Subscribe: NonPaper
http://nonpaper300.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Greek
Tags:
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: NonPaper

NonPaper

Updated: 2014-10-05T03:36:34.381+03:00

 Ο Καραμανλής μπορεί!

2009-09-05T18:21:25.806+03:00


Και τελικά πήρε την απόφαση. Εκλογές. Με λίγα λόγια ο Καραμανλής αποφάσισε τον δύσκολο δρόμο της αρετής όπως τον έμαθε από μικρό να κάνει η οικογένεια του. Άλλωστε το εύκολο δρόμο-αυτόν της κακίας -ακολουθούσε πάντα ή άλλη η οικογένεια.

Και σήμερα το βράδυ στην Θεσσαλονίκη έδωσε το στίγμα και των δικών μας επιλογών. Αν δηλαδή θέλουμε καλύτερες μέρες πρέπει να δεχτούμε σκληρά μέτρα για μια διετία. Και μάλιστα είπε ότι εάν επιλέξουμε τον άλλο δρόμο τότε πολλά δεινά θα μας βρουν. Ο μύθος δεν έχει ούτε έναν αλλά ούτε δυο δράκους. Έχει πολλούς!

Θα έλεγα μάλιστα ότι τον πιστεύω τον Πρωθυπουργό. Ότι τελικά όπως έγιναν τα πράγματα δεν έχουμε και πολλές επιλογές. Και να σας πω και κάτι; Με πείθει περισσότερο ο χρόνος που το λέει και όχι ο τρόπος που το κάνει. Είναι προεκλογική περίοδος και με τίποτα δεν θα ήθελε να χάσει και να πάει σπίτι του με έξη μονάδες διαφορά-όπως λένε οι δημοσκοπήσεις- στην πλάτη. Προφανώς θέλει να κερδίσει. Γιατί μεταξύ μας ο Καραμανλής δεν πιστεύω ότι είναι από εκείνα τα παιδιά που τους αρέσει να χάνουν. Ούτε σε άλλα μέλη της οικογένειας του άρεσε η ήττα ακόμα και στο τάβλι.

Και όλα αυτά καλά και ωραία. Ο ίδιος δεν θέλει να χάσει. Ο Σουφλίας όμως; Τι δηλαδή πιστεύετε ότι ο κ. Γιώργος που τα έχει συζητήσει με τον συνονόματό του δεν ήθελε να χάσει ο Καραμανλής, να μην κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση ούτε ο Γιωργάκης και να του πουν έλα εδώ τεράστιε ανέλαβε τώρα μεταβατικός να πάει ο τόπος μπροστά. Θα μου πείτε τώρα: Μα καλά σοβαρός άνθρωπος πιστεύεις τέτοια πράγματα; Ναι κυρίες και κύριοι. Πλέον μόνο αυτά πιστεύω. Δεν τον γουστάρει το κολοσύστημα τον Καραμανλή. Και δεν λέω ότι τα έκανε όλα καλά και άγια. Και λάθη έκανε και Παυλόπουλο είχε. Και εδώ που τα λέμε με Παυλόπουλο που μπορείς να πας; Ούτε μέχρι την γωνία για τσιγάρα. Αλλά ο Καραμανλής κατάφερε να κυβερνήσει πέντε χρόνια. Και μεταξύ μας δεν είναι μόνο αυτός που προκάλεσε ζημιά. Ήταν καλύτερος μήπως ο κ. Μιμης; Ο πρόεδρος ντε. Ο σοφός της Βουλής. Παρτάκιας κι αυτός.

Και άλλοι πολλοί που βρέθηκαν στο διάβα του Καραμανλή. Τους ανέχθηκε και τελικά κατάφερε να ξεπεράσει πολλά. Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρια τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ελληνικό λαό για περισσότερη ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Θα μου πείτε τι λες ρε φίλε. υπάρχει περίπτωση να ξανακερδίσει ο Καραμανλής; Θα τολμήσω να πω ότι ναι μπορεί. Άλλωστε η Κάλπη είναι γκαστρωμένη και κάνεις δεν ξέρει τι θα βγάλει.

Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να το θέλει πρώτα ο ίδιος ο Καραμανλής. Και γιατί να μην το θέλει άλλωστε που λέει και μια ψυχή; Και αν είναι έτσι τελικά θα πρέπει να το δείξει από αυτή την στιγμή που αρχίζει την μάχη. Και αύριο στην συνέντευξη Τύπου να ξεπεράσει το σόου των 632 ερωτήσεων σώνει και καλά και να απαντήσει στα βασικά και ουσιαστικά ερωτήματα προκειμένου να πείσει ότι είναι πάλι εδώ χωρίς βαρίδια και βαρόνους. Δεν έχει καμία άλλη επιλογή. Και ξέρετε κάτι ο Καραμανλής μπορεί.

