Subscribe: All Of Us logs
http://allofusblog.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Bulgarian
Tags:
възможно най  да се  да  за  концерт  на  не  от кеф  от  по  се  си  това  че  ще 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: All Of Us logs

All Of Us logsAll Of Us blog: -We Will, We Will Blog you... Група All Of Us си има ново място за изява. Новини, концерти, мисли и чувства, критични (и не дотам) наблюдения върху БUpdated: 2017-09-26T16:37:01.835+03:00

 Коледна промоция!

2005-12-19T23:19:26.110+02:00

Джингъл белс дойде и тази година. Дойде и обичайната за сезона суетня по избор на подаръци и организиране на купони. Тази година сезонната лудост ни зарази и нас. И решихме да спретнем един Празничен Коледен Концерт. Та да се запомни задълго Коледата. И понеже Празничните Коледни Концерти не бива да бъдат обикновени концерти, ние подготвихме една Специална Коледна Оферта - Две в едно! All Of Us и Скреч. В буквален и в преносен смисъл. Заповядайте в камерната зала на клуб О!Шипка на 20-ти декември, вторник, от 22:30 часа, за да присъствате на гала-спектакъла, който сме подготвили за Вас! Подаръци ще има за всички от сърце! ;)))

(image)Хайде пак!

2007-02-16T15:32:31.006+02:00

(image)
Случи се така, че пак ще имаме концерт. Малко набързо, малко в последния момент, малко от днес за утре, но иначе нямаше да е интересно... И за да е още по-интересно, концерта пак е заедно с Controvesrial. Който е бил на предишния, знае, че по-голяма лудница има само в Том и Джери. Но там пък няма бира, така че ги бием по всички параграфи. Затова не пропускайте - 6-ти ноември, неделя, 23:00 часа, клуб О!Шипка.

ПС. Ако се бяхме преборили със собствените си мързел и несериозност, това можеше да не е просто концерт, а промоция на албум. Но не се преборихме. Затова сега само концерт, а промоция по-натам... :)

Кампей!

Редакция:
Вече сме готови и с е-варианта на флаера - земи:
(image)Пролет пукна!

2005-04-09T14:25:37.963+03:00

Та по тоя повод решихме да се пукнем и ние.

И седнахме да мислим как точно да се пукнем. Мислихме, милсихме и накрая взехме, че се пукнахме от мислене. И нищо не измислихме. Е, да - пукнахме се, ама така не е гот. И се озовахме пак в изходно положение. Твърдо решени този път да не се пукнем от мислене без резултат, трябваше да намерим друг начин.

В такива ситуации човек обикновено действа по усет. Така че без да му мислим много-много се спукахме от пиене на бира. ОК - пак се пукнахме. Ама пак нещо не е както трябва. Може би това, че се пукаме по този начин през ден е притъпило силата на усещането...

Както и да е. Отново трябваше да измислим как да се пукнем. И изведнъж - еврика! Разбрахме, че трябва да се спукаме от кеф. Кеф! Много е приятно чувството, когато си свършил нещо както трябва. И се отдадохме на пукането от кеф. А какъв по-голям кеф от един концерт?

Задавайки си този риторичен въпрос, решихме да направим един концерт възможно най-скоро. От условието на така поставената задача е видно, че трябва да се намери решение на два основни проблема:
- коцерт
и
- възможно най-скоро.

Решението на първия е лесно - ние сме група (All Of Us се казваме), можем да свирим (е, поне го правим, а това доколко ни се удава е друг въпрос), имаме там някакви песни, които да поднесем на уважаемата публика - следователно концерт можем да направим.

Остана вторият - възможно най-скоро. Ами ОК - мислим. Възможно най-скоро, възможно най-скоро... хм... възможно най-скоро... Англичаните му викат "ез суун ез посибъл". Аха - as soon as possible. As soon as possible, as soon as... as soon... a.s.a.p. Ами ето, че и на втория проблем решението е лесно - A.S.A.P.

Да обобщим решението: Концерт, All Of Us, A.S.A.P.

Както обикновено, мястото е добре известно - столичният клуб за авторска музика О!Шипка. Датата е 18-ти април - ами че ей го къде е, има-няма една седмица до тогава.

И доволни от намерения начин да отбележим пукването на пролетта, ние продължихме да се пукаме от кеф. Пукаме се от кеф и в момента. Ще се спукаме от кеф и на 18-ти. Елате да се спукаме заедно! :)

18-ти април 2005г., 22.30 часа, клуб О!Шипка, групи All Of Us и A.S.A.P., цел: СПУКВАНЕ ОТ КЕФ!

