Subscribe: Ringsports Martial Arts
http://www.fayewillow.nl/ifight/vodcast.xml
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Dutch
Tags:
amsterdam  dag  deze  die  dit  dus  ging  ifight  interview  issue  jaar  martial arts  met  naar  nog  tijdens  uit  wat 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Ringsports Martial Arts

Ringsports Martial ArtsiFight, Background information about fighting sports.Copyright: (cc)2006 iFight.eu
 5th NSKO Summercamp (Special Summer Edition)

Fri, 19 Jul 2008 00:00:55 +0100

Vakantie! Geen interview met iemand deze keer. Het was tijd om zelf weer deelnemer te zijn. Wel een filmpje van 4 minuten! Je krijgt een korte impressie van het 5de zomerkamp van de NSKO. We trainden op een prachtig weiland bij het Stayokay hotel in Gorssel. Mijn pak is nog steeds niet schoon vanwege de koeienmest! Wel een geweldig kamp met een zeer goede sfeer en strakke organisatie. Ga snel kijken!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/nskocamp.mov
Mike's Gym Vechtsport Tryout

Wed, 04 Jun 2008 00:00:55 +0100

In Amsterdam stond een interessant evenement op het programma, de Mike's Gym Vechtsport Tryout. Volgens de website was de doelgroep 12 tot 20 jaar maar iedereen was natuurlijk welkom. Kinderen en vechtsport lijken meer en meer een hot item te worden. De organisatoren van deze dag hadden het zichtbaar goed geregeld; veel mensen die hielpen, een strak schema en genoeg deelnemers. In de dojo van Mike's Gym praatten we even na over deze dag.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/mikevechtport.mov
Jodo in Amsterdam

Thu, 01 May 2008 00:00:55 +0100

Tijdens de open dag van budoschool Shin-Shin Bu Ken kwam ik in contact met Fred Quant, een sensei in Jodo. Jodo niet te verwarren met Judo! Jan Kallenbach had de regie over de dag en zorgde ervoor dat ik mooie beelden kon maken van deze prachtige dojo.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/jodo.mov
Worldchampion Takayuki Tsukagoshi

Sat, 05 Apr 2008 00:00:55 +0100

In belgië vond het North Sea Camp 2008 plaats. Een Shinkyokushin karatekamp in Oostende. De trainingen zijn meestal buiten op het strand wat een karateka nog meer 1 doet voelen met de elementen tijdens zware inspanningen. Zelf ben ik zeer te spreken over de organisatie van dit kamp; ze regelen alles tot in de puntjes, accommodatie en eten zijn prima, trainingen zijn afwisselend en in de juiste balans en er is altijd een interessante line-up van instructeurs. Dit jaar kregen ze het voor elkaar om de wereldkampioen als instructeur op het kamp te laten lesgeven. Tijd dus voor een kort interview gemixed met een korte impressie van deze 3 topdagen!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/NorthSeaCamp2008.mov
Master Choi teaching Sippalki

Fri, 07 Mar 2008 00:00:55 +0100

Er zijn heel wat martial arts waarvan ik de naam eerder heb gehoord, maar niet van deze; Sippalki. Net als taekwondo een martial art uit Korea maar dan anders.. In Amsterdam kun je de lessen van master Choi volgen. iFight ging op bezoek en toevallig was de Koreaanse televisiezender EBS ook aanwezig om een documentaire te maken over deze sport. Een paar weken daarvoor had ik al wat filmmateriaal verzameld van een workshop aan leerlingen in het middelbaar onderwijs. Deze beelden zijn ook door het interview heen gemixed. Geniet van deze issue!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/Sippalki.mov
Federatie Oosterse Gevechtskunsten 25-jarig jubileum

Wed, 20 Feb 2008 00:04:55 +0100

Een paar maanden geleden vierde de FOG (Federatie Oosterse Gevechtskunsten) haar 25-jarig jubileum in Rotterdam. Gedurende de dag waren er veel activiteiten. Seminars, lezingen en een internationaal Shinkyokushin Karatetoernooi. Belangrijke personen uit de wereld van de martial arts waren aanwezig. De avond werd afgesloten met spectaculaire demonstraties van de deelnemende organisaties. Hoog niveau dus! De voorzitter van de FOG, Henk Verschuur, was ook aanwezig. Vlak voordat het programma zou beginnen, heb ik een interview buiten het Feyenoordstadion gedaan. Helaas ging er iets mis met de microfoon.... Ik kreeg het niet voor elkaar om het interview nog een keer over te doen. Wellicht wel in de toekomst! Onze nederige excuses voor het werkelijk zeer slechte geluid. De footage van de avond was super en het gesprek met deze humoristische, bevlogen en warme persoonlijkheid maakt dit toch weer tot een speciale issue.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/fog.mov
Padtrainer Thommie Harinck