 
Η απόφαση του Καραμανλή

2009-08-30T12:08:45.739+03:00

Τελικά η παρουσία του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ θα αποτελέσει το κριτήριο για τις αποφάσεις του. Εκλογές; Ανασχηματισμός; Κανονικά και οι δυο αυτές εκδοχές δεν πρόκειται να απαντήσουν στα βασικά και κυρίαρχα προβλήματα του μέσου Έλληνα πολίτη.

Εάν ο Πρωθυπουργός αποφασίσει εκλογές τότε θα έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει πολιτικά. Εάν αποφασίσει ανασχηματισμό τότε θα έχει επιλέξει τον αργό, βασανιστικό θάνατο. Συνεπώς όπως όλα δείχνουν ότι πρέπει επιτέλους να επιλέξει την πραγματική πολιτική. Και η πραγματική πολιτική αφορά πρωτοβουλίες στην οικονομία, την παιδεία και την υγεία. Φυσικά ο δρόμος αυτός είναι και ο ποιο δύσκολος. Γιατί αυτές οι πρωτοβουλίες θα πρέπει να συνδυαστούν με την βαθιά εξυγίανση της Δημόσιας Διοίκησης. Και μια τέτοια πολιτική απόφαση είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορεί να συμπεριλάβει τον κ. Παυλόπουλο. Αλλά όπως και νάχουν τα πράγματα σε αυτό το επίπεδο θα κριθεί ο Πρωθυπουργός.

 
Υπάρχει στρατηγική;

2009-08-27T13:13:54.961+03:00

Ποια είναι η στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της Διεθνούς εκθέσεως της Θεσσαλονίκης; Ποιες είναι βασικές αρχές πολιτικής σκέψεις που θα «πατήσει» ο κ Καραμανλής; Πρόκειται για ένα ερωτήματα στα οποία είναι σχεδόν αδύνατον να απαντήσει κάποιος με βεβαιότητα. Εν πολλοίς δεν υπάρχει στρατηγική, εμφανής τουλάχιστον. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν ο κ. Καραμανλής έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του η όχι. Γνωρίζουμε ωστόσο ότι οι κορυφαίοι Υπουργοί μάλλον έχουν ενστερνιστεί χωρίς καν να το καταλάβουν την στρατηγική του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Παπανδρέου τους έχει παρασύρει στην λογική της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου και ουδείς φαίνεται να έχει καταλάβει που ενδεχομένως οδηγήσει τόσο τον κ. Καραμανλή όσο και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας αυτή η λογική. Εάν τώρα δεν αντιληφθεί ο κ. Καραμανλής και οι στενοί του συνεργάτες ότι ο μοναδικός τρόπος να ξεφύγει από τον κλοιό είναι να ξεκαθαρίσει στον Ελληνικό λαό ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2011. Και από κει και πέρα ο καθένας θα πρέπει να αποδείξει κατά πόσο είναι αποφασισμένος να σεβαστεί τους θεσμούς.
Φυσικά μια τέτοια επιλογή είναι αναγκαίο να συνοδευτεί από ουσιαστικές πολιτικές κινήσεις. Η άρνηση του κ. Καραμανλή να προχωρήσει σε ανασχηματισμό του προσδίδει τον τίτλο του άτολμου, κάτι το οποίο τον αδικεί εντελώς. Συνεπώς η παρουσία του στη ΔΕΘ εάν δεν έχει και πολιτικά ποιοτικά χαρακτηριστικά θα περιέλθει σε δυσμενή θέση όταν θα ερωτηθεί για την μέχρι σήμερα παρουσία του κ. Παυλόπουλου στο Υπουργικό σχήμα. Αυτό ακριβώς έγινε και το 2008 με την περίπτωση Βουλγαράκη.Το ρίσκο της επιλογής

