Subscribe: telecomvacaturebank.nl
http://www.telecomvacaturebank.nl/index.php/page/rss_getfeed/p/d277eb7bb8e165f1
Added By: johntel Feedage Grade B rated
Language: Dutch
Tags:
als  bij  deze  jij  jouw  klant  medewerker  met  salaris €  salaris  tot  tussen  uur  € bruto  € uur   
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: telecomvacaturebank.nl

telecomvacaturebank.nltelecomvacaturebank.nlPublished: Wed, 21 Feb 2018 06:36:02 +0100

Last Build Date: Wed, 21 Feb 2018 06:36:02 +0100

 Operationeel Planner NL - Amsterdam

Tue, 20 Feb 2018 11:33:33 +0100

Als Operationeel Planner ben je verantwoordelijk voor de planning van nieuwe opdrachten, monteurs en onderaannemers. Dit ga je doen bij onze opdrachtgever, een toonaangevend specialist in het aanleggen en beheren van telecom netwerken. Het is een dynamische organisatie waar innovatie en samenwerken met veel zelfstandigheid centraal staan.

Als Planner speel je een belangrijke, centrale rol. Je vindt het leuk om de beschikbare capaciteit zo efficiënt mogelijk in te zetten. Daarbij ben je goed in het vinden van de balans tussen de belangen van de klant, organisatie én medewerkers. Een gave uitdaging waarbij jouw communicatieve vaardigheden en technisch inzicht het verschil maken.

Wat je als Operationeel Planner doet:

 • Neemt opdrachten aan en zorgt voor een juiste planning, zo nodig in overleg met de opdrachtgever.
 • Meldt binnenkomende opdrachten aan en af.
 • Plant werkopdrachten voor monteurs zo efficiënt mogelijk in en zorgt voor voldoende capaciteit.
 • Onderhoudt telefonisch contact met de monteurs.
 • Houdt de geautomatiseerde systemen bij.
Werkvoorbereider IP / DWDM NL - Tilburg

Mon, 19 Feb 2018 17:46:11 +0100

Samen gaan wij voor het allerbeste. Dat begint met het koppelen van jou als specialist aan de juiste opdrachtgever. Voor een project bij onze klant zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider IP / DWDM. We zijn opzoek naar mensen die gedreven zijn om voor het beste resultaat te gaan. 

We zijn geen fans van clichés, maar in deze uitdagende rol ben je écht de spin in het web. In jou vinden we de mix tussen ervaring in de telecom en sterke communicatieve vaardigheden, zodat je externe partijen op een positieve manier aan kunt sturen. Jij vindt het leuk om alle processen optimaal te laten verlopen. Jouw flexibele instelling komt in dit dynamische proces goed van pas.

Wat je als Werkvoorbereider IP / DWDM doet:

 • Maakt de planning voor collega`s en onderaannemers.
 • Ondersteunt en stuurt uitvoerende partijen aan.
 • Verantwoordelijk voor logistieke processen, laat deze zo efficiënt mogelijk verlopen en doet voorstellen voor verbeteringen.
 • Legt gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten vast.
Planner NL - Harderwijk

Mon, 19 Feb 2018 13:49:55 +0100

Als Planner speel je een belangrijke, centrale rol. Je vindt het leuk om de beschikbare capaciteit zo efficiënt mogelijk in te zetten. Daarbij ben je goed in het vinden van de balans tussen de belangen van de klant, organisatie én medewerkers. Een gave uitdaging waarbij jouw communicatieve vaardigheden, technisch inzicht en analytisch vermogen het verschil maken. Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de opdrachten voor de monteurs. 

Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever, een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in moderne verbindingstechnologie. Samenwerken is zeer belangrijk in het bedrijf. Jij weet als planner je hoofd koel te houden in een soms hectische omgeving.

Wat je als Planner doet:

 • Plant en beheert de opdrachten voor de monteurs. Dit ga je zo efficiënt mogelijk doen en volgens de klantwensen.
 • Onderhoudt telefonisch contact met de monteurs.
 • Vult de geautomatiseerde systemen in en houdt deze up-to-date.
 • Zorgt voor voldoende kwaliteit voor de uitvoering van de werkzaamheden en voor een efficiënte inzet van de beschikbare capaciteit.
 • Rapporteert zaken aan de teamleider.
Teamleider NOC & Service Desk NL - Harderwijk

Fri, 16 Feb 2018 13:44:02 +0100

Als Teamleider NOC & Service Desk ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een afdeling met operators, een proces expert en enkele service desk medewerkers. Deze afdeling monitort 24/7 de assets van een telecom operator. Denk hierbij aan inbraak alarmeringen, brandalarmen en netwerkverstoringen. Het is een nieuwe afdeling. Dat betekent dat je echt jouw stempel kunt zetten op de inrichting. 

Onze opdrachtgever is een toonaangevend specialist in het aanleggen en beheren van telecom netwerken. Binnen de organisatie wordt samenwerken en innoveren zeer gewaardeerd. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om in een dynamische, soms wat hectische omgeving, te werken. Jij bewaart de rust en houdt het overzicht om alles in goede banen te leiden. Met veel aandacht voor je team en je sterke persoonlijkheid weet je de beoogde resultaten te behalen. 

Wat je als Teamleider NOC & Service Desk doet:

 • Verantwoordelijk voor de dagelijkse (proces)besturing en houdt overzicht over de dienstverlening die de afdeling aanbiedt aan de eindklant. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de (K)PI resultaten.
 • Zorgt er voor dat facilitaire verzoeken uit het werkveld goed vertaald worden naar opdrachten voor de interne organisatie.
NOC Engineer NL - Harderwijk

Fri, 16 Feb 2018 13:43:58 +0100

Als NOC Engineer bewaak en monitor je het netwerk van onze klanten en analyseer je wat er gebeurt. Hiervoor zijn we op zoek naar een leergierig persoon die ervaring heeft met IT en affiniteit heeft met techniek. Je gaat bij onze opdrachtgever aan de slag, een vooraanstaand bedrijf in de verbindingstechnologie waar veel aandacht is voor de ontwikkeling van medewerkers.

Je vindt het leuk om iedere dag het beste uit jezelf en je omgeving te halen en de samenwerking op te zoeken. Je neemt initiatief en weet goed prioriteiten te stellen om de service levels in stand te houden en continuïteit te waarborgen.

Wat je als NOC Engineer doet:

 • Bewaakt en monitort het netwerk van onze klanten en analyseer je wat er gebeurt op het netwerk. Hierbij pas je beheermethodieken als ASP en ITIL toe.
 • Bewaakt de continuïteit en nakoming van overeengekomen service levels (beschikbaarheids- en performance normen).
 • Bepaalt prioriteiten bij (dreigende) dienstverstoringen. Initieert en coördineert te ondernemen acties.
 • Zorgt voor registratie van de uitgezette acties en vastlegging van informatie in systemen.
 • Verzorgt de inrichting van monitoring.
Senior Tactisch Planner / Procesmanager NL - Harderwijk

Fri, 16 Feb 2018 10:53:42 +0100

Als Senior Tactisch Planner / Procesmanager ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de wensen van de klant naar een order- en productieplan voor de langere termijn en zorg je voor de capaciteits- en resourceplanning op kwartaal en maand basis. Dit ga je doen bij onze opdrachtgever, een toonaangevend specialist in het aanleggen en beheren van telecom netwerken. Het is een dynamische organisatie waar innovatie en samenwerken met veel zelfstandigheid centraal staan.

Als Planner speel je een belangrijke, centrale rol. Je vindt het leuk om de beschikbare capaciteit zo efficiënt mogelijk in te zetten. Daarbij ben je goed in het vinden van de balans tussen de belangen van de klant, organisatie én medewerkers. Een gave uitdaging waarbij jouw communicatieve vaardigheden en technisch inzicht het verschil maken.

Wat je als Senior Tactisch Planner / Procesmanager doet:

 • Vertaalt de forecast (scope 3-18 maanden) naar een tactisch productieplan binnen de daarvoor gedefinieerde kaders en je draagt mede zorg voor het optimaliseren van het planningsproces.
 • Stelt vast hoe de verschillende werkpakketten elkaar beïnvloeden en stemt dit met de klant verantwoordelijken af.
 • Maakt op basis van de klantbehoefte een capaciteitsplanning (maand, kwartaal). Daarbij geef je een forecast af richting de teams, de leveranciers en ketenpartners.
 • Overlegt met de klant over de forecast en monitort continu de capaciteitsplanning.
 • Verdeelt de instroom van de diverse werkpakketten over de teams op basis van inzicht over het totaal proces, de beschikbare capaciteit en het expertisegebied.
 • Bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de hoeveelheid arbeidscapaciteit die nodig is om geplande opdrachten uit te voeren, signaleert resource belemmeringen (seizoensinvloeden, vakantieperiodes) en monitort, informeert en adviseert tijdig betrokkenen en stuurt indien nodig de planning bij.
 • Stelt periodiek rapportages samen en voorziet betrokkenen van de juiste stuurinformatie ten aanzien van forecasting, capaciteit- en resourceplanning.
Uitvoerder HFC NL - Harderwijk

Thu, 15 Feb 2018 15:57:50 +0100

Als Uitvoerder Telecom ben je het aanspreekpunt tijdens de uitvoering van HFC projecten. Dit ga je doen bij onze opdrachtgever, een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in moderne verbindingstechnologie. Voor deze opdrachtgever zijn we op zoek naar een echte doorzetter die stevig in zijn schoenen staat. Iemand met een ondernemende houding en coördinerend vermogen.

Je vindt het leuk om een centrale rol in te nemen binnen een projectteam. Je gaat veel samenwerken met betrokkenen zoals de projectleider, planner, teamleider en opdrachtgever. Hierbij komen jouw communicatieve vaardigheden goed van pas. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor afstemming van capaciteit met onderaannemers.

Wat je als Uitvoerder Telecom doet:

 • Bewaakt de kwaliteit en de voortgang van de uitvoering. Hierbij verlies je de (financiele) resultaten niet uit het oog.
 • Voert werkinspecties en kwaliteitscontroles uit.
 • Neemt beslissingen over storingen in overleg met de opdrachtgever.
 • Coördineert de dagelijkse uitvoering van ombouwwerkzaamheden aan apparatuur van de eindklanten.
 • Neemt deel aan meetings en overleggen en zorgt voor de vastlegging.
 • Verbetert processen.
Directievoerder NL - Amsterdam

Thu, 15 Feb 2018 10:13:33 +0100

Als Directievoerder ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de dagelijkse uitvoering van zakelijke aansluitingen. Echt een 'spin in het web' rol, want je bent het aanspreekpunt voor alle betrokkenen tijdens de uitvoering. Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de telecom infrastructuur.

Je vindt het leuk om je coördinerende en communicatieve vaardigheden in te zetten. Hiermee stuur je op kwaliteit, veiligheid en een tijdige oplevering. Je durft verbeteringen aan te brengen aan de processen en reageert snel op ontwikkelingen. Bij voorkeur heb je al eerder met de aanleg en mutatie van ondergrondse netwerken gewerkt, zodat je meteen 'up- and running' bent.

