Subscribe: Marketingfacts
http://www.marketingfacts.nl/index.xml
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Dutch
Tags:
afgelopen  als  arbeidsmarkt  content  deze  die  facebook live  facebook  hoe  marketingfacts  meer aandacht  meer  met  via  week  worden 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Marketingfacts

Marketingfacts

Published: 2017-04-24T05:00:00+00:00

 De 10 belangrijke learnings van NU.nl over mobile native advertising

2017-04-24T05:00:00+00:00

Wat heb je aan goede content als niemand die te zien krijgt? Nu zoveel bedrijven zich bezighouden met het produceren van content, is een goede distributiestrategie minstens zo belangrijk als het brengen van een sterk verhaal. Praktisch alle grote nieuwsmedia bieden adverteerders naast display advertisements daarom ook de optie om te adverteren via ‘branded content’ of ‘native advertisements’: advertenties die qua vorm en inhoud op de redactionele content op de nieuwswebsite aansluiten.

Ook NU.nl speelt met NUstudio in op de vraag van adverteerders om samen goede content onder de aandacht van lezers te brengen. De hoeveelheid native advertisements is in het afgelopen jaar met ruim twintig procent gegroeid en de advertenties scoren over het algemeen goed op clicks en engagement.
De week op social: bots, chat-extensies, augmented en virtual reality hot in social media

2017-04-22T07:00:00+00:00

Welkom bij een nieuwe editie van deze wekelijkse rubriek waarin ik je op de hoogte houd van de laatste ontwikkelingen in social media met het nieuws dat de afgelopen week opviel.

Met deze week: Messenger 2.0 introduceert nieuwe features om te ontdekken, verbinden en ontwikkelen, Facebook lanceert het Camera Effecten Platform, Facebook rolt Facebook Spaces in beta uit, Facebook koppelt pagina's en groepen, Instagram introduceert privé-collecties voor berichten die je bookmarkt, Instagram nu offline beschikbaar via Android en Snapchat introduceert nieuw toepassing van augmented reality met 'World Lenses'.
Viral Friday week 14/2017: de havik en de raaf, hackende burgers en bouwen voor het onverwachte

2017-04-21T13:00:00+00:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week: nog een keer over die paashaas, hackende burgers, bouwen voor het onverwachte. 
“Sampling brengt fun en inspiratie in je brievenbus” #spon

2017-04-21T12:30:00+00:00

Online marketeers beseffen het misschien niet, maar volgens GfK bepaalt 39 procent van huishoudens die folders ontvangen het boodschappenlijstje op basis van het papieren folderpakket dat wekelijks op de deurmat valt. Best handig dus om daar onderdeel van uit te maken. En nog handiger is het om daarbij op te vallen én in te spelen op alle zintuigen. Hoe? Met sampling! Een gesprek met Simone Vries en Roeland van Dijk, respectievelijk Marktmanager New Markets en Accountmanager New Markets bij Spotta.
Boer zoekt Jou: een creatieve inzet van paid search [case]

2017-04-21T09:00:00+00:00

Ook bedrijven zonder winstoogmerk kunnen enorm profiteren van online advertising. Paid search kan worden ingezet om meer donateurs te werven, vrijwilligers te bereiken of simpelweg meer aandacht te vragen voor een bepaald onderwerp. Voor een non-profitorganisatie hebben wij een creatief concept neergezet om zo meer aandacht te vragen voor Fairtrade-producten.
Een stroom van geweld via Facebook Live: we zijn allemaal televisies

2017-04-21T05:00:00+00:00

"Persoonlijk, emotioneel, rauw en instinctief", zo moest Facebook Live worden, zei Mark Zuckerberg vorig jaar vlak na de lancering van zijn nieuwe videoplatform. "Mensen willen op deze manier met elkaar communiceren. Het is live, het kan op geen enkele manier gecureerd worden. En om deze reden bevrijdt het mensen, opdat ze zichzelf kunnen zijn."

Afgelopen paasweekend werden zijn profetische woorden voor de zoveelste keer werkelijkheid.
Verlies geen klanten door producten die out of stock zijn

2017-04-20T13:00:00+00:00

Iedere (r)etailer krijgt er mee te maken: producten die niet (meer) op voorraad zijn. Dat kan tijdelijk zijn of voor altijd. Dat voorkom je niet; het is gewoon onderdeel van de business. Hoe je er naar handelt maakt echter een groot verschil in een negatieve of positieve ‘out of stock-ervaring’. In dit artikel ga ik in op wat je zou kunnen doen om ervoor te zorgen dat shoppers niet teleurgesteld afhaken in je webshop als een product (tijdelijk) niet verkrijgbaar is.
Ga aan de slag met dé trends van 2017! #spon

2017-04-20T12:30:00+00:00

Als marketeer moet je oog hebben voor de market. Niet alleen die van vandaag, vooral ook die van morgen. Want dat is de markt waarop je moet inspelen met de innovaties en campagnes die je vandaag bedenkt. Om je te helpen grip te krijgen op de toekomst, vroegen Achmea en Marketingfacts je in de afgelopen weken dé trends voor 2017 te benoemen in de Achmea Trendwords Challenge. Inmiddels zijn de meestgenoemde trends bekend, dus je kunt aan de slag!
De deeleconomie maakt de hervorming van de arbeidsmarkt nog urgenter

2017-04-20T11:00:00+00:00

De deeleconomie is volop in ontwikkeling en als samenleving willen we daar de vruchten van plukken. Maar dan liefst zonder de scherpe kantjes en ongewenste effecten. Een zoektocht naar eerlijke platformen is daarom hard nodig.

Eerder schreef ik al hoe diverse platformen proberen een ‘eerlijker’ alternatief te zijn voor Airbnb en Uber. Vandaag het tweede deel over de flexibele arbeidsmarkt. De deeleconomie maakt hervorming van de arbeidsmarkt urgenter dan ooit.
How to: factureren voor agencies #adv

2017-04-20T08:30:00+00:00

Je hebt je dit waarschijnlijk wel eens afgevraagd: hoe factureer je een project in een agency? Veel bureaus zijn kostbare tijd kwijt aan het voorbereiden van de facturen. In dit artikel geven we je verschillende opties om te factureren inclusief de voor- en nadelen.