Subscribe: Зла Ледена Жена
http://zlatkata.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Bulgarian
Tags:
ако  го  да се  да си  да  за  или  като  ми  на  не  от  по  се  си  съм  че 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Зла Ледена Жена

Зла Ледена Жена

Updated: 2018-03-06T12:47:35.555+02:00

 6 коментара

2010-02-02T15:02:24.500+02:00

Чак на себе си се чудя, че повече от година не съм се сетила за това място. Към края на миналото лято по някое време се почудих дали да не го изтрия, но ме домързя и зарязах нещата да си дремят такива каквито изглеждат.
Може би защото са ми се случвали прекалено много неща и не ми е оставало време и за това, може би защото съм си загубила интереса , кой знае...
През по голямата част от времето следях поне веднъж месечно блоговете на Пейо, и ето този уникален блог в който откривам велики, невероятни рецепти и някой и друг блог на приятели с които не се виждам често, колкото да проверя дали всичко е наред.
Окончателно и безвъзвратно загубих и малкото си свободно време, разпределяйки го според зависи чии потребности са по-належащи между залата за танци и дефектния лабрадор Киро :)
(image)Андермат Готард

2009-01-12T10:38:54.168+02:00

На ски:


(image)
(image)
(image)
(image)
(image)
(image)

Не съм никак добра във Фотографирането, част от снимките ги правих докато се возих на едно влакче,създадено за удобство на туристите и скиорите да ни разходи между 2000 и 3000 метра надморска височина в сърцето на швейцарските Алпи.Безумно подредено,уникално удобно,изключително удоволствие за скиорите и такива като мен дето търсят нещо за зяпане ама ако може да не е на студено :)
Алпенхоф е чудесно място да си изкарате почивката без да е безумно скъпо, стопанисва го младо българско семейство- топло, чисто и уютно :)
Беше добра ваканция, а децата реват за още :)ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ !

2008-12-23T21:00:17.249+02:00

(image)
(image)
(image)
(image)
(image)
(image)

На всички пожелавам по една хувава коледна изненада ! Здраве Ви пожелавам! И късмет!безглавие

2008-10-17T19:17:28.046+02:00

Да Ви разкажа , миналия край на седмицата бях в Солун.Случва ми се да съм там за втори път, но първия беше едно уморително обикаляне по магазини и не видях нищо от града.Този път го пообиколихме надълго и нашироко.Направиха ми впечатление няколко неща:- гърците изобщо не ни приемат добре;- невероятно шумна нация, това изобщо не е за уморени уши като моите;- странно как по цял ден и по цяла нощ не излизат от кръчмите..адски ми стана интересно кога спят и кога работят..;- гърците си обожават децата и се грижат за тях за разлика от нас,българите..това са констатации от повърхностни блондешки наблюдения обикаляйки из улиците.Направи ми впечатление че викат като побъркани, умопомрачих се от броя на таверните и броя на посетителите в тях(а ние не сме били излизали от кръчмите)...Ядохме разни риби и раци, беше невероятно вкусно и си спомних за вкусния им хляб с аромат на маслини.Солун на някои може да им е мръсен и грозен, но на мен ми хареса.Или ми хареса поне това, което ми липсва тук в София.Снимах тарапаната в кръчмите, с изнесените на улицата маси и столове,с лудницата от летящи с огромни табли сервитьори и викащи нацапотени до ушите с грим гъркини :) И статуята с чадърите :)[...]РАЗНИ ЗАБРАВЕНИ

2008-09-11T12:18:31.369+02:00

(image)
(image)
(image)
(image)

А така изглеждаха около 90 % от гостите в бирарията на Иракли :)
това е новия член на семейството- бебето магаренце Маги :)дрън мрън

