Subscribe: 12 А Клас, ПМГ "Иван Вазов" - Добрич, випу
http://russevclass2007.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language:
Tags:
варна  всички  да се  да  за  като  ми  на  не  но  от  по  се  си  че  ще 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: 12 А Клас, ПМГ "Иван Вазов" - Добрич, випу

12 А Клас, ПМГ "Иван Вазов" - Добрич, випуск 2007Добре дошли на официалната страница на А клас, випуск 2007 на Природо-Математическа гимназия "Иван Вазов", с класен ръководител Георги Русев.Updated: 2014-10-07T08:36:47.997+03:00

 Великден 19.04.2009

2009-03-26T09:52:32.596+02:00

Понеже Великден наближава, реших за уместно да споделя една моя идея, надявам се повечето от вас ще са си в Добрич по това време. Идеята ми включва нещо като пикник, на 18ти април, денят преди Великден или на 20ти април, денят след Великден. Разбира се всеки ще получи обаждане, на което очаквам отговор 'Да' или 'Не'. Щеше ми се да се срещнем няколко дни преди пикника, за да мога да ви събера някакви пари, с които да направим сандвичи, да купим нещо за пиене и т.н. Разбира се другият вариант е да ми дадете парите на място, което е по-вероятно. Обаждайте се ако имате каквито и да е било идеи, все още нямам телефонните номера на някои хора от класа, както и имейлите им. До 15ти април ще се опитам да се свържа с всички, за да мога да почна организирането на този наш пикник. Убедена съм, че на много от вас няма да ви се хареса, къде и защо ще ходим да се цапаме в тревата. Ако някой е толкова против да ми звънне и да ми каже и го оставям сам да организира каквото има предвит. Не може винаги всички да са доволни, така че правете си сметката, според мен би било едно забавно преживяване, на което ще можем да говорим, като нормални хора. Пикникът най-вероятно ще се "проведе" в зоопарка, също така, ако времето се очаква да бъде лошо, няма да се ходи, това е съвсем логично.

Помислете си върху предложението ми. Пратете ми отговор на имейл-а, както и имейлите и актуалните телефони на следните хора:
Адриана, Венета, Гошо-Тесто, Гергана, Детелина, Ива, Иван, Миглена и Павлетаот веско

2009-02-21T12:47:39.366+02:00

приятели,

надявам се ви хареса колекцията ми от снимки и видео клипове от годините в пмг..

с помощ от мария поразрових интернета и видях, че всички са станали много социални и големи уеб-потребители. имате профили в myspace, facebook, last.fm, google, skype и къде ли още не..

трудно е да поддържаш такива онлайн връзки, защото услугите и каналите за връзка са толкова много, че е интернет е заприличал на истинска джунгла..

аз като стар уебър съм със по-ретро разбирания и предпочитания.. и не се вписвам в цялата web 2.0 социална история, за което не се извинявам, но все пак съжалявам, че не поддържам активна връзка с вас, както може би, щеше да бъде ако имах facebook (каквото и да означава това)

всичките тези думи изписах, за да напомня, че този блог съществува, да ви помоля да не затривате хранилката му (ако сте абонирани) и да го посещавате от време на време.. а, ако не е проблем и да споделяте по някой ред с останалите..

поздрави,
весел месец март,
веско.Съобщение

2008-12-18T12:33:28.616+02:00

На 27.12.2008год (Събота) в 13:30 часа на Стара Къща събиране. Ще отидем най-вероятно в кафето на тенис кортовете. Ще се опитам предварително да запазя някакви маси, за да се знае, че поне ще има къде да седнем.0 коментара

2008-10-27T10:40:16.689+02:00

Моля всеки, който знае е-мейл на човек от класа да ми го прати...Дори и само на един човек да знаете пак ще ми е от полза, или пък, пратете ми поне вашия хах, може и да не го знам :) на следния адрес:
christiyana.yotova@gmail.com0 коментара

2008-09-27T09:55:03.190+03:00

Програмата на всички от ФМИ излезе:
Кликни тук
Моята хич не е приятна, от гледна точка на това, че всеки делничен ден имам нещо.
Надявам се вие да сте по-доволни от своите програми. И Успех с новите попълнения като предмети, тази математика ще ни срине със земята.0 коментара

2008-09-17T14:59:28.622+03:00

на 15 септември учениците отидоха на училище. без стачки и почти без дъжд.. след тях е и наш ред. пожелавам успешна година на всички. вече не сме първокурсници (яко!)

