Subscribe: CardVibes - e-cards, screensavers and online games
http://www.cardvibes.com/rss/
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: English
Tags:
bij  die  iphone  met  oranje  shirt shop  shirt  shirts  shop  tekenaartje shirt  tekenaartje  tour france  vanaf  wat 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: CardVibes - e-cards, screensavers and online games

BlogTekenaartje maakt tekeningen voor op T-shirts, rompertjes, kaartjes en andere kado's. In het Tekenaartje blog vind je nieuws, kortingsacties, nieuwe tekeningen en T-Shirt tips.Last Build Date: Sat, 29 Apr 2017 11:30:47 +0000

 Koningsdag in Tilburg

Wed, 12 Apr 2017 06:12:06 +0000

(image)

Dit jaar bezoekt Willem-Alexander, samen met zijn betere helft Maxima, Tilburg op Koningsdag. Een bezoekje waar de “Schoonste stad van 't land” zich zeer op verheugd. Zo ook ons Tekenaartje. Want ook al verkoopt Tekenaartje z'n vrolijk getekende T-shirts over de hele wereld, 't blijft toch een Tilburgs Tekenaartje.

Speciale gelegenheden vragen om speciale T-shirts en die vind je terug in de Koningsdag T-shirt shop.

(image)Après-ski T-shirt shop

Tue, 27 Dec 2016 08:26:12 +0000

(image)

De kruitdampen van de feestdagen trekken al weer op, dus is het tijd om vooruit te kijken. Voor ons ligt een mooi stuk winter en daarmee een hoop gelegenheden om de wintersport op te zoeken.

Na een dag beesten op de piste is het natuurlijk tijd om ski's en snowboards ter zijde te leggen en de skihut binnen te hossen. Speciaal voor dat moment opende Tekenaartje de Après-ski T-shirt shop. Want het mag maar even goed duidelijk zijn wat de bedoeling is.

Ben je op zoek naar meer of andere producten met Après-ski designs? Bezoek dan even de Après-ski categorie van de Cardvibes Catalogus. Daar vind je al Tekenaartje's Après-ski tekeningen, met links naar alle webshops die die tekeningen op verschillende producten kunnen drukken.

(image)De Kerstman en zijn rendier

Tue, 29 Nov 2016 09:00:00 +0000

(image)

 

Voor de Kerstman en zijn rendier,
is Kerst een zalig samen zijn.
Maar met wijn en meters bier,
wordt het nog eens extra fijn.

 Beleef de Kerstdagen in Tekenaartje stijl, met de o zo lollige Tekenaartje Kerstmis illustraties voor T-shirts.

(image)Halloween, truc of traktatie...

Tue, 27 Sep 2016 17:33:57 +0000

(image)

Heksen vliegen op hun bezems, vergezeld van hun knuffel vleermuizen. Jack O'Lantern glimlacht met een sinistre glimlach en kinderen gaan van deur tot deur om al Trick or treatend hun goody bags te vullen. Halloween komt eraan!

De Tekenaartje webshops zijn gevuld met allerlei Halloween merchandise. T-shirts, iPhone cases, kussens, koelkast magneten, noem maar op. In de CardVibes Catalog vindt je de engste ontwerpen voor Halloween. Elk met zijn eigen "Select webshop" knop. Maak een keuze uit deze webshops en heb een geweldig griezelig Halloween.

(image)Oktoberfest T-Shirts, Hoodies en sweaters 2016

Thu, 08 Sep 2016 14:11:30 +0000

(image)

Oktoberfest, Oktoberfest.
Als Peter in zijn lederhosen,
met pullen bier zijn dorst lest.
Om dan met Heidi te gaan vozen.

De allerleukste Oktoberfest T-Shirts, Hoodies en sweaters zijn natuurlijk getekend door Tekenaartje.nl. Je vindt alle Oktoberfest T-shirt ontwerpen in de Cardvibes Catalog. Kies van daaruit een webshop die je bevalt, om je Oktoberfest product te bestellen.

(image)De oranje hockey dames

Thu, 04 Aug 2016 19:12:18 +0000

(image) Op de vooravond van de Olympische Spelen in Rio is de spanning groot. Hoeveel medailles sleept de Nederlandse equipe mee naar huis? De oranje hockeydames lijken een zekerheidje voor goud. Maar niets is absoluut zeker in de topsport en zonder support wordt er sowieso niet gescoord.

Tekenaartje heeft het ideale Oranje-hockey-dames-support-shirt op de schappen liggen in de nieuw geopende Hockey T-Shirt Shop. Dus als je je steentje wil bijdragen aan Olympisch succes, dan sla je daar wild aan het winkelen.

