Subscribe: Φτάνει πια
http://antiakribeia.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Greek
Tags:
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Φτάνει πια

Φτάνει πιασκεψεις, ιδεες, αποψεις, οτι μου αρεσει απο αλλου... ενας αχταρμας!Updated: 2016-09-08T07:31:31.412+03:00

 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ

2013-01-25T12:42:54.413+02:00

 (Αυτό το κάτι σαν ποιήμα, κάτι σαν στίχοι για τραγούδι, γράφτηκε περίπου πριν από 6 χρόνια. Νομίζω όμως ότι ταιριάζει πολύ και στην σημερινή εποχή)   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ  Δεν είναι εποχές αυτές ΛενΓια παλικαριές  Στον καναπέ συντρίμμιαΤ΄ όνειρα μαςΚαθώς εβολευτηκαμε στο χτεςΣτην λήθηΤα παιδικά τα σχέδια μαςΚαι μια ελπίδα που δεν ζήσαμε ποτές Και τώραΚτίζουμε το μέλλονΜε κομμάτια από ριαλιτι και σόουΒάζοντας φωτιά στα όνειρα μαςΚαθώς χαζεύουμε τα τιβι – κροουλ   Κλόουν μιας αλήθειας ξεχασμένηςΜιας ψυχής διεφθαρμένηςΑπό προσφορές και εκπτώσειςΜα πως να γλυτώσειςΌταν αφήνεις έξω απ΄ την καρδιά σουΈνα λουλούδι ανθισμένοΈνα αθώο βλέμμα ραγισμένοΤον εαυτό σου αφημένοΣτων πολιτικάντηδων τα λόγιαΣτων διαφημιστών τα δώραΣτης μιζέριας τις σειρήνεςΓια να προσπερνούν οι μνήμες  Δεν είναι εποχές αυτέςΛεν Για παλικαριές Βρίσκουμε άλλοθι στα λόγιαΥποκριτών με πανωφόριαΤα παράθυρα ανοιχτάΑντί λόγου ουρλιαχτάΘιασώτες μιας ζωήςΑνώμαλης τηλεοπτικήςΜε την ψυχή μας ναναι στείραΧωρίς αύριο χωρίς πυξίδαΗμιθανείς με άγνοια του χθεςΖητωκραυγάζουμε με όλα τα παραμύθια  Δεν είναι εποχές αυτέςΛενΓια παλικαριές  ΜΦ[...]Το παράλογο των τεκμηρίων

2012-03-04T10:38:15.456+02:00


Στην χώρα που γέννησε την λογική, η λογική μας έχει εγκαταλείψει εντελώς. Για παράδειγμα το καθεστώς με τα τεκμήρια, όπου υποτίθεται ότι θα πιαστούν οι φοροφυγάδες. Όμως επί της ουσίας οι φοροφυγάδες θα συνεχίσουν να κάνουν πάρτι, έστω δίνοντας ένα χαρτζιλίκι στο κράτος ενώ παράλληλα θα υπάρχουν πολλοί πολίτες που όντας άνευ εισοδημάτων λόγω ανεργίας θα κληθούν να πληρώσουν φόρο.

Θα δώσω δύο παραδείγματα πραγματικών περιπτώσεων, και σίγουρα υπάρχουν χιλιάδες παρόμοιες περιπτώσεις.

Παράδειγμα πρώτο. Άγαμη μητέρα με δύο παιδιά είναι μακροχρόνια άνεργη, από τον Ιούνιο του 2010. Κατά το 2011 το μοναδικό της εισόδημα ήταν το επίδομα ανεργίας για 6 μήνες, δηλαδή 3300 ευρώ. Όμως έχει αγοράσει από το 2008 ένα σπίτι 93 τετραγωνικών μέσω άτοκου δανείου ΟΕΚ για το οποίο το 2011 δεν μπόρεσε να δώσει ούτε μία δόση του δανείου λόγω ανύπαρκτων εισοδημάτων με αποτέλεσμα να χρωστάει ήδη 6600 ευρώ στον ΟΕΚ. Παρόλα αυτά το σπίτι αυτό θεωρείται τεκμήριο (περίπου 4000 ευρώ). Παράλληλα της διαθέτει ένα αυτοκίνητο του 2000 το οποίο είναι 1000 κυβικών και το οποίο έχει να δει συνεργείο και σέρβις από την προ κρίσης εποχή. Τεκμήριο και αυτό (περίπου 2000 ευρώ). Παράλληλα υπάρχει και το τεκμήριο διαβίωσης (3000 ευρώ).

Η κυρία αυτή η οποία συντηρήθηκε και λόγω βοήθειας από γνωστούς και φίλους κατά το υπουργείο Οικονομικών έχει τεκμαρτό εισόδημα 9000 ευρώ (και πραγματικό 3300 ευρώ) και καλείται πρώτον να έχει συγκεντρώσει αποδείξεις ίσες με το 25% του τεκμαρτού, δηλαδή 2250 ευρώ και παράλληλα θα φορολογηθεί καθώς το αφορολόγητο είναι στις 5000 ευρώ. Και επειδή δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει το σύνολο των αποδείξεων θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον φόρο, το γνωστό πέναλτι αποδείξεων.

Παράλογο; Δεν απαντάει, άρα λογικό.

Παράδειγμα δεύτερο. Επίσης μακροχρόνια άνεργος με πραγματικό εισόδημα 1380 ευρώ, όσο ήταν οι τρεις μήνες επιδότησης ανεργίας για το 2011 έχει ένα αυτοκίνητο 1400 κυβικά που έχει τεκμήριο 3000 ευρώ. Μαζί με το τεκμήριο διαβίωσης (3000 ευρώ) θα πρέπει αφενός να βρει αποδείξεις για 6000 ευρώ (1500 ευρώ) και παράλληλα θα φορολογηθεί επειδή ξεπερνάει το αφορολόγητο.

