Subscribe: telecomvacaturebank.nl
http://www.telecomvacaturebank.nl/index.php/page/rss_getfeed/p/d277eb7bb8e165f1
Added By: johntel Feedage Grade B rated
Language: Dutch
Tags:
als  ben  bij  deze  jij  jouw  klant  medewerker  met  rotterdam  salaris  tot  uur  wij  € bruto  € uur   
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: telecomvacaturebank.nl

telecomvacaturebank.nltelecomvacaturebank.nlPublished: Wed, 13 Dec 2017 18:17:38 +0100

Last Build Date: Wed, 13 Dec 2017 18:17:38 +0100

 Administratief Medewerker (HBO / WO) NL - Maastricht

Wed, 13 Dec 2017 16:11:06 +0100

Als Administratief Medewerker (HBO / WO) ben je verantwoordelijk voor het invoeren van data en het nakijken van complexe, zakelijke contracten voor verschillende afdelingen van een groot, toonaangevend bedrijf. Je gaat aan de slag binnen het Contract Management Team. De contracten die je controleert zijn op maat gemaakt voor de klant en het is belangrijk dat deze tot in detail kloppen. Jij zorgt er voor dat de contracten echt op orde zijn.

Je vindt het leuk om jouw oog voor detail in een administratieve rol in te zetten. De focus ligt op controle, maar je zult ook ook gegevens invoeren of aanpassingen doorvoeren in documenten of systemen. Hierbij waak jij ervoor dat dit accuraat gebeurt. 

Wat je als Administratief Medewerker (HBO / WO) doet:

 • Controleren van contracten met een waarde tussen de 50 duizend en 5 miljoen euro.
 • Aanpassen of invoeren van contracten of gegevens in systemen en documenten.
Projectleider NL - Den Haag

Wed, 13 Dec 2017 15:07:15 +0100

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de realisatie van grote installatieprojecten voor ziekenhuizen, banken, scholen of datacenters. Jij maakt deel uit van de afdeling Technische Beheer en samen met jouw projectteam ga je altijd voor het beste resultaat. Dit doe je voor een toonaangevende internationale speler binnen de multi-technische dienstverlening.

Je vind het leuk om projecten te organiseren van begin tot eind. Je stelt projectplannen op en stelt hierbij de doelstellingen, planningen en beheersplannen vast. Je geeft leiding aan de projectteams en rapporteert over de voortgang en evaluatie van de projecten die je met jouw team uitvoert.

Wat je als Projectleider doet:

 • Zorgt voor de afronding van grote installatieprojecten van airconditionings en luchttechnische installaties.
 • Stelt projectplannen op met de daarbij horende doelstellingen en planningen.
 • Geeft leiding aan de projectteams en rapporteert over de voortgang.
 • Evalueert lopende en afgeronde projecten.
Servicemonteur WTB NL - Den Haag

Wed, 13 Dec 2017 14:53:55 +0100

Als Servicemonteur WTB ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten draaien van de machines. Dit doe je voor jouw eigen grote klant of meerdere kleine klanten. Afhankelijk van jouw interesse kun je dit zelf bepalen. Je gaat aan de slag bij een internationale speler in de multi-technische dienstverlening.

Je vind het leuk om te sleutelen aan mechanische installaties. Oplossen van storingen, uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het in bedrijf stellen van mechanische installaties zijn voor jou gesneden koek. Jij weet wat er speelt aan de machines en komt met verbetervoorstellen om de betrouwbaarheid van de apparatuur te verbeteren.

Wat je als Servicemonteur WTB doet.

 • Voert servicebeurten, onderhoud en in bedrijfstellingen uit aan airconditioning en luchttechnische installaties.
 • Komt met verbetervoorstellen voor de installaties om de apparatuur nog betrouwbaarder te maken.
 • Voert modificaties en revisies uit.
 • Draagt zorg voor de dagelijkse administratie dit doe je met behulp van werkbonnen en inspectielijsten.
 • Natuurlijk zorg je dat je service auto en gereedschap altijd netjes en compleet is.
Manager Dispatching en Deployment NL - Harderwijk

Wed, 13 Dec 2017 12:43:24 +0100

Als Manager Dispatching en Deployment ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie en professionalisatie van de afdeling Build & Supply. Je geeft leiding aan een groep teamleiders die jou informeren over de dagelijkse gang van zaken. Zo kun jij je richten op de hoofdlijnen en het onderhouden en uitbouwen van relaties die nodig zijn bij het realiseren van de doelstellingen.

Je bent een echte People Manager en vindt het leuk om bedrijfsprocessen aan te sturen en veranderingen te implementeren. Hierbij komt jouw kennis van procesmatig werken uitstekend van pas. Naast klantgericht ben je communicatief en sociaal sterk.

Wat je als Manager Dispatching en Deployment doet:

 • Optimaliseren en professionaliseren van de afdeling Build & Supply.
 • Geeft leiding aan de teamleiders die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse planning en inzet van monteurs.
 • Bepaald de juiste aanpak voor het bereiken van de doelen, hierbij focus je op het besturen van bedrijfsprocessen.
 • Implementeren van veranderingen en ontwikkelingen.
Contract Manager NL - Den Haag

Wed, 13 Dec 2017 12:43:23 +0100

Als Contractmanager ondersteun je bij het managen en evalueren van complexe contracten bij onze opdrachtgever, een toonaangevende technisch dienstverlener. Hier krijg je de verantwoordelijkheid over elektrotechnische en werktuigbouwkundige contracten. Je gaat werken in een dynamische, positieve en persoonsgerichte werkomgeving. Een mooie kans waarbij er voldoende ruimte is om jezelf te ontplooien en door te groeien.

Je vindt het leuk om je commerciële en technische vaardigheden in te zetten. Je signaleert kansen en vertaalt deze naar oplossingen voor de klant. Als Contractmanager ben je het eerste contactpersoon bij contractuele zaken. Hierbij houd je het overzicht en werk je planmatig, zelfstandig, secuur en gestructureerd. Je weet goed de balans te vinden tussen de belangen van het bedrijf en de eindklant, waarbij kosten, kwaliteit en service jouw focus hebben. 

Wat je als Contract Manager doet:

 • Maakt contractafspraken met alle direct- en indirect betrokken partijen.
 • Signaleert en implementeert verbeter- en optimalisatie mogelijkheden.
 • Managen, adviseren, uitvoeren, beheren en bewaken van contractzaken.
 • Bewaakt de afspraken binnen het contract.
 • Maakt contractafspraken, zorgt voor de totstandkoming van werkbegrotingen en zorgt voor de afwikkeling van meerwerk.
 • Rapporteert de financiële status van de contracten, stelt forecasts op en maakt planningen.
 • Blijft op de hoogte van de nieuwste innovaties in de markt.
 • Signaleert verbetermogelijkheden en doet verbetervoorstellen.
Specialist Gebouwautomatisering NL - Den Haag

Wed, 13 Dec 2017 12:43:23 +0100

Als een Specialist Gebouwautomatisering ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van service contracten. Jij gaat aan de slag met de installatie en het onderhoud van de klimaatsystemen in complexe gebouwen. Dit ga je doen voor een internationale speler die tot de top 3 multi-technische dienstverleners behoort van Nederland.

Je vindt het leuk om jouw uitgebreide kennis van meet- en regeltechniek te gebruiken om complexe vraagstukken op te lossen. Jij weet als geen ander in kaart te brengen wat er nodig is om klimaatsystemen in bedrijf te stellen en te onderhouden. Zo voorkom je storingen en houdt je klanten tevreden.

Wat je als Specialist Gebouwautomatisering doet:

 • Bedenkt wat er nodig is om complexe klimaatsystemen in bedrijf te stellen en te onderhouden.
 • Zorgt voor de opvolging van service contracten op klimaatsystemen.
 • Draagt bij aan de overgang naar smart buildings.
Inbound Callcenter Medewerker VodafoneZiggo Rotterdam Rotterdam

Mon, 11 Dec 2017 00:00:00 +0100

Voor VodafoneZiggo in Rotterdam zijn wij op zoek naar parttime en fulltime Inbound Callcenter Medewerkers.

Als Inbound Callcenter Medewerker kom je te werken op de bestellijn van VodafoneZiggo en ben je ‘het’ aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Klanten bellen jou om een bestelling te plaatsen of om meer informatie te krijgen over producten en diensten van VodafoneZiggo. Je voorziet de klant van de juiste informatie en adviseert hem bij de aanschaf van producten en diensten. Daarnaast bekijk je samen met de klant welke producten en diensten er nog meer zijn (alles in een pakket of extra zenderpakketten) om hem te voorzien in al zijn behoeften. Op basis van jouw enthousiaste en overtuigende verhaal weet je klanten aan te zetten om de geadviseerde dienst af te nemen.

Als Inbound Callcenter Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van de producten en diensten van VodafoneZiggo. Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. 
Callcenter Medewerker Klantbehoud Rotterdam

Mon, 11 Dec 2017 00:00:00 +0100

Ben jij op zoek naar uitdagende baan waarbij je voortdurend in contact staat met klanten en waarin je jouw communicatieve- en servicegerichte vaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Voor het Callcenter van VodafoneZiggo in Rotterdam zijn wij op zoek naar Inbound Klantbehoud Medewerkers. Je komt te werken op de Klantenservice afdeling van VodafoneZiggo en je bent het eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten. De klanten bellen jou met de intentie om hun abonnement op te zeggen.

Met de klanten die hun abonnement willen opzeggen ga je in gesprek om te achterhalen waarom ze willen opzeggen, daarnaast bekijk je samen met de klant in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige aanbod van VodafoneZiggo. Doormiddel van het gesprek kom je erachter op welke manier jij hen kunt behouden als klant. Als Klantbehoud Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven. VodafoneZiggo heeft als doelstelling de beste van Nederland te worden op het gebied van klanttevredenheid.

Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. Je hebt een ruime verantwoordelijkheid bij het zoeken van een juiste oplossing voor de klant en bent daarnaast in staat om ook de producten van VodafoneZiggo te verkopen.
Callcenter (inbound en outbound) vacatures bij Ziggo in Rotterdam Rotterdam

Mon, 11 Dec 2017 00:00:00 +0100

Ziggo; wie kent het niet? De grootste telecom dienstverlener van Nederland is op zoek naar versterking voor hun klantcontact centrum in Rotterdam.

Ben jij enthousiast, communicatief vaardig en commercieel onderlegd? Namens Ziggo mogen wij mensen helpen aan een leuke nieuwe baan in het callcenter in hartje Rotterdam. Binnen het callcenter van Rotterdam zijn er momenteel verschillende mogelijkheden binnen de diverse disciplines van het klantcontact centrum.

Wij zoeken medewerkers die zich verder willen ontplooien, die graag voor één van de grootste bedrijven van Nederland wil werken en daar binnen een jaar tijd een dienstverband bij Ziggo zelf willen verdienen! Jij?

Op dit moment hebben wij op 3 afdelingen vacatures:

 • Medewerker Retentie (klantbehoud) Inbound
 • Medewerker Retentie (klantbehoud) Outbound
 • Medewerker Inbound Sales

Binnen al deze functies staat het contact met de Ziggo-klant centraal. Jij begeleidt de klant bij een nieuwe bestelling, of je bent de persoon die ervoor zorgt dat een klant weer helemaal tevreden is met zijn dienstenpakket. Jij gaat het gesprek aan met de klant en door jouw enthousiasme en drive ga je klanten overtuigen van de kwaliteit van de diensten van Ziggo!

Wanneer je aangenomen wordt voor één van deze functies, start je met een fulltime training van 4 weken om je helemaal klaar te stomen voor jouw werkzaamheden. De komende tijd starten er veel trainingen binnen Ziggo, waardoor je ongetwijfeld op een voor jou gunstig moment kunt instromen!
Klantbehoud Medewerker Callcenter Ziggo Rotterdam Rotterdam

Mon, 11 Dec 2017 00:00:00 +0100

Voor de Retentiedesk afdeling van Ziggo in Rotterdam zijn wij opzoek naar parttime en fulltime Klantbehoud Medewerkers. Als Klantbehoud Medewerker ben je verantwoordelijk voor het in behadeling nemen van opzeggingen die bij Ziggo binnenkomen.

