuk kia, terpaksa la verify email laban lama udah enda dibuka. Kebetulan ga email aku nya lama udah enda dikena aku. Laban aku udah ngena email ke baru ndai ngena hotmail agi. Dipendekkan cerita, aku pun log in meh ngagai email nya laban ka verify untuk ku log in ngagai account friendster ku.
Sekali … jeng… jeng.. tegepang jantung aku meda email dalam inbox. Bisi birthday reminder sulu lama ku suba…… uuuwwwaaaaaaaaa….. lama amat aku udah lost contact enggau mensia nya. Meda nama ia… ngasuh jiwO aku bedarah baru a.. lelengau ke ia tetiba asai batin ku. Kejam mat asai ia dunia tu enggau aku laban aku kehilangan ia tanpa sepatah kata.. tanpa pesan tanpa kata…. Well… laban ke ngasai diri lelengau… aku pan nguji ga email ngagai ia… dah nya.. ku pegi mandi … dah mandi ku meda baru inbox… hurmmmmm… meda Delivery Failure… ouh… shiinuuuuu endar asai ia… cakos amat ga reminder nya .. enggai enda nganjung birthday reminder… birthday ia kena 25/5 sarinya. Aku pan nadai ingat langsung… semina nama ia aja agi lekat dalam untak aku tu. Apa-apa pun .. arap ke ia bahagia aja meh. Ukai nasib panjai begulai … ko Ngalai … :P



R.I.P Agnes.

2009-07-01T19:47:06.561+08:00

(image)


Enda terkata aku, benung makai lemai tu tadi, dalam 30 minit lepas, aku nerima call ari mummy ku...

Aku : Hello ... a.. nama utai?

Mummy : Nama pengawa nuan dia?

Aku : Baru tembu makai ku... nama hal? (Mum jarang call, mesti bisi something ko aku dalam ati)

Mummy : Udah nemu rita kami ditu nuan ?

Aku : Rita nama a? (aku alu tepikir ke Ini aku)

Mummy : Genis ( Agnes) udah nadai!

Aku : hah! kemaya a?

Mummy : Lemai tu tadi. Keni deh? Pulai nuan? Enti pulai ngasuh sida Jang ngambi nuan pegila.

Aku : Kati tau kenya? (aku nemu ia sigi sakit)

Mummy : Pagi tadi ia luput, alu enda sedar. Baru nadai diatu ia.

Aku : Pagi pegila aku SMS kita. Enti bos meri pelepasan, pegila ngasuh sida ngambi aku.


ah deh ... nya ga maya aku nadai kereta, ketu ga penusah ninggang kami sebilik. Agnes tu anak kazen aku. Ini kami duai Ma ia menyadi. Ia dah bisi anak. 2 dah anak ia. Sinu aku ngenang, tusah bedau tuai endar. Baru early 40s enti enda late 30s. Enda berasai ai mata nitik. Penudi ia aku meda ia, dalam bulan lepas enti enda salah aku. Maya ba KFC, ia enggau anak ia ke biak sekali benung mam dia.

Nis,

You will always be remembered in our heart. May you rest in the arms of the Lord. We all love you and all the memories will be kept in our mind and heart.




Amazing Grace
.

Amazing Grace, how sweet the sound,
That saved a wretch like me.
I once was lost but now am found,
Was blind, but now I see.

T'was Grace that taught my heart to fear.
And Grace, my fears relieved.
How precious did that Grace appear
The hour I first believed.

Through many dangers, toils and snares
I have already come;
'Tis Grace that brought me safe thus far
and Grace will lead me home.

The Lord has promised good to me.
His word my hope secures.
He will my shield and portion be,
As long as life endures.

Yea, when this flesh and heart shall fail,
And mortal life shall cease,
I shall possess within the veil,
A life of joy and peace.

When we've been here ten thousand years
Bright shining as the sun.
We've no less days to sing God's praise
Than when we've first begun.





Kisah sedih di hari minggu...