2009-08-27T12:35:37.189+03:00

Είναι γνωστό ότι η πολιτική «είναι κινούμενη άμμος» και δεν ξέρεις ποτέ τι θα φέρει η επόμενη ώρα. Όταν ο Κώστας Καραμανλής γύρισε από τις ολιγοήμερες διακοπές του στην Χαλκιδική είχε ήδη αποφασίσει πρόωρες εκλογές για τον Οκτώβριο. Το σενάριο φυσικά είχε γίνει γνωστό και λίγο ως πολύ όλοι περίμεναν τις κινήσεις του Πρωθυπουργού από ώρα σε ώρα. Πολλοί κορυφαίοι Υπουργοί -όπως για παράδειγμα ο Προκόπης Παυλόπουλος -διαφωνούσαν με το ενδεχόμενο εκλογών τον μήνα Οκτώβριο. Προφανώς όμως ο κ. Καραμανλής είχε ενστερνιστεί το σενάριο του κ. Σουφλιά: Εκλογές τώρα με προοπτική για έναν δεύτερο γύρο τον Μάρτιο με αφορμή την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας. Είναι πασίδηλο ότι αυτή η εκδοχή βοηθά και τον Καραμανλή προκειμένου να ξεπεράσει τους σκοπέλους στο εσωκομματικό πεδίο. Σκέφτεται λοιπόν ο κ. Καραμανλής: Πάω για εκλογές τώρα, χάνω με όσες λιγότερες απώλειες μπορώ και έχω μπροστά μου τον Μάρτιο να παλέψω για την ρεβάνς. Εάν και τότε δεν τα καταφέρω προχωρώ στο επόμενο βήμα: Συνέδριο και ανάδειξη νέου αρχηγού.
Φυσικά όλες αυτές οι σκέψεις ανετράπησαν από τις πρόσφατες φωτιές στην Αττική. Ωστόσο δεν αποκλείστηκαν γιατί και πάλι όπως όλα δείχνουν βρισκόμαστε στο ίδιο παρονομαστή. Ο Πρωθυπουργός θα πάει στην Έκθεση χωρίς να έχει επιχειρήσει καμία απολύτως αλλαγή στο Κυβερνητικό σχήμα. Με λίγα λόγια δεν είναι καθόλου διατεθειμένος να κάνει ανασχηματισμό. Γιατί κακά τα ψέματα σε μια τέτοια περίπτωση είναι βέβαιο ότι θα έπρεπε να απομακρύνει στενούς του συνεργάτες αλλά και μερικούς ακόμα κορυφαίους Υπουργούς. Αυτό δεν θα το πράξει και κατά συνέπεια δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να προβεί σε μια κούφια στην ουσία πολική χειρονομία. Άρα ανασχηματισμός τέλος.
Ο κ. Καραμανλής φαίνεται να έχει επιλέξει έναν άλλο πολύ πιο δύσκολο δρόμο. Τις εκλογές. Θεωρεί ότι έχει την δυνατότητα να επαναλάβει το θαύμα του 2007 και να αντιστρέψει το εις βάρος της Κυβέρνησης του κλίμα. Τα ερωτήματα όμως είναι πολλά μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Έχει τον χρόνο να φέρει τα πράγματα στα ίσια; Μπορεί να πείσει την κοινή γνώμη ότι αυτή η Κυβέρνηση είναι σε θέση να συνεχίσει; Αλλά δίχως άλλο θα πρέπει να πείσει τους πολίτες ότι και ο ίδιος θέλει να ολοκληρώσει το όποιο έργο του.
Αυτό είναι το στοίχημα του κ. Καραμανλή.
Και αυτό το στοίχημα θα πρέπει να το παίξει να το κερδίσει η να το χάσει στην ΔΕΘ. Εκεί θα πρέπει να δώσει όλα τα λεφτά στην κυριολεξία. Εκεί θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πλήρως τις προθέσεις του. Να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα που σε μεγάλο βαθμό θα αφορούν και κάποιους πρωτοκλασάτους Υπουργούς. Θα πρέπει ακόμα να απαντήσει για όλους εκείνους που με τον ένα η τον άλλο τρόπο ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα η ακόμα άσκησαν κακή κριτική δημοσίως στην Κυβέρνηση αλλά και στον ίδιο προσωπικά. Οι πληροφορίες λένε ότι ουδείς από αυτούς που το όνομα του ακούστηκε δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια. Αλλά ο κ. Καραμανλής δεν πρόκειται να συμπεριλάβει και αυτούς που με την κριτική τους προκάλεσαν ζημιά την Νέα Δημοκρατία.
Αυτό που μένει συνεπώς να δούμε είναι εάν ο Κώστας Καραμανλής είναι σε θέση να πάρει το ρίσκο.Τα μπάνια του....Αρχηγού !

2009-08-27T00:06:48.363+03:00

(image)
Ο κ. Παπανδρέου άφησε την Αν. Αττική που καιγόταν και πήγε για μπάνιο στο Διακοπτό.
Κλικ στην
φωτογραφία για ....τις λεπτομέρειες .
Τα πρώτα στοιχεία των exit poll

2009-06-07T13:15:18.296+03:00

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των exit poll , η διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων διαμορφώνεται στο 3,5%.
Να σημειωθεί ότι- πάντα βάσει των στοιχείων των exit poll- ο μεγάλος όγκος των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει ψηφίσει ακόμα!

