Subscribe: Фен Клуб Дамян
http://deimiann.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Bulgarian
Tags:
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Фен Клуб Дамян

Фен Клуб Дамян

Updated: 2014-10-05T01:11:29.146-07:00

 Дамян - Гот Ми Е

2009-01-23T09:33:41.270-08:00

В деня на поредния си изпит, взет с пълно отличие, Дамян направи първите си стъпки във фолк индустрията измествайки едрогърдите си колежки и оставяйки ги далеч зад гърба си във фолк класациите. Песента е озаглавена "Гот ми е" и представлява възгледите на Дамян относно необятната материя наречена живот. Песента е изпълнена с дълбоки житейски размисли и носи множество ключови послания, които трудно могат да се осмислят от повечето слушатели. Промо видеото можете да видите първи тук, в официалният сайт на Дамян.

(object) (embed)Дамян на върха

2009-01-18T08:23:41.510-08:00

Дамян отличник, Величко Адамов трепери за стола си
На 17ти януари 2009-а, Дамян за пореден път доказа невероятно високия си интелектуален потенциал, като с пълно отличие премина изпита по банково счетоводство. Сименския беше единствен от приблизително 120-те явили се на изпита, който взе изпита без дори да си направи труда да чете за него. Разбира се, четенето за нещо което си усвоил още с раждането си е абсолютно безполезно. Известна е и компетенцията на симеоновградския Колин Фарел по отношение на икономическите науки. В средите вече обявиха Дамян за "Властелинът на счетоводството", след като той беше сред малцината отличници. Така, като обобщение можем да заключим, че роденият в Харманли ерудит е не само най-добре танцуващият в 20 група, а също така и най-интелигентния. Екипът ни му пожелава да вземе и другите изпити със същата оценка. :)(image)
Дамян празнува поредната си сладка победаЕдин ден от живота на Дамян (видео)

2009-01-16T03:20:59.802-08:00

Култа на Дамян доведе до създаването на първият документален филм за личноста му. Филма е създаден по проект на чужда телевизия, което само по себе си говори за нарастващата му популярност по земното кълбо и отвъд него. Представяме ви видеото, преведено на български.
(object) (embed)Дамян - Сладолед

2008-10-08T09:35:12.945-07:00

(object) (embed)Damiann will be back

2008-10-06T06:15:01.229-07:00

(image)
06.10.208г. Свищов тръпне в очакване на Дамян, който се очаква да пристигне на 7.10.2008г с лъскавата си кола и ултра модерното озвучение в нея, което се инсталира в момента на писането на тази статия. Слуховете говорят, че за това си удоволствие, Мечо ще похарчи скромните за него 1200лв. Докато Деймиан отложи с един ден пристигането си, екзалтираните фенове (предимно фенки) продължават да скандират и да припадат в очакване на появата му. Дали ще издържат още ден без него предстои да видим. Най-точно ще отговорят докторите в местната болница.ЧРД, Дамянчо!

2008-05-20T16:41:14.991-07:00

Мегасъбитието на 2008-ма
Дамян на 23! Ексклузивни кадри
Хора от хайлайфа и приближени на Дамян бяха удостоени с покана и участие на партито

19-ти май 2008. В обкръжението на голяма част от най-верните си фенове и поддръжници, Дамян посрещна поредната очертаваща се сполучлива година от живота си. За огромно съжаление поради технически причини не успяха да присъстват едни от най-приближените на Дамян, а именно - ВАНЮ, Макс, както и първообраза на Дейвид Бекъм и Джони Деп - Митьо.
Сред ВИП гостите на ултра събитието бяха Папата, Мадона, Майкъл Джаксън, Брус Вйлис, Анджелина Джоли, Преслава (която му подари турска ножка), Георги Първанов, Азис, Хю Хефнър, Тайгър Уудс, семейство Бекъмови (английските ;) ) както и Кондьо, близък приятел на Дамян.
Гостите бяха посрещнати с голямо количество маркови питиета и ключовата за събитието песен на Илиян - Честит Рожден Ден.
С пожелания за крепко здраве, щастие, любов и дори още по-голяма банкова сметка (колкото и трудно да е с оглед големия брой числа в нея)! Да си жив и здрав Дамянж!