2009-07-01T19:49:21.366+08:00

Akai dai , lama amat aku nadai update blig aku neh. Last week was a very busy week. Maioh amat utai perlu diadu laban aku involved enggau pendaftaran UPSR 2010. Taja nembiak enda maioh, tang process ia ulih ga ngasuh pala sebening laban diatu ngena Online Registration. Enda tak mina ditulis ngena jari aja.Hurmm… Hujung minggu sarinya aku bejalai ke Miri. Laban enggau bala ngerami ngiling bidai di Dynasty Hotel, Miri. Maioh diri bala raban ke ulih enggau datai kin. Aku mansang Kediri ke Miri. Driving alone all the way from Limbang to Miri. Boleh tahan ga aku tu ko dalam ati aku. Thank God aku datai di Miri enggau selamat.Dalam kami dinner nya, aku betemu enggau kawan lama zaman maya gila MIRC suba. Kawan aku tu indu Iban mega. Tang sida sefamily diau di New Zealand din. Nyadi aku nadai kala bisi kesempatan betemu enggau ia. Asai ke 9 -10 taun kami duai ia udah bekelala. Akhirnya betemu juga kami duai ia. Ia pulai gawai ke menua, nyadi ia nemu bisi dinner ari siku da agi kawan kami .. nyadi kami pan plan ka betemu maya dinner nya ila. Feel blessed ulih betemu enggau kawan ke enda kala enggau aku betunga mua. Taja udah lama nadai chat ba MIRC agi, kami agi contact enggau pangan diri ngena YM tau ka email. Selalu berandau mulai ke pengingat maya ke selalu betundi ba MIRC DalNet server # Iban. Hurm.. ingin asai ka pulai ke zaman nya. (pix will be uploaded later. Tinggal cable ba rumah)Lemai ari minggu, aku lalu mulai ke diri ke Limbang. Pulai tu enda Kediri aku, laban bisi kawan Mummy aku enggau aku mupuk ke Limbang. Semua bejalai lancar sampai ke sempadan Kuala Lurah. Aku ngetu ke ia dia, laban pendiau ia sigi dia. Mayanya jam kira pukul 8.00 malam. Ujan bisi memesi mimit, aku pan mupuk begadai laban ke Kediri aja dalam kereta. Enda entu ka laju enti malam. Maya aku nurun siti jambatan nya, kereta ba depan aku pan slow down and meri signal ka masuk kiri. Aku pan lalu ga slow down mai kereta. Kereta ke ba belakang aku lalu motong ke sepiak kanan, kereta ke dua pan lalu mutung… kereta ba depan aku pan alu tama ke simpang udah nya. Aku lalu nekan minyak ka nerus ke pejalai, asai ke baru ka tekan aku minyak, dinga … PANGGGGGGG!!! Ko munyi utai… aku lalu tersorong ke depan. Kumbai ku orang accident belakang aku, nya baru aku sedar, aku ke asai ke ka pelanting. Aku lalu ngetu. Tubuh gegetar, buka ku pintu, nilik ku belakang… abisssss….. abis belakang kereta aku.. dilanggar ari belakang. Asai ke ka luput aku, nasib aku sempat nyandih ba kereta, enti enda kada enda labuh ba tengah jalai. Semak 5 minit aku dah pansut, peda ku kereta ke ngelantak aku, orang dia lalu nadai pansut. Kesal ga ati aku enti orang nya tak balat. Enda lama udahnya baru seduai ia keluar lalu mansang ngagai aku. Seduai ia lelaki kedua-dua. Aku lalu call gai mummy ngasuh sida jampat nurun. Mum lalu call ngagai ika ku, ngasuh nurun jampat and call polis terus. Ah deh … nasib petara agi nyangkung… nadai telih mimit. Seduai ia pan bakanya. Semina kereta seduai ia teruk agi laban nadai ulih bejalai sekali. Nasib ga seduai nadai nganu apa indah. Semua utai pan udah disettle ari satu sarinya. Ngarap ke kereta aku jampat tembu. Tusah ka mindah nama nadai kereta. Pincat endar asai ia.sinu meda gamal kereta...... arap ke diadu orang memanah meh ila... :([...]



Kehilangan sahabat...

2009-06-22T21:59:35.665+08:00

Aku baru ninga rita siku ari bala kaban ke sama batch KDC enggau aku udah nadai kena lemai ari 6 tu tadi. Kaban ti ko aku nya ianya Kak Sofiah. Ia ngajar ba SK Ladang Baru, Lawas. Sinu asai ati laban ia ninggal ke laki enggau 2 anak ia ti agi mit. Arap ke roh ia berada di kalangan orang yang beriman. Tenang lah engkau di sana Kak... Kami tak akan melupakan kenangan yang pernah kita lalui bersama. Kami merelakan kepergian akak walaupun perit untuk diterima.Semoga roh mu dicucuri rahmat.



All alone...

2009-06-15T20:04:48.133+08:00


"Lonely im so lonely,
I have nobody,
To call my owwnnn
Im so lonely, im mr. Lonely
I have nobody,
To call my owwnnn
Im so lonely..."

