Subscribe: CardVibes - e-cards, screensavers and online games
http://www.cardvibes.com/rss/
Added By: Feedage Forager Feedage Grade A rated
Language: English
Tags:
après ski  après  bij  cardvibes  die  meer  met  naar  oktoberfest  shirt shop  shirt  shirts  shop  ski  tekenaartje 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: CardVibes - e-cards, screensavers and online games

BlogTekenaartje maakt tekeningen voor op T-shirts, rompertjes, kaartjes en andere kado's. In het Tekenaartje blog vind je nieuws, kortingsacties, nieuwe tekeningen en T-Shirt tips.Last Build Date: Tue, 20 Mar 2018 08:09:59 +0000

 Merch by Amazon... en Tekenaartje!

Mon, 29 Jan 2018 07:00:00 +0000

(image) Tekenaartje's tekeningen voor op T-Shirts vullen in steeds meer webwinkels de digitale schappen. De lijst van Tekenaartje verkooppunten was al behoorlijk lang, maar recentelijk is daar nog een belangrijke e-commerce gigant aan toegevoegd. Tekenaartje T-Shirts liggen nu ook in de schappen van Amazon, via het Merch by Amazon kanaal. Het aantal ontwerpen dat daar wordt aangeboden is nu nog op twee handen te tellen, maar houd deze pagina in de gaten, want het zullen er alleen maar meer worden.

(image)De leukste nieuwjaars-T-Shirts

Mon, 18 Dec 2017 23:00:00 +0000

(image) De Kerstman en zijn helpers staan te trappelen op de drempel en de Kerstboom staat in volle bloei. Maar... er is leven na de Kerst. Een paar dagen na het oppeuzelen van de laatste kerstkransjes staat de jaarwisseling al voor de deur. We luiden dan feestelijk het nieuwe jaar 2018 in met champagne en vuurwerk en uiteraard met een toepasselijk Van-oud op-nieuw T-shirt.

(image)Kadotip: magneetjes, buttons en sleutelhangers

Wed, 06 Dec 2017 23:00:00 +0000

(image) Tekenaartje's illustraties zijn niet alleen op T-Shirts te verkrijgen. Via verschillende winkeltjes bij verschillende partners zijn allerlei kadootjes te kopen bedrukt met leuke tekeningen. Aansluitend bij hobby, sport of verzameling. Neem bij voorbeeld eens een kijkje in Tekenaartje's winkel bij Zazzle. Daar kocht menigeen al een leuk koelkastmagneetje, button of sleutelhanger voor onder de Kerstboom.

(image)Kadootje nodig? Geef een mok!

Wed, 29 Nov 2017 23:00:00 +0000

(image) Hoe je het ook went of keert, er komen feestdagen aan en dus ook een zoektocht naar leuke kadootjes. Daar helpt Tekenaartje graag bij. Zo zijn bijna alle Tekenaartje illustraties te krijgen op prachtige koffiemokken. Voor ieder mens met iedere hoby, sportverslaving of spaardrift wat wils. Dus... Kadootje nodig? Geef een mok!

Je winkelt naar mokken in deze winkletjes:

(image)Nieuw: de Après-ski T-shirt shop

Mon, 27 Nov 2017 23:00:00 +0000

(image) Sneeuw, bergen, sportiviteit afgewisseld met een biertje. Dat is wintersport. Na een heerlijk dag skien of snowborden door de besneeuwde Alpen is het goed toeven met een biertje in de ski-hut. Speciaal voor iedereen die een weekje sneeuwpret met après-ski wel weet te waarderen, opende Tekenaartje onlangs de Après-ski T-shirt shop.

Kies één van de lollige après-ski T-Shirts of hoodies, of stel er ééntje naar eigen smaak samen.

(image)Black Friday sale

Tue, 21 Nov 2017 17:39:59 +0000

(image) Overgewaaid uit de Verenigde Staten, maar ook bij de Nederlandse koopjesjagers een inslaand succes. De Black Friday sale. Ofwel de Zwarte vrijdag uitverkoop. 