Η εφορία για αυτές τις περιπτώσεις δήλωσε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και πως θα πρέπει να φορολογηθούν κανονικά οι άνεργοι. Επί της ουσίας και επειδή όπως καταλαβαίνει κάθε νοήμων άνθρωπος αυτοί οι μακροχρόνια άνεργοι οι οποίοι δεν έχουν κανένα εισόδημα δεν θα καταφέρουν να πληρώσουν αυτούς τους φόρους, θα είναι οικονομικοί όμηροι μιας πολιτείας που είναι σκληρή απέναντι στους αδύναμους και απόλυτα χαριστική στους δυνατούς.

Και αν κάποτε βρούνε δουλειά (λέμε τώρα) τότε, και επειδή ο μισθός θα λαμβάνεται μέσω τραπέζης,  η εφορία θα κάνει κατάσχεση του μισθού.

Έγκλημα και απορία

2011-10-18T13:08:08.969+03:00

Κάθε εβδομάδα ζούμε μια διαβολική εβδομάδα με τον κατήφορο να μην έχει τέλος. Ακόμα και το κούρεμα 50%-70% δεν θα είναι η τελεία στον κατήφορο αλλά ένα ακόμα σπρώξιμο. Και αυτό γιατί το σχέδιο ήταν και παραμένει διαφορετικό από αυτό που θα ήταν προς το συμφέρον των πολιτών αυτής της χώρας.Όμως καλό θα ήταν να δούμε κάποια στοιχεία αυτής της πρωτόγνωρης ιστορίας. Δημιουργήθηκε ένα απίστευτο χρέος με επιλογή και ευθύνη των πολιτικών και καλείται ο πολίτης να πληρώσει τα σπασμένα. Ο Πάγκαλος είχε πει ότι όλοι μαζί τα φάγαμε. Δεν έχω χαϊδέψει ποτέ τους πολίτες – ψηφοφόρους και δεν σκοπεύω να το κάνω. Η βασική ευθύνη μας είναι ότι λειτουργούμε με ένα εγωιστικό σκεπτικό. Ας καίγεται ο κόσμος γύρω μας, εμείς παραμένουμε απαθείς όσο η φωτιά είναι έως το σπίτι του γείτονα. Ψηφίζουμε κάποιο κόμμα είτε επειδή είναι οικογενειακή παράδοση (αποδεικνύοντας την παντελή έλλειψη πολιτικής παιδείας και λογικής), είτε γιατί προσδοκούμε ένα μικρό ρουσφετάκι, είτε επειδή γευόμαστε ένα ρουσφετάκι, είτε επειδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ κυβερνάνε, οι άλλοι δεν πρόκειται να βγούνε (λες και τους ψήφισαν οι περισσότεροι αλλά δεν βγήκαν), είτε επειδή την πολιτική την αντιμετωπίζουμε ως ποδόσφαιρο (και πανηγυρίζουμε μετά τις εκλογές επειδή νικήσαμε – τρομάρα μας).Η ευθύνη μας λοιπόν είναι στις πολιτικές επιλογές που κάνουμε. Ουσιαστικά έχουμε ανεχθεί τα λαμόγια και τους πολιτικούς – εγκληματίεςψηφίζοντας τους (πάλι ο Πάγκαλος είχε πει «ας μην μας ψηφίζατε» - δίκιο έχει). Επίσης πολλοί πολίτες έχουν κλέψει από το δημόσιο. Λίγα οι πολλοί, πολλά οι νταβαντζήδες. Πολλοί φοροδιαφεύγουν. Πολλοί αδιαφορούν για το γενικό καλό αρκεί να έχουν την ευκαιρία να βολευτούν ή να βουτήξουν.Είναι και αυτό μια ευθύνη. Μόνο που σε όλους αυτούς κάποιοι τους επιτρέπουν να έχουν τέτοιες συμπεριφορές. Όταν ερχόντουσαν τα κονδύλια από την Ευρώπη με το τσουβάλι κάποιοι επέτρεψαν στους αγρότες να τα κάνουν πετσετάκια στους οίκους πολιτιστικής ανάπτυξης και πολυτελή αυτοκίνητα αντί να τα επενδύσουν στην γεωργία και την κτηνοτροφία. Τους φοροφυγάδες μπορείς να τους πιάσεις με έναν απλό τρόπο. Καταγραφή περιουσιακών στοιχείων (μετρητά, ακίνητα, κινητά κλπ) και έλεγχος φορολογικών δηλώσεων. Τι δεν δικαιολογείται; Πρόστιμο, φυλάκιση, δήμευση. Κα[...]Απολογία

2010-06-07T15:34:57.750+03:00

Αυτό είναι το πρώτο μου βράδυ στην φυλακή. Είκοσι χρόνια κάθειρξη πρότεινε ο εισαγγελέας, είκοσι χρόνια κάθειρξη μου επέβαλλε το δικαστήριο. Όταν άκουσα την απόφαση, γέλασα. Όχι, όχι… δεν ήταν νευρικό το γέλιο μου. Ήταν πηγαίο. Αληθινό. Ήταν το γέλιο του θεατή που παρακολούθησε μια ξεκαρδιστική κωμωδία και φεύγοντας από το θέατρο τον ακολουθούν οι ατάκες και η μνήμη αυτών του χαρίζει την ελαφράδα στην ψυχή. Η αλήθεια είναι ότι σε όλη μου την ζωή δεν είχα χιούμορ. Ήμουν στεγνός άνθρωπος. Φορτωμένος από μια πεζή καθημερινότητα και ευθύνες. Πάντα κατηγορούσα τους ανθρώπους όταν ήταν ανεύθυνοι. Δεν ξέρω, ακόμα και τούτη την στιγμή, αν τελικά είχα δίκιο. Όμως έτσι ήμουν. Έχοντας το αίσθημα ευθύνης και τιμιότητας. Η τιμιότητα μου μάλιστα έφτανε στα όρια της βλακείας. Θα αναρωτιέστε βέβαια, πως ένας τόσο τίμιος άνθρωπος βρίσκεται στην φυλακή με ποινή είκοσι ετών καθείρξεως. Για δυο πράγματα μπορώ να σας διαβεβαιώσω. Πρώτον, ότι οι αξιότιμοι κύριοι δικαστές μου τήρησαν με ευλάβεια το γράμμα του νόμου και δεύτερον ότι εγώ, είκοσι χρόνια στην φυλακή, δεν μένω. Και δεν εννοώ ότι θα δραπετεύσω. Κατά μία έννοια τουλάχιστον. Θα μείνω τόσο όσο χρειάζεται για να «λύσω κάποιες υποθέσεις» με τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που αγαπώ. Διακρίνω στα μάτια σας την απορία. Καταλαβαίνω. Είναι λιγάκι θολά αυτά που σας λέω. Μάλλον πρέπει να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά, να σας τα εξιστορήσω από την αρχή της ζωής μου… ή τέλος πάντων φωτίζοντας κάποιες στιγμές της. Και για να σας λύσω και την απορία της φυλάκισης μου θα σας πω ότι βρίσκομαι εδώ έχοντας κατηγορηθεί για σωρεία ληστειών σε τράπεζες, για παράνομη οπλοκατοχή – αυτό είναι ψέμα βέβαια, αλλά κάτι τέτοια ψεματάκια κάνουν την δικαιοσύνη να φαίνεται πιο τυφλή από ότι είναι…. Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο με απάλλαξαν από τις κατηγορίες της παράνομης οπλοχρησίας, αντίστασης κατά της αρχής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και κατοχής παράνομων ουσιών με σκοπό την παράνομη εμπορία! Ο καημένος ο αστυφύλακας που με συνέλαβε, θα σας πω αργότερα πως έγινε αυτό, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Από την μια το κατηγορητήριο που συνέταξε η υπηρεσία του και από την άλλη η συνείδηση του. Στο δικαστήριο, έστω και δύσκολα, υπερίσχυσε η συνείδηση. Παραδέ[...]Για την Κούνεβα