Sun, 16 Dec 2007 00:05:20 +0100

Iedere vechtsporter maakt in de trainingen gebruik van zijn partner, bokszak of andere hulpmiddelen om zich te verbeteren. Het vasthouden van de kussens lijkt een simpele taak. Wil je padtrainer van bijvoorbeeld Peter Aerts zijn, dan zul je toch het een en ander in huis moeten hebben. Hoe zit dat met padtrainers? Is er een bepaalde techniek of visie? We gingen kijken tijdens een training van Peter Aerts met de beste padtrainer van de wereld; Thommie Harinck.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/Thommieharinck.mov
Tweede interview met Leon

Sat, 01 Dec 2007 00:05:20 +0100

Leon Miedema (ook te zien in Issue #11) moest weer een partij draaien in het Zonnehuis. Het zonnehuis heeft altijd een bijzondere sfeer; publiek is Amsterdam-Noord, luid en enthousiast en de zaal heeft een intieme sfeer. De organisatie van deze editie van Beatdown was dit keer zeer goed geregeld. Leon gaat binnenkort van de C-klasse naar de B-klasse. Dit gevecht moet hij eigenlijk winnen. Zeker van zichzelf. Kijk naar zijn partij en probeer zelf de jury te zijn. En de winnaar is..... (met excuses voor wat kwaliteitsperikelen van de nieuwe camera)


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/miedemarifo.mov
Ted's gevecht op het Katsu Gala

Sat, 19 Jan 2008 00:04:55 +0100

Ted heeft een jaar geleden meegedaan aan een open kampioenschap. Daar verloor hij zijn wedstrijd. Last van zijn scheenbeen etc. Op het Katsu Gala te Winsum verscheen hij weer op het vechterstoneel. Het Katsu Gala is een bijzonder evenement omdat karateka's 1 partij draaien in een ring. Karate speelt zich meestal af op de mat en niet in een ring met muziek, felle lampen etc. Kijk hoe hij het er dit keer vanaf brengt!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/tedsan.mov
Kung Fu in Amsterdam theatre

Sat, 05 Jan 2008 00:05:20 +0100

In Amsterdam kwam ik bij toeval terecht bij het theatergezelschap Cosmic, Made in da Shade. De voorstelling HRMNNH! met als subtitel Kung Fu hossel, werd voorafgegaan door workschops aan middelbare scholieren. De workshops werden gegeven door de acteurs zelf. De laatste issue van dit jaar is een donkere, wat meer artistieke issue geworden. Dat mag ook wel in deze tijd van het jaar! Geniet van deze laatste uitzending van 2007 en tot volgend jaar!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/kungfuhossel.mov
Taiji Festival STN

Fri, 16 Nov 2007 00:05:20 +0100

In Amsterdam hield de stichting Taiji Nederland een taiji festival. Joppe Douwes is een van de drijfveren van dit festival. iFight ging een kijkje nemen bij deze martial art uit China.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/taijifestival.mov
Pinsinchai

Fri, 02 Nov 2007 00:05:20 +0100

In een sportschool in Den Haag was gedurende 2 weken een beroemde thaise vechter op bezoek; Ajarn Burklerk Pinsinchai. Deze topvechter heeft in zijn gloriejaren 177 partijen gedraaid. Van deze 177 partijen heeft hij er 7 verloren die hij in een rematch ook gewonnen heeft. Dat moet een bijzondere vechter zijn. Samen met vrouw en kind trekt hij Europa door en geeft les in sportscholen die hem aanspreken. Sportscholen waar respect voorop staat en min of meer sprake is van een "thaise cultuur". iFight mocht ook een training bijwonen en deed, via een tolk, een interview.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/burklerk.mov
Peter Aerts

Thu, 18 Oct 2007 00:05:20 +0100

Peter Aerts is groot vechter. Al jaren draait hij mee in het K-1 circuit en onlangs heeft hij voor 3 jaar bijgetekend. Hoe kun je zo lang op topniveau mee draaien? iFight ging kijken bij een van zijn trainingen. De training vond plaats bij Kops gym in Amsterdam onder leiding van Jan Plas. Neem een kijkje in deze vechtsportkeuken en luister naar de antwoorden die Peter geeft.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/peteraerts.mov
Mathias Kelderman