Τα έγκυρα exit poll είναι μόνο τριών εταιρειών. Αυτό που παρατηρείται αυτή την στιγμή είναι μια πρωτοφανής καταιγίδα παραπληροφόρησης ,που έχει περάσει στα γκρίζα μονοπάτια της προπαγάνδας , από διάφορα δήθεν ενημερωτικά blogs και sites.

Να σημειωθεί ότι όπως ισχυρίζονται έγκυροι αναλυτές των δημοσκοπήσεων ο "αστάθμητος παράγοντας", που πάντα υπάρχει στις εκλογικές διαδικασίες ,ίσως ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα .

Οι ηλικίες που μπορούν να τροποποιήσουν αυτά τα δεδομένα είναι οι κατηγορίες 18-24 και 50 άνω.
Αποκλειστικό

2009-06-06T00:19:56.089+03:00

(image)
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NonPaper300 η εταιρία δημοσκοπήσεων KResearch διεξήγαγε έρευνα η οποία έληξε σήμερα στις 4.30 το απόγευμα
(πριν την ομιλία του πρωθυπουργού κ Κ.Καραμανλή στο Πεδίο του Άρεως.).

Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης έδειξε την διαφορά των δυο μεγάλων κομμάτων να μειώνεται κ να κλείνει στο 3%.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει δημοσκόπηση της εφημερίδας "Μακεδονία" όπου εμφανίζει τη την ψαλίδα να έχει μειωθεί δραματικά στο 1,3%. !!!
Να σημειώσουμε επίσης πως το μέγεθος του δείγματος της παραπάνω έρευνας ήταν πολύ μεγάλο!!! (ξεπερνούσε τους 2.500 ερωτηθέντες)

Υσ. Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος δήλωναν πριν από λίγο εξαιρετικά ικανοποιημένα από την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Πεδίο του Άρεως αλλά και από τον ενθουσιασμό του κόσμου στο πρόσωπο του Κ.Καραμανλή.

Σχολιο NonPaper : Συνεργάτης μας πριν από λίγα λεπτά , μας ενημέρωσε πως η συγκέντρωση της ΝΔ ήταν τουλάχιστον διπλάσια σε αριθμό σε σχέση με αυτή του Πασοκ αλλά και πολύ έντονη σε παλμό.

Παζάρια εκδοτών - Παπανδρέου λίγο πριν την κάλπη

2009-06-05T16:58:38.265+03:00

(image)

Αλήθεια γιατί ο κ. Σταύρος δεν δημοσίευσε έρευνα που είχε χθες το βράδυ στα χέρια του;
Τι τον εμπόδισε;

Τι έλεγαν οι αριθμοί ;
Ποιους έκαναν ...νούμερο;
Εν πολλοίς ποιους θα δυσαρεστούσε η δημοσίευση αυτής της έρευνας;

Ποια σχέδια έχει ο μεγαλοεκδότης και ποια " επιταγή " υπέγραψε με το εκδοτικό κατεστημένο ο Γ. Παπανδρέου;

Φυσικά τώρα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν μπορεί να πληρώσει το λογαριασμό αλλά είναι προφανές ότι θα εξοφλήσει το χρέος του σε περίπτωση που κάποια στιγμή κερδίσει το κόμμα του. Πριν αρχίσει να κυβερνάει έβαλε ΧΡΕΗ !!!

Βλέπει ο κ. Παπανδρέου ότι οι σύντροφοι του Σοσιαλιστές συντρίβονται σε όλη την Ευρώπη.

Καταλαβαίνει ο Ελληνικός λαός γιατί είναι έξυπνος λαός και δεν πρόκειται να επιλέξει ΠΟΤΕ για Πρωθυπουργό του ένα πρόεδρο μιας αποτυχημένης παρέας σοσιαλιστών.
Προς δημοσιογραφικά παπαγαλάκια (No2)

2009-06-04T23:31:39.048+03:00

(image)

Το μεσημεράκι είδαμε σε γνωστό blog να γίνεται λόγος για μια κρυφή δημοσκόπηση της RASS η οποία έχει δοθεί στα χέρια του ίδιου του πρωθυπουργού (κατά το ρεπορτάζ τους).

Οφείλουμε όμως να αναφέρουμε και το δικό μας και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Τα παπαγαλάκια της Χ.Τρικούπη (!!!) έχουν πλέον ξεσαλώσει.Πλάθουν ειδήσεις και κατασκευάζουν μετρήσεις δημοσκοπήσεων.Είναι τόσο βαθιά νυχτωμένοι για τα αποτελέσματα των gallops που αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά πως ο μισθός τους είναι κάτι παραπάνω από άξιος.