2009-11-10T11:11:52.568+02:00

Το κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στο Mediasoup.


Η ιστορία της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα είναι γνωστή. Το προηγούμενο Δεκέμβρη άγνωστοι προσπάθησαν να την δολοφονήσουν ρίχνοντας της καυστικό υγρό. Από τότε η Κούνεβα νοσηλεύεται με σοβαρά προβλήματα.
Το θέμα μου δεν είναι όμως να περιγράψω την ιστορία, αλλά να σταθώ στην συνέντευξη που έδωσε στον Σταύρο Θεοδωράκη, στους Πρωταγωνιστές. Ήταν μια συνέντευξη που άξιζε πραγματικά τον κόπο για να την παρακολουθήσει κανείς.
Η Κούνεβα είναι μία αξιοπρεπέστατη κυρία, η οποία μας δίδαξε πως μπορεί ένας άνθρωπος που έφτασε στα πρόθυρα του θανάτου να αντιμετωπίζει με θετικό τρόπο την ζωή. Χωρίς να κλαίγεται, χωρίς να προβάλλει την περιπέτεια της για να κερδίσει τον οίκτο έδωσε μαθήματα σοβαρότητας και ανθρωπιάς.
Δυο – τρία σημεία θα ήθελα να επισημάνω από την συνέντευξη της. Την δολοφονική επίθεση εναντίον της δεν την απέδωσε στο γεγονός ότι είναι από την Βουλγαρία και πράγματι δεν ήταν ρατσιστικού τύπου η επίθεση. Ίσως να έπαιξε ρόλο το ότι είναι αλλοδαπή, υπό την έννοια ότι οι αρχές δεν θα έδιναν και μεγάλη σημασία. Και πράγματι οι αρχές δεν ασχολήθηκαν με την σοβαρότητα που θα έπρεπε.
Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης είπε ότι αιφνιδιάστηκε από το κίνημα συμπαράστασης μιας και δεν πιστεύει ότι ξαφνικά οι άνθρωποι κατάλαβαν και άλλαξαν. Και έχει δίκιο. Συγκεκριμένη είναι η μερίδα των ανθρώπων που συμπαραστάθηκαν.
Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι γράφονται συνθήματα υπέρ της στους τοίχους η Κούνεβα είπε ότι είναι αντίθετη γιατί «Δεν μπορείς να χαλάς κάτι που δεν μπορείς να το φτιάξεις. Ούτε συμφωνώ με την καταστροφή των καταστημάτων».
Δεν το μετάνιωσε που ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό και αφού δεν είχε λυγίσει από τα απειλητικά τηλεφωνήματα, αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω, μάλλον τα ίδια θα έκανε.
Και κλείνω με μια φράση της: «Για να κάνεις μια καλή πράξη, για να γίνεις καλός άνθρωπος ίσως χρειαστεί να παλέψεις μια ζωή, για να γίνεις κακός αρκεί μια στιγμή».
Θα ήθελα να πω και για τον Σταύρο Θεοδωράκη. Έκανε μια πολύ ανθρώπινη συνέντευξη και ήταν πολύ προσεκτικός στα πλάνα αποφεύγοντας να παίξει με το πρόσωπο της Κούνεβα. Προσωπικά το εκτίμησα.
Μικρός Φωκίων21η Απριλίου...

2009-04-21T10:26:48.124+03:00

Σαν σήμερα το 1967 τα τανκς του Παπαδόπουλου έβαλαν σε γύψο την δημοκρατία. Ήταν μια χούντα φανερή, ένας εχθρός που τον έβλεπες, που μπορούσες να τον καταλάβεις. Σήμερα 35 χρόνια μετά το πέσιμο της χούντας πόσο σίγουροι είμαστε ότι έχουμε πράγματι δημοκρατία;
Ένας μεγάλος ηθοποιός, ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, είχε εκφράσει μια άποψη που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Έλεγε ο Διαμαντόπουλος: "Η διαφορά μας από τη χούντα είναι τούτη: ότι η χούντα ήταν ένας ξεκάθαρος εχθρός, γι' αυτό και σχεδόν ολόκληρος ο λαός συμμετείχε (στην αντίσταση) ενάντιά της. Σήμερα, υπάρχει μία χούντα -επιτρέψτε μου να πω και έχω συνείδηση αυτού που λέω- η οποία καλύπτεται απ' το άλλοθι της δημοκρατίας. Οταν λοιπόν γίνονται αυτά τα γεγονότα στο Πολυτεχνείο, με τους βανδαλισμούς -σε εισαγωγικά, διότι εγώ δεν τους κρίνω βανδαλισμούς, είναι μια έκφραση κραυγής- και όλα τα δημόσια πρόσωπα, όλοι οι υπεύθυνοι του κράτους αυτού δεν έχουν συγκινηθεί, δεν έχουν ανατριχιάσει γι' αυτά τα γεγονότα καθόλου, από κει και πέρα καταλήγω στο συμπέρασμα -το φρικτό συμπέρασμα αν θέλετε- ότι οι πράξεις αυτές ήταν λίγες. Αφού δεν ξύπνησαν κανένα. Και ίσως πρέπει να πολλαπλασιαστούν για να ξυπνήσουμε κάποτε"
Αυτά τα είχε πει στη εκπομπή "κίτρινος τύπος" με αφορμή τα γεγονότα που είχαν γίνει εκείνη την χρονιά, όπου και είχαν συλληφθεί 500 άτομα στο Πολυτεχνείο. Αν θέλετε να διαβάσετε τα σημαντικότερα σημεία των απόψεων του, που έχουν πολύ ενδιαφέρον, θα τα βρείτε εδώ (στον ιό της Ελευθεροτυπίας)κλοπιραιτ

