Subscribe: PayPal и Moneybookers
http://online-pay.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Bulgarian
Tags:
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: PayPal и Moneybookers

PayPal и SkrillВсичко за online разплащанията! Полезни съвети при регистрирването в сайтове като PayPal и SkrillUpdated: 2018-03-05T19:42:03.643+02:00

 Как Google AdWords може да Ви помогне в днешната икономическа обстановка

2011-09-02T10:08:48.837+03:00

Как Google AdWords може да Ви помогне в днешната икономическа обстановкаЗдравейте,Когато икономиката е в застой, е особено важно клиентите Ви да ви открият и използват услугите на бизнеса Ви. Добрата новина е, че на базата на предишният ни опит в подобни ситуации на икономически застой, ние знаем, че ако инвестирате в осигуряването на растеж, докато същевременно подхождате разумно към извършването на разходи, сте в състояние да укрепите позициите си повече от всякога. Google може да Ви осигури инструментите и познанията, които да Ви помогнат по пътя към успеха.Подобрете рекламната си дейност онлайнНека рекламата Ви се забелязваПокажете на клиентите, че имате това, от което те имат нужда. Ако сравните Вашите реклами в Google с тези на конкурентите Ви, бизнесът Ви отличава ли сред тях? Рекламата Ви трябва да подчертава предимствата Ви точно в този момент, независимо дали е безплатна доставка, намаление или бързо обслужване. Друго преимущество е да включите ключовите думи в рекламния текст. Така, ако потребителят търси с ключова дума включена в рекламня текст, тази дума ще се покаже с удебелен черен шрифт, акцентирайки, че Вие предлагате това, което той търси. Запознайте се с процеса на създаване на реклами.Показвайте рекламите си на правилните потребителиВашите ключови думи са термините, които сте избрали да задействат показването на рекламата Ви, при търсене в Google. Колкото по-конкретни са ключовите думи към Вашия продукт или услуга, толкова по-вероятно е да получите резултати. Вижте какви предложения за ключови думи може да генерирате с инструмента за ключови думи.Например, ако продавате туристически обувки, ключовата дума „мъжки туристически обувки“ ще Ви донесе по-добри резултати от по-общите термини „обувки“ или „походи“, докато същевременно значението й е достатъчно широко, за да бъде един от термините, с които потребителите биха търсили. Можете също да използвате и опциите за съвпадение на ключовите думи, за да конкретизирате търсенията, за които да се показват рекламите Ви.Използвайте уебсайта си, за да продаватеПотребителите не се застояват дълго на уебсайт, на който не могат да намерят това, което търсят. Изборът на целева страница, със съдържание, което отговаря на точно на рекламния Ви текст и ключовите [...]AdSense с Western Union Quick Cash за България

2011-09-02T10:08:48.841+03:00

Здравейте,

Радвам се да ви информирам, че от днес дългоочакваната възможност за получаване на плащанията от AdSense с Western Union Quick Cash е достъпна за издателите в България.

Western Union Quick Cash дава следните предимства:
- Получаването на плащанията е безплатно за издателите и не е обвързано с такси за доставка или за осребряване.
- Плащането може да бъде получено в брой, един ден след като бъде издадено.
- Плащането може да бъде получено при всеки местен агент на Western Union, който предлага услугата Western Union Quick Cash.

Ако сте издател на AdSense, преди да се регистрирате за получаване на плащания с този безплатен и бърз метод, трябва да имате предвид следните важни неща:
- Western Union Quick Cash е достъпен само за профили на физически лица, чиито имена на бенефициенти са имена на физически лица.
- Плащанията се извършват в щатски долари, но в зависимост от представителя на Western Union бихте могли да ги получите и в лева.
- За да получите плащането си ще бъде необходимо да носите документ за самоличност, издаден от държавните органи (лична карта или международен паспорт). В тази връзка е задължително името на бенефициента да съвпада с името в документа за самоличност. По принцип би трябвало да е достатъчно да използвате собственото и фамилното си име, но за да сте сигурни, можете предварително да проверите изискванията за името на получателя, като се свържете с агента на Western Union, с който ще работите.
В случай че се налага да промените името на бенефициента, за да осигурите съответствието на двете имена, използвайте формуляра за промяна на името на бенефициент.
- Трябва да посетите агента на Western Union и да получите плащането си в рамките на 35 дни от неговото издаване. В противен случай, то ще бъде кредитирано обратно в профила Ви. Освен това плащанията за профила Ви ще бъдат задържани и ще бъде необходимо да се свържете с нашия екип.

За да започнете да получавате плащанията си с Western Union Quick Cash, влезте в профила си и кликнете върху връзката 'редактиране' в секцията 'Детайли за получаване на плащане' (раздел 'Моят профил'). Подробни указания се съдържат и в нашия Помощен център.

В случай че имате профил като физическо лице и искате да получите плащането си за м. август с Western Union Quick Cash е необходимо да изберете тази форма на плащане до 15-ти август.