(image)Първи за годината - последен за месеца

2005-01-26T17:44:37.860+02:00

Първият за 2005г. концерт на група All Of Us е и последният за месец януари в клуб О!Шипка. На 31-ви (понеделник) любимото на всички столични (а и не само на тях) меломани мазе за пореден път ще приюти членовете на кръжока по аудиотероризъм, които ще упражнят наученото в час върху събралите се доброволци. Както обикновено, купонът ще бъде на нивото поне на градусите на водките, които сръчните барманки в Шипката могат да наливат по-бързо отколкото цял взвод казаци биха могли да ги изпиват. А ледът и лимонът са въпрос на личен вкус. И пак, както обикновено, нищо не е само бяло или само черно. Затова по традиция концертът ще бъде смесица между разнообразни музикални стилове. Преди All Of Us на сцеанта ще излязат street/oi punk веселяците от Controversial. Което означава, че поне две неща (освен двете групи, разбира се) ще присъстват в изобилие: доброто настроение и бирата. А това не е малко, за да си позволите да го пропуснете с лека ръка. Затова: Be there or be Bored! :)

П.С. Ако не сте успяли да си вземете флаерче за лайфа (бяха бързо разграбени) - сега е момента да го направите (макар и в електронен вариант).

П.П.С. Твореца на въпросното произведение е отново Дидо (виж по-старите писания).

(image)


П.П.П.С. Айде понеже се чуха мнения и искания за афиша - показвам го:

(image)Новогодишна жълта хроника

2005-01-13T20:44:25.463+02:00

Днес, в ранния следобед, папараци засякоха членовете на група All Оf Us да излизат от любимото си звукозаписно студио, намиращо се в близост до природата, на спокойно и уединено място в покрайнините на София. Информацията, че музикантите ще се намират там по това време изтече от самите тях по време на новогодишният купон, на който по случайност присъстваше и наш човек. Тогава в леко нетрезво състояние един от членовете на бандата направи следното изявление: "Ъъ... ассстебе... мммного те у... у... уф... уфашаам, ш'знайшшш... (хлъц) нооо сега... ш'си хода... шшштотоууу (хлъц) шшш... шштот трявва да си почш... хлъц... чшивам, пооонееше фдр... фдрууугхиден имам раута фф ссст... стуудиото..." Слуховете са, че там те записват материал за дългоочакваният си албум. Въпреки настойчивите въпроси на репортерите, групата не издаде никакви подробности относно това начинание. Единственото, което нашите хора успяха да изкопчат като информация, е че всички песни, които ще бъдат включени в този албум, са потенциални хитове-разбивачи на класации. Това само подхранва любопитството и нетърпението на публиката и по всичко личи, че още със завършването си този албум ще се превърне в магнит за меломаните. Нашият екип ще продължава да отразява подробностите около записите, както и за предстоящите публични изяви на група All Of Us (освен редовните гастроли по питейните заведения в столицата).

;)Джингъл белс

2005-01-13T20:45:45.720+02:00

Джингъл, джингъл, ама зимата си е кофти сезон. Едни студове, снегове, сърдити хора по улиците... ужас. А как благо се хапва и пийва някъде на топло през тъмните зимни нощи... :) Така като гледам, има достатъчно стимули група Аll Оf Us да се забие (да не се бърка със запие, въпреки че и това е възможно) в студиото и да роди някакъв плод под формата на албум. Стимули и желание има, сега остава да се намери и време, защото покрай цялото това "уи уиш ю а мери кристмас" големи количества от този безценен ресурс отиват по вечеринки от всякакъв тип и мащаб. Което ни доведе и до въпроса с финансовите ресурси, понеже освен време, покрай вечеринките (а и подаръци трябва да се купуват) се харчат и доста пари. Но ние сме твърдо решени да пръкнем нещо преди края на зимата, така че единственото, което ни остава, е да издигнем един бодър пролетарски лозунг и да запретнем ръкави. :)

Е, хайде доскоро и весели празници на всички от всички (нас)! ;)

И умната, ей! ;)
Да ви покажа аз един флаер

2004-09-29T21:20:40.393+03:00

Айде да пусна за одобрение и флаера на концерта (виж предния пост). Изработката е на зверски талантливия певец на формация All Of Us. И много държа да упомена, че никакви пиксели не са били наранени по време на изработката на таз картинка, художникът е използвал само туш и мааааалко бяла боя!!! Нема фотошоп нема корел - ЕВАЛА!!!

(image)Сезона (на концертите) започва

2004-09-23T18:42:47.700+03:00

По последни данни (непотвърдени) на 03.октомври.2004, пада се неделя, група All Of Us ще ви посвири на живо в клуб О!Шипка. На сцената ще се появят и Future Darkness използвам случая да им благодаря за поканата за това участие. Плаката на концерта ще изглежда горе-долу така:

(image)

Очаквам и плакат от страна на Future Darkness както и флаери за концерта. Всички коментари, идеи и предложения са добре дошли. Критиката може да си я запазите :)Начало на All Of Us логове...

2004-09-23T11:00:23.833+03:00

ОК, 1:52 вечерта е. След обилно четене (неща за ЦСС, РСС и т.н.) пускам тоя блог. Целта е да обновяваме лесно информацията около: концерти, ТВ и радио предавания, записи и всякакви подобни. Надявам се, че след като споделя идеята ще се започне едно такова масово осведомяване на широката публика за събития и идеи свързани с All Of Us. Оказва се, колкото и да не е за вярване, че има един куп хора, които ме разпитват постоянно за събития около групата и е пълно с коментари от рода на: -"Еееей, що не казахте че ше свирите в: "сложи любимото си заведение" еди кога си!!!" Ами ето сега вече ще казваме.