(image)

Всички снимки можете да видите ТУККакво мислите за Дамян? Анализ на анкетата

2008-04-24T18:43:14.148-07:00

(image) Дамян е идолът на България
Мечо определен за икона, сочат резултатите от анкетата
Няколко дни след приключването на анкетата на тема "Какво мислите за Дамян", екипът на сайта задълбочено анализира резултатите и е готов да изложи изводите. Никой няма да е изненадан от факта, че симеоновградският Том Круз бе оприличен като идолът на множеството гласували. Повече от 50% посочиха именно Дамян за свой идол, като дори самото произнасяне на името му събуди въсторга на гласувалите.
Извод: Глупаво е да се правят тъпи предавания като "Music Idol" и "Пей с мен", след като на цяла България и е ясно че идолът е само един - Дамян, и всички искат да пеят с Дамян, а не с мен.Дамян най-сетне оценен на високо ниво

2008-04-16T13:49:47.205-07:00

(image)
Приносът на Дамян към българското и световното общество най-сетне бе подпечатан на високо равнище. С указ на президента Гоце Първанов, Дамян получи най-високото отличие, което Република България указва, а именно орден Стара Планина. Както знаете орден Стара Планина се връчва само на личности с особено голям принос към Република България, каквато (личност) е и Дамян. След като бе отличен, Дамян отпразнува ордена в компанията на президента Първанов и премиера Станишев в столичното заведение "О'Азис".Новият имидж

2008-04-10T18:39:07.978-07:00

Дамян не престава да ни изненадва. С всеки изминал ден, Мечо, както някой негови фенове и фенки го наричат, стъпките които той прави към промяната на иначе перфектната си същност добиват нови и нови измерения. След като генерално реши транспортният проблем глождещ го толкова дълго във града на 100-те първи неща (Свищов) чрез закупуването на скромен за неговите възможности автомобил, (разбира се, немско производство), Дамян пое инициатива да обогати малко от малко културата на обличане на тълпата невежи студенти. Естествено с благородна цел и с ясното съзнание че множеството ще попие новия му имидж и ще го трансформира във една екзистенциална (каквото и да значи това) тенденция на стремеж към достигане на съвършенство, или с други думи - ще се опитат да го копират. Нека не хабим клавиатурата и нервите на критиците на сайта и ви визуализираме очертаващия се писък в мъжката конфекция


(image)
Пролет-лято 2008
("Щрак" за по-голям размер)41 факта за Дамян

2008-02-29T07:49:18.622-08:00

Има два типа жени: такива, които искат да спят с Дамян и такива, които искат да спят с Дамян отново.Дамян е единствения човек, който е победил стена на тенис.Знакът за инавалиди на паркинга, не означава, че това място е предназначено за паркиране на коли на инвалиди. Всъщност той указва, че мястото принадлежи на Дамян, и показва какво ще се случи ако някой паркира тамНа Дамян члена му не е като на жребец. На жребеца члена е като на Дамян.Веднъж Дамян изял тортата, преди приятелите да му кажат, че вътре има стриптизьорка.При много мъже единия тестис е по-голям от другия. При Дамян ВСЕКИ тестис е по-голям от другия.Дамян никога не чете книга. Той се взира в нея от упор, докато не получи цялата необходима информация.Дамян използва нощна лампа, не защото се страхува от тамнината, а защото тъмнината се страхува от Дамян.Дамян кара лука да плаче...Дамян е единственият човек, който може да дели на нула.Дамян е единствения човек,който е броил до безкрайността...два пъти!Дамян не спи. Той чака.Когато Дамян прави лицеви опори той не повдига своето тяло. Той избутва Земята от себе си.В бой между Батман и Дарт Вейдър, победител е Дамян.Всички обичат Реймънд. Освен Дамян.Дамян не носи часовник. ТОЙ решава кое време е.Дамян може да съди книгата по нейната корица.Дамян гледа филм от 60 минути за 20 минути.Дамян е изобретил водата.Скритият талант на Дамян е невидимостта.Дамян е истинския баща на Люк Скайуокър.Супермен има пижама на Дамян.Кислородът се нуждае от Дамян за да съществува.Причината новородените бебета да плачат е, защото се появяват на същия свят c Дамян.Дамян няма банкова сметка, той казва на банката колко пари му трябват.Дамян говори в режим 5.1 Dolby Digital Surround Sound.Дамян те гледа.Има 100% шанс Дамян да ви е баща.Дамян е избил динозаврите.Ако не успееш от първия път, явно не си Дамян.Веднъж Дамян играл руска рулетка с напълно зареден пистолет и спечелил.На Дамян му дошла идеята да продава урината си, консервирана в метална опаковка.Ние познаваме този продукт като RED BULL.Дамян е единственият, който може да удари циклоп между очите.Единственият случай, когато Дамян е сгрешил, е когато е помислил, че е сгрешил.К[...]Първи фен фиУм

