Subscribe: Ghost From The Past
http://ioioman.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Bulgarian
Tags:
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Ghost From The Past

Ghost From The Past

Updated: 2014-10-04T20:03:54.688-07:00

 Една публикация...

2009-01-04T12:21:49.739-08:00

Не смятах това да бъде първата ми статия за 2009, но тя е даже по-добра от тази, която замислях. :)Неделя, 2008, Ноември 16 Приятели, Здравейте!Какво мислите за приятелите си ? Всъщност, оценявате ли ги или просто ей така.. си ги имате, знаете, че можете да разчитате на тях, знаете, че ще им помогнете когато ви помолят за нещо. Плюс това заедно ви е забавно - смеете се, разбирате се.Дотук с повърхностните неща. Сега се замислете какво сте без тях? Не, ама наистина.... Всичко се случва в отношенията между хората. Представете си, че един от тях ви се разсърди за някаква тъпотия, друг някак си се промени, макар и ви убиди.. вас или някой ваш близък човек. Трети пък му се наложи да замине.. примерно учи в друг град... И какво ? Изведнъж нямате никой, по една или друга причина?Поставете се в тази ситуация.Е как е ? Не ви ли се иска всичко(, навид толкова тъпо, че направо е трудно да повярваш, че се случва,) да не се беше случвало... Някоя малко грешка да беше избегната, някой необясними неща да бяха изяснени....Общо взето ситуацията би била кофти.А беше хубаво преди, нали ?Лично аз с мнооооооого преувеличаване, и даже както казват пичовете днес - "филмиране" , може да се каже, че аз съм в някаква подобна ситуация. Някак нищо не е както преди.Но нямам намерение да се сърдя и да обвинявам никой от малкото си приятели. Най-малкото защото толкова неща зависят и от мен (както и от тях разбира се), че сигурно съм оплескал поне 50% от тях ^^Така че, искам да кажа само едно:Искрено се надявам, че някой от тези хора, чете блога ми, колкото и да не ми се вярва, за съжаление.Искам да ви кажа, че много ви ценя... Каквото и да си мислите, без вас съм нищо. Старая се да бъда добър, забавен, търпелив... Ако съм успял да имам някое от тези качества, то за какво ми е, ако вас ви няма ? Не искам да се правя на 10 точки пред някакви непознати хора, или такива, които познавам от 1-2 месеца... Искам си вас, защото много ви ценя. Защото щом за себе си съм ви нарекъл приятели, значи наистина значите много за мен. Вие сте точно 3ма... (в момента, в който пиша тази статия)Имена, естествено няма да споменавам. Но...един - напоследък го нервирам.. и аз не знам защо, просто съм себе си... в отговор и аз виждам някои черти в характера му, които не подозирах, че има.друг - тук пък какво става не мога да си обесня. Ще кажа са[...]Here we are...

2008-12-07T12:22:19.927-08:00

Е, здравейте, отново от мен.

Надявам се, все още има някой, който чете този блог.
Не ми е останало време, че да запиша това, което искам, затова ще го запиша сега.

25.11.2006 - първият ден, в който започнах да скачам. Една незабравима тренировка със TFW. ... наистина незабравима(благодаря ви много за нея, момчета)

25.11.2007 - 1 година измина неусетно, доста неща се промениха за 1 година. Нови членове, стари членове, проблеми, караници, сдобрявания, отбори, ивенти и всичко, което можете да се сетите. Всичко това се случи за 1 година. Тази година донесе доста приятелства, и още повече добри моменти.

25.11.2008 - Here we are ... two years later. За нищо не съжелявам през тези 2 години, които изминаха, наистина бързо. Единственото, което съжелявам е, че половината година не успях да я прекарам така както исках. За щастие все пак има още време, това да стане. :) И така.. миналият месец, 25.11, станаха 2 години тренировки, 2 години от създаването на отбора( VBC - Vault Breakers Crew), които винаги са били до мен, независимо кога и как.. Наистина искам да им благодаря. 2 години незабравими моменти, с приятели и близки хора. Благодарности на всички, които бяха до мен/нас през тези 2 години.


