Subscribe: GeenStijl
http://www.geenstijl.nl/index.xml
Added By: Feedage Forager Feedage Grade A rated
Language: Dutch
Tags:
als  die  geen  hebben  mensen  met  nepnieuws  nog  oproepen tot  sneu  social social  social  tot  uit  wat  wij  worden  wordt 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: GeenStijl

Geenstijl Atom Feed

Updated: 2018-01-16T18:33:00+00:00

 GSTV Bewaarvideo. In Brussel loopt censuurakela zich warm, politiek Den Haag gaat rustig slapen

2018-01-16T18:33:00+00:00

(image)

Video

Een "volkomen onnodige angst", aldus Sybrand van Haersma Buma. Pechtold die blij is dat zijn minister Kafka Orwellongren niet op haar handen zit en een volslagen onnodige kat aan Wilders uitdeelt over #Penthousegate. Vriend van de show Özturk die niet tegen een grapje kan. Dit is een bewaarvideo die zo in de tijdcapsule voor 2025 kan. En dat we dan wakker worden in de Victory Mansions en dat we terug kunnen denken aan die goeie ouwe tijd dat je op het internet nog kon zeggen wat je dacht. Kijken dus, zolang het nog mag!

Social
Vraagje. Wie is na Theo Hiddema uw favoriete politicus op de foto met twee Friese kechs?

2018-01-16T17:00:00+00:00

Eerlijk antwoorden.

(image)

Is het Corrie van Brenk van de rancuneuze referendum relpartij?

Exotisch Leeuwarden...

Of die kerel van de Nationale Nepnieuws Partij?

Lekker vloggen joh

Of anders een van deze weggooiers?

Dancing LoLo

Of stiekem toch Theo Hiddema?

Nachtegalen, waar haalt de generalissimo het vandaan?
Nurk interviewt FakeNews-tsaar. Gaat niet goed

2018-01-16T15:55:00+00:00

(image)

(image)

Kijk jongens, daar wordt onze internetvrijheid in blauwe wagonnetjes met gele sterren geduwd, met medewerking van de internethatende dodebomiërs. Nepnieuws-tsaar Madeleine de Cock Buning kan geen enkele concrete aanwijzing noemen van verkiezingsbeïnvloeding middels nepnieuws, maar wil wel mogelijk een "keurmerk" invoeren om nepnieuws mee te bestrijden. U ziet de bui al hangen: de Nurk krijgt er ongezien één en wij roze cowboys worden de digitale saloon uitgetrapt wegens onderbuikgevoelens van een elite die niet met ons kan dealen. Tijn Sadée van de Vlaamsche Meubelfolder schrijft het allemaal keurig op, drukt niet door en lijkt zich geen enkel moment bewust dat zijn fakenewsende kudtcourant (hoi glimmende folders, hoi Omtzigtgate, hoi werkgever van eminente anusmade Joshua "ik verzin Russische invloeden" Livestro) ook wel eens z'n goedkeuringsstempeltje zou kunnen verliezen. Oncollegiaal en doodeng, zo'n houding. 

Grappig ook dat De Cock Buning zegt dat er geen "ministerie van waarheid" komt. Nee, muts, wat dacht je? Zoiets gebeurt natuurlijk alleen in fictie. In het echt werken censoren altijd via gekke subbureautjes als, oh, het Commissariaat voor de Media of de achterkamertjes van de geheime dienst. Hoe dom denkt ze eigenlijk dat we zijn? 

Ps.: In België zijn ze al zover: anoniempjes verbieden online. 't Was gezellig, reaguurderskorps. 
FEEST! GeenStijl opent J.P. Coenzaal

2018-01-16T15:00:00+00:00

(image)

(image)

Amsterdam - Uw stijlloze redactie heeft hedenmiddag 16 januari 2018 kordate stappen gezet in de oprechte hernieuwde verering van ons Nederlands erfgoed en geschiedenis. Zo is de voorheen naamloze GeenStijl NieuwsVloer - waar wij dagelijks bulderlachend beeldschermbuffelen om u voor nepnieuws  te behoeden - feestelijk omgedoopt tot J.P. Coenzaal. De witte muur naast de redactietafel is hernoemd naar Witte de Withmuur, en de betonnen draagconstructie in het midden van de redactieruimte is omgedoopt tot Mauritspaal. Een kleine moeite, een groot gebaar. Wij hopen dat het navolging krijgt in overige redactieruimtes & kantoortuinen van Nederland. Want dit land, is ons land. Er mag gefeest worden. Champagne, hapjes en De Ruyter-traktaties bij de bar. Einde bericht.