Welnu, hier komt ie:

15% korting op alle artikelen in de Tekenaartje T-Shirt shop, de Kerst T-Shirt shop of de Après-ski T-Shirt shop bij gebruik van vouchercode SALE2017, Geldig van 24 - 27 november 2017

(image)Doe een iPhone X case kado

Tue, 21 Nov 2017 09:08:01 +0000

(image) Goed nieuws! Al Tekenaartje's grappige telefoon cases zijn nu ook verkrijgbaar voor de iPhone X. Dat is met de feestdagen in het vooruitzicht natuurlijk iets om in  het achterhoofd te houden. Je zult namelijk maar een kadootje moeten zoeken voor iemand met een onbeschermde iPhone X en een gevoel voor humor.

Je koopt de iPhone X cases bij de volgende Tekenaartje winkels:

 1. Tekenaartje's telefoon case winkel bij Redbubble
 2. Tekenaartje's telefoon case winkel bij Society6
(image)Kerstkaart met een éénhoorn

Wed, 15 Nov 2017 23:00:00 +0000

(image)

Ieder jaar gaat Tekenaartje zich weer te buiten om met een originele, grappige Kerstkaart op de proppen te komen. Gelukkig is dat ook dit jaar weer ruimschoots gelukt. Voor iedere unicorn-adept of éénhoorn fan is er nu de perfecte magische kerstkaart.

Op zoek naar meer grappige (Kerst-) kaarten? Bezoek dan ook eens deze kaartenwinkeltjes:

(image)Nieuw Kerst T-Shirt winkeltje

Mon, 13 Nov 2017 15:57:22 +0000

(image)

Kerstmis is niet alleen de tijd van de nachtmis, lekker eten en de mooiste boom van de buurt. Het is ook steeds meer de tijd van de grappigste Kersttruien en T-shirts. Komt dat even goed uit. In Tekenaartje's Kerst T-shirt shop liggen de virtuele schappen vol met grappige Kerst T-shirts en Kersttruien. En bevallen de shirts je net niet, dan kan je ze ook nog eens naar eigen smaak aanpassen, of een persoonlijke tekst toevoegen.

(image)Nu ook stickers bij Society6

Tue, 03 Oct 2017 06:57:11 +0000

(image)

Het Tekenaartje illustratie universum blijft maar uitdijen. Niet alleen komen er regelmatig nieuwe tekeningen bij. Met enige regelmaat wordt er ook een nieuwe shop geopend, of kunnen de ontwerpen op nieuwe producten worden gedrukt.

Zo is het Tekenaartje assortiment bij Society6 recentelijk uitgebreid met stickers. Beschikbaar in vier maten, op een transparante of een witte achtergrond. Uiteraard eco-vriendelijk gedrukt.

(image)Halloween T-shirts

Wed, 27 Sep 2017 08:37:38 +0000

(image)

Op zoek naar een geweldige Halloween T-shirt? Zoek dan niet verder. Bekijk de Halloween-categorie in de Cardvibes catologus met T-shirt illustraties. Er zijn monsters, vampieren, duivels, Jack O'Lantern pompoenen, heksen, vleermuizen en nog veel meer.

Zodra u uw ideale Halloween illsutration hebt gevonden, kies de drukservice van uw keuze en laat u uw speciale Halloween T-shirt printen.

(image)Oktoberfest T-shirt shop

Tue, 29 Aug 2017 07:50:14 +0000

(image)

De Oktoberfest T-shirts van Tekenaartje zij al enige jaren een gewild item in deze tijd van het jaar. Zo gewild, dat we er inmiddels een aparte Oktoberfest T-shirt shop voor hebben ingericht. Het zou namelijk zonde zijn als je tussen alle leuke Tekenaartje T-shirts, juist deze Oktoberfest T-shirts miste.

Surf daarom snel door naar de Oktoberfest T-shirt shop. Er zijn Oktoberfest T-shirts voor haar, Oktoberfest t-shirts voor hem en natuurlijk ook Oktoberfest T-shirts voor allebei.