2008-02-29T07:53:29.440-08:00

На лице е първия късометражен фен филм, съвместна продукция на Холивуд и Боливуд. Приятно гледане!

(object) (embed)Поредния успех

2008-02-29T07:52:20.519-08:00

(image)
На 15 февруари, лето двеиляди и осмого, записваме поредния успех на Дамян. За един ден той успя да вземе два изпита и по този начин доказа на всички, най-вече на злите езици, че е необятен умствен капацитет. Аз му честитя успехите в сферата на образованието от името на всичките му приятели и фенове.

И да почерпи!!!За контакти

2008-02-15T17:23:47.135-08:00

(image)
Ако ние, феновете на Дамян и автори на този сайт бяхме гадове, щяхме да ви кажем за повече контакти да си купите разклонител, но понеже не сме заядливи, прилагаме опциите за свързване с Дамян:
- чрез aha.bg;
- на телефон 089******* (за останалите цифри изпратете sms на номер 08869****, за цифрите от този номер, изпратете 120лв (без ДДС) в стая 606, 5бл. Ст. Град, Свищов!
ВНИМАНИЕ!!!
Ако не получите отговор от него, това вероятно е породено от факта че не сте се понаравили на Дамян. Опитайте да стопите ледовете и да спечелите доверието и вниманието му с интересни теми - наркотици, сериали, романтични филмчета и др. Задължително избягвайте досадни теми като спорт, музика и брутния вътрешен продукт.Масова истерия

2008-02-29T07:54:26.466-08:00

Само часове след пускането на фен сайт на Дамян, пощата ни бе буквално залята и претоварена от стотиците хиляди писма, най-вече на фенки. За жалост не успяхме да отговорим на всички, като 90% от тях отидоха в коша, маркирани като спам, тъй като бяха пълни с голи снимки + адреси и телефони на манекенки, фотомодели и всякакви други пръчки, целящи единствено вниманието на Дамян. Понеже както вече отбелязахме е невъзможно да се отговори на всички, решихме да публикуваме само някой кореспонденции, всъщност на първите няколко които получихме. Другите продължават в същия дух, така че ето какво пишат феновете на Дамян от цял свят.

Ето какво ни пише неизвестно за нас момиче, с името Парис Хилтън:

"Деймиан, мили, обладай ме! Накарах татко си да ползва милионите си за да може твоят лик да е като икона на Таймс Скуеър. Обещавам че за да те имам повече няма да се снимам в аматьорски порно клипове с кофти качество" Paris Hilton, Los Angeles, California P.O. Box 6901
(image)
Стефка Лапникурова, гр. Русе

"Благодарение на лика на Дамян, продажбите във семейният ни секс шоп летят стремглаво нагоре. Обичам те"
(image) Любов Френска от Париж, Франция ни писа:

"Тук истерията, както и по другите кътчета на света е огромна. В нашата родина - Франция се свика референдум по повод да бъде ли прекръстена Айфеловата Кула на Дамяновия фалос, което единодушно ще бъде прието според социолози."(image)Теза за произхода на Деймиян

