Subscribe: campingdisco
http://djcampingdisco.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Dutch
Tags:
als  daar  deze  die  dit  don  dus  geen  hier  listen load  listen  load  love  met  music  naar  nog  uit  weer  wij 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: campingdisco

campingdiscoLiefhebbers, Lowlanders, Lotgenoten, welkom (terug)! Op Campingdisco, vind en hoor je verse, verrassende, verwarrende en verrukkelijke muziek (& bananensorbets). Doe er je voordeel mee, want straks hoor je ze op een LLReunion bij jou om de hoek. En afUpdated: 2015-09-16T19:44:03.080+02:00

 COMPLET

2008-08-19T03:00:17.714+02:00

(image) Over stoppen gesproken...
CAMPINGDISCO IS CLOSED!
Permanent. Punt. Uit. Tip-tap-top, de vieze plaatjes waren op. En m'n vrije tijd al helemaal. Leuk, zo'n hobby, maar er is nog meer te doen. In het leven, zeg maar... Dus ik dank u allen voor de aandacht en het trouwe bezoek, het was mij zeer dierbaar! Overigens laat ik u niet volledig met lege handen achter, want vanaf nu kunt u terecht op:
SONIC RECREATION!
Dat is net zoiets als dit, maar dan anders. Hoe anders? Zó anders: u vindt er nog steeds downloadbare tipski's en home made artwork; echter niet langer dagelijks, maar wekelijks, zo ongeveer. En zónder al dat geouwehoer van your's truly (joehoe); dat begreep echt niemand meer. Is niet meer nodig bovendien, want een set handzame pictogrammen wijst de weg. Hoop dat u de weg ook weet te vinden.
(CLICK...).
Dit was Campingdisco. Saluti.HAPPY END

2008-08-19T03:02:05.465+02:00

(image) Zoww..., tijd voor een Recap of Paradise. Wat was het fijn! Wat was het weer ge-wel-dig. Maar dan ook alles. Van het allereerste begin tot het zoeperzoete eind!
Het weerzien, het weer, de sfeer, de moezika, de hill, het kriskrassen, het zoeken, het vinden, het vlinderen, het gesmokkel, het gesmikkel, de eendracht, het individualisme, de grote-mensen-fietsen, de Riviera, veld H, 5 minuten douchen - drie minuten bibberen, het ontbijt, de tentritsen, de voetmassage, de zorg, de zorgeloosheid, de dikke buiken, de debutanten, de recidivisten..., JULLIE ALLEMAAL!
Al met al een ideale finale van mijn LL-avontuur. Want ja, hier stopt het voor mij. Het Polderparadijs was, is en blijft de mooiste 3 Days Off ter wereld, maar ik heb het boek uit... LL08 was het uitgelezen laatste hoofdstuk; zéér bevredigend, een heerlijk happy end!
Dankzij jullie.

En ik wil graag nog even wijzen op artikel 1 lid A van de oprichtingsstatuten van de LLReunion:
"LL-veteranen hebben levenslang recht op een uitnodiging voor LLReunions en spin off-bijeenkomsten; inclusief routebeschrijving, overnachting, catering en véél liefde."
Dus Friesland, kom maar door met die datum!

Tot slot - met véél gevoel voor drama - mik ik hieronder de moeder aller LL-songs over de schutting; in de 'extra extended version' natuurlijk. C'est toutes. Boys & Grrrrrls, THNX A MILLION!

LISTEN&LOAD: Bro Hymn - Pennywise
INFO: LL7 reacties

2008-08-18T17:11:12.882+02:00

(image)0 reacties

2008-08-15T11:54:32.366+02:00

(image)Vól op de poffer!

2008-08-14T01:15:48.555+02:00

(image) Laatste oefening van de dag is ook de zwaarste: Knock out van The Shoes in de 80Kids-riemiks. De titel doet het al vermoeden..., want dit gaat inderdaad keihard van KABOEMSKI! Vergeleken bij dit beest zijn de eerdere opwarmertjes van Cosmo en Rex zo ongeveer van het niveau peuterspeelzaalpop. Niet zozeer in termen van kwaliteit, maar wél in termen van bruut geweld. En dat hadden we kunnen weten, met de 80Kidz aan boord. Vergeten? Klik dan hier en hier. Onthouden? Dán zal het geen verrassing zijn dat de Japanse Kidz deze rauwe track van The Shoes in al z'n voegen laat kraken.