2008-08-25T16:42:19.930+02:00

Починала непочинала с деца на море е като да си вържеш сам бесилката и да си я дръпнеш.Да идеш с децата си на море е най-ужасната, най-изнервяща и най-скапана почивка,почти равносилна на самоубийство...особенно ако са пубери...само дето е смешно с тях.
Уж бях убедена че ако не се махна за 1-2-4-7 дни ще се побъркам от преумора ,но не се оказа точно така.След петдневна почивка на Свети Влас се прибрах леко загоряла кат препечена царевица, нервна и понапълняла с някое килце.
Бях на гости на приятели в нов ама чистак бърсак нов мъничък семеен хотел.Първо да кажа за мястото:
Беше учудващо тихо. За което 6+
Беше невероятно чисто. 6+
Имаше си всякакви удобства като за временно пребиваване- тв, интернет,климатици,непрекъснато гореща вода - 6+
Не миришеше на нищо гадно. 6+
Малко беше далеко от плажа ,което не ме бърка тъй като ние си ходехме с колата където ни е кеф.
Приятелите ми ме спасиха от лошото обслужване и гадното ядене като ми показаха само най-най изпитаните кръчми и капанчета на Слънчев бряг и Несебър.
Беше смешно с пуберите, как се мъчеха да се правят на големи, но ми надуха главата да ми мрънкат за едно или за друго.По-добре че свърши почивката..Догодина никакви такива ,не искам повече на море!
---------------------------------------------------------------------------------------
Тук е момента да спомена че водена от любопитство се замъкнахме на Иракли да видя аз какво точно става:)
Там ядох най-божествената цаца предлагана по черноморието.Коментара за Иракли ще оставя за друг път като намеря с какво съм снимала и прехвърля снимките :)без ентусиазъм

2008-07-31T14:12:22.987+02:00

Остарях още веднъж.Остарях скучно.Получих много и страхотни подаръци.Всичките бяха изненади:)За мен си спомниха много и неочаквани хора:) Пак изневиделица,пак страхотно.И ме забравиха други ,които не ми се искаше да ме забравят.. По законите на всемирната гадост най-готиното време на годината го изкарвам умопобъркваща се от работа.
Само работа.И единственно.И някъде ми избяга желанието за всичко друго...Наистина остарях щом не мисля за друго освен за работа....ABSOLUT

2008-07-02T03:43:20.084+02:00

Абсолутно както казва един познат ми е непредставимо как изглежда абсолутното:))
Абсолютния ми свят е без време и нещата се случват защото им е дошло ред да се случат....Сега като се замисля не мога да кажа че съм сигурна в значението на думичката.Гаджето пак ме прати за зелен хайвер :)

---------------------------------------------------------------------------------------
И в посока на по-горното вместо да си спя сладко в 4.35 сутринта лежа на дивана ,гледам тъпо в тавана и пазя отворената врата на апартамента дали случайно няма да се прибере котката,която вчера избяга...
Последните два месеца циркулирам между лятната къща,която е на 50 км от София и всичките си други задачи и вече усещам че съвсем съм без време.Но истината е че безплатен обяд няма и за няколкото часа безметежна тишина и за няколкото глътки чист въздух съм навита да плащам в момента и с последните капчици от свободното си време.Жалко само че там няма интернет,инак щях да си работя от там ,нямаше изобщо да идвам в София...
Котки,кучета,деца,дрехи за пране,работа...няма край....неприятния акциз за возилата

2008-06-16T12:30:14.247+02:00

Малко и по тази тема,тъй като явно вълнува много хора:
според ЗАКОНА ЗА АКЦИЗИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ СКЛАДОВЕ чл.2 т.5 някои возила/раздел V,чл.18 се приемат като луксозни и дължат особенни данъци. С една две думички за да може да имате основа за сравнение:
Чл. 18. (В сила от 1.07.2006 г.) "Автомобили" са новите и употребяваните пътнически, товаро-пътнически и състезателни автомобили за транспорт до 9 лица, включително водача, с мощност на двигателя, превишаваща 120 киловата (kW) по система DIN или 126 киловата (kW) по система SAE, включени в код по КН 8703.
или още по-простичко казано:
стандартно автомобилите се внасят от трета страна,което значи различна от Европейския съюз.В Северна Америка/САЩ и Канада/ мощностите на колите се определят в Киловати по системата САЕ/KWSAE/.В Европа мощностите на автомобилите се измерват в Киловати по Дин/KWDIN/.За да получите киловатите на един автомобил ако не са описани в талоните делите конските сили на 1.36. Пример:
320 конски сили /1,36 = 235 kw.
Условно е прието че разликата между kwdin i kwsae e 1,05.Тоест 200 kwdin са приблизително равни на 210 kwsae.
Ако автомобила Ви е нов,и е по-мощен от 120 KWDIN,или 126 KWSAE,или 163 HPowers DIN, или 171 HPSAE дължи акциз.
Според закона за акцизите нов автомобил е този,който няма навършени шест месеца или няма изминати 6000 километра.
Ставката за нови автомобили е 90 лева за разликата над 120 kwdin + 700 лева и 85.71 лева за разликата над 126 kwsae + 700 лева.
Следващият път ще разкажа за употребяваните.за неправилните правила на българския пазар

