Subscribe: РЕВЮТА НА ФИЛМИ
http://nemakcho.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade C rated
Language: Bulgarian
Tags:
да се  да  доста  за  който  кунг фу  кунг  на  от  панда  по  се  филм  фу  ханкок 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: РЕВЮТА НА ФИЛМИ

РЕВЮТА НА ФИЛМИВсичко за филмите вече излезнали на кино или скоро появяващи се по киносалоните!Updated: 2018-03-07T04:23:01.823+02:00

 Кунг Фу Панда (Kung Fu Panda) ... или анимационен филм за цялото семейство.

2008-08-12T10:07:06.662+03:00


(image) "Кунг Фу Панда" е един от онези филми, които наистина могат да се гледат от цялото семейство. Забавен е както за възрастните, с ироничните шеги и пародии, така и за малчуганите - със смешните случки които връхлитат главния герой през целия филм.
По е панда, за която да стане Кунг Фу боец е мечта, която преследва цял живот но баща му иска за него да поеме семейния ресторант. Когато Огуей (най-стария учител по кунг фу, идеално изобразен като костенурка) има видение и разказва на Шифу (другия учител в школата), че има възможност най-големият им враг да избяга от затвора. Тогава взимат решението да определят "воина Дракон". Появява По, дебела панда сръчна само в едно нещо - ядене. Нито един от кунг фу майсторите, нито учителят Шифу, имат вярата, че пандата ще е "воинът Дракон". Въпреки това с времето започват да го приемат и обучават, по един забавен и странен начин. (image)
Действието е интересно и интензивно. Още по-хубаво е, че е изпълнено със усещане за опастност и развлечение. Хуморът и екшънът едновременно парадират и почитат китайските филми за бойни изкувства. Има нещо много забавно за това как една дебела панда практикуваща кунг фу.


P.S. - В този филм се срещат малко прекроени образи от Шрек и Междузвездни войни - Огуей, който поема ролята на Йода (стария и мъдър учител); Шифу, който приема част от образа на Оби Уан Кеноби (по-младия и не дотам мъдър учител); Тай Лунг, вместващ се прекрасно в образа на Дарт Вейдър (злия стар ученик, който 20 години чака възмездие) и По - смесица от на Скайуокър и Шрек. (добродушния грамадан, имащ желание да се научи на всички тайни на бойното изкувство)Ханкок ("Hancock") ... или как биха изглеждали супергероите днес.

2008-08-09T11:22:32.992+03:00

(image) "Ханкок" не е филм за всеки. Може да се каже, че е комиксов филм, без да има комикс, по който да са го правили.
Уил Смит се справя доста добре с ролята си на Джон Ханкок и показва един доста различен супергерой, който е доста актуален. Джон Ханкок е герой с тежък живот, на който има и супер сили. Той е социално отритнат алкохолик с темпераментен нрав и липса на уважение към когото и да било.
Джейсън Бейтман играе в ролята на Рей. Той е добродушен ПР агент, който е спасен от Ханкок точно преди колата му да бъде премазана от влак. След тази случка Рей решава да се отплати на Ханкок като му помогне да оправи живота си или поне репутацията. ПР агента е единствения човек, който успява да види нещо положително в Ханкок.(image)
Друг интересен герой е съпругата на Рей - Мари (в ролята се появява южноафриканската красавица Чарлийз Терон) Всяка една сцена с Мари и Ханкок е изпълнена с напрежение. Визуалният контакт между двамата подсказва, че е имало нещо помежду им, но през по-голямата част от филма всичко остава скрито за зрителя.
Критиците обявяват филма за доста слаб, но може би това се дължи и на големите очаквания, които се бяха натрупали в хората. "Ханкок" е филм, който може да предложи доста добро лятно забавление. За разлика от други минали хитове като "Железния Човек" и "Хълк", този филм дава доста уникален и донякъде реален образ на супергероите.
(image)