(image)Nieuw MTB T-shirt ontwerp

Thu, 03 Aug 2017 07:38:01 +0000

(image)

Trage zuigende modder. Hellingen van meer dan 20%. Zenuwslopende afdalingen langs gapende afgronden. Je moet er een beetje van houden, maar voor velen is een MTB tochtje toch wel één van de leukste dingen die je kan doen. Speciaal voor die MTB enthousiastelingen is er een nieuw MTB T-shirt ontwerp.

Je koopt het T-shirt zoals hiernaast in de Tekenaartje T-shirt shop. Maar je kan het ontwerp ook op andere kledingstukken plaatsen, of tekst toevoegen.

(image)T-shirt voor Tom

Mon, 29 May 2017 06:55:04 +0000

(image)

28 mei 2017. Tom Dumoulin wint op een boedstollende laatste dag de Giro d'Italia. Na gevochten te hebben voor wat hij waard is in de bergen, knoopt hij de drie klimmers boven hem in het klassement aan de zegekar met een magistrale tijdrit.

Speciale gebeurtenissen vragen om speciale T-shirts. Bovendien is Tekenaartje niet alleen een tekenaartje maar ook een fietsertje. Daarom vanaf nu verkrijgbaar in de Tekenaartje T-shirt shop: het speciale Tom Dumoulin wint de Giro d'Italia T-shirt!

(image)Koningsdag in Tilburg

Wed, 12 Apr 2017 06:12:06 +0000

(image)

Dit jaar bezoekt Willem-Alexander, samen met zijn betere helft Maxima, Tilburg op Koningsdag. Een bezoekje waar de “Schoonste stad van 't land” zich zeer op verheugd. Zo ook ons Tekenaartje. Want ook al verkoopt Tekenaartje z'n vrolijk getekende T-shirts over de hele wereld, 't blijft toch een Tilburgs Tekenaartje.

Speciale gelegenheden vragen om speciale T-shirts en die vind je terug in de Koningsdag T-shirt shop.

(image)Après-ski T-shirt shop

Tue, 27 Dec 2016 08:26:12 +0000

(image)

De kruitdampen van de feestdagen trekken al weer op, dus is het tijd om vooruit te kijken. Voor ons ligt een mooi stuk winter en daarmee een hoop gelegenheden om de wintersport op te zoeken.

Na een dag beesten op de piste is het natuurlijk tijd om ski's en snowboards ter zijde te leggen en de skihut binnen te hossen. Speciaal voor dat moment opende Tekenaartje de Après-ski T-shirt shop. Want het mag maar even goed duidelijk zijn wat de bedoeling is.

Ben je op zoek naar meer of andere producten met Après-ski designs? Bezoek dan even de Après-ski categorie van de Cardvibes Catalogus. Daar vind je al Tekenaartje's Après-ski tekeningen, met links naar alle webshops die die tekeningen op verschillende producten kunnen drukken.

(image)De Kerstman en zijn rendier

Tue, 29 Nov 2016 09:00:00 +0000

(image)

 

Voor de Kerstman en zijn rendier,
is Kerst een zalig samen zijn.
Maar met wijn en meters bier,
wordt het nog eens extra fijn.

 Beleef de Kerstdagen in Tekenaartje stijl, met de o zo lollige Tekenaartje Kerstmis illustraties voor T-shirts.

(image)Halloween, truc of traktatie...

Tue, 27 Sep 2016 17:33:57 +0000

(image)

Heksen vliegen op hun bezems, vergezeld van hun knuffel vleermuizen. Jack O'Lantern glimlacht met een sinistre glimlach en kinderen gaan van deur tot deur om al Trick or treatend hun goody bags te vullen. Halloween komt eraan!

De Tekenaartje webshops zijn gevuld met allerlei Halloween merchandise. T-shirts, iPhone cases, kussens, koelkast magneten, noem maar op. In de CardVibes Catalog vindt je de engste ontwerpen voor Halloween. Elk met zijn eigen "Select webshop" knop. Maak een keuze uit deze webshops en heb een geweldig griezelig Halloween.

