Subscribe: telecomvacaturebank.nl
http://www.telecomvacaturebank.nl/index.php/page/rss_getfeed/p/3e26965a43ae265c
Added By: johntel Feedage Grade B rated
Language: Dutch
Tags:
begeleiding  bij  bruto uur  bruto  deze  jij  jouw  medewerker  met  salaris  tussen uur  uur uur  uur  € bruto   
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: telecomvacaturebank.nl

telecomvacaturebank.nltelecomvacaturebank.nlPublished: Tue, 19 Dec 2017 00:02:12 +0100

Last Build Date: Tue, 19 Dec 2017 00:02:12 +0100

 Telefonisch Booking Medewerker Callcenter Huisbeveiliging in Amsterdam Amsterdam

Mon, 11 Dec 2017 00:00:00 +0100

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je voortdurend in contact staat met klanten en haal je veel plezier uit het verlenen van service en wil jij jouw commerciële vaardigheden verder ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Als Telefonisch Booking Medewerker ben jij actief in het telefonisch benaderen en enthousiasmeren van potentiële nieuwe klanten van onze opdrachtgever. Deze klanten hebben zelf via de website aangegeven geïnteresseerd te zijn in de diensten van onze opdrachtgever. Naar aanleiding van dit terugbel verzoek neem jij telefonisch contact op met de klant.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van gebruiksvriendelijke alarmsystemen en beveiligingsoplossingen aan particulieren. Als Telefonisch Booking Medewerker neem je telefonisch contact op met potentiele klanten om de klant te informeren over de beveiligingsproducten en diensten van onze opdrachtgever.

Het doel van het gesprek is om een afspraak in te plannen voor de Accountmanagers Buitendienst. Eén van de Accountmanagers Buitendienst zal bij de klant thuis een demonstratie geven over de verschillende beveiligingsproducten en diensten.

Jouw werkzaamheden bestaan uit;

 • Het terugbellen van klanten voor het inplannen van afspraken voor de Accountmanagers Buitendienst
 • Het opnemen en in behandeling nemen van inkomende gesprekken
 • Het nauwkeuring verwerken van klantgegevens en gespreksverslagen in de daarvoor bestemde CRM-systemen.
Callcenter Medewerker Huisbeveiliging in Amsterdam Amsterdam

Mon, 11 Dec 2017 00:00:00 +0100

Voor het Klant Contact Center van onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar Callcenter Medewerkers. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve beveiligingsproducten en oplossingen voor in huis (alarminstallaties, rookmelders, inbraakpreventie etc.).

Als Callcenter Medewerker benader je potentiele klanten om ze op een enthousiaste en overtuigende manier, één van de beveiligingsproducten te verkopen. Deze klanten hebben zelf via de website aangegeven geïnteresseerd te zijn in de diensten van onze opdrachtgever. Naar aanleiding van dit terugbel verzoek neem jij telefonisch contact op met de klant. Tijdens het gesprek informeer je de klant over de mogelijkheden van de beveiligingsproducten. Daarnaast maak je samen met de klant een virtuele tour door het huis om op deze manier de behoefte van de klant in kaart te brengen.

Daarnaast bel jij potententiele klanten op nadat ze een bezoek hebben gehad van een Security Vertegenwoordiger om hun laatste twijfels weg te nemen en ze een van de systemen te verkopen. Wat de Security Vertegenwoordiger niet is gelukt, krijg jij wel voor elkaar! Jij belt ze namelijk op met een ‘offer they can’t refuse’ om ze alsnog te overtuigen.

Als contact center medewerker bel je dus het bestaande klantenbestand na (warme leads).

Als je een systeem verkocht hebt, maak je ook meteen een afspraak met een van de installateurs voor de installatie van het systeem. Het belscript zal je voldoende handvaten bieden om je telefoongesprekken succesvol af te ronden.

Naast deze verkoopgesprekken, handel je ook binnenkomende klantvragen af. Je verkoopkwaliteiten wissel je dus af met je empathisch vermogen en servicegerichtheid.
Telefonisch Klantadviseur VodafoneZiggo te Rotterdam Rotterdam

Mon, 11 Dec 2017 00:00:00 +0100

Ben jij op zoek naar een uitdagende klantcontact functie en wil jij net die stap extra zetten voor jouw klanten? Dan is de functie van Telefonisch Klantadviseur voor VodafoneZiggo waarschijnlijk jouw nieuwe baan!

Voor de afdeling Retentie zijn wij op zoek naar kandidaten die de klanten van VodafoneZiggo zich weer helemaal thuis laten voelen met de dienstverlening van VodafoneZiggo. Jij gaat het gesprek aan met klanten die bij jou hebben aangegeven hun contract te willen opzeggen. Dat laat jij natuurlijk niet gebeuren! Door in gesprek te gaan met deze klanten kom je erachter waarom zij hun diensten willen beëindigen. Op basis van de informatie die jij tijdens dit gesprek krijgt, ga je op zoek naar de beste oplossing voor deze klant, met als ultieme doel; het behouden van deze klant voor VodafoneZiggo!

Wat je aan vrienden vertelt wat je doet:
"Ik zorg ervoor dat mijn klanten weer helemaal happy zijn met de producten die zij afnemen!"

Wat je echt doet:
In gesprek gaan met klanten die één of meerdere diensten van VodafoneZiggo willen opzeggen. Jij bent er voor de klant en wil hem/haar, d.m.v. een optimale service en het afstemmen van het dienstenpakket van VodafoneZiggo met de klant, behouden voor VodafoneZiggo. Weet jij de klant weer blij te maken met de diensten die hij/zij afneemt? Dan heb je jouw doel bereikt en is de klant geholpen aan precies het juiste pakket wat helemaal naar zijn/haar wens is!
Inbound Callcenter Medewerker VodafoneZiggo Rotterdam Rotterdam

Mon, 11 Dec 2017 00:00:00 +0100

Voor VodafoneZiggo in Rotterdam zijn wij op zoek naar parttime en fulltime Inbound Callcenter Medewerkers.

Als Inbound Callcenter Medewerker kom je te werken op de bestellijn van VodafoneZiggo en ben je ‘het’ aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Klanten bellen jou om een bestelling te plaatsen of om meer informatie te krijgen over producten en diensten van VodafoneZiggo. Je voorziet de klant van de juiste informatie en adviseert hem bij de aanschaf van producten en diensten. Daarnaast bekijk je samen met de klant welke producten en diensten er nog meer zijn (alles in een pakket of extra zenderpakketten) om hem te voorzien in al zijn behoeften. Op basis van jouw enthousiaste en overtuigende verhaal weet je klanten aan te zetten om de geadviseerde dienst af te nemen.

Als Inbound Callcenter Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van de producten en diensten van VodafoneZiggo. Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. 
Callcenter Medewerker Klantbehoud Rotterdam

Mon, 11 Dec 2017 00:00:00 +0100

Ben jij op zoek naar uitdagende baan waarbij je voortdurend in contact staat met klanten en waarin je jouw communicatieve- en servicegerichte vaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Voor het Callcenter van VodafoneZiggo in Rotterdam zijn wij op zoek naar Inbound Klantbehoud Medewerkers. Je komt te werken op de Klantenservice afdeling van VodafoneZiggo en je bent het eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten. De klanten bellen jou met de intentie om hun abonnement op te zeggen.

Met de klanten die hun abonnement willen opzeggen ga je in gesprek om te achterhalen waarom ze willen opzeggen, daarnaast bekijk je samen met de klant in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige aanbod van VodafoneZiggo. Doormiddel van het gesprek kom je erachter op welke manier jij hen kunt behouden als klant. Als Klantbehoud Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven. VodafoneZiggo heeft als doelstelling de beste van Nederland te worden op het gebied van klanttevredenheid.

Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. Je hebt een ruime verantwoordelijkheid bij het zoeken van een juiste oplossing voor de klant en bent daarnaast in staat om ook de producten van VodafoneZiggo te verkopen.
Callcenter (inbound en outbound) vacatures bij Ziggo in Rotterdam Rotterdam

Mon, 11 Dec 2017 00:00:00 +0100

Ziggo; wie kent het niet? De grootste telecom dienstverlener van Nederland is op zoek naar versterking voor hun klantcontact centrum in Rotterdam.

Ben jij enthousiast, communicatief vaardig en commercieel onderlegd? Namens Ziggo mogen wij mensen helpen aan een leuke nieuwe baan in het callcenter in hartje Rotterdam. Binnen het callcenter van Rotterdam zijn er momenteel verschillende mogelijkheden binnen de diverse disciplines van het klantcontact centrum.

Wij zoeken medewerkers die zich verder willen ontplooien, die graag voor één van de grootste bedrijven van Nederland wil werken en daar binnen een jaar tijd een dienstverband bij Ziggo zelf willen verdienen! Jij?

Op dit moment hebben wij op 3 afdelingen vacatures:

 • Medewerker Retentie (klantbehoud) Inbound
 • Medewerker Retentie (klantbehoud) Outbound
 • Medewerker Inbound Sales

Binnen al deze functies staat het contact met de Ziggo-klant centraal. Jij begeleidt de klant bij een nieuwe bestelling, of je bent de persoon die ervoor zorgt dat een klant weer helemaal tevreden is met zijn dienstenpakket. Jij gaat het gesprek aan met de klant en door jouw enthousiasme en drive ga je klanten overtuigen van de kwaliteit van de diensten van Ziggo!

Wanneer je aangenomen wordt voor één van deze functies, start je met een fulltime training van 4 weken om je helemaal klaar te stomen voor jouw werkzaamheden. De komende tijd starten er veel trainingen binnen Ziggo, waardoor je ongetwijfeld op een voor jou gunstig moment kunt instromen!
Contactcenter Medewerker bij Ad Hoc in Den Bosch Den Bosch

Tue, 07 Nov 2017 15:09:43 +0100

Ben je commercieel vaardig, resultaatgericht, energiek, vlot, een tikkeltje brutaal en op zoek naar een leuke baan in Den Bosch?