Радвам се, че се познава с вас, момчета, че съм тренирал с вас, че съм приятел с вас. Просто тези 2 години няма как да се заличат. 2 години изпълнени с предизвикателства и какво ли още не. Наистина искам да ви благодаря за всичко.

Като край на тази публикация просто искам да поста тази мисъл. Чух я на промото за 2рия сезон на "Heroes" : It is human nature to look to the past.. to the road we have traveled... to what has so far defined us. But only by leaving our past behind, can we then push forward, into a unknown tomorrow, into the dawn of a new future .. into the light of a new beginning. - Доста смисъл има в нея. Вдъхнови ме и затова реших да я споделя с вас

Също и ви поздравявам с този клип и песничката към него : http://www.youtube.com/watch?v=MKPyBUoIOzg

П.П. Мисля си за края на тази година да направя един клип, един клип с материалите от тези 2 години и да го постна тук. Това ще бъде като един новогодишен подарък за нашия отбор. :)

П.П2. Не се чудете като казвам "нашия отбор", въпреки, че не тренирам, аз все още се чувствам част от този отбор. Въпреки, че той се разпадна, въпреки всичко, ние всички си оставаме приятели със добрите спомени заедно :)

Пожелавам ви весели празници и приятно изкарване на тях. Пожелавам ви една пълноценна нова година. Година пълна с предизвикателства, пълна с радост. Надявам се наистина да е такава, да й се насладите изцяло. Успехи и само нагоре и напред :happy: :rock: :)Just keeping it alive

2008-11-07T14:14:47.603-08:00

Здравейте! Как сме? Биваме, надявам се!

Нищо специално с тази публикация. Просто да поддържаме все още някаква искра от този блог.

Да отбележем активност и да спомена, че всичко при мен е ок. Нищо ново не се е случило...

Тренирам си.. бягам, лостове.. баскетбол, от всичко по малко общо взето.

Забравих да спомена и още нещо...

Наскоро се замислих в/у две изказвания на мои приятели
1."Колко много исках да стигна до тук, да постигна това, и когато вече съм тук... това няма значение.. все ми е едно!"
2."Ти не си такъв, следваш тенденциите и модата .. ти не си такъв .. "

Няма да изказвам в момента моите изгледи от тези изказвания.. просто ги споменах, може и вие да помислите в/у тях и да споделите мнението си.

1-вото е изказ на едно момче, за това как е тренирал осърдно, за да стигне до "една тениска", която значи "много"!
2-рото ми го каза също приятел с който много съм обсъждал за тренировки и т.н. ... той участва постоянно във моето възстановяване след травмата...
Просто помислете и ако искате дайте мнение. :)

Успехи, нагоре, без травми и внимавайте какво ЩЕ правите :) (rofl)

Peace out, one love, 3run.co.uk (rofl)Here I Go Again...