(image)Oktoberfest T-Shirts, Hoodies en sweaters 2016

Thu, 08 Sep 2016 14:11:30 +0000

(image)

Oktoberfest, Oktoberfest.
Als Peter in zijn lederhosen,
met pullen bier zijn dorst lest.
Om dan met Heidi te gaan vozen.

De allerleukste Oktoberfest T-Shirts, Hoodies en sweaters zijn natuurlijk getekend door Tekenaartje.nl. Je vindt alle Oktoberfest T-shirt ontwerpen in de Cardvibes Catalog. Kies van daaruit een webshop die je bevalt, om je Oktoberfest product te bestellen.

(image)De oranje hockey dames

Thu, 04 Aug 2016 19:12:18 +0000

(image) Op de vooravond van de Olympische Spelen in Rio is de spanning groot. Hoeveel medailles sleept de Nederlandse equipe mee naar huis? De oranje hockeydames lijken een zekerheidje voor goud. Maar niets is absoluut zeker in de topsport en zonder support wordt er sowieso niet gescoord.

Tekenaartje heeft het ideale Oranje-hockey-dames-support-shirt op de schappen liggen in de nieuw geopende Hockey T-Shirt Shop. Dus als je je steentje wil bijdragen aan Olympisch succes, dan sla je daar wild aan het winkelen.

Kijk daarna ook eens in de Cardvibes Catalogus voor T-shirt ontwerpen. Daar vindt je nog meer links naar webshop, die Tekenaartje's hockey ontwerpen verkopen.

(image)Koningsdag T-shirt winkel

Sun, 27 Mar 2016 19:29:47 +0000

(image)

27 april is het weer Koningsdag. De dag dat wij Nederlanders onze eenheid en de verjaardag van onze vorst Willem-Alaxander vieren. Ofwel de dag dat wij allen gehuld in een oranje T-shirt met opdruk gaan staan drinken in het voorzichtige lente zonnetje. Al zakkenlopend, springkussen springend en toiletpot gooiend nemen we er dan eentje op de gezondheid van ons Lex. En Lexje zelf? Die vindt het allemaal wel best, want het gevleugelde gezegde klinkt die dag immers over alle vrijmarkten en koekhapperijen: "Houzee! De Koning pikt een pilsje mee".

Speciaal voor Koningsdag opende Tekenaartje de Koningsdag T-Shirt shop met alleen maar super grappige Koningsdag T-Shirts.

(image)De Paashaas shirt shop

Wed, 09 Mar 2016 19:15:05 +0000

(image) Wie met Pasen op z'n Paasbest voor de dag wilt komen, doet er goed aan de Paashaas shirt shop eens met een bezoek te vereren. Mooie shirts en schorten met een tekening van de Paashaas die met dikke klodders verf zijn Paaseieren op orde brengt.

Een ieder die wat meer zoekt dan alleen shirts en schorten, vindt de mooiste Paasartikelen via de speciale Paascategorie in de Cardvibes catalog.

(image)Nieuwe tekening: een piraten meisje

Thu, 03 Mar 2016 11:45:05 +0000

(image) Een tekening van een woeste piraat, die hadden we al lang. Maar achter iedere woeste piraat staat natuurlijk een woest piraten meisje. Tekenaartje tekende er ééntje. Met gevaarlijk sabel en de karakteristieke doodshoofd steek.

Wil je dit piratenmeisje gedrukt op een T-shirt, schort, sticker of iets anders? Bezoek haar dan in de Cardvibes catalogus en kies vanaf daar de webshop die je het drukwerk wil laten uitvoeren.

(image)Nieuwe tekening: een cowboy met een lasso

Sun, 31 Jan 2016 12:32:36 +0000

(image) Een cowboy die zijn lasso vervaarlijk rondzwaait op de plaatselijke rodeo. Dat wil iedereen natuurlijk wel op een T-shirt.