2009-03-03T16:23:47.676+02:00

Μέχρι τώρα τα blogs τηρούν έναν ηθικό κανόνα. Όταν αναδημοσιεύουν ένα κείμενο ή μια δημιουργία αναφέρουν το blog από το οποίο αντέγραψαν. Ο καθένας από εμάς κάνει μια προσπάθεια και αυτό το καταλαβαίνουμε όλοι. Το ψώνιο μας (γιατί όταν δημοσιοποιείς οτιδήποτε και δεν βγάζεις χρήματα, έχεις ένα κάποιο ψώνιο, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε) είναι αυτό και η αμοιβή μας είναι η αναγνώριση της όποιας δουλειάς μας. Υπάρχουν όμως κάποιοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι (με κασέ που αν το είχαμε εμείς για μια χρονιά θα λύναμε το πρόβλημα όλης της ζωής μας) που προβάλουν μια δημιουργία ενός μπλογκερ χωρίς να αναφέρουν το μπλογκ. Δεν το κάνουν όλοι αλλά επειδή τώρα έχουν αρχίσει να μαθαίνουν περί μπλογκ μπορεί το φαινόμενο να γενικευτεί και καλό είναι να το επισημαίνουμε. Τελευταίο παράδειγμα είναι η τηλεοπτική αναφορά σε μια δημιουργία του our greek tv. Περισσότερα για το θέμα στην ανάρτηση του blog στην σελίδα:
http://ourgreektv.blogspot.com/2009/03/blog.htmlΜας επνιξαν

2008-12-21T00:20:25.733+02:00

ΤΑ ΜΑΤ δολοφονουν πολίτες, ανθρωπους με αναπνευστικα προβλήματα, γυναικες εγκυους, μωρά τα οποία είναι παντελως αθωα... ρίχνουν σωρηδον δακρυγονα και χημικα (τα οποια απαγορευονται ακομα και σε πολεμο) και οι κατοικοι των εξαρχειων ειναι εγκλωβισμενοι στα σπιτια τους τα οποια εχουν γεμισει απο τον εισπνεομενο "θανατο". Η αστυνομια δεν προστατευει τους πολιτες, τους δολοφονει με χημικα. Απο ενα κατεστραμενο αυτοκινητο και το δικαιωμα να ζησουμε χωρις να εισπνεουμε συνεχως τα χημικα προτιμουμε τη ζωή. Πριν απο λιγο οπως μου μετεφερε κατοικος λιποθυμησε μια γυναικα που ηταν σε ενα καφε και δεν υπηρχε τροπος να φυγει απο την εμπολεμη περιοχη. Ειμαστε εγκλωβισμενοι στα σπιτια μας... ελεος πια!!! Κυριε Παυλοπουλε αυτη τη στιγμη υπαρχουν χιλιαδες θυματα της αστυνομικης υπερβολης. Ας ειναι παραπλευρες απωλειες τα υλικα και οχι τα μωρα... οχι η ζωη!
Μεταδωστε αυτην την κραυγη οπου μπορειτε....Είμαστε όλοι ένοχοι