Tue, 02 Oct 2007 00:05:20 +0100

1 keer in de 4 jaar vind het wereldkampioenschap karate plaats in Tokyo, Japan. Het is al weer jaren geleden dat een nederlander door kon dringen tot de top van het deelnemersveld. Namens Nederland zullen Mathias Kelderman en Tim Haverkamp op 13 en 14 oktober knokken voor wat ze waard zijn. Hoe is de voorbereiding van Mathias? Hoeveel trainingen per week? We volgenden een training op een vroege zondagochtend in Zutphen. Ted mocht dienen als kanonnenvoer, wat hij een grote eer vond.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/kelderman.mov
Shinkyokushin Hoekscheidsrechter

Tue, 18 Sep 2007 00:05:20 +0100

Tijdens de jubileumviering van de 25-jarige FOG, de federatie oosterse gevechtskunsten, waren er verschillende vechtsport disciplines aanwezig. Een interessante dag met vele kopstukken uit de vechtsportwereld aanwezig. Ook het shinkyokushin karate hield die dag een toernooi voor beginners en gevorderden. Vechters uit alle hoeken van de wereld waren vertegenwoordigd. Op het avondprogramma stonden de finalepartijen waarvan ik er in deze issue 2 zal laten zien. Ook vroeg ik een hoekscheidsrechter even voor de camera. Daarmee start deze uitzending. Ga snel kijken!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/referee.mov
Six Star martial art festival op Texel

Fri, 10 Aug 2007 00:05:20 +0100

Iedereen is wel eens op Texel geweest maar vast niet om vechtsport te beoefenen! Menno Siebenga organiseerde in het eerste weekend van augustus het six star martial arts festival. Een evenement dat het hele weekend in beslag nam en waar verschillende disciplines vertoond werden met grote namen als Sem Schilt en Irma Verhoef. Een bijzonder evenement om eens mee te maken. Met name het onderdeel pootje baden is wel een heel opmerkelijke workshop op een martial arts festival.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/sixstar.mov
Fun with reporter Ted

Fri, 22 Dec 2006 00:05:20 +0100

Ted, onze incidentele reporter, moest 19 november op een shinkyokushintoernooi vechten. Dit had hij 14 jaar niet meer gedaan. We laten zijn pot zien en vragen hem ook nog eens hoe het ging. Extra editie voor de fun dus..


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/ted.mov
Pencak Silat Festival

Fri, 15 Jun 2007 08:15:20 +0100

In Hoofddorp werd voor de tweede keer het seni beladiri festival georganiseerd door Cherry Smith en zijn school satria muda. Op uitnodiging ging ik ernaartoe en filmde ik dit sfeervolle en intieme evenement. Er waren meerdere scholen aanwezig en de zaal was goed gevuld. Het evenement was tot in de puntjes goed geregeld want Cherry had genoeg tijd om ook nog even met me te spreken voor de camera.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/cherrysmith.mov
Karate with Sem Schilt

Thu, 31 May 2007 23:15:20 +0100

Tijdens de springday van de nederlandse shinkyokushin organisatie op Papendal was Sem Schilt (samen met Dave Jonkers) gastdocent. Deze van oorsprong zijnde karateka heeft grote titels behaald, is de beste uit het K-1 circuit en bleek op deze dag ook een echte budoman. Gelukkig mocht ik, terwijl ik zelf meedeed, vrij filmen en hem ook nog een paar vragen stellen! Na afloop was er nog een gevechtstraining waarbij examenkandidaten moesten knokken en moesten enkele breektests uitgevoerd worden. Ook daarvan zijn wat beelden uitgekozen en achter het interview gezet. Geniet ervan!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/semschilt.mov
Shihan Nick da Costa

Fri, 18 May 2007 00:15:20 +0100

Deze week moest ik voor mij werk naar Londen (helemaal niet vervelend). Aangezien ik daardoor mijn eigen training ging missen, leek het me aardig om te kijken of er in Londen een dojo was waar ik een training kon volgen. Tot mijn vreugde vond ik een dojo waar niemand minder dan Shihan Nick da Costa les geeft. Ik stuurde hem een emailtje en kreeg al snel antwoord; Je bent van harte welkom om mee te trainen. Waarom dan niet je camera meenemen en een interview afnemen voor iFight?