...als een tornado...

Waanzinnig. Cut-up-rave-rock-electro, die als een tornado over de dansvloer trekt en alles wat op z'n weg komt ogenblikkellijk vernietigt. Of, om in het pugilistenjargon te blijven: een gruwelijke harde knal voor je kanis! Als dát geen opmaat naar polderplezier is, weet ik 't ook niet meer...

LISTEN&LOAD: Knock Out (80Kidz Remix) - The Shoes
INFO: 80Kidz op Myspaceblijven bewegen

2008-08-13T22:58:05.913+02:00

(image) De tweede helft van de LL-warming up wordt verzorgd door DE DOG; Sexy Rexy himself. Nog maar kort geleden in dit theater te zien met de M.A.N.D.Y.-miks van Prototype, nú met nieuw materiaal. En dat is I Can See You, Can You See Me, afkomstig van de online radioshows die Fikkie met regelmaat over de schutting mikt (check z'n site). See you/See me is in elk geval een perfecte plaat om de party-spieren alvast te rekken en te strekken. Mede dankzij de knetterende climax halverwege. En het schijnt ook nog een mash up te zijn, maar waarvan weet ik dan weer niet. Onbelangrijk ook; snel vergeten, nóg sneller luisteron!

LISTEN&LOAD: I Can See You, Can You See Me - Rex the Dog
INFO: Rex on the WexTIMING!

2008-08-13T22:11:19.084+02:00

(image) Zo, le ticket voor le LL is in le pocket! Precies op tijd. Naja, ruim op tijd eigenlijk; dat kan láter volgend jaar. Enniewees, blij dat 'ie binnen is. En daarom hieronder een exotische riemiks van de zéér ontoepasselijk getitelde Cosmo Vitelli-track Delayer. Opwindend plaatje, éxtraspeciaal voor percussie-people. De knoppendraaiers van Quiet Village (weetjenogwel?) hebben namelijk de gehele slagwerkwinkel leeggekocht. Dus dans op die dolende drums; bietje warmdraaien kan nooit kwaad...

LISTEN&LOAD: Delayer (Quiet Village remix) - Cosmo Vitelli
INFO: Cosmo in (My)spaceKAN NIET OP

2008-08-12T01:14:44.559+02:00

(image) Na Music Go Music hoor je hier nóg een pretletter uit het pop-paradijs! Da's dus double fun; en als je soortgenoot Datarock meerekent zelfs triple fun! Verantwoordelijk voor dat feest is het kansloos getitelde d3NdRON. Neen, er is niets mis met mijn toetsenbord (en met uw ogen evenmin); zo heten ze, ja... d3NdRON. Maar goed, laten we geen energie verspillen aan de dieperliggende boodschap van de bandnaam. Veel belangrijker is hun geglazuurde koffer van Don't Stop Believing. Het origineel is van Journey: een extreem radiovriendelijke act uit de U. S. of A., dat eind jaren 70/begin jaren tachtig hits aaneen reeg. En d3NdRON strooit daar dus doodleuk nog een dikke laag poedersuiker overheen! Wij happen toe hoorrrrrrr. Dan maar gaatjes.

LISTEN&LOAD: Don't Stop Believing - d3NdRON
INFO: d3NdRONWWWTwee omgevallen platenkasten!

2008-08-11T23:54:46.413+02:00

(image) Het belang van en de behoefte aan 'popmuziek als pretfabriek' werd nog niet eens zo lang geleden al uitgebreid gehuldigd; daaro, naar aanleiding van een poosting over Datarock. Staat u ons s.v.p. een herhaling van zetten toe, want exact dezelfde argumenten zijn van toepassing op de novelty act Music Go Music. Met ondergaand aangeboden Light of Love en Reach Out serveren ze twee superieure confetti-kanonnen; een retro-duo van heb ik jou daar! Druipend van de nostalgie. Light of Love is Abba in de gloria en Reach out klinkt als Led Zeppelin in een tekenfilm. Artistieke relevantie nul, fun factor zes-en-tachtig!