2008-12-11T12:28:59.066+02:00

"Κουκουλοφόροι κάψανε αυτοκίνητα και καταστήματα αθώων πολιτών."
Αθώος ήταν ο Αλέξης. Αθώο είναι το παιδάκι και το μωράκι που αναπνέουν τα δηλητήρια των ΜΑΤ. Αθώα είναι τα παιδιά και μόνο αυτά. Κανείς μας άλλος. Όλοι έχουμε ευθύνη, όλοι φταίμε. Εμείς δημιουργήσαμε αυτήν την κοινωνία, εμείς την διατηρούμε. Και πρέπει να πληρώσουμε. Αφήσαμε να μας πάρουν όλα τα κεκτημένα που με αίμα κατέκτησαν οι πρόγονοι μας (8ωρο, ασφάλιση κλπ) - πολλοί από αυτούς που έχασαν την ζωή τους ήταν αναρχικοί. Αφήσαμε να μας καταχρεώσουν οι τράπεζες. Αφήσαμε να μας κάψουν όλη τη χώρα. Αφήσαμε να μας κλέβουν. Αφήσαμε να μας κοροϊδεύουν. Αφήσαμε το δικαίωμα στην εργασία να γίνει απασχολησιμότητα... Αφήσαμε τους αστυνομικούς να δέρνουν και να σκοτώνουν χωρίς τιμωρία. Είμαστε ένοχοι για τις πολιτικές επιλογές μας. Είμαστε ένοχοι επειδή θεοποιήσαμε το χρήμα και θάψαμε τα συναισθήματα μας. Είμαστε ένοχοι γιατί έχουμε γίνει ένα με τον καναπέ μας. Είμαστε ένοχοι γιατί αδιαφορούμε για ότι υπάρχει πέρα πό τον δικό μας μικρόκοσμο. Είμαστε ένοχοι γιατί αντιδρούμε μόνο αν μας πειράξει κάποιος το αυτοκίνητο μας. Είμαστε ένοχοι γιατί δεν μας ενοχλέι που μας έχουν πειράξει την ίδια μας την ζωή. Είμαστε ένοχοι γιατί δεν έχουμε αφήσει χώρο στα όνειρα. Είμαστε ένοχοι γιατί δεν προσπαθούμε να καταλάβουμε τους νέους. Είμαστε ένοχοι γιατί δεν προσπαθούμε να καταλάβουμε τον συνάνθρωπό μας. Είμαστε ένοχοι γιατί έχουμε καταστρέψει το φυσικό μας περιβάλλον. Είμαστε ένοχοι γιατί...
Δεν υπάρχουν αθώοι. Όταν ψηφίζουμε έχουμε ευθύνη. Όταν δεν αντιδρούμε σε τίποτα έχουμε ευθύνη. Δεν έχουμε καταλάβει τι έχουμε δημιουργήσει. Φτιάξαμε μόνοι μας την κόλαση και τώρα κλαίμε που καιγόμαστε. Ας καούμε. Μόνοι μας βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας.
Εμείς καταστρέψαμε την χαρά των παιδιών και αυτά την μετέτρεψαν στην χαρά της καταστροφής.
υγ1 Διαβάστε ένα άρθρο ενός "δεξιού" όπως αναδημοσιεύθηκε στην Ελευθεροτυπία. Όλα τριγύρω αλλάζουμε και όλα ίδια μένουν
υγ2 Μέσα στους νέους με την πέτρα στο χέρι υπάρχουν και προβοκάτορες αστυνομικοί, μην το ξεχνάμε. Και αυτοί είναι οι επικίνδυνοι κουκουλοφόροι.
υγ3 Μες στην αναμπουμπούλα φόρεσαν τις κουκούλες των "αγανακτισμένων πολιτών" οι χρυσαυγίτες.
υγ4 Οι αναρχικοί (οι πραγματικοί) δεν κάνουν πλιάτσικο. Όμως πριν κατηγορήσουμε το πλιάτσικο ας το κατανοήσουμε πρώτα.
υγ5 Μία ομάδα αντιεξουσιαστών μαζεύει χρήματα για την αποκατάσταση περιπίπτέρου που κάηκε, όπως διάβασα στην ΠαραπολιτικηΜας κλέβουν από παντού;

2008-11-13T20:32:37.066+02:00

(image)
Μας κλέβουν από παντού... ή βρέθηκε ο τρόπος ώστε να καλύπτονται τα bonus του Αθανασόπουλου. Προσέξτε δύο νούμερα, το ποσό πληρωμής για την ΔΕΗ και το ποσό χρέωσης του ΦΠΑ. Ενώ ο λογαριασμός είναι 117,47 Ευρώ ο καταναλωτής πληρώνει ΦΠΑ για 118,39 Ευρώ!!! Όσο και αν το ψάξει κανείς δεν προκύπτει από πουθενά ο λόγος αυτής της διαφοράς...
Δεν έχει σημασία αν μας κλέβουν συνειδητά ή από λάθος του συστήματος (τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται σε καμια περίπτωση) αλλά ότι μας κλέβουν. Και ας σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για εκατομύρια λογαριασμούς κάθε χρόνο!Μπράβο!

2008-10-30T17:20:07.119+02:00

Οι αναρχικοί τον τελευταίο καιρό έχουν καταφέρει να αναφέρονται στον τύπο με θετικά σχόλια. Η αρχή έγινε με την κίνηση τους να απαλλοτρώνουν τρόφιμα από super market και να τα μοιράζουν σε πολίτες. Τον τελευταίο καιρό στην πλατεία των Εξαρχείων είχε γίνει "κατάληψη" από πρεζάκια και έμπορους ναρκωτικών με αποτέλεσμα οι κάτοικοι και τα παιδιά να έχουν πρόβλημα να την διαβούν και πολύ περισσότερο να σταθούν εκεί. Οι αναρχικοί λοιπόν πήραν την πρωτοβουλία για να.... αλλά ας μην τα γράφω εγώ. Διαβάστε το ρεπορτάζ από τον Ελεύθερο Τύπο εδω"Με μουσική από μικροφωνικές εγκαταστάσεις που είχαν στήσει στην πλατεία, με αφίσες και με δυο μεγάλα πανό στα οποία αναγράφονταν «έξω η πρέζα από τα Εξάρχεια» οι αναρχικοί-αντιεξουσιαστές πέτυχαν τελικά «να διώξουν» από τα Εξάρχεια τους τοξικομανείς, οι οποίοι είχαν βρει τις τελευταίες μέρες καταφύγιο εκεί. Με αυτό τον τρόπο, όπως παραδέχονται και πολλοί κάτοικοι, «επέστρεψε η ζωή στην πλατεία και τα παιδιά μπορούν να παίζουν ελεύθερα».Μπροστά στο αδιέξοδο στο οποίο είχαν περιέλθει τον τελευταίο καιρό οι κάτοικοι, αλλά και οι καταστηματάρχες, η Επιτροπή Αναρχικών Εξαρχείων ανέλαβε την πρωτοβουλία να «καθαρίσει» την πλατεία από την ηρωίνη. Οπως λένε χαρακτηριστικά οι κάτοικοι, η πλατεία «είχε γίνει γκέτο και μπροστά στα μάτια μας γινόταν εμπόριο ναρκωτικών. Η ηρωίνη δεν έχει καμία θέση εδώ. Με τα παιδιά δεν έχουμε τίποτα. Με τα ναρκωτικά και τους πρεζέμπορους τα βάζουμε». Και βρήκαν ένα διαφορετικό τρόπο, χωρίς εντάσεις, για να πετύχουν το σκοπό τους: Εστησαν στην πλατεία μικρόφωνα από τα οποία ακούγονταν μουσική και εκκλήσεις προς τους χρήστες, άπλωσαν πανό και τοιχοκόλλησαν μαύρες αφίσες με σύνθημα «ενάντια στην καταστολή, στην πρέζα και στην κατανάλωση. Να κάνουμε την πλατεία δική μας».Επί μια εβδομάδα οι αναρχικοί- αντιεξουσιαστές περιφρουρούσαν το χώρο και όταν πήγαιναν οι χρήστες ουσιών, τότε εκείνοι τους συνιστούσαν με ευγενικό τρόπο να απομακρυνθούν (και αυτό «μέσω διαλόγου») και τελικά οι τοξικομανείς κατέληξαν στα παλιά τους στέκια, όπως είναι η οδός Τοσίτσα, τα στενά γύρω από το Πολυτεχνείο, η Μενάνδρου, η Σοφοκλέους, η Θε[...]Παραπλανηθηκαν και αυτοι...