Zie je het werken met targets als een positieve uitdaging en voer je graag een vriendelijk en correct commercieel gesprek?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie


Voor diverse projecten zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven Contactcenter Medewerkers. Door jouw gedrevenheid weet jij nieuwe klanten te werven en/of aanvullende producten of diensten te verkopen aan bestaande klanten. Het behalen van targets staat op de voorgrond. De werktijden liggen op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 14.00. Deze zijn in overleg flexibel in te plannen en daardoor ideaal te combineren met bijvoorbeeld een studie.
Medewerker Contactcenter bij DAS in Amsterdam Amsterdam

Tue, 31 Oct 2017 08:59:09 +0100

Bij het DAS Servicecenter komt al het telefoonverkeer voor de rechtshulpverlening binnen. Ben jij maximaal 20 uur per week beschikbaar en wil jij ons Contactcenter komen versterken? Lees dan snel verder.

Dit ga je doen als medewerker Contactcenter

Bij DAS Servicecenter komt al het telefoonverkeer voor de rechtshulpverlening binnen.
De medewerkers van DAS Contactcenter beantwoorden en verwerken ruim 2500 gesprekken per dag voor de dossierbehandelaars van Legal Operations.
In ieder gesprek wordt aan de hand van het verhaal bepaald hoe de beller verder geholpen kan worden.
•Je neemt de telefoon aan
•Je verbindt door en beantwoordt, indien mogelijk, vragen van verzekerden
•Bij afwezigheid van de dossierbehandelaar, maak je een terugbelnotitie

Waar kom je terecht?

In totaal werken er bij DAS Contactcenter ongeveer 90 medewerkers op verschillende tijden. Deze tijden liggen tussen 08.00 en 17.45 uur.
Op de afdeling heerst een warme, collegiale sfeer. Er is veel aandacht voor elkaar. Coaching vinden wij zeer belangrijk en hier is veel ruimte voor. Als je start met je werkzaamheden krijg je een opleiding van 5 dagen. Je gaat daarna aan de slag met een coach waar je altijd op terug kan vallen.
Klantbehoud Medewerker op Klantenservice van een Telecomprovider Den Haag Den Haag

Mon, 30 Oct 2017 00:00:00 +0100

Ben jij op zoek naar een uitdagende klantcontact functie waarin je jouw commerciële- en servicegerichte vaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Voor de Retentiedesk afdeling van van een bekende Telecomprovider zijn wij opzoek naar parttime en fulltime Inbound Klantbehoud Medewerkers.

Als Inbound Klantbehoud Medewerker ben je verantwoordelijk voor het in behadeling nemen van opzeggingen.Met de klanten die hun abonnement willen opzeggen ga je in gesprek om te achterhalen waarom ze willen opzeggen, daarnaast bekijk je samen met de klant in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige aanbod van de Telecomprovide. Doormiddel van het gesprek kom je erachter op welke manier jij hen kunt behouden als klant. Als Inbound Klantbehoud Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven. Onze opdrachtgever heeft als doelstelling de beste van Nederland te worden op het gebied van klanttevredenheid.

Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. Je hebt een ruime verantwoordelijkheid bij het zoeken van een juiste oplossing voor de klant en bent daarnaast in staat om ook de producten van deze Telecomprovider te verkopen.
Bijbaan – Telefonisch Medewerker Den Haag

Mon, 28 Aug 2017 00:00:00 +0200

Ben jij een HBO of WO student en op zoek naar een uitdagende en flexibele baan waarbij je jouw communicatieve- en servicegerichte vaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Als Telefonisch Medewerker ben jij voor verschillende opdrachtgevers van onze klant het eerste aanspreekpunt om een boodschap voor deze opdrachtgever aan te nemen. Het is jouw taak deze boodschap in het systeem te verwerken, zodat de klant de boodschap zal ontvangen en hier opvolging aan kan geven. Binnen deze functie ben je dus niet commercieel actief, maar ben je verantwoordelijk voor het netjes en correct te woord staan van de klant en het aanmaken van een heldere/duidelijke notitie in het systeem van de klant.
Sales Agent B2B Amsterdam Amsterdam

Mon, 28 Aug 2017 00:00:00 +0200

Ben jij op zoek naar uitdagende baan waarbij je voortdurend in contact staat met klanten en waarin je jouw communicatieve- en commerciële vaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste Sales Agents B2B. Als Sales Agent B2B neem je telefonisch contact op met bedrijven en informeer je de klanten over het product. Vanuit deze informatie wek je de interesse op bij de klant en bied je het product aan dat het best bij de behoeften en wensen van de klant past.

In de gesprekken gebruik je jouw communicatieve vaardigheden en kennis om de klant zo goed mogelijk te adviseren.
Inbound Klantenservice Medewerker Sales voor Ziggo in Zoetermeer Zoetermeer

Mon, 28 Aug 2017 00:00:00 +0200

Voor Ziggo in Zoetermeer zijn wij per direct op zoek naar Inbound Klantenservice Medewerkers Sales.

Als Inbound Klantenservice Medewerker kom je te werken op de bestellijn van Ziggo en ben je ‘het’ aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Klanten bellen jou om een bestelling te plaatsen of om meer informatie te krijgen over producten en diensten van Ziggo. Denk hierbij aan vragen over digitale televisie, internet, (mobiele) telefonie en extra zenderpakketten. Je voorziet de klant van de juiste informatie en adviseert hem bij de aanschaf van producten en diensten. Daarnaast bekijk je samen met de klant welke producten en diensten er nog meer zijn (alles in een pakket of extra zenderpakketten) om hem te voorzien in al zijn behoeften. Op basis van jouw enthousiaste en overtuigende verhaal weet je klanten aan te zetten om de geadviseerde dienst af te nemen.
Klantenservice Medewerker Ziggo Zoetermeer Zoetermeer

Mon, 28 Aug 2017 00:00:00 +0200

Ben jij op zoek naar een uitdagende klantcontact functie en wil jij net die stap extra zetten voor jouw klanten? Dan is de functie van Klantenservice Medewerker waarschijnlijk jouw nieuwe baan!

Als Klantenservice Medewerker kom je te werken op de Helpdesk afdeling en ben jij de stem van Ziggo. Klanten van Ziggo nemen telefonisch contact met jou op als ze een vraag hebben over of een probleem met hun interactieve televisie, internet of telefonie. In de gesprekken gebruik je jouw communicatieve vaardigheden, kennis en beschikbare productinformatie zodat de klanten weer optimaal gebruik kunnen maken van hun Ziggo diensten.

Wat je aan vrienden vertelt wat je doet:
"Ik zorg ervoor dat de klanten van Ziggo weer helemaal tevreden zijn en met plezier gebruik kunnen maken van hun Ziggo producten en diensten!"

Wat je echt doet:
Je helpt telefonisch klanten van Ziggo met hun vragen en problemen, daarnaast adviseer je ze over de producten en diensten die ze afnemen. De gesprekken die je voert kunnen gaan over;

 • Ik wil mijn Ziggo pakket installeren maar kom er niet uit…
 • Ik heb geen internetverbinding. Wat is er aan de hand?
 • Ik zie een E52-melding op mijn tv. Wat betekent dit? 
 • Ik kan bellen, maar niet gebeld worden…

Weet je nu nog niet het antwoord op deze vragen?
Geen probleem, tijdens de fulltime training van 3 weken maken we van jou een echte specialist op het gebied van internet, televisie en telefonie.
Callcenter Medewerker in Turkije Istanbul en Antalya

Mon, 16 Jan 2017 00:00:00 +0100

Wil jij wonen en werken in Turkije, maar zoek je nog een leuke baan? Zoek dan niet verder! Xerox is op zoek naar callcenter medewerkers die aan de slag willen in Antalya of Istanbul. Is het jouw droom om naar Turkije terug te keren? Of wil jij gewoon een paar jaar in dit mooie land aan de slag? Solliciteer dan direct online!
Verzekerings Adviseur Financiële dienstverlener Ede Ede

Mon, 25 Jan 2016 12:04:29 +0100

Er is een informele werksfeer en een uitgebreid pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werktijden:
De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21.00 uur.

Salaris:
Het salaris is 12,39 bruto per uur. Je komt te werken binnen een professioneel team met een positieve werksfeer. Daarnaast kan je rekenen op een gedegen opleiding en begeleiding binnen een organisatie waar open wordt gecommuniceerd.

Reiskostenvergoeding:
Is de afstand tussen wonen en werken meer dan 10km kan krijg je reiskosten vergoeding.

Training:
Er zijn coachingsprogramma's en verschillende opleidingsfaciliteiten om je kennis te verrijken en/of te verbreden. Jezelf verbeteren zien wij immers als een continu proces.
De eerste 6-8 weken is er een fulltime training waarbij je volledig aanwezig moet zijn. Om alle skills volledig te kunnen beheersen wordt er naast de diverse trainingen verwacht dat je tijd vrij maakt voor thuisstudie
Klantenservice medewerker in Ede Ede

Mon, 25 Jan 2016 12:03:21 +0100

Wat bieden wij?

 • Een uitgebreide sollicitatie procedure en begeleiding als je eenmaal bent gestart;
 • Goed werkgeverschap als je bent begonnen;
 • De mogelijkheid tot het halen van een Wft-basis opleiding, als je hiervan nog niet in het bezit bent;
 • De mogelijkheid tot het volgen van interne opleidingen;
 • Doorgroeimogelijkheden en kans op een vast dienstverband;
 • Afhankelijk van je ontwikkeling en gevolgde opleiding is het mogelijk in een hogere salarisschaal te komen.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Salaris

 • Het salaris is €11,32.