LISTEN&LOAD:
Reach Out - Music Go Music
Light of Love - Music Go Music
INFO: Music Go Music Go Myspacesin-sin situatie

2008-08-11T22:50:38.292+02:00

(image) Bijna vergeten. Afgelopen wedding weekend zagen wij tussen alle emotie door zelfs nog kans om een mikske het licht te laten zien. Hier, beneden. Sound of Sin heet 'ie. En dát werpt dan weer de vraag op: WAAROM? 'Dit is al zo'n oversekste site', hoor ik u denken en... dat is waar! Voila, meteen ook de 'waarom-vraag' beantwoord. Dáárom dus. Want is er een beter umfeld denkbaar voor tachtig minuten zinnelijke electronica? Is dit eigenlijk niet het juiste nest voor een verzameling broeierige bieten? Juste.

...zeg maar een geméne miks...

De pay off van deze miks is niet voor niets 'Skin Deep Dance Delight'. Sound of Sin is een echte teaser, zeg maar een geméne miks. Opgebouwd uit skindippers, sluipmoordenaars en meer van het spul dat in onze kringen ook wel als 'goor' gelabeld wordt; platen die je verleiden en daar de tijd voor nemen. Stuk voor stuk afkomstig uit de periferie van mean minimal, tickling techno en hot house. Zinneprikkelend, ja...

LISTEN&LOAD: Sound of Sin (Skin Deep Dance Delight by DJ Camping)
Picture-klikken voor BIG tracklist en HUGE artworkOmgevallen platenkast

2008-08-11T22:12:32.808+02:00

(image) Volgens bronnen op het web put het Deense collectief Speaker Bite Me haar inspiratie uit ongeveer vier decennia popgeschiedenis. Poehpoeh..., ambitieus! Probeer maar eens veertig jaar moderne muziek in een liedje te proppen. Dat kan twee dingen opleveren: óf het wordt afschrikwekkend óf het wordt afschuwlijk afschrikwekkend. Gelukkig is de internet-info allemaal erg overdreven -en vermoedelijk nooit zo letterlijk bedoeld. Nee, wij kunnen veel meer met een andere van Het Net gesnoepte kwalificatie van SBM. 'Kate Bush meets Pink Floyd' luidde die duiding; naar aanleiding van hun song Teach Me Tiger. Ja, daar kunnen we in meegaan (met een béétje goede wil). Los daarvan is het overigens gewoon een hele lekkere plaat, die ondergaand ook nog eens voor de dansvloer is geprepareerd. Everybody happy!?

LISTEN&LOAD: Teach Me Tiger (SuperTroels remix) - Speaker Bite Me
INFO: SBM on the WWWzegt het voort

2008-08-11T21:44:26.914+02:00

(image) Dat Matthew Sweet één van onze all time favo pop-componisten is, wist u misschien wel (Sjoemp sowieso!) en zoniet, dan weet u dat bij deze. Beetje een anti-held, die Sweet. Verwacht van de Yank namelijk geen aardverschuivende moezikale innovatie of euforische dansvloerkrakers. Daarvoor is mister Matthew niet op aarde gezet. Nope, zijn missie is het bewaken (en laten voortleven) van het liedjes-erfgoed. Sweet is de archivaris van compacte sonische vertellingen; voor romantische zielen en song-suckers. En dát zullen wij hier op de camping natuurlijk altijd blijven, ondanks alle bieten. Zéker zolang er zulke zalige jinglejangle-pop als ondergaande Sunshine Eyes wordt gemaakt. Erg mooi. En horen we op de achtergrond niet toevallig het gouden keeltje van Bangles-babe Susannah Hoffs; met wie Sweet ook op onze recente knuffelmiks figureerde? Jawel. Da's nóg een reden om NU de download-duim te activeren!

LISTEN&LOAD: Sunshine Eyes - Matthew Sweet
INFO: SWWWEETLANGS DE LINE

2008-08-10T19:00:29.479+02:00

(image) Pas nog hoorden we house-legende Kevin Saunderson als riemikser van de The Presets; hier is de dansvernieuwer zelf aan de beurt. En wát voor een beurt! Onze enige echte Joris Voorn tekende voor een bijkans adrenaline-spugende bewerking van Saunderson's technomonster Bassline. GOUD! Púúr goud. Mik déze op de decks en elke vloer vat spontaan vlam. On-weer-staan-baar goed. Believe.