2008-10-15T18:38:21.485+03:00

(image)
από τον Γιάννη Δερμετζόγλου, από τον Ελευθερο Τυπο.... Ανευ σχολίων
Τα καλυτερα διδυμα πινουν καφε

2008-10-14T14:42:30.569+03:00

Απασχόλησαν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Επαιξαν διαδικτυακά σε όλες τις Τηλεοράσεις. Και εμείς στα bloggs τους στολίσαμε καταλλήλως.. Επρεπε όμως να αναδειχθεί, το πιο δημοφιλές Δίδυμο της χρονιάς.. Το καφενείο ξεκίνησε Δημοσκόπηση για αυτό το σκοπό .Επισκεφτείτε το http://kafeneio-gr.blogspot.com/ και ψηφίστεΟ Κωστακης μετά την Κεντρικη Επιτροπη

2008-09-29T13:12:52.567+03:00


(image)


Η εικόνα είναι απο το bank-grΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

2008-09-29T00:13:15.386+03:00

Το ειδα στο zouglapress και το αντεγραψα....

Διαβάστε το ως το τέλος, είναι πολύ ενδιαφέρον.
Στο κόμμα μας, πραγματοποιούμε αυτό που υποσχόμαστε.
Μόνο οι ανόητοι θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι
δεν αγωνιζόμαστε κατά της διαφθοράς.
Διότι, ένα είναι βέβαιο για μας:
Η τιμιότητα και η διαφάνεια είναι προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Αποδεικνύουμε ότι πλανάται όποιος πιστεύει πως
οι μαφιόζοι θα συνεχίσουν να μετέχουν στην κυβέρνηση όπως στο παρελθόν.
Διασφαλίζουμε, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, ότι
η κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι ο κύριος σκοπός της διακυβέρνησής μας.
Παρά ταύτα, υπάρχουν ακόμα ανόητοι άνθρωποι που πιστεύουν πως
θα είναι δυνατόν να εξακολουθεί κανείς να κυβερνά
με παλαιοπολιτικά τερτίπια.
Όταν αναλάβουμε την εξουσία,
θα κάνουμε το παν ώστε
να τεθεί τέρμα στις προνομιακές καταστάσεις και στην ευνοιοκρατία
δεν θα επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση
να πεθάνουν της πείνας τα παιδιά μας
Θα πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας ακόμα και
να στερέψουν πλήρως οι οικονομικοί πόροι
θα ασκήσουμε την εξουσία ώσπου
θα έχετε καταλάβει ότι από δω και πέρα
είμαστε η «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», η «Νέα Πολιτική».

Διαβάστε τώρα από κάτω προς τα πάνω.. αρχίζοντας από την τελευταία γραμμή και ανεβαίνοντας γραμμή-γραμμή ως την αρχή.Ε, όχι και χωρίς αυτοκίνητο

2008-09-22T11:35:34.962+03:00

Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο… χωρίς την προέκταση του εαυτού μου! Πως θα το αντέξω Θεέ μου! Δηλαδή μου ζητάνε να κατέβω με τα πόδια τα δύο στενά που βρίσκεται το ΜΕΤΡΟ για να πάω με αυτό στην δουλειά μου… θα είμαι στο γραφείο σε 20 λεπτά…. Ακούς; Σε 20 λεπτά. Και τι θα κάνω τόσο χρόνο που θα κερδίσω; Με το αυτοκίνητο κάνω το λιγότερο 1 ώρα, αν βρω γρήγορα να παρκάρω. Έχω μάθει πια σε τέτοια πίεση που πραγματικά δεν μπορώ ούτε λεπτό να έχω ελεύθερο. Δεν ξέρω τι να κάνω με το χρόνο μου. Ενώ με το αυτοκίνητο έχεις μια άνεση ρε παιδάκι μου. Μία ώρα για να πας στην δουλειά άλλη μία να γυρίσεις τις κάλυψες τις δύο ωρίτσες. Άσε που εκτονώνεσαι κιόλας. Βρίζεσαι με τον μπροστινό σου που σταματάει απότομα ή αργεί να ξεκινήσει στο φανάρι κατά λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου, βρίζεσαι με τον διπλανό σου που προσπαθεί να σε προσπεράσει ή δεν σε αφήνει να τον προσπεράσεις, βρίζεσαι με τον πισινό σου, βρίζεσαι με τον ανταγωνιστή στην θέση παρκαρίσματος, βρίζεσαι με τους πεζούς, με τους μηχανόβιους, τους ποδηλάτες. Ξεκινάει η μέρα σου δυναμικά. Και είναι και μια μορφή επικοινωνίας με τους συνανθρώπους σου. Παλιά οι άνθρωποι έλεγαν «καλημέρα» τώρα λένε «στραβός είσαι ρε»! Υπάρχει μια διαφορά, αλλά επικοινωνία είναι και αυτό!
Τώρα θα μου πεις ότι με τα λεφτά που δίνω για βενζίνη, για την φθορά του αυτοκινήτου, το πληρωμένο πάρκινγκ μου στοιχίζει ο κούκος αηδόνι κάθε μέρα, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας… και να ταλαιπωρηθούμε και να την βγάλουμε φθηνά! Θέλεις να ταλαιπωρηθείς κύριε, να νιώσεις την ασφυξία του μποτιλιαρίσματος, να τσακωθείς με τους συνανθρώπους σου; Θα το πληρώσεις.
Έχουμε βέβαια και τους οικολόγους… «μην καταστρέφετε το περιβάλλον», μας λένε. Εντάξει βγάζει λίγα καυσαέρια το αυτοκίνητο μου, βάζω και εγώ το λιθαράκι μου στο φαινόμενο του θερμοκηπίου αλλά έχω μια άνεση από την άλλη. Πίνω το αναψυκτικό μου και πετάω στο δρόμο το κουτί (προσφέροντας δουλειά στους οδοκαθαριστές), τρώω το σάντουιτς μου το μεσημέρι και ρίχνω από το παράθυρο την χαρτοπετσέτα, κάνω δηλαδή οτιδήποτε για να δηλώσω στους άλλους ότι υπάρχω… και μεταξύ μας μια επιβεβαίωση είναι και το αυτοκίνητο για μένα. Νιώθω κάποιος! Μεταξύ μας όμως αυτό, γιατί στους άλλους λέω ότι το αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ από ανάγκη. Και από ζήλια δεν προσέχω τους ποδηλάτες. Είπαμε μεταξύ μας αυτά.Ας βοηθησουμε!