Het salaris is inclusief reiskosten (OV 100% vergoed en EV op basis van staffel). Naast het marktconforme salaris bouw je vakantiedagen en vakantiegeld op.
Inbound Verzekeringen in Rotterdam Rotterdam

Mon, 25 Jan 2016 11:59:14 +0100

Een mooie uitdagende baan tegen uitstekende voorwaarden. Het uurloon is afhankelijk van je leeftijd. Bovenop dit brutoloon maak je reserveringen aan die door Fintrex worden betaald, zoals vakantietoeslagen (circa 18%) en Feestdagcompensatie.

Salaris (= excl. 18% toeslag waar jij sowieso recht op hebt)

 Categorie  18 t/m 21 jr  22 jr  > 23 jr
 Bruto excl. Reserveringen  € 6,20  € 7,32  € 8,56
 Reserveringen:  € 1,12  € 1,32  € 1,54
 Incl. 18% reserveringen:  € 7,32  € 8,64  € 10,10

De reserveringen bestaan uit vakantiedagen, vakantie toeslag en scholing. Deze bedragen worden opgenomen in een reserve en staan op je loonstrook. Als agent kan jij deze periodiek uit laten keren, dit geld hoort dus bij je loon. Deze "extra" opslag van 18% wordt door Fintrex gefinancierd en opgebouwd als zijnde je extra loon.

Reiskostenvergoeding:
Deze ontvang jij wanneer je meer dan 10 km van de werklocatie af woont en niet in het bezit bent van een OV jaarkaart.
Verzekerings Adviseur Financiële dienstverlener Rotterdam Rotterdam

Mon, 25 Jan 2016 11:59:14 +0100

Er is een informele werksfeer en een uitgebreid pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werktijden:
De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21.00 uur.

Salaris:
Het salaris is 12,39 bruto per uur. Je komt te werken binnen een professioneel team met een positieve werksfeer. Daarnaast kan je rekenen op een gedegen opleiding en begeleiding binnen een organisatie waar open wordt gecommuniceerd.

Reiskostenvergoeding:
Is de afstand tussen wonen en werken meer dan 10km kan krijg je reiskosten vergoeding.

Training:
Er zijn coachingsprogramma's en verschillende opleidingsfaciliteiten om je kennis te verrijken en/of te verbreden. Jezelf verbeteren zien wij immers als een continu proces.
De eerste 6-8 weken is er een fulltime training waarbij je volledig aanwezig moet zijn. Om alle skills volledig te kunnen beheersen wordt er naast de diverse trainingen verwacht dat je tijd vrij maakt voor thuisstudie
Klant Adviseur Financiële dienstverlener Rotterdam Rotterdam

Mon, 25 Jan 2016 11:59:14 +0100

Werktijden:
De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21.00 uur.

Salaris:
Het salaris is 12,39 bruto per uur.

Reiskostenvergoeding:
Is de afstand tussen wonen en werken meer dan 10km kan krijg je reiskosten vergoeding.

Training:
De eerste 6-8 weken is er een fulltime training waarbij je volledig aanwezig moet zijn. Om alle skills volledig te kunnen beheersen wordt er naast de diverse trainingen verwacht dat je tijd vrij maakt voor thuisstudie
Medewerker Contactcenter (outbound) bij PCS in Almere Almere

Tue, 10 Nov 2015 17:09:31 +0100

Doel van de functie:
Als medewerker contact center (outbound) heb je telefonisch contact met prospects & klanten.
Het doel van de functie is het afsluiten van verkoop orders.

Projecten
Binnen PCS hebben wij diverse outbound projecten.
Door de toenemende groei van de bestaande projecten en de komst van nieuwe projecten, zijn wij continu op zoek naar nieuwe medewerkers.
Junior SEA SALES CONSULTANT bij Teleperformance in Tilburg Tilburg

Tue, 02 Jun 2015 09:23:45 +0200

Ben jij commercieel, ambitieus en op zoek naar een vliegende start in de Online Marketing? Wij bieden een unieke functie bij een vooraanstaand merk!

Wat ga je doen?

Als SEA sales consultant ben jij de sparringpartner voor de marketingbureaus in jouw portfolio en het gezicht van onze opdrachtgever naar onze klanten. Je hebt een groot aandeel in de realisatie van (groei)doelstellingen en dient dus in staat te zijn deze doelen te vertalen naar een online strategie.

Je denkt op strategisch niveau mee met de bedrijfsvoering van het marketingbureau en schrijft groei- en campagneplannen.
Je ondersteunt het marketingbureau bij het binnenhalen van New Business door acquisitie te stimuleren en advies te geven t.a.v Salespitches.
Daarnaast ondersteun je het bureau bij het bepalen van de juiste mix aan Google Adwords producten binnen de campagnes van hun klanten. Je adviseert over het effectief inzetten van online campagnes en stimuleert, afhankelijk van doelstellingen en behoeften, de inzet van meerdere Google producten.

De performance van huidige campagnes en stand van zaken t.a.v. (groei)doelstellingen analyseer en evalueer je met het marketingbureau, veelal telefonisch of via video conference.
Je bouwt met de marketingbureaus in jouw portfolio aan een langetermijn relatie. Veel van de bureaus in ons bestand zijn al jaren tevreden klant!
Die vergt van jou natuurlijk professionaliteit, pro-activiteit en commercieel inzicht.

Kortom; Je voorziet je klanten van waardevolle kennis en insights over markten, online campagnes en Google Adwords producten met als einddoel het realiseren van groei in omzetresultaten.
Voor de opbouw van je klantportfolio ben je grotendeels zelf verantwoordelijk. In de 1e periode zul je dus zelf actief aan de slag gaan met het op en uitbouwen van je klantenkring. Uiteraard krijg je van ons alle middelen om hier succesvol in te zijn.
Inbound medewerker Energiemaatschappij Rotterdam

Tue, 19 May 2015 11:51:20 +0200

 • Een afwisselende functie in een dynamische omgeving;
 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • goede begeleiding en coaching;
 • Ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid;
 • Een fulltime training;
 • Het salaris is €10,38 per uur;
 • Bovenop je bruto uurloon bouw je 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op.
Klantenservice adviseur in Enschede Enschede

Tue, 19 May 2015 11:46:59 +0200

Wanneer je bij deze opdrachtgever gaat starten kun je het volgende verwachten:

 • Een goede training om je voor te bereiden op je werkzaamheden;
 • Een prettige en gezellige werksfeer;
 • Flexibele werktijden; het project is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur;
 • Een salaris van € 8,67 bruto per uur vanaf 23 jaar en ouder (Voor jonger dan 23 jaar gelden er diverse jeugschalen). Dit is exclusief vakantietoeslag;
 • Een reiskostenvergoeding op basis van jouw KM afstand. Kosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed.
Bijbaan bij callcenter in Rotterdam Rotterdam

Tue, 19 May 2015 11:43:25 +0200

 • Een baan voor langere periode;
 • Een salaris van € 9,72 bruto per uur;
 • Naast het salaris bouw je ook vakantiedagen en vakantiegeld op;
 • Je krijgt een uitgebreid inwerktraject (on-the-job);
 • Leuke collega's en een open (informele) werksfeer.
B2B medewerker in Rotterdam Rotterdam

Tue, 19 May 2015 11:41:17 +0200

 • Een salaris van € 9,72 bruto per uur;
 • Naast het salaris bouw je ook nog vakantiegeld en vakantiedagen op;
 • Mogelijkheid om tussen de 16 en 32 uur per week te werken;
 • Een training on-the-job van 2 weken (parttime);
 • Een goede begeleiding tijdens het sollicitatieproces (mits jij aan de voorwaarden voldoet).
Klantenservice medewerker en sales in Hilversum Hilversum

Tue, 19 May 2015 11:36:15 +0200

Wanneer je voor deze opdrachtgever aan de slag gaat kun je het volgende verwachten:

 • Een gezellige en informele werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Een interessante training om je in te werken;
 • Flexibele werktijden; de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00-21.00 uur en op zaterdag van 9.00-17.30 uur;
 • Een salaris van € 10,30 bruto per uur (23 jaar en ouder), inclusief vakantiegeld en reserveringen;
 • Een aantrekkelijke bonusmodel naast je basissalaris;
 • Een reiskostenvergoeding wanneer de afstand tussen woon-werk verkeer meer dan 10 KM bedraagt.
Callcenter medewerker in centrum Rotterdam Rotterdam

Tue, 19 May 2015 11:23:42 +0200

 • Een gezellige werksfeer met leuke collega's
 • Goede begeleiding en coaching
 • Een training voor aanvang van de functie
 • Flexibele werktijden
 • Opleidingsmogelijkheden

Salaris en reserveringen:

 • Een markconform salaris;
 • Daarnaast zijn er diverse bonussen te verdienen, afhankelijk van prestaties.
Medewerker callcenter Bank in Nijmegen Nijmegen

Tue, 19 May 2015 11:22:32 +0200

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Begeleiding en coacing on the job;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Zeer professionele dienstverlenende organisatie;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Ambitieus en informeel team;
 • Aantrekkelijke ontwikkel- en carrièremogelijkheden;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;

Salaris

 • Het salaris bedraagt tussen de €13,50 en €14,50 per uur ongeacht leeftijd (afhankelijk van jouw hypotheek ervaring en Wft diploma's);
 • Reserveringen en vergoedingen:
 • Daarnaast heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren
Klantcontact Servicecenter Bank Gouda Gouda

Tue, 19 May 2015 11:18:19 +0200

Binnen deze functie krijg je goede begeleiding en coaching. Daarnaast zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden.
Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden. Er wordt met salarisschalen gewerkt, waarbij ontwikkeling een stap vooruit betekent. De schalen zijn flexibel en hangen af van de modules die jij hebt geleerd.