Αυτά τα λαμόγια της δημοσιογραφίας έχουμε υποσχεθεί να τα παρακολουθούμε και να τα ξεμπροστίαζουμε σε κάθε ανάρτηση που σκοπό έχει την προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση του Έλληνα πολίτη.

Ακούστε καλά λοιπόν άθλια παπαγαλάκια ...Η δημοσκόπηση της Rass δε δείχνει 4,2% διαφορά του Πασοκ από τη ΝΔ...

Η διαφορά που παρουσιάζει η δημοσκόπηση της εταιρίας Rass είναι
ΚΑΤΩ από 2 μονάδες


(και το ξέρετε καλά εσείς πράσινα παπαγαλάκια ...)


Βγείτε και πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από τα κομματικά ταμεία της Χ.Τρικούπη.Το παράδειγμα του Τσουκάτου δεν σας έχει γίνει μάθημα...ακόμη!

Φιλάκια....!!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ συνέχεια....

2009-06-04T14:28:39.676+03:00

(image)
Παρουσιάζουμε σειρά τοποθετήσεων που έκανε ο εκπρόσωπος και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του Πασοκ κ. Παπακωνσταντίνου κατά την διάρκεια της θητείας του στο ΔΣ του Ο.Τ.Ε (2002-2004).

Φαίνεται λοιπόν στα παρακάτω αποκλειστικά έγγραφα να αναφέρεται στην Ευρυζωνικότητα και τις Νέες Τεχνολογίες.

Τυχαίες οι επισημάνσεις του;

Μήπως φωτογραφίζει συγκεκριμένη εταιρία ;

Μήπως αυτή η εταιρία είναι η Siemens ;

κ. Παπακωνσταντίνου ...πολλές οι συμπτώσεις ! ! !ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

2009-06-04T14:31:18.857+03:00

(image)
Σε λίγο παρουσιάζουμε έγγραφα από τις τοποθετήσεις του κ. Παπακωνσταντίνου στο ΔΣ του Ο.Τ.Ε με θέμα την Ευρυζωνικότητα και τις Νέες Τεχνολογίες.
Για ποια εταιρία άραγε "κόπτεται" ο κ. Παπακωνσταντίνου ;
Πολλές οι συμπτώσεις....για την ψηφιακή Ελλάδα που "οραματίζεται"!Λίγα λόγια ...πολλές εικόνες...

2009-06-04T11:09:01.486+03:00

Είναι γνωστό ότι οι σύμβουλοι του κ. Παπανδρέου προσπαθούν να χτίσουν ένα ανθρώπινο πρόσωπο για λογαριασμό του αρχηγού τους. Και αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση δεν είναι λάθος και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Αποφάσισαν λοιπόν προχθές στην Θεσσαλονίκη να μιλήσει σε μια…στενή παρέα φίλων. Αυτό που λέμε εμείς και μείς! Και για να μην πουν ορισμένοι ότι θέλουμε να προβοκάρουμε τον Αρχηγό (αυτό το κάνει μόνος του δεν χρειάζεται βοήθεια), παρουσιάζουμε ένα σετ φωτογραφιών από τον χώρο που μαζεύτηκαν λίγοι και καλοί φίλοι για να τον ακούσουν στην Συμπρωτεύουσα!
ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ…ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ…

2009-06-04T11:11:04.214+03:00

[...]ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

2009-06-03T15:12:24.850+03:00

(image)
ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ

Χθες αποκαλύψαμε το μυστικό έγγραφο σχετικά με τη πολύκροτη υπόθεση της SIEMENS και τον κ. Καραβέλα. Υποστηρίξαμε ότι τα παιδιά του γνωστού πλέον στην κοινή γνώμη φυγόδικου είχαν ιδρύσει εταιρεία στην οποία ο καλός και συμπονετικός πατέρας μεταβίβασε το χρήμα!

Και για να μην νομίζουν κάποιοι ότι όλα τούτα είναι λόγια του αέρα σας δίνουμε ορισμένα επιπρόσθετα στοιχεία για τον εμπλουτισμό των γνώσεων σας.