Wat je als Directievoerder doet:

 • Zorgt voor een goede afstemming van de benodigde capaciteit voor de uitvoering van zakelijke glasvezel aansluitingen en VDSL kasten.
 • Bewaakt de veiligheid, kwaliteit en de voortgang van de uitvoering en neemt beslissingen bij verstoringen in overleg met de projectleider.
 • Voert kwaliteitscontroles en werkplekinspecties uit. Eventueel meer/minderwerk geef je door aan de projectleider. Tijdens de uitvoering ben jij aanspreekpunt voor alle uitvoerende medewerkers en onderhoud je nauw contact met betrokkenen zoals de planner, projectleider, opdrachtgever en overige instanties.
 • Neemt actief deel aan weekstarts en teammeetings. Ook lever je een actieve bijdrage in het verbeteren van de processen en dien je verbetervoorstellen in.
Accountmanager Multimedia in regio Den Haag Den Haag

Thu, 08 Feb 2018 09:39:22 +0100

Wanneer je aan het werk gaat bij deze opdrachtgever ga jij starten op uitzendbasis via FINTREX Recruitment. FINTREX is de enige onafhankelijke partij in Nederland, die zich puur specialiseert in klantcontact functies. Onze business consulenten komen zelf uit de klantcontact branche, zij kunnen jou als geen ander de context van het vak en deze organisatie uitleggen. Zij zorgen ervoor dat je een warm welkom krijgt en dat je goed begeleid wordt tijdens de werkzaamheden.

Wij bieden jou het volgende:

 • Je komt terecht in een gezellig team met een prettige werksfeer;
 • Je zult goede begeleiding en coaching krijgen en er is veel ruimte voor jouw ontwikkeling;
 • Je start met een fulltime training van twee weken;
 • Je krijgt flexibel in te delen werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur;
 • Je gaat een salaris van € 12.46 bruto per uur verdienen (ongeacht leeftijd);
 • Een interessante bonusregeling;
 • Je gaat vakantiedagen opbouwen en je hebt recht op 8% vakantiegeld;
 • Reiskosten boven de 10 KM wordt vergoed.
Telefonisch Verkoopadviseur Telecom in Den Haag Den Haag

Thu, 08 Feb 2018 09:36:35 +0100

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Een goede werksfeer binnen een gerenomeerd bedrijf;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Ontwikkelmogelijkheden;
 • Flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

 • Deze organisatie biedt een salaris van € 12,46 per uur (exclusief reservering van 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren);
 • De functie is op basis van uitzending, waarbij je wekelijks verloond wordt;
 • Vanaf 10 KM is er sprake van een reiskostenvergoeding.
Accountmanager B2B T-Mobile Den Haag Den Haag

Thu, 08 Feb 2018 09:09:13 +0100

Salaris en vergoedingen

 • Het salaris is € 12,46 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Een aantrekkelijke bonusregeling (tussen de €800 en €1500 bruto per maand);
 • Reserveringen en vergoedingen;
 • Naast jouw salaris en bonusmogelijkheden heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Jij ontvangt een reiskostenvergoeding vanaf 10 KM reisafstand.

Bonusregeling en Incentives plan T-Mobile!
Je werkt automatisch aan het verhogen van je eigen bonus. Deze bonussen liggen tussen de €800 en €1.500 per maand. Het is helemaal aan jou hoevaak je hier overheen gaat! Er zit in ieder geval geen grens aan wat jij kan binnenhalen.

Daarnaast doe je automatisch mee aan het incentive plan van T-Mobile waarbij je leuke extra's kan verwachten.

Wat nog meer?

 • Je werkt 32 uur per week, over 4 vaste dagen;
 • Je werktijden liggen tussen 09:00 uur en 17:30 uur. In de avonden en het weekend ben je vrij;
 • Je werkt op het hoofdkantoor van T-Mobile, naast station Den Haag HS.
Telefonisch Binnendienst medewerker Den Haag Den Haag

Thu, 08 Feb 2018 09:06:05 +0100

 • Een salaris van €12,46 bruto per uur;
 • Mogelijkheid tot het behalen van een aantrekkelijk bonus;
 • Een professionele, uitdagende werkomgeving;
 • Een afwisselende baan voor de lange termijn;
 • Reiskostenvergoeding.
Service Engineer NL - Schiedam

Wed, 07 Feb 2018 13:50:33 +0100

Als Service Engineer ben je verantwoordelijk voor verschillende serviceprojecten in heel Nederland. Je vindt het leuk veel onderweg te zijn en gaat eerstelijns service werkzaamheden uitvoeren aan bestaande netwerk-infrastructuren. Jij bent degene die ervoor zorgt dat het datacenter het hele jaar door goed draait door storingen op te lossen en preventief onderhoud uit te voeren. Hierbij krijg je te maken met kritische systemen zoals noodstroomkoeling- en beveiligingssystemen

Door de sterke groei zoeken we 3 collega's voor deze functie. Voor deze rol is het belangrijk dat je ervaring hebt met installatie-/servicewerkzaamheden en het testen in bedrijf stellen van de apparatuur. Je bent op de locatie het aanspreekpunt voor troubleshooting en vertegenwoordigt onze klant, een toonaangevende installatiepartij. 

Wat een Service Engineer doet:

 • Oplossen van storingen volgens de procedure.
 • Uitvoeren van preventief onderhoudswerk volgens de planning.
 • Coördineren van werkzaamheden van subcontractors. 
 • Administratieve werkzaamheden. 
 • Zorgt ervoor dat alle werkzaamheden volgens planning verlopen. 
Projectmanager / Leidinggevend Projectleider NL - Eindhoven

Fri, 02 Feb 2018 13:22:20 +0100

Als Projectmanager / Leidinggevend Projectleider ben je verantwoordelijk voor de HFC werkpakketten bij onze klant. Je gaat leidinggeven aan projectleiders binnen jouw verzorgingsgebied: Limburg, Noord-Brabant en Zeeland.

Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever, een flexibele en innovatieve organisatie die zich richt op zakelijke telecommunicatienetwerken met een focus op coax en glasvezeltechniek. Er heerst een positieve werksfeer met veel aandacht voor het individu.

Je vind het leuk om projecten te organiseren van begin tot eind. Je stelt projectplannen op en stelt hierbij de doelstellingen en planningen vast. Daarbij krijg je er energie van als je het beste uit je team haalt. Je geeft namelijk leiding aan 4 projectleiders en rapporteert over de voortgang.

Wat je als Projectmanager / Leidinggevend Projectleider doet:

 • Zorgt voor de afronding van projecten binnen het glasvezel- en coax werkpakket.
 • Stelt projectplannen op met de daarbij horende doelstellingen en planningen.
 • Stuurt 4 projectleiders aan.
 • Onderhoudt contact met de eindklanten.
 • Evalueert lopende en afgeronde projecten.
Uitvoerder Telecom NL - Breda

Fri, 02 Feb 2018 11:43:38 +0100

Als Uitvoerder neem je de dagelijkse leiding op je en stuur je een team van monteurs en civiele ploegen aan. De uitgevoerde werkzaamheden richten zich op de COAX en glasvezelnetwerken. Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever, een flexibele en innovatieve organisatie die zich richt op zakelijke telecommunicatienetwerken. Er heerst een positieve werksfeer met veel aandacht voor het individu.

Je vindt het leuk om planmatig te werk te gaan en zaken optimaal te regelen. Als natuurlijk leider weet je collega's te boeien en zorg je voor een positieve sfeer. Hierbij komen jouw communicatieve vaardigheden goed van pas.

Wat je als Uitvoerder Telecom doet:

 • Uitvoering en de coördinatie van de werkzaamheden, volgens het bestek, de tekeningen en binnen het budget en het tijdschema. Jij zorgt dat het proces op de juiste manier verloopt.
 • Zorgt voor de juiste inzet van monteurs, civiele ploegen en middelen.
 • Bewaakt dat het werk wordt uitgevoerd conform de kwaliteitseisen van de opdrachtgever.
 • Voert een strakke administratie.
 • Werkt conform de wettelijke en de door werkgever vastgestelde richtlijnen, veiligheidsinstructies en procedures.
 • Neemt actief deel aan de verschillende (project) overlegvormen.
Werkvoorbereider NL - Amsterdam

Thu, 01 Feb 2018 15:31:51 +0100

Als Werkvoorbereider ben je een belangrijke schakel bij de voorbereiding van de uitvoering van telecom projecten. Met jouw technische en administratieve vaardigheden ga je het verschil maken bij onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de verbindingstechnologie. Je past goed bij deze organisatie als je op een positieve manier samenwerkt en een sterke drive hebt om te blijven innoveren.

Je vindt het leuk om coördinerend bezig te zijn en hebt een behulpzame instelling. Zo zorg je er voor dat de juiste informatie, werkmappen en materiaal tijdig beschikbaar is voor de uitvoering. Daarnaast heb je een flinke dosis technische affiniteit en kun je ontwerpen en site survey verslagen toetsen aan de bouwvoorschriften. Het kan er soms wat hectisch aan toe gaan. Gelukkig sta jij stevig in je schoenen en weet je goed de focus te houden op de hoofdzaken.

Wat je als Werkvoorbereider doet:

 • Zorgt voor een optimale voorbereiding van werkzaamheden om de uitvoering efficiënt te laten verlopen.
 • Houdt je bezig met het verzamelen van informatie, bestellingen, klicmeldingen, moormeldingen en roept materiaal af voor projecten en zorgt dat deze op tijd klaar staan voor uitvoering.
 • Toetst het aangeleverde ontwerp en site survey verslag aan de bouwvoorschriften van de eindklant.
 • Ondersteunt het team met diverse werkzaamheden.
Projectmanager Telecom NL - Harderwijk

Thu, 01 Feb 2018 14:32:30 +0100

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de besturing van complexe migraties van telecom infra. Jouw focus ligt op de planning, kwaliteit en budget. Dit doe je bij een toonaangevende opdrachtgever in de telecom infrastructuur die zich bezig houdt met het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van vele soorten netwerken.

Je gaat graag uitdagingen aan en voelt je helemaal in je element wanneer je interne en externe partijen aanstuurt. Je bent in staat een stap vooruit te denken en weet altijd nieuwe mogelijkheden en oplossingen te vinden. Hierbij weet je het overzicht te houden in een drukke werkomgeving en je kunt je goed staande houden in een dynamische organisatie.

Wat je als Projectmanager doet:

 • Besturing van complexe migraties van telecom infrastructuren in- en rond technische gebouwen.
 • Coördineren van de werkzaamheden op operationeel niveau van interne en externe partners.
 • Bespreken van de voortgang met klanten en periodiek op een projectlocatie de dagelijkse gang van zaken managen. Je bent hierbij niet HR verantwoordelijk.
 • Budget verantwoordelijk voor de locaties.
Engineer Datacenter / Transmissie Ziggo NL - Harderwijk

Thu, 01 Feb 2018 14:31:14 +0100

Als Engineer Datacenter / Transmissie Ziggo ben je verantwoordelijk voor het realiseren van engineeringsprojecten in een datacenteromgeving. Dit ga je doen bij onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de verbindingstechnologie. Je past goed bij deze organisatie als je een positieve houding hebt en een sterke drive hebt om te blijven innoveren.

Jij vindt het leuk om projecten zo goed mogelijk te organiseren, daar krijg je energie van. Hierbij speelt het nakomen van afspraken en duidelijk communiceren een belangrijke rol. Jij houdt de focus op de kwaliteit en zorgt voor het beste resultaat voor het bedrijf, de klant, het team en jezelf.

In jouw rol als Engineer ga je aan de slag met datacenteromgevingen. Hiervoor is kennis van datacenter-, backbone-, DWDM- en CWDM-concepten belangrijk. Daarnaast hou jij je bezig met  bovengrondse transmissie technologieën. Denk hierbij aan Cisco, Alcatel-Lucent, ADVA, Ciena en Transmode apparatuur.