Flexibele werktijden:
De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 22.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 17.00 uur. Je kunt dan ook op flexibele tijden werken.

Salaris:
Het salaris voor 23 jaar en ouder bedraagt € 11,07 bruto per uur, wanneer je jonger bent dan 23 ga je € 9,97 bruto per uur verdienen.

Reservering en vergoeding:
Naast je salaris heb je recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren. Je krijgt je reiskosten tot maximaal 40 KM vergoed. Dit gaat om een tegemoetkomende vergoeding en geeft een bedrag per gewerkte dag op basis van je KM afstand. Hoe kleiner de afstand hoe nauwkeuriger de vergoeding is. Reiskosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed.
Bijbaan Klantcontact center Rabobank in Tilburg Tilburg

Tue, 19 May 2015 11:16:17 +0200

Voor deze functie bij deze organisatie bieden wij het volgende:

 • Goede opleidingsmogelijkheden;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Salarisschalen, waarbij ontwikkeling een stap vooruit betekent (deze schalen zijn flexibel en is afhankelijk van de modules die jij hebt geleerd);
 • Openingstijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 20:00 uur. Zaterdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Salaris:

 • Het startsalaris voor 23 jaar en ouder bedraagt € 11,07 bruto per uur;
 • Het startsalaris voor jonger dan 23 jaar bedraagt € 9,97 bruto per uur;
 • Na een half jaar zijn er mogelijkheden voor salarisverhoging mocht er sprake zijn van goede prestaties.

Reserveringen en vergoedingen:

 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren.
 • Er is sprake van een tegemoetkomende reiskostenvergoeding tot maximaal 40 km. Deze tegemoetkomende vergoeding geeft een bedrag per gewerkte dag op basis van jouw KM afstand. Hoe dichter jij bij woont hoe nauwkeuriger de vergoeding is.
 • De reiskosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed.
Sales medewerker Vakblad Uitgeverij in Rotterdam Rotterdam

Tue, 19 May 2015 11:15:41 +0200

 • Een informele en gezellige werksfeer; 
 • Goede begeleiding en coaching; 
 • Goede "training on the job" van 2 weken waarbij je de kneepjes van het vak zult leren. (Deze training is niet full-time)
 • Werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur;
 • Een salaris van €9,72 euro bruto per uur;
 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Reiskosten vergoeding is niet van toepassing.
Klantenservice topper in Amsterdam Amsterdam

Tue, 19 May 2015 10:50:33 +0200

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Goede opleidingsmogelijkheden;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Doorgroeimogelijkheden en kans op een vast dienstverband;
 • Salarisschalen, waarbij ontwikkeling een stap vooruit betekent (deze schalen zijn flexibel en is afhankelijk van de modules die jij hebt geleerd);
 • Openingstijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 22.00 uur en zaterdag en zondag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Salaris

 • Het startsalaris voor 23 jaar en ouder bedraagt € 11,07 bruto per uur.
 • Het startsalaris voor jonger dan 23 jaar bedraagt € 9,97 bruto per uur.

Reserveringen en vergoedingen
Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren.
Er geldt een reiskosten vergoeding voor eigen vervoer op basis van een staffel en OV wordt 100% vergoed.
Telefonische B2B Verkoop Medewerkers in Rotterdam Rotterdam

Tue, 19 May 2015 10:02:38 +0200

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur

Voor de start van je werkzaamheden zal je een training volgen. In de eerste twee weken gaat het om een ‘training on the job’ waarbij je de kneepjes van het vak zult leren. Deze weken zijn niet fulltime maar worden ingevuld in overleg.

Arbeidsvoorwaarden:

Het salaris is € 9,72 bruto per uur (exclusief vakantiedagen en vakantiegeld)

Reiskosten vergoeding niet van toepassing
Customer Sales Medewerker in Hilversum Hilversum

Wed, 13 May 2015 08:49:43 +0200

Wanneer jij voor deze functie aan de slag gaat kom je in een gezellig en informeel team terecht. Er heerst een prettige werksfeer en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Hier wordt vorm aan gegeven door middel van trainingen, coaching en persoonlijke begeleiding.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris van € 10,30 bruto per uur (vanaf 23 jaar);
 • Wanneer je jonger bent dan 23 jaar val je in een van de jeugdloonschalen;
 • Een aantrekkelijk bonusmodel: per klant een bonus tussen de €2,50 en €15,00 bruto;
 • Reiskostenvergoeding bij een reisafstand groter dan 10 kilometer (enkele reis).
Parttime Financieel klantadviseur NIBC Bank Den Haag Den Haag

Fri, 17 Apr 2015 10:18:33 +0200

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Mogelijkheden op termijn om door te groeien naar Senior Klantcontact Medewerker;
 • Diverse trainingen;
 • Enthousiaste en professionele collega's;
 • Professionele werkomgeving;
 • Informele werksfeer.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Salaris:

 • HeEen salaris bij start €11,75 en na het behalen van je Wft naar €12,50.

Reserveringen en vergoedingen:

 • Bovenop je bruto uurloon bouw jij 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op. Deze reserveringen worden periodiek uitgekeerd;
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding bij een reisafstand langer dan 10 km. Met openbaar vervoer wordt de reiskosten 100% vergoed en met eigen vervoer ontvang je €0,19 per KM.
Callcenter werk Digitale TV in Hilversum Hilversum

Tue, 31 Mar 2015 11:34:41 +0200

Wat kun je verwachten van de opdrachtgever?

 • Een goede fulltime training en begeleiding;
 • Flexibele werktijden;
 • Een gezellige werkomgeving;
 • Aantrekkelijke bonussen;
 • Je gaat rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Salaris:

 • Het salaris bij 18 jaar is € 4,65 per uur incl vakantiegeld en reserveringen;
 • Het salaris bij 19 jaar is € 5,35 per uur incl vakantiegeld en reserveringen;
 • Het salaris bij 20 jaar is € 6,25 per uur incl vakantiegeld en reserveringen;
 • Het salaris bij 21 jaar is € 7,40 per uur incl vakantiegeld en reserveringen;
 • Het salaris bij 22 jaar is € 8,65 per uur incl vakantiefeld en reserveringen;
 • Het salaris bij 23 jaar en ouder is € 10,30 per uur incl vakantiegeld en reserveringen.

Reserveringen en vergoedingen:

 • Je kunt je salaris verhogen door een aantrekkelijke bonusregeling die kan varieren tussen de € 2,50 en € 15, 00 per score;
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand.
Parttime Callcenter werk in Hilversum Hilversum

Wed, 18 Mar 2015 10:25:08 +0100

Het volgende kun je van ons verwachten:

 • Een prettige en informele werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden;
 • Flexibele werktijden binnen de openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00-21.00 uur en op zaterdag van 9.00-17.30 uur;
 • Een salaris van 10,30 inclusief vakantietoeslag en vakantiedaguren (23 jaar en ouder);
 • Wanneer je jonger bent dan 23 jaar val je in een van de jeugdloonschalen;
 • Er geldt een interessante bonusregeling;
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding wanneer je woon-werk afstand meer dan 10KM bedraagt.
Parttime Callcenter werk in Hilversum Hilversum

Tue, 17 Mar 2015 11:13:08 +0100

Wanneer je bij deze opdrachtgever aan de slag gaat kun je het volgende verwachten:

 • Een leuke, gezellige werksfeer;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Flexibele werktijden binnen de openingstijden; deze zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00-21.00 uur en op zaterdag van 9.00-17.30 uur;

Arbeidsvoorwaarden:
Wanneer je 23 jaar of ouder bent ga je € 10,30 bruto per uur verdienen. Dit bedrag is inclusief vakantetoeslag en vakantiedaguren. Wanneer je jonger bent dan 23 jaar val je in 1 van de salaris schalen:

 • 18 jaar: € 4,65 per uur;
 • 19 jaar: € 6,50 per uur;
 • 20 jaar: € 6,25 per uur;
 • 21 jaar: € 7,40 per uur;
 • 22 jaar: € 8,65 per uur.

Naast je salaris geldt er een bonusregeling die varieert tussen een bedrag van € 2,50 - € 15.00 per klant. Wanneer jouw woon-werkafstand meer dan 10KM bedraagt, krijg jij een reiskostenvergoeding.
Inbound Sales afhandeling in Hilversum Hilversum

Thu, 05 Mar 2015 10:24:36 +0100

Onze opdrachtgever biedt jou:

 • Een gezellige werksfeer en een leuk team van collega's;
 • Een fulltime training en goede begeleiding tijdens het werk ;
 • De mogelijheid om flexibel te werken;
 •  Een contract waarbij je direct in dienst komt bij de opdractgever.

Salaris:

 • Het salaris is bij 23 jaar en ouder € 10,30 per uur incl vakantiegeld en reserveringen;
 • Voor jonger dan 23 jaar gelden er diverse jeugdschalen.