2008-08-29T15:58:04.763-07:00

Здравейтеее! ;) Лятото е към своя край, но вярвам, че всеки е имал от своите си моменти - предполагам, повечето по-хубави ;)Тази публикация сигурно няма да бъде подредена, както трябва, просто е .. фрийстайл, искам да изкажа няколко виждания от последните месеци. :)"И ся к`во стана 15 годин(по старобългарски) на мръсните им е чисто, на чистите им е мръсно!?" : Camorata, Tosheto ft Bate Sasho - Прости им!Наистина, какво става в момента и не само в България ами по света?Вчера и днес гледам филми на религиозна и политическа тематика като Zeitgeist и Fahrenheit 9/11;Наистина, като се замислите, всичко е доста логично...1. Бог?! Какво е това бе?! Човек, който е невидим и се крие някъде в небето и е измислил място, където "ако не слушкате", докато живеете живота си, той ще ви тикне, където има само болка, мъчение, сълзи, плач, писъци и прочие... "but he loves you!" (rofl) ? Нали така?2. Исус и всичките други имена? От къде пък идват те - наистина, не мога да цитирам всичко, просто ми направи огрооооооооомнго впечатление, тоя филм, и наистина си заслужава да го гледате, ако не сте го гледали и да го изгледате пак, ако сте го гледали!3. 9/11/2001 - как, по дяволите..., сграда със 40 тонови стоманени колони се срутва със скоростта на свободно падане само от един самолет? :? Как 7 кула(за която вярвам повечето не знаете, понеже не сте гледали филма..) и тя се е срутила без сблъсък и каквото и да било?!4.Всичко е свързано, просто "свържете точките" - религията, политиката и във филма се споменават и банките - те всъщност ни притежават.5. Като започнем от 1вата Световна, минем през 2рата и стигнем до Виетнам - всичко е било нагласено и познаите с каква цел? - с цел забогатяване, разбира се. :) Всичко е било имитация на това, което всъщност не е. 1 самолет, няма как да събори такава голяма и стабилна сграда. Няма как учебна анти-терор акция и терористичен атентат, да станат на същото място, по същия начин, по същото време!6.Никой няма да ни насилва да правим нещата, които могат да ни защитят, защото ние сами ще ги поискаме. Всичко това е направено с цел.. - БИЗНЕС! Всичко е една сцена и театралните представления са всеки ден. 9 11, метрото в Лондон, включването на Америка(понеже и 2та филма са за Щатите) в 1вата и 2рата Световна е било направено така, че всички да са "за", понеже първоначално[...]Wonderful Days

2008-07-02T14:31:40.344-07:00

Hi, everyone :P !
Как е положението? :) Надявам се използвате лятото да станете машини, животни, ботове и каквото искате! Дано е така.
Е, това, което съм решил днес да споделя с вас е това, че.. да кажем, че от днес започвам сериозното завръщане към "the normal days".
Самата идея е, че от.. точно 3 седмици ходя без патерици, а този петък, който мина ми свалиха шината! :)
Другото, което искам да спомена е, че миналата неделя, направих първата си баня.. :P И плувах! Доста добре се отрази на коляното.. Зотова смятаме с баща ми, да го повторим този уийкенд.
Нещата, които ми предстоят това лято са, може би главно спортуване, в смисъл : плуване и каране на колело.
Всичките ми братовчеди от "света и унас" се събират в Бургас, този или другия месец(все още е в процес на обмисляне) и се предполага да бъде доста забавно.
Искам специално да благодаря на един мой приятел, който доста ми помогна и обнадежди : Димитър, който мога да го нарека даже и като фитнес инструктор( I hope so!) - Благодаря ти, Мите... :) Няма да го забравя!
Също искам да благодаря и на всички други, които бяха до мен в продължение на тези почти два месеца. На (бившия) ми отбор, на TFW, на FG и на всички други, които помогаха.
Най-вече на семейството ми и на най-близките ми хора. Ако ги нямаше, нямаше да стигна дори и до тук!

С това смятам за спра с публикациите в моя блог. :) Колкото и малко да са го четяли, се надявам да са намерили нещо полезно или нещо, което е имало общо с тях и са го използвали. :) Надявам се да продължавате само напред и нагоре :) Вие го заслужавате! ...

П.П. Thank for reading.. И не забравяйте да тренирате. Понякога е нужно просто да се постараеш.. още малко ;] The world is\n't a playing ground... You choose! :) Keep it real! :)Hello from me again :)

2008-06-15T07:23:06.347-07:00

Здравеейййййте! :P Как сме, хораа.

Такаа, днес става 1 месец и 4 дена от деня на котузията и... има още 4 дена да стане 1 месец от операцията :)

Свивам колянната става на 90 градуса(без проблем и болки за сега - да чукам на дърво!). Днес направих първите си стъпки без патерици. :)
Просто реших да се похваля и да споделя с вас малкия си напредък. :) Ще поддържаме духа жив, както и блога :)

Мерси за четенето и до скоро :PWorse comes after worse

2008-05-11T10:05:49.222-07:00

Здравейте отново! Дам, мина доста време, трябва да поддържаме блога жив :)

Както очаквате от заглавието, тема няма да е забавна и ведра.
Целта ми е да опиша преживяното ми досега, което се изразява във контузии. Разбира се имаше и много добри моменти, но те бяха и съпъствани със травми.