2008-06-04T18:44:47.703+02:00

Списвам тези 3-5 реда съвсем със ясното съзнание че съм обидена.
Отскоро разкриваме нов обект.Който е на края на населено място.Като добра блондинка и добър гражданин почнах да подреждам- ел.,телефон,интернет,каквото там си е необходимо за съвременното съществуване.
Преди няколко месеца си взех maxdsl уж да си направя подарък за осми март,но го оставих да се ползва в сервиза,тъй като там е много сложно да се тегли кабел за друг интернет.И от време на време като ми потрябва си го помъквах с мен.Устройството е малко,удобно за ползване,не тежи в чантата кой знае колко много и определеноо ми върши работа. Хубаво,ама кварталната мрежа нещо се скапа и се наложи да го занеса в къщи,че децата играят и ми врещят много като няма интернет.
И точно ей тук започна проблема.В един момент се оказа че на всички много им трябва интернет.И аз размислих и реших да взема още един maxdsl и да си взема за мен maxcard и да нямам повече тревоги.Бях доста изненадана като открих на сайта на Maxtelecom че от 1 или два дни имат нови цени на услугите.По-ниски в някои отношения.Което ме зарадва.Е да ама не.Не се оказа точно така.
Оказа се че аз като вече реален клиент не получавам никакви отстъпки.Също така се оказа че ако си закупя наново услугата ще е на новите цени,но по стария ми договор цените не могат да бъдат променени.A на мен ми се стори че в общите условия пише че бих могла да преподпиша договора при нови условия,но за същия срок..Значи щото съм била от първите ям дървото...Също така се оказа за съжаление въпреки че в картата за покритие е отбелязано на мястото на което се намира новия обект че има покритие ,покритие няма или и да има е толкова далече от клетката че обмен на данни реално не се осъществява.Не разбирам нищо нито от комуникации,нито от интернет.Звъннах и попитах как може да се случи нещо в моя полза.Оказа се че не може,тъй като не може,щото политиката на фирмата си е нейна и тя си има нейни си стратегии за развитие и за съжаление точно в районите от които аз се интересувам или няма да има или не се знае кога ще има.90 % от страната не означава цялата.Истината е че там и мобилните оператори се представят зле.И истината също е че нещата за съжаление не са толкова хубави колкото изглеждат...
И ето на още една сага на български потребител на българския пазар.А искренно се радвах на Maxtelecom...изпитно

2008-05-30T18:26:45.106+02:00

Днес попадох документите за изпити на седмокласничката.Дежурните учителки в училището-майка деликатно се опитаха да ме убедят че според тяхната наредба трябвало освен ЕГН-то на детето да му опиша и трите имена като вносител.Аз пък неделикатно им обясних, че тринайсетгодишен пубер не е редно да оперира с банкови сметки и парични потоци(от два пъти по четири лева) ..За себе си аз съм истерична вече във връзка с предстоящите изпити...вероятно защото искам най-доброто за децата си....Луда работа...кошмар

2008-05-24T07:59:11.060+02:00

Вчера тръгнах от централната автогара към Пирогов.От надлез “Надежда“ до кръстовището на бул.“Стамболийски“ и ул.“Одрин“ ,в обратна посока чак до гара “Подуене“бях свидетел на такова задръстване дето не съм го виждала и по Коледа и Великден около автогарата.Всяка малка уличка,всяко кръстовище,всеки тротоар бяха безнадеждно натъпкани с возила.
Тъй като отдавна спрях да давам пари за хартиена преса,снощи се заслушах в късните новини по БТВ и за пореден път чух как политиците си прехвърлят топката за отговорността за лошо организирания трафик в столицата.Новият министър на вътрешните работи обясняваше как общината и опозицията трябва да търсят решение за трафика.
Безразборното строителство всъщност осакати града ни.Нито един инвеститор на модерните жилищни кооперации не иска да осигури паркоместа за новодомците на които продава.С някакви фиктивни договори и хартийки мамят общината че са осигурили паркинг за всяко от жилищата,докато им минат разрешителните и после всеки да се оправя.
Ако се замислите основни и непоправими пътни артерии в столицата са така конструирани че безпоправно осакатяват трафика.Като например отбивката от Цариградско шосе за Дружба и летището...
Въпреки че звучи адски драстично,според мен главния архитект на София през последните четири години и настоящия ако се сменя със смяната на властта трябва да бъдат дадени на съд и да бъдат публично разстреляни за назидание на всички алчни хора на света....полезна инфирмация