2008-09-09T22:52:35.094+03:00

Η πολιτική καθορίζεται από τις επιλογές μας και τις μικρές ή μεγάλες πράξεις μας...ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΑθήνα, 8 Σεπτεμβρίου 2008«Αγοράζοντας ένα βιβλίο, ένα τετράδιο ή ένα στυλό για το παιδί σου, σκέψου και το παιδί που δεν έχει αυτή τη δυνατότητα»«467.000 παιδιά ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας»Αυτά τα παιδιά πώς θα αποκτήσουν τα απαραίτητα για το σχολείο;Σε λίγες ημέρες ανοίγουν και πάλι τα σχολεία και μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει. Τα σχολεία θα γεμίσουν με παιδικές φωνούλες και όλα τα παιδιά θα ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά ξεκούραστα και με διάθεση να μάθουν καινούρια πράγματα. Οι απαιτήσεις του σχολείου όμως είναι πολλές και πολλά παιδιά και οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, καθώς η οικονομική τους κατάσταση δεν τους επιτρέπει να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών τους. «467.000 παιδιά ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας».Η αγωνία μας είναι μεγάλη. Πώς θα ανταποκριθούν όλα αυτά τα παιδιά στις απαιτήσεις του σχολείου τους; Όλα τα παιδιά δικαιούνται να νοιώσουν τη χαρά που δίνει η αγορά σχολικών ειδών στην αρχή της σχολικής χρονιάς και κυρίως να συμμετέχουν ισότιμα στη διαδικασία του μαθήματος. Θα αφήσουμε μία μερίδα παιδιών να αισθανθούν μειονεκτικά απέναντι στα άλλα παιδιά ή θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να τους εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα και να πάνε στο σχολείο τους με κέφι και ενθουσιασμό;Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά «Tο Χαμόγελο του Παιδιού» δεν μπορεί να αγνοήσει το πρόβλημα. Γι' αυτό λοιπόν, όπως κάθε χρόνο, ξεκινάει μία πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά των οποίων οι οικογένειες δεν μπορούν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος των συνεχώς αυξανόμενων σχολικών απαιτήσεων.Είδη που χρειάζονται τα παιδιά:Τετράδια (μπλε και χρωματιστά)Σχολικές τσάντεςΣχολικοί άτλαντες (γεωγραφικοί και πολιτικοί)ΑκουαρέλεςΤέμπερεςΜπλοκ ζωγραφικήςΜαρκαδόρουςΞυλομπογιέςΜολύβιαΣτυλόΓόμεςΞύστρεςΠινέλαΠαλέτεςΤετράδια μουσικήςΚασετίνεςΝτοσιέ (μικρά και μεγάλα)Φύλλα ανταλλακτικάΦακέλους με αυτιάΧαρτί Α4Δι[...]ο κωστακης εκφραζει την συμπαθεια του

2008-08-25T12:52:53.300+03:00

(image) Ο Κωστάκης και ο λαός....και ο γιωργακης...

2008-08-25T12:51:11.341+03:00

(image)
Ο Γιωργάκης απόφάσισε να αλλάξει την τακτική της αντιπολίτευσης κάνοντας μια νέα αρχή...Κάποιες παρατηρήσεις

2008-07-15T15:07:26.650+03:00

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και ήδη κατατίθενται οι αιτήσεις για προσλήψεις σε θέσεις του δημοσίου για άτομα ειδικών κατηγοριών όπως είναι τα ΑΜΕΑ και οι πολύτεκνοι. Μέσα στις υπόλοιπες κατηγορίες υπάρχει και αυτή των τρίτεκνων. Μόνο που οι τρίτεκνοι δεν αντιμετωπίζονται με τα ίδια κριτήρια με τους πολύτεκνους. Για να έχει κάποιος δικαίωμα συμμετοχής δεν αρκεί να έχει 3 παιδιά, όπως θα ήταν το λογικό αλλά αυτά τα παιδιά να είναι ανήλικα ή υπό προϋποθέσεις να είναι 22 – 25 ετών.
Δεύτερη παρατήρηση: Αν κάποιος έχει 4 παιδιά είναι πρακτικά σε χειρότερη μοίρα από αυτόν που έχει 3 παιδιά γιατί οι θέσεις των πολυτέκνων θα καλυφθούν από αυτούς που έχουν 9 – 10 παιδιά. Είναι τόσο λίγες οι θέσεις που αυτός που έχει 4 παιδιά δεν έχει καμιά ελπίδα, σε αντίθεση με αυτόν που έχει τρία παιδιά ο οποίος ανήκει σε ξεχωριστή κατηγορία.
Τρίτη παρατήρηση: στα επιπλέον κριτήρια υπάρχει η περίπτωση να συμμετέχει κάποιος που έχει παιδί ορφανό από το έναν γονιό. Δεν προβλέπεται όμως σαν πρόσθετο κριτήριο να ανήκει ο υποψήφιος απλά σε μονογονεϊκή οικογένεια (άγαμες μητέρες). Δηλαδή η χήρα έχει περισσότερες δυσκολίες από μια ανύπαντρη μητέρα; Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε απουσία πατέρα.
Τέταρτη παρατήρηση: το ελληνικό δημόσιο θεωρεί ότι οι γνώσεις που προσφέρει η τριτοβάθμια παιδεία είναι ανύπαρκτη και το ομολογεί με το πλέον επίσημο τρόπο. Έχει δηλαδή βάλει στα επιπλέον προσόντα την γνώση ξένης γλώσσας. Μόνο που δεν δέχεται την βαθμολογία του απολυτηρίου για να πιστοποιηθεί η γνώση αυτή. Ένας μαθητής για παράδειγμα που έχει 20 στα αγγλικά στο απολυτήριο λυκείου δεν έχει ούτε ελάχιστη γνώση αγγλικών; Αν πράγματι συμβαίνει αυτό να το καταργήσουν το μάθημα από τα σχολεία… χαμένος χρόνος και κόπος.Ας συντονιστουμε!