That's a bit of the song lyric and it is the best way to describe the way I'm feeling right now. I don't have anyone to talk to now. I just sit in front of the tv and go surfing on the net since 3 hours ago. I could not call anyone because of the poor network coverage. Damn bored. My housemate and her daughters are still at their Kampung and my next door friends went back because one of them just received the memo that they will have to attend course at Miri tomorrow and they need to catch the earlist flight and me ... I am all ALONE in this entire block of 2 houses... hehe... It's raining here tonight... wahh... so damn scared right now. Tsk tsk tsk ... I regreted that I didn't just take my car key and drive back to Limbang. Uuuwwaaa... help me!!! Dear Lord ... please stop the rain... so that I can gather my strength and walk over to the nearest friends house and sleep over there... :( :( :( ....





Have Faith!

2009-06-11T13:48:57.736+08:00

I got this email form a friend and it touched my heart and I wanted to share it will all the readers of this blog. :)


(image)

(image)


(image)


(image)

(image)

(image)

(image)



Melah Pinang Adrian Reynald & Maria Ulau.

2009-06-10T16:28:56.231+08:00

Tu pulak sekeda ari pix melah pinang menyadi kami ke tuai. Jadi enggau indu kayan ulu baram. Ketegal ke bisi kursus the next day nya, enda entu ulih enggau orang berami aku. Tembu besanding aku pan lalu ngali ke diri. Berasai ga rugi, tang apakan daya.. enda alah tak nyu tinduk maya driving.nya gambar pelamin. seduai ia milih begari ngena ngepan aja. menyadi aku ngena gari iban.. nyadi bini ia ngena baju kayan.nya pemakai pengantin enggau bala apai indai kedua belah pihak.nya meh semua gambar tadi ... :P :P[...]



Gambar maya gawai....

2009-06-10T15:29:53.873+08:00

Tu sekeda ari gambar ke bisi diambi aku lebuh maya gawai. Gawai taun tu enda entu berasai endar ba aku laban 1hb nya kami sebilik kiruh ka nyendia ke perengka kena menyadi tuai aku melah pinang. Lelak endang sigi lelak tang ati rindu laban begulai begelumu enggau semua bala kaban belayan.

(image)
(image)

tu lebuh maya makai malam. taun tu kami semua bebai makai ba ruai ... lama udah enda makai gelumu di ruai.

(image)

tu bala kami sepetunggal. sida ke laki berebut ka ngena sirat ... enda meda perut nyu gentung .. hihihi..

(image)

nya bala group indai orang. team poco-poco.. hehehe..

nya meh gamabr ke bisi ulih dibantai. kedua nya maioh ke enda menyana.. hihihi..



Sesudah Subuh ... (nadai kaitan) hehehe...

2009-06-07T22:53:05.840+08:00

Yeah … sunyi amat blog aku neh. Hihihi… saritu tukar baru template. Saja ja.. rindu ati ka nukar ia. Harap anda suka ya shama sya punya new template. Ahaks! Dah abis dah mood gawai ku. Diatu busy attending course di Miri since 3rd June sampai la 12th June ila. Lelak la tokey di Bintang Plaza din meda aku sesegau sebelah Miri. Pekerja Ming Café pan boring ninga aku minta Liang The belama. Huhuhu… what to do.. nya la latest addiction aku. Sekali lemai kemari… aku ka makai chicken chop, aku order la chix chop and liang tea nya… punya la lama aku nganti chix chop.. nyau semak setengah jam, sampai abis ai aku… selamber badak ja aku ngangau ke waiter dia nanya ke penunga manuk aku. Endakan baru ka nyayat manuk ko aku.. (hehehe…) … dah nanya sida baru la chix chop aku sampai. Hampeh endar… ‘terpaksa’ aku order gi segelas liang tea. Kan ke kembung perut aku jamah nya. :P Kemari dah bejalai sampai ka patah kaki… sambung gi lemai tadi. Kami sebuat lepak ba Bintang Plaza baru. Laban ka explore popular book store ko kenu. At the end kami ended up ba san Francisco dia. Lepak enda lama ja dia laban kawan siku nya enggai ngirup and makai. Shiinuu ga meda ia tak nunga aja kami ke mamam quiche enggau cake…

Pulai ke bilik berasai endar lelak … tang apakan daya.. enda ulih tinduk leko mato laban pedis peewwuutt.. sob sob sob … enda tau salah empa mimit tudah perut tu diatu. Start la ia ngemedis ke diri sampai enda ulih engkebut. Empa ke aku ubat buai angin, agi ga pedis, empa ke trisilox agi ga pedis.. last enda tan aku empa ke pain killer.. after half an hour baru ulih engkebut asai ia… alu la aku mai bala kawan ronggeng ke servay morsjaya laban ka makai malam. Takut aku enti perut kosong.. enggai ke kena serang gastric melampau baru.