Първоначално си ударих лявото коляно. Нищо няма да пиша за него, да не зема да се урочасам! :)

Преди 3 седмици, дето се вика тъкмо ми се повъзтанови лявото коляно и контузих и дясното. Първоначално уж нямаше нищо, било само малък дефект на самата ми капачка и това било. Дадоха ми едни прахчета да пия, Фламексин, и някакви витамини. До тук добре, но след това, успоредно се появи и някакво топче, което ми изкачаше след странни движения. След като се получи това "разместване", изпъквам коляното, чрез опъване напълно, рязко, и то се оправя, изпуква наново. Постепенно стана по-трудно изпъквянето. До ДНЕС, 1 месец преди моя рожден ден(ИРОНИЯ, нали?!?!). Таа..., днес докато тренирахме и исках да направя един прецизен, направих го, но залитнах назад, не се ударих, но коляното изпука. Както обикновено. Проблемът дойде с това, че не успях да направя "обратното" изпукване и така си стоя и до сега. Отидох на лекар и ми каза да отида утре, за да ми направят ехография, за да се види какъв е проблема. Докторът предположи, че може би е скъсан минискус. Признаците били такива, и затова ще направим и този преглед за да сме сигурни каква е травмата. Сигурно е скъсан мeнискус, понеже не мога да си опъна крака. :) Утре ще се разбере. Това е за сега от мен. Пожелавам си на мен пълноценно оздравяване, каквото и да е..

Мерси за четенето и до скоро :) (С по-добри вести)Междодругото...

2008-04-04T08:28:13.234-07:00

Ами вече стана ден 44 от моят експеримент със сладкото. ВОдил съм си дневник, за всеки ден, какво съм ял и пил.

Не съм забелязал кой знае каква промяна в положението ми, а очаквах. Смятам сега да понамаля и тестените "мании", но не рязко да ги спра.

да, отностно експеримента със сладкото. Ами имаше донякъде малък ефект, но не и такъв какъвто очаквах. Правил съм изключения, не е без хич, апък то и не е полезно да не се вкуси ицобщо. Главного сладко, което може да се каже, че съм ял всеки ден е Corny. Взимам си всеки ден. Също така и мляко за пиене. :) Наблегнах доста на водата, пия повече от 1,5л вода на ден. Това може и да не е много, но спрямо другите, с които се сравнявам в училище, които са само на коли и безалкохолни напитки... е много :-)

Идеята е сега да намаля тестените изделия. Това ще стане малко по-сложно, заради режима ми в училище, понеже няма хубава храна наоколо и се налага да си правя сандвичи от нас. Ще продължа да ям сандвичи, но няма да си копувам Bake Rolls и други подобни, не че сега си ги копувам нон-стоп, но както и да е.

Малко встрани от темата. Вчера ми беше първата тренировка след контузията, не си давах много зор, особено за коляното, повече тренирах за ръце:кет лиийпове и набирания след това. Намирам сравнително голям прогрес в такеренето си след кет-а, което ме зарадва вчера. Исках с това да се похваля и да сажа още веднъж, че почивката е много хубаво нещо. Още един път, за пореден път, се убеждавам, че това е вярно. Затова ви съветвам да почивате, особено, ако тялото ви го иска(вие сами ще разберете кога то ви казва, че иска почивка).

Това е засега от мен. Приятна вечер и до скоро. See ya! :)Нова цел

2008-03-01T08:50:18.365-08:00

Добър ден! С тези.. редове(не ми идва точцната дума) искам да изкажа няколко неща:
1)Новата ми насока за по-здравословен живот
2)Прогресът ми от вчерашната тренировка

1.Идеята е да видя колко ще мога да издържа без следки неща. Под сладки имам предвид всякакви вафли, шикилади, курабии, кексове и т.н. Вече водя 3ти ден без сладко. Не знам дали вчера ми се е спяло или е истина ( =D ^^ ) но от вчера до днес съм отслабнал с 5 кг. Предполагам е главно от тренировката, понеже не бях тренирал 3 седмици.
Водя си нещо като дневник, в който си описам всеки ден какво съм правил и какво съм ял, и накрая може да го поста и тук :)
За сега е това, в общи линии.