Οι επωνυμίες των εταιρειών στις οποίες περιήλθαν τελικώς τα ποσά είναι: CIBLUM SA και LARUTIL SA. Οι αυτές εταιρείες όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες έχουν έδρα την Ουρουγουάη και όχι τον Παναμά όπως αρχικά είχε πληροφορήσει την Πρεσβεία η Υπηρεσία διώξεως ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Η επωνυμία της εταιρείας και η οποία είναι Παναμέζικη και στην οποία ανήκει το διαμέρισμα είναι η: MIDEN DEVELOPMENT SΑ

Τα παιδιά του κ. Καραβέλα, Ρωμύλος, Αλεξία, Χρυσάνθη-Βαλεντίνη και Φοίβη Καρβέλα είναι μέτοχοι αυτών των εταιριών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικαστής Jorge Diaz έχει ήδη στα χέρια του το φάκελο με το αίτημα της δικαστικής συνδρομής και αφού επικοινώνησε με την Πρεσβεία διαμήνυσε ότι εντός των ημερών θα είναι σε θέση να προωθήσει σχετικά έγγραφα της δικογραφίας η οποία βρίσκεται στα χέρια του στο ΥΠΕΞ.Αποκαλυπτικά στοιχεία στο φως για την υπόθεση Καραβέλα

2009-06-02T17:22:06.211+03:00

(φωτογραφία από τηλεοπτικό στιγμιότυπο)Πολύς λόγος γίνεται σήμερα για την σύλληψη των τέκνων του Χ.Καραβέλα από τις Ελληνικές Αρχές.Σύμφωνα με ΑΠΟΡΡΗΤΟ έγγραφο του ΥΠΕΞ και ασφαλής πληροφορίες του NonPaper300 τα τέκνα του κ.Καραβέλα είναι ιδιοκτήτες εταιριών με έδρα τον Παναμά που ο ίδιος είχε συστήσει και είχε μεταβιβάσει ποσό 3 εκ. δολλαρίων. !!!Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δείξουμε πως μόνο τυχαία και άστοχη δεν ήταν η ενέργεια των Ελληνικών δικαστικών Αρχών…Σύμφωνα λοιπόν με ΑΠΟΡΡΗΤΟ έγγραφο του ΥΠΕΞ ο φυγόδικος Χρήστος Καραβέλας δεν φαίνεται να βρίσκεται στην Ουρουγουάη. Ο Χρήστος Καραβέλας εισήλθε στην Ουρουγουάη το Σεπτέμβριο του 2008 προκειμένου να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό. Ως εδώ τίποτα το περίεργο…Στο λογαριασμό αυτό εστάλησαν 3 εκ. δολλάρια. Αποστολέας ήταν η σύζυγος του Μάρθα Καραβέλα.Τα χρήματα απεστάλησαν από την τράπεζα–Bank of Cyprus Public Corporation LTD της Λευκωσίας και τον αριθμό λογαριασμού CY 98002003850000004027850106.Το Μάρτιο του 2009 ο κ. Καράβελας επανήλθε στην Ουρουγουάη και συνέστησε 2 ανώνυμες εταιρίες με έδρα τον Παναμά , στις οποίες μεταβίβασε το ποσό των 3 εκ. ευρώ.Ως ιδιοκτήτες των παραπάνω εταιριών εμφανίζονται τα τέκνα του κ. Καραβέλα και ως πρόεδρος ο γερμανός υπήκοος Oliver Hemmer.Επιπλέον στις εν λόγω εταιρίες εμπλέκεται και βρετανός υπήκοος David Baker.Στο διάστημα παραμονής του στην Ουρουγουάη ο Καραβέλας αγόρασε πολυτελές διαμέρισμα αξίας 500,000 δολλαρίων στη λουτρόπολη Punta Del Este.Το εν λόγω ακίνητο αγοράστηκε σε όνομα Παναμέζικης εταιρίας.Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών ο Χ.Καραβέλας εξήλθε της Ουρουγουάης (Απρίλιος 2009) και δεν φαίνεται έκτοτε να έχει επανέλθει σ’ αυτήν.Αυτές της μέρες έγινε προσπάθεια πωλήσεως του εν λόγω ακινήτου μέσω πληρεξουσίου, την οποία απέτρεψαν οι Ουρουγουανές Αρχές.(πληρεξούσιος είχε οριστεί ουρουγουανός υπήκοος ο οποίος εκλήθη από τον τοπικό δικαστή για κατάθεση.)Τέλος υπάρχει διαβεβαίωση από τις τοπικές αρχές ότι οι καταθέσεις και το ακίνητο που αγόρασε [...]Προς δημοσιογραφικά παπαγαλάκια

2009-05-27T23:37:17.821+03:00

(image)
Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε πολλά από τα υπόγεια και βρώμικα τεκταινόμενα στον δημοσιογραφικό χώρο και στην προσπαθειά μας να προστατεύσουμε το επαγγελμά μας,είχαμε αποφασίσει να μην μιλάμε. Όμως θεωρούμε ότι ...ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Προς αποκατάσταση της
ΑΛΗΘΕΙΑΣ θα λύσουμε την σιωπή μας.