Kijk daarna ook eens in de Cardvibes Catalogus voor T-shirt ontwerpen. Daar vindt je nog meer links naar webshop, die Tekenaartje's hockey ontwerpen verkopen.

(image)Koningsdag T-shirt winkel

Sun, 27 Mar 2016 19:29:47 +0000

(image)

27 april is het weer Koningsdag. De dag dat wij Nederlanders onze eenheid en de verjaardag van onze vorst Willem-Alaxander vieren. Ofwel de dag dat wij allen gehuld in een oranje T-shirt met opdruk gaan staan drinken in het voorzichtige lente zonnetje. Al zakkenlopend, springkussen springend en toiletpot gooiend nemen we er dan eentje op de gezondheid van ons Lex. En Lexje zelf? Die vindt het allemaal wel best, want het gevleugelde gezegde klinkt die dag immers over alle vrijmarkten en koekhapperijen: "Houzee! De Koning pikt een pilsje mee".

Speciaal voor Koningsdag opende Tekenaartje de Koningsdag T-Shirt shop met alleen maar super grappige Koningsdag T-Shirts.

(image)De Paashaas shirt shop

Wed, 09 Mar 2016 19:15:05 +0000

(image) Wie met Pasen op z'n Paasbest voor de dag wilt komen, doet er goed aan de Paashaas shirt shop eens met een bezoek te vereren. Mooie shirts en schorten met een tekening van de Paashaas die met dikke klodders verf zijn Paaseieren op orde brengt.

Een ieder die wat meer zoekt dan alleen shirts en schorten, vindt de mooiste Paasartikelen via de speciale Paascategorie in de Cardvibes catalog.

(image)Nieuwe tekening: een piraten meisje

Thu, 03 Mar 2016 11:45:05 +0000

(image) Een tekening van een woeste piraat, die hadden we al lang. Maar achter iedere woeste piraat staat natuurlijk een woest piraten meisje. Tekenaartje tekende er ééntje. Met gevaarlijk sabel en de karakteristieke doodshoofd steek.

Wil je dit piratenmeisje gedrukt op een T-shirt, schort, sticker of iets anders? Bezoek haar dan in de Cardvibes catalogus en kies vanaf daar de webshop die je het drukwerk wil laten uitvoeren.

(image)Nieuwe tekening: een cowboy met een lasso

Sun, 31 Jan 2016 12:32:36 +0000

(image) Een cowboy die zijn lasso vervaarlijk rondzwaait op de plaatselijke rodeo. Dat wil iedereen natuurlijk wel op een T-shirt.

Het nieuws is, dat dat ook kan. Tekenaartje tekende zo'n cowboy en die is nu terug te vinden in de Cardvibes Catalogus. Van daar uit kan je een webshop kiezen die de cowboy tekening voor je op een T-Shirt, sweatshirt of wat dan ook drukt.

(image)De leukste après-ski T-shirts

Sun, 31 Jan 2016 12:36:47 +0000

(image) De winter heeft zich, na een schoorvoetend begin, dan toch met al haar koude in de Alpen gemeld. De chaletjes en hotels in de Alpen landen stromen vol met ski en après-ski enthousiastelingen. En vooral voor die après-ski enthousiastelingen heeft Tekenaartje de virtuele kledingrekken vol leuke T-shirts hangen.

In de Cardvibes catalog vind je een overzicht van alle geweldig leuke après-ski T-Shirts designs. Even klikken op "Print & buy" om je favoriete webshop te slecteren en je slag te slaan.

(image)15% korting bij de winteruitverkoop

Thu, 07 Jan 2016 08:35:45 +0000

(image) Hieperdepiep hoera! De eerste kortingsactie van 2016 is een feit! Voor de liefhebbers van T-shirts met leuke opdruk en koopjes staan de voorwaarden en details hieronder.

  • 15% korting op het hele assortiment in de Tekenaartje T-Shirt designer en de Tekenaartje kant en klaar shop.
  • De kortingsactie loopt van 08-01-2015 t/m 12-01-2016
  • Gebruik bij het afrekenen de kortingscode: ALLNEW15
  • Deze kortingsactie kan niet worden gecombineerd met andere vouchers. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor cadeaubonnen.
(image)Een T-Shirt met de Kerstman

Tue, 03 Nov 2015 15:18:53 +0000

(image) Het lijkt nu nog eeuwen te duren, maar geloof me, voor je met je ogen geknipperd hebt is het weer Kerstmis.

En als het dan zover is, dan sta je voor je kledingkast. Te zoeken naar een leuk Kerst T-Shirts. Een simpel T-Shirt met de Kerstman is voldoende. Meer nee hoor, nergens te vinden.

Haast je daarom nu met gezwinde spoed naar de Cardvibes catalogus voor leuke T-Shirt illustraties. Daar vind je mogelijkheden te over om nu al een geweldig Kerstmannen T-Shirt te bemachtigen.