(image)

(image)
Illegale Marokkaan opgepakt in gestolen auto vol gestolen spullen. Vrijspraak natuurlijk

2018-01-16T14:05:00+00:00

Schoolvoorbeeldje rechtsstaatsatire. Alle clichés komen weer eens voorbij in een Roosendaalse inbraakzaak. Eerst de slotvraag, dan pas het verhaal: Verbaast het nog iemand?

(image)

In oktober 2017 wordt er ingebroken in een woning in Roosendaal. De politie is laks met sporenonderzoek want geen prio: het wordt pas gedaan nadat een verdachte is opgepakt in een gestolen auto vol gestolen spullen, afkomstig van meerdere inbraken. Die verdachte blijkt een illegaal in Nederland verblijvende Marokkaan te zijn, die uiteraard niet op zijn eigen strafzitting aanwezig was. Hij beriep zich bovendien op zijn zwijgrecht, en vanwege het slechte sporenonderzoek kon de aanklacht alleen op heling gegooid worden. Dat kon vervolgens niet worden bewezen. 'Heel vervelend', volgens de rechtbank, maar de man wordt vrijgesproken.De gedupeerden hebben een deel van hun spullen terug, maar niet alles en zijn 3000 euro armer aan schade en gedoe, en dat krijgen ze van niemand terug. Heel vervelend inderdaad. En. Iemand nog verbaasd?
Brussel torpedeert NL vissersvloot met nepnieuws

2018-01-16T13:00:00+00:00

Een zootje overbetaalde landrotten in Straatsburg heeft zojuist de Nederlandse vissersvloot getorpedeerd: Pulsvissen wordt verboden. Een zware slag voor Onze Vissers, die daar juist flink in geïnvesteerd hadden.

(image)

Social

Gevalletje bureaucratische oorlogsvoering tussen Noord-EU en Zuid-EU dit. De Nederlandse vloot heeft veel poen gepompt in pulsvissen, een methode waarmee vissen met elektrische pulsen van de zeebodem gewekt worden, waarna ze in het sleepnet geschept kunnen worden. Minder bijvangst (= moord) en geen zinloos zeebodemvandalisme omdat er geen sleepkettingen meer over de vloer geveegd hoeven worden. Iedereen wint, zou je denken. Behalve de Frambozen, want die hebben /niet/ geïnvesteerd in moderne vistechniek, in tegenstelling tot onze braafste vissers van de school. En de Franse lobby blijkt sterker dan de onze, want het handjevol NL MEPs in dat EU Nepparlement kon niet voorkomen dat Brussel zojuist voor een verbod op pulsvissen heeft gestemd. Fun fact: ze hebben zich daarbij gebaseerd op wat Annie Schreijer-Pieriek (die bonnetjestrut, ja) omschrijft als FAKE NEWS. Nou ja, fun. Dit kost de Nederlandse vissersgemeenschap dus hun inkomsten. Uit naam van de Europese "Eenheid", wordt het brood uit de mond van Onze Vissers gestoten. HALLO JOSEPH OLLONGOEBBELS. Mag deze zak nepnieuws ook mee in je onmogelijke & onwinbare kruistocht tegen Wat Waar Is en Wat Niet?

(image)

Social

Social

Social

Social

Social

Social

Social
Originele Coolest Monkey in the Jungle-trui mateloos populair bij verzamelaars

2018-01-16T12:03:00+00:00

Ma-te-loos populair die heisahoodie van de Hitler&Mussert.

(image)

Hierboven een originele Coolest Monkey in the Jungle met de kaartjes er nog aan: hoogste bod 2.125 dollar. Jochie niet bij de prijs inbegrepen. Een andere originele gaat voor 1.900 dollar. Voor de koopjesjager: 450 dollar. Dankzij de fophef (leestip) is de Coolest Monkey in the Jungle nu een collector's item. Een contemporaine Bitcoin. Maar dan zonder vrije val. En met de ekte ekte truien komen natuurlijk ook de stomme alt-truien in RAL9010-Alex Oxlade-Chamberlains van 10 jaar oud. RACISME! ALSOF ALLE BLANKE MENSEN OP ELKAAR LIJKEN!

(image)

PS Hier (2MB) nog veel meer gloryhunters die schaamteloos geld verdienen over de rug van goorranzig racisme.
"PvdA-lijsttrekker Amsterdam = HOER"

2018-01-16T11:05:00+00:00

Zeggen wij niet hè.

(image)

Social

Dat zegt een man die met zijn dochtertje aan de hand door die lieve stad vol lieve mensen liep. Wij hebben kinky.nl er nog eens op nagezocht maar het lijkt er toch echt op dat we hier te maken hebben met een onvervalst staaltje fakenieuws op social medium 1.0, te weten de straat. Wij verwachten dan ook dat Kajsa Ollongren stante pede een blik taskforcende fopwetenschappers opentrekt om mensen die andere mensen een hoer noemen terwijl die andere mensen geen hoer zijn, monddood te maken. Of de man in kwestie een rapper is, was bij het ter perse gaan van dit topic onopgehelderd.
Google.nl kapot geïslamiseerd

2018-01-16T10:11:00+00:00

Goedemorgen Nederland.