Nama gi cerita neh? Lelak ga cot cet ba blog enti nadai orang macha.. kan? Whatever it is … aku puas ati dah nulis .. hihihihi.. Maioh pix gawai and my bro’s wedding pix.. ila ku upload neh … leso asai ka nyambung cable camera … hehehe…

Nanite…

xoxo,

Sara Jane Lulung…




Selamat Gawai & Selamat Bercuti

2009-05-26T09:44:22.676+08:00

  • Yay! Saritu last aku gawa. Ukai last nama... laban pegila aku start cuti. Aherm... Enda sabar dah asai ia. Gawa pan nadai entu mood agi. :) . Secara automatik, blog aku tu pan bercuti sama.
  • Ka wish semua blogger Iban SELAMAT NYAMBUT HARI GAWAI DAYAK 2009. Gayu Guru Gerai Nyamai Lantang Senang Nguan Menua. Bulih tuah bulih limpah lebih ari taun ke udah.



Situasi...

2009-05-22T16:41:08.794+08:00

  • saritu aku E M M T I O N A L L Y U N S T A B L L E tegal sakit aku alu bedau gerai.
  • kemari aku ke sepital ... nerima injection baru.. tang kali tu ba lengan .. sob sob sob .. mengalir jua air mata ini bai kalu pedis... kasih tubuh aku kena jik 2 ari beturut-turut.
  • hurmmm.... muka blog dan ngecek seeting .. bala madah enda ulih ngepost kumin .. shhiinuuu... ila enti aku regas aku ngatur template tu baru. ke diatu tinggal ke aja pesan ba shoutbox.

xoxo,

sara jane lulung.



Uwaaaa......sob sob sob ....

2009-05-20T19:53:53.456+08:00

Hurmmm... lelengau endar aku ka update blog aku tu. Shiinuuu meda ia enda dipeduli ke aku seminggu-minggu tu. Asai ke ka merap pala tangga blog laban nadai diintu. Nyau repa gamal jalai. Ukai nama enda ulih update blog tu. Isi enda entu nyamai. Belebuh ari minggu dudi aku berasai enda nyamai perut. Kumbai aku ketegal jugal, empa ke aku trisilox agi ga aku pedis perut. Ditekan-tekan aku perut aku bisi ga nya tekentut. Engka tak enda lama ga pemedis aku tu ko aku.

Nyau ke lama nyu masuk ari ke 3, 4, 5 nyau lain asai ati. Nadai bangat jugal ngelama tu ko aku. Enti aku driving, nama jalai nya bisi berentak perut aku asai ka pecah. Ulih aku nan ke baka ke bisi telih dalam nyin. Tegal bedau bisi ari, aku bedau nganjung diri beperesa ngagai klinik. Nya lemai tu tadi laban ke bisi ari mimit aku pan nganjung diri beperesa. Becerita la aku tu tadi A-Z ngagai tuan lutur, ia alu meresa blood pressure aku. Udah nya alu asuh ia gali aku tegal ia ke mersa perut aku. Tekan-tekan ia perut aku... berasai endar pedis nyu merengik aku. Asai ke udah kena tumpu ba abi telih sepi aku. Udah nya didinga ia perut aku ngena stetoskop nya. Semua muscle perut aku asai ke tengkering. Dahnya ia madah perut aku kalu maioh angin. Enda nemu nama kebuah angin enda pansut. Ia madah ka ngejek aku. HuHuHu... lama amat dah enda kena jik lutur. Kumbai aku ba lengan aja... nemu nya ba punggung... pu neh ... ternoda meh punggung ku ke montok jamah jik lutur. Maya ke nulis tu pan agi tengkering asai perut. Enti udah makai lagi baru ka makai ubat.

Enggai enda maya ke ka semak gawai tu ga sakit. Enti majak, keni ka enggau orang ngansar ke kaki deh? Tusah...