Met de klanten die hun abonnement willen opzeggen ga je in gesprek om te achterhalen waarom ze willen opzeggen, daarnaast bekijk je samen met de klant in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige aanbod van Ziggo. Doormiddel van het gesprek kom je erachter op welke manier jij hen kunt behouden als klant. Als Klantbehoud Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven. Ziggo heeft als doelstelling de beste van Nederland te worden op het gebied van klanttevredenheid.

Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. Je hebt een ruime verantwoordelijkheid bij het zoeken van een juiste oplossing voor de klant en bent daarnaast in staat om ook de producten van Ziggo te verkopen.
Commercieel Klantenservice Medewerker Rotterdam

Mon, 11 Dec 2017 00:00:00 +0100

VodafoneZiggo is de grootste en beste Telecomprovider van Nederlands! Wil jij werken voor de KAMPIOEN! Als Inbound Commercieel Klantenservice Medewerker laat je de klant versteld staan van de uitstekende service, geef je een advies op maat en maak je de klant helemaal blij met zijn nieuwe VodafoneZiggo pakket!

Je komt te werken op de bestellijn van VodafoneZiggo en ben je ‘het’ aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Klanten bellen jou om een bestelling te plaatsen of om meer informatie te krijgen over producten en diensten van VodafoneZiggo.

Hoe zien deze gesprekken eruit?
Na je eerste kop koffie en even bijgepraat te hebben met je collega’s, gaat de telefoon.

“Dhr. vd Linden belt omdat hij een reclame van Vodafone en Ziggo heeft gezien en hij vraagt zich af of deze actie ook voor hem geldt en welk pakket het beste bij hem past? Je vertelt de dhr. vd Linden meer over de aanbieding en benadrukt wat voor voordelen dit met zich meebrengt. Dhr. vd Linden is direct enthousiast en besluit naast zijn Ziggo abonnement ook Vodafone mobiel te nemen.

Maarten belt omdat hij graag een voetbalpakket bij zijn huidige abonnement wil nemen en hij is benieuwd of hij dan van het weekend al de wedstijd van zijn favoriete voetbalclub kan zien? Je vertelt Maarten dat hij binnen een uur al naar het voetbalkanaal kan kijken. Maarten besluit het voetbalpakket aan zijn huidige abonnement toe te voegen ”

YES!! De ochtend is goed begonnen, je hebt direct 2 nieuwe sales binnen gehaald! Je collega’s uit je team zijn hier ook erg blij mee, want jullie gaan nu aan de leiding in de afdelingscompetitie. 
 
Engineer Koper NL - Drachten

Fri, 08 Dec 2017 11:43:33 +0100

Als een Engineer Koper ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van de kopernetwerken. Je gaat onder andere aan de slag met GEOS, KANVAS en CAD. Dit doe je bij een toonaangevende opdrachtgever in de Telecom infrastructuur die zich bezig houdt met het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van vele soorten netwerken.

Je vindt het leuk om altijd de beste oplossing te vinden en gaat geen uitdaging uit de weg. Hierbij houdt je de wensen van de klant hoog in het vaandel. Jij bent een gemotiveerde en zelfstandige engineer en hebt ervaring met kopernetwerken.

Wat je als Engineer Koper doet:

 • Draagt zorg voor het ontwerpen van het netwerk. Dit betekent het inlezen, aanpassen en genereren van werktekeningen.
 • Maakt werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.
 • Schrijft werkinstructies en kostencalculaties.
 • Bewaakt de doorlooptijden van je eigen projecten.
 • Vraagt vergunningen aan bij overheden
 • Legt gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten vast, zodat de opdrachtgever altijd inzicht heeft in de projecten.
Engineer HFC / Ziggo NL - Harderwijk

Fri, 08 Dec 2017 11:43:33 +0100

Als Engineer HFC / Ziggo ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van jouw eigen glasvezelnetwerk en coax projecten.

Jij kunt netwerken ontwerpen als geen ander. Ook vindt je het leuk om jezelf uit te dagen om het project perfect af te ronden. Daarnaast weet je met jouw communicatieve skills goed in contact te blijven met de opdrachtgever en houd jij deze altijd op de hoogte van de status van de lopende projecten.

Wat je als Engineer HFC / Ziggo doet:

 • Ontwerpen van het netwerk (inlezen, aanpassen, en genereren en van werktekeningen).
 • Maken van werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.
 • Schrijven van de juiste werkinstructies en bewaken van de doorlooptijden van de projecten.
 • Aanvragen van vergunningen bij overheden en vastleggen van gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten in een logboek. Zo heeft de opdrachtgever altijd inzicht in de voortgang van zijn projecten.
Senior Engineer Glas NL - Harderwijk

Thu, 07 Dec 2017 17:00:26 +0100

Als een Engineer Glas ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van de Glasvezelnetwerken. Je gaat onder andere aan de slag met GEOS, KANVAS en CAD. Dit doe je bij een toonaangevende opdrachtgever in de Telecom infrastructuur die zich bezig houdt met het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van vele soorten netwerken.

Je vindt het leuk om altijd de beste oplossing te vinden en gaat geen uitdaging uit de weg. Hierbij houdt je de wensen van de klant hoog in het vaandel. Jij bent een gemotiveerde en zelfstandige engineer en hebt ervaring met glasvezelnetwerken.

Wat je als Senior Engineer Glas doet:

 • Draagt zorg voor het ontwerpen van het netwerk. Dit betekent het inlezen, aanpassen en genereren van werktekeningen.
 • Maakt werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.
 • Schrijft werkinstructies en kostencalculaties.
 • Bewaakt de doorlooptijden van je eigen projecten.
 • Vraagt vergunningen aan bij overheden
 • Legt gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten vast, zodat de opdrachtgever altijd inzicht heeft in de projecten.
Engineer Energietechniek (Beveiligingen) NL - Utrecht

Thu, 07 Dec 2017 11:52:37 +0100

Als Technisch Specialist Beveiligingen draag je zorg voor complexe beveiligingssystemen. Een rol met veel verantwoordelijkheid waarbij het berekenen, programmeren, testen en in bedrijf stellen van beveiligingssystemen centraal staat. Je denkt proactief mee over de teststrategie en vertaalt die strategie naar heldere en effectieve testplannen. Hierbij ben je kritisch op de veiligheids- en kwaliteitseisen. Met jou kennis en ervaring geef je ook instructie aan collega's binnen je team en andere afdelingen.

Je wilt graag een bijdrage leveren in een belangrijke functie met een breed scala aan werkzaamheden. Van ingrijpende renovaties aan onderstations tot de aanleg van nieuwe energievoorzieningen. Bovendien houd jij net zoveel van innovatie als wij. Je gaat namelijk aan de slag met state-of-the-art apparatuur, geavanceerde automatiseringssystemen en hoogwaardige dataomgevingen.

Wat je als Technisch Specialist Beveiligingen doet:

 • Werkt aan projecten waarin complexe beveiligingssystemen een onderdeel vormen, met als doel het in bedrijf stellen van beveiligingssystemen.
 • Waarborgt een goede informatievoorziening richting het projectmanagement en zorgt ervoor dat het beveiligingssysteem perfect wordt overgedragen naar de beheerorganisatie.
 • Denkt proactief mee over de teststrategie en vertaalt die strategie naar heldere en effectieve testplannen.
 • Bent betrokken bij het ontwerp en geeft advies daarin, waarbij er kritisch wordt ingezoomd op aspecten als veiligheid, nauwkeurigheid, selectiviteit en kwaliteit
 • Vertaalt functioneel ontwerpen naar een technisch ontwerp in de vorm van een beveiligingsspecificatie en logica.
 • Analyseert beveiligingsvraagstukken.
 • Vertaalt het ontwerp in een systeemadvies en in heldere beveiliging programma's.
 • Programmeert deelsystemen (IED's) op het gebied van beveiliging van diverse leveranciers (zoals van ABB, Siemens, Sprecher, Eberle etc.)
 • Koppelt de diverse beveiligingssystemen aan elkaar tot één geïntegreerd systeem.
 • Lost complexe storingen op een derde lijns niveau.
 • Test en protocolleert de diverse beveiligingssystemen en controleert dit met de uitgangspunten.
 • Stelt onderhoudsrichtlijnen op van nieuwe beveiligingssystemen.
 • Ziet toe op de naleving van kwaliteits-, Arbo-, milieu-, veiligheids- enz. voorschriften. Stelt deze mede op.
Radio Engineer NL - Landelijk

Thu, 07 Dec 2017 11:52:36 +0100

Als Radio Engineer ben je verantwoordelijk voor de RF planning en het RF ontwerp van mobiele netwerken. Voor onze verschillende opdrachtgevers zijn we op meerdere locaties in Nederland op zoek naar RF professionals, echte toppers in hun vakgebied. Jij gaat aan de slag met diverse onderdelen van radio engineering, zoals planning, netwerkverbetering (dekking en kwaliteit) en de uitvoering van projecten. Je wilt natuurlijk meteen goed van start gaan, dus je hebt al de nodige ervaring in het RF veld.

Jij voelt je op jouw best wanneer je jouw analytisch inzicht en technische kennis in zet om radioplannen op te stellen of oplossingen door te voeren. Of je nou bezig bent met planning, site surveys of met collega's van andere disciplines in overleg bent, jij streeft altijd naar het beste resultaat voor de klant.

Wat je als Radio Engineer doet:

 • Verzorgt planning en woont (technische) site surveys bij, waarbij je verantwoordelijkheden hebt tot aan site acceptatie.
 • Beoordeelt geschikte locaties met de afdeling Site Acquisitie.
 • Bezoekt sites en overlegt met belanghebbende, zoals Site Engineers, Negotiators en eigenaren.
 • Bepaalt antennerichtingen, antennehoogtes, schotelrichting, e.d.
 • Creëert werkorders in Workflow Management Systemen.
 • Berekent en bepaalt netwerk impact voor bereik en capaciteit uitbreiding.
 • Komt met voorstellen voor RF oplossingen en voert de aanpassingen door om de performance van sites te verbeteren.
 • Ondersteunt bij diverse aanvragen, zoals Corporate Coverage Requests, Site Share & Courtesy Requests en Governmental Regulations Requests.
Recruiter NL - Venray

Wed, 06 Dec 2017 15:24:01 +0100

Ben jij de professionele Recruiter die wij zoeken? Door keihard te werken en constant te innoveren zijn we een gevestigde naam geworden binnen onze specialisaties. Om onze groei bij nieuwe klanten en segmenten verder vorm te geven, zijn we op zoek naar een nieuwe topper.

Jij bent super handig in talentpooling en onderhoudt goede contacten met je kandidaten. Zelf ben je online goed vindbaar en je weet kandidaten via social media en andere online kanalen aan je te binden. Met speels gemak knoop jij een gesprek aan met kandidaten op elk niveau: van young professional tot een universitair geschoolde projectleider.

Jij bent in staat de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever te maken. Als dat lukt? Dan ben jij de koning te rijk! Zo draag je een belangrijke steen bij aan de groei van #TeamDecom.

Wij lopen voorop als het gaat om inventieve recruitment technieken. Als jij het type bent dat ook graag voorop gaat in de polonaise dan is deze baan echt iets jou.