Overige vergoedingen:

 • Een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling.
Studenten Bijbaan B2B medewerker Rotterdam Rotterdam

Thu, 05 Mar 2015 09:45:47 +0100

Wij bieden het volgende:

 • Een marktconform salaris;
 • Naast het salaris bouw je ook vakantiegeld en vakantiedagen op;
 • Een betaalde training on-the-job (parttime);
 • De mogelijkheid om tussen de 16 en 32 uur per week te werken;
 • Bonusmogelijkheden bij het behalen van je target;
 • Goede begeleiding tijdens het sollicitatieproces naar deze functie.
Bijbaan callcenter in Rotterdam Rotterdam

Fri, 23 Jan 2015 10:10:58 +0100

Je gaat werken bij een gezellige, open organisatie met leuke collega's. Er is een gevarieerd team en iedereen kan het goed met elkaar vinden. Naast deze prettige werkomgeving bieden wij ook:

 • Een salaris van € 9,72 bruto per uur;
 • Naast het salaris bouw je 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op;
 • Mogelijkheid om tussen de 16-32 uur per week te werken;
 • Een training-on-the-job van 2 weken (parttime);
 • Een uitgebreide begeleiding tijdens het sollicitatieproces (mits je voldoet aan de voorwaarden).
B2B Account medewerker in Rotterdam Rotterdam

Wed, 21 Jan 2015 10:38:57 +0100

 • Een salaris van € 9,72 bruto per uur;
 • Een training on-the-job (niet fulltime);
 • Naast het salaris bouw je ook 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op;
 • Werktijden zijn tijdens kantooruren (doordeweeks tussen 09.00 en 17.00 uur)
 • Mogelijkheid om tussen de 16-24 uur per week te werken;
 • Wij bieden je een uitgebreide begeleiding tijdens het sollicitatieproces (mits je voldoet aan de voorwaarden).
Cosmetica specialist (telefonisch) regio Utrecht Regio Utrecht

Mon, 19 Jan 2015 14:29:57 +0100

 • Een salaris van € 9,25 bruto per uur;
 • Naast het salaris bouw je ook vakantiegeld en vakantiedagen op;
 • Mogelijkheid om parttime of fulltime te werken (minimaal 20 uur per week);
 • Een vakcursus van 3 dagen;
 • Goede begeleiding tijdens het sollicitatieproces (mits je aan de voorwaarden voldoet).
Klantenservice Adviseur Energiebedrijf Rotterdam Rotterdam

Mon, 19 Jan 2015 09:25:05 +0100

 • Salaris bruto per uur: €10,38;
 • Reserveringen en vergoedingen: naast jouw bruto salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding.
Commercieel servicedesk medewerker Rotterdam Rotterdam

Fri, 02 Jan 2015 15:11:22 +0100

Wanneer je komt te werken bij deze opdrachtgever zul jij starten op uitzendbasis via FINTREX Recruitment. FINTREX is de enige onafhankelijke partij in Nederland, die puur is gespecialiseerd in klantcontact functies.

Wat biedt FINTREX jou?

 • Een uitgebreide sollicitatieprocedure en goede begeleiding naar uiteindelijke gesprek toe, indien jij aansluit op de profieleisen die voor deze vacature gesteld worden;
 • Uitstekend werkgeverschap wanneer jij daadwerkelijk start voor deze functie;
 • Uitgebreide begeleiding tijdens jouw werkzaamheden bij deze opdrachtgever;
 • Flexibele werktijden van die zijn in te plannen van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur.

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Een gezellig team met informele werksfeer;
 • Zorgvuldige begeleiding en coaching tijdens jouw werkzaamheden;
 • Voldoende ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief;
 • Een uitgebreide, intensieve training;
 • Diverse mogelijkheden tot opleiding/training. 
Telefonisch Specialist Cosmetica merk in Soest Soest

Fri, 02 Jan 2015 09:14:19 +0100

 • Een marktconformsalaris;
 • Naast het salaris bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op;
 • Je krijgt een gedegen inwerkperiode (on-the-job);
 • Reiskostenvergoeding bij een reisafstand groter dan 10 kilometer enkele reis;
 • Mogelijkheid om parttime of fulltime te werken;
 • Een gezellige werksfeer.
Klantenservice Adviseur Energiebedrijf Rotterdam Rotterdam

Tue, 30 Dec 2014 17:06:59 +0100

Wat bieden wij:

 • Uitstekend werkgeverschap;
 • Informele en gezellige werksfeer;
 • Prima begeleiding en coaching;
 • Intensieve interne training;
 • Volop carriere mogelijkheden;
 • Flexibele werktijden;
 • Salaris: € 9,- bruto per uur, dit kan je verhogen met 10%, door verleningen te behalen;
 • Bovenop jouw salaris ontvang je per gewerkt uur 18% aan reserveringen.
Callcenter medewerker Bank in Best Best

Wed, 24 Dec 2014 09:44:42 +0100

 • Bereid tot het behalen van een Wft Basis diploma, indien je deze nog niet in je bezit hebt;
 • Goede begeleiding tijdens jouw werk bij deze opdrachtgever.
 • Goede opleidingsmogelijkheden;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Doorgroeimogelijkheden en kans op een vast dienstverband.

Salaris

 • Salaris: tussen €10,71 en €15,94 afhankelijk van relevante werkervaring;

Daarnaast wordt er gewerkt met een toeslagen systeem, afhankelijk op welk tijdstip je zult gaan werken. Je ontvangt de volgende toeslagen, bovenop je startsalaris:

 • Maandag t/m vrijdag:
  00.00 uur – 7.00 uur = 50 %
  22:00 uur – 00.00 uur = 50 %
 • Zaterdag:
  00.00 uur – 08.00 uur = 50 %
  08.00 uur – 17.00 uur = 25 %
  17.00 uur – 24.00 uur = 100 %
 • Zondag:
  00.00 uur – 24.00 uur = 100 %

 
Callcenter medewerker nationale bank Gouda Gouda

Mon, 15 Dec 2014 13:05:22 +0100

 • Haal jouw Wft basis diploma
 • Prima begeleiding en coaching
 • Diverse trainingmogelijkheden
 • Doorgroeimogelijkheden; werk aan jouw carrière

Daarnaast:

 • Salaris € 11,07 bruto per uur (voor 23 jaar en ouder)
 • 8% vakantiegeld
 • 10% vakantiedaguren
Inbound medewerker in Tilburg Tilburg

Fri, 12 Dec 2014 09:53:58 +0100

 • Een prima marktconform salaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Sollicitatiebegeleiding en opleidingsmogelijkheden;
 • Flexibele werktijden, ook avond- en weekend diensten;
 • Een fijne werksfeer met leuke collega's;
 • De kans om te werken gerenommeerd Nederlands bedrijf.
Callcenter werk bij Bank in Gouda Gouda

Fri, 12 Dec 2014 09:20:27 +0100

Wat kun je van ons verwachten:

 • Goede opleidingsmogelijkheden, begeleiding en coaching;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden, waarbij ontwikkeling een stap vooruit betekent op de salarisschaal;
 • Flexibele werktijden. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 - 17.00 uur;
 • Het salaris bedraagt € 11,07 bruto per uur (23 jaar en ouder, wanneer jonger bent dan 23 jaar verdien je € 9,97 bruto per uur);
 • Naast het salaris heb je recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding tot maximaal 40 KM. Kosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed.
Inbound medewerker Bank in Gouda Gouda

Thu, 11 Dec 2014 10:15:41 +0100

 • Goede begeleiding, coaching en opleidingsmogelijkheden; 
 • De mogelijkheid om via Fintrex jouw wft-basis te behalen;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden; 
 • Flexibele werktijden. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur; 

Salaris

 • Het startsalaris bedraagt € 11,07 bruto per uur, wanneer je jonger bent dan 23 jaar verdien je € 9,97 bruto per uur; 
 • Naast je salaris heb je recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren; 
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding tot maximaal 40 KM. Kosten op basis van openbaar vervoer worden volledig vergoed.
Bijbaan B2B medewerker Multimediale Uitgeverij Rotterdam

Wed, 26 Nov 2014 08:38:26 +0100

 • Flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid om parttime of fulltime te werken;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een fulltime driedaagse training om je de kneepjes van het vak te leren;
 • Flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.
Financieel Servicedesk specialist Gouda Gouda

Tue, 25 Nov 2014 09:42:07 +0100

Het volgende kun je binnen deze functie van ons verwachten:

 • Goede opleidinsgmogelijkheden en verschillende doorgroeimogelijkheden;
 • Goede coaching en begeleiding;
 • Flexibele werktijden. Het project is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur.
 • Wanneer je 23 jaar of ouder bent start je met een salaris van € 11,07 bruto per uur, wanneer je jonger bent dan 23 zul je gaan starten met € 9,97 bruto per uur;
 • Je hebt recht op 8% vakantiegeld en 10 vakantiedaguren;
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding tot maximaal 40 KM. Kosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed.
Callcenter werk nationale Bank in Gouda Gouda

Thu, 20 Nov 2014 09:49:58 +0100

 • Werken bij een gerenommeerd Nederlands bedrijf;
 • Fijne werksfeer;
 • Prima opleidingsmogelijkheden;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Volop doorgroeimogelijkheden;
 • Openingstijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 22.00 uur. Zaterdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Het salaris:

 • > 23 jaar en ouder bedraagt € 11,07 bruto per uur;
 • < 23 jaar bedraagt € 9,97 bruto per uur.

De extra's:

 • Volledig betaald een Wft basis diploma behalen;
 • Volledig betaalde interne opleiding van 36 weken (fulltime);
 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Er is sprake van een tegemoetkomende reiskostenvergoeding tot maximaal 40 km. Deze tegemoetkomende vergoeding geeft een bedrag per gewerkte dag op basis van jouw KM afstand. Hoe dichter jij bij woont hoe nauwkeuriger de vergoeding is. De reiskosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed.
Callcenter werk in omgeving Soest Soest

Thu, 13 Nov 2014 09:50:27 +0100

 • Een uitdagende startersfunctie;
 • Een gezellige, informele werksfeer;
 • Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling;
 • Een doorbetaalde training;
 • Een marktconform salaris.
Bijbaan callcenter in Gouda Gouda

Fri, 07 Nov 2014 11:19:21 +0100

Salaris

 • Het startsalaris voor 23 jaar en ouder bedraagt € 11,07 bruto per uur.
 • Het startsalaris voor jonger dan 23 jaar bedraagt € 9,97 bruto per uur.