Sara Jane Lulung



Selamat Hari Guru

2009-05-20T19:59:48.889+08:00

(image)
Wishing all the teachers out there a Happy Teacher's Day especially to my ex-teacher who have taught me in SRK Bandar Limbang, SMK Limbang and all of the Lecturers in UKM particularly those in Pusat Pengajian Bahasa Dan Linguistik and not forgetting also to all the Lecturers in Institut Pendidikan Guru Malaysia Miri ( formerly known as Maktab Perguruan Sarawak). Have a blessed days ahead and thank you for all the guidances that I am here now.


Lots of love,





Maya Lepa...

2009-05-14T17:42:39.791+08:00

Ahermm.. kekunun aja lepa nya tadi deh. Aku bisi macha blog Bungai Pengerindu pagi tadi. Bisi meda ia madah pasal editing gamabr online. Lalu aku pan ka nguji. huhuhu... inilah hasilnya... taadaa...


(image)
(image)
(image)

(image)

asai ke nyadi artess enda lama tadi. Hehe... enti kita ka nguji, masuk link tu .. http://photofunia.com



Superstitious ....

2009-05-13T09:57:56.670+08:00

Have you ever been superstitious? Well, yea … sometimes I couldn’t help myself from being superstitious even though I know that I have faith in what I believe. Yesterday, I accidentally broke a plate when I was washing the dishes. Suddenly I remembered the scenes that I’ve seen on TV: - when someone broke a plate, which means something bad may happen. I started to felt uneasy and said to myself that God will always be with my family and my loved one and may nothing bad will happen.
I remember about this one thing that happened about 15 years back. The same thing happened and later that night, we received a phone call saying that my cousin died of asthma. I couldn’t stop thinking about this thing last night.
Do you have any explanations over things like this? As for myself I can only pray to God and may He guide us all through our daily life. Amen.



Monday Morning Blues.

2009-05-11T14:32:38.609+08:00

yeah ... Love Friday .. hate Monday. It's common rite? So lazy to start doing works today. Lagipun agi ngantuk laban tumu pagi pukul 5.30 dah mupuk nurun pulai ke Lawas. Kemari malas pulai laban agi siuk di rumahpanjai. We celebrated mother's day yesterday enggau bala aunty and Ini terus. No pix laban handphone dikerja ke menyadi ke biak sekali.

Tinggal 3 minggu agi ka cuti Gawai tang I already feel the excitement sampai nadai mood agi ka gawa. Tambah agi kami gagit ke preparation menyadi tuai deka melah pinang udah gawai tu ila. Ni ke ka ngadu ke kad kawen ia, ni ke ka deco ia empu pelamin laban ia ngena ngepan aja maya besanding di rumah panjai ila. Enda sabar asai ia laban kami menyadi, ia meh ke terubah ia kawen. Kami ke ari baruh ia semua sigi bedau kari-kari. :D

Gawai preparation? So far aku bedau ngadu nama-nama agi diatu. Cuti kelalu laun beri perintah. Main order aja meh tu ila. Kelimpah ari bala sida kacang sida pusu nya sigi kuih tunjuk magang. Taun baru ga bebendar ke ngadu kek n biskut. Hehehe..

Aus nyawa... ngirup oren am ..

Chow sin chi~

Sara Jane Lulung.



TGIF... Thanks God Its Friday

2009-05-08T09:49:48.911+08:00

yay! yay! ari 5.. my favourite day .. cuti! cuti! ouh.. ulih dani laun pegila.. ulih sesegau ... ulih pulai rumah family... ulih makan-makan.... hurmm.. maioh agi utai ulih kerja...best! best! seronot! hahahaha....

will be offline this weekend ... laban ka sesegau ... chow sin chi!



Huaaaaaa.... *yawning*

2009-05-07T16:56:06.227+08:00

Ngantuk endar asai lekO matO tu... enda entu cukup tinduk asai. Ni enda deh, sibuk nunga litup ajo-ajo. Sunyi endar aku sekumbang nadai housemate di rumah. Nya ati online aja-aja. Enda pan ku on YM, M E N S E T I aku muka forum iban atau pun macha blog orang. Ko dalam ati asal meh ati aku teperindang. :D :D ...

Hurmm... saritu tukar baru template blog tu. Enda entu betah meda kaler biru burak baka ke sarinya. Asai ke nembiak baru ada. Ahaks! ... So, saritu aku tukar dah. Total change. Semina bisi 2 3 leka utai ke besai nilai ia enda ditukar aku. :D :p ...

Arap ke lama meh ngena template tu kali tu. Susah ga nama meda templates bukai ke lawaO-lawO...