Wat je als Recruiter doet:

 • Bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten door middel van jouw eigen netwerk, ons uitgebreide netwerk, vacaturebanken en social media.
 • Organiseert, plant en voert gesprekken met kandidaten om tot een juiste match te komen tussen de kandidaat en opdrachtgever.
 • Blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de markt zodat je een adviserende rol kunt vertolken richting kandidaten, opdrachtgevers en collega's.
Junior Recruiter NL - Venray

Wed, 06 Dec 2017 15:18:27 +0100

Als Junior Recruiter heb je de ambitie om de beste te worden. Met elke achtergrond kun je recruiter worden, toch is het niet voor iedereen weggelegd. Als recruiter ben je makkelijk in de omgang, sterk in het overtuigen van mensen en daarnaast heb je gevoel voor humor. Met gemak knoop jij een gesprek aan met kandidaten op elk niveau: van young professionals tot universitair geschoolde projectleiders. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis commerciële drive en een hoog energieniveau.

Geen enkele dag is hetzelfde. De ene dag ben je keihard online aan het searchen via diverse databases en heb je gesprekken met kandidaten. De andere dag ben je in de wolken omdat de kandidaat, die je vorige week hebt gevonden, is aangenomen door de klant. Recruitment is een wereld vol ups en downs, waarin jij altijd je enthousiasme weet vast te houden.

Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarnaast lopen wij voorop als het gaat om inventieve recruitmentstrategieën. Als jij het type bent dat ook graag voorop gaat dan is #TeamDecom echt iets voor jou.

Wat je als Junior Recruiter doet: 

 • Verantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten door middel van ons uitgebreide eigen netwerk, social media en vacaturebanken.
 • Organiseert, plant en voert gesprekken met kandidaten om tot een juiste match te komen tussen de kandidaat en opdrachtgever.
 • Blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de markt zodat je een adviserende rol kunt vertolken richting kandidaten en collega's.
Traineeship Recruitment NL - Venray

Wed, 06 Dec 2017 15:16:57 +0100

Samen gaan wij gaan voor het allerbeste resultaat in een gezellige en professionele setting. Door keihard te werken en constant te innoveren zijn wij een gevestigde naam binnen onze specialismen geworden. Om onze groei door te zetten zijn we op zoek naar 2 nieuwe toppers.

Als Recruitment Trainee heb je de ambitie om de beste te worden. Met elke achtergrond kun je Recruiter worden, toch is het niet voor iedereen weggelegd. Je bent gemakkelijk in de omgang, sterk in het overtuigen van mensen en bezit een goed gevoel voor humor. Met gemak knoop jij een gesprek aan met kandidaten op elk niveau: van young professionals tot universitair geschoolde projectleiders. Daarnaast bezit je een gezonde dosis commerciële drive en hoog energieniveau.

Het Traineeship is heel divers. Geen enkele dag is hetzelfde. De ene dag ben je keihard online aan het searchen via diverse databases en heb je diverse gesprekken met kandidaten. De andere dag ben je in de wolken omdat de kandidaat die je vorige week hebt voorgesteld bij onze klant is aangenomen. Recruitment is een wereld vol ups en downs. Ook als het een tijdje tegen zit weet jij je enthousiasme vast te houden.

Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling staan centraal. Tijdens je Traineeship volg je meerdere cursussen en analyseren we samen waar je sterktes en zwaktes liggen. Uiteindelijk groei je door tot Recruiter of Accountmanager. Wij lopen voorop als het gaat om inventieve recruitmentstrategieën. Als jij het type bent die ook graag voorop gaat dan is #TeamDecom echt iets jou.

Jouw verantwoordelijkheden als Recruitment Trainee:

 • Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten door middel van ons uitgebreide eigen netwerk, social media en vacaturebanken.
 • Je organiseert, plant en voert gesprekken met kandidaten om tot een juiste match te komen tussen de kandidaat en opdrachtgever.
 • Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de markt zodat je een adviserende rol kunt vertolken richting kandidaten, opdrachtgevers en collega's.
Contract Manager NL - Delft

Wed, 06 Dec 2017 12:35:11 +0100

Als Contractmanager ondersteun je het managen en evalueren van complexe contracten bij onze opdrachtgever, een toonaangevende technisch dienstverlener. Hier krijg je de verantwoordelijkheid over werktuigbouwkundige contracten gericht op datacenters. Je gaat werken in een dynamische, positieve en persoonsgerichte werkomgeving. Een mooie kans waarbij er voldoende ruimte is om jezelf te ontplooien en door te groeien.

Je vindt het leuk om je commerciële en technische vaardigheden in te zetten. Je signaleert kansen en vertaalt deze naar oplossingen voor de klant. Als contractmanager ben je het eerste contactpersoon bij contractuele zaken. Hierbij houd je het overzicht en werk je planmatig, zelfstandig, secuur en gestructureerd. Je weet goed de balans te vinden tussen de belangen van het bedrijf en de eindklant, waarbij kosten, kwaliteit en service jouw focus hebben. Je denkt ook mee over duurzaamheid en energiereductie.

Wat je als Contractmanager doet:

 • Maakt contractafspraken met alle direct- en indirect betrokken partijen.
 • Signaleert en implementeert verbeter- en optimalisatie mogelijkheden.
 • Managen, adviseren, uitvoeren, beheren en bewaken van contractzaken.
 • Bewaakt de afspraken binnen het contract.
 • Maakt contractafspraken, zorgt voor de totstandkoming van werkbegrotingen en zorgt voor de afwikkeling van meerwerk.
 • Rapporteert de financiële status van de contracten, stelt forecasts op en maakt planningen.
 • Blijft op de hoogte van de nieuwste innovaties in de markt.
 • Signaleert verbetermogelijkheden en doet verbetervoorstellen.
Office Manager / Contract and Site Management Coordinator NL - Gouda

Tue, 05 Dec 2017 11:43:28 +0100

Onze opdrachtgever is een internationale, snelgroeiende onderneming die investeert in Telecom Infrastructuur zoals zendmasten voor Mobiele Operators.

In deze rol heb je een zeer brede functie binnen het team. Hierbij werk je samen met je collega CSM Coordinator. Je beoordeelt en verwerkt alle klantaanvragen ‘end-to-end' met betrekking tot het huren van ruimte in de masten van onze opdrachtgever. Denk hierbij aan huurders zoals de Nederlandse telecomoperators KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2 en lokale radio- en tv-omroepen. Daarnaast vervul je alle voorkomende Office Management taken binnen de organisatie.

Wat je als Office Manager/ Contract and Site Management Coordinator doet:

 • Onderhoudt dagelijks contact via e-mail en telefoon met klanten en andere externe partijen die gebruik willen maken van de zendmasten.
 • Werkt nauw samen met je collega CSM Coordinator, de Portfolio Manager en de Landlord Manager en stuurt externe partijen zoals aannemers en constructeurs aan voor het maken van technische berekeningen.
 • Bent verantwoordelijk voor het end-to-end proces van de aanvraag van de klant (zgn. Site Share Requests) tot en met oplevering door de klant en je zorgt dat e.e.a. conform de contractuele afspraken verloopt.
 • Verantwoordelijk voor het opleveren van status overzichten en rapportages voor de klanten en deze maandelijks met/bij de klant doornemen.
 • Beoordeelt toegangsverzoeken van de klanten op de zendmasten.
 • Beoordeelt bouwtekeningen, opleverrapporten en door de aannemer aangeleverde inspectie/inventarisatierapporten.
 • Administreert je werkzaamheden in diverse systemen (Excel, Outlook en MS Access database).
 • Verantwoordelijk voor het opleveren van interne rapportages naar diverse afdelingen (o.a. Finance, Operations en Country Management).
 • Algemene ondersteuning van de Directie (o.a. agendabeheer, plannen van reizen (hotels/transport), voorbereiden en archiveren stukken en incidenteel notuleren van Board Meetings (in het Engels).
 • Ondersteuning van het team (9FTE) met allerhande administratieve en coördinerende werkzaamheden o.a. meedenken in het efficiënter maken en standaardiseren en beschrijven van processen, controleren op juistheid en volledigheid van rapporten en contracten.
 • Verrichten van secretariële werkzaamheden o.a. telefoon beantwoorden, gasten ontvangen, inkomende en uitgaande post verzorgen, uitzetten van acties binnen het team, deze bewaken en opvolgen, diverse e-mail boxen beheren, archiveren (analoog en digitaal), ziekte- en betermeldingen verwerken, vakantiesaldi bijhouden.
 • Facilitaire coördinatie zoals sleutelbeheer, bestellen van kantoormaterialen en keukenvoorraad.
 • Ondersteunen van communicatie- en marketingactiviteiten.
Teamleider Telecom NL - Harderwijk

Fri, 01 Dec 2017 16:12:37 +0100

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor een team van maximaal 20 monteurs. Met je team zorg je voor het bouwen en in bedrijf stellen van telecom netwerkcomponenten, hoofdzakelijk op basis van glasvezel en koper. Je zorgt voor de realisatie, budgettering, (capaciteit)planning en bewaakt de kwaliteit van de uit te voeren activiteiten.

Het is een dynamische rol waarbij je voortdurend wisselt tussen verschillende aspecten van je functie. Je krijgt veel zelfstandige verantwoordelijkheid en kansen om een positieve impact te maken bij onze opdrachtgever, een toonaangevend bedrijf in de telecom installatietechniek. 

Om succesvol te zijn sta je stevig in je schoenen en bezit je een flinke dosis communicatieve en commerciële vaardigheden. Je vindt het leuk om de samenwerking op te zoeken met jouw team. Daarnaast werk je ook op een prettige manier samen met andere afdelingen en het management.

Wat je als Teamleider Telecom doet:

 • Zelfstandig leidinggeven binnen aangegeven kaders. Hierbij hoort het organiseren, coördineren en controleren van alle voorkomende activiteiten in het team.
 • Signaleert knelpunten en stuurt de planning bij waar nodig. 
 • Acteert als sparringpartner van de teammanagers over het functioneren van de monteurs. Op basis van de contacten met de teammanagers weet jij de performance van de monteurs wat betreft vakmanschap en competenties waar nodig verder te ontwikkelen. Je voert ook functioneringsgesprekken.
 • Realiseert klanttevredenheid over de monteurs door efficiënt en klantgericht kwaliteit te leveren.
 • Voert gesprekken met monteurs over de performance. Hierbij maak je de prestaties inzichtelijk en krijg je duidelijkheid bij het achterblijven van de KPI's.
 • Aanbieden van coaching en het maken van opleidingsplannen, hierbij worden commerciële afwegingen meegenomen.
 • Stuurt op resultaten en spreekt mensen aan op het nakomen van gemaakte afspraken en verantwoordelijkheden.
 • In deze rol werk je 3 dagen vanuit Harderwijk en 2 dagen op andere locaties.
Manager Vastgoed Management & Verwerving NL - Gouda

Fri, 01 Dec 2017 13:58:43 +0100

Als Manager Telecom Vastgoed beheer je de contracten en relaties met grondeigenaren (zowel particulier als overheid). Je bent als kartrekker daarnaast actief bezig met het bedenken en implementeren van nieuwe concepten. Dit ga je doen bij onze opdrachtgever, een internationale, snelgroeiende onderneming die investeert in Telecom Infrastructuur zoals zendmasten voor Mobiele Operators.

Je bent contractueel en juridisch sterk maar bent ook een kei in het onderhouden van relaties. Daarnaast ben je commercieel en ben je een pragmatische manager die niet alleen leiding geeft maar ook zelf participeert in projecten.

Wat je als Manager Vastgoed Management & Verwerving doet:

 • Beheren van de grondcontracten in de vastgoed portfolio en je bent verantwoordelijk voor de uitbreiding en verbetering ervan.
 • Geeft leiding aan Verwerving (1FTE intern plus externe partijen).
 • Onderhandelen en verlengen van raamovereenkomsten, huurcontracten en andere overeenkomsten met grondeigenaren.
 • Aankopen van gronden en andere (telecom) assets met als doel behoud bestaande portfolio en uitbreiding portfolio
 • Opstellen en administratief afhandelen van aankopen en andere overeenkomsten in samenwerking met notaris.
 • Bedenken en implementeren van nieuwe concepten en processen.
 • Identificeren, analyseren en rapporteren van de risico's van de vastgoed portfolio en deze tijdig borgen.
 • Controleren en perfect up-to-date houden van de systemen.
 • Verantwoordelijk voor maandelijkse rapportages.
Field Engineer GSM / UMTS / LTE NL - Landelijk

Wed, 22 Nov 2017 12:33:41 +0100

Voor meerdere van onze toonaangevende opdrachtgevers zijn we door het hele land op zoek naar Field Engineers. Mooie projecten in de mobile telecom infrastructuur waarbij jouw daadkracht en technisch inzicht het verschil gaan maken. Als Field Engineer zorg je voor ongeplande en geplande on-site aanpassingen aan antennelocaties.

