Subscribe: System Talk Forum - Travellerspoint Travel Forums
http://www.travellerspoint.com/feeds/forum/4.xml
Added By: Feedage Forager Feedage Grade A rated
Language: English
Tags:
aug  blog  entry  friends  https  jul  line  map  new  peter  photo  photos  posted  put  sep  travel  travellerspoint  upload 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: System Talk Forum - Travellerspoint Travel Forums

System Talk Forum - Travellerspoint Travel Forums



The latest new threads posted in the System Talk Forum at Travellerspoint



Last Build Date: Fri, 22 Sep 2017 14:29:55 GMT

Copyright: Copyright 2002 - 2017 Travellerspoint
 



How do Friends subscribe to my blogs??

Wed, 20 Sep 2017 06:41:46 GMT

How do I get my friends to subscribe to my blogs automatically? ... [Posted by TravellingLight - Sep 19, 22:41]



Photos which show in the wrong country

Sat, 16 Sep 2017 20:49:56 GMT

I have mapped my photos and am looking to correct mistakes. I go from My Profile because the photos are bigger and easier for me to see. So after I looked at my photos of Caribbean Netherlands (Bonaire), I did a Search on Photos (in the top search box) for photos of Bonaire - I have only 40 photos at this location and I thought I would look to see what other people had. I got 573 photos of Bonaire, and some of ... [Posted by greatgrandmaR - Sep 16, 12:49]



Friends unable to message

Fri, 15 Sep 2017 13:41:28 GMT

I am in Rome and my blog is being read by friends and family back in Australia and they are all having difficulty commenting on it. Two people have managed to send a comment each but when they tried to do more it doesn't work. I have used this blog before and had no problem like this. Can anyone help? ... [Posted by Darlene Elder - Sep 15, 05:41]



Trouble Uploading Photos

Wed, 13 Sep 2017 21:35:57 GMT

As a new user, feeling very frustrated trying to upload photos for my travel blog. Using an older iPad. Photos are all in my Photo Libray. Aurigma is suddenly not allowing me to upload any more photos as of last night. Was working ok before if I uploaded them one at a time. Now when I select a photo after opening Aurigma, the Upload button at the bottom of the page is greyed out and then the whole program quits. ... [Posted by Jenniferklm - Sep 13, 13:35]



Mapping not working

Mon, 11 Sep 2017 14:54:37 GMT

I think I have about 97% of my VT photos mapped. But several times when I have been working on them, the map refused to locate the photo. That is, I would type a location into the box and no matching location would come up. Even when I put a large location like the USA, I wouldn't get any kind of pin that I could move around, or lat/lon It happened again last night about midnight EDT (which ... [Posted by greatgrandmaR - Sep 11, 06:54]



Missing captions on my blog photos

Tue, 05 Sep 2017 20:38:40 GMT

I finished my blog on viewing the eclipse and noticed that there are no captions when I put one of my photos into the blog. My Japan blog has all the captions I wrote for each blog photo. Is this problem because of the HTTPS switch? Thanks, Mike [ Eclipse blog ... [Posted by vegasmike6 - Sep 05, 12:38]



Updating to HTTPS

Tue, 05 Sep 2017 07:38:20 GMT

Hi everyone, I just wanted to let you know about a fairly large update that will be happening over the next couple of weeks. The entire site will switch to be on https rather than http. I'm starting the transition in the blogs as it's a somewhat smaller job doing that. You shouldn't really notice anything particularly different apart from that the browser will redirect you to the https protocol for your blog. So http://peter.travellerspoint.com will become https://peter.travellerspoint ... [Posted by Peter - Sep 04, 23:38]



Travel Planner

Mon, 28 Aug 2017 05:00:57 GMT

I have a great Travel Planner put together for an upcoming trip. I have been working on it on my laptop. I tried to access it on my smart phone today and I can't get to it. The access on TP is very limited on the phone, i.e. Forum, blog, accommodation. How do I get to the Travel Planner on the phone? I'm sure not going to carry my laptop around all day . . . :( Any help will be ... [Posted by Beausoleil - Aug 27, 21:00]



Trying to ost a blog entry

Sun, 27 Aug 2017 09:06:49 GMT

I am trying to post a blog entry What do I put in the 'Blog Domain'? This will be the first blog I will post since I joined, so very new at this Does this blog website support and play videos ? All this entry is of a day out yesterday, its just a 'tryout' to see if I can post entries and how hard it is ... [Posted by Derrick241 - Aug 27, 01:06]



Log-In Timing Out; Losing Blog Entries

Fri, 25 Aug 2017 21:15:57 GMT

Twice today I have lost entire portions of my blog entries, as I have been timed out of Travellerspoint. At some point, the system is automatically logging me out. I've learned this as I've gone to "save blog" and then it kicks me to the log-in screen, meaning that I've lost my entry. What's most aggravating is that the autosave is turned on, but I've still lost two entire entries. Does anyone know how to disable to the ... [Posted by NellieVA - Aug 25, 13:15]



Route display

Sun, 20 Aug 2017 22:25:30 GMT

I noticed that the route between my first couple of stops follows streets and roads, but the remaining majority of stops are joined by "hops". How can I, if possible, make the entire trip's stops follow directly roads and streets? Thank you very much, -centaur1129 ... [Posted by Centaur1129 - Aug 20, 14:25]



Multiple travels

Sun, 20 Aug 2017 17:42:20 GMT

Hi I have started on the travel planning for December. I registered the .....travellerspoint.com I am now doing a trip in South Afrrica i only see the planned one on my site. i cannot see the other trip it is on my travellerspoint.com traveller, but it does not show on my http://username.travellerspoint.com Can you have one blog site with multiple trips on. Willie ... [Posted by wilvansue - Aug 20, 09:42]



Blocked member Piglet44

Sun, 20 Aug 2017 07:38:47 GMT

Piglet44 has been blocked when she tried to make her first blog post. She must have inadvertently done something that isn't allowed, we think. I've messaged Peter (yesterday) but unusually for him he hasn't yet picked it up. Does anyone know if there's someone else who can help or do we need to wait for Peter to sort it? ... [Posted by ToonSarah - Aug 19, 23:38]



Address book?