2008-05-14T11:47:51.538+02:00

Тъй като имам малко време и реших че ще е полезно за много хора предавам тук полезна информация за окончателно завъщащите се от чужбина българи.Скоро слушах с огромен интерес лекции за европейското митническо законодателство и понеже за никой който ме познава не е тайна,че съм крайно разсеян човек и забравям много и за мен ще е полезно да съхраня някъде тази информация.
Ако се прибирате окончателно в страната след дълго и продължително пребиваване в чужбина имате право да внесете личното си имущество и това на семейството ви като ползвате митнически облекчения по Регламент 918/83 на Съвета на Европа.Което означава:
1.Трябва през последните 12 месеца да сте пребивавали постоянно в трета страна.
2.Като това в никой случай не означава че ако сте си идвали в България за по 2-3 дни да си свършите нещо губите правата си за безмитен внос.
3.Личното Ви и домакинско имущество не бива да е чисто ново,тоест ако хладилника Ви е чисто нов си плащате мита за него,ако е старият употребяван не плащате нищо.
4.Имате право да си внесете безмитно яхтата,мотопедите,мотоциклетите,хеликоптера и четирите модела автомобили ,по два за всеки от семейството Ви/в кръга на шегата казано.Всъщност няма ограничения за броя на превозните средства за които бихте могли да поискате освобождаване от вносни мита,стига да не е очевадно че са закупени с търговска цел/.Изрично да подчертая че ако имате един кабриолет,един джип,една лимузина и един пикап може да ги внесете и да ползвате освобождаване от вносни мита.
5.Освобождаването от вносни мита не Ви освобождава от акциз!!!
6.Трябва да можете да докажете че Вашето имущество е било Ваша собственност поне шест/6/ месеца преди да напусне страната от която идвате.
7.Шестте месеца могат да включват и времето в което пътуват вещите Ви,но внимавайте в тези срокове обичайно има уловки да не си навлечете беля.
8.Шестте месеца не включват времето в което вещите Ви са влезли на територията на Европейската общност и са държани складирани някъде.
До датата на пресичане на границата на ЕU.
Особенно за автомобилите и другите превозни средства от регистрационния талон трябва да е абсолютно ясно без препратки и уговорки че същото е било собственност на Вас,семейството Ви или на лизинговата компания,за което имате надлежни документи.
9.За да получите право да си внесете имуществото и да ползвате освобождаване от вносни мита трябва да си подадете искане-молба до началника на митническото учреждение в района на което попадате по адрес на лична карта.
10.Ако възнамерявате да си получите имуществото на няколко пратки то трябва да се случи до 12 месеца от датата на установяване на митническата територия на Европейската Общност.
11.Ако си получавате личното имущество на няколко пратки при първоначалното подаване на Молба за освобождаване трябва да представите абсолютно точен списък на цялото имущество за което искате да ползвате освобождаване. При всяко следващо идване на багаж Ви се отмята това което е пристигнало.
Това е най най грубо и най най важното.И не засяга тези ,които се женят за чужденци и пренасят лично имущество.Както не засяга и наследствата,получени в чужбина.
Когато имам време пак ще понапиша за нещо друго интересно.2 коментара