De ene dag verhelp je storingen en de andere dag voer je geplande werkzaamheden uit. Waar je ook mee bezig bent, jij vindt het leuk om de beste oplossing te vinden. Iedere dag ga jij met frisse energie nieuwe uitdagingen aan. 

Wat je als Field Engineer GSM / UMTS / LTE doet:

 • Uitvoeren van correctieve en gepland/ongeplande werkzaamheden aan netwerkelementen van Mobiele Operators GSM/UMTS/LTE.
 • Uitvoeren van alle on-site werkzaamheden.
 • Integreren van nieuwe elementen in het netwerk.
 • Verhelpen van storingen aan antennelocaties.
 • Zorgen voor een goede (administratieve) afhandeling van de storing.
Site Engineer NL - Landelijk

Wed, 22 Nov 2017 12:33:40 +0100

Samen gaan wij gaan voor het allerbeste. Dat begint met het koppelen van jou als specialist aan de juiste opdrachtgever. Voor meerdere projecten bij onze klanten zijn we op zoek naar Site Engineers op meerdere locaties in Nederland. Site Engineers die gedreven zijn om voor het beste resultaat te gaan. Als Site Engineer ben jij verantwoordelijk voor de bouw en implementatie van telecom installaties.

We zijn geen fans van clichés, maar in deze uitdagende rol ben je écht de spin in het web. In jou vinden we de mix tussen ervaring in de telecom en sterke communicatieve vaardigheden, zodat je externe partijen op een positieve manier aan kunt sturen. Jij vindt het leuk om alle processen optimaal te laten verlopen. Jouw flexibele instelling komt in dit dynamische proces goed van pas. Met een scherp oog voor detail hou jij de controle, signaleer je aandachtspunten en communiceer je deze richting de aannemers.

Wat je als Site Engineer doet:

 • Draagt verantwoordelijkheid voor de bouw en verbouw van antenne installaties.
 • Stuurt aannemers en leveranciers aan, signaleert problemen zo vroeg mogelijk en weet deze op een goede manier te communiceren naar betrokken partijen.
 • Laat processen zo efficiënt mogelijk verlopen en doet voorstellen voor verbeteringen richting de Delivery Manager, waaraan je rapporteert.
 • Eindverantwoordelijk voor logistieke processen en controle van offertes rondom je eigen projecten.
Delivery Manager Telecom NL - Landelijk

Wed, 22 Nov 2017 12:33:40 +0100

Als Delivery Manager ben je verantwoordelijk voor telecom projecten van begin tot eind. We hebben mooie kansen bij verschillende opdrachtgevers verspreid in Nederland. Jouw focus, als ervaren projectleider, komt te liggen op site acquisitie, bouw, beheer en onderhoud van (antenne) locaties.

Je vind het leuk om de juiste balans te realiseren tussen tijd, kwaliteit en geld. Met jouw ervaring in de telecom en projectmanagement ben je in staat controle uit te voeren en sturing te geven aan een team met diverse specialisaties. Helder communiceren zit in je bloed.

Wat je als Delivery Manager doet:

 • Geeft dagelijkse sturing aan Telecom specialisten zoals Engineers, Planners, Projectleiders en/of Monteurs. Hierbij zorg je voor voldoende controle.
 • Stelt een overall planning op, inclusief bijhorende resource behoefte en planlijn voor de uit te voeren projecten.
 • Project-, financieel- en risicomanagement.
 • Rapporteert op projectvoortgang ten aanzien van tijd, geld en kwaliteit ten einde de interne organisatie en de klant te informeren over de realisatie versus doelstellingen.
 • Adviseert, informeert en werkt samen met (potentiële) klanten.
 • Verbetert processen door het opstellen, implementeren en monitoren van procedures en richtlijnen.
Traineeship Telecom Engineer NL - Harderwijk

Fri, 17 Nov 2017 13:05:38 +0100

Gaan jouw skills én het netwerk van onze klant “next level”? En kijk jij naar Max Verstappen op het netwerk dat je zelf ontworpen hebt?

Als Trainee Telecom Engineering word je klaargestoomd voor een technische carrière in de telecom.
Tijdens dit unieke Traineeship ga jij een opleidingstraject volgen waarbij je de basisprincipes leert van telecom- en netwerkstructuren.

Je bent leergierig en wilt graag nieuwe ervaringen opdoen. Als trainee leer je niet alleen vanuit theorieboeken of studieopdrachten, maar krijg je meteen de kans om aan mooie projecten te werken. In het begin zullen dit kleine projecten zijn, maar als snel word je uitgedaagd om steeds complexere projecten uit te voeren. Aan het eind van het traject ben je in staat om geheel zelfstandig een engineeringsproject uit te voeren, van orderintake tot na-registratie.

Wanneer een telecom installatie operationeel is en door een provider in gebruik wordt genomen mag je daar best een beetje trots op zijn. Jij zorgt er namelijk voor dat je vrienden probleemloos kunnen Netflixen in de bus!

Wat je als Trainee Telecom Engineering doet:

 • Verzamelen van technische netwerkgegevens.
 • Maken van een juiste kostencalculatie en het bewaken van de doorlooptijden.
 • Ontwerpen van het netwerk denk hierbij aan inlezen, aanpassen en het genereren van werktekeningen. 
 • Verwerken van informatie en werkinstructies zodat productie het project feilloos kan uitvoeren.
Commercieel medewerker Binnendienst in Den Haag Den Haag

Mon, 13 Nov 2017 16:11:13 +0100

Als je gaat beginnen als telefonisch Accountmanager bij deze organisatie dan krijg je vooraf eerst een starterstraining aangeboden. Hierdoor wordt je beter opgeleidt zodat je alle ins en outs van het bedrijf en de functie komt te weten. Hierdoor ben jij in staat om klanten nog beter van dienst zijn.

 • Je ontvangt een salaris van €12,46 bruto per uur, ongeacht je leeftijd;
 • Hierbij ontvang je ook nog 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren.

Kom je met eigen vervoer dan ontvang je een reiskostenvergoeding vanaf 10km woon-werkafstand. Mocht je met het OV komen dan krijg je een vergoeding volgens het call center CAO.
Aan de slag als Accountmanager bij T-Mobile Den Haag

Mon, 13 Nov 2017 15:27:19 +0100

 • Om deze functie goed te kunnen uitoefenen start jij de functie met een interne training waar jij klaargestoomd wordt voor het echte werk;
 • Jij ontvangt een bruto uurloon van 12,46;
 • Bovenop jouw uurloon ontvang jij bij het behalen van jouw target een geweldige bonus;
 • Uiteraard reis jij niet voor niets dus ook aan een reiskostenvergoeding is gedacht;
 • Jij kan voor langere tijd aan de slag bij een grote multinational waar de doorgroeimogelijkheden ongekend zijn!
Toffe commerciële functie bij T-Mobile Den Haag

Mon, 13 Nov 2017 15:22:56 +0100

Je zult onder goede coaching en begeleiding van start gaan in dit toffe Telecom bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en je krijgt een intensieve fulltime training van 2 weken aangeboden. Zoals hierboven vermeld staat kom je terecht in een super leuk en ambitieus team met een informele werksfeer. Het salaris is €12,46 per uur en je gaat 8% vakantiegeld- en  10% vakandaguren opbouwen.
Start NU als Sales Advisor (Zakelijk) in Den Haag Den Haag

Mon, 13 Nov 2017 15:20:34 +0100

 • Een startsalaris van € 12,46;
 • Onbeperkte bonussen bij het behalen en overtreffen van je targets;
 • Een vaste vrije dag;
 • Geen verplichtingen in de avonden en in het weekend; dus lekker feesten met je vrienden!
 • Een mooie aanvulling op je CV.

 
Telefonisch Accountmanager in Den Haag Den Haag

Mon, 13 Nov 2017 14:55:10 +0100

Voor deze functie bieden wij het volgende:

 • € 12,46 bruto per uur ongeacht leeftijd;
 • Een bonusregeling op basis van je prestatie;
 • 10% vakantiedaguren en 8% vakantiegeld;
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer;
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van het volgen van trainingen en cursussen;
 • Een pittige baan die goed staat op je c.v. met doorgroeimogelijkheden.
NOC Engineer NL - Harderwijk

Thu, 09 Nov 2017 12:13:14 +0100

Als NOC Engineer bewaak en monitor je het netwerk van onze klanten en analyseer je wat er gebeurt. Hiervoor zijn we zijn op zoek naar een leergierig persoon die ervaring heeft met IT en affiniteit heeft met techniek. Je gaat bij onze opdrachtgever aan de slag, een vooraanstaand bedrijf in de verbindingstechnologie waar veel aandacht is aan voor de ontwikkeling van medewerkers.

Je vindt het leuk om iedere dag het beste uit jezelf en je omgeving te halen en de samenwerking op te zoeken. Je neemt initiatief en weet goed prioriteiten te stellen om de service levels in stand te houden en continuïteit te waarborgen.

Wat je als NOC Engineer doet:

 • Bewaakt en monitort het netwerk van onze klanten en analyseer je wat er gebeurt op het netwerk. Hierbij pas je beheermethodieken als ASP en ITIL toe.
 • Bewaakt de continuïteit en nakoming van overeengekomen service levels (beschikbaarheids- en performance normen).
 • Bepaalt prioriteiten bij (dreigende) dienstverstoringen. Initieert en coördineert te ondernemen acties.
 • Zorgt voor registratie van de uitgezette acties en vastlegging van informatie in systemen.
 • Verzorgt de inrichting van monitoring.
Junior Engineer Mobiel NL - Harderwijk

Thu, 09 Nov 2017 12:13:12 +0100

Als een Junior Engineer Mobiel ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van mobiele opstelpunten. Natuurlijk krijg je de nodige begeleiding van een ervaren engineer die jou de fijne kneepjes van het vak bij gaat brengen. Jij bent dan ook leergierig en bereid om jezelf te ontwikkelen binnen de functie als Engineer. 

De werkzaamheden die je uitvoert zijn zeer afwisselend. De ene dag zul je doorbrengen op kantoor, de andere ben je op locatie en voer je een site survey uit. Tijdens je werkzaamheden ben je kritisch en streef je er naar om het altijd best mogelijke resultaat te behalen.

Wat je als Junior Engineer Mobiel doet:

 • Verzamelen van informatie door middel van Site Survey's.
 • Ontwerpen van het netwerk en het maken van werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.
 • Aanvragen van offertes en vergunningen, daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de kostencalculatie.
 • Verzorgen van de overdracht van de werkvoorbereiding.
Glasvezel Engineer NL - Amsterdam

Mon, 06 Nov 2017 17:07:00 +0100

Als een Engineer Glas ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van de Glasvezelnetwerken. Je gaat onder andere aan de slag met GEOS en CAD. Dit doe je bij een toonaangevende opdrachtgever in de telecom infrastructuur die zich bezig houdt met het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van vele soorten netwerken.

Je vindt het leuk om altijd de beste oplossing te vinden en gaat geen uitdaging uit de weg. Hierbij houdt je de wensen van de klant hoog in het vaandel. Jij bent een gemotiveerde en zelfstandige engineer en hebt ervaring met glasvezelnetwerken.