2009-01-05T14:06:28.802-08:00

Както е видно, рядко, да не кажа въобще (коеото няма да бъде пресилено),може да срещнем човек, който да е истински пример за подръжание, да притежава физиологията на перфектният атлет, сърцето и докосването на отличен художник, художественоста на велик поет, душевността на Майка Тереза умножено n-пъти и знанията на всички значими еврейски учени. В Дамян са съчетани повечето добродетели познати на човешката раса. Това разбира се е тема за кратка тритомна монография и ние (аз, дузина психолози от Берн, теолог от Тирана и Григо касапина) ще се опитаме телеграфно да преразкажем основните моменти в нашата долуизложена хипотеза, целяща да отговори на въпроса КОЙ Е ДАМЯН И ОТКЪДЕ ИДВА, с риск да нагазим във дълбоките води на мистиката.
Както вече сте разбрали от телеграфно написаният увод, ще се опитаме да разнищим произхода на един, с риск да се повторя, перефектен хуманоид. Оставяйки настрана чисто физиологическите му качества на чист ариец, със скандинавски черти и атлетично телосложение, ние ще зададем няколко въпроса. Въпроси с може би фундаментален за човечеството характер. Дали Дамян наистина е хуманоид? Да! Познахте. Тук ще се опитаме да разберем дали всъщност Дамян е от друга раса, планета, вероятно разположена в далечна галактика. Тук имаме и нашите доводи, които са изложени по-надолу*. Другата вероятност за която няма конкретни доказателства е и по-малко вероятната - тази на пратеник на Боговете. Като гъби след дъжд изникнаха една след друга множество секти, предимно от женски пол на възраст 13-40 години, кланящи се и издигащи в култ личността на Дамян, която самите те определят като Божествена. Разбира се, това е по-скоро само хипотеза, и ние с психо-; тео-; и гинеко- лозите след кратка пауза за по цигара
и дълго кафе решихме да е вероятна едва около 3.18%. Останалите проценти до 100 (все пак сред нас липсват математици и няма как да изчислим с точност колко процента остават до 100 от 3,18) сочат че сме свидетели на отговора на въпроса сами ли сме във Вселената. Налице е пратеник на друа раса, или просто един от тях у който липсва чувство за внедряване в човешкото общество и е бил хванат по бели гащи.
Съвсем на скоро от ЦРУ, КГБ, ФБР и ФИФА, разкриха че наистина човечеството е било в контакт с други, неземни раси, но повече разкрития така и не бяха направени. Цялата тази мъгла около всичката тая работа с извънземните доведе съседа Гендади до извода, че от нас се крият факти, които иначе биха предизвикали масова паника в населението на стария, новия и другите континенти. Такъв скрит факт би могъл да бъде и факта, че сред нас наистина живеят инопланетяни. Именно за такъв смятаме и Дамян, като се позоваваме на скандалната снимка изтекла от офисите на руското КГБ, която ни показва пленен и заснет преди около 37 години извънземен, свален от руски изтребители. Приликата с Дамян наистина е уникална, а съмненията че Дамян е наследник на "извънземното" от снимката или може би самия той е на тази снимка, само могат да ни обяснят перфектното съчетание на остър ум и физическа сила, притежавани от Дамян. Като завършек прилагаме снимката и с колегите парашутисти (3ма от които са дюстабанлии) и се надяваме да разберете нашата хипотеза, и да си купите книгата ни озаглавена: "Как да отслабнем внезапно, без да сваляме килограми"!


Скандалната снимка от КГБ, завъртяла се по CNN, BBC и Private Spice, беше изтрита, вероятно от ФБР, ЦРУ, КГБ или от БФС

____________________________________________________________
* Изложени са по-долу както казах**
** Е, тя статията свърши, къде долу гледаш, търси В статиятаПърво интервю

2008-02-14T15:40:49.865-08:00

Около час след тържественото откриване на deimiann.blogspot.com, с тиха стъпка в стая 606 на няма да кажа кой блок, в стаята влезе той. След дълго убеждаване, най-сетне Дамян се съгласи да даде първото си интервю. Едвам го накарах, опитах да го подкупя с вафли - неуспешно. Чак след като му отворих безалкохолното с което той не успя да се пребори, чистата душа Деймиан се съгласи да застане пред.... то микрофон не е, нито камера, абе застана да даде интервю - аз бих го нарекъл историческо. А ето го и него.