2008-12-11T19:02:03.114+02:00

Предпразничните дни пътувах до Варна.Някакси смогнах да тръгнем по светло като никога.За пореден път се изумих колко е красива България.Съдбата или Господ или който както го предпочита ни е отредила кътче от земята с вълшебна красота.Зелено,ярко и тъмно,нашарено с огромни ниви засяти с нещо жълто,някой каза че била някаква пролетна култура за биогорива.Направи ми доброто впечатление че след гара Яна земята вече не пустее масово,ми се работи.След някоя и друга годинка,стопаните дето се грижат за нея ще я направят още по-красива и подредена.И се надявам все някой от тях да си измисли как да накаже невъзпитаниците дето я заливат с боклук,пазейки си интересите.
А някоя си община щяла да изсели самонанеслите се в нейната земя цигански катуни...аз лично не го вярвам.Както не вярвам,че Бай Мангал може да бъде научен на ред и чистота.В друг един квартал за има няма 5-6 месеца цигани вдигнаха повече от десет незаконни къщи,засториха ги буквално върху улицата,изместиха пътя.Сега колите минават отстрани.Аз ако тръгна да си сложа незаконна ограда ще ме вкарат в затвора за едното нищо.А ако реша да си я направя законно ще ми скъсат задника от такси,таксички,бележчици и разрешителни.Не съм сигурна че живея по-добре от българските цигани,въпреки че си спуквам задника от бачкане...
Трудно минаха почивните дни.Някакси не ми беше много естественно.Но пък ми хареса.Освен това успях да излапам две фентъзита.И си имам си плюшко:)
(image)
Плюшко е фаворит в къщи.Ставам в шест,защото е гладен и му се играе.По цял ден ходя подире му с парцала.И тормози котката.А тя го съска и го гледа лошо от хладилника.0 коментара

2008-04-21T09:09:11.077+02:00

В петък гледахме “Слънчев удар“ с Татяна Лолова.Някак го избута представлението малко служебно,но пък може само така да ми се е сторило.От цялата тумба дето бях помъкнала само на мен ми хареса,никой от останалите не пожела да проумее,че всяко нейно представление е безценен подарък за публиката.Трябваше да гледаме Калата,ама са свалили от афиша всичко в което участва.
Пътувайки в колата станахме свидетели как един луд таксиметров шофьор сгази пешеходец с кучето му и на всичкото отгоре го запсува,завъртя си колата и си замина...тъжнина

2008-04-16T16:21:13.129+02:00

В къщи ми донесоха един Гошо.Клепоух,с нарисувани оченца,с бяло по нослето.Невероятен.Малък умник.Дворна превъзходна порода.Преследваше котката да я целува непрекъснато.Както си му е реда му дадохме таблетки за паразити,тъй като установих че коремчето му е пълно с червейчета.И го върнахме при майката докато го изчистим.Нагласихме му легло,каишки,панички.Червеите изядоха коремчето на Гошо и не можа да оцелее до сутринта.И сега го сънувам всяка вечер..пролетно желание

2008-04-03T09:04:01.684+02:00

Като всяка средностатистическа блондинка,въпреки цинизма ми съм крайно позитивно настроена към хората.Никога не посягам да се здрависам с непознат човек предубедена,освен ако някой предварително не ми е пилил много.Рядко наблягам на подробностите около външния вид на човека срещу мен,въпреки че имам уникалната способност да сканирам за около 5 секунди подробности,невидими за другите.Дет ми се смеят зяпам нагло на хората в очите и в обувките:))
Обикновенно изобщо игнорирам на 1000% външния вид на мъжете.При тях обличането в прилични дрехи на 999 % е драма.Или им е мания или им е фобия спретнатия външен вид.Обикновенно средно положение няма:))
Виж тва със жените е съвсем друга работа.И друг път съм го дрънкала.
Жената е красотата на живота- музата,демона,лоста,невидимата сила,оня градивен елемент от битието человеческо без който няма музика,няма цвят,няма радост,няма бащини сълзи,няма тръпка.Ако някакси нашия свят можеше да съществува без жената и без женското начало щеше да е ужасно сив и скучен,нали?:D
E именно поради тази една причина не съм съгласна да видя на улицата едни невероятни,искрящи очи с извиращи от тях многоцветни дъги в оръфан панталон,в неизгладена тениска,в анцуг с високи токчета,в торбести,бидонести чувалески парцали..
Хайде жени,събудете се,направете нещо за себе си,нещо дребничко,нещо дето иска 5-10 минути усилия за да сте красиви,не пъдете красотата,без нея ще умрем!За„ Паркинги и Гаражи АД“и други разни безобразни