Wat je als Engineer Datacenter / Transmissie Ziggo doet:

 • Realiseert engineeringsprojecten zelfstandig door complete werkmappen te maken en materiaalbehoeftes goed in te schatten.
 • Schrijft juiste werkinstructies en bewaakt de doorlooptijden van de projecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen.
 • Vraagt vergunningen aan bij overheden en legt gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten vast in een logboek zodat de opdrachtgever altijd inzicht heeft in de voortgang van zijn projecten.
 • Lost veelvoorkomende engineeringsproblemen op.
Glasvezel Engineer NL - Harderwijk

Tue, 30 Jan 2018 11:52:30 +0100

Als een Engineer Glas ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van de Glasvezelnetwerken. Je gaat onder andere aan de slag met GEOS en CAD. Dit doe je bij een toonaangevende opdrachtgever in de telecom infrastructuur die zich bezig houdt met het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van vele soorten netwerken.

Je vindt het leuk om altijd de beste oplossing te vinden en gaat geen uitdaging uit de weg. Hierbij houdt je de wensen van de klant hoog in het vaandel. Jij bent een gemotiveerde en zelfstandige engineer en hebt ervaring met glasvezelnetwerken.

Wat je als Engineer Glas doet:

 • Draagt zorg voor het ontwerpen van het netwerk. Dit betekent het inlezen, aanpassen en genereren van werktekeningen.
 • Maakt werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.
 • Schrijft werkinstructies en kostencalculaties.
 • Bewaakt de doorlooptijden van je eigen projecten.
 • Vraagt vergunningen aan bij overheden
 • Legt gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten vast, zodat de opdrachtgever altijd inzicht heeft in de projecten.
Telecom Network Architect CCIE NL - Rotterdam

Mon, 29 Jan 2018 17:53:40 +0100

Onze toonaangevende opdrachtgever in de Energiesector is bezig met het realiseren van een modern IP netwerk op basis van Glasvezel. Het is een complex project waarbij het bestaande systeem moet blijven draaien. Ga jij de uitdaging aan om als Design Authority te zorgen voor een state of the art telecomnetwerk?

Er heerst een prettige, informele werksfeer waar professionaliteit en gedrevenheid echt gewaardeerd wordt. Je gaat hier uitblinken met jouw technische kennis en communicatieve vaardigheden. Bij jou staat alles in het teken van het optimaliseren van het netwerk voor de eindklant. Dit doe je met een flinke portie lef, een positieve instelling en daadkracht.

Wat je als Telecom Network Architect CCIE doet:

Het is een rol met veel verantwoordelijkheid. Je bent een stevige sparringpartner in strategische overleggen met de klant en vindt het ook leuk om deel te nemen aan operationele overleggen met de uitvoering.
 • Vertalen van de klantvraag naar High Level Designs (HLD) en Low Level Designs (LLD).
 • Opstellen van scenario's en voorstellen, onder andere op basis van strategische klantvragen.
 • Beoordelen van aanpassingen aan het bestaande netwerk.
 • Bewaken van de ontwerpuitgangspunten van het netwerk.
 • Bewaken en ontwikkelen van de ontwerpcriteria voor de juiste netwerkperformance.
 • Invullen van de ontwikkelbehoefte van het netwerk.
Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst NL - Nijmegen

Thu, 25 Jan 2018 16:58:46 +0100

Als Technisch Commercieel Medewerker binnendienst breng je zelfstandig offertes uit en deel je deze met je klanten. Hierbij werk je nauw samen met de medewerkers verkoop buitendienst. Onze opdrachtgever is de specialist op het gebied van telecommunicatie oplossingen zoals bedrijfscentrales en VOIP-oplossingen voor het MKB.

Met jouw klantgerichte houding en technische kennis op het gebied van telecomoplossingen ben je in staat om de wensen van de klant in kaart te brengen en deskundig advies te geven. Natuurlijk kun je je goed inleven in de wensen van de klant. Je bent een energiek en servicegericht persoon en hiermee weet je de gestelde doelstellingen te behalen.

Wat je als Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst doet:

 • Wensen van de klant in kaart brengen en deze vertalen naar een goed advies.
 • Zelfstandig calculeren en uitwerken van offertes en deze delen met je klanten.
 • Nauw samenwerken met de verkoopbuitendienst.
Engineer Glas NL - Drachten

Mon, 22 Jan 2018 12:13:31 +0100

Als een Engineer Glas ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van de Glasvezelnetwerken. Je gaat onder andere aan de slag met GEOS, KANVAS en CAD. Dit doe je bij een toonaangevende opdrachtgever in de Telecom infrastructuur die zich bezig houdt met het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van vele soorten netwerken.

Je vindt het leuk om altijd de beste oplossing te vinden en gaat geen uitdaging uit de weg. Hierbij houdt je de wensen van de klant hoog in het vaandel. Jij bent een gemotiveerde en zelfstandige engineer en hebt ervaring met glasvezelnetwerken.

Wat je als Engineer Glas doet:

 • Draagt zorg voor het ontwerpen van het netwerk. Dit betekent het inlezen, aanpassen en genereren van werktekeningen.
 • Maakt werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.
 • Schrijft werkinstructies en kostencalculaties.
 • Bewaakt de doorlooptijden van je eigen projecten.
 • Vraagt vergunningen aan bij overheden
 • Legt gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten vast, zodat de opdrachtgever altijd inzicht heeft in de projecten.
Product Engineer NL - Harderwijk

Fri, 19 Jan 2018 14:53:18 +0100

Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het beoordelen, uitwerken en optimaliseren van wijzigingen op bestaande en nieuwe producten. Dit ga je doen bij een toonaangevende opdrachtgever in de telecom infrastructuur die zich bezig houdt met het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van vele soorten netwerken.

Je ondersteund de afdelingen Fiber, Build en Supply OG bij het analyseren van gegevens, hierbij maak je commerciële overwegingen en is administratief meedenken van groot belang en zorg je ervoor dat de ontwikkeling van producten aansluit bij de vraag van de klant.

Je vindt het leuk om altijd de beste oplossing te vinden en gaat geen uitdaging uit de weg. Hierbij houdt je de wensen van de klant hoog in het vaandel. Je bent een gemotiveerde engineer en hebt ervaring met processen, systemen en procesbeschrijvingsmethodieken.

Wat je als Product Engineer doet:

 • Beoordeelt, optimaliseert en werkt bestaande en nieuwe producten uit.
 • Ondersteunt de afdeling Fiber, build en Supply OG.
 • Draagt zorg voor de juiste implementatie van ontwikkelingen met betrekking tot de producten.
 • Neemt de gebruikers mee in het ontwikkelproces en ontwikkelt producten door op basis van feedback.
Voice Engineer NL - Rotterdam

Wed, 17 Jan 2018 14:45:17 +0100

Onze opdrachtgever is een internationale specialist op het gebied van Global Inbound Voice oplossingen. Met een team van Voice specialisten leveren zij verbindingen en diensten op het gebied van inkomend spraakverkeer aan corporate klanten met een wereldwijde aanwezigheid.

Als Voice Engineer ben je een breed georiënteerde specialist, die rechtstreeks aan de CTO rapporteert, in een team van echte professionals met passie voor hun vak! Je hebt een hele diverse functie waarbij je echt het verschil kan maken in de dienstverlening naar je (internationale) klanten. Daarnaast werk je met state-of-the-art technologieën in een eigen datacenter omgeving.

Wat je als Voice Engineer doet:

 • Bent verantwoordelijk voor het aansluiten en implementeren van nieuwe klanten. Het koppelen naar datacenters, configureren van poorten en netwerken is daarbij dagelijkse kost.
 • Geeft proactief technisch support aan bestaande klanten.
 • Bent als configurator en troubleshooter verantwoordelijk voor de applicaties die bij je klanten draaien.
 • Communiceert en onderhoudt contacten met klanten en leveranciers, zoals telecom carriers en overige service providers.
 • Bent als specialist verantwoordelijk voor de juiste implementatie en aansluiting van de klant (op afstand) en beheer je de technische infrastructuur.
Allround Installatietechnicus SEV NL - Nijmegen

Tue, 16 Jan 2018 17:08:10 +0100

Als Allround Installatietechnicus ben je verantwoordelijk voor de bedrijfszekerheid van de (nood)stroomvoorzieningen voor het telecomnetwerk. Dit betekent dat je op locatie de conditie van de installaties beoordeelt en onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Dit ga je doen voor onze opdrachtgever, een toonaangevende specialist in het aanleggen en beheren van telecomnetwerken.

In deze organisatie krijgen werknemers veel zelfstandigheid om werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Je blinkt hier uit door goed met de hoge werkdruk om te gaan. Het team van technici waar je in werkt is ongeveer 5 man groot en groeit nu snel door toenemende werkzaamheden. 

Je hebt graag een rol met veel verantwoording. Door jouw kennis en kunde blijven stroomvoorzieningen stabiel draaien en blijven verbindingen stabiel draaien. Je beoordeelt de conditie van de installatie en weet hiernaar te handelen. Is er onderhoud nodig? Dan bepaal je zelfstandig welke middelen nodig zijn om de kwaliteit en veiligheid van de installaties te kunnen waarborgen.

Voor deze vacature zijn we op zoek naar meerdere kandidaten in de volgende regio's:
 • Assen - Groningen
 • Arnhem - Doetichem
 • Nijmegen - Den Bosch
 • Leiden - Zoetermeer
 • Heereveen - Amersfoort - Amsterdam

Wat je als Allround Installatietechnicus SEV doet:

 • Voert onderhoud- en installatiewerkzaamheden uit en bent verantwoordelijk voor een tijdige oplevering van de installaties.
 • Analyseert storingen en beoordeelt de aard en samenhang hiervan om vervolgens met een gepaste en kostenefficiënte oplossing te komen.
 • Kiest de juiste middelen en materialen om installaties te repareren of onderhouden.
 • Beoordeeld of installaties onderhoud nodig hebben, hierbij heb je veiligheid hoog in het vaandel. 
 • Schat veiligheidsrisico's in en neemt de nodige maatregelen om deze risico's te beperken.
 • Meedraaien van storingsdiensten.
Inbound Callcenter Medewerker VodafoneZiggo Rotterdam Rotterdam

Tue, 16 Jan 2018 00:00:00 +0100

Voor VodafoneZiggo in Rotterdam zijn wij op zoek naar parttime en fulltime Inbound Callcenter Medewerkers.

Als Inbound Callcenter Medewerker kom je te werken op de bestellijn van VodafoneZiggo en ben je ‘het’ aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Klanten bellen jou om een bestelling te plaatsen of om meer informatie te krijgen over producten en diensten van VodafoneZiggo. Je voorziet de klant van de juiste informatie en adviseert hem bij de aanschaf van producten en diensten. Daarnaast bekijk je samen met de klant welke producten en diensten er nog meer zijn (alles in een pakket of extra zenderpakketten) om hem te voorzien in al zijn behoeften. Op basis van jouw enthousiaste en overtuigende verhaal weet je klanten aan te zetten om de geadviseerde dienst af te nemen.

Als Inbound Callcenter Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van de producten en diensten van VodafoneZiggo. Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. 
Callcenter Medewerker Klantbehoud Rotterdam

Tue, 16 Jan 2018 00:00:00 +0100

Ben jij op zoek naar uitdagende baan waarbij je voortdurend in contact staat met klanten en waarin je jouw communicatieve- en servicegerichte vaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Voor het Callcenter van VodafoneZiggo in Rotterdam zijn wij op zoek naar Inbound Klantbehoud Medewerkers. Je komt te werken op de Klantenservice afdeling van VodafoneZiggo en je bent het eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten. De klanten bellen jou met de intentie om hun abonnement op te zeggen.