Het nieuws is, dat dat ook kan. Tekenaartje tekende zo'n cowboy en die is nu terug te vinden in de Cardvibes Catalogus. Van daar uit kan je een webshop kiezen die de cowboy tekening voor je op een T-Shirt, sweatshirt of wat dan ook drukt.

(image)De leukste après-ski T-shirts

Sun, 31 Jan 2016 12:36:47 +0000

(image) De winter heeft zich, na een schoorvoetend begin, dan toch met al haar koude in de Alpen gemeld. De chaletjes en hotels in de Alpen landen stromen vol met ski en après-ski enthousiastelingen. En vooral voor die après-ski enthousiastelingen heeft Tekenaartje de virtuele kledingrekken vol leuke T-shirts hangen.

In de Cardvibes catalog vind je een overzicht van alle geweldig leuke après-ski T-Shirts designs. Even klikken op "Print & buy" om je favoriete webshop te slecteren en je slag te slaan.

(image)15% korting bij de winteruitverkoop

Thu, 07 Jan 2016 08:35:45 +0000

(image) Hieperdepiep hoera! De eerste kortingsactie van 2016 is een feit! Voor de liefhebbers van T-shirts met leuke opdruk en koopjes staan de voorwaarden en details hieronder.

 • 15% korting op het hele assortiment in de Tekenaartje T-Shirt designer en de Tekenaartje kant en klaar shop.
 • De kortingsactie loopt van 08-01-2015 t/m 12-01-2016
 • Gebruik bij het afrekenen de kortingscode: ALLNEW15
 • Deze kortingsactie kan niet worden gecombineerd met andere vouchers. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor cadeaubonnen.
(image)Een T-Shirt met de Kerstman

Tue, 03 Nov 2015 15:18:53 +0000

(image) Het lijkt nu nog eeuwen te duren, maar geloof me, voor je met je ogen geknipperd hebt is het weer Kerstmis.

En als het dan zover is, dan sta je voor je kledingkast. Te zoeken naar een leuk Kerst T-Shirts. Een simpel T-Shirt met de Kerstman is voldoende. Meer nee hoor, nergens te vinden.

Haast je daarom nu met gezwinde spoed naar de Cardvibes catalogus voor leuke T-Shirt illustraties. Daar vind je mogelijkheden te over om nu al een geweldig Kerstmannen T-Shirt te bemachtigen.

(image)T-shirts voor de Tour de France

Thu, 25 Jun 2015 17:51:28 +0000

(image) De Tour de France, die gaat zo starten in het Utrechtse. Da's hardstikke leuk, maar nog veel leuker als je dat beleeft in een Tekenaartje wielren T-shirt. En dat kan zomaar.

Zoek een Tekenaartje wielren tekening uit in de Tekenaartje tekeningen catologus en laat hem drukken op een T-shirt of wat je maar wel. Je kan er zelfs een snedige tekst bij laten drukken. Dus wat let je?

(image)BBQ T-Shirts, schorten en meer

Sun, 10 May 2015 17:20:04 +0000

(image) Er staat weer een lang, heet BBQ seizoen voor de deur. Sudderende worsten, knapperende koteletten en smeulende kolen, het is één groot feest voor lekkerbekken.

Om de BBQ vuur nog wat aan te wakkeren heeft Tekenaartje al zijn BBQ illustraties op één pagina gezet. Kies je favoriete BBQ Tekenening uit en laat deze drukken op T-Shirts, iPhone cases of, hoe kan het ook anders, op een BBQ schort.

(image)Joepie, gratis verzending vanaf twee bestelde artikelen

Tue, 21 Apr 2015 15:50:08 +0000

(image) Voor alle T-Shirt liefhebbers die liever iets minder betalen. Gratis verzending vanaf twee artiklen in de Tekenaartje T-Shirt Designer.

 • gratis verzending vanaf 2 bestelde artikelen
 • periode: 28-04-2015 t/m 05-05-2015
 • vouchercode: FREE2LOVE
 • Kan niet worden gecombineerd met andere vouchers
 • Geldig in de Tekenaartje T-Shirt Designer
(image)