на любимите даскали от гимназията спорна година и по-малко да се ядосват с малките.

успех и на Радо в Единбург.

усмихвайте се и бъдете щастливи!Успех!

2008-06-03T16:03:30.237+03:00

Успех на изпитите!Христос Воскресе!!!!

2008-04-27T13:13:15.989+03:00

Христос Воскресе!!!!Честит празник на всички!!!!
г-н РусевВарна

2008-03-03T21:04:20.001+02:00

Хмм може би никой не пише, защото половината не изпозлват gmail и от там не си знаят и паролите. След като Google отнесе солидни ругатни отностно системата им . Но все пак желанието е по-силно да вляза и да напиша нещо и вече след като имам нова парола се надявам да поствам по-честичко. Варна .. как е във Варна, всичко това питат. Ами добре е. Във Варна има живот и то много, стига да си го търсиш. Най-интересното е че тези които сме тук във Винса се виждаме изключително рядко, дори и в самият университет въпреки че той не е толкова голям. Все пак успяхме да се съберем. Беше много хубаво и забавно =) Снимки ще искате от Детелина ;). Често си ходя в Добрич, даже всекя събота и неделя. Наскоро когато бях в Добрич се видях с Венета, Герито,Веско,Радо, Гошо(киро),Павел(бяхме вЗвезда),Гошо(тесто),Живка,Детелина,Пепито(в Кукла),Хриска,Васко ... Когато отидохме на кафе трябваше да вдигаш ръка за да вземеш думата. Радо беше мн зает със своята "манджа"(чай), но въпреки това снима и снимките може да ги искате от него. Ходихме в училище. Изкарахме един час с Русев и Росна. Видяхме се с Атанасов.  Посмяхме се много. Разгледахме дневника, Русев мн се е отпуснал ..даже задачи от А група им дава, срамота ;) .
Хубаво е чувството да се върнеш ТАМ. Предполагам след няколко години все по-хубаво ще е.
Иначе Винса ... чак е забавно. Знам че имам само две неща Математика и ..нещо си там от време на време някакви компютри ;) Математиката все още не ми е омръзнала, даже ми липсва списъка за домашно 
с безкрайните 
задачи ;) Колегите ми ... Все още съм със спомена за класа и ..колегите са ми далечни. Имам 
си и 
черен списък със заведения в които не се стъпва повече. Аааа сесията .. мина мн добре. Да видим нататък как ще е.
Да ходих на гости в София. И там си изкарах мн яко :) Даже се замислих дали да не взема да отида в София. Но все още не мога да се реша твърдо. Ами това е :)
А вчера се видях с Хриска и Васко . Около Нова година бях почти през цялото време с Яна,Павел,Васко и беше като лятото, само дето имаше достааааа сняг  ;) Ами това е :)0 коментара