Κάποιοι διέρρεαν από το πρωί ότι υπήρξε συνάντηση Αντώναρου-Πρετεντέρη.
Τέτοια συνάντηση απ` όσο γνωρίζουμε δεν υπήρξε ΠΟΤΕ.

Η σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή που προβλήθηκε στο MEGA, άρχισε ακριβώς στις 5.10 το απόγευμα.
Δεν υπήρξε θέμα προκατασκευασμένων ερωτήσεων, πράγμα που κατάλαβε και ο τελευταίος Έλληνας τηλεθεατής.
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η χυδαία επίθεση στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού από λέσχες, λόμπι, συστήματα και μυστικές υπηρεσίες έχει γίνει αντιληπτή απ`όλους μας.

ΥΓ. Επειδή τα πάντα έχουν και ένα όριο, αναλαμβάνουμε την σαφή δέσμευση ότι ΟΛΑ τα υπόγεια τεκταινόμενα από επαγγελματίες λασπολόγους, παπαγαλάκια, και υποκινούμενους δημοσιογραφικούς ασπάλακες, θα .....βγουν στο άπλετο φως.Δυσαρέσκεια για ΓΑΠ

2009-03-06T13:36:53.754+02:00

(image)
Μείζον ενδοπασοκικό ζήτημα, τη στιγμή αυτή, αποτελεί η μυστική συνάντηση Παπανδρέου με επιχειρηματίες στο σπίτι Τραπεζίτη.

Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ (κυρίως σημιτικοί) είναι έξαλλοι με τον κ.Παπανδρέου αλλά μέμφονται και τη ΝΔ που σιωπά.

Πρόσωπα από το περιβάλλον παρισταμένων αναφέρουν ότι ‘ Ο ..ΓΑΠ στην αρχή τους φάνηκε καλός αλλά με το πέρασμα του χρόνου αποδείχθηκε απογοητευτικός , χαοτικός , άσχετος.’

Η συνάντηση Παπανδρέου– Επιχειρηματιών δημιουργεί πολλά ερωτηματικά….
  • Γιατί πραγματοποιήθηκε μυστικά και όχι θεσμικά ;
  • Πως γίνεται ο κ.Παπανδρέου να πολεμά το σχέδιο ρευστότητας και να συναντάται μυστικά με Τραπεζίτες ;
  • Τι ‘κρυφό’ είπε που δεν θέλει να ακούσουν οι πολίτες ;
  • Ποιο σκοπό υπηρετεί μια μυστική συνάντηση ;
  • Τι ήθελε να δώσει ; Τι ήθελε να πάρει ;
  • Έτσι θα κάνει πράξη τις διακηρύξεις του ενάντια στη διαπλοκή ;
ΥΣ. Πώς να θεωρηθεί σοβαρό ένα κομματικό επιτελείο (και συγκεκριμένα του κ.Παπανδρέου) όταν διαρρέει ψευδώς στα ΜΜΕ δήθεν σημεία και περιεχόμενα της κατ’ ιδίαν συνάντησης του κ.Παπανδρέου με τον Πρωθυπουργό ;Σε επικίνδυνα μονοπάτια βαδίζεις κ. Καρχιμάκη

2009-02-24T13:07:36.496+02:00

(image)

Είναι απολύτως διαπιστωμένο πλέον ότι συνειδητά ή ασυνείδητα (κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις…) ο
βουλευτής-ερευνητής του ΠΑΣΟΚ, έχει καταστεί ο επίσημος καταδότης των εργαζομένων στο δημόσιο και τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα!

Ο βουλευτής-ερευνητής χρησιμοποιώντας όλους εκείνους με …
ελάχιστη συνείδηση, (δηλαδή τον κάθε Πήλιο Γούση που θέλει να εκδικηθεί τους συναδέλφους για να παρέχει υπηρεσίες και πληροφορίες), δίνει τροφή σε κάθε λογής τρομοκρατικές οργανώσεις!
Ναι, διότι
στοχοποιεί πρόσωπα.

Φυσικά δεν αντιλαμβάνεται ότι εάν έλθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία θα γευτεί και αυτός και το κόμμα του την ίδια πίκρα! Δυστυχώς ο τύπος αυτός έχει
παρασύρει και μερικούς ακόμα συναδέλφους του.