Аз (А): Ко става, бавен гъсс?
Дамян (Д): Калъф, не ме наричай така!
А: Е добре де, това бавен гъсс ти го измисли, няма как да не те наричаме тъй.
Д: Факай са уее, нищасньек!
А: Може би имаш предвид нещастник?
Д: Ауе факай са ти казах уе!
А: Как го измисли това бавен гъс.
Д: ОстЪй мЪ намира уе, калъф, не виждаш ли че се наядох и ми се спи!
А: Е, добре де, кажи поне няколко думи на феновете си!
Д: Ъ-ъ-ъ.... таковата, ти, калъф нямаш ли си по-важна работа?
А: Лайно!
Д: Шанс!

Е, признавам, първото интервю се оказа провал. Но точно тази черта в характера на Деимиан, а именно остротата в социалните отношения е една от причините толкова фенки да копнеят по него. Уморен от интервюто, Дамян се отегли в покоите си на заслужен отдих.Информация за Дамян

2008-02-29T07:51:48.596-08:00

Въпреки, че тази тема я пускаме само за протокола, защото знаете, едва ли има някой който да не знае поне малко от малко кой е Д. Г. К, сме длъжни да обясним (пак повтарям, едва ли има такива) на хората които не знаят кой е нашият любимец.Сведения за ранните и не толкова ранни годиниРоден в град Харманли (града от лафа "От Хасково до Харманли, пътя се хасфалт, брат'читу ми), на святата дата 19 май 1985. Дамян израства в китния почти ( а защо не и ) граничен Симеоновград, в заможно семейство. Обучава се по микропроцесорна техника в Стара Загора, където открива не само страстта си да разбива женси сърца а и че микропроцесорната техника не е за него. Самият той често обвинява старозагорската си компания, че силно са повлияли в негативен план качествата му на цивилизован гражданин на света и възприятията му относно образователната система и книгите на Богомил Райнов. След като се разделя със Стара Загора, оставяйки купища разбити женски сърца, съдби и въпросителни относно бъдещето на готовите на самоубийство фенки, Дамян упорито изучава българската история, както и части от световната. От този период датира и омразата му към англичаните - омраза, която може да накара всеки националистично настроен шотландец да си зададе въпроса: "Добре де, аз мразя ли Англия аджаба?". Повод за тази ненавист към ужасните островитяни е твърдението на неизвестен български историк, че Англия печели от конфликтите на Балканите.АктуалноДруг интересен момент в биографията на Дамян (всъщност може да го наречем базисен, повратен, крайъгълен камък, както и да е) е приемането му като студент в СА Д. А. Ценов, гр. Свищов. Завистниците биха казали, че това е момента в който самия Димитър Ценов би се пляснал по челото ако знаеше кого приемат в създаденяит с неговите труд и средства университет. И въпреки всичко, приемането на Д.К. за студент, като е задължително да отбележим че магазините за хранителни стоки регистрират уникален прираст на продажбите си. Средствата които нашият любим Дамян излива в Студентския стол (предимн[...]Честито!!!

2008-02-14T03:50:33.025-08:00

(image)
Дамян Гочев Караиванов. Това име навярно навява коренно различни чувства в женските и в мъжките сърца. Докато у мъжките предизвиква единствено завист и комплекси, то в женските събужда истинска страст. След като влезе с гръм и трясък в сърцата на милиони женски почитателки не само в България, а и по света, беше просто въпрос на време култа към Дамян да бъде пренесен и в интернет пространството. Ние, създателите на този фен-клуб сме просто едни изпълнители на пронизващо бъбреците желание на милионите екзалтирани фенове/фенки да имат поне виртуално възможността да бъдат с лика и живота на техния кумир и пазител на сърца.
В този сайт, ще направим опит да задоволим незадоволимото желание на както вече отбелязах тълпите фенки да се докоснат до живот на Дамян, чрез снимки, интервюта, интересни факти от еждневието, както и хроники от живота на известният под псевдонима Пухчо (Puh40) Дамян. Ще бъдем признателни и ако дарите средства за нас, създателите, като пращате пощенски записи и парични преводи на адреса, който от съобръжения за дискретност няма да споменем сега.

Приятно изкраване в света на Дамян!