2008-02-22T16:48:28.727+02:00

(image)
Не мога да разбера защо, но явно само 2-3 следим този блог и никой не иска да напише нещо. И аз(Хриска) като Веско съм в Студентски град в София. Октомври месец се шматках доста из града, за да понауча главните улици, как да стигна от една точка до друга. Ноември беше почти същото с разликата, че тогава вече и имената на улиците знаех, а не само местоположението им. Нещата се промениха декември, когато започнах работа, единствените места, които посещавах бяха стаята ми в студентски град, факултета и ресторанта, където работя. Декември беше кошмар, защото от работата ме пренатовариха и ми излезе през носа, имах 170 изработени часа, което ми дойде множко, защото се опитвах да ходя редовно на лекции, но без успех, ходех, но не така редовно както ми се искаше. Пак заради работата зимната ваканция бях в Добрич само за 3 дена....и не успях да се видя с никого, като изключим г-жа Лазарова. Като цяло единствените хора, които виждам всеки ден тук са Яна, Васко и Павел. Все пак сме в един блок, а с Яна дори в една стая. С Дидо и Милен се вижам......1ж годишно, с Мимето маалко по-често, ама пак не толкова колкото ми се иска, а с Веско предимно се засичаме във факултета. Математика и Информатика....оф ами трудно е да се каже.....ту ми харесва, ту не ми харесва....математиката е нещо с което се занимавам вече 5 години, обаче, не....не ми доставя кой знае какво удоволствие....мм хубавата новина е че имаме и Английски в университета....даже госпожата ме попита дали искам да преподавам Английски догодина във ФМИ.....което не е лошо, но и там ще има някакви последствия...или други неща които трябва да обмисля, които са си моя работа :D Втория семестър почна, нямам чувството, че нещата ще се подобрят, а общо взето ще си вървят по същия начин...поне имам +1 свободен ден, като изключим събота и неделя, но колко и да е свободен ще е работен....ами то какво ми остана, като не ми се учи математика, поне да работя нещо, че да мога да си продължа обучението по английски...Офф боли ме глава, така че толкова засега....
PS: Нямам друга снимка, затова и качам тази....мисля, че на компютъра на Пафката имам някакви, ще отида да ги видя дали стават и да ги кача. А и Надя ни беше една седмица на гости...0 коментара

2008-01-20T21:46:58.251+02:00

доста време мина.. каня всички да напишат по нещо. как са, какво правят. с кого от класа се виждат, често и т.н.

всички имат достъп и могат да пишат posts.. нека поне по един от всеки град, да сподели, как вървят нещата и поддържа ли контакри с другите в този град.

аз, като най-активен блогър ще започна първи..Sofia

2008-01-20T21:46:23.412+02:00

тук сме аз(веско), мария, дидко, милен, гошко, павката, хриска, васко и яна.. дано не пропускам някого.. ще ме извините :)

от хората в студентски град, виждам редовно мария (толкова редовно, ще си омръзваме)
виждам павката, яна и хриска, тъй като сме в един факултет.. а дидко и милен гледам да посещавам често.. макар да живеят в центъра на софия, което от моята гледна точка, не е много близко :)

до тук с контактите.. купоните.. ех.. софия е град, който за разлика от останалите в българия, не спи.. а студентски би трябвало да се казва sin city :) невероятно щастлив съм, че от както съм тук, не съм бил на един купон, на един клуб и въобще, никъде, където да съм чул чалгичка.. дори повече.. яко rock!!

по коледа видях някой от вас, но все пак.. оставям топката във ваши ръце.. има доста хора и във варна.. интересно ми е там как стоят нещата..26 Септември 2007

2007-09-27T18:58:54.330+03:00

(embed)Рожденни Дни

2007-08-25T00:49:22.936+03:00

01. Адриана - 23 Април
02. Васил - 13 Май
03. Венета - 29 Май
04. Веселин - 29 Април
05. Владимир - 7 Март
06. Георги Венелинов - 01 Март
07. Георги Петров - 07 Август
08. Гергана - 26 Август
09. Детелина - 31 Май
10. Деян - 11 Септември
11. Дияна - 10 Август
12. Добромира - 9 Декември
13. Живка - 23 Май
14. Ива - 28 Април
15. Иван - 14 Февруари
16. Мария - 22 Април
17. Миглена - 23 Февруари
18. Милен - 13 Октомври
19. Надежда - 12 Април
20. Павел - 10 Февруари
21. Павлета - 26 Юни
22. Петя - 21 Септември
23. Радослав - 12 Септември
24. Християна - 23 Ноември
25. Яна - 21 Май

Г. Русев - 7 Януари
Р. Лазарова - 31 ЯнуариAfter ПМГ..