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/nickdacosta.mov
Agerbeek Cup

Mon, 30 Apr 2007 00:05:20 +0100

In de Meerkamp in Amstelveen werd de Agerbeek Cup georganiseerd. De karatestijl is shotokan. Nu is deze stijl van karate niet mijn favoriet maar eigenlijk weet ik ook niet zo goed waarom niet. Tijd dus om eens te kijken wat shotokan in huis heeft. Bijzonder aardige mensen ontmoet tijdens dit interclubiale toernooien een goede en strakke organisatie.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/shotokan2.mov
Pencak Silat

Fri, 22 Sep 2006 00:05:20 +0100

Tijdens ons laatste bezoek in Julianadorp werden we aangetrokken door een viertal personen in blauwe pakken! Ze bleken pencak silat te beoefenen! Onze reporter Ted vroeg ze het een en ander maar was vooral zichtbaar onder de indruk van 1 van hun wapens; de golok!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/pencaksilat.mp4
Jan Kallenbach

Sat, 24 Mar 2007 00:05:20 +0100

Jan Kallenbach is een man die budo in- en uitademt. Hij heeft de introductie van alle martial arts en vechtsporten vanaf het begin meegemaakt en gevolgd. Je mag eigenlijk wel spreken van een levende legende. Tijdens mijn opleiding aan de ALO was hij mijn docent zelfverdediging. In de prachtige dojo aan de dr. Meurerlaan in Amsterdam geeft hij nog steeds les in tai-ki-kenpo. Ik woonde een les bij en maakte daar wat beelden van. Na afloop kon ik eindelijk eens in alle rust wat vragen aan hem stellen.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/kallenbach.mov
Kendo; Furuya Cup

Fri, 9 Mar 2007 00:05:20 +0100

In de Emergohal in Amstelveen bezocht ik de Furuya Cup. Deze kendokampioenschappen die alleen voor de jeugd bedoeld zijn, werden alweer voor de 15e keer gehouden. In de afgelopen 4 jaar vroeg een leerling van mij telkens of ik ook eens kwam kijken. Het kwam er niet van. Nu iFight in het leven geroepen is... Je snapt het al. Ik vroeg haar voor de camera en maakte wat beelden van deze bijzondere dag.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/kiwakendo.mov
Promo iFight

Fri, 2 Mar 2007 00:05:00 +0100

Om een heel weinig tijd een indruk te krijgen van wat iFight Vodcast nou precies is, hier een promo (of trailer?). In 24 seconden komen allerlei fragmenten uit de afgelopen 24 afleveringen in mtv-snelheid langsgeflitst. De Quicktimeversie is zo klein dat je m zelfs naar iemand anders kunt emailen!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/promoIfight.mov
Sensei Roel de Lange

Fri, 16 Feb 2007 00:05:00 +0100

Issue #24; Ik vond het nu maar eens tijd om mijn eigen sensei aan de tand te voelen. Degene die mij inspireert om er voor te gaan. Wanneer is hij begonnen? Het is een korte uitzending met een impressie van onze training. Dus als je al een tijdje niets gedaan hebt en je voelt het weer kriebelen, mail ons, kom langs en doe een proefles mee..


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/roeldelange.mov
Amsterdam VS Rotterdam

Fri, 2 Feb 2007 00:05:00 +0100

Issue #23; Amsterdam tegen Rotterdam is altijd een beetje beladen. Een boksgala tussen deze twee steden is dan ook een evenement dat je moet bezoeken. Dit toernooi werd weer eens sinds lange tijd georganiseerd en dus vroeg ik de initiator van dit toernooi, Ton Dunk jr, een en ander en maakte wat beelden van deze avond. Opvallend was dat nog 2 cameraploegen aanwezig waren in het Zonnehuis! Oja, sorry voor het gare geluid. Het was weer behoorlijk improviseren voor mij vanwege ontbrekend materiaal zullen we maar zeggen.. Toch een issue!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/adamrdam.mov
Vechtsporten bij Special Sports

Fri, 19 Jan 2007 00:05:00 +0100

Issue #22; Opvallend tijdens de open dag van Special Sports was dat er maar liefst 6 nieuwe martial arts op het programma stonden! Hier lijkt wel sprake van een fitness center dat verandert in een budocentrum. Ik vroeg aan Bas, onder andere verantwoordelijk voor het vechtsportgedeelte, hoe het zat. Een verrassing was dat ik Gilbert Yvel tegen het lijf liep. Uiteraard moest hij ook nog even voor de camera verschijnen!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/specialsports.mov
Cor Mastwijk Taekwondo