(image)T-shirts voor de Tour de France

Thu, 25 Jun 2015 17:51:28 +0000

(image) De Tour de France, die gaat zo starten in het Utrechtse. Da's hardstikke leuk, maar nog veel leuker als je dat beleeft in een Tekenaartje wielren T-shirt. En dat kan zomaar.

Zoek een Tekenaartje wielren tekening uit in de Tekenaartje tekeningen catologus en laat hem drukken op een T-shirt of wat je maar wel. Je kan er zelfs een snedige tekst bij laten drukken. Dus wat let je?

(image)BBQ T-Shirts, schorten en meer

Sun, 10 May 2015 17:20:04 +0000

(image) Er staat weer een lang, heet BBQ seizoen voor de deur. Sudderende worsten, knapperende koteletten en smeulende kolen, het is één groot feest voor lekkerbekken.

Om de BBQ vuur nog wat aan te wakkeren heeft Tekenaartje al zijn BBQ illustraties op één pagina gezet. Kies je favoriete BBQ Tekenening uit en laat deze drukken op T-Shirts, iPhone cases of, hoe kan het ook anders, op een BBQ schort.

(image)Joepie, gratis verzending vanaf twee bestelde artikelen

Tue, 21 Apr 2015 15:50:08 +0000

(image) Voor alle T-Shirt liefhebbers die liever iets minder betalen. Gratis verzending vanaf twee artiklen in de Tekenaartje T-Shirt Designer.

  • gratis verzending vanaf 2 bestelde artikelen
  • periode: 28-04-2015 t/m 05-05-2015
  • vouchercode: FREE2LOVE
  • Kan niet worden gecombineerd met andere vouchers
  • Geldig in de Tekenaartje T-Shirt Designer
(image)


Valentijnsdag met een biertje

Fri, 30 Jan 2015 14:54:38 +0000

(image) Valentijnsdag valt dit jaar midden in de carnaval. Dat betekent dat de jacht op de geheime liefde, dit jaar wordt ondernomen met een biertje in de hand. Uiteraard heeft Tekenaartje daar het perfecte Valentijnskaartje voor.

 

(image)€ 10,- kado voor je Sint- of kerstinkopen

Thu, 06 Nov 2014 16:12:43 +0000

(image) De feestdagen staan weer voor de deur. Dat is ontzettend gezellig, maar ook vreselijk duur.

MMaar geen nood, Tekenaartje weet raad.  Van 18 t/m 21 november krijg je € 10,- kado, vanaf een bestelwaarde van € 50,- in de Tekenaartje kant-en-klaar of Tekenaartje doe-het-zelf-shop.

Een overzicht van de details:

(image)Tip voor de feestdagen: iPhone hoesjes

Thu, 13 Nov 2014 19:53:17 +0000

(image)

Nog op zoek naar een leuk kado vooor de feestdagen? Wat dacht je van een uniek iPhone hoesje, getekend door Tekenaartje?

Je vind en koopt ze hier:

(image)€ 5,- kado - hamsteren!

Mon, 06 Oct 2014 18:56:31 +0000

(image) Herfsttijd is hamstertijd. Daarom krijg je vanaf 7 oktober een week lang de mogelijkheid om een voorraad van warme kleren en behaaglijke accessoires aan te leggen voor een heerlijke herfst en hierbij toch de hand op de knip te houden. Want vanaf een minimale bestelwaarde van € 30,- krijg je € 5,- kado.
Een overzicht van de details:

(image)15% korting in de T-Shirt designer

Mon, 25 Aug 2014 08:54:00 +0000

(image) 15% korting op T-Shirts die je zelf samenstelt in de Tekenaartje T-Shirt designer. Altijd leuk natuurlijk. Dus...

(image)Tekenaartje bij The Kase

Tue, 29 Jul 2014 10:11:13 +0000

(image)

iPhone, smartphone, tablet en iPad covers. Ze lenen zich allemaal natuurlijk perfect voor een stukkie personalisering met de tekeningetjes van Tekenaartje. Vandaar dat er al volop cases the vinden waren bij Zazzle, Redbubble en Society6. Nieuwe loot een de cases webshop boom is The Kase. Virtuele schappen vol met cases, geschikt voor praktisch iedere telefoon of tablet. Zeer zeker een bezoekje waard dus...

(image)T-Shirts voor de Tour

Tue, 08 Jul 2014 05:36:59 +0000

(image) De Tour is al een paar dagen op gang. We hebben het Britse eiland inmiddels verlaten en touren in volle vaart door Frankrijk richting de Alpen. Wordt het Froome of Contador. Wellicht is het wat minder voorspelbaar en rijdt Nibali, Valverde of Mollema zo dadelijk in de gele trui de Champs-Élysées op.