2008-03-27T08:29:24.914+02:00

Преди време пак разказвах за разни неволи свързани с гореспоменатата фирма.Aз съм си в една непрекъсната и вечна война с тях,за съжаление само те печелят засега от моите левчета,аз само им се каня,надявайки се да ми паднат някак в лапичките.Само проста аритметика за последния случай:
пускам съобщение за платено паркиране в синя зона.То струва 2 лева за час.А талончето струва 1 лев.След един час и една минута ми слагат скоба на колата.Мърльото дето обикаля с едно пикапче с номер на контрольор 64 идва да ми отключи скобата след 25 минути.
Ако си бях написала талонче,то ми дава толеранс от поне 15 минути и ми струва с едно левче по-малко.Значи съм супер глупава ако продължа да си плащам синята зона със съобщения.
Има дискриминация на клиентите,които пращат sms.Супер простотия.Сега съм си купила 20 талончета и моливче :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Снощи малката ми дъщеря забравила терасата отворена,а климатика включен.Аз ѝ се скарах естественно,че плащам ток да грея улицата.Сутринта съвсем между другото ме попита:
-Мамо,ами циганите дето не си плащат тока никога и не работят,кой им плаща сметките?...
-------------------------------------------------------------------------------------
От няколко дни съм горд ползвател на услугата wimax на Макс Телеком.В местността Старозагорски минерални бани със сигурност няма интернет.Но снощи цъках в колата и си играх,със захранване за запалката.Ако има кой да ви вози и да ви изтрайва да си превърнете колата в движещ се офис е готино.0 коментара

2008-03-14T09:49:16.652+02:00

Мразя да видя нещо на улицата и после да го сънувам в кошмар.Вчера на един светофар цигани мъкнеха с каруца боклуци.Каручката я теглеше едно измършавяло конче и точно на светофара му се подгънаха краката от тежестта на боклуците и падна.Беше ужасно.По-голяма гад от човека няма...света не е мъжки ей!

2008-03-11T09:34:03.738+02:00

Вчера Тишо ме провокира да пиша за неща,които приемам че са ясни на средностатистическия мъж и средностатистическата жена.Какво искат жените,какво ли пък искат мъжете?...
Не съм съгласна че златната среда е най-доброто.Там е скучно,няма тръпки,няма приключения.В жената гените и хромозомите обичайно предизвикват стремеж към чистота,хармония,уют и красота.Времето в което живеем защо пък да е оправдание за отклонено поведение на мъжете а не важи като оправдателна причина за странните шапки и прически на жените.Средностатистическия мъж е глупав,сляп за цветовете и звуците,ограничен от борбата за плащане на сметките до идиотизъм,смята че това,което не му струва в момента 5 лева е даденост.А нито една жена не би искала да се чуства даденост като перваза на прозореца,и не заслужава да бъде употребявана удобно.
На средностатистическия мъж му е изключително удобно жената до него да е равностоен партньор във взимането на важните решения и плащането на сметките,но не и в еднообразното решаване на битовизмите като миенето на чиниите и изхвърлянето на боклука.95% от мъжете до преклонна възраст си завират чорапите под леглото и под фотьойла и не знаят как се включва котлон,а 95% от жените се налага да се научат как да си сменят гума на пътя..
Всички мъже искат жените им да са само техни,естественно..Ама половината забравят да се бръснат по една седмица и ходят с един и същ пуловер и един и същи панталон по 2-3 месеца,докат дойде време за другия сезон...Е да драги мъже,ама и на жените им се ще понякога да видят нещо по-различно..Вие защо гледкате под полите на чуждите жени,а?:))
Дали пък мъжете не забравят,че жените също искат лично пространство,1 час лично време за нова книга,нова приятелка,нов интерес?...А дали пък просто нямат нужда от 1 час лично време за потъване в тишината,за отмиване на стреса заради малоумния шеф с петте любовници с някоя късна комедия?...
Всички знаят че аз например искам хеликоптер:))Ама нямам площадка за кацане:)))
Ей,мъже,жените ви не са ви майки,и изобщо нямат желание да бъдат.Не бъдете гадни и не мислете ,че майките ви са идеални.Вероятно готвят мазно,не чистят в ъгъла зад дивана,не делят дрехите в пералнята и още куп други неща не правят,включително и гимнастики в кревата :))))
Ндааа
Няма правила и дадености,средата не винаги е най-добрия избор.Сивите мишки лесно влизат в капана:)) А света е мноого шарен :))честит празник

2008-03-08T13:35:38.611+02:00

На всички,които се чустват жени,които обичат 8 март,които имат повод и причина весел и усмихнат празник :)
Аз лично се чуствам достатъчно много жена за да го усещам като празник,макар да не съм убедена че ще го забележа с кръчма или купон или каквото дойде..на разходка до Волос