(image)

Of moeten we zeggen salaam aleikoem Hollandistan? Als het aan de islamiserende islamisten van Google.nl ligt wel. Kijk. Nou. Wat. Ze. Gedaan. Hebben. Allahverdomme, PVV-fractie Mountain View, stel hier eens een paar prangende vragen over. Voor je het weet is Maiwand de Thuisblijver Tweep des Vaderlands en wordt refoweb.nl gemoderate door rapper Boef. Als die mensen zo graag Vaderdag willen vieren, dan gaan ze maar lekker terug naar Istanboel. De enigen die in Nederland mogen zeiken over vrije dagen zijn Brabanders die zich laten lenen voor een goedkope marketingstunt ja. Wij gaan Maak Onze Googleresultaten Weer Van Ons Polsbandjes uitdelen.
Utrechtse moskeevoorzitter in Volkskrant: 'Als mensen bang zijn, is een grens overschreden'

2018-01-16T09:10:00+00:00

Vooropgesteld. De fik in de moskee, dat is natuurlijk een tamelijk bizarre uitspraak van PVV-stoethaspel Henk van Deún. Maar. Nu mag voorzitter Yucel Aydemir van de Utrechtse ULU-toko een hallucinante woordenkots door het morele vergiet van de Volkskrant persen en daar krijgt een mens de rillingen van.  "Als mensen bang zijn, is een grens overschreden." Ja Yucel, dat is dus het verhaal van de kip en het ay. Zo blijkt in Nederland zeventig procent van de mensen bang te zijn om van de sokken geblazen te worden en dan weet jij wel welke religie dan die angst inboezemt. Al die mensen die hun bek maar houden uit angst voor boze bebaardiërs, 92-jarige cabaretiers die onderwerpen vermijden, vrijdenkers die lek worden geprikt, oude vrouwtjes die de metro vermijden, mensen die drukke bijeenkomsten op De Dam laten schieten, jongelui die niet meer naar een rockconcert durven, mensen die bang zijn om te vliegen, complete pleinen en straten die zijn volgeplempt met Lego, cartoonisten die niet meer durven te tekenen (of niet meer kunnen omdat ze al afgeslacht zijn) en ondertussen (wijlen) politici die maar roepen dat die angst is aangepraat. Inderdaad Yucel, als mensen bang zijn, is een grens overschreden. "Moslims en moskeebesturen incasseren veel, we hebben een olifantenhuid gekregen voor beledigingen." O gut wat is er sprake van islamofobie, racisme, fascisme, xenofobie en discriminatie in Nederland. Iedereen is racist en islamofoob, wat hebben wij moslims het toch moeilijk. Een discussie over normen en waarden en of het in het Westen eigenlijk wel normaal is dat we al die achterlijke regeltjes uit het jaar nul volgen, en jezelf een keertje afvragen of het wel okee is dat die mensen worden neergeknald uit naam van de profeet, of misschien een keer een discussie in de eigen gelederen over de islam? Nee joh. Islam is namelijk vrede. Islam is tolerant. Dat weet toch iedereen? Dat er overal ter wereld slachtoffers vallen is van iedereen de schuld behalve van de islam, want de islam is vrede, en de rest is islamofoob. "Wij weten dat er vrijheid van meningsuiting is. Maar het gaat te ver als iemand iets roept dat een ander kan overhalen over te gaan tot geweld." Vrijheid van meningsuiting is een rekbaar begrip, maar goed, zinnige woorden uit de mond van Yucel. Het gaat te ver als iemand iets roept dat een ander kan overhalen over te gaan tot geweld. Laten we eens nadenken over een voorbeeld. Nou ja. Neem, zeg, puur willekeurig, een imam. Oproepen tot geweld tegen homo's, oproepen tot geweld tegen kafirs, oproepen tot het afreizen naar Syrië, oproepen tot vechten voor de profeet, oproepen tot de dood van Ayaan Hirsi Ali. Allemaal knakkers met namen als Fawaz, El Alami en Tunahan. Blijkt uit de feitencheck van de/het NRC ook nog eens dat 50 miljoen moslims gewelddadig willen doen. Gewoon niet doen. Stop ermee. "Zeker in een tijd dat er geweld en bedreigingen plaatsvinden van moslims en moskeeën." Geweld is enorm sneu. Bedreigingen zijn enorm sneu. Jij-bakken zijn sneu. Een slachtofferrol is sneu. Calimero is sneu. Hopen op brand is sneu. Verf op een deur is sneu. Malloten op een dak van een school is sneu. Huilie huilie doen in de Volkskrant is sneu. [...]