Wat je als Engineer Glas doet:

 • Draagt zorg voor het ontwerpen van het netwerk. Dit betekent het inlezen, aanpassen en genereren van werktekeningen.
 • Maakt werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.
 • Schrijft werkinstructies en kostencalculaties.
 • Bewaakt de doorlooptijden van je eigen projecten.
 • Vraagt vergunningen aan bij overheden
 • Legt gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten vast, zodat de opdrachtgever altijd inzicht heeft in de projecten.
Junior Projectleider VoIP NL - Nijmegen

Mon, 06 Nov 2017 16:57:02 +0100

Als Junior Projectleider VoIP ben je als coördinator verantwoordelijk voor de begeleiding van projecten. Je stuurt continu op kwaliteit, kosten en doorlooptijd. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Het betreft projecten die enkele weken voorbereiding kosten en binnen enkele dagen worden opgeleverd. Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van telecommunicatie oplossingen zoals bedrijfscentrales en VoIP-oplossingen voor het MKB.

Als Projectleider ben je na ondertekening van de offerte verantwoordelijk voor de aansturing van de installatie van nieuwe telefoon centrales en/of de implementatie van VoIP oplossingen. Aan de hand van een opname op locatie bij de klant werk je een stappenplan en daarbij behorende planning uit. Je communiceert gedurende het gehele traject met zowel externe als interne contactpersonen zoals IT-leveranciers, Service Providers en Monteurs.

Wat je als Junior Projectleider VoIP doet:

 • Verantwoordelijk voor de complete begeleiding van projecten vanaf de ondertekening van de offerte tot en met de oplevering.
 • Eerste aanspreekpunt voor klanten tijdens de projectfase. Daarnaast communiceer je gedurende het traject ook met externe contactpersonen zoals IT-leveranciers en Service Providers.
 • Samen met je collega's het volledig ontzorgen van klanten in hun telefonische bereikbaarheid.
Service Monteur NL - Delft

Tue, 31 Oct 2017 16:40:30 +0100

Vind jij het gaaf om installaties te onderhouden bij mooie bedrijven in de (Bio) Farmaceutische, Food en Proces industrie? Als Service Monteur ga je voor onze opdrachtgever, een toonaangevend technisch dienstverlener, onderhoud plegen bij industriële bedrijven. Hiervoor zoeken we een enthousiast persoon die ervaring heeft met industriële installaties.

Je vindt het leuk om zelfstandig of in teamverband met een takenpakket aan de slag te gaan met een werkpakket. Samen met de werkvoorbereider of service coördinator ben je verantwoordelijk. Het gaat voornamelijk om preventies en correctief onderhoud. Hierbij weet je goed de regelgeving zoals de hygiënecode en Good Manufacturing Practice (GMP) wetgeving na te leven.

Wat je als Service Monteur doet:

Correctief en preventief onderhoud aan verschillende soorten installaties, zoals:
 • Clean in Place installaties (CIP)
 • Steam in Place (SIP)
 • Water for Injection (WFI)
 • Pure Water (PW)
 • Gedemineraliseerd water (WDI/Demi)
 • Clean Steam (CS)
 • Stoom, Industriële Wasautomaten
 • Autoclaven
VoIP Engineer NL - Nijmegen

Mon, 30 Oct 2017 12:53:18 +0100

Als VoIP Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en programmering van telefonie oplossingen bij klanten in het zakelijke MKB. Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van telecommunicatie oplossingen zoals bedrijfscentrales en VoIP-oplossingen voor het MKB.

Je vindt het leuk om servicegericht te werk te gaan op locatie. Je voert installaties uit bij klanten door heel Nederland en wilt jou opgedane kennis van VoIP en ICT inzetten om klanten te helpen altijd bereikbaar te zijn. Kwaliteit en service staan hoog bij je in het vaandel. 

Wat je als VoIP Engineer doet:

 • Installeren en programmeren van telefonie-oplossingen bij klanten door heel Nederland.
 • Verhelpen van storingen en het verlenen van technische support.
 • Samen met je collega's het volledig ontzorgen van klanten in hun telefonische bereikbaarheid.
Klantbehoud Medewerker op Klantenservice van een Telecomprovider Den Haag Den Haag

Mon, 30 Oct 2017 00:00:00 +0100

Ben jij op zoek naar een uitdagende klantcontact functie waarin je jouw commerciële- en servicegerichte vaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Voor de Retentiedesk afdeling van van een bekende Telecomprovider zijn wij opzoek naar parttime en fulltime Inbound Klantbehoud Medewerkers.

Als Inbound Klantbehoud Medewerker ben je verantwoordelijk voor het in behadeling nemen van opzeggingen.Met de klanten die hun abonnement willen opzeggen ga je in gesprek om te achterhalen waarom ze willen opzeggen, daarnaast bekijk je samen met de klant in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige aanbod van de Telecomprovide. Doormiddel van het gesprek kom je erachter op welke manier jij hen kunt behouden als klant. Als Inbound Klantbehoud Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven. Onze opdrachtgever heeft als doelstelling de beste van Nederland te worden op het gebied van klanttevredenheid.

Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. Je hebt een ruime verantwoordelijkheid bij het zoeken van een juiste oplossing voor de klant en bent daarnaast in staat om ook de producten van deze Telecomprovider te verkopen.
Accountmanager Telecombedrijf Ede

Thu, 19 Oct 2017 13:52:14 +0200

 • Een bruto uurloon van €9,04 per uur vanaf 21 jaar en ouder;
 • Volledige OV-vergoeding of reiskostenvergoeding afhankelijk van je woonplaats;
 • De mogelijkheid om veel uren te maken op de momenten dat het jou uitkomt;
 • Een professionele werkomgeving waar ontwikkeling centraal staat.
B2B medewerker Den Haag

Mon, 09 Oct 2017 08:47:55 +0200

Geld. Natuurlijk ontvang je een leuk salaris. Om precies te zijn €12,46 per uur, daarbij bouw je vakantiegeld (8%) en vrije dagen (10%) op. Verder zorgen wij ervoor dat je op je werk kan komen: je ontvangt een reiskostenvergoeding van 100% (vanaf 10KM-reisafstand) met het OV. Hoef jij je daar niet druk over te maken.

Vanuit FINTREX krijg je een eigen contactpersoon: Je contactpersoon is regelmatig bij je op de werkvloer te vinden zodat jullie altijd even kunnen schakelen. We vinden het belangrijk dat je niet alleen nu, maar ook over een jaar nog op je plek zit. Deze contactpersoon staat voor je klaar met raad en daad voor alle praktische zaken.

Wat wij je bieden is een carrièrekans. Voor jou, mede mogelijk gemaakt door T-Mobile. T-Mobile is 7 keer op rij verkozen tot de beste werkgever van het jaar. Niet alleen de arbeidsvoorwaarden, maar zeker ook de groeimogelijkheden zijn hier verantwoordelijk voor.
Medewerker Service Fulfillment T-Mobile Den Haag Den Haag

Tue, 27 Jun 2017 11:26:07 +0200

Wji bieden:

 • De kans op 40 uur in de week te werken
 • Je ontvangt een salaris van €11,34 per uur
 • Je bouwt 8% vakantiegeld op en 10% vakantiedaguren
 • Werktijden: 08:30 uur - 17:00 uur
Kom werken bij T-Mobile Telesales Enschede! Enschede

Fri, 09 Jun 2017 16:00:33 +0200

We bieden een salaris van €9,04 per uur, vakantiegeld (8%) en vakantiedaguren (10%). Er zijn flexibele openingstijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur. Als de reisafstand groter is dan 10KM, worden de reiskosten vergoed conform de CAO. Je gaat werken bij een professionele organisatie, in een team van gemotiveerde en gezellige collega's. Als klap op de vuurpijl ontvang je ook nog een training en zeer goede begeleiding, zodat je alle kennis opdoet die nodig is.
Customer Service medewerker in Amstelveen Amstelveen

Mon, 22 May 2017 14:35:49 +0200

Wij bieden het volgende aan:

 • Het salaris bedraagt € 10,25, - bruto per uur exclusief reserveringen als 10% vakantiedaguren en 8% vakantiegeld; 
 • Openbaar vervoer wordt 100% vergoed en eigen vervoer op basis van een KM vergoeding van € 0,13 cent per KM; Beiden worden vergoed tot een maximum van 60 KM reisafstand (retour).

  Verder bieden wij:
 • Weekverloning op basis van uitzending;
 • Een fulltime training van weken. Hiervoor is er sprake van een studieovereenkomst.
Inbound medewerker Telecom merk regio Den Haag Regio Den Haag

Thu, 19 Jan 2017 09:50:13 +0100

Wij bieden voor deze functie het volgende:

 • Een bruto salaris van € 9,07 per uur als je 23 jaar of ouder bent (jonger dan 23 jaar dan gelden er diverse jeugdschalen);
 • Een interessante bonusregeling;
 • Een fulltime training van 2 weken;
 • Je bouwt 8% vakantiegeld op over je gewerkte uren;
 • 100% OV vergoeding, als je met OV reist, met EV is aan de hand van een staffel.
Product Manager VoIP Amsterdam

Mon, 29 Feb 2016 10:21:11 +0100

Binnen de Pre sales afdeling is men op zoek naar een “Hands On” Product Manager. De Product Manager is verantwoordelijk voor het succes van het  portfolio van  één van hun belangrijkste partners zoals Vodafone of KPN. De Product Manager is altijd nauwgezet op de hoogte van inhoudelijke dienstwijzigingen, pricing, introductie van nieuwe diensten en commerciële- en marketing acties.
De Product Manager begeleidt diensten van begin tot eind en heeft derhalve de verantwoordelijkheid dat alle betrokkenen in de organisatie, van sales tot servicedesk, producten en diensten kunnen verkopen, leveren, ondersteunen en factureren.

Deze algehele betrokkenheid bij de diensten maakt dat de Product Manager alle relevante kennis over de producten en diensten heeft.
In die hoedanigheid is de Product Manager met name verantwoordelijk voor het ondersteunen van het salesteam bij verkooptrajecten. Hij/zij doet dit  niet alleen door het beschikbaar stellen van adequate informatie en training; het beantwoorden van een grote diversiteit van vragen over de dienstverlening behoort ook tot een belangrijk deel van de dagelijkse bezigheden. 

Interactie gebieden:
• Sales
• Binnendienst
• Partner/Vendor
• Operations
• Marketing
• Finance

Praktische taken & verantwoordelijkheden:
• Organisatiebreed nieuwe partnerdiensten introduceren.
• Kennis overdragen (pro actief en reactief) teneinde de interne organisatie te sterken / zelfredzamer te maken. Dit d.m.v. training, begeleiding en coaching collega’s maar ook door het opstellen van documentatie of organiseren van workshops
• Beoordelen van en actieve participatie bij beantwoording van complexere klanttrajecten zoals:
o Ondersteunen bij kostprijsbepaling
o Ondersteunen bij offerte- en aanbestedingstrajecten / tenders
o Ondersteunen bij implementatietrajecten
o Bepalen van technische en financiële realiseerbaarheid van de te verkopen diensten/ producten
• Spil tussen leverancier, commercie en interne organisatie
• Standaardiseren van het pre sales proces
• Participatie bij ontwikkeling van nieuwe proposities (Business Development)
Accountmanager Telecom/ICT (Medior) Breda

Thu, 10 Dec 2015 09:23:52 +0100

Als Verkoopadviseur / Account Manager voor KPN "'EÉN ben je vooral bezig met eigen leadgeneratie gebaseerd op:
- Networking, zowel via internet/social media als op de oude manier, zoals lidmaatschappen van bedrijvenverenigingen
- Lokale aanwezigheid
- Seminars en lokale evenementen
- Proactief benaderen van “oude” relaties
- Proactief benaderen van “nieuwe” relaties
- Het creëren van een eigen leadmechanisme door funnelmanagement (suspectering en leadgeneratie)
- Networking (routing, switching, storage en security)
- Werkplek applicaties
We zoeken dus een échte en ervaren HUNTER die gewend is adviserend te verkopen en de gestelde targets te overtreffen.
Ervaren hunters gezocht in de telecom Delfzijl

Wed, 04 Nov 2015 15:17:57 +0100

Voor een zeer goede relatie van ons in de telecombranche zijn wij op zoek naar ERVAREN TELECOM/ICT ADVISEURS  (B2B) die hun sporen binnen de branche als accountmanager buitendienst al verdiend hebben en toe zijn aan een volgende (tweede?) stap in hun carrière. Je gaat het complete dienstenpakket verkopen van één van 's lands grootste telecomproviders.