Werktijden:

Maadag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 22.00 uur. Zaterdag en zondag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Reiskostenvergoeding:

Voor deze functie is een reiskostenvergoeding van toepassing.
Parttime Callcenter Bijbaan Uitgeverij in Rotterdam Rotterdam

Fri, 07 Nov 2014 10:04:20 +0100

Wij bieden voor deze functie het volgende:

 • Een uitdagende sales functie;
 • Mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Ruimte voor creativiteit en eigen inbreng;
 • Flexibele werktijden;
 • Een functie voor 16-32 uur per week.
Klantenservice medewerker Verzorgingsproducten in Soest Omgeving Soest

Fri, 31 Oct 2014 13:58:48 +0100

Wanneer je aan het werk gaat bij deze opdrachtgever ga jij starten op uitzendbasis via FINTREX Recruitment. FINTREX is de enige onafhankelijke partij in Nederland, die zich puur specialiseert in klantcontact functies.

Wat biedt onze opdrachtgever jou? 

 • Een goede werksfeer binnen een gerenommeerd bedrijf; 
 • Goede begeleiding en coaching; 
 • Een uitgebreide training; 
 • Flexibele werktijden op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur; 
 • Diverse doorgroeimogelijkheden; 
 • Een functie voor de lange termijn.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Salaris en reserveringen:

 • € 9,25 per uur ongeacht leeftijd;
 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren.
Inbound Servicedesk Adviseur bij Bank Tilburg

Thu, 30 Oct 2014 10:10:35 +0100

Binnen deze functie kun je het volgende van ons verwachten:

 • Goede opleidingsmogelijkheden, begeleiding en coaching;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden;
 • Flexibele werktijden, het project is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 - 20.00 uur en zaterdag tussen 09.00 - 17.00 uur;
 • Het salaris bedraag €10,71 bruto per uur;
 • Je hebt recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding tot maximaal 40 kilometer. Dit is afhankelijk van jouw KM afstand, de kosten van het openbaar vervoer worden volledig vergoed.
Callcenter baan Beauty merk regio Utrecht Utrecht

Tue, 28 Oct 2014 10:53:51 +0100

 • Een vast salaris van € 9,25 bruto per uur excl. toeslagen;
 • Een uitdagende functie binnen een groeiende onderneming;
 • Mogelijkheid om in de avonden te werken;
 • Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.
Financieel callcenter medewerker Bank Tilburg

Tue, 21 Oct 2014 11:09:23 +0200

 • Goede opleidingsmogelijkheden;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Openingstijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 20:00 uur. Zaterdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Salaris:

 • Het salaris bedraag €10,71 bruto per uur;
 • Na een half jaar zijn er mogelijkheden voor salarisverhoging mocht er sprake zijn van goede prestaties.

Reserveringen en vergoedingen

 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren.
 • Er is sprake van een tegemoetkomende reiskostenvergoeding tot maximaal 40 km. Deze tegemoetkomende vergoeding geeft een bedrag per gewerkte dag op basis van jouw KM afstand. Hoe dichter jij bij woont hoe nauwkeuriger de vergoeding is.
 • De reiskosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed.
Customer Care Advies en Verkoop in Soest Soest

Mon, 20 Oct 2014 12:14:50 +0200

Wanneer je wordt aangenomen voor deze functie zul je starten op uitzendbasis via FINTREX Recruitment. FINTREX is dé onafhankelijke partij in Nederland, die zich puur specialiseert in klantcontact functies.

Wat biedt FINTREX jou?

 • Een uitgebreide sollicitatie procedure en begeleiding na je final gesprek
 • Een zorgvuldige matching met de functie, omdat onze business consulenten zelf uit de contact center branche komen en jou goed de vacature-inhoud kunnen uitleggen
 • Goed werkgeverschap op het moment van starten
 • Goede begeleiding tijdens jouw werk bij deze opdrachtgever
 • Onze consultants komen stuk voor stuk zelf uit de klantcontactbranche en weten dus precies waar jij mee te maken krijgt

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Een fijne werksfeer bij een gerenommeerd bedrijf
 • Uitstekende begeleiding en coaching
 • Een uitgebreide training
 • Flexibele werktijden op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 08.00 uur en 17.00 uur
 • Werken op verschillnde projecten
 • Diverse doorgroeimogelijkheden
 • Een functie voor de lange termijn

De arbeidsvoorwaarden:

Salaris: €9,25 per uur ongeacht leeftijd.

Reserveringen en vergoedingen Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren.

Reiskostenvergoeding: De reiskosten vergoeding is afhankelijk van jouw keuze om met het openbaar vervoer of met eigen vervoer te reizen.
Commerciële Klantenservice in Soest Soest

Thu, 16 Oct 2014 08:59:31 +0200

 • Een uitdagende functie met een prima salaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden;
 • Persoonlijke begeleiding en ruimte voor ontwikkeling.
Customer Service Finance in Tilburg Tilburg

Mon, 13 Oct 2014 16:08:22 +0200

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende baan met volop doorgroeimogelijkheden;
 • Haal je Wft Basis diploma;
 • Flexibele werktijden;
 • Een marktconform salaris met 8% vakantiegeld en 10% vakantiereserveringen;
 • Prima coaching en begeleiding;
 • Een vliegende start van jouw Finance carrière.
Callcenter Bijbaan diverse projecten in Almere Almere

Mon, 13 Oct 2014 15:25:36 +0200

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Professionele werkomgeving;
 • Enthousiaste en prettige collega's;
 • On the job trainingen;
 • Flexibele werktijden van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Woensdag tussen 09.00 uur en 20.00 uur.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Salaris:

 • Het salaris bedraag €9,07 bruto per uur (vanaf 22 jaar en ouder);
 • Voor medewerkers jonger dan 22 jaar geldt een jeugdschaal die 10% lager ligt.

Reserveringen en vergoedingen:

 • Bovenop je bruto uurloon bouw jij 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op. Deze reserveringen worden periodiek uitgekeerd;
 • De reiskosten worden vergoed conform CAO, mits je woonwerk verkeer groter is dan 10 KM.
Callcenter Baan in Leeuwarden Leeuwarden

Wed, 24 Sep 2014 10:05:54 +0200

Onze opdrachtgever biedt:

 • Het salaris bedraagt €11,68 per uur (ongeacht leeftijd);
 • Een goede informele werksfeer binnen een gerenomeerd bedrijf;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Ontwikkelmogelijkheden;
 • Persoonlijke aandacht voor het personeel.

 
Parttime Baan Callcenter in Leiden Leiden

Tue, 23 Sep 2014 14:11:19 +0200

 • Het salaris bedraagt €11,42 per uur, ongeacht je leeftijd;
 • Je bouwt 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op;
 • Een uitdagende bijbaan met flexibele werktijden en dagen;
 • Volledige reiskostenvergoeding wanneer je met het openbaar vervoer reist;
 • Een informele werksfeer met enthousiaste collega’s;
 • Goede begeleiding, coaching en een intensieve training vooraf;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden.
Callcenter medewerker Zorg in Leiden Leiden

Tue, 23 Sep 2014 10:29:42 +0200

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Een informele werksfeer met enthousiaste collega's;
 • Goede begeleiding en coaching door professionals;
 • Een intensieve training en diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur.

Salaris:
Het salaris bedraag €11,42 bruto per uur (ongeacht leeftijd).

Reserveringen en vergoedingen:
Bovenop je bruto uurloon bouw jij 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op, tevens is er sprake van reiskostenvergoeding onder bepaalde voorwaarden.
Inbound medewerker in regio Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn

Fri, 12 Sep 2014 10:44:18 +0200

Wij bieden voor deze functie het volgende:

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Een intensieve training;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Professionele werkomgeving;
 • Enthousiaste collega's;
 • Flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Salaris en Reiskosten:

 • Het salaris bedraag €11,68 per uur (ongeacht leeftijd);
 • Bovenop je bruto uurloon bouw jij 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op. Reiskosten Openbaar Vervoer worden volledig vergoed;
 • Reiskosten Eigen Vervoer worden vergoed conform een staffel van de opdrachtgever, mits woon-werk afstand enkele reis is meer dan 10 KM, berekend door middel van de ANWB routeplanner.

 
Inbound Adviseur Verzekeringen in Leiden Leiden

Thu, 11 Sep 2014 09:06:57 +0200

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Een informele werksfeer met enthousiaste collega's;
 • Goede begeleiding en coaching door professionals;
 • Een intensieve training en diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur.

Salaris:
Het salaris bedraag €11,42 bruto per uur (ongeacht leeftijd).

Reserveringen en vergoedingen:
Bovenop je bruto uurloon bouw jij 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op, tevens is er sprake van reiskostenvergoeding onder bepaalde voorwaarden.
Werken bij Zorgverzekeraar in Leiden Leiden

Thu, 11 Sep 2014 08:55:09 +0200

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Een uitgebreide training in groepsverband
 • Telefoontrainingen;
 • Enthousiaste collega's;
 • Flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Salaris:

 • Het salaris bedraag €11,42 bruto per uur;
 • Voor medewerkers jonger dan 23 jaar geldt een jeugdschaal die 10% lager ligt.

  Reserveringen en vergoedingen:
 • Bovenop je bruto uurloon bouw jij 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op. Deze reserveringen worden periodiek uitgekeerd;
 • De reiskosten worden vergoed conform CAO, mits je woonwerk verkeer groter is dan 10 KM.
Customer Care Advies en Verkoop regio Sneek Omgeving Sneek

Mon, 08 Sep 2014 10:29:13 +0200

Onze opdrachtgever bied:

 • Een salaris van  €11,68 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Een informele werksfeer en professionele werkomgeving;
 • Enthousiast en gedreven team;
 • Een goede training en opleiding;
 • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor zelfontplooiing.
Bijbaan Klantenservice medewerker in Leiden Leiden

Wed, 03 Sep 2014 11:01:44 +0200

Onze opdrachtgever biedt jou een informele en gezellige werksfeer, waarin je intensief getraind en begeleidt wordt om je te ontwikkelen op het gebied van klantcontact.
Het betreft een parttimefunctie met flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Salaris:
Het salaris bedraag €11,42 per uur (ongeacht leeftijd). Uitkering van het salaris geschiedt op weekbasis. Bovenop je bruto uurloon bouw jij 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op. Deze reserveringen worden periodiek uitgekeerd.

