Subscribe: Групи
http://karamba-bands.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Bulgarian
Tags:
darkmoon rising  darkmoon  rising  да се  да  за  им  китари  на  не  но  от  по  са  се  си  че 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Групи

Групи

Updated: 2014-10-02T21:24:06.613-07:00

 Svartsot

2009-01-13T07:18:34.563-08:00

(image)

Е това е нещо! :)
(image)
тези момчета за сега все още имат само един албум, но какъв! И ако не съм аз щастливка, то кой, кажете! Запознах се с китариста им и той ми каза, че тази година със сиг имат нов албум, но не му дават да ми каже точно кога:Р( isn't that cute) Тааа ще има поводи за празнуване:) Момчетата са от Холандия ( какво разнообразие! Пък и кой да предположи?)
(image)
Ужасни новини, хора! Точко що видях в сайта им, че са се разделили! ..т.е. 4 души си заминават ( и то след напускането на Стюард Люис) и остава само един човек( Крис), който смята да продължи под името Svartsot! Веднага писах на Маикъл и се надяма, да каже какво смятат да правят сега, но вие можете да видите изявението на 4мата на официалния сайт: http://www.svartsot.dk/(image)Thronar

2009-01-13T06:56:22.484-08:00

(image)

Беше по времето, когато чух Тhyrfing, когато прослушах и Thronar и май за мен те винаги ще си останат заедно. Thronar са дота по-епични(но не са твърде близо до Turisas), и блек мотива изцяло липсва. Текстовете им са нещото, което ме грабна. Доста смислени. Макар, че до скоро да имаха само един албум, новият определено не ни разочарова
...просто сагата продължава;)))(image)


Най-фрапиращият им недостатък е имиджа... но божи хора, какво да ги праиш, всеки може да се заблуди:)))(image) Затова пък са от Дания и внасят малко разнообразие из Скандинавската хегемония ( не, че Дания е тоооолкова далеко:Р)Thyrfing

2009-01-13T06:31:16.838-08:00

Моя любов!
(image) (image)
Тези момчета, започнах да ги слушам преди по-малко от година, но вседнага ми допаднаха със своят стил различен от всичко друго( и все пак ставащ за слушане). Определено бях влюбена във вокалите-ръмжащи, пискливи... всякакви, но най-вече на шведски. Въпреки, че смениха вокалиста си за новия албум( ако не се лъжа) всичко от тази гледна точка си е както преди:)) (даже новия е красив:Р)
(image) (image)Equilibrium

2009-01-13T06:07:59.927-08:00

(image) От доста време знам за тази група, но дълго ограичавах познанията си само до една тяхна песен..сега предоставям и на вас шанса да чуете нещо повече тяхно или поне да се запознаето с тях. сайта им е :
http://www.equilibrium-metal.de/ за жалост по-голямата част е на немски.Finsterforst

2009-01-13T06:09:26.095-08:00

(image)
По дълги и незнайни пътища най-накрая до мен достигна новината за тази ...млада немска група. Още с първата песен, която чух ми допаднаха, затова ги споделям с вас, дано ви харесат. Ето и линк към официалния им сайт.

http://finsterforst.de/
Amon Amarth

2007-02-17T14:39:31.892-08:00

(image)Еднаа, доста вдъхновителна шведска група, ако мога така да се изразя;)
Въпреки, че името им насочва към Толкин, общо взео може да се каже, че нямат нищо общо. Главно пеят за отминалите векове и викингите, старата вяра и такива неща.
Основани са 1992 от тогава са сменили 2ма китаристи и един баабанист(Мартин Лопез от Опет) Имат 7 албума до този момент и едно DVD. Като цяло ова е по-важното и интересно за тях. Сега в състава са Тед(бас), Йохан Хег(вокали), Йохан Сюдерберг(китари), Оли(китари) и Фредрик( барабани). Ето и снимки :(image) (image)Dark Moon Rising

2006-05-05T12:04:35.550-07:00

(image)
(image)
(image)
Darkmoon Rising са сформирани през пролетта на 1999 г. от Иван "Krolim" Найденски (китари), Бойко "Metal Joe" Димитров (вокали), Атанас "Naso" Найденски (китари), Мартин (вокали) и Гергана (ударни). Първоначално бандата е била наречена "Vendol", но на 4-ти Февруари 2000 г. името е променено на Darkmoon Rising. След едномесечни репетиции Бойко напуска бандата и Krolim заема мястото му на баса. Новият китарист на неговото място се казва Дани Pregiov. В този състав Darkmoon Rising започват да създават тяхната екстремна смесица от death и black metal.
Първата им поява на сцената става един ден след като групата е получила новото си име Darkmoon Rising на 5-ти Февруари на метъл фестивала в Благоевград, заедно с други местни екстремни групи като Primitive Angel Gospoden, Claymore, Propaganda, Distorted Reality, The Devil и други. След шоуто Дани напуска бандата (и започва техно проект наречен "Sun")
Новият китарист на Drakmoon Rising e Николай "Nik" Велев (свирил в Samhain, Call Me Highness, Frostbitten). Nik въвежда симфонично звучене към музиката на Dakmoon Rising и помага много при развитието на саунда на групата.
Darkmoon Rising поема нови пътища във създаването на death/black метъл, прибавяйки шведски death метъл рифове вдъхновени от групи като "Dissection" и "At The Gates"
В труден момент за групата Гергана напуска екипа. Илиан събира момчетата като нов барабанист. Той притежава добра техника на свирене, обогатява саунда на Darkmoon Rising и помага музиката да достигне дори по-далеч. Текущия състав на Drakmoon Rising се състои от Мартин (вокали), Nik (китари и вокали), Атанас (китари), Krolim (бас) и Илиан (ударни). Първите записи на групата са песните "As The Darkmoon Rises...", "Stigmatic Signs" и "Tales Of Euphoria", събрани в демото "Tales of Euphoria". Всички текстове са написани от басиста Krolim, музиката от двамата китаристи Ники и Атанас.