Met de klanten die hun abonnement willen opzeggen ga je in gesprek om te achterhalen waarom ze willen opzeggen, daarnaast bekijk je samen met de klant in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige aanbod van VodafoneZiggo. Doormiddel van het gesprek kom je erachter op welke manier jij hen kunt behouden als klant. Als Klantbehoud Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven. VodafoneZiggo heeft als doelstelling de beste van Nederland te worden op het gebied van klanttevredenheid.

Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. Je hebt een ruime verantwoordelijkheid bij het zoeken van een juiste oplossing voor de klant en bent daarnaast in staat om ook de producten van VodafoneZiggo te verkopen.
Callcenter (inbound en outbound) vacatures bij Ziggo in Rotterdam Rotterdam

Tue, 16 Jan 2018 00:00:00 +0100

Ziggo; wie kent het niet? De grootste telecom dienstverlener van Nederland is op zoek naar versterking voor hun klantcontact centrum in Rotterdam.

Ben jij enthousiast, communicatief vaardig en commercieel onderlegd? Namens Ziggo mogen wij mensen helpen aan een leuke nieuwe baan in het callcenter in hartje Rotterdam. Binnen het callcenter van Rotterdam zijn er momenteel verschillende mogelijkheden binnen de diverse disciplines van het klantcontact centrum.

Wij zoeken medewerkers die zich verder willen ontplooien, die graag voor één van de grootste bedrijven van Nederland wil werken en daar binnen een jaar tijd een dienstverband bij Ziggo zelf willen verdienen! Jij?

Op dit moment hebben wij op 3 afdelingen vacatures:

 • Medewerker Retentie (klantbehoud) Inbound
 • Medewerker Retentie (klantbehoud) Outbound
 • Medewerker Inbound Sales

Binnen al deze functies staat het contact met de Ziggo-klant centraal. Jij begeleidt de klant bij een nieuwe bestelling, of je bent de persoon die ervoor zorgt dat een klant weer helemaal tevreden is met zijn dienstenpakket. Jij gaat het gesprek aan met de klant en door jouw enthousiasme en drive ga je klanten overtuigen van de kwaliteit van de diensten van Ziggo!

Wanneer je aangenomen wordt voor één van deze functies, start je met een fulltime training van 4 weken om je helemaal klaar te stomen voor jouw werkzaamheden. De komende tijd starten er veel trainingen binnen Ziggo, waardoor je ongetwijfeld op een voor jou gunstig moment kunt instromen!
Commercieel Klantenservice Medewerker Rotterdam

Tue, 16 Jan 2018 00:00:00 +0100

VodafoneZiggo is de grootste en beste Telecomprovider van Nederlands! Wil jij werken voor de KAMPIOEN! Als Inbound Commercieel Klantenservice Medewerker laat je de klant versteld staan van de uitstekende service, geef je een advies op maat en maak je de klant helemaal blij met zijn nieuwe VodafoneZiggo pakket!

Je komt te werken op de bestellijn van VodafoneZiggo en ben je ‘het’ aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Klanten bellen jou om een bestelling te plaatsen of om meer informatie te krijgen over producten en diensten van VodafoneZiggo.

Hoe zien deze gesprekken eruit?
Na je eerste kop koffie en even bijgepraat te hebben met je collega’s, gaat de telefoon.

“Dhr. vd Linden belt omdat hij een reclame van Vodafone en Ziggo heeft gezien en hij vraagt zich af of deze actie ook voor hem geldt en welk pakket het beste bij hem past? Je vertelt de dhr. vd Linden meer over de aanbieding en benadrukt wat voor voordelen dit met zich meebrengt. Dhr. vd Linden is direct enthousiast en besluit naast zijn Ziggo abonnement ook Vodafone mobiel te nemen.

Maarten belt omdat hij graag een voetbalpakket bij zijn huidige abonnement wil nemen en hij is benieuwd of hij dan van het weekend al de wedstijd van zijn favoriete voetbalclub kan zien? Je vertelt Maarten dat hij binnen een uur al naar het voetbalkanaal kan kijken. Maarten besluit het voetbalpakket aan zijn huidige abonnement toe te voegen ”

YES!! De ochtend is goed begonnen, je hebt direct 2 nieuwe sales binnen gehaald! Je collega’s uit je team zijn hier ook erg blij mee, want jullie gaan nu aan de leiding in de afdelingscompetitie. 
 
Manager Site Acquisitie & Landlord Relations NL - Gouda

Thu, 11 Jan 2018 16:54:17 +0100

Als Manager Telecom Vastgoed beheer je de contracten en relaties met grondeigenaren (zowel particulier als overheid). Als kartrekker ben je daarnaast actief bezig met het bedenken en implementeren van nieuwe concepten. Onze opdrachtgever is een internationale, snelgroeiende beursgenoteerde onderneming die investeert in Telecom Infrastructuur zoals zendmasten voor Mobiele Operators. 

Je bent contractueel en juridisch sterk maar bent ook een kei in het onderhouden van relaties. Daarnaast ben je commercieel en ben je een pragmatische manager die niet alleen leiding geeft maar ook zelf participeert in projecten.

Wat je als Manager Site Acquisitie & Landlord Relations doet:

 • Beheren van de grondcontracten in de vastgoed portfolio en je bent verantwoordelijk voor de uitbreiding en verbetering ervan.
 • Geeft leiding aan Verwerving (1FTE intern plus externe partijen).
 • Onderhandelen en verlengen van raamovereenkomsten, huurcontracten en andere overeenkomsten met diverse typen grondeigenaren (particulier, commercieel, overheid)..
 • Aankopen van gronden en andere (telecom) assets met als doel behoud bestaande portfolio en uitbreiding portfolio
 • Opstellen en administratief afhandelen van aankopen en andere overeenkomsten in samenwerking met notaris.
 • Bedenken en implementeren van nieuwe concepten en processen.
 • Identificeren, analyseren en rapporteren van de risico's van de vastgoed portfolio en deze tijdig borgen.
 • Controleren en perfect up-to-date houden van de systemen.
 • Verantwoordelijk voor maandelijkse rapportages.
Teamleider Werkvoorbereiding NL - 's-Hertogenbosch

Wed, 10 Jan 2018 16:14:22 +0100

Ben jij die Teamleider die gul is met high fives? En voel jij je gedreven om het beste uit jouw team van technisch specialisten te halen? Dan wordt jij gelukkig in deze rol. Als Teamleider Werkvoorbereiding wordt je HR verantwoordelijk voor een team van 20-25 FTE werkvoorbereiders. Met jouw team zorg je voor een optimale uitvoering van werkzaamheden zoals het oplossen van design vraagstukken, uitvoeren van netwerkregistraties, materiaalbestellingen en andere zaken gereed maken voor de uitvoering.

Dankzij jouw inspanningen en oplossingen realiseer je enerzijds dat onze klant tevreden is en dat onze werkvoorbereiders hun individuele doelen halen, de juiste kwaliteit leveren, klantgericht te werk gaan en efficiënt zijn.

Dit ga je doen voor onze opdrachtgever, een toonaangevend specialist in het aanleggen van (telecom)netwerken. Het is een dynamische organisatie waar innovatie en samenwerken keywords zijn. Dit betekent dat het er soms ook hectisch aan toe kan gaan, maar er heerst altijd een positieve, behulpzame werksfeer. Binnen de organisatie rapporteer je aan de Manager Werkvoorbereiding aan de hand van periodieke rapportages. Jouw contacten met het management, staf- en omliggende afdelingen zijn van wezenlijk belang voor het goed functioneren van het team.

Wat je als Teamleider Werkvoorbereiding doet:

 • HR verantwoordelijk voor ongeveer 20-25 FTE. Je stuurt zelfstandig het gehele team binnen aangegeven kaders. Het is jouw taak om op basis van performance van de werkvoorbereiders bij te sturen en competenties (waar nodig) verder te ontwikkelen.
 • Optimaliseert de performance van je team door het aanbieden van coaching en het maken van opleidingsplannen. In de oplossingen die je biedt maak je ook commerciële afweging.
 • Voert functioneringsgesprekken en stuurt op duidelijkheid van gemaakte afspraken welke je vastlegt in gespreksverslagen. Hierdoor beschik je altijd over een actueel dossier.
Je gaat 3 dagen in Eindhoven en 2 dagen Harderwijk werken. De feitelijke werklocatie is dus niet 's-Hertogenbosch, deze hebben we aangehouden als centrale locatie omdat Eindhoven en Harderwijk een eindje uit elkaar liggen.
Servicemonteur Elektrotechniek NL - Delft

Wed, 10 Jan 2018 12:33:19 +0100

Als Servicemonteur Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten draaien van de elektrotechnische installaties en machines. Dit doe je voor jouw eigen grote klant of meerdere kleine klanten. Afhankelijk van jouw interesse kun je dit zelf bepalen. Je gaat aan de slag bij een internationale speler in de multi-technische dienstverlening.

Je vind het leuk om te sleutelen aan elektrotechnische installaties. Oplossen van storingen, uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het in bedrijf stellen van installaties zijn voor jou gesneden koek. Jij weet wat er speelt en komt met verbetervoorstellen om de betrouwbaarheid van de apparatuur te verbeteren.

Wat je als Servicemonteur Elektrotechniek doet.

 • Voert servicebeurten, onderhoud en inbedrijfstellingen uit aan elektrotechnische en zwakstroominstallaties.
 • Komt met verbetervoorstellen voor de installaties om de apparatuur nog betrouwbaarder te maken.
 • Voert modificaties en revisies uit.
 • Draagt zorg voor de dagelijkse administratie dit doe je met behulp van werkbonnen en inspectielijsten.
 • Natuurlijk zorg je dat je service auto en gereedschap altijd netjes en compleet is.
Field Service Engineer / Project Engineer NL - Utrecht

Fri, 05 Jan 2018 12:32:19 +0100

Voor een top leverancier van telecommunicatie systemen zijn we op zoek naar een enthousiaste Engineer. Je gaat direct in dienst bij onze opdrachtgever en komt te werken in een team waar positiviteit, creativiteit en hard werken echt gewaardeerd wordt. Naast jouw kennis en ervaring gaat de persoonlijke klik met het bedrijf en de informele sfeer de doorslag geven.

Je krijgt een breed pakket verantwoordelijkheden: van het geven van advies tot werkvoorbereiding en de uitvoering van projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk gericht op complete telecomsystemen voor vliegvelden.

Jij hebt een sterke drive om vraagstukken op te lossen en collega's weten dat ze bij jou terecht kunnen voor je technische expertise. Je geeft technisch advies over de te gebruiken producten, software (configuratie), de benodigde uren en biedt technische ondersteuning bij demo's voor de klanten.

Wat je als Field Service Engineer / Project Engineer doet:

 • Projecten bijhouden en uitvoeren.
 • Ondersteuning van de Sales afdeling in het offerteproces, uitwerken technische concepten en maken van stuklijsten t.b.v. inkoop.
 • Ondersteuning van de Senior Project Engineer.
 • Anticiperen en prioriteren van klantproblemen.
 • Verhelpen van (spoed) storingen binnen een 24 uurs dienst regeling.
Junior Engineer NL - Nieuwegein

Wed, 03 Jan 2018 21:03:38 +0100

Voor een top leverancier van telecommunicatie systemen zijn we op zoek naar een enthousiaste, ondernemende Junior Engineer. Je gaat direct in dienst bij onze oprachtgever en komt te werken in een team waar positiviteit, creativiteit en hard werken echt gewaardeerd wordt. Hier ga je veel leren en, bij goed presteren, doorgroeien naar Field Service- / Project Engineer.