Reiskosten:
Reiskosten voor openbaar vervoer worden volledig vergoed en reiskosten eigen vervoer worden vergoed conform een staffel van de opdrachtgever, mits woon-werk afstand enkele reis is meer dan 10 KM, berekend door middel van de ANWB routeplanner.
Inbound Zorg medewerker regio Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn

Wed, 03 Sep 2014 10:38:50 +0200

Voor deze functie bieden wij het volgende:

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Goede begeleiding, coaching en een intensieve training;
 • Professionele werkomgeving met enthousiaste collega's;
 • Flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur.
 • Het salaris bedraag €11,68 per uur (ongeacht leeftijd). Uitkering van het salaris geschiedt op weekbasis. 
 • Bovenop je bruto uurloon bouw jij 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op.
 • Reiskosten Openbaar Vervoer worden volledig vergoed;
 • Reiskosten Eigen Vervoer worden vergoed conform een staffel van de opdrachtgever, mits woon-werk afstand enkele reis is meer dan 10 KM, berekend door middel van de ANWB routeplanner.

 
Customer Service Verzekeringen in Den Haag Den Haag

Thu, 21 Aug 2014 11:34:04 +0200

Je zal op uitzendbasis in dienst treden bij FINTREX. Naast uitstekend werkgeverschap kan je rekenen op veel coaching en begeleiding tot jouw sollicitatie en daarna.

Naast een uitdaging bieden wij jou een parttime functie waar je veel leert en waar jij jouw passie voor klantcontact kwijt kan.

 • Werktijden: De werktijden zijn flexibel. En goed te combineren met studie of andere bezigheden;
 • Opleiding: Mocht je nog niet in het bezit zijn van een Wft Basis diploma dan stellen wij jou in de gelegenheid om deze te halen. Daarnaast krijg je een opleiding van 4 weken (36 uur) waar jou alle noodzakelijke productkennis zal worden bijgebracht.

Salaris:

 • Het startsalaris voor 23 jaar en ouder bedraagt € 11,32 bruto per uur;
Aftersales medewerker in omgeving Utrecht Utrecht

Thu, 14 Aug 2014 10:02:41 +0200

 • Een goede werksfeer binnen een gerenommeerd bedrijf;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Een uitgebreide training;
 • Flexibele werktijden op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 08.00 uur en 17.00 uur;
 • Werken voor diverse opdrachtgevers;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Een functie voor de lange termijn.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

 • Salaris: € 9,25 bruto per uur ongeacht leeftijd.
 • Daarnaast heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedagen.

Reiskostenvergoeding:

 • De reiskosten vergoeding is afhankelijk van jouw keuze om met het openbaar vervoer of met eigen vervoer te reizen. De regeling is volgens CAO vastgesteld op:
  100% vergoeding bij een reis met het openbaar vervoer als de reisafstand meer dan 10 km bedraagt per enkele reis
 • Bij eigen vervoer zijn de volgende dagvergoedingen van toepassing:
  >10 tot 15 km € 3,08;
  >15 tot 20 km € 4,31;
  >20 en meer km € 6,15.
Bijbaan Media Uitgeverij (B2B) in Rotterdam Rotterdam

Wed, 13 Aug 2014 10:17:05 +0200

Voor deze functie bieden wij het volgende:

 • Een salaris van € 9,72 bruto per uur;
 • Werken in een professionele omgeving;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een doorbetaalde training "on the job' van twee weken;
 • Parttime mogelijkheden;
 • Reiskosten worden niet vergoed.
Klantenservice medewerker grote Bank in Eindhoven Eindhoven

Tue, 12 Aug 2014 13:56:04 +0200

Wanneer je aan het werk gaat bij deze opdrachtgever ga jij starten op uitzendbasis via FINTREX Recruitment. FINTREX is de enige onafhankelijke partij in Nederland, die zich puur specialiseert in klantcontact functies.

Wat biedt FINTREX jou?

 • Goede begeleiding tijdens jouw uitgebreide sollicitatie procedure
 • Een goede match met de functie
 • Een Wft Basis opleiding, indien je deze nog niet in je bezit hebt;
 • Begeleiding tijdens jouw werk bij deze opdrachtgever.

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Goede opleidingsmogelijkheden;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Doorgroeimogelijkheden en kans op een vast dienstverband;
 • Salarisschalen, waarbij ontwikkeling een stap vooruit betekent (deze schalen zijn flexibel en is afhankelijk van de modules die jij hebt geleerd);
 • Openingstijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 22.00 uur en zaterdag en zondag tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Salaris

 • Het startsalaris voor 23 jaar en ouder is € 11,07 bruto per uur.
 • Het startsalaris voor jonger dan 23 jaar is € 9,97 bruto per uur.

Reserveringen en vergoedingen

 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren.
 • Er is sprake van een tegemoetkomende reiskostenvergoeding per gewerkte dag op basis van jouw kilometer afstand (tot maximaal 40 km). Hoe dichter jij bij woont hoe nauwkeuriger de vergoeding is.
Klantenservice & Sales in Leeuwarden Leeuwarden

Tue, 05 Aug 2014 10:47:44 +0200

Voor deze vacature bieden wij het volgende:

 • Een uitdagende en flexibele functie;
 • Enthousiaste collega's;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Meerdere trainingen;
 • Goed werkgeverschap op het moment van starten;
 • Goede begeleiding tijdens jouw werk bij deze opdrachtgever;
 • Openingstijden:op werkdagen van 08.00 uur - 21.00 uur en op zaterdag van 09.00-16.30 uur.

Salaris en vergoedingen:

 • Het salaris bedraag €11,68 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Reiskosten worden vergoed conform een staffel van de opdrachtgever, mits woon-werk afstand enkele reis is meer dan 10 KM, berekend door middel van de ANWB routeplanner.
Inbound Sales medewerker in Leeuwarden Leeuwarden

Fri, 01 Aug 2014 09:31:32 +0200

Wat biedt FINTREX jou?

 • Goed werkgeverschap op het moment van starten;
 • Goede begeleiding tijdens jouw werk bij deze opdrachtgever.
 • Openingstijden:op werkdagen van 08.00-21.00 uur en op zaterdag van 09.00-16.30 uur.
 • Professionele werkomgeving;
 • Informele werksfeer;
 • Enthousiaste en gemotiveerde collega's.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?
Salaris:

Het salaris bedraag €11,68 bruto per uur (ongeacht leeftijd).

Reserveringen en vergoedingen.

Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren.
Reiskosten worden vergoed conform een staffel van de opdrachtgever, mits woon-werk afstand enkele reis is meer dan 10 KM, berekend door middel van de ANWB routeplanner.

 
Binnendienst medewerker in omgeving Utrecht Utrecht

Thu, 24 Jul 2014 16:53:08 +0200

 • Een marktconform salaris;
 • Een gedegen inwerktraject en persoonlijke begeleiding;
 • Een prettige werksfeer;
 • Een functie voor de lange termijn;
 • Een uitdagende en veelzijdige functie.
Commercieel callcenter werk regio Utrecht Utrecht

Thu, 17 Jul 2014 10:47:19 +0200

 • Mogelijkheden om jezelf op commercieel gebied te blijven ontwikkelen;
 • € 9,25 bruto per uur ongeacht leeftijd;
 • 10% vakantiedaguren en 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Flexibele werktijden op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 08.00 uur en 17.00 uur.
Callcenter medewerker Verzekeringen in Tilburg Tilburg

Wed, 25 Jun 2014 14:25:31 +0200

Salaris en vergoeding:
Het salaris is marktconform en er is een tegemoetkomende reiskosten vergoeding tot maximaal 40 kilometer.

Binnen de organisatie heerst een prettige en informele werksfeer. Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden bij goed functioneren.

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Training:
Je krijgt een betaalde fulltime training van 4 weken (36 uur) wanneer je bent aangenomen. Deze training wordt verzorgd door het Klantcontact Center.
Adviseur Klantbehoud Energieleverancier (16-40 uur) in Rotterdam Rotterdam

Fri, 20 Jun 2014 08:58:06 +0200

Wanneer je aan het werk gaat bij deze opdrachtgever ga jij starten op uitzendbasis via FINTREX Recruitment. FINTREX is de enige onafhankelijke partij in Nederland, die zich puur specialiseert in klantcontact functies.

Wat biedt FINTREX jou?

 • Een uitgebreide sollicitatieprocedure en begeleiding naar je final gesprek toe, nadat jij aansluit op de profieleisen van deze vacature;
 • Een zorgvuldige match met de functie, omdat onze business consulenten zelf uit de contact center branche komen en jou goed de vacature-inhoud kunnen uitleggen;
 • Goed werkgeverschap op het moment van starten;
 • Goede begeleiding tijdens jouw werk bij deze opdrachtgever;
 • Werktijden: maandag 13:00 uur  - 21:00 uur, dinsdag t/m donderdag 09:00 uur -21:00 uur, vrijdag 09:00 uur - 17:00 uur en zaterdag tussen 10:00 uur - 16:00 uur.

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid;
 • Intensieve trainingsperiode.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Salaris:

 • Het salaris bedraagt € 9,00 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Naast het basissalaris van € 9,00 per uur zijn er diverse bonusmogelijkheden mogelijk. Dit is afhankelijk van de geleverde prestaties en gesprekken die jij hebt gevoerd.