Μήπως κάποιος πρέπει να σταματήσει το
πρακτοριλίκι του κ.Καρχιμάκη;
Μήπως έφτασε η ώρα να πάψει να λειτουργεί το
άτυπο γραφείο της ρουφιανιάς που έχει στήσει;

Δύσκολα και επικίνδυνα μονοπάτια
φίλε μου…

Και να μην ξεχνάς ότι οι Γερμανοί μετά τον πόλεμο πρώτα τους χαφιέδες ξεπάστρεψαν.
Έτσι φαντάζομαι θα πράξει και το δικό του κόμμα. Θα τον θέσει στο περιθώριο...Εκτός κάδρου ευθυνών ο κ. Ρουσόπουλος

2008-12-15T20:40:12.904+02:00

(image)
Στη Βουλή σήμερα το κλίμα είχε μια διαφορετική χροιά, κυρίως από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά την έκδοση του πορίσματος όπου αποδίδονται πολιτικές ευθύνες σε βουλευτές και υπουργούς και των δύο μεγάλων κομμάτων, κάποιοι εκ των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος συζητούσαν στους διαδρόμους της Βουλής το μήνυμα που άφησε για την παράταξή τους το εν λόγω πόρισμα.


Έλεγαν λοιπόν για την δικαίωση του Θ.Ρουσόπουλου και την απόδειξη, της μη εμπλοκής του στην υπόθεση του Βατοπαιδίου.

Συγκεκριμένα αυτό που επικρατούσε ως επί το πλείστον στα πηγαδάκια είναι ότι ..."την επόμενη φορά θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην απόδοση των ευθυνών και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα ΜΜΕ."


Μάλιστα παλαιό στέλεχος και πρώην Υπουργός της ΝΔ έλεγε συγκεκριμένα ότι :"
Η ΝΔ αποκαθηλώνει από το κάδρο των ευθυνών τον κ.Ρουσόπουλο και.... πολύ άργησε μάλιστα..." Συμπλήρωσε δε με νόημα σε δημοσιογράφους..."δεν σας παραξενεύει το γεγονός ότι ΠΑΣΟΚ, κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και.....πολλοί άλλοι , ήθελαν τον κ.Ρουσόπουλο έξω από το Μαξίμου; ...Λείπει ο γάτος , χορεύουν τα ποντίκια".....

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι η ΝΔ αποκαθήλωσε τον κ.Ρουσόπουλο από το κάδρο των ευθυνών και πολλοί είναι οι βουλευτές πλέον που τάσσονται ανοικτά υπέρ του και ...εκ του ασφαλούς.
Μόνο η κρατική στο ύψος της.

2008-12-14T20:33:17.026+02:00

(image)

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αυτές τις μέρες , το μήνυμα που αφήνουν οι πολίτες για τους μεγαλοδημοσιογράφους και την ιδιωτική τηλεόραση δεν είναι και το πλέον ενθαρρυντικό.

Μάλλον ο κόσμος αρχίζει και στέφεται σε άλλες μορφές πληροφόρησης και αποστρέφεται την παθογένεια της κατευθυνόμενης και καθόλου ενημερωτικής ιδιωτικής ελληνικής τηλεόρασης.

Θα πρέπει όμως εμείς οι δημοσιογράφοι από την πλευρά μας να αντιδράσουμε και να αποδώσουμε την πραγματική είδηση χωρίς υπερβολές και στρεβλώσεις.

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών οφείλουμε να ομολογήσουμε όπως και όλοι οι πολίτες ότι μόνο η κρατική τηλεόραση τα αποτύπωσε με ψύχραιμη ματιά , δίχως υπερβολές και "δαιμονοποιήσεις."

Καλούμε όλους τους συνάδελφους δημοσιογράφους , ανεξαρτήτου μέσου να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.Η αλήθεια για την κατάθεση Μπασιάκου

2008-12-03T19:52:53.756+02:00

(image) (image) (image)
Κάποιοι σήμερα, με το που τελείωσε η κατάθεση ενώπιον της Εξεταστικής του κ. Μπασιάκου , προσπάθησαν -ερχόμενοι στο περιστύλιο- να ...εμπλέξουν το όνομα του κ. Ρουσόπουλου.

Ψάξαμε το θέμα και σας παρουσιάζουμε το μέρος της κατάθεσης του κ.Μπασιάκου που αφορούσε τον κ. Ρουσόπουλο.

Τα συμπεράσματα δικά σας !


Κάντε κλικ στα έγραφα για την αποκατάσταση της αλήθειας (οι υπογραμμίσεις δικές μας).

Κάποιοι θα πρέπει να ντρέπονται για την "ενημέρωση" των Ελλήνων πολιτών.

Η λασπολογία είχε την τιμητική της σήμερα...