LISTEN&LOAD: Bassline (Joris Voorn 2007 Mix) - Kevin Saunderson
INFO: saundersonthewebM&W

2008-08-09T21:17:41.606+02:00

(image) Ja! Twee keer zelfs. Vol overtuiging, vol liefde! Met andere woorden. DQ en Juapo zijn man und wife. Bless them. Waan-zin-ni-ge wedding overigens. Perfect, in alles. Voor het Love Duo deze romantische vloedgolf van Imogen Heap (remember?). LOVE YOU!

LISTEN&LOAD: Not Now, But Soon - Imogen Heap
INFO: Imogen Heap op het WebSecond Set

2008-08-09T18:55:59.095+02:00

(image) Dan ook maar meteen Bewijsstuk B: nóg een Presets-track, nóg een riemiks en nóg een kraker van een knoppendraaier. 'Tis Talk Like That in een bewerking van de dance-dissidenten uit Schotland. Si, de ons zo dierbare Optimo-posse! Oortjes gespits dus, want het resultaat van hun re-rub is fantastisch. Vooral de opwindende percussie maakt van deze miks een dwaas en zéér dansbaar feestbeest.

LISTEN&LOAD: Talk Like That (An Optimo (Espacio) Mix) - The Presets
INFO: The Presets on MyspaceHypie en Hypie

2008-08-09T18:23:52.049+02:00

(image) De hype-hongerige music press uit de UK heeft in The Presets een nieuwe slachtoffer gevonden. Bij zo'n beetje alles wat de Australiers momenteel doen, wordt spontaan de wave ingezet. Enigszins vergelijkbaar met de Klaxons vorig jaar. Ook zij konden maanden niet normaal zitten, vanwege de vele veren die in hun bipsen werden gestoken. Maar of The Presets het erg vinden, valt te betwijfelen. Bovendien is het dik verdiend. Hun electronische outings op het snijvlak van pop en dance fonkelen van frisheid en fantasie.

...in rijen van tien!...

Terechte hype dus. En zoals u weet: als er ergens een hype is, zijn de knoppendraaiers nooit ver weg. Dús was deze beroepsgroep er weer als de kippen bij om hun riemiks-diensten aan te bieden. In rijen van tien! The Presets konden cherrypicken en dat deden ze goed. Ze plukten er de allerbesten tussen uit. Zoals house-veteraan Kevin Saunderson, die This Boy's In Love in een broeierige triphopper veranderde. Check down below. BEAUTY!

LISTEN&LOAD: This Boy's In Love (Kevin Saunderson Remix) - The Presets
INFO: Presets on the netssloomdroom

2008-08-09T17:43:16.762+02:00

(image) Lovelock komt uit New York. Uhm... Punt. Meer vertelt de Myspace-page eigenlijk niet over de maker(s) van ondergaande prachtplaat Don't turn away from love. Laat de aandacht vooral naar de moezika uitgaan, lijkt de onderliggende boodschap; en dat onderschrijven we van harte. Don't turn away from love is een weelderige en wiegende slow-popper, tot de rand toe gevuld met emotie en drama. Vol eighties echo's maar toch ook weer helemaal nu. Tikkie Schnausserig ook. Héél mooi! Heel mooi... Deze aangrijpende en meeslepende schoonheid is zondermeer een medaillekandidaat voor de Nul Acht Olympics.

LISTEN&LOAD: Don't turn away from love - Lovelock
INFO: Lovelock Dot Komwie van de drie

2008-08-08T02:10:17.637+02:00

(image) Wanneer we hier op de camping iets heul mooi vinden dan bestaat er geen overdaad. Laat staan dat overdaad schaadt. Neen, als wij iets heul mooi vinden, dan blijven we u ermee stalken. Daar zijn veel voorbeelden van, maar dat is kortelings nog uitvoerig behandeld. Ga ik nu dus niet nog eens dunnetjes overdoen. Nope, metéén door naar numero drei van 3 Tage Wach (klikkeroni voor 1 en 2). Hoor hoe het Luetzenkirchen-kanon in de Saint Pauli-riemiks richting Rave afdrijft. En wéér vinden we 'm geweldig!

