Subscribe: Purple Chronicle
http://purplechronicle.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: purple chronicle Feedage Grade C rated
Language: English
Tags:
aku  bos  buat  cara memperbesar  exam  hihi  jadual  kak tina  kak  kalau  kami  kena buat  kena  meeting  nak  pasal  tak  yang 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Purple Chronicle

purplechronicle





Updated: 2016-09-07T21:32:25.524-07:00

 



Cara Memperbesar Payudara

2013-03-26T11:14:49.572-07:00

Cara Memperbesar Payudara Itu adalah pagi yang cerah, meskipun tidak sangat hangat. April masih belum terlalu baik, kami tidak terburu-buru, dan berjalan menaiki bukit. Pondok itu menyenangkan untuk melihat dan baik terletak - terselip di jalur tenang tapi cukup dekat jalan utama dan rute bus. Cara Memperbesar Payudara  Ketika kami mendekati pondok lagi (setelah lama mencari kunci yang membuka pintu) kami bertemu seorang wanita negara yang memiliki Berita untuk memberitahu siapa saja yang ingin mendengarkan. Kita harus menjadi berkah baginya, karena kita tidak tahu bahwa peristiwa besar telah terjadi.

"Ini D-Day!" Mengumumkan wanita itu, "Kami telah menginvasi Perancis!" "Benarkah?" "Ya! ! Itu di radio ""? Apakah Anda yakin "tanyaku tegas," Siapa yang mengumumkan "" Kami "katanya gembira," Mereka semua sudah di udara -! Eisenhower, Raja Norwegia dan semua mereka. Ya, D-Day! Raja berbicara malam ini ... " "Apakah kami mendapat darat, atau ...?" "Ya, Cara Memperbesar Payudara  mereka mendorong pedalaman dan korban tidak terlalu buruk. Mereka mendarat di Semenanjung Cherbourge. Air-borne tentara juga! Ini adalah hal yang nyata! "



Konsumen cerdas paham perlindungan konsumen

2013-03-26T01:39:09.127-07:00

Konsumen cerdas paham perlindungan konsumen Kami akhirnya menyimpulkan bahwa pemilik, putra alami Ratu Victoria, telah menyebabkan istrinya mengalami keguguran yang membunuhnya dan kemudian telah melemparkan tubuhnya ke dalam sumur, (jelatang Jangkung tumbuh di seluruh kebun, tetapi tidak di sekitar sumur. ..) dan akhirnya ia dijahit dirinya dalam karung dan berbaring di sana 'til ia meninggal dan membusuk dan mulai mencium ...



Schedule PTK in coming

2012-11-28T11:24:26.803-08:00

Tengahari td diskus dgn bos pasal exam siri 3 on november ni yg kitaorg nak buat..hihi..aku spt biasa, dtg jak jadual baru gerenti sakit kepala satu badan. tekejut dgn jadual kot..agaknya la..and kalau da sebut pasal exam ni, da terpacak dalam kepala aku ni OVERTIME! gerenti..dan kalau aku overtime, perkara pertama aku akan ingat adalah CINTA KIRANA..mesti aku ter missing cerita tu..and yes, kalau da sebut pasal exam ni banyak benda kena buat.

tadi puan bos da diskus pasal jadual dan plan2 sepanjang bulan ogos to november. bukan takat tu jak, meeting segala bala kena handle..nak sebut pasal meeting, mmg gelabah satu badan ni..kena make a col to pa pengarah, ubah tarikh if pengarah tak dapat nak dtg meeting pasal nnti tak cukup korum..tak buat semua ni, abis la pn bos tarik muka dgn geng2 bas sekolah..

neway, handle bahagian exam only me and kak tina and too si pn bos dan encik tn bos..apa2 keputusan kena rujuk encik tn bos. kalau encik tn bos tak de, kadang2 pn bos kena ambil keputusan sendiri..tp, yg aku suka pasal pn bos is, kalau dia tak sure apa2 she will asking both of we..hihi..sedangkan keputusan kena pn bos yg putuskan..tak lucu ke tu?hihi..tp tak pe, aku senang banget keje dgn pn bos dan kak tina..

ckp pasal jadual, ogos ni kena buat preparation da, jadual dan checklist aku da siapkan petang td sebelum balik. tp aku tak sempat edit balik, so aku pas to kak tina...sayang kak tina..hukhuhkhuhk...ecok kena tgk balik..jom checklist ringkas:

1. Senarai calon seramai 450 i think kena update
2. Meeting bersama penyedia soalan...hihi..bila sebut meeting, 1 benda yg aku suka sgt..Makan Free!!!
3. Meeting Panel penilai for calon
4. Meeting bentang soalan exam..tak bape suka that time..pasal, kertas soalan akan dipotostat dan diedit oleh aku dan kak tina. erti kata lain, only OUR! huhuhu..
5. Bimbingan for calon..kena buat nota dan design2 for nota, tu bab aku..penat juga nak buat..
6. Edit mengedit...edit mengedit spt biasa last check utk exam berjalan..selalunya wajib kena ot kat semua atas tu
7. Exam time!..kan aku da kata, aku la dan kak tina la segala2nya kalau pasal exam ptk ni..jadi, tak blh nak cuti langsung yer time ni..
8. Meeting Lembaga...ya, ni last meeting indos result sblm markah result dihantar ke pihak exam negeri..hihi
9. Done..dan free...opsss..tak free lagi..byk lagi nak kena buat..

ar, korang nampak tu betapa jadual aku ketat sgt..spt aku nak mengambil exam..opss..terkeluar pasal mengambil exam, aku tak ambil exam utk pengesahan jawatan aku lagi..hihi..

stop sini dulu, mata da mengantuk sgt2..nanti panjang2 tulis blm tentu korang baca..hihi..