Subscribe: Marketingfacts
http://www.marketingfacts.nl/index.xml
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Dutch
Tags:
aandacht  adv  als  content  deze  die  jongens  jouw  klantbeloften  laurens taekema  met klantbeloften  met  nog  online  slag  veel  via  wat 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Marketingfacts

Marketingfacts

Published: 2017-07-27T09:00:00+00:00

 De strijd om aandacht in een multiscreen wereld

2017-07-27T09:00:00+00:00

Mag ik even uw onverdeelde aandacht? Dit is namelijk niet zo vanzelfsprekend tegenwoordig met allerlei verleidingen om ons heen in de vorm van andere schermen, zoals smartphones, tablets en laptops. Ook tijdens het kijken van televisie wordt de aandacht vaak naar een ander scherm getrokken. Maar hoe gefragmenteerd is de aandacht van de consument nou eigenlijk? En wat voor consequenties heeft dat voor de merkherinnering?
De Grand Prix zoekt jouw contentmarketingcase! #adv

2017-07-27T08:30:00+00:00

Behoor jij tot de top in contentmarketing in de Benelux? Meld je dan aan voor de Grand Prix Content Marketing, de prestigieuze prijs in jouw vakgebied! De feestelijke uitreiking op 16 november in Utrecht geeft jou een kijkje achter de schermen bij projecten van concurrenten. Ervaar hoe creatief en breed het vak is en blijf op de hoogte van de snelle ontwikkelingen binnen contentmarketing.

Meld jouw case aan!
Wat plaats je als bedrijf beter niet op LinkedIn? En wat wel?

2017-07-27T06:00:00+00:00

Ik zie veel marketeers ermee worstelen: wat is 'done' en 'not done' om namens een bedrijf op LinkedIn te plaatsen? Als individu is de 'ongeschreven wet' eenvoudig: als het een 'zakelijke link' heeft mag het. Een foto van een personeelsfeest is geen probleem, foto's van een bruiloftsfeest liever niet. Tenzij je wedding planner bent natuurlijk.

Voor posts van bedrijven is het verhaal anders. Maar een oneliner van Cor Hospes deed mij beseffen dat het in de kern ook niet zo moeilijk is: "Vertel niet wat je maakt, maar wat je waarmaakt." Een treffende vuistregel, alhoewel daar ook nuance bij hoort.
ReclameReview: SIRE (laat jongens jongens zijn)

2017-07-26T13:00:00+00:00

De nieuwe campagne van SIRE gaat over jongens die jongens mogen zijn. Hij is nog gloednieuw, maar hij zorgt nu al voor flinke discussies.
Laurens Taekema (Parkvakanties): “Conversie-attributie is hot, maar nog lang niet de norm”

2017-07-26T09:00:00+00:00

Online travel publishers die al ruim tien jaar solide draaien zijn schaars. Er is de afgelopen jaren immers nogal wat veranderd in marketingland en er staan nog grote veranderingen op stapel op het gebied van bijvoorbeeld conversie-attributie. Een interview met vrijgevochten online reisondernemer Laurens Taekema over focus, kwaliteit en de noodzaak voor voortdurende innovatie.
Performance Based Advertising on Mobile Devices - Basics #adv

2017-07-26T08:30:00+00:00

Onderzoeken tonen aan dat in veel landen er inmiddels meer aankopen worden gedaan via de smartphone dan via desktop/laptop/tablet. Hiermee begint performance based advertising op het mobiele apparaat ook tractie te krijgen. In deze whitepaper belichten we de basics van deze bestaande marketingdiscipline - op het nieuwe mobiele kanaal.

Download nu de whitepaper!
Onderscheidende online marketing voor en door crowdfundingplatforms

2017-07-26T06:00:00+00:00

Dat je geld kunt ophalen via een crowdfundingplatform is mooi meegenomen. Veel interessanter zijn de functies als platform voor marktonderzoek, kweekvijver van ambassadeurs, marketingtool en PR-bureau. De grote kracht zit hem niet in de 'funding' maar in 'the crowd'. Want wat is het verschil met een lening van de bank als het publiek niet betrokken is?
Aimee van Wynsberghe (Foundation for Responsible Robotics): “Ethiek hoeft innovatie niet te remmen”

2017-07-25T13:00:00+00:00

De robots komen eraan: dat weten we allemaal. Maar kunnen robots ook op ethische wijze handelen? Verantwoordelijkheid nemen? 7 Ditches sprak met een expert op dit gebied: Aimee van Wynsberghe, co-director foundation for responsible robotics.
Belofte maakt schuld: aan de slag met klantbeloften

2017-07-25T09:00:00+00:00

Steeds meer bedrijven maken expliciet wat hun klanten van hen mogen verwachten. Niet voor niets. Want klantbeloften geven richting en houden organisaties scherp. Hoog tijd voor een rijtje beloften die opvallen en een aantal tips op basis van voorbeelden zodat je zelf aan de slag kunt.

In dit artikel geef ik een aantal tips voor als je aan de slag gaat met klantbeloften, op basis van voorbeelden van banken, vervoerders, tekstschrijvers en autodealers.
Content aanbevelen zoals Netflix en Spotify #adv

2017-07-25T08:30:00+00:00

Netflix en Spotify zijn er schoolvoorbeelden van: content aanbieden op basis van het persoonlijke profiel van de abonnee. Of je verdienmodel nu draait om (premium) nieuws, video’s of muziek - al deze content converteert beter als je het gepersonaliseerd aanbiedt. Maar hoe pak je dat aan?

Download de solution sheet!