Fri, 12 Jan 2007 00:05:00 +0100

Issue #21; In de krant las ik dat Mastwijk Taekwondoschool een demo ging geven. Cor Mastwijk was mijn eerste vechtsportleraar. Zou hij me nog herkennen? Tijd dus om een issue te besteden aan de man die mij motiveerde om uiteindelijk deze vodcasts te maken!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/mastwijktaekwondo.mov
Shaolin Kemposchool uit Utrecht

Sat, 16 Dec 2006 00:15:00 +0100

Issue #20;Een kemposchool uit Utrecht zocht contact met iFight via de mail. Of we eens langs wilden komen. Ik had wel gehoord van Kempo maar wat het nou precies was? Ik ging een kijkje nemen in de dojo en interviewde de sensei Michel. Door het interview heen heb ik wat beelden uit deze gewone woensdagavondtraining gemonteerd.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/utrechtkempo.mov
2e dan examen voor Aikido met Dennis

Sat, 9 Dec 2006 00:15:00 +0100

Issue #19; Eindelijk een item over aikido. Er zijn heel veel dojo's in Nederland en nog veel meer beoefenaars! Dennis is een vriend en oud-studiegenoot van me. Hij stuurde me een email met de vraag of ik naar zijn examen wilde kijken. Natuurlijk! Op naar Amersfoort dus en na afloop deden we nog een gesprekje voor de camera..


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/dennisg.mov
Aankomend topvechter van Chakuriki?

Sat, 2 Dec 2006 00:30:00 +0100

Issue #18; Tijdens het Muaythai gala in Purmerend (kijk terug in Issue #3) keken we naar het gevecht van Ramzi. Na afloop deed ik een interview met hem. Helaas stond het interview niet op tape. Tijd om het over te doen dus. In de van Hogendorphal was het Victory or Hell gala. Ramzi had er duidelijk zin in. Dit keer stond alles wel op tape!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/ramzi.mov
Honkbalknuppels breken met Koen Scharrenberg

Fri, 25 Nov 2006 00:30:00 +0100

Issue #17; In de pauze van het NK Shinkyokushin jeugd en beginners gaf Koen Scharrenberg een demonstratie door planken en een honkbalknuppel in 3 stukken te schoppen met zijn scheenbeen. Uiteraard stelde we hem vantevoren wat vragen hierover.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/scharrenberg.mov
Kendo kampioen 2006

Fri, 17 Nov 2006 14:00:00 +0100

Issue #16; NK Kendo 2006. Onze reporter Ted ging naar Delft waar het Nederlands Kampioenschap Kendo gehouden werd. Hij vroeg de kersverse kampioen over het puntensysteem en meer...


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/nkkendo2006.mov
Krav Maga is booming

Thu, 9 Nov 2006 14:00:00 +0100

Issue #15; Franklyn Hartkamp is de grote man achter Krav Maga in Nederland. Deze zelfverdedigingsdiscipline is razendsnel aan het groeien. We vroegen aan Franklyn hoe het precies zit.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/kravmaga.mov
Judo tussen ouder en kind

Thu, 2 Nov 2006 14:00:00 +0100

Issue #14; Karel Gietelink is een slimme oude judomeester. Hij heeft als eerste in Nederland ouder/kind-judo geintroduceerd. Eigenlijk is het zelf nog een beetje een kind. Kijk naar deze aardige uitzending!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/gietelink.mov
Commentaar van Eurosport

Fri, 20 Oct 2006 21:00:00 +0100

Issue #13; Fred Royers is de vaste commentator van onder andere fightclub op de maandagavond. We mochten een kijkje nemen in de studio en vroegen hem het hemd van het lijf. Deze man is 1 en al vechtsport


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/fredroyers.mp4
Hanmudo; een koreaanse vechtsport

Fri, 13 Oct 2006 17:00:00 +0100

Issue #12; Nu noord-korea zo slecht in het nieuws staat, lijkt dit opeens een zeer actueel item! Niets is minder waar. Luister naar de philosofie achter deze sport. Menselijker kan niet. In Uden mochten we dan-examens van hanmudo bijwonen. Deelnemers uit heel Europa waren afgetraind hiernaartoe gekomen. De oprichter van deze vechtsport was zelfs over uit Amerika om de examens af te nemen! Totaal blanco zijn we ernaartoe gereden want we hadden geen idee wat Hanmudo was.. We waren zeer onder de indruk van het niveau van de deelnemers! Er zijn honderden technieken die in vaste volgorde getoond moeten worden. Geen sport voor domme jongens dus!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/hanmudo.mp4
Jong talent! Leon Miedema