Wij zoeken échte HUNTERS, mannen én vrouwen die het gestelde target ruimschoots willen overtreffen. Je bent in staat om adviserend te verkopen, er achter komen wat de klant wil en daarop gebaseerd de deal weten te sluiten.

Wij zoeken kandidaten in alle vier de windstreken van ons land en ook nog in het midden.
Klantenservice medewerker T-Mobile Care Enschede Enschede

Tue, 03 Nov 2015 10:51:11 +0100

Wij bieden voor deze functie het volgende:

 • Het salaris bedraagt €8,87 bruto per uur vanaf 23 jaar; (voor jonger dan 23 jaar gelden er diverse jeugdschalen);
 • Naast het salaris bouw je 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op;
 • Reiskosten boven de 10 KM enkele reis worden vergoed (EV via Staffel, OV wordt 100% vergoed);
 • Een baan voor langere tijd;
 • Fulltime training van 2 weken;
 • Coaching en begeleiding;
 • Enthousiast en gemotiveerd team;
 • Professionele werkomgeving;
 • Flexibele openingstijden: maandag tot en met vrijdag 08.00 uur tot 23.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Network Deployment Manager (Mobistar) Brussels

Tue, 18 Aug 2015 14:45:12 +0200

For one of our clients we are currently offering a position as Network Deployment Manager (Mobistar). We will get back to you shortly to inform you if your profile suits this vacancy. We will also inform you on any current opportunities with our customers.

(Only candidates from full EU countries can apply).

The Network Deployment Manager is responsible for the E2E delivery of radio roll-out projects, with focus on the customer acceptance process:

 • Establish priorities for the project and sub-projects, based on customer and internal priorities.
 • Provide E2E and sub-project view on the progress.
 • Achieve project KPIs and SLA’s.
 • Manage allocated team and subcontractors.
 • Interface with internal parties and external authorities.
 • Reports to the Line Manager and offers his/her service to the Project Manager.
Accountmanager Recruitment Sales Venray

Fri, 17 Jul 2015 16:31:33 +0200

Om onze groei verdere gestalte te kunnen geven investeren wij in onze mensen, en bieden wij jou de unieke kans om als Accountmanager Recruitment Sales ons bedrijf te komen te versterken.

Je takenpakket:

 • In deze rol ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ons gehele portfolio aan recruitment oplossingen- en diensten;
 • Je bent verantwoordelijk voor het acquireren, beheren en managen van nieuwe en bestaande klanten;
 • Je vertaalt de behoeftes van de klant in concrete opdrachten voor het recruitment team;
 • Je weet de geworven professionals te presenteren aan de klant en succesvolle plaatsingen te realiseren;
 • Je organiseert, plant, en voert gesprekken met klanten om zo een juiste match met onze kandidaten tot stand te brengen;
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en probeert hier proactief op in te spelen.

 
Klantcontact medewerker Retour LG in Amstelveen Amstelveen

Tue, 19 May 2015 14:02:52 +0200

 • Salaris € 10,50 bruto per uur; 
 • Reserveringen en vergoedingen 
 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren; 
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand.

Verder: 

 • Professionele werksfeer en werkomgeving; 
 • Enthousiaste en gemotiveerde collega's; 
 • Meerdere trainingen en opleidingsmogelijkheden; 
 • Ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing.
Medior Backoffice Representative in Amstelveen Amstelveen

Tue, 19 May 2015 11:48:02 +0200

Wij bieden:

 • Salaris € 10,50 bruto per uur;
 • Reserveringen en vergoedingen 
 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren; 
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand.

Verder:

 • Professionele werksfeer en werkomgeving;
 • Enthousiaste en gemotiveerde collega's;
 • Meerdere trainingen en opleidingsmogelijkheden;
 • Ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing.
Klantenservice adviseur in Enschede Enschede

Tue, 19 May 2015 11:46:59 +0200

Wanneer je bij deze opdrachtgever gaat starten kun je het volgende verwachten:

 • Een goede training om je voor te bereiden op je werkzaamheden;
 • Een prettige en gezellige werksfeer;
 • Flexibele werktijden; het project is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur;
 • Een salaris van € 8,67 bruto per uur vanaf 23 jaar en ouder (Voor jonger dan 23 jaar gelden er diverse jeugschalen). Dit is exclusief vakantietoeslag;
 • Een reiskostenvergoeding op basis van jouw KM afstand. Kosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed.
Klantenservice medewerker en sales in Hilversum Hilversum

Tue, 19 May 2015 11:36:15 +0200

Wanneer je voor deze opdrachtgever aan de slag gaat kun je het volgende verwachten:

 • Een gezellige en informele werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Een interessante training om je in te werken;
 • Flexibele werktijden; de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00-21.00 uur en op zaterdag van 9.00-17.30 uur;
 • Een salaris van € 10,30 bruto per uur (23 jaar en ouder), inclusief vakantiegeld en reserveringen;
 • Een aantrekkelijke bonusmodel naast je basissalaris;
 • Een reiskostenvergoeding wanneer de afstand tussen woon-werk verkeer meer dan 10 KM bedraagt.
Service medewerker (NL-FR) LG in Amstelveen Amstelveen

Tue, 19 May 2015 11:24:38 +0200

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie? Salaris € 10,25 bruto per uur; Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren; Verder bieden wij: Professionele werksfeer en werkomgeving; Enthousiaste en gemotiveerde collega's; Meerdere trainingen en opleidingsmogelijkheden; Ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing. [...]Benchmarking Import and Validation Engineer Antwerp area, Belgium

Tue, 12 May 2015 13:22:42 +0200

For one of our clients we are currently offering a position as [functie_o]. We will get back to you shortly to inform you if your profile suits this vacancy. We will also inform you on any current opportunities with our customers.  (Only Dutch speaking candidates can apply)

Your role as Benchmarking Import and Validation Engineer will involve the following tasks and responsibilities amongst others:

 • Technical support to different project leaders by managing network measurement equipment, as well as measurement data analysis and reporting
 • You are responsible for keeping all SwissQual and Nemo measurement equipment operational, performing upgrades, configuring the equipment for measurement campaigns.
 • You import and validate the measurement data in the relevant tools
 • You make standardized analyses of problematic call & data performance (e.g. failure & drop classification)
 • You prepare standard reports with the results of the benchmarking campaigns which will be submitted to the customer
 • You perform end-to-end measurements to test new releases, new features, new equipment; validate results; train measurement supervisor & technicians; etc.
 • You are the project lead for simple benchmarking campaigns (hotspot, train measurements, etc …), with coordination of the planning of the necessary resources

You will typically work at our customer's office in Belgium. However, you might sometimes work at the customer’s premises; and your role might involve some travel and work abroad from time to time.

We expect you will work at least 1 year full-time in this role. After that, it should be possible to get involved in other projects, such as end-to-end data audits; and growing in the role towards end to end project lead of benchmarking projects for mobile operators.

You will work in close collaboration with one of your colleagues. For on-the-job technology training, one Project and Lead Engineer will be assigned to provide the necessary coaching.
Klantcontact Digital Support Verzekeringen Den Haag Den Haag

Fri, 10 Apr 2015 10:47:50 +0200

Voor deze functie bieden wij het volgende:

 • Een goede werksfeer binnen een gerenomeerd bedrijf;
 • Goede opleidingsmogelijkheden, waaronder het behalen van je Wft diploma;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Ontwikkelmogelijkheden;
 • Flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Het salaris is € 11,32 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Er zijn daarnaast mogelijkheden om, afhankelijk van de prestaties, door te groeien naar €12,17 bruto per uur.

Reserveringen en vergoedingen:

 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren.
 • Bij gebruik van het openbaar vervoer is er een 100% vergoeding van reiskosten;
 • Bij gebruik van eigen vervoer is er sprake van een tegemoetkomende reiskostenvergoeding gebaseerd op een kilometer afstand en een staffel:
  * Tot 5 KM reisafstand: € 1.44 per dag;
  * 5 tot 15 KM reisafstand: € 2.38 per dag;
  * 15 tot 25 KM reisafstand: € 3.54 per dag;
  * 25 tot 35 KM reisafstand: € 4.71 per dag;
  * 35 tot 45 KM reisafstand: € 5.87 per dag;
  * Vanaf 45 KM reisafstand: € 7.03 per dag.
Franse Klantenservice medewerker Amstelveen Amstelveen

Tue, 31 Mar 2015 11:34:26 +0200

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris €11,- bruto per uur;

Reserveringen en vergoedingen:

 • 8% vakantiegeld;
 • 10% vakantiedaguren;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer reisafstand.

Daarnaast bieden wij:

 • Een professionele werksfeer en werkomgeving;
 • Enthousiaste en gemotiveerde collega’s;
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden;
 • Ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing.
Klantenservice medewerker Ziggo in Rotterdam Rotterdam

Tue, 24 Mar 2015 14:25:31 +0100

Wij bieden:

 • flexibele werktijden
 • de mogelijkheid om parttime of fulltime te werken
 • de mogelijkheid om door te groeien in functieniveau

Training:
Om klanten zo goed mogelijk te adviseren, volg je eerst een volledige interne opleiding van 5 dagen tussen 10.00 en 17.00 uur.

Werktijden:
De openingstijden van dit project zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Loon:
Aanloopsalaris

 • 23 jaar en ouder: € 8,67

Minimumsalaris (na 4 gewerkte maanden)

 • 23 jaar en ouder: € 8,85
Servicedesk (NL/FR) Electronica Merk regio Diemen Diemen

Tue, 24 Mar 2015 09:30:17 +0100

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

 • Salaris € 11,- bruto per uur

Reserveringen en vergoedingen

 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand.
Native French Customer Service LG regio Amsterdam Amsterdam

Fri, 20 Mar 2015 13:05:40 +0100

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Openingstijden van maandag tot en met woensdag tussen 08.30 uur en 20.00 uur en donderdag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

 • Salaris is € 10,25 per uur exclusief vakantiegeld en vakantiedaguren. (vanwege tweetaligheid € 0,75  per uur erbovenop, dus € 11,00 per uur);
 • Daarnaast is dit afhankelijk van ervaring en kennis.
 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand.
Klantenservice afhandeling (NED-Frans) LG Amstelveen Amstelveen

Thu, 19 Mar 2015 14:17:14 +0100

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Openingstijden van maandag tot en met woensdag tussen 08.30 uur en 20.00 uur en donderdag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

Salaris:

 • Salaris is € 10,25 per uur exclusief vakantiegeld en vakantiedaguren. (vanwege tweetaligheid € 0,75 per uur erbovenop, dus € 11,00 per uur);
 • Daarnaast is dit afhankelijk van ervaring en kennis.

Reserveringen en vergoedingen

 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand.
Service medewerker (FR/NL) LG Amstelveen Amstelveen

Thu, 19 Mar 2015 14:08:39 +0100

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden? 

 •  Salaris € 11,00 bruto per uur;

Reserveringen en vergoedingen 

 •  Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren; 
 •  Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand.