2008-06-27T14:24:37.110+03:00

Ας συντονιστουμε... Όποιο μπλογκ θέλει να βάλει το δικο του λιθαράκι δεν περιμένει την δική μου προτροπή. Έφτιαξα εκ του προχείρου ένα σηματάκι με δυο λόγια (το βλέπετε αριστερά) το οποίο θα μπορούσε να είναι το κοινο μας σλογκαν. Αν κάποιος μπορεί και θέλει να δημιουργήσει κάτι καλύτερο (είμαι και λίγο άσχετος με την τεχνολογία) ας το προτείνει. Από εκεί και πέρα για να μαζευόμαστε σιγά - σιγά το κάθε μπλογκ που κάνει ανάλογη ανάρτηση καλό είναι να στέλνει ένα μήνυμα ώστε να κάνω σύνδεση από εδώ... Να έχουμε δηλαδή ένα σημείο αναφοράς.Προβοκάτσια ή βλακεία;

2008-06-26T11:47:07.469+03:00

Το ΙΝΚΑ καλεί τους καταναλωτές να κάνουν μποϋκοτάζ στα τρόφιμα κάθε Πέμπτη μέχρι να μειωθούν οι τιμές. Κάποιος αφελής θα μπορούσε να πει πως κάτι είναι και αυτό, είναι μια μίνιμουμ αντίδραση στην ακρίβεια. Στην πραγματικότητα όμως αυτή η κίνηση μοιάζει να είναι προβοκατόρικη για τον στόχο των καταναλωτών. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ακόμα και αν τις Πέμπτες δεν αγόραζε κανένας τρόφιμα (γενικά και αόριστα) οι εταιρείες δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα μιας και τα τρόφιμα θα τα αγόραζε ο καταναλωτής την προηγούμενη μέρα ή την επόμενη. Οπότε το αποτέλεσμα του μποϋκοτάζ είναι προδιαγεγραμμένο. Πλήρης αποτυχία. Και δεν είναι το μοναδικό αρνητικό. Στην ουσία ο καταναλωτής θα πιστέψει ότι το μποϋκοτάζ ως όπλο άμυνας είναι αποτυχημένο. Στην ουσία το ΙΝΚΑ με αυτή του την πρόταση στηρίζει την ακρίβεια και αποδυναμώνει τις δυνατότητες των καταναλωτών. Αν η πρόταση αυτή δεν έγινε λόγω βλακείας τότε έγινε προβοκατόρικα…
Τι θα μπορούσε να έχει αποτέλεσμα; Όπως έχω ξαναγράψει το στοχευόμενο μποϋκοτάζ το οποίο θα έχει διάρκεια. Χρειάζεται συνεχής ενημέρωση των καταναλωτών… όσο θα περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι θα συμμετέχουν στο μποϋκοτάζ.
Έγινε πριν από λίγο καιρό ένα μποϊκοτάζ στο ακριβό γάλα, αυτό που κοστίζει πάνω από ένα Ευρώ. Το αποτέλεσμα ήταν να παρατηρηθεί μια πραγματική ή φημολογούμενη έλλειψη φθηνού γάλατος. Αν όμως ο στόχος δεν ήταν γενικός αλλά στόχευε σε μια μάρκα πχ ΔΕΛΤΑ τότε θα αποδυναμώναμε τις προβοκάτσιες από τα σούπερ μάρκετ και τις εταιρείες. Τι θα κάνανε; Θα κρύβανε όλα τα γάλατα εκτός από της ΔΕΛΤΑ;
Άρα αν θέλουμε να έχουμε πράγματι αποτέλεσμα μία λύση υπάρχει. Μποϋκοτάζ σε συγκεκριμένα προϊόντα, με συνεχή ενημέρωση και προτροπή με όσα μέσα διαθέτουμε και χωρίς χρονικό περιορισμό, το μποϋκοτάζ θα σταματήσει όταν πετύχουμε τον στόχο μας.
Σίγουρα θα υπάρχουν διαφωνίες ή ενστάσεις, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε.
Η δική μου πρόταση είναι καθαρή και πιστεύω ότι είναι η μοναδική που μπορεί να φέρει αποτέλεσμα. Ας ξεκινήσουμε με το γάλα, μιας και αυτό το προϊόν ήταν το πρώτο που μπήκε στην λίστα. Μπορούμε να φτιάξουμε μια λίστα από όλα τα προϊόντα και να τα μποϋκοτάρουμε.Φάτε άφοβα...

2008-11-13T09:10:02.924+02:00

(image) ΤΟΥ ΚΑΛΑΙΤΖΗαμα εισαι εξουσια εχεις και τις προσφορες σου!

2008-11-13T09:10:03.429+02:00

(image)
(image)
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας http://parapolitiki.blogspot.com/ και http://bang-gr.blogspot.com/ . (image) Είδες για να κατηγορούνται πολιτικοί; Οι φυλακές αναβαθμίστηκαν με την μία... Πληροφορίες μας λένε ότι τον εξοπλισμό θα τον αναλάβει ο Κυριάκος από αυτά που του περίσσεψαν!Πω πω γέλια!!!

2008-11-13T09:10:03.684+02:00

(image)
Την πατήσατε!!! Στον πρασινο φάκελο δεν έχω το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ... μια κωλοεπιταγούλα 1.οοο.οοο μάρκων για τα μικροέξοδα μου έχω!