Ако имате допълнителни въпроси посетете специалната секция, за плащанията с Western Union в нашия Помощен център или ги публикувайте тук и аз ще се радвам да ви отговоря.

В момента работим и по актуализацията на информацията в Помощния център, включително списъка с държави, в които предлагаме Western Union като форма за получаване на плащания от AdSense.(image)Moneybookers Какво и как

2011-09-02T10:09:22.359+03:00

Ще се опитам да обесня как работи системата на Moneybookers какви са вариянтите за "проверяване" на акаунта ви и разбира се системите за разплащане, а вие сами ще прецените коя е удобна за вас.Moneybookers е система която позволява да купувате стоки да получвате плащания ако вие продавате такива или просто да изпратите пари на познат без значение от това къде се намира. Системата също е разпространена и в eBay, но се ползва предимно от потребителите на английския вариянт на аукциона. Разпространена е и доста по хазартните сайтове така, че ако сте решили да играете покер или просто да заложите на ролетката то Moneybookers е за вас. За разлика от PayPal тук може да изпратите пари на познат който няма сметка в Moneybookers достатъчно е само да сте сигурни в e-mail адреса на вашия познат, Moneybookers ще го известят, че е получил пари и ще му предложат да си отвори сметка при тях. Moneybookers не е банка от нея не може да вземете кредит или да си направите депозит, Moneybookers е система чрез която получавате и изпращате пари като за целта заплащате определени комисионни. Комисионните може да видите тук. А сега да преминем към регистрирването.....Като за начало влезте на сайта на Moneybookers натисне Sign Up now и попълнете полетата старайте се да попълните даните си вярно и най вече да внимавате при попълване на името си на латинеца аз бях сбъркал една буква и си навлякох доста главоболия. Както казах и в статията за PayPal използвайте e-mail до който само вие имате достъп. Ако въведете GSM номер системата позволява известяване чрез смс при всяко движение по сметката ви като смс-а струва 25ст. След като приключите с регисртацията и влезете в акаунта вече сте почти готови може да пращате и да получавате пари, но акаунта ви все още няма статус на "проверен" и затова ще имате ограничения относно парите които получавате или изпращате и броя на операциите с Moneybookers. Проверяването на акаунта ви може да стане по следните три начина:Чрез банкова сметка като за целта може да използвате която и да е банка в България нужен ви е само IBAN на сметката в избраната от вас банка който да въведете в настройките за банкова сметка в сайта на Moneybookers. При получаване на суми от Moneybookers към сметката (IBAN) която въведохте ще получите и код който трябва да въведете на сайта на Moneybookers. *кода се [...]Всичко за PayPal

2011-09-02T10:09:20.686+03:00

Здравейте всички които четете моя блог,в тази статия ще се опитам на кратко да обесня какво представлява PayPal как да се регистрираме, какъв потребител да си изберем, как да направим акаунта си "проверен".PayPal е нещо като онлайн банка с която можете да купувате, продавате стоки от интернет да изпращате или получавате пари като за целта разбира се дължите определена комисиона, но парите ви са добре защитени и е трудно някой да се домогне до тях, ако спазвате определени инструкции за сигурност, някои от които ще споделя в статията.Като за начало нека да започнем с регистрирването кликнете на линка долу той ще ви препрати на страницата на пей пал където можете да се регистрирате PayPal Имате три вариянта при избора на акаунт:Първи вариянт - Персонален акаунт (Personal account) -Този тип акаунт е доста ограничен чрез него може да пазарувате онлайн, може също да получавате и изпарщате пари като заплащате минамални такси при превода, но имате ограничения в броя на операциите който са от порядъка на 5 в година което си е доста малко. Втори вариянт - (Premier Account) - доста подходящ при купуване и продаване в онлайн аукциони като eBay, ubid за всякакъв вид онлайн търговия, може също така да пазарувате в едни от най-големите онлайн магазини. Тоза акаунт за разлика от първия не е лимитиран и може да се използва колкото ви душа иска :) аз използвам него за търговия в eBay. Трети вариянт - Бизнес акаунт (Business Account) този тип акаунт е подходящ за хора които доста сериозно се занимават с онлайн бизнес имат добре развити бизнес сайтове на които предлагат даден вид стоки или услуги. Акаунта е препоръчителен и за eBay потребители който предлагат голяма гама от стоки и услуги. Единствено този акаунт позволява (Multi-user access) или достъп до акаунт от няколко потребители от гледна точка на това, че при един развит и доста добре смазан механизам за онлайн продажби ще е трудно сам човек да се справи и контрулира плащания си.*ако сте избрали тип акаунт който след време не ви удоволетворя може спокойно да го упгрейтнете като за целта влизате отново тук PayPal избирате Sign UP отново ви излиза страницата с трите типажа акаунти. Където избирате опцията в жълто каре upgrate your account. След избора на акаунт попълнете много внимателно даните си, имет[...]