Reserveringen en vergoedingen:

 • Bovenop je bruto uurloon bouw jij 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op. Deze reserveringen worden periodiek uitgekeerd.
Helpdesk medewerker KPN in Zoetermeer Zoetermeer

Tue, 17 Jun 2014 10:56:51 +0200

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching.
 • Diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden;
 • Enthousiaste gemotiveerde collega's;
 • Professionele werkomgeving;
 • Flexibele werktijden: maandag t/m zaterdag tussen 08.00 uur - 22.30 uur en zondag van 09:00 uur - 22:00 uur. 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Salaris:

 • Het salaris bedraag € 9,04 per uur (vanaf 21 jaar en ouder);
 • Voor medewerkers jonger dan 21 jaar bedraagt het uurloon €8,10 per uur.

Reserveringen en vergoedingen:

 • Bovenop je bruto uurloon bouw jij 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op. Deze reserveringen worden periodiek uitgekeerd;
 • De reiskosten worden vergoed conform CAO, mits je woonwerk verkeer groter is dan 10 KM.
Inbound Sales medewerker omgeving Utrecht Omgeving Utrecht

Tue, 03 Jun 2014 08:51:38 +0200

Je gaat aan de slag via FINTREX Recruitment. Dit betekent dat je op uitzendbasis voor onze opdrachtgever gaat werken. Vanaf het begin tot aan het einde van de selectie wordt er aandacht besteed aan onze uitzendkrachten. Samen met onze consulenten maak jij jouw eigen match met een vacature. Deze consulenten hebben werkervaring in de callcenter branche en kunnen jou als geen ander de juiste info verstrekken en handige tips geven voordat jij op sollicitatiegesprek gaat. Indien je wordt aangenomen houden zij contact en zorgen voor begeleiding waar nodig.

 • Een salaris van €9,25 bruto per uur, ongeacht je leeftijd;
 • 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een intensieve training voordat je aan de slag gaat in je nieuwe job;
 • Flexibel in te delen werktijden door ruime openingstijden, op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur;
 • Zicht op een vast contract;
 • Reiskostenvergoeding, indien jij net als onze opdrachtgever groen naar het werk komt wordt dit volledig beloond, indien je met eigen vervoer komt krijg je vast bedrag per dag conform staffel.
Callcenter medewerker Cosmetica in Soest Soest

Fri, 23 May 2014 10:33:00 +0200

 • Wij bieden een salaris van €9,25 per uur, ongeacht leeftijd; 
 • Wij bieden boven op je reguliere salaris 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren; 
 • Wij bieden een reiskostenvergoeding als je reisafstand meer dan 10 kilometer is; 
 • Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op commercieel gebied; 
 • Wij bieden je de mogelijkheid om te werken voor een toonaangevende opdrachtgever binnen de cosmetica industrie.
Callcenter medewerker B2B in Rotterdam Rotterdam

Thu, 24 Apr 2014 09:20:25 +0200

 • € 9,72 bruto per uur ongeacht leeftijd;
 • 10% vakantiedaguren en 8% vakantiegeld;
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen op commercieel gebied;
 • Een training 'on the job' van twee weken waarin jij de commerciële kneepjes van het vak leert;
 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur;
 • Voor deze functie is geen reiskostenvergoeding van toepassing.
Outbound medewerker in omgeving Utrecht Utrecht

Tue, 22 Apr 2014 10:41:12 +0200

 • € 9,25 bruto per uur ongeacht leeftijd;
 • 10% vakantiedaguren en 8% vakantiegeld;
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer volgens de callcenter CAO;
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen op commercieel gebied;
 • Werken voor een interessante opdrachtgever in de cosmetica industrie.
Commercieel Customer Care medewerker in Rotterdam Rotterdam

Thu, 17 Apr 2014 15:29:59 +0200

 • Een goed salaris: tussen de € 8,00 en € 10,00 bruto per uur afhankelijk van leeftijd en het project waar je gaat starten
 • Reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen
 • Flexibiliteit
 • Goede training en begeleiding
 • Prettige werksfeer
 • De mogelijkheid om parttime of fulltime te werken
Parttime Telesales medewerker Uitgeverij in Rotterdam Rotterdam

Wed, 16 Apr 2014 09:57:53 +0200

Wat bieden wij:

 • Een bruto salaris van € 9,72 bruto per uur ongeacht leeftijd;
 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Een gezellig en enthousiast team;
 • Een gedegen training waarin je jouw verkooptalenten nog verder kan ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur;
 • Een open en informele werksfeer.
Commercieel servicedesk medewerker omgeving Utrecht Omgeving Utrecht

Tue, 15 Apr 2014 10:45:40 +0200

Als je bij deze opdrachtgever aan het werk gaat, ga je starten op uitzendbasis via FINTREX Recruitment. FINTREX is de enige onafhankelijke partij in Nederland, die zich puur richt en specialiseert in functies op het gebied van klantcontact. Het voordeel voor jou is dat je goede begeleiding krijgt tijdens jouw werk bij deze opdrachtgevers. Onze business consulenten komen allemaal zelf uit de contact center branche, dus zij kunnen jouw als geen ander uitleggen wat het werk en de functie precies inhoudt.

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Een goede werksfeer met goede begeleiding en coaching ;
 • Een uitgebreide training;
 • Flexibele werktijden. Het project is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur;
 • Je gaat €9,25 per uur verdienen, ongeacht je leeftijd;
 • Naast je salaris heb je recht op 8% vakantiegeld op en ga je vakantiedagen opbouwen;
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding wanneer je reisafstand meer dan 10 km bedraagt per enkele reis.
Sales Advisor Telecom in Rotterdam Rotterdam

Tue, 15 Apr 2014 10:39:34 +0200

Als je in aanmerking komt voor deze functie ontvang je een salaris van € 8,58 bruto per uur excl. (op basis van 23 jaar en ouder). Na 4 maanden in dienst ontvang je een salarisverhoging. Buiten je salaris om ontvang je ook nog 8 % vakantiegeld en 10 % vakantiedaguren. Reis je met de auto of met het openbaar vervoer dan ontvang je ook een reiskostenvergoeding. Dit wordt berekend op anwb.nl en je komt in aanmerking wanneer de woon-werkafstand 10 km enkele reis is. Uiteraard kan jij ook nog in aanmerking komen voor leuke bonussen.
Commercieel B2B medewerker Telecom in Den Haag Den Haag

Fri, 04 Apr 2014 10:26:53 +0200

Wanneer je gaat werken voor deze opdrachtgever ga je €12,46 bruto per uur verdien, ongeacht je leeftijd. Daarnaast ntvang je 8% aan vakantiegeld en 10% aan vakantiedaguren. Naast je uurloon heb je ook te maken met een bonusregeling. De reiskosten worden vergoed wanneer de afstand woon-werk meer dan 10km enkele reis is.

Verder bieden wij:

 • Een professionele en informele werksfeer;
 • Flexibele werktijden;
 • Diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden;
 • Er is ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling.
Klantenservice medewerker Achmea in Leeuwarden Leeuwarden

Fri, 04 Apr 2014 09:16:22 +0200

Als je voor het Service Center van Achmea aan de slag gaat bieden wij jou het volgende:

Salaris:
Het salaris bedraagt € 11,68 bruto per uur (ongeacht leeftijd).

Reserveringen en vergoedingen:

 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren.
 • Reiskosten worden vergoed conform een staffel van de opdrachtgever, mits woon-werk afstand enkele reis is meer dan 10 KM, berekend door middel van de ANWB routeplanner.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Enthousiaste en gemotiveerde collega's;
 • Een professionele werkruimte;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden (Wft basis & Wft vermogen);
 • De juiste coaching en begeleiding;
 • Flexibele werktijden.
Klantenservice en Sales medewerker in Renswoude Omgeving Veenendaal

Wed, 02 Apr 2014 13:30:23 +0200

Je ontvang een salaris van € 12,71 bruto per uur (vanaf 23 jaar en ouder). Voor medewerkers jonger dan 23 jaar geldt een jeugdschaal die 10% lager ligt.

Verder krijg je bij deze functie:

 • Een uitgebreide training;
 • 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Een functie voor de langere termijn met diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team.
Callcenter medewerker Ziggo in Rotterdam Rotterdam

Mon, 17 Mar 2014 16:34:12 +0100

Voor deze functie bieden wij het volgende:

 • Prima basissalaris met uitstekende bonusmogelijkheden;
 • 8% vakantiegeld en vakantiedagen;
 • Flexibele werktijden (overdag, avond als weekenden inzetbaar);
 • Gevestigd op een centrale werkplek in hartje Rotterdam;
 • Goed bereikbaar met het openbaar vervoer;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Begeleiding en coaching.
Klantenservice & Sales telecomgigant in Zwolle Zwolle

Tue, 11 Mar 2014 15:40:46 +0100

Salaris en vergoedingen:

 • Het bruto salaris voor deze functie ligt tussen de € 5,95 en € 8,48 bruto per uur, deze wordt gebaseerd op leeftijd en is exclusief 8% vakantiegeld;
 • Bij een reisafstand van minimaal 10 km geldt er een reiskostenvergoeding. Reis je met het OV dan wordt dit volledig vergoed, reis je met eigen vervoer geldt er een vast bedrag per km.

Werktijden:

 • De werktijden voor deze functie zijn flexibel in te delen op maandag t/m vrijdag tussen de 09.00 en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 t/m 17.00 uur.

Training:

 • Voordat jij aan de slag gaat als commercieel klantenservice medewerker zul jij een fulltime training volgen van anderhalve week om je zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw werkzaamheden.
Commercieel klantadviseur bij Telecombedrijf in Tilburg Tilburg

Thu, 20 Feb 2014 11:04:30 +0100

 • Een salaris tussen de € 8,00 en € 9,00 per uur;
 • Flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid om part- of fulltime te werken;
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Een gezellig en enthousiast team;
 • Bonusregeling;
 • Doorgroeimogelijkheden.