Eén ding is zeker, de echte wielerfan zit weer drie weken aan de buis gekluisterd. En kijken we naar het Nederlands Elftal in een oranje shirt, de Tour de France wordt uiteraard bekeken in een originaal Tekenaartje Tour de France T-Shirt.

Tekenaartje Tour de France T-Shirts en accessoires koop je ook hier:

(image)Nieuwe Oranje shirts, iPhone covers en meer

Tue, 24 Jun 2014 17:17:02 +0000

(image)

De beste artikelen voor de fans van Oranje komen uit Tilburg. Dat hebben de juichpakken van vrind Roy Donders inmiddels wel bewezen. Maar Tekenaartje staat ook met z'n voeten in Het Tilburgse zand en zijn Oranje artikelen mogen er ook best zijn.

Dus nu de Oranje leeuwen hun mannetje behoorlijk staan onder de Braziliaanse zon, is het tijd om deze Oranje lekkernijen eens te tonen. Wat dacht je van een iPhone of smartphone cover met leeuw in Oranje. Een Oranje horloge, een Oranje sleutelhanger of een Oranje kussentje. En dan is er natuurlijk ook nog de klassieker: het stijlvolle Oranje T-Shirt compleet met leeuw op voetbalschoenen.

De Oranje schappen zijn gevuld in deze webshops:

(image)T-Shirt day 2014

Sat, 21 Jun 2014 04:00:00 +0000

(image) Hieperdepiep hoera! Vandaag, 21 juni 2014, is het internationale T-Shirt dag. Wat dat precies betekent en wat de herkomst ervan is, is nog niet helemaal duidelijk. Maar een feestje is een feestje en dat moet gevierd worden.

Hoe doen we dat? Twee dingen. Allereerst voorzie je iedere tweet of post die je verstuurt van de hashtag #TSHIRTTHEWORLD. Daarnaast hul je je vandaag natuurlijk in één van Tekenaartje's T-Shirts, die je natuurlijk weer koopt in één van Tekenaartje's T-Shirt shops.

Have fun!

(image)15% korting, het T-shirt seizoen begint weer!

Mon, 02 Jun 2014 19:20:57 +0000

(image) Juni staat in het teken van het T-shirt. Daarom krijg je vanaf 3 juni 2014 15% korting op alle T-shirts (Mannen T-shirts, Vrouwen T-shirts, Kids & Babies T-shirts) uit Doe-het-zelf T-Shirt shop of de Kant-en-klaar T-Shirt shop. Iedereen dus holderdebolder naar de shirtjeswinkel en koop een geweldig T-Shirt voor de volgende Beach party,  BBQ of WK eindronde..

De actieregels:

(image)Kussentjes bij Redbubble

Tue, 27 May 2014 17:30:07 +0000

(image) Menig liefhebber van zacht liggen en zitten kende ze al, de kussentjes van Tekenaartje. Je kocht ze bij Zazzle of Society6. Sinds kort zitten er ook kussentjes in het Tekenaartje assortiment bij Redbubble. Dus als je op zoek bent naar een kussen met ballerina, een kussen met een tuinkabouter of met wat dan ook, neem dan is een kijkje op Tekenaartje's kussentjes afdeling bij Redbubble.

(image)Vernieuwde responsive website

Tue, 20 May 2014 18:00:27 +0000

(image) Zo nu en dan houdt Tekenaartje even op tekenaartje te zijn en ontpopt hij zich als webbouwertje. Met als resultaat, een totaal vernieuwde responsive website. Dat betekent, dat het vanaf nu niet meer uitmaakt of je Tekenaartje.nl bezoekt vanaf je telefoon, tablet of computer. De website past zich gewoon aan en past altijd in het hokje...

(image)Actie voor sporters

Thu, 15 May 2014 17:15:04 +0000

(image) Binnenkort gaat de bal weer rollen. Om het wachten op het WK voetbal wat aangenamer te maken, is de verzending van sportkleding of sport accessoires van 16 t/m 22 2014 mei gratis. Om alvast in de stemming te komen, kun je bijvoorbeeld een voetbalshirt met oranje leeuw voor kinderen bestellen.

 Dus:

Deze actie geldt voor de volgende producten:

(image)Blij in mei met 5-voor-30-korting

Thu, 01 May 2014 17:18:14 +0000

(image)

In het nieuw gestoken de lente in, hiervoor biedt Tekenaartje de ideale gelegenheid. Want bij iedere bestelling in de doe-het-zelf- of kant-en-klaar-winkel met een minimale waarde van € 30,- krijg je tussen 2 en 8 mei € 5,- kado! Laat de zomer nu maar komen!

(image)