Onder begeleiding van een team gekwalificeerde engineers ga jij jezelf verder ontwikkelen op technisch en persoonlijk vlak. De sfeer is informeel en iedereen is bereid om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Je gaat veel leren over het geven van adviezen, werkvoorbereiding en de uitvoering van projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk gericht op complete telecomsystemen voor vliegvelden.

Jij hebt een sterke drive om vraagstukken op te lossen. Als jij jezelf voldoende hebt ontwikkelt wordt je het aanspreekpunt voor collega's. In jouw rol richt je je voornamelijk op de service, de projecten en de werkvoorbereiding die hierbij nodig is, zowel intern als extern.

Wat je als Junior Engineer doet:

 • Projecten bijhouden en uitvoeren.
 • Uitwerken technische concepten en maken van stuklijsten t.b.v. inkoop.
 • Ondersteuning van je collega Engineers.
 • Anticiperen en prioriteren van klantproblemen.
 • Verhelpen van (spoed) storingen binnen een 24 uurs dienstregeling.
Klantbehoud Medewerker Callcenter Ziggo Rotterdam Rotterdam

Mon, 11 Dec 2017 00:00:00 +0100

Voor de Retentiedesk afdeling van Ziggo in Rotterdam zijn wij opzoek naar parttime en fulltime Klantbehoud Medewerkers. Als Klantbehoud Medewerker ben je verantwoordelijk voor het in behadeling nemen van opzeggingen die bij Ziggo binnenkomen.

Met de klanten die hun abonnement willen opzeggen ga je in gesprek om te achterhalen waarom ze willen opzeggen, daarnaast bekijk je samen met de klant in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige aanbod van Ziggo. Doormiddel van het gesprek kom je erachter op welke manier jij hen kunt behouden als klant. Als Klantbehoud Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven. Ziggo heeft als doelstelling de beste van Nederland te worden op het gebied van klanttevredenheid.

Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. Je hebt een ruime verantwoordelijkheid bij het zoeken van een juiste oplossing voor de klant en bent daarnaast in staat om ook de producten van Ziggo te verkopen.
Commercieel medewerker Binnendienst in Den Haag Den Haag

Mon, 13 Nov 2017 16:11:13 +0100

Als je gaat beginnen als telefonisch Accountmanager bij deze organisatie dan krijg je vooraf eerst een starterstraining aangeboden. Hierdoor wordt je beter opgeleidt zodat je alle ins en outs van het bedrijf en de functie komt te weten. Hierdoor ben jij in staat om klanten nog beter van dienst zijn.

 • Je ontvangt een salaris van €12,46 bruto per uur, ongeacht je leeftijd;
 • Hierbij ontvang je ook nog 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren.

Kom je met eigen vervoer dan ontvang je een reiskostenvergoeding vanaf 10km woon-werkafstand. Mocht je met het OV komen dan krijg je een vergoeding volgens het call center CAO.
Aan de slag als Accountmanager bij T-Mobile Den Haag

Mon, 13 Nov 2017 15:27:19 +0100

 • Om deze functie goed te kunnen uitoefenen start jij de functie met een interne training waar jij klaargestoomd wordt voor het echte werk;
 • Jij ontvangt een bruto uurloon van 12,46;
 • Bovenop jouw uurloon ontvang jij bij het behalen van jouw target een geweldige bonus;
 • Uiteraard reis jij niet voor niets dus ook aan een reiskostenvergoeding is gedacht;
 • Jij kan voor langere tijd aan de slag bij een grote multinational waar de doorgroeimogelijkheden ongekend zijn!
Toffe commerciële functie bij T-Mobile Den Haag

Mon, 13 Nov 2017 15:22:56 +0100

Je zult onder goede coaching en begeleiding van start gaan in dit toffe Telecom bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en je krijgt een intensieve fulltime training van 2 weken aangeboden. Zoals hierboven vermeld staat kom je terecht in een super leuk en ambitieus team met een informele werksfeer. Het salaris is €12,46 per uur en je gaat 8% vakantiegeld- en  10% vakandaguren opbouwen.
Start NU als Sales Advisor (Zakelijk) in Den Haag Den Haag

Mon, 13 Nov 2017 15:20:34 +0100

 • Een startsalaris van € 12,46;
 • Onbeperkte bonussen bij het behalen en overtreffen van je targets;
 • Een vaste vrije dag;
 • Geen verplichtingen in de avonden en in het weekend; dus lekker feesten met je vrienden!
 • Een mooie aanvulling op je CV.

 
Telefonisch Accountmanager in Den Haag Den Haag

Mon, 13 Nov 2017 14:55:10 +0100

Voor deze functie bieden wij het volgende:

 • € 12,46 bruto per uur ongeacht leeftijd;
 • Een bonusregeling op basis van je prestatie;
 • 10% vakantiedaguren en 8% vakantiegeld;
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer;
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van het volgen van trainingen en cursussen;
 • Een pittige baan die goed staat op je c.v. met doorgroeimogelijkheden.
Klantbehoud Medewerker op Klantenservice van een Telecomprovider Den Haag Den Haag

Mon, 30 Oct 2017 00:00:00 +0100

Ben jij op zoek naar een uitdagende klantcontact functie waarin je jouw commerciële- en servicegerichte vaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Voor de Retentiedesk afdeling van van een bekende Telecomprovider zijn wij opzoek naar parttime en fulltime Inbound Klantbehoud Medewerkers.

Als Inbound Klantbehoud Medewerker ben je verantwoordelijk voor het in behadeling nemen van opzeggingen.Met de klanten die hun abonnement willen opzeggen ga je in gesprek om te achterhalen waarom ze willen opzeggen, daarnaast bekijk je samen met de klant in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige aanbod van de Telecomprovide. Doormiddel van het gesprek kom je erachter op welke manier jij hen kunt behouden als klant. Als Inbound Klantbehoud Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven. Onze opdrachtgever heeft als doelstelling de beste van Nederland te worden op het gebied van klanttevredenheid.

Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. Je hebt een ruime verantwoordelijkheid bij het zoeken van een juiste oplossing voor de klant en bent daarnaast in staat om ook de producten van deze Telecomprovider te verkopen.
Accountmanager Telecombedrijf Ede

Thu, 19 Oct 2017 13:52:14 +0200

 • Een bruto uurloon van € 9,11 per uur vanaf 21 jaar en ouder;
 • Volledige OV-vergoeding of reiskostenvergoeding afhankelijk van je woonplaats;
 • De mogelijkheid om veel uren te maken op de momenten dat het jou uitkomt;
 • Een professionele werkomgeving waar ontwikkeling centraal staat.
B2B medewerker Den Haag

Mon, 09 Oct 2017 08:47:55 +0200

Geld. Natuurlijk ontvang je een leuk salaris. Om precies te zijn €12,46 per uur, daarbij bouw je vakantiegeld (8%) en vrije dagen (10%) op. Verder zorgen wij ervoor dat je op je werk kan komen: je ontvangt een reiskostenvergoeding van 100% (vanaf 10KM-reisafstand) met het OV. Hoef jij je daar niet druk over te maken.

Vanuit FINTREX krijg je een eigen contactpersoon: Je contactpersoon is regelmatig bij je op de werkvloer te vinden zodat jullie altijd even kunnen schakelen. We vinden het belangrijk dat je niet alleen nu, maar ook over een jaar nog op je plek zit. Deze contactpersoon staat voor je klaar met raad en daad voor alle praktische zaken.

Wat wij je bieden is een carrièrekans. Voor jou, mede mogelijk gemaakt door T-Mobile. T-Mobile is 7 keer op rij verkozen tot de beste werkgever van het jaar. Niet alleen de arbeidsvoorwaarden, maar zeker ook de groeimogelijkheden zijn hier verantwoordelijk voor.
Medewerker Service Fulfillment T-Mobile Den Haag Den Haag

Tue, 27 Jun 2017 11:26:07 +0200

Wji bieden:

 • De kans op 40 uur in de week te werken
 • Je ontvangt een salaris van €11,34 per uur
 • Je bouwt 8% vakantiegeld op en 10% vakantiedaguren
 • Werktijden: 08:30 uur - 17:00 uur
Kom werken bij T-Mobile Telesales Enschede! Enschede

Fri, 09 Jun 2017 16:00:33 +0200

We bieden een salaris van €9,11 per uur (vanaf 22 jaar en ouder), vakantiegeld (8%) en vakantiedaguren (10%). Er zijn flexibele openingstijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur. Als de reisafstand groter is dan 10KM, worden de reiskosten vergoed conform de CAO. Je gaat werken bij een professionele organisatie, in een team van gemotiveerde en gezellige collega's. Als klap op de vuurpijl ontvang je ook nog een training en zeer goede begeleiding, zodat je alle kennis opdoet die nodig is.
Customer Service medewerker in Amstelveen Amstelveen

Mon, 22 May 2017 14:35:49 +0200

Wij bieden het volgende aan:

 • Het salaris bedraagt € 10,25, - bruto per uur exclusief reserveringen als 10% vakantiedaguren en 8% vakantiegeld; 
 • Openbaar vervoer wordt 100% vergoed en eigen vervoer op basis van een KM vergoeding van € 0,13 cent per KM; Beiden worden vergoed tot een maximum van 60 KM reisafstand (retour).

  Verder bieden wij:
 • Weekverloning op basis van uitzending;
 • Een fulltime training van weken. Hiervoor is er sprake van een studieovereenkomst.
Inbound medewerker Telecom merk regio Den Haag Regio Den Haag

Thu, 19 Jan 2017 09:50:13 +0100

Wij bieden voor deze functie het volgende:

 • Een bruto salaris van € 9,11 per uur als je 22 jaar of ouder bent (jonger dan 22 jaar dan gelden er diverse jeugdschalen);
 • Een interessante bonusregeling;
 • Een fulltime training van 2 weken;
 • Je bouwt 8% vakantiegeld op over je gewerkte uren;
 • 100% OV vergoeding, als je met OV reist, met EV is aan de hand van een staffel.
Product Manager VoIP Amsterdam

Mon, 29 Feb 2016 10:21:11 +0100

Binnen de Pre sales afdeling is men op zoek naar een “Hands On” Product Manager. De Product Manager is verantwoordelijk voor het succes van het  portfolio van  één van hun belangrijkste partners zoals Vodafone of KPN. De Product Manager is altijd nauwgezet op de hoogte van inhoudelijke dienstwijzigingen, pricing, introductie van nieuwe diensten en commerciële- en marketing acties.
De Product Manager begeleidt diensten van begin tot eind en heeft derhalve de verantwoordelijkheid dat alle betrokkenen in de organisatie, van sales tot servicedesk, producten en diensten kunnen verkopen, leveren, ondersteunen en factureren.

Deze algehele betrokkenheid bij de diensten maakt dat de Product Manager alle relevante kennis over de producten en diensten heeft.
In die hoedanigheid is de Product Manager met name verantwoordelijk voor het ondersteunen van het salesteam bij verkooptrajecten. Hij/zij doet dit  niet alleen door het beschikbaar stellen van adequate informatie en training; het beantwoorden van een grote diversiteit van vragen over de dienstverlening behoort ook tot een belangrijk deel van de dagelijkse bezigheden. 