Thu, 10 Aug 2017 05:25:41 GMT

Hi all, I've just migrated across from TravelPod where there was the facility to compile a list of friends' email addresses to notify when a new entry was published. I've searched hard but can't find anything similar here. I've also searched for myself when logged out but can't find me, so wonder whether I'm missing something. Do friends need to sign up to follow me? (Not all of them have Facebook...) Cheers, JB ... [Posted by jbushie - Aug 09, 21:25]



Adding a location to the main map

Sat, 05 Aug 2017 19:11:18 GMT

Apologies if directions for how to do this is somewhere on the site but I can't find it. I'm trying to add some pins to locations I've been to on my map and I can't seem to add one for the Horseshoe Canyon unit of Canyonlands National Park in Utah. It's a small area that's detached from the Island in the Sky and Needles units, and isn't showing on the U.S. map. That one is significant for possibly the most important ... [Posted by goodfish - Aug 05, 11:11]



Photo upload speed

Wed, 02 Aug 2017 15:08:51 GMT

Is anyone else trying to upload photos at the moment and experiencing a fair degree of sluggishness in the system? Or to put it another way, it's taking forever! :mutter: :mutter: :mutter: ... [Posted by ToonSarah - Aug 02, 07:08]



What is the green line under my map ?

Sun, 30 Jul 2017 11:22:06 GMT

Hi, I see a green line on the left bottom of my map and there is a 1 at the beginning and a 5 at the end of that line. What is the meaning of this line and the numbers ?? thanks a lot ! ... [Posted by globetrottVT - Jul 30, 03:22]



Photos not appearing in group

Thu, 27 Jul 2017 01:41:18 GMT

Someone asked me about our visit to the Eagles Nest in Berchtesgaden - three of those photos were in the original VT upload. We were able to visit in 1950 because we were staying with a Col. in the US Army (his wife was a friend of my mother), and he had authorization get into the site. My dad took photos of the ruined SS Barracks and Goebels house in addition to the beautiful mountain views from Hitler's ... [Posted by greatgrandmaR - Jul 26, 17:41]



How to get rid of those "New Blog Comment" e-mails?

Sat, 22 Jul 2017 09:10:15 GMT

The question is already in the title... I have turned off all e-mail notifications that can be turned off, but I am still showered with mails whenever there are new comments in my blogs, and I see no way to turn these off. Thanks for the service, but I do not need them. If I want to know whether there are new comments, then I check my blogs in here. I know that there is a "Notify me of future comments ... [Posted by Kathrin_E - Jul 22, 01:10]



Insert Travel Map on my blog

Sat, 15 Jul 2017 04:39:02 GMT

Hi, I m trying to insert my travellerspoint map into my blog. My blog is under HTTPS protocol. So when i call the script of travellerspoint (HTTP Script), it s blocked. I tried to call the HTTPS page of my travellerspoint map, it works but that s not nice, you have all the menus. Can you help me. Thx Hugo ... [Posted by hugoetlili - Jul 14, 20:39]



Available Routes

Tue, 11 Jul 2017 13:11:26 GMT

Hello, when I first started inputting destinations, I was given the option of 'Available Routes' and when I input 'Roads' the map followed the road. That option is no longer displayed and consequently the route follows a straight line between destinations. Any idea where I'm going wrong please? Thanks ... [Posted by sumnersontour - Jul 11, 05:11]



Photo stream

Tue, 11 Jul 2017 01:38:34 GMT

If I am here http://www.travellerspoint.com/photos/stream/photoID/4633090/features/orderByID/ & use the arrow to go right, as expected, I go one photo at a time .. but if I then use the arrow to go left, instead of going back one photo at a a time, as I expect, it goes to the very first photo. Is that everyones expectation or is it just me? ... [Posted by hasbeen - Jul 10, 17:38]



Error

Thu, 06 Jul 2017 10:28:19 GMT

This forum thread 'How many country have visited?' gives an error 'Oh oh, something went wrong!' ... [Posted by hasbeen - Jul 06, 02:28]



email notifications not being sent?

Mon, 03 Jul 2017 21:33:05 GMT

I got a PM earlier today (~12 hours ago if the timestamp shown when replying to it is in US west coast timezone), and haven't received an email about it yet. Does the mail server need to be gently reminded of its duties again? ... [Posted by Sander - Jul 03, 13:33]



Authorization to post to FB

Thu, 29 Jun 2017 20:26:05 GMT

Hi, I'm writing a new blog post and saw that my authorization to post the entry to FB has lapsed but when I click on the link to authorize nothing happens. I'm using my android phone, is there another way to authorize before I publish? Thanks, Sharon ... [Posted by curlysharon - Jun 29, 12:26]