Subscribe: Comments on: openSUSE 11.0 Release with Zonker and Martin Lasarsch
http://www.novell.com/feeds/openaudio/?feed=rss2&p=203
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: English
Tags:
claes  doesn work  doesn  download  end  episode indexed  episode  feed  fix  karl  met work  new  novell  release  space  work turned  work 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Comments on: openSUSE 11.0 Release with Zonker and Martin Lasarsch

Comments on: openSUSE 11.0 Release with Zonker and Martin Lasarsch



Connecting Novell users with what's going on inside and around the Novell universe.



Last Build Date: Fri, 12 Aug 2011 16:02:24 +0000

 



By: George Lee

Wed, 13 Aug 2008 21:59:15 +0000

Ive loaded 11.0 and I had an isse with an IBM t-20 on my met work but it turned out to be a bad hard drive, I like the new features especially the new install process.



By: Ryan Smith

Wed, 02 Jul 2008 15:29:57 +0000

Sorry, this is fixed.



By: Claes

Mon, 30 Jun 2008 18:16:22 +0000

The mp3 rss feed dont work. It is a space to much after the mp3 name for it to work. Could you please fix that. So I can get the episode indexed correctly in my podcather? Warm Regards, Claes



By: dns

Sun, 29 Jun 2008 22:06:36 +0000

The mp3 link and link in the mp3 feed is broken, the ogg link works fine.



By: Karl

Sun, 29 Jun 2008 11:01:18 +0000

If the link in iTunes actually worked I would be able to download this. Hope you fix it soon.



By: Karl

Fri, 20 Jun 2008 19:45:38 +0000

Thank you for a great show and a wonderful release. But the MP3-feed doesn't work. It returns 404 when trying to to download this episode.



By: mp3 user

Fri, 20 Jun 2008 07:20:55 +0000

You MP3 link end with an space, browser (FF3.0) reponse with an error. Check your links ;-)



By: Chad

Thu, 19 Jun 2008 23:08:54 +0000

The mp3 link has a space character on the end, so it doesn't work (*.mp3%20). Remove the "%20" and to fix it.