Subscribe: Mp3 Shqip
http://shqip-muzik-mp3.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
Added By: mesol Feedage Grade B rated
Language: Albanian
Tags:
dhe të  dhe  edhe  janë të  janë  lajme shqip  lajme  mund  nga  një  nuk  në mënyrë    për    radio  shqip   
Rate this Feed
Rating: 5 starRating: 5 starRating: 5 starRating: 5 starRating: 5 star
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Mp3 Shqip

The AlbaniaxShkarko Mp3 dhe Muzik Shqip falas! Ne ju sherbejm me filma, nga historija e Shqiptarve.Last Build Date: Sat, 29 Jul 2017 09:24:39 +0000

 Levizja Vetevendosje - Serbia nuk kalon në Merdarë

Sat, 14 Jan 2012 17:20:00 +0000

Shikoni video klipin te ingjizuar nga protestat e sotshme ne 14.01.2012 persepari!


allowfullscreen="" frameborder="0" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/tUQl7f0CQ_w" width="560">


Si mund ta  beje policija ket ne nje proteste Paqesore te levizjes Vetevendosje? Edhe jam i sigurt, qe kjo sesht e vetmja qka ka ndodh sot / dhe do ndodhe.

Gjithashtu
Vedat Xhymshiti, nje fotograph kosovar, e ka postuar qe esht attakuar prej policin e Kosoves, apo ma sakt the "Kosovo Police special unit forces", duke fotografuar policet tu i be aktionet.

Esht bere "dasma e anarkis" ne Kosoven veriour sic thot Kadrija, "duke bllokur dy pikat kufitare qe as Qeveria Thaqi as Kfor e As Eulex nuk reagojn dhe tolerohet edhe krimi i organizuar.

ncnc, aq injorant Hashim Krimineli dhe kompanija tjeter, qe behet KUNDER popullit e vet.
Nuk ma merr mendja, sic mund te ri-votohet partija DPK.

Qka do thote Ibrahim Rugova ne ket qeshtje?
Qka do bente Adem Jashari?
Qka do mendonte Skenderbeu i madh?

Lajme Shqip

Mon, 18 Jul 2011 18:56:00 +0000

Lajme Termi është shumica e mesazhit dhe është përdorur gjithashtu për të rregullisht të transmetuar në radio dhe televizion. Shpesh ata janë të vendosur së bashku nën një seksion të veçantë në gazeta dhe në portaleve online. Pothuajse të gjitha stacionet - me disa përjashtime në fazën fillestare e transmetimit dhe medias në historinë e kohëve të fundit përveç - mesazhet shkëlqejë. Ato zakonisht ofrojnë orë të plotë në mes të 2 dhe 15 minuta të gjatë për politikë, ekonomi, shëndetin, hulumtim, kulturës dhe sportit dhe janë zakonisht në një parashikimi i motit, dhe radio, të pajisur me shenjat e trafikut. Mesazhet duhet të jetë paraqitet si neutrale dhe objektive të jetë e mundur dhe të ndahen në mënyrë të qartë në mënyrë që të lejojnë shikuesit klasifikimin e tyre të komenteve. Zgjedhja e mesazheve të rëndësishme do të zhvillohet në redaksi.PërmbajtjeRadi Television LetërsiShih edheLidhje të jashtmeLidhje të jashtmeRadio ShqipMesazhet kanë formuar të kuptuarit të vetë-kritikë e radio si një medium të shpërndarjes së shpejtë të informacionit. Kjo pronë ka shpërndarjen e shpejtë të informacionit në lidhje me karakterin argëtuese e zhvillimit lejon radios për mjetet e komunikimit masiv.Radio mesazhe janë transmetuar në format e programit audible, në të dy pronat - aplikojnë - informacion të shpejtë dhe argëtim. Trajtoni ato zakonisht çështjet e Lajme Shqip në radio me vlera të reja, çfarë mund të thotë edhe përmbajtjen dhe kohën. Kjo është, ata e marrin me përmbajtje që nuk dihet ende, ose të raportohet për ngjarjet ose deklarata që janë kthyer nga disa minuta në ditë. Në gati 80 vjet të historisë radio gjermane këtë kërkesë gazetaresk të lajmeve Shqip në radio ka mbetur konstante.Mesazhet duhet të jenë objektive, të përmbajë edhe asnje subkoshiencës që përfaqësojnë shoqërinë, politikën dhe çështjet botërore të balancuar, nuk qëndron përhapur qëllimisht dhe të formulohen në mënyrë të qartë.Ndërsa elemente të tjera të programit kanë ndryshuar në mënyrë drastike gjatë dekadave, disa shtuar rishtazi, ndërsa të tjerët janë zhdukur, merr të Kërkimit Komunikimit Masiv për qëndrueshmëri relative Lajme Shqip historike. Megjithatë, shikuar lajmet që nga fundi i viteve 1990 për të bërë kërkesat e programeve të orientuara grupit të synuar, në krahasim me, për shembull, Lajme Shqip rajonale të orientuara (kombëtar e lajmeve) dhe të marrin në konsideratë për vlerën e një mesazh bisedë. Mesazhe që janë të bazuara fort në vlerën e bisedës dhe të interesave të njeriut (Interesat e njeriut), janë të njohur edhe si Lajme Shqip tabloid.Mesazhet konvencionale radio janë paraqitur në monolog. Një folës vetëm lexon çdo mesazh. Se si janë organizuar, është shumë e ndryshme. Shpesh, motit dhe raportet e trafikut në fund të një misioni. Ajo gjithashtu mund të transmetojnë titujt janë bërë përpara. Ose ajo mund të përmblidhet në fund të lajmeve përsëri së shpejti.Lajme moderne Shqip radio, si në kanalet e pastër lajmi i transmetuesit të shërbimit publik (për shembull, Lajme dhe Radio B5 Info) dhe shumë informacione të orientuar kanalet e shërbimit publik dhe kanalet private janë dëgjuar, puna intensifikuar që nga fillim të viteve 1990, me të kafshon shëndoshë. Kjo do të thotë jo vetëm votat e përfaqësuesve të jetës publike mund të dëgjohet, por ka përfshirë edhe në tregime transmetojë Lajme Shqip. Pastaj mesazhet radio janë të dizajnuara në dialog. Pjesa e shërbimit (motit dhe trafiku) shpesh merr moderator. Përveç kësaj, mesazhet janë lexuar gjithnjë nga redaktorët e lajmeve vetë. Kjo mori lajmin e një bojë më pak formale, më pak profesionale dhe më i këndshëm nga, e cila është përgjegjëse për një aspekt të infotainment.TelevizorLajme TV japin informacion në lidhje me ngjarjet botërore, ata janë më të arritshme se artikujt e gazetave, të sh[...]Almeida Abazi - Albanian Beauty

Tue, 30 Nov 2010 18:01:00 +0000

Miss Globe 2008 per Shqiperin, Almeida Abazi, shikoni
sa e bukur esht. Por perse del vetem ne televizoret te turkis? E ka gjithashtu edhe nje Film te shkurt, ne gjuhen e turkut, mund te shikoni ne YouTube. Por prap se prap, nese ne jeton ne Turky, pse nuk tel ne Alsat, apo TVSH ? Kur se kam pa ketu. Mjaft 400 vjet nder turkit, por edhe sot na marrin vajzat...ncnnccnc.. :D

Almeida Abazi ne nje TV-show turk.
(object) (embed)

Edhe njeher zonjushe Abazi, perseri te nje TV-show turk.
(object) (embed)

Ketu Video Klipi i 3'nt, gjithashtu ne televizorin e turkut.
(object) (embed)