2. Вчера направихме тренировка с нашия отбор и 2ма човека от TFW. Исках да ви се похваля за моя мъсъл ъп(на стена ;D ) с 2 ръце. Искам да кажа с двете ръце едновременно, а не една след друга. Това исках да го постигна от много отдавна и чак вчера успях.

Другото нещо е отскока ми. Преди тази 3седмична почивка един скок ми беше по-труден. Но когато вчера отидохме на мястото и го видях, аз самият знаех, че мога да го скоча. Същото така се убедих и в това, че почивката, колкото и да ви се тренира и да имате желание и възможност, ако имате нужда от почивка или просто не можете да тренирате, поради обстоятелства, не трябва да съжалявате. Тази почивка е от огромно значение за тялото. Убедих се сам в това, много хора са ми го казвали, но докато не се убедиш сам, няма как да го почувстваш. Затова вече започвам да почивам повече от 1-2 дена :) (Апък и през седмицата трудно мога да скачам, даже не мога, поради училището..... :S )

Благодаря за четенето и до нови срещи :)

Ицо a.k.a ioioman (трябва да става базика :D:D )Програма до края на зимата :)

2008-01-07T07:54:13.709-08:00

Ще започна като ви честитя новата 2008 година. Нека да имате много здраве и успехи.

Ето и какъв ще ми бъде графика, по-точно към какво ще се стремя до края на зимата(или поне до март/април)

Отсновната ми цел е повишаване на силата в горната част на тялото. Няма да пренебрегвам и долната част, разбира се, просто не толкова интензивно, колкото горната, ще я тренирам.

Смятам да тренирам за сега 2 пъти през делничните дни и поне 1 път през уикенда.
В момента, поради лошото време, това няма да ми се отдаде много(за тренирането навънка, но затова ще си правя тренировките в нас.)

Идеята ми е постепенно да премина в един по-здравословен и благоприятен за организма ми режим, в който ще са включени и упражнения.

Това е за сега, когато вече конкретно си изясня какви ще са ми упражненията, ще ги споделя с вас, тук.

Допълнителна информация: относно 2 седмичния експеримент, се съкрати на седмица и половина, но въпреки това даде резултати. Затова смятам да се придържам и към него :)

Това е за сега от мен. Поздрави! :)2 седмици експеримент

2007-12-19T13:10:34.592-08:00

Здравейте! Не съм писъл много отдавна тук, затова реших малко да съживя "блога"(прекалено силно казано блог!)

Вече изминава 4ти ден от двуседмичния ми ексепиремнт. Целта ми е да видя, дали ще успея да вдигна бройката на набиранията. Със съветите от Марто, за което му благодаря, да видим до къде ще докараме ексепиремнта.
Състуй се от две части:набирания и лицеви упори. Най-вече от лицеви(странно нали?)
Бройките са по 100 на ден. Вече минаха 4 дена - чувствам се стархотно.. :)

Да види до къде ще я докараме. Резултатите след края на втората седмца, ще ги спомена тук. За сега е това!

П.П. Поради лошото време, понеже в момента са минусови температури почти навсякъде, съм се средоточил единствено върху сила. Така ще бъде и до края на Февруари, средата на Март, а след това отново ще се върна към по-честите ми тренировки практика. Това е за сега. Лека вечер :PСлава

2007-10-21T11:32:48.565-07:00

Това са едни мои нахвърляни мисли. Даже не са много свързани, но все пак...

Славата е велико нещо!
Замисляли ли сте какво е всъщност тя? Това не е вещ, не е нещо, което можеш да пипнеш, да видиш, да вдишаш. Можеш само да я усетиш.
На практика това е нещо, което въприемаш чрез държанието на другите, нали?
Все пак славата се изгражда чрез "възхваляването" на дадена личност. Т.е. тя се изгражда посредствено постъпките на дадения човек. И така с времето постепенно се изгражда славата на някой, че е направил еди какво си.

-Така до тук добре.