Fri, 06 Oct 2006 22:00:00 +0100

Issue #11; 15 minuten na afloop van deze wedstrijd bekeek ik de beelden met Leon terug en gaf hij commentaar. Zo krijg je zijn ervaring mee in de beelden en dat maakt het tot een bijzondere uitzending. Het is een muaythaiwedstrijd in het zonnehuis in Amsterdam op een gewone zondagavond. Leon traint elke dag en is kritisch over zijn partij.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/leonmiedema.mp4
Boksen; hot or not?

Sat, 23 Sep 2006 21:00:00 +0100

Issue #10; De laatste uit een serie van drie gaat over boksen. Ik sprak met Tinus Lustig die al 30 jaar bij de bokssport betrokken is. Hij is trainer en zijn neus staat nog recht ook! De bokssport komt weer terug volgens hem!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/boksenjulianadorp.mp4
Pencak Silat

Fri, 22 Sep 2006 00:40:00 +0100

Issue #9; Tijdens de Demo van onze laatste vodcast werd ons oog aangetrokken door een viertal personen in blauwe kostuums. Ook in Julianadorp bleek een pencak silat groep actief. Onze reporter Ted vroeg ze het een en ander. Hij was erg onder de indruk van 1 wapen, de golok...


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/pencaksilat.mp4
Demo Budocentrum Julianadorp

Sat, 15 Sep 2006 22:21:00 +0100

Issue #8; We bezochten het noordhollandse plaatsje "Julianadorp" en keken naar een Demo van allerlei martial arts in het aldaar gelegen budocentrum. We vroegen Paul Jansen enkele vragen.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/pauljansen.mp4
Interview with Jon Bluming

Sat, 9 Sep 2006 21:21:00 +0100

Issue #7; Ifight ging thuis op bezoek bij Jon Bluming. In de vechtsport een icoon en levende legende. Kijk en luister naar zijn interessante verhaal!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/jonbluming1.mp4
Fightalk.nl

Tue, 25 Aug 2006 19:21:00 +0100

Issue #6; Een interview met Robbie van Fighttalk.nl. Deze jonge vechtsporter heeft al aardig wat dingen gedaan en is nog meer van plan!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/iFightvodcast6.mp4
Kwakoe Festival 2006

Tue, 18 Aug 2006 12:21:00 +0100

Issue #5; We zijn gaan kijken op het kwakoe festival in Amsterdam omdat er een open lucht muaythai gala ging plaatsvinden. De programma manager kreeg een paar vragen van ons.


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/kwakoe.mp4
Remy Bonjasky

Tue, 15 Aug 2006 12:28:00 +0100

Issue #4; Interview met Remy Bonjasky, een topper binnen het vechtsportcircuit. Hij gaf een workshop en wij waren erbij! Na de training stelde onze verslaggever Ted hem een paar korte vragen. Helaas wist hij nog niet dat een microfoon op een monde gericht moest worden...


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/RemyBonjasky.mp4
Open lucht muaythai gala Purmerend

Tue, 7 Aug 2006 12:21:00 +0100

Issue #3; Purmerend is een klein stadje met toch wel 80.000 inwoners! Cees van de Velde organiseerde een open lucht muaythai gala. Helaas kwam de regen erg vroeg..


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/purmerend250606.mp4
Mr. Niiho

Tue, 6 Aug 2006 12:21:00 +0100

Issue #2; Deze seminar met mr. Niiho (shinkyokushin karateka) uit Japan was erg interessant. Leuke technische aspecten. Helaas sprak hij geen woord engels dus waren er nog andere japanners om mijn vragen te vertalen!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/niiho.mp4
Beat Down

Tue, 5 Aug 2006 12:21:00 +0100

Issue #1; Muaythai gala; Beat Down. De allereerste vodcast is opgenomen in het Zonnehuis in Amsterdam. Leon Miedema moest een partij vechten dus ik nam mijn camera mee. De partij van leon is uiteindelijk niet in de video gemonteerd maar we beginnen wel met een gruwelijk snelle knockout door trap op kin!


Media Files:
http://media.libsyn.com/media/ifight/beatdown062006.mp4