LISTEN&LOAD: 3 Tage Wach (Saint Pauli RMX) - Luetzenkirchen
INFO: Luetzenspaceinvasion

2008-08-07T20:46:54.441+02:00

(image) Picture yourself in de verlenging van een Reunion, ergens 'up north' of zo. Je lichaam begint langzaam met de witte vlag te wapperen, maar je geest wil daar nog niets van weten. Die eist prikkeling, diepgang, uitdaging, verwondering... Kiek, dán dirigeer je déze in de decks! Roar van Patrice Baumel: een genadeloos gemene, zeg maar gerust gore plaat, die de derde helft naar ongekende hoogten tilt. Yep, 'tis er zo-eentje. Een heuse sluipmoordenaar. Je ziet 'm niet, maar je voelt 'm wél.

...als bacillen bijna...

De sound van Roar is sinister. Verwarrend ook. Klinkt als kortsluiting, gek genoeg. Baumel's buzzende bieten kruipen ongemerkt naar binnen. Als bacillen bijna. Allemaal op weg naar je innerlijke cockpit, daar waar je zenuwstelsel wordt bestuurd. En eenmaal aangekomen, nemen ze de controle over; die voelde u al aankomen. Nu alleen nog binnen voelen komen! Ergens 'up north' wellicht...?

LISTEN&LOAD: Roar - Patrice Baumel
INFO: Baumel op het netNoorse Bluf

2008-08-07T20:47:41.980+02:00

(image) Pop is plezier. Pop is pret. Pop is entertainment Theater misschien zelfs. Afhankelijk van hoe je je humeur hebt afgesteld, kun je het hiermee eens of oneens zijn; of gedeeltelijk eens (da's dan antwoord C). Geen mening mag dan weer niet. Maar goed, terzake: het Noorse Datarock is een brigade die bovenstaande filosofie van harte onderschrijft. En in de praktijk brengt! Met de Fafafa-song bijvoorbeeld. U weet wel; da's de campingfavo die hier al in meer dan één gedaante uw kant op werd geduwd (en dankzij Riton zelfs tot classic promoveerde). Ondergaand doet Datarock opnieuw een dikke duit in dat zakje. De Morgan Z-riemiks van Princess is namelijk larger than life. Patserig, rumoerig, onbeschoft, luidruchtig, overdreven, schaamteloos..., maar ook ongemeen leuk en likkebaardend lekker. Pipo-pop, we like!

LISTEN&LOAD: Princess (Morgan Z remix) - Datarock
INFO: Datarock Dot KomNog wel even 'ja' zeggen natuurlijk...

2008-08-07T18:22:55.770+02:00

(image) Voordat vrijdag de proficiat-parade zich in beweging zet, zeggen wij gewoon nu al gefeliciflapstaart tegen de soon-to-be-man-and-wife-Reunisten Diekjoe und Juapo. En dat doen wij - hoe kan het ook anders? - aan de hand van een mikske. Éven overwogen we er een soft focus zwijmel-ding van te maken, maar die optie werd eigenlijk ogenblikkelijk weer geschrapt. Zou namelijk geen recht doen aan ons rockende Love Duo; die maken geen walsjes door de ballroom, die denderen over de dancefloor! Of door het dak, als het even kan. Nou..., dat kán. Deze Electric Wedding Miks is er zelfs speciaal voor gemaakt. Tachtig minuten vol fun-voer van vandaag en morgen (en een beetje gisteren). Zodat onze lieve LL'ers hun leven lang samen uit hun pannetjes party-en kunnen. En vanzelfsprekend hebben we er nog een paar slowers tussen gestopt. Moet óók gebeuren, bij die newly weds. LIEFS en GELUK, van iedereen hier op de camping!