Но дали славата е само това? Дали е само положителна "черта" или има и отрицателна страна. В това съм се обедил сам, че ги има и двете.

След многото възхвали, суперлативи и т.н. самочувствието на човек сапочва да се вдига. Следователно със славата, ръка за ръка се движе и високото самочувствие на човека.
Ето тук идва и самия проблем.
В самата слава няма нищо лошо, да си известен е хубаво, а и ти се чувстваш по различен начин.
Проблемът, който се изгражда е, че щом станеш известен и ти се носи славата, на добър фрийрънъп/трейсър/трикър/футболист и т.н. ти се "превземаш".
Започваш да мислиш, че всеки те харесва, че всеки е на твоя страна. Всеки ти става приятел, но истинските ти приятели са теи, с които дрлужиш още от преди "да станеш известен".

-А дали всъщност е така. Дали наистина всеки те харесва и е твой "приятел" защото си прекрасен човек, чудесен приятел или просто защото си известен и той се надява на нещо от това?
Това поражда още въпроси.

И в крайна сметка се стига до там, че ти "изневеряваш" на свойте проители, който са с теб от началото на всичко, още преди да си станал "известен".
И след като твоята слава изчезне и отново се превърнеш в човека, който е бил преди доста време, ще осъзнаеш какво си направил и защо си без приятели.

-Изводът е, че не трябва да се даваш толкова лесно да се превърнеш в "знаменитост", която не "огрява" никого друг освен "своите си".

П.П.Не съм бил известен :] А и като гледам по-"известните" не ми се иска.Team Movement

2007-10-21T11:29:34.573-07:00

Не знам за вас, но на мен ми писна. Всеки ден виждам деца (а и не само), които тренират грешно, независимо дали става въпрос за па� ***стрийт трикинг, фрийрън и т.н.. Виждам как падат и се нараняват изключително лошо. Виждам как си навличат контузии, които ще ги преследват цял живот. И не само това. Писна ми да виждам караници по форуми. Безсмислени теми, които по скоро пречат отколкото да помагат. Интриги, спорове и кавги, които нарушават добрия дух. Не мога да повярвам, че се създава толкова много напрежение и то... без особен смисъл. Омръзна ми да гледам видео клипове на хора, които се занимават с това за да са популярни сред връстниците си, а не за удоволствие и развитие. Всички тези неща показват само 1. Па� ***фрийрън, 3рън, стрийт трикинг и каквото искате още... Всички тези дисциплини са тръгнали по грешни пътища. И по-лошото е, че една голяма част от хората не си мръдват пръста и не правят нищо по въпроса. А какво да се направи винаги има.За това няколко човека подкрепяме една обща идея. На кратко казано - Team Movement. Това не е отбор. Не е движение. Не е организация, общество, политическа партия и така нататък. Това е обединение на хора, които искат да са част от решението, а не част от проблема. Които мислят, че могат да направят нещо, а не само да критикуват. Това са хора, които ясно виждат проблемите и мислят, че могат да помогнат. А помощта може да дойде по много различни начини - под формата на видеота, статии, тренировки, workshop-и... Ние искаме да направим нещо по въпроса!Към нас може да се присъедини всеки, който се занимава сериозно с избраната от него дисциплина. Ако не сте сериозни, а скачате "за пичките" или нещо от сорта... Няма смисъл. Няма значение на какво ниво сте - стига да сте съпричастни с каузата и идеите. Могат да се присъединяват цели отбори, самостоятелни и отделни хора... Всеки, който мисли, че може да помогне. Всички ще се включват в проектите на Team Movement - документални филми, туториали, тренировки с обяснения... Каквото е нужно, за да може нещата да вървят нагоре.Независимо дали става въпрос за цял отбор, хора със и без отбор... Стига да ви пука за кауз[...]11 месеца тренировки

2007-10-21T09:25:15.174-07:00

Ето че изминаха и първите ми 11 месеца тренировки.
По случай наближаването на "навършването" на една година, реших да създада този блог и да видя какво ще мога да споделям тук :]
Първият ми блог ще бъде съвсем скоро на лице тук.

Това е за сега и thanx for reading :p ;]