Interactie gebieden:
• Sales
• Binnendienst
• Partner/Vendor
• Operations
• Marketing
• Finance

Praktische taken & verantwoordelijkheden:
• Organisatiebreed nieuwe partnerdiensten introduceren.
• Kennis overdragen (pro actief en reactief) teneinde de interne organisatie te sterken / zelfredzamer te maken. Dit d.m.v. training, begeleiding en coaching collega’s maar ook door het opstellen van documentatie of organiseren van workshops
• Beoordelen van en actieve participatie bij beantwoording van complexere klanttrajecten zoals:
o Ondersteunen bij kostprijsbepaling
o Ondersteunen bij offerte- en aanbestedingstrajecten / tenders
o Ondersteunen bij implementatietrajecten
o Bepalen van technische en financiële realiseerbaarheid van de te verkopen diensten/ producten
• Spil tussen leverancier, commercie en interne organisatie
• Standaardiseren van het pre sales proces
• Participatie bij ontwikkeling van nieuwe proposities (Business Development)
Klantenservice medewerker T-Mobile Care Enschede Enschede

Tue, 03 Nov 2015 10:51:11 +0100

Wij bieden voor deze functie het volgende:

 • Het salaris bedraagt €9,07  bruto per uur vanaf 22 jaar; (voor jonger dan 22 jaar gelden er diverse jeugdschalen);
 • Naast het salaris bouw je 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op;
 • Reiskosten boven de 10 KM enkele reis worden vergoed (EV via Staffel, OV wordt 100% vergoed);
 • Een baan voor langere tijd;
 • Fulltime training van 2 weken;
 • Coaching en begeleiding;
 • Enthousiast en gemotiveerd team;
 • Professionele werkomgeving;
 • Flexibele openingstijden: maandag tot en met vrijdag 08.00 uur tot 23.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Network Deployment Manager (Mobistar) Brussels

Tue, 18 Aug 2015 14:45:12 +0200

For one of our clients we are currently offering a position as Network Deployment Manager (Mobistar). We will get back to you shortly to inform you if your profile suits this vacancy. We will also inform you on any current opportunities with our customers.

(Only candidates from full EU countries can apply).

The Network Deployment Manager is responsible for the E2E delivery of radio roll-out projects, with focus on the customer acceptance process:

 • Establish priorities for the project and sub-projects, based on customer and internal priorities.
 • Provide E2E and sub-project view on the progress.
 • Achieve project KPIs and SLA’s.
 • Manage allocated team and subcontractors.
 • Interface with internal parties and external authorities.
 • Reports to the Line Manager and offers his/her service to the Project Manager.
Accountmanager Recruitment Sales Venray

Fri, 17 Jul 2015 16:31:33 +0200

Om onze groei verdere gestalte te kunnen geven investeren wij in onze mensen, en bieden wij jou de unieke kans om als Accountmanager Recruitment Sales ons bedrijf te komen te versterken.

Je takenpakket:

 • In deze rol ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ons gehele portfolio aan recruitment oplossingen- en diensten;
 • Je bent verantwoordelijk voor het acquireren, beheren en managen van nieuwe en bestaande klanten;
 • Je vertaalt de behoeftes van de klant in concrete opdrachten voor het recruitment team;
 • Je weet de geworven professionals te presenteren aan de klant en succesvolle plaatsingen te realiseren;
 • Je organiseert, plant, en voert gesprekken met klanten om zo een juiste match met onze kandidaten tot stand te brengen;
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en probeert hier proactief op in te spelen.

 
Klantcontact medewerker Retour LG in Amstelveen Amstelveen

Tue, 19 May 2015 14:02:52 +0200

 • Salaris € 10,50 bruto per uur; 
 • Reserveringen en vergoedingen 
 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren; 
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand.

Verder: 

 • Professionele werksfeer en werkomgeving; 
 • Enthousiaste en gemotiveerde collega's; 
 • Meerdere trainingen en opleidingsmogelijkheden; 
 • Ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing.
Medior Backoffice Representative in Amstelveen Amstelveen

Tue, 19 May 2015 11:48:02 +0200

Wij bieden:

 • Salaris € 10,50 bruto per uur;
 • Reserveringen en vergoedingen 
 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren; 
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand.

Verder:

 • Professionele werksfeer en werkomgeving;
 • Enthousiaste en gemotiveerde collega's;
 • Meerdere trainingen en opleidingsmogelijkheden;
 • Ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing.
Klantenservice adviseur in Enschede Enschede

Tue, 19 May 2015 11:46:59 +0200

Wanneer je bij deze opdrachtgever gaat starten kun je het volgende verwachten:

 • Een goede training om je voor te bereiden op je werkzaamheden;
 • Een prettige en gezellige werksfeer;
 • Flexibele werktijden; het project is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur;
 • Een salaris van € 8,67 bruto per uur vanaf 23 jaar en ouder (Voor jonger dan 23 jaar gelden er diverse jeugschalen). Dit is exclusief vakantietoeslag;
 • Een reiskostenvergoeding op basis van jouw KM afstand. Kosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed.
Klantenservice medewerker en sales in Hilversum Hilversum

Tue, 19 May 2015 11:36:15 +0200

Wanneer je voor deze opdrachtgever aan de slag gaat kun je het volgende verwachten:

 • Een gezellige en informele werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Een interessante training om je in te werken;
 • Flexibele werktijden; de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00-21.00 uur en op zaterdag van 9.00-17.30 uur;
 • Een salaris van € 10,30 bruto per uur (23 jaar en ouder), inclusief vakantiegeld en reserveringen;
 • Een aantrekkelijke bonusmodel naast je basissalaris;
 • Een reiskostenvergoeding wanneer de afstand tussen woon-werk verkeer meer dan 10 KM bedraagt.
Service medewerker (NL-FR) LG in Amstelveen Amstelveen

Tue, 19 May 2015 11:24:38 +0200

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie? Salaris € 10,25 bruto per uur; Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren; Verder bieden wij: Professionele werksfeer en werkomgeving; Enthousiaste en gemotiveerde collega's; Meerdere trainingen en opleidingsmogelijkheden; Ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing. [...]Benchmarking Import and Validation Engineer Antwerp area, Belgium

Tue, 12 May 2015 13:22:42 +0200

For one of our clients we are currently offering a position as [functie_o]. We will get back to you shortly to inform you if your profile suits this vacancy. We will also inform you on any current opportunities with our customers.  (Only Dutch speaking candidates can apply)

Your role as Benchmarking Import and Validation Engineer will involve the following tasks and responsibilities amongst others:

 • Technical support to different project leaders by managing network measurement equipment, as well as measurement data analysis and reporting
 • You are responsible for keeping all SwissQual and Nemo measurement equipment operational, performing upgrades, configuring the equipment for measurement campaigns.
 • You import and validate the measurement data in the relevant tools
 • You make standardized analyses of problematic call & data performance (e.g. failure & drop classification)
 • You prepare standard reports with the results of the benchmarking campaigns which will be submitted to the customer
 • You perform end-to-end measurements to test new releases, new features, new equipment; validate results; train measurement supervisor & technicians; etc.
 • You are the project lead for simple benchmarking campaigns (hotspot, train measurements, etc …), with coordination of the planning of the necessary resources

You will typically work at our customer's office in Belgium. However, you might sometimes work at the customer’s premises; and your role might involve some travel and work abroad from time to time.

We expect you will work at least 1 year full-time in this role. After that, it should be possible to get involved in other projects, such as end-to-end data audits; and growing in the role towards end to end project lead of benchmarking projects for mobile operators.

You will work in close collaboration with one of your colleagues. For on-the-job technology training, one Project and Lead Engineer will be assigned to provide the necessary coaching.
Klantcontact Digital Support Verzekeringen Den Haag Den Haag

Fri, 10 Apr 2015 10:47:50 +0200

Voor deze functie bieden wij het volgende:

 • Een goede werksfeer binnen een gerenomeerd bedrijf;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Ontwikkelmogelijkheden;
 • Flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Het salaris is € 11,32 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Er zijn daarnaast mogelijkheden om, afhankelijk van de prestaties, door te groeien naar €12,17 bruto per uur.

Reserveringen en vergoedingen:

 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren.
 • Bij gebruik van het openbaar vervoer is er een 100% vergoeding van reiskosten;
 • Bij gebruik van eigen vervoer is er sprake van een tegemoetkomende reiskostenvergoeding gebaseerd op een kilometer afstand en een staffel:
  * Tot 5 KM reisafstand: € 1.44 per dag;
  * 5 tot 15 KM reisafstand: € 2.38 per dag;
  * 15 tot 25 KM reisafstand: € 3.54 per dag;
  * 25 tot 35 KM reisafstand: € 4.71 per dag;
  * 35 tot 45 KM reisafstand: € 5.87 per dag;
  * Vanaf 45 KM reisafstand: € 7.03 per dag.
Franse Klantenservice medewerker Amstelveen Amstelveen

Tue, 31 Mar 2015 11:34:26 +0200

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris €11,- bruto per uur;

Reserveringen en vergoedingen:

 • 8% vakantiegeld;
 • 10% vakantiedaguren;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer reisafstand.

Daarnaast bieden wij:

 • Een professionele werksfeer en werkomgeving;
 • Enthousiaste en gemotiveerde collega’s;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden;
 • Ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing.
Servicedesk (NL/FR) Electronica Merk regio Diemen Diemen

Tue, 24 Mar 2015 09:30:17 +0100

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

 • Salaris € 11,- bruto per uur

Reserveringen en vergoedingen

 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand.
Native French Customer Service LG regio Amsterdam Amsterdam

Fri, 20 Mar 2015 13:05:40 +0100

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Openingstijden van maandag tot en met woensdag tussen 08.30 uur en 20.00 uur en donderdag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

 • Salaris is € 10,25 per uur exclusief vakantiegeld en vakantiedaguren. (vanwege tweetaligheid € 0,75  per uur erbovenop, dus € 11,00 per uur);
 • Daarnaast is dit afhankelijk van ervaring en kennis.
 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand.
Klantenservice afhandeling (NED-Frans) LG Amstelveen Amstelveen

Thu, 19 Mar 2015 14:17:14 +0100

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Openingstijden van maandag tot en met woensdag tussen 08.30 uur en 20.00 uur en donderdag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

Salaris:

 • Salaris is € 10,25 per uur exclusief vakantiegeld en vakantiedaguren. (vanwege tweetaligheid € 0,75 per uur erbovenop, dus € 11,00 per uur);
 • Daarnaast is dit afhankelijk van ervaring en kennis.

Reserveringen en vergoedingen

 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand.
Service medewerker (FR/NL) LG Amstelveen Amstelveen

Thu, 19 Mar 2015 14:08:39 +0100

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden? 

 •  Salaris € 11,00 bruto per uur;

Reserveringen en vergoedingen 

 •  Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren; 
 •  Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand.

Daarnaast bieden wij: 

 • Professionele werksfeer en werkomgeving; 
 • Enthousiaste en gemotiveerde collega's; 
 • Meerdere trainingen en opleidingsmogelijkheden; 
 • Ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing.
Parttime Callcenter werk in Hilversum Hilversum

Tue, 17 Mar 2015 11:13:08 +0100

Wanneer je bij deze opdrachtgever aan de slag gaat kun je het volgende verwachten:

 • Een leuke, gezellige werksfeer;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Flexibele werktijden binnen de openingstijden; deze zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00-21.00 uur en op zaterdag van 9.00-17.30 uur;

Arbeidsvoorwaarden:
Wanneer je 23 jaar of ouder bent ga je € 10,30 bruto per uur verdienen. Dit bedrag is inclusief vakantetoeslag en vakantiedaguren. Wanneer je jonger bent dan 23 jaar val je in 1 van de salaris schalen:

 • 18 jaar: € 4,65 per uur;
 • 19 jaar: € 6,50 per uur;
 • 20 jaar: € 6,25 per uur;
 • 21 jaar: € 7,40 per uur;
 • 22 jaar: € 8,65 per uur.