Daarnaast bieden wij: 

 • Professionele werksfeer en werkomgeving; 
 • Enthousiaste en gemotiveerde collega's; 
 • Meerdere trainingen en opleidingsmogelijkheden; 
 • Ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing.
Parttime Callcenter werk in Hilversum Hilversum

Tue, 17 Mar 2015 11:13:08 +0100

Wanneer je bij deze opdrachtgever aan de slag gaat kun je het volgende verwachten:

 • Een leuke, gezellige werksfeer;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Flexibele werktijden binnen de openingstijden; deze zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00-21.00 uur en op zaterdag van 9.00-17.30 uur;

Arbeidsvoorwaarden:
Wanneer je 23 jaar of ouder bent ga je € 10,30 bruto per uur verdienen. Dit bedrag is inclusief vakantetoeslag en vakantiedaguren. Wanneer je jonger bent dan 23 jaar val je in 1 van de salaris schalen:

 • 18 jaar: € 4,65 per uur;
 • 19 jaar: € 6,50 per uur;
 • 20 jaar: € 6,25 per uur;
 • 21 jaar: € 7,40 per uur;
 • 22 jaar: € 8,65 per uur.

Naast je salaris geldt er een bonusregeling die varieert tussen een bedrag van € 2,50 - € 15.00 per klant. Wanneer jouw woon-werkafstand meer dan 10KM bedraagt, krijg jij een reiskostenvergoeding.
Sales Representative Telecom in Haarlem Haarlem

Thu, 12 Mar 2015 13:27:29 +0100

Salaris:

 • Het salaris bedraagt €10,06 bruto per uur (ongeacht leeftijd).

Reserveringen en vergoedingen:

 • Bovenop je bruto uurloon bouw jij 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op. Deze reserveringen worden periodiek uitgekeerd;
 • Daarnaast is er sprake van een uitstekende bonusregeling (afhankelijk van de geleverde prestaties);
 • Een reiskostenvergoeding van 100% met OV en een tegemoetkoming bij eigen vervoer.

Wat biedt onze opdrachtgever jou?

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Enthousiaste en gemotiveerde collega's;
 • Een professionele werkomgeving;
 • Uitstekende bonusregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Volledige vergoeding van de trainingsdagen.
   
Klantenservice medewerker Verzorgingsproducten in Soest Omgeving Soest

Fri, 31 Oct 2014 13:58:48 +0100

Wanneer je aan het werk gaat bij deze opdrachtgever ga jij starten op uitzendbasis via FINTREX Recruitment. FINTREX is de enige onafhankelijke partij in Nederland, die zich puur specialiseert in klantcontact functies.

Wat biedt onze opdrachtgever jou? 

 • Een goede werksfeer binnen een gerenommeerd bedrijf; 
 • Goede begeleiding en coaching; 
 • Een uitgebreide training; 
 • Flexibele werktijden op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur; 
 • Diverse doorgroeimogelijkheden; 
 • Een functie voor de lange termijn.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Salaris en reserveringen:

 • € 9,25 per uur ongeacht leeftijd;
 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren.
Customer Care medewerker LG in Amstelveen Amstelveen

Thu, 09 Oct 2014 11:35:56 +0200

De organisatie biedt jou het volgende:

 • Een gezellige en inhoudelijke functie bij een bekende organisatie;
 • Salaris € 10,25 bruto per uur;
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 KM.
Klantenservice & Sales in Leeuwarden Leeuwarden

Tue, 05 Aug 2014 10:47:44 +0200

Voor deze vacature bieden wij het volgende:

 • Een uitdagende en flexibele functie;
 • Enthousiaste collega's;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Meerdere trainingen;
 • Goed werkgeverschap op het moment van starten;
 • Goede begeleiding tijdens jouw werk bij deze opdrachtgever;
 • Openingstijden:op werkdagen van 08.00 uur - 21.00 uur en op zaterdag van 09.00-16.30 uur.

Salaris en vergoedingen:

 • Het salaris bedraag €11,68 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Reiskosten worden vergoed conform een staffel van de opdrachtgever, mits woon-werk afstand enkele reis is meer dan 10 KM, berekend door middel van de ANWB routeplanner.
Accountmanager Telfort Utrecht

Tue, 01 Jul 2014 11:07:16 +0200

 • De Accountmanager zorgt voor: eigen lead generatie gebaseerd op
  o Networking, zowel via internet/social media als op de oude manier, zoals lidmaatschappen van bedrijvenverenigingen
  o Lokale aanwezigheid
  o Seminars en lokale evenementen
  o Proactief benaderen van “oude” relaties
  o Proactief benaderen van “nieuwe” relaties
  o Het creëren van een eigen leadmechanisme door funnelmanagement (suspectering en leadgeneratie)
 • De Accountmanager regelt: Omschakelen van Voice naar ICT leverancier door in de breedte aan te bieden met:
  o Cloud oplossingen (Hosted Voice en SWOL diensten)
  o Networking (routing, switching, storage en security)
  o Diensten zoals PIN en Security (beveiliging panden)
  o Werkplek applicaties
 • De Accountmanager is verantwoordelijk voor: De gemiddelde besteding per klant te upgraden door de totale ICT behoefte in te vullen door Consultative Selling en verkopen o.b.v. relatie (gemiddelde orderwaarde moet boven de € 3.500 per klant)
 • De Accountmanager heeft de mindset van een adviseur. Verkoopadvies o.b.v. klantbehoefte
 • De Accountmanager werkt markt(thema) gericht en en sluit aan bij het marktbenaderingsconcept van de opdrachtgever.
 • De Accountmanager zorgt voor: het gebruiken van de juiste afzetkanalen in de breedte van de markt en portfolio (inzet Business partners en externe verkoopteams)
 • De Accountmanager werkt op HBO-commercie niveau.
Helpdesk medewerker KPN in Zoetermeer Zoetermeer

Tue, 17 Jun 2014 10:56:51 +0200

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching.
 • Diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden;
 • Enthousiaste gemotiveerde collega's;
 • Professionele werkomgeving;
 • Flexibele werktijden: maandag t/m zaterdag tussen 08.00 uur - 22.30 uur en zondag van 09:00 uur - 22:00 uur. 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Salaris:

 • Het salaris bedraag € 9,04 per uur (vanaf 21 jaar en ouder);
 • Voor medewerkers jonger dan 21 jaar bedraagt het uurloon €8,10 per uur.

Reserveringen en vergoedingen:

 • Bovenop je bruto uurloon bouw jij 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op. Deze reserveringen worden periodiek uitgekeerd;
 • De reiskosten worden vergoed conform CAO, mits je woonwerk verkeer groter is dan 10 KM.
Sales Advisor Telecom in Rotterdam Rotterdam

Tue, 15 Apr 2014 10:39:34 +0200

Als je in aanmerking komt voor deze functie ontvang je een salaris van € 8,58 bruto per uur excl. (op basis van 23 jaar en ouder). Na 4 maanden in dienst ontvang je een salarisverhoging. Buiten je salaris om ontvang je ook nog 8 % vakantiegeld en 10 % vakantiedaguren. Reis je met de auto of met het openbaar vervoer dan ontvang je ook een reiskostenvergoeding. Dit wordt berekend op anwb.nl en je komt in aanmerking wanneer de woon-werkafstand 10 km enkele reis is. Uiteraard kan jij ook nog in aanmerking komen voor leuke bonussen.
Klantenservice medewerker Service Center Renswoude Omgeving Ede

Thu, 10 Apr 2014 11:18:03 +0200

Voor de functie van klantenservice medewerker bij het Service Center bieden wij het volgende:

Salaris:

 • Het salaris bedraag € 12,71 bruto per uur (vanaf 23 jaar en ouder);
 • Voor medewerkers jonger dan 23 jaar geldt een jeugdschaal die 10% lager ligt.

Reserveringen en vergoedingen:

 • Bovenop je bruto uurloon bouw jij 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op. Deze reserveringen worden periodiek uitgekeerd;
 • De reiskosten worden vergoed conform CAO, mits je woonwerk verkeer groter is dan 10 KM.

Daarnaast bieden wij:

 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • Goede begeleiding en coaching;
 • Professionele werkomgeving;
 • Diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden;
 • Flexibele werktijden: maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Op doordeweekse dagen werk je op de locatie in Renswoude, op zaterdagen werk je op de locatie in Heteren;
 • Een gemotiveerd en ambitieus team.

Reiskostenvergoeding:
Een reiskostenvergoeding boven 10 kilometer woon-werkverkeer (enkele reis) gebaseerd op de afstand en een staffel, onderstaand is een richtlijn;

 • 00 > 10 KM € 0,00 per dag
 • 10 > 15 KM € 2,33 per dag
 • 15 > 20 KM € 3,46 per dag
 • 20 > 25 KM € 3,46 per dag
 • 25 > 30 KM € 4,60 per dag
 • 30 > 35 KM € 4,60 per dag
 • 35 > 40 KM € 5,72 per dag
 • 40 > of meer € 6,87 per dag
Commercieel B2B medewerker Telecom in Den Haag Den Haag

Fri, 04 Apr 2014 10:26:53 +0200

Wanneer je gaat werken voor deze opdrachtgever ga je €12,46 bruto per uur verdien, ongeacht je leeftijd. Daarnaast ntvang je 8% aan vakantiegeld en 10% aan vakantiedaguren. Naast je uurloon heb je ook te maken met een bonusregeling. De reiskosten worden vergoed wanneer de afstand woon-werk meer dan 10km enkele reis is.

Verder bieden wij:

 • Een professionele en informele werksfeer;
 • Flexibele werktijden;
 • Diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden;
 • Er is ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling.
Callcenter medewerker Ziggo in Rotterdam Rotterdam

Mon, 17 Mar 2014 16:34:12 +0100

Voor deze functie bieden wij het volgende:

 • Prima basissalaris met uitstekende bonusmogelijkheden;
 • 8% vakantiegeld en vakantiedagen;
 • Flexibele werktijden (overdag, avond als weekenden inzetbaar);
 • Gevestigd op een centrale werkplek in hartje Rotterdam;
 • Goed bereikbaar met het openbaar vervoer;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Begeleiding en coaching.
Klantenservice & Sales telecomgigant in Zwolle Zwolle

Tue, 11 Mar 2014 15:40:46 +0100

Salaris en vergoedingen:

 • Het bruto salaris voor deze functie ligt tussen de € 5,95 en € 8,48 bruto per uur, deze wordt gebaseerd op leeftijd en is exclusief 8% vakantiegeld;
 • Bij een reisafstand van minimaal 10 km geldt er een reiskostenvergoeding. Reis je met het OV dan wordt dit volledig vergoed, reis je met eigen vervoer geldt er een vast bedrag per km.

Werktijden:

 • De werktijden voor deze functie zijn flexibel in te delen op maandag t/m vrijdag tussen de 09.00 en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 t/m 17.00 uur.

Training:

 • Voordat jij aan de slag gaat als commercieel klantenservice medewerker zul jij een fulltime training volgen van anderhalve week om je zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw werkzaamheden.
Bijbaan inbound klantenadviseur in Enschede Enschede

Wed, 05 Mar 2014 11:21:00 +0100

Voor deze functie bieden wij het volgende:

 • Een uurloon tussen de € 8,50 en € 9,00 bruto per uur
 • Een interne training om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je werk
 • Informele werksfeer
 • Een interessante bonusregeling
 • Flexibele werktijden, het project is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
Klantenservice Medewerker bekend telecombedrijf in Rotterdam Rotterdam

Thu, 20 Feb 2014 12:07:06 +0100

 • Een salaris van € 8,74 per uur (bij een leeftijd van 23 jaar en ouder);
 • Een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand;
 • Flexibele werktijden die zijn in te delen van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur;
 • Een uitvoerige training van 2 weken voordat je zult starten;
 • Een afwisselende functie met verschillende werkzaamheden;
 • Een informele werksfeer en een enthousiast team.
Commercieel klantadviseur bij Telecombedrijf in Tilburg Tilburg

Thu, 20 Feb 2014 11:04:30 +0100

 • Een salaris tussen de € 8,00 en € 9,00 per uur;
 • Flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid om part- of fulltime te werken;
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Een gezellig en enthousiast team;
 • Bonusregeling;
 • Doorgroeimogelijkheden.
Commerciële callcenter toppers gezocht in Zwolle Zwolle

Tue, 18 Feb 2014 12:13:13 +0100

Het salaris zal tussen de € 6,50 en € 8,55 bruto per uur liggen (afhankelijk van leeftijd en ervaring).