LISTEN&LOAD: DJ Camping's ELECTRIC WEDDING miks
Klikken voor full screen artwork en tracklistLOOD

2008-08-07T02:14:41.710+02:00

(image) Heb nu toch een track... Cosmo Afro Pan van Lil Tony; klinkt exotisch, maar made in IJsland. Nou, dan verklaren wij IJsland bij deze als briljant, want Cosmo Afro Pan is een megamassieve, magisch mooie plaat. Een soort handgespeelde techno van het superzwaarste soort. Lil Tony tracteert ons op een uiterst onderscheidende benadering van dance; eentje zoals we 'm nooit eerder hoorden. Dat maakt het moeilijk - zo niet onmogelijk - om deze plaat te duiden, maar desalniettemin een poging: Cosmo Afro Pan zou de liefdesbaby kunnen zijn van Ame's stoomboot Enoi en Yello's klassieker The Race. Zoiets, ja. Totally anders, totally exciting ook. Wij vinden 'm in elk geval GE-WEL-DIG en zijn erg benieuwd naar wat joe er van vindt. Votes?

LISTEN&LOAD: Cosmo Afro Pan - Lil Tony
INFO: Tony on MyspaceFred met z'n pretsigaret

2008-08-05T23:28:05.786+02:00

(image) Ahoea! Tijdloze track, deze soulswayer annex psychelic rocker van lang gelee; ware het niet dat 'ie uit Nul Zeven stamt. Hoe dan ook, dit is moezika waarbij het eigenlijk bij wet verplicht zou moeten zijn om een toeter van een joint in je mondhoek te laten bengelen. In de maat dan he... Klaar voor? Hier is Fred Cherry's Bus Ride To The Zoo.
DOPE DUS.

LISTEN&LOAD: Bus Ride To The Zoo - Fred Cherry
INFO: FRED on the NETgevaar op de weg

2008-08-05T20:33:40.597+02:00

(image) Nee, we hebben geen aandelen in Yuksek (hoewel het aantal poostings dat dit jaar aan hem is besteed anders doet vermoeden). En ja, we kunnen ons voorstellen dat er een zekere Yuksek-moeheid op de loer ligt (of misschien is het zelfs al zover). Maar toch…, we kunnen, én willen, er niet om heen: deze Franse Boy Wonder is DE BOM! Hier op de camping slaan we hem momenteel hoger aan dan Justice, Soulwax of Digitalism –to name a few.

...dat néémt ‘ie in elk geval...

Of ‘ie nou van rechts komt of niet; op de kruising tussen rock, rave, techno en electro heeft Yuksek altijd voorrang. Nou ja…, dat néémt ‘ie in elk geval. Anders duwt ‘ie je gewoon opzij, met z’n scheermes-scherpe-in-your-face-scheurijzers. En niet alleen met gebruik van geweld! Non, Yuksek’s trax zijn óók compositorisch van onalledaags hoog niveau. Neem bijvoorbeeld deze riemiks van de Klanguage-plaat This is me: rechtdoor en bochtig tegelijk (…) Naja, geloel natuurlijk. PLAY LOUD, dan kom je er wel achter.

LISTEN&LOAD: This is me (Yuksek remix) - Klanguage
INFO: Klanguage op MyspaceGeen gefake!

2008-08-05T05:25:24.495+02:00

(image) Voici FEEL IT, DON'T FOOL IT! Een nieuwe Campingmiks, vers van de BBQ. Dus pasterop: éérst blazen, dan pas bijten! Alhoewel... 'Hoe heter hoe beter', zeggen wij altijd, dussssss..., tast toe. Behalve heel lekker is dat ook nog eens heel nuttig. FEEL IT, DON'T FOOL IT! brengt je namelijk in no time in de LL-mood (mocht je daar nog niet in zitten). Niet eens omdat deze miks nou zoveel overeenkomsten met het blokkenschema vertoont. Neen, 'tis de feel en de flow. Die cocktail van opwinding en adrenaline; het gevoel dat je lééft. Yep, op die knoppen drukt dit ding. En dat is dan weer te danken aan een aantal gerespecteerde gangmakers, waaronder Chemical Brothers, Yuksek, Digitalism, Das Pop en Gui Boratto. Samen met een roedel jonge honden (zoals Rafale, Dusty Kid, en Datarock) kietelen ze je daar waar je 't wilt. Dáár ja! FEEL IT, DON'T FOOL IT!

LISTEN&LOAD: FEEL IT, DON'T FOOL IT! (Mixed by DJ Camping)
CLIC PIC 4 BIG ART & TRX