Naast je salaris geldt er een bonusregeling die varieert tussen een bedrag van € 2,50 - € 15.00 per klant. Wanneer jouw woon-werkafstand meer dan 10KM bedraagt, krijg jij een reiskostenvergoeding.
Klantenservice medewerker Verzorgingsproducten in Soest Omgeving Soest

Fri, 31 Oct 2014 13:58:48 +0100

Wanneer je aan het werk gaat bij deze opdrachtgever ga jij starten op uitzendbasis via FINTREX Recruitment. FINTREX is de enige onafhankelijke partij in Nederland, die zich puur specialiseert in klantcontact functies.

Wat biedt onze opdrachtgever jou? 

 • Een goede werksfeer binnen een gerenommeerd bedrijf; 
 • Goede begeleiding en coaching; 
 • Een uitgebreide training; 
 • Flexibele werktijden op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur; 
 • Diverse doorgroeimogelijkheden; 
 • Een functie voor de lange termijn.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Salaris en reserveringen:

 • € 9,25 per uur ongeacht leeftijd;
 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren.
Customer Care medewerker LG in Amstelveen Amstelveen

Thu, 09 Oct 2014 11:35:56 +0200

De organisatie biedt jou het volgende:

 • Een gezellige en inhoudelijke functie bij een bekende organisatie;
 • Salaris € 10,25 bruto per uur;
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 KM.
Accountmanager Telfort Utrecht

Tue, 01 Jul 2014 11:07:16 +0200

 • De Accountmanager zorgt voor: eigen lead generatie gebaseerd op
  o Networking, zowel via internet/social media als op de oude manier, zoals lidmaatschappen van bedrijvenverenigingen
  o Lokale aanwezigheid
  o Seminars en lokale evenementen
  o Proactief benaderen van “oude” relaties
  o Proactief benaderen van “nieuwe” relaties
  o Het creëren van een eigen leadmechanisme door funnelmanagement (suspectering en leadgeneratie)
 • De Accountmanager regelt: Omschakelen van Voice naar ICT leverancier door in de breedte aan te bieden met:
  o Cloud oplossingen (Hosted Voice en SWOL diensten)
  o Networking (routing, switching, storage en security)
  o Diensten zoals PIN en Security (beveiliging panden)
  o Werkplek applicaties
 • De Accountmanager is verantwoordelijk voor: De gemiddelde besteding per klant te upgraden door de totale ICT behoefte in te vullen door Consultative Selling en verkopen o.b.v. relatie (gemiddelde orderwaarde moet boven de € 3.500 per klant)
 • De Accountmanager heeft de mindset van een adviseur. Verkoopadvies o.b.v. klantbehoefte
 • De Accountmanager werkt markt(thema) gericht en en sluit aan bij het marktbenaderingsconcept van de opdrachtgever.
 • De Accountmanager zorgt voor: het gebruiken van de juiste afzetkanalen in de breedte van de markt en portfolio (inzet Business partners en externe verkoopteams)
 • De Accountmanager werkt op HBO-commercie niveau.
Helpdesk medewerker KPN in Zoetermeer Zoetermeer

Tue, 17 Jun 2014 10:56:51 +0200

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching.
 • Diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden;
 • Enthousiaste gemotiveerde collega's;
 • Professionele werkomgeving;
 • Flexibele werktijden: maandag t/m zaterdag tussen 08.00 uur - 22.30 uur en zondag van 09:00 uur - 22:00 uur. 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Salaris:

 • Het salaris bedraag € 9,04 per uur (vanaf 21 jaar en ouder);
 • Voor medewerkers jonger dan 21 jaar bedraagt het uurloon €8,10 per uur.

Reserveringen en vergoedingen:

 • Bovenop je bruto uurloon bouw jij 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op. Deze reserveringen worden periodiek uitgekeerd;
 • De reiskosten worden vergoed conform CAO, mits je woonwerk verkeer groter is dan 10 KM.
Sales Advisor Telecom in Rotterdam Rotterdam

Tue, 15 Apr 2014 10:39:34 +0200

Als je in aanmerking komt voor deze functie ontvang je een salaris van € 8,58 bruto per uur excl. (op basis van 23 jaar en ouder). Na 4 maanden in dienst ontvang je een salarisverhoging. Buiten je salaris om ontvang je ook nog 8 % vakantiegeld en 10 % vakantiedaguren. Reis je met de auto of met het openbaar vervoer dan ontvang je ook een reiskostenvergoeding. Dit wordt berekend op anwb.nl en je komt in aanmerking wanneer de woon-werkafstand 10 km enkele reis is. Uiteraard kan jij ook nog in aanmerking komen voor leuke bonussen.
Klantenservice medewerker Service Center Renswoude Omgeving Ede

Thu, 10 Apr 2014 11:18:03 +0200

Voor de functie van klantenservice medewerker bij het Service Center bieden wij het volgende:

Salaris:

 • Het salaris bedraag € 12,71 bruto per uur (vanaf 23 jaar en ouder);
 • Voor medewerkers jonger dan 23 jaar geldt een jeugdschaal die 10% lager ligt.

Reserveringen en vergoedingen:

 • Bovenop je bruto uurloon bouw jij 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op. Deze reserveringen worden periodiek uitgekeerd;
 • De reiskosten worden vergoed conform CAO, mits je woonwerk verkeer groter is dan 10 KM.

Daarnaast bieden wij:

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Professionele werkomgeving;
 • Diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden;
 • Flexibele werktijden: maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Op doordeweekse dagen werk je op de locatie in Renswoude, op zaterdagen werk je op de locatie in Heteren;
 • Een gemotiveerd en ambitieus team.

Reiskostenvergoeding:
Een reiskostenvergoeding boven 10 kilometer woon-werkverkeer (enkele reis) gebaseerd op de afstand en een staffel, onderstaand is een richtlijn;

 • 00 > 10 KM € 0,00 per dag
 • 10 > 15 KM € 2,33 per dag
 • 15 > 20 KM € 3,46 per dag
 • 20 > 25 KM € 3,46 per dag
 • 25 > 30 KM € 4,60 per dag
 • 30 > 35 KM € 4,60 per dag
 • 35 > 40 KM € 5,72 per dag
 • 40 > of meer € 6,87 per dag
Commercieel B2B medewerker Telecom in Den Haag Den Haag

Fri, 04 Apr 2014 10:26:53 +0200

Wanneer je gaat werken voor deze opdrachtgever ga je €12,46 bruto per uur verdien, ongeacht je leeftijd. Daarnaast ntvang je 8% aan vakantiegeld en 10% aan vakantiedaguren. Naast je uurloon heb je ook te maken met een bonusregeling. De reiskosten worden vergoed wanneer de afstand woon-werk meer dan 10km enkele reis is.

Verder bieden wij:

 • Een professionele en informele werksfeer;
 • Flexibele werktijden;
 • Diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden;
 • Er is ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling.
Klantenservice & Sales telecomgigant in Zwolle Zwolle

Tue, 11 Mar 2014 15:40:46 +0100

Salaris en vergoedingen:

 • Het bruto salaris voor deze functie ligt tussen de € 5,95 en € 8,48 bruto per uur, deze wordt gebaseerd op leeftijd en is exclusief 8% vakantiegeld;
 • Bij een reisafstand van minimaal 10 km geldt er een reiskostenvergoeding. Reis je met het OV dan wordt dit volledig vergoed, reis je met eigen vervoer geldt er een vast bedrag per km.

Werktijden:

 • De werktijden voor deze functie zijn flexibel in te delen op maandag t/m vrijdag tussen de 09.00 en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 t/m 17.00 uur.

Training:

 • Voordat jij aan de slag gaat als commercieel klantenservice medewerker zul jij een fulltime training volgen van anderhalve week om je zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw werkzaamheden.
Bijbaan inbound klantenadviseur in Enschede Enschede

Wed, 05 Mar 2014 11:21:00 +0100

Voor deze functie bieden wij het volgende:

 • Een uurloon tussen de € 8,50 en € 9,00 bruto per uur
 • Een interne training om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je werk
 • Informele werksfeer
 • Een interessante bonusregeling
 • Flexibele werktijden, het project is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
Klantenservice Medewerker bekend telecombedrijf in Rotterdam Rotterdam

Thu, 20 Feb 2014 12:07:06 +0100

 • Een salaris van € 8,74 per uur (bij een leeftijd van 23 jaar en ouder);
 • Een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand;
 • Flexibele werktijden die zijn in te delen van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur;
 • Een uitvoerige training van 2 weken voordat je zult starten;
 • Een afwisselende functie met verschillende werkzaamheden;
 • Een informele werksfeer en een enthousiast team.
Commercieel klantadviseur bij Telecombedrijf in Tilburg Tilburg

Thu, 20 Feb 2014 11:04:30 +0100

 • Een salaris tussen de € 8,00 en € 9,00 per uur;
 • Flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid om part- of fulltime te werken;
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Een gezellig en enthousiast team;
 • Bonusregeling;
 • Doorgroeimogelijkheden.
Commerciële callcenter toppers gezocht in Zwolle Zwolle

Tue, 18 Feb 2014 12:13:13 +0100

Het salaris zal tussen de € 6,50 en € 8,55 bruto per uur liggen (afhankelijk van leeftijd en ervaring).

Van maandag tot en met vrijdag kan jij werken van 09.00 tot 21.00 uur. Mocht jij ook in het weekend beschikbaar zijn dan werk je van 10.00 tot 17.00 uur. Om zo goed mogelijk je werkzaamheden uit te kunnen voeren zal je vooraf een interne training volgen. Hierin worden alle kneepjes van het vak uitgelegd, waardoor zal jij stralen aan de telefoon.
Inbound Sales medewerker in Ede Ede

Tue, 07 Jan 2014 10:21:39 +0100

Salaris:

 • 21 jaar en ouder: € 9,15 per uur;
 • Voor jonger dan 21 jaar gelden er diverse jeugschalen.

Reserveringen en vergoedingen:

 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren.
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand. OV wordt 100% vergoed en reis jij met de auto ontvang jij een tegemoetkomende vergoeding volgens de call center CAO >
  * 10 - 15 km = € 3,08 per dag
  * 15 - 20 km = € 4,31 per dag
  * > 20 km = € 6,15 per dag.

Daarnaast bieden wij:

 • Informele werksfeer;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Enthousiast en gemotiveerd team;
 • Professionele werkomgeving.
Sales medewerkers Loterij in Rotterdam Rotterdam

Mon, 11 Nov 2013 13:16:46 +0100

Voor deze functie bieden wij het volgende:

 • Flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid om door te groeien binnen deze organisatie;
 • Een salaris tussen de  € 8,53 tot € 8,66,  afhankelijk van project en leeftijd;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling die kan oplopen tot 30% extra maandsalaris.
Inbound Retentie Medewerker in Rotterdam Rotterdam

Fri, 08 Nov 2013 16:27:48 +0100

Wij bieden:

 • Doorgroeimogelijkheden
 • Veelzijdig takenpakket
 • De mogelijkheid om parttime of fulltime te werken
 • Begeleiding door middel van coaching en training
 • Een prettige werksfeer

Salaris:
Het salaris ligt tussen de € 7,50 euro en € 10,50 euro per uur. Daarnaast is er een bonusregeling van toepassing.