Quite Lonely Tonight...

2009-05-07T18:08:52.797+08:00


Heemmm... I don't have any idea on what to fill in my blog tonight but I feel like to write something here. I don't have anything else to do either. I have just finished my dinner. A lonely dinner ... I had my dinner while watching TV... huhuhu.. so sad.. No body wanna dine with me.. hihihi. Actually my housemate went back to her family house because her husband just came back from his workplace. So, I'm gonna be all alone for this 2 weeks and really miss her daughters presence around this house.

Felt so lazy to cook my dinner tonight, so I just cook a simple spaghetti for myself, an egg and a 2 sausages. :p

(image)
see.. the hangus version of sausages.. haha..

(image)

tadaaa... a simple spaghetti with mushroom and carbonara sauce..

After filling up my stomach... huh.. couldn't get up from the seat anymore... so just continue watching TV.. :D :D ....

(image)
See... the scenario.. had my dinner, watching TV and surfing on the net.. hahaha..

That's all for now... nanite and sweet dream :*

Sara Jane Lulung





Salahkah Aku Terlalu Mencintaimu...

2009-05-07T18:06:50.457+08:00

Malam tu ka jejiwang mimit asai anak ati dalam nyin. Ujan naka pengelebat malam tu... tekenang ke cerita kelia. Naka ia penyayau ke anak orang siku, tang nadai ko enggai... kitai nadai ngembuan pemajik baka indu bukai. Enda dipalik orang meh kitai tu ... :cry: :cry: ... shiiinnuuu asai di dalam dadO nama ngenang ke nya neh. Lebih agi ati telih asai ke dipanjah cuka maya nemu ia sayau ke indu bukai .... OOOhhhhh.. petang tegayam asai dunyO ... asai ka nyabak belama... nadai ko enggau meh ... badu meh aku sayau ke nuan udah tu ila... sob sob sob ... *ngelap insak ngena percha*Salahkah Ku Terlalu Mencintaimu.. ~Ratu~kutatap dua bola matamu tersirat apa yang 'kan terjadi kau ingin pergi dariku meninggalkan semua kenangan menutup lembaran cerita o sayangku aku tak mau kutahu semua akan berakhir tapi ku tak rela lepaskanmu kau tanya mengapa aku tak ingin pergi darimu dan mulutku diam membisu salahkah bila diriku terlalu mencintaimu jangan tanyakan mengapa karena ku tak tahu aku pun tak ingin bila kau pergi tinggalkan aku masihkah ada hasratmu ' tuk mencintaiku lagi apakah yang harus aku lakukan tuk menarik perhatianmu lagi walaupun harus menghiba agar kau tetap di sini lihat aku duhai sayangku....Bedarah asai lempuang ngenang perasaan nya neh ... ah deh ... *belanda nyabak ke jelatung* Salah ka kitai sayau ke orang nya taja ia enda nemu kitai sayau ke ia? [...]



Unplanned trip to Sipitang, Sabah.

2009-05-07T18:03:03.074+08:00

Waallaaaaa... Unplanned trip to Sipitang yesterday. Me and my friend actually just went out for a lunch. When we chit-chat during our lunch, suddenly I said ... " kita gi sipitang nanti nak?"... then the journey started.The pix shown above is a way from Lawas to Sipitang.It took about 50 minutes from Pekan Lawas ti Pekan Sipitang. When we reached Sipitang, I parked my car by the sea side and took same pictures of it. I love beach but unfortunately there's no beach in my hometown. ( Limbang)... so whenever I have a chance to go to the beach, I won't let it go. :D ...Sipitang isn't a big town. It is quite the same with Pekan Lawas, but there are more choices when it comes to supermarket. They don't have any shopping complexes but I noticed that there is 1 new supermarket. It is quite big and got a lot of things. Rambang mata aku pilih barang.After that, we went to Medan satay and makan-makan satay and Bakso. We had satay ayam, satay daging and satay kambing. Hehehe.. slurrrrpppeee... Medan Satay is located by the seaside and you can choose any stall you want. I think there are nearly 20 stalls that you can choose. Hurmmm.. will be there again someday.Hurrmm.. dah kenyang.. me and my friend went back to Lawas at about 4.30PM. Till we meet again... Sara Jane Lulung. [...]



Taaadddaaaa!!!

2009-05-07T17:56:44.267+08:00

HikHikHik...

This is what I've been doing the whole night. I changed my templates and add more items into my blog. How is that? You like ir not? Please leave a comment. :) :p :D