Subscribe: Обичам Монтана
http://amamontana.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Bulgarian
Tags:
да  живков  за  златко живков  като  монтана  на  не  от  са  се  си  тази  ще   
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Обичам Монтана

Обичам МонтанаАз съм роден и отрасъл в град Монтана. Искам моят град да е истински.Updated: 2017-04-02T03:56:05.957-07:00

 Филмът се състоя

2007-10-28T12:21:45.798-07:00

Разобличиха се велможи от местната мафия и КОРУПЦИЯ.
Филмът без превод може да видите на :
Очаквайте пълен превод на български.
Ето малко резюме: Човекът си купил хале и започнал бизнес, но-о-о няма достъп до него, защото улицата е приватизирана. В смисъл не може да си извози машината, не му разрешават да вкара камион. Халето е негова собственост, а улицата - на "BCC"(на Крум Христов и Емил Симонски). Простотия, дето само тука може да се случи. Жалкото е, че ако не цяла Европа, то поне половин Германия ни видя какви "европейци"сме!
И досегашният зам.-кмет Румен Ангелов казва, че Общината не била известена. Като че ли тази история с "играта" на Крум Христов и Емил Симонски срещу Петер Нагел става на Луната, а не в двора на "Прециз"-Монтана. И като че ли германецът не е ходил не един път при кмета и зам.-кмета - с искане да не разрешават тази продажба(сигурно е подобна на закупуването от двамата българи на целия "Прециз", ама без тази улица - "при спазване на закона").
Защото грозно звучи самочувствието на Емил във филма: "Такива са правилата и закона в тази държава!!!". Правилата на Мафията от феодали, която си има град в държава, наречена Република България!
Явно от немската телевизия са спестили факта на криенето на Златко Живков от тях - ако той наистина не е в схемата на Мафията, защо ще се крие от Националната телевизия на Германия. Но те са го срещнали изненадващо на стълбището на Общината!!!
Чакаме и Главния прокурор да каже думата си, след започналата проверка - поради това камерата се спря пред Съдебна палата в Монтана и не даде кадри от интервюто, което те са взели отвътре на тази палата.
Ще има продължение на серията за мафията в Монтана. Телевизиите ще дойдат - не само германските. Пък нека "Монт-7" мълчи, стават смешни и стават съучастници в Мафията, май. Дано да е с друг кмет, защото този ВЕЧЕ е ОМЪРСЕН - и в Европа го знаят!!!Събота, 27.10.2007 г., от 17:30 ч. по Германската телевизия "ARD 1"

2007-10-25T03:16:35.118-07:00

Събота, 27.10.2007 г., от 17:30 ч. (българско време) по Националната Германска телевизия "ARD 1" в предаването "Европа - магазин" ще се излъчи репортаж "България: Издевателства в град Монтана над един германски предприемач".

Гледайте, за да видите и знаете това, което вече и Европа ще знае за нашия град.

Ето линк към предаването (16:30 ч. е германско време) :
http://programm.daserste.de/detail1.asp?id=X000424421&sdatlo=27.10.2007&sender=1&dpointer=22&anzahl=45&ziel=22Как Златко Живков "катери" НАДОЛУ

2008-12-08T22:01:33.940-08:00

Колажи:http://amamontana.blogspot.com/2007/10/blog-post.htmlДИСЕКЦИЯКАТЕРАЧЪТ НАДОЛУ ОСЕМ ГОДИНИ ГЛЕДАЩИЯТ С ШИРОКО ЗАТВОРЕНИ ОЧИ ЗЛАТКО ЖИВКОВ ПЪЛЗЯ И ВМЕСТО ДА СЕ ИЗВИСИ КАТО КАТЕДРАЛА - ОСТАРЯВАШЕ ИЗХАБЕН КАТО ГАЛОШ, ОБРАСЪЛ С РЕЦИДИВИ НА ОЗЛОБЛЕНИЕ, ЗАЩОТО ГУБИСледващите редове са за онези, които осъзнават необходимостите в Монтана.И за теб , който още носиш чувството за справедливост в сърцето си.Юздите !/ Юздите бързо!/ На моя ален кон./ Юздите и мойта карабина… Кой знае защо този стих на Павлето – големият малък човек, неповторимият художник и поет – припламнаха в съзнанието ми когато придърпах клавиатурата, за да вложа и моите мисли в онова, което други вече бяха писали. Те чакаха завършека на възможно най – пълната дисекция на досегашния монтански кмет Златко Живков. А покрай него – и на общинската администрация, и на живота в региона и на всичко друго, което ги вълнува като млади хора, напрягащи криле да надмогнат съпротивлението на една почти херметическа затвореност.Юздите бързо … Карабината … – нали сме край Огоста .И ето ги – революционно са започнали колективната си творба.От дълго време Монтанско преживява дните си под видимото ръководство на Златко Живков, но всъщност – под диктовката на група тайни сценаристи, наложили един мъчителен за гражданството модел на „съгласувано мълчание”, който преди да ни направи крайно бедни, трябва да ни смачка до крайно прости.Ето, дойдоха местни избори в есента на 2007 г.; дойде време да бъде разбит моделът като се нанесе единен и мощен удар, разбиващ досегашното статукво:* статукво на шуробаджанашки подялби и братовчедски келепир и на обръчи от кметски и зам. кметски фирми – все кранчета за изтичане на народна пара към джобовете на местни велможи и полувелможи с азиатско – ориенталска безнравственост, към банковите сметки на приближена до властта стадна политическа камарила от маргинали;* статукво на сговорни владици, блажещи и в петък, на обкръжаващи кмета орки и голуми, на кохорта от наемници и развратени новобогаташи, разграбващи денонощно градската хазна;и не само заграбили, но и вече засвоили си общината с мисълта народът цял живот да е в ярема им, да го стрижат и да се тътрим в браздата, представяна в европейски вид под формата на нови базал[...]Добре дошли!

2008-12-08T22:01:34.269-08:00

(image)
(image)

Случайно или не, първата публикация ще е за борбите за кмет на Общината. Голяма битка за големи пари.