Reiskostenvergoeding:
Reiskosten boven de 10 km worden vergoed

Training:
Er gaat een intensieve training van 10 dagen aan vooraf, waarbij ook veel (zelf)studie in de avonduren is vereist.

Openingstijden:
maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 22.00 uur
Customer Service medewerker (NL- FR) in Amstelveen Amstelveen

Mon, 14 Oct 2013 15:21:00 +0200

 • Een informele en gezellige werksfeer
 • Goede begeleiding en coaching
 • Openingstijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 19.00 uur
 • Salaris is € 11,00 bruto per uur
 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand
Medewerkers klantbehoud voor een bekende provider in Zwolle Zwolle

Wed, 11 Sep 2013 15:45:32 +0200

 • Flexibele werktijden
 • Een leuk team met gezellig collega’s
 • Een uitdagende functie met afwisselende taken
 • Een uitgebreide training
 • Coaching en begeleiding
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een marktconform salaris, € 8,53 bruto per uur exclusief vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding (bij een reisafstand > 10 km)
Klantenservice project in Tilburg Tilburg

Fri, 30 Aug 2013 10:54:01 +0200

 • Salaris € 9,10 bruto per uur;
 • Flexibele werktijden;
 • Coaching op gespreksvaardigheden;
 • Gezellig middelgroot team;
 • Tegemoetkomende reiskostenvergoeding.
Enthousiaste klantenservice medewerkers met technische affiniteit in Zwolle Zwolle

Tue, 06 Aug 2013 16:18:25 +0200

 • Een uurloon van € 8,74 exclusief vakantiegeld (voor 23 jaar en ouder)
 • Een informele werksfeer met gezellige collega’s
 • Reiskostenvergoeding
 • Flexibele werktijden
Klantenservice medewerker voor bekend telecombedrijf in Tilburg Tilburg

Tue, 06 Aug 2013 16:07:21 +0200

 • Een salaris van € 8,53 per uur, exclusief vakantiegeld
 • Uitgebreide training en coaching
 • Een gezellige en gemotiveerd team
 • Reiskostenvergoeding
 • Flexibele werktijden
Inbound Sales Representative in Rotterdam Rotterdam

Wed, 31 Jul 2013 16:53:22 +0200

In je eerste week is er één week fulltime training om je goed voor te bereiden op je werkzaamheden, dit is een uitgebreide producttraining. Je komt te werken in een enthousiast, hecht team en in een professionele omgeving waar er een informele werksfeer hangt. De werktijden voor deze functie zijn flexibel en zelf in te delen en er persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.

Het salaris ligt voor deze functie bij 23 jaar en ouder tussen de € 8,00 en € 9,00 exclusief vakantiegeld. Voor leeftijden onder de 23 jaar gelden er diverse jeugdschalen. Naast je reguliere salaris is er ook een interessante bonusregeling.
Retentie medewerker bij innovatieve telecom aanbieder in Rotterdam Rotterdam

Thu, 30 May 2013 10:50:20 +0200

Voor deze functie bieden wij:

 • Salaris is € 10,39 per uur, ongeacht leeftijd en exclusief 18% vakantiegeld en -uren
 • Voor deze baan geldt een bonusregeling bovenop het uursalaris.
Klantenservice Retentie Adviseur omgeving Rotterdam Rotterdam

Thu, 02 May 2013 15:45:27 +0200

 • Salaris is € 10,39 per uur, ongeacht leeftijd;
 • Salaris is exclusief 18% vakantiegeld en vakantie uren;
 • Voor deze baan geldt een bonusregeling bovenop het uursalaris;
 • Recht op reiskostenvergoeding:
 • Volledige vergoeding openbaar vervoer;
 • Vergoeding van eigen vervoer wordt toegepast tot een maximum van € 9,12 per dag (op basis van retour en een woonafstand van minimaal 10 kilometer).
Retentie medewerker Telecom in Rotterdam Rotterdam

Wed, 24 Apr 2013 15:48:18 +0200

 • Een aantrekkelijk bruto salaris van € 10,39 per uur
 • Bonusmogelijkheden
 • Flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
 • Reiskostenvergoeding is van toepassing
 • Een uitgebreide training van twee weken
Internet Adviseurs gezocht voor Helpdesk in Rotterdam Rotterdam

Fri, 01 Mar 2013 14:06:12 +0100

Een uitdagende en afwisselende baan waarbij geen enkel gesprek hetzelfde zal zijn. Je begint op een salaris tussen de € 7,00 en € 9,00 bruto (exclusief vakantiegeld). Dit salaris gaat na 4 maanden omhoog. Je kan eenvoudig met het openbaar vervoer op je werk komen en deze kosten worden vergoed. Wil je parttime of fulltime werken? Alles is mogelijk. In overleg bepaal je je eigen uren.
Klantenservice Adviseur Telefonie in Rotterdam Rotterdam

Fri, 08 Feb 2013 13:54:20 +0100

Salaris:
Het salaris is € 10,39 per uur (ongeacht leeftijd en exclusief 8 % vakantiegeld). Daarnaast geld er een bonusregeling bovenop het salaris.

Werktijden:
Maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Beschikbaarheid:
Minimaal 3 avonden in de week beschikbaar en 2 keer per maand op zaterdag beschikbaar.
Inbound Sales medewerker Ziggo in Rotterdam Rotterdam

Wed, 06 Feb 2013 17:48:36 +0100

Salaris:
Voor 23 jaar en ouder: € 8,48 per uur (Jonger dan 23 jaar gelden er diverse jeugdschalen).

Training:
1 week fulltime training ( 50% van de training wordt na 3 maanden uitbetaald mits je nog in dienst bent). Je zult een uitgebreide producttraining gaan volgen.

Verder bieden wij:

 • Een gemotiveerd en enthousiast team;
 • Informele werksfeer;
 • Flexibel in te delen werktijden;
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling;
 • Professionele werkomgeving;
 • Interessante bonusregeling.
Allround Retentie Specialist in Rotterdam Rotterdam

Wed, 06 Feb 2013 13:56:35 +0100

Salaris:
Het salaris bedraagt € 10,39 bruto per uur. Hier kunnen ook nog eens bonussen bovenop worden verdiend.

Verder bieden wij:

 • Flexibele werktijden: van maandag tot en met vrijdag 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur;
 • Een uitgebreide training van twee weken fulltime;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km woon/werk-verkeer op basis van een enkele reis.
ICT Servicedesk medewerker in Nijmegen Nijmegen

Fri, 05 Oct 2012 15:22:19 +0200

Wij bieden voor de functie van ICT Servicedesk medewerker:

 • Een informele en gezellige werksfeer
 • Een fulltime training van 4 weken
 • Goede opleidingsmogelijkheden (mogelijkheid tot behalen MBO3 diploma)
 • Goede begeleiding en coaching
 • Doorgroeimogelijkheden en kans op een vast dienstverband
 • Interessante bonusmogelijkheden
 • Salaris is € 9,79 per uur

Beschikbaarheid:

 • Werktijden tussen 08.00 en 22.00 uur
 • 3 avonden per week beschikbaar
 • 1 keer per maand op zaterdag of zondag werken
 • 1 keer per 4 maanden het hele weekend werken
Inbound Klantbehoud Specialist in Capelle a/d IJssel Capelle aan den IJssel

Wed, 29 Aug 2012 12:36:09 +0200

Leerzame training
Voor dit project is een intensieve, maar erg leerzame training vereist. Gedurende twee weken volg je een training van 40 uur per week, die verdeeld is over verschillende modules.

Inhoud van de training:

 • Twee weken training;
 • 40 uur per week beschikbaar;
 • Uitstekende persoonlijke en professionele verrijking;
 • Voor deze vacature is een studieovereenkomst van toepassing.

Salaris:
Het salarishuis van deze vacature kent een opbouw op basis van je leeftijd:

Starters (lonen zijn exclusief 8% vakantiegeld en 10% vakantiedagen):

 • 21 jaar: € 6,56;
 • 22 jaar: € 7,14;
 • 23 jaar: € 8,54 en ouder.

Na 4 maanden gaat je loon omhoog:

 • 21 jaar: € 6,73;
 • 22 jaar: € 7,54;
 • 23 jaar en ouder: € 8,84.

Recht op reiskostenvergoeding vanaf 10 km woon/werk-verkeer (op basis van enkele reis).

Werktijden:
maandag tot en met zondag van 08.00-22.00 uur.
Klantenservice medewerker Telecom in Amsterdam Amsterdam

Wed, 08 Aug 2012 12:09:30 +0200

De volgende arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing op deze leuke klantenservice vacature:

 • Flexibele werktijden tijdens kantooruren (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur)
 • Een dynamische en gezellige werkomgeving in regio Amsterdam;
 • Studieovereenkomst van toepassing;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km. woon/werkverkeer (op basis van enkele reis).

Training:

Voorafgaand aan je werkzaamheden volg je een fulltime training van 1 week. Deze training is een verplicht onderdeel van de functie.

Salaris:

€ 8,54 per uur gebaseerd op 23 jaar en ouder
Klantenservice KPN Utrecht Zoetermeer

Mon, 06 Aug 2012 00:00:00 +0200

 • Een parttime en tevens fulltime functie
 • Werktijden op werkdagen tussen 08.00-22.00 uur
 • Mogelijkheid om zelf je tijden in te vullen, mits je minimaal 16 uur werkt!
 • Een zeer leerzame functie
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Prettige dynamische organisatie
Inbound Verkoop Adviseur Xs4all Amsterdam Eindhoven

Mon, 06 Aug 2012 00:00:00 +0200

Werktijden:
maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Werktijden zijn in overleg met de roosterplanner flexibel in te delen.

Training:
Om goed voorbereid aan de slag te gaan volg je eerst een fulltime training van een week (overdag)

Salaris:
€ 8,74 euro bruto per uur (na 4mnd € 8,81), ongeacht leeftijd
Salesagent in Eindhoven Eindhoven

Mon, 06 Aug 2012 00:00:00 +0200

 • Mogelijkheid om parttime of fulltime te werken
 • Uurloon ligt tussen de 9 en 10 euro (afhankelijk van leeftijd)
 • Werktijden op ma t/m vrij tussen 09.00-21.00
 • Je werkt in shifts van 4 uur
 • Je kunt elke week je tijden opnieuw indelen
 • Aantrekkelijke bonusregeling
Salesagents in Arnhem Den Haag

Mon, 06 Aug 2012 00:00:00 +0200

 • Salaris ligt tussen de 7 en 8 euro
 • Mogelijkheid om parttime of fulltime te werken
 • Informele werksfeer
 • Producttraining
 • Flexibele werktijden tussen 08.30-21.00 en za van 9.00-15.00
 • Geen vaste werkindeling, maar elke week opnieuw indelen!
 • Bonussen afhankelijk van projecten.
Commercieel Inbound Klantcontact in Rotterdam Rotterdam

Mon, 06 Aug 2012 00:00:00 +0200

De volgende arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing op deze commerciële klantcontact functie:

Salaris:
€ 9,93 per uur (voor 23 jaar en ouder). Voor jonger dan 23 jaar gelden er diverse jeugschalen.

Daarnaast bieden wij:

 • Flexibele werkuren (in shifts van 4 uur tussen 08.00 en 22.00);
 • Voldoende traning en opleidingsmogelijkheden;
 • Een informele en gezellige sfeer;
 • Coaching op de werkvloer;
 • Reiskostenvergoeding is van toepassing;
 • Traning: Een fulltime training van 3 weken van 09.00 tot 17.00 uur.