2008-12-11T19:02:03.709+02:00

(image)
Да Ви кажа драги ми смехурковци,
изкарах си страхотно почивните дни.
Поради чисто субективни причини (непоносимост...) не ми беше стъпвало краченцето в съседна Гърция.Еее ама видиш ли,Памбос ме прилъга някак и се завлякохме за почивните дни :)) Беше около 25 градуса,на 300 км от границата,едно градче което бих казала че не беше никак малко.На брега на морето,само дет не разбрах кое от всичките гръцки морета,китно,невероятно фрашкано,претъпкано,безумна лудница...
Причината да идем точно там беше някакъв техен празник,свързан с карнавал и купон.
(image)
(image)
Из улиците се мотаеха безухи,безкраки,Пепеляшки,мускетари,вещици,пирати,Афродити,палячовци със светещи носове и какви ли не невероятни субекти...Весело,смешно,странно...И всички се забавляваха.
В събота през нощта около 2 по улиците беше такава тарапана от народ и такава лудница,че не се дишаше.Карат моторетките на живот и смърт,бръмчат и дават газ като луди и както се чудех къде да скатая за мъничко от лудницата и вече нервничех повечко,щото тя мойта нервна система е устроена като е на вълна почивка да е мъртва тишина почнах да се забавлявам ,стана ми смешно - прескачаха ме палячовци,побутваха ме феи..0 коментара

2008-02-25T13:30:19.067+02:00

Приятен слънчев ден на всички! Както казва един приятел.
Минах в събота през събитието BlogCamp.Видях много познати лица от блоговете които чета,но не видях никой от хората,които познавам лично.Впечатли ме ентусиазма На Бого(Богомил Шопов).Супер му се изкефих на човека с колко мерак и усмивка се напряга да направи удоволствие чрез събитието на околните..Хареса ми доброто настроение,поне това което аз улових за малкото време в което се заседях.Много се смях самичка на една луда бабичка която се беше домъкнала заради "свободния вход" както тя самата каза и се наложи да впрегна цялата си артистичност за да я разкарам.Стори ми се някак емблематична случката и дори и сега ми е смешно.
Беше ми неудобно да хукна да обикалям из хората и да се запознавам с тях.Някакси ми се стори че нямам какво пък чак толкова важно да им кажа.На фона на всички айти,уайфай,уеб и какви ли не специалисти ми беше много смешно да стана да кажа ей,ами аз съм една руса жена,блогвам не много,не чак интересно,ама си е мое,циклично,истерично,лигаво или злобно то си извира от моята руса глава..И не смятам че има значение кой знае какво че чак пък и да настоявам за слушатели,читатели и за хорско внимание..Постоях,послушах и си тръгнах...бмрън

2008-02-20T11:37:32.792+02:00

В блондешката ми глава някак странно се натрапват все едни и същи мисли за все едни и същи проблеми...От години не спя като почна да мисля защо приятелите са понякога предатели,защо забравяме че всички тръгваме равни и стигаме пак равни на финала,че в отвъдното никой не е занесъл нито пари,нито коли,нито имоти...Забравяме да бъдем човеци,забравяме да бъдем учтиви,съпричастни,забравяме да бъдем отговорни...а с всеки свой дъх пишем прашинки от историята....сигурно е от пълнолунието...или от прекаления студ...или от кой знае какво...Ох, боли

2008-02-15T14:17:25.789+02:00

Винаги съм си мечтала да стана лекар.Като малка обичах да си играем със съседските деца,мама и тате редовно ми подновяваха едно червено куфарче облечено в мека червена пластмаса с надпис „Чичо Доктор“ и го мъкнех по цял ден из двора.Преглеждах кучето,после котката,после баба докат не ѝ писнеше да ѝ се мотая в краката и не ме натири да излизам на улицата:)
Харесват ми сапунките за Доктор Хаус и Спешно отделение:) Не ме е страх да гледам кръв..готова съм си била от малка за доктор.Утехата сега ми е че може да се случи в някой друг живот:))
Винаги съм изпитвала странно любопитство кое в следствие на кое и кога води до разни промени в човешкото тяло.
И сега съм се размислила апатията дето ме дебне зад вратата само да затворя и да остана самичка дали е причина или следствие на преумората и студеното време...Искам слънчице,искам топличко вече,умори ме тая толкова дълга зима...