Van maandag tot en met vrijdag kan jij werken van 09.00 tot 21.00 uur. Mocht jij ook in het weekend beschikbaar zijn dan werk je van 10.00 tot 17.00 uur. Om zo goed mogelijk je werkzaamheden uit te kunnen voeren zal je vooraf een interne training volgen. Hierin worden alle kneepjes van het vak uitgelegd, waardoor zal jij stralen aan de telefoon.
Inbound Sales medewerker in Ede Ede

Tue, 07 Jan 2014 10:21:39 +0100

Salaris:

 • 21 jaar en ouder: € 9,07 per uur;
 • Voor jonger dan 21 jaar gelden er diverse jeugschalen.

Reserveringen en vergoedingen:

 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren.
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand. OV wordt 100% vergoed en reis jij met de auto ontvang jij een tegemoetkomende vergoeding volgens de call center CAO >
  * 10 - 15 km = € 3,08 per dag
  * 15 - 20 km = € 4,31 per dag
  * > 20 km = € 6,15 per dag.

Daarnaast bieden wij:

 • Informele werksfeer;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Enthousiast en gemotiveerd team;
 • Professionele werkomgeving.
Sales medewerkers Loterij in Rotterdam Rotterdam

Mon, 11 Nov 2013 13:16:46 +0100

Voor deze functie bieden wij het volgende:

 • Flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid om door te groeien binnen deze organisatie;
 • Een salaris tussen de  € 8,53 tot € 8,66,  afhankelijk van project en leeftijd;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling die kan oplopen tot 30% extra maandsalaris.
Inbound Retentie Medewerker in Rotterdam Rotterdam

Fri, 08 Nov 2013 16:27:48 +0100

Wij bieden:

 • Doorgroeimogelijkheden
 • Veelzijdig takenpakket
 • De mogelijkheid om parttime of fulltime te werken
 • Begeleiding door middel van coaching en training
 • Een prettige werksfeer

Salaris:
Het salaris ligt tussen de € 7,50 euro en € 10,50 euro per uur. Daarnaast is er een bonusregeling van toepassing.

Reiskostenvergoeding:
Reiskosten boven de 10 km worden vergoed

Training:
Er gaat een intensieve training van 10 dagen aan vooraf, waarbij ook veel (zelf)studie in de avonduren is vereist.

Openingstijden:
maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 22.00 uur
Customer Service medewerker (NL- FR) in Amstelveen Amstelveen

Mon, 14 Oct 2013 15:21:00 +0200

 • Een informele en gezellige werksfeer
 • Goede begeleiding en coaching
 • Openingstijden van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 19.00 uur
 • Salaris is € 11,00 bruto per uur
 • Naast jouw salaris heb jij recht op 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren
 • Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand
Medewerkers klantbehoud voor een bekende provider in Zwolle Zwolle

Wed, 11 Sep 2013 15:45:32 +0200

 • Flexibele werktijden
 • Een leuk team met gezellig collega’s
 • Een uitdagende functie met afwisselende taken
 • Een uitgebreide training
 • Coaching en begeleiding
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een marktconform salaris, € 8,53 bruto per uur exclusief vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding (bij een reisafstand > 10 km)
Klantenservice project in Tilburg Tilburg

Fri, 30 Aug 2013 10:54:01 +0200

 • Salaris € 9,10 bruto per uur;
 • Flexibele werktijden;
 • Coaching op gespreksvaardigheden;
 • Gezellig middelgroot team;
 • Tegemoetkomende reiskostenvergoeding.
Enthousiaste klantenservice medewerkers met technische affiniteit in Zwolle Zwolle

Tue, 06 Aug 2013 16:18:25 +0200

 • Een uurloon van € 8,74 exclusief vakantiegeld (voor 23 jaar en ouder)
 • Een informele werksfeer met gezellige collega’s
 • Reiskostenvergoeding
 • Flexibele werktijden
Klantenservice medewerker voor bekend telecombedrijf in Tilburg Tilburg

Tue, 06 Aug 2013 16:07:21 +0200

 • Een salaris van € 8,53 per uur, exclusief vakantiegeld
 • Uitgebreide training en coaching
 • Een gezellige en gemotiveerd team
 • Reiskostenvergoeding
 • Flexibele werktijden
Inbound Sales Representative in Rotterdam Rotterdam

Wed, 31 Jul 2013 16:53:22 +0200

In je eerste week is er één week fulltime training om je goed voor te bereiden op je werkzaamheden, dit is een uitgebreide producttraining. Je komt te werken in een enthousiast, hecht team en in een professionele omgeving waar er een informele werksfeer hangt. De werktijden voor deze functie zijn flexibel en zelf in te delen en er persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.

Het salaris ligt voor deze functie bij 23 jaar en ouder tussen de € 8,00 en € 9,00 exclusief vakantiegeld. Voor leeftijden onder de 23 jaar gelden er diverse jeugdschalen. Naast je reguliere salaris is er ook een interessante bonusregeling.
Retentie medewerker bij innovatieve telecom aanbieder in Rotterdam Rotterdam

Thu, 30 May 2013 10:50:20 +0200

Voor deze functie bieden wij:

 • Salaris is € 10,39 per uur, ongeacht leeftijd en exclusief 18% vakantiegeld en -uren
 • Voor deze baan geldt een bonusregeling bovenop het uursalaris.
Klantenservice Retentie Adviseur omgeving Rotterdam Rotterdam

Thu, 02 May 2013 15:45:27 +0200

 • Salaris is € 10,39 per uur, ongeacht leeftijd;
 • Salaris is exclusief 18% vakantiegeld en vakantie uren;
 • Voor deze baan geldt een bonusregeling bovenop het uursalaris;
 • Recht op reiskostenvergoeding:
 • Volledige vergoeding openbaar vervoer;
 • Vergoeding van eigen vervoer wordt toegepast tot een maximum van € 9,12 per dag (op basis van retour en een woonafstand van minimaal 10 kilometer).
Retentie medewerker Telecom in Rotterdam Rotterdam

Wed, 24 Apr 2013 15:48:18 +0200

 • Een aantrekkelijk bruto salaris van € 10,39 per uur
 • Bonusmogelijkheden
 • Flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
 • Reiskostenvergoeding is van toepassing
 • Een uitgebreide training van twee weken
Internet Adviseurs gezocht voor Helpdesk in Rotterdam Rotterdam

Fri, 01 Mar 2013 14:06:12 +0100

Een uitdagende en afwisselende baan waarbij geen enkel gesprek hetzelfde zal zijn. Je begint op een salaris tussen de € 7,00 en € 9,00 bruto (exclusief vakantiegeld). Dit salaris gaat na 4 maanden omhoog. Je kan eenvoudig met het openbaar vervoer op je werk komen en deze kosten worden vergoed. Wil je parttime of fulltime werken? Alles is mogelijk. In overleg bepaal je je eigen uren.
Klantenservice Adviseur Telefonie in Rotterdam Rotterdam

Fri, 08 Feb 2013 13:54:20 +0100

Salaris:
Het salaris is € 10,39 per uur (ongeacht leeftijd en exclusief 8 % vakantiegeld). Daarnaast geld er een bonusregeling bovenop het salaris.

Werktijden:
Maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Beschikbaarheid:
Minimaal 3 avonden in de week beschikbaar en 2 keer per maand op zaterdag beschikbaar.
Inbound Sales medewerker Ziggo in Rotterdam Rotterdam

Wed, 06 Feb 2013 17:48:36 +0100

Salaris:
Voor 23 jaar en ouder: € 8,48 per uur (Jonger dan 23 jaar gelden er diverse jeugdschalen).

Training:
1 week fulltime training ( 50% van de training wordt na 3 maanden uitbetaald mits je nog in dienst bent). Je zult een uitgebreide producttraining gaan volgen.

Verder bieden wij:

 • Een gemotiveerd en enthousiast team;
 • Informele werksfeer;
 • Flexibel in te delen werktijden;
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling;
 • Professionele werkomgeving;
 • Interessante bonusregeling.
Allround Retentie Specialist in Rotterdam Rotterdam

Wed, 06 Feb 2013 13:56:35 +0100

Salaris:
Het salaris bedraagt € 10,39 bruto per uur. Hier kunnen ook nog eens bonussen bovenop worden verdiend.

Verder bieden wij:

 • Flexibele werktijden: van maandag tot en met vrijdag 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur;
 • Een uitgebreide training van twee weken fulltime;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km woon/werk-verkeer op basis van een enkele reis.
ICT Servicedesk medewerker in Nijmegen Nijmegen

Fri, 05 Oct 2012 15:22:19 +0200

Wij bieden voor de functie van ICT Servicedesk medewerker:

 • Een informele en gezellige werksfeer
 • Een fulltime training van 4 weken
 • Goede opleidingsmogelijkheden (mogelijkheid tot behalen MBO3 diploma)
 • Goede begeleiding en coaching
 • Doorgroeimogelijkheden en kans op een vast dienstverband
 • Interessante bonusmogelijkheden
 • Salaris is € 9,79 per uur

Beschikbaarheid:

 • Werktijden tussen 08.00 en 22.00 uur
 • 3 avonden per week beschikbaar
 • 1 keer per maand op zaterdag of zondag werken
 • 1 keer per 4 maanden het hele weekend werken
Inbound Klantbehoud Specialist in Capelle a/d IJssel Capelle aan den IJssel

Wed, 29 Aug 2012 12:36:09 +0200

Leerzame training
Voor dit project is een intensieve, maar erg leerzame training vereist. Gedurende twee weken volg je een training van 40 uur per week, die verdeeld is over verschillende modules.

Inhoud van de training:

 • Twee weken training;
 • 40 uur per week beschikbaar;
 • Uitstekende persoonlijke en professionele verrijking;
 • Voor deze vacature is een studieovereenkomst van toepassing.

Salaris:
Het salarishuis van deze vacature kent een opbouw op basis van je leeftijd:

Starters (lonen zijn exclusief 8% vakantiegeld en 10% vakantiedagen):

 • 21 jaar: € 6,56;
 • 22 jaar: € 7,14;
 • 23 jaar: € 8,54 en ouder.

Na 4 maanden gaat je loon omhoog:

 • 21 jaar: € 6,73;
 • 22 jaar: € 7,54;
 • 23 jaar en ouder: € 8,84.

Recht op reiskostenvergoeding vanaf 10 km woon/werk-verkeer (op basis van enkele reis).

Werktijden:
maandag tot en met zondag van 08.00-22.00 uur.
Klantenservice medewerker Telecom in Amsterdam Amsterdam

Wed, 08 Aug 2012 12:09:30 +0200

De volgende arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing op deze leuke klantenservice vacature:

 • Flexibele werktijden tijdens kantooruren (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur)
 • Een dynamische en gezellige werkomgeving in regio Amsterdam;
 • Studieovereenkomst van toepassing;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km. woon/werkverkeer (op basis van enkele reis).

Training:

Voorafgaand aan je werkzaamheden volg je een fulltime training van 1 week. Deze training is een verplicht onderdeel van de functie.

Salaris:

€ 8,54 per uur gebaseerd op 23 jaar en ouder
Klantenservice KPN Utrecht Zoetermeer

Mon, 06 Aug 2012 00:00:00 +0200

 • Een parttime en tevens fulltime functie
 • Werktijden op werkdagen tussen 08.00-22.00 uur
 • Mogelijkheid om zelf je tijden in te vullen, mits je minimaal 16 uur werkt!
 • Een zeer leerzame functie
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Prettige dynamische organisatie