2007-09-28T15:04:37.399+03:00

01. Адриана - Технически Университет София
02. Васил - Софийски Университет (Компютърни Науки)
03. Венета - Германия
04. Веселин - Софийски Университет (Информатика)
05. Владимир
06. Георги Венелинов - Икономически Университет Варна
07. Георги Петров - Симеоново (Пожарна безопасност и защита на населението)
08. Гергана
09. Детелина - Икономически Университет Варна
10. Деян - НБУ (Джаз Пиано)
11. Дияна - Икономически Университет Варна
12. Добромира - Медицински Университет Варна (Медицина)
13. Живка - Икономически Университет Варна
14. Ива - Шуменски Университет
15. Иван - Международен Колеж Добрич
16. Мария - Софийски Университет (Физика)
17. Миглена - Великотърновски Университет
18. Милен - НБУ (Китара)
19. Надежда - Икономически Университет Варна
20. Павел - Софийски Университет (Компютърни Науки)
21. Павлета - Икономически Университет Варна
22. Петя - Университет по Хранителни Технологии
23. Радослав
24. Християна - Софийски Университет (Математика и Информатика)
25. Яна - Софийски Университет (Компютърни Науки)Честито!!!

2007-08-06T20:43:29.224+03:00

(image) Честито на всички бъдещи студенти от 12а клас :) Отсяването тепърва започва, така че не се давайте ами смело напред.
А на тези с не толкова успешна кандидат-студентска кампания, не губете надежда. Или една от любимите ми фрази: "Човешко е да паднеш, но е божествено да се изправиш."0 коментара

2007-07-15T01:33:39.004+03:00

успех на изпитите на всички!Честит Рожден Ден ;)

2007-05-31T20:49:45.914+03:00

Честит Рожден Ден, Детелина ;)).. успехи и много щастливи моменти ;)и когато съмнее...

2007-06-26T15:00:46.036+03:00

18-05-07 - най-якия бал!! защото сме най-готините! всичко и всички на max и до последно, барабар с Русев - най-готиния класен! единственият, който остана до края, че и доста след него :) 12 часов маратон, който няма да забравим! поздравления на всички за завършването и за супер купона! честито! ..и ще се видим в слънчев бряг... а снимки малко по-късно, когато екипът на този прекрасен сайт е в състояние да го стори :)

ЕВАЛА!!
П.М.Г. П.М.Г. П.М.Г. !!!;)


p.s. да отбележа само, серенадите! Атанасов, Росна и Русев... страхотно шоу, супер подготовка, трогнати сме. надяваме се и на вас, скъпи преподаватели, да ви е харесало..!'А' клас, една добра новина ;))

2007-05-19T17:01:13.438+03:00

СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ "СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" ПРЕДВАРИТЕЛЕН КАНДИДАТСТУДЕНТСКИ ИЗПИТ ПО МАТЕМАТИКА 20 МАЙ 2007 ГОДИНА - НЕДЕЛЯ НАЧАЛО НА ИЗПИТА - 9 ЧАСА РЕКТОРАТ – Кандидат-студентите влизат през централния вход откъм бул.”Цар Освободител”№15 Ректорат - централна част бул. "Цар Освободител" № 15 автобуси № 9, 94, 84, 213, 306, 280, тролеи № 1, 2, 4, 11 етаж 2 зала 135 вх. № от 00001 до 00088 24 души в една зала сме ;))))))))))[...]0 коментара

2007-05-02T15:29:34.360+03:00

Малко classroom-art от Милен:

(image)

(image)
'deep щъркел'Проект “Информационна Система в Училище”

2007-02-27T23:27:06.911+02:00

(image)
Екип:
Веселин Георгиев Петков
Георги Желев Петров
Мария Атанасова Пангарова
Радослав Костадинов Цветков
Християна Валериева Йотова


-----------------
изтегли предварителен план на проекта (118 kb)Не сте сами!

2007-02-10T10:01:10.336+02:00

Нашият клас също се включи в международната хуманитарна мисия "Не сте сами", в подкрепа на несправедливо осъдените на смърт български медици в Либия.31 Януари

2007-01-31T17:03:43.416+02:00

(image)

Честит Рожден Ден на госпожа Росна Лазарова! Живот, здраве и щастие й пожелава целият 12 А клас.7 Януари

2007-01-08T23:32:14.219+02:00

Честит Рожден Ден на господин Георги Русев! Живот, здраве и щастие му пожелава целият 12 А клас.