Subscribe: Let's find out..
http://soetwas.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Bulgarian
Tags:
го  да се  да  за  ми  на  не  няма да  няма  от  се  си  съм  това  че  ще 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Let's find out..

Let's find out..

Updated: 2014-10-06T21:38:07.786-07:00

 ~Посветено на Аделина Ангелова.~

2006-07-17T06:36:54.713-07:00

О, да, именно това имам предвид. Никаква грешка не е станала и няма да позволя да стане.
*Уморено от обещания и напразни надежди*
Да казвам, че ще бъде същото..има ли смисъл? Когато няма да бъде..защото няма начин, защото дори когато казваме, че няма значение, то има. Защото няма да сме отново постоянно заедно, защото няма смисъл от заблуди. Но да е същото...същото какво? Същите лигавщини нон-стоп, същите "терзания" относно контролното миналата седмица или безкрайниразговори за някой цървул? Не, мерси.
Да смятам някого за близък, когато не го познавам истински..да правя безкрайни опити за убедя някои хора, че е невероятен човек, познавайки само малка частица..да знам, че не мога да се надявам на повече, защото съм просто лигла.
Напоследък все повече се убеждавам, че ,гледайки едно и също, хората винаги виждат съвсем различни неща. И нито едно от тях не съвпада изцяло с реалността.
Както и да е.
Какво изобщо исках да кажа? Все едно има значение..липсваш ми, миличка и ще ми липсваш в бъдеще. Докато забравим. Докато отмине. Докато стане както всеки ***** път. Не искам, ***** **, не искам. О, спокойно, знам, че от това не зависи нищо, и че никой не ме пита. Знам, че нищо никога не става както искаш. Всичко знам ве. А ти знаеш ли колко боли?Заглавие.

2006-07-13T02:52:26.160-07:00

Нях, нях, има си заглавие, измих си ръцете. Онова отдолу няма да го едитвам, реших, че това, дето щях да го пиша, никой не може да ти го влее в главата, или ще го откриеш сам, или няма. Ако аз ти го кажа, ще си помислиш "Ебати глупостите" и ще го забравиш. Ако си го откриеш сам, ще го запомниш. Гаранция. Така че - нЕма едит. Ако го забравиш, от собствен опит ти казвам - ще се случва едно и също докато се научиш. Накрая ще се чудиш с какво да се гръмнеш, ама ей на, нали има наредба, пистолета на баща ти ще е заключен в тъпото нещо и няа знаеш къде са ключовете. Нях, нях *злорадства*. Аве глупости дрънкам, аз съм щастлива.
А, не, май не съм. Ъъъ, никакво не ми е, нито щастливо, нито тъжно. На кого му пука..о! Сауна слим. Май фейвърит. Рекламите на телешоп-а ве. (В отговор на ококорения ти поглед..)
Направих баница без да бъда изядена от корите! (Държа да отбележа, че ако знам думата за "кора" бих могла да направя това изречение на немски..ако ви се струва лесно..да спре да ви се струва - пасив, подчинено изречение с "оне дас", какво знаете вие..)
Тралала, полицаите са тъпи. Научно доказано. Е, не особено научно, ама..хората се радват на бонбони. Нищо не схвана. Не го схвана правилно. Вярвай ми.
Дрънкам глупостиии, не съм напушена, обещавам. Опаааааа. Днес сънувах пълни глупости. П-ъ-л-н-и г-л-у-п-о-с-т-и. Искам пак.
Аве що не идем на гости на "Шоуто на Слави"? Ще си имаме такова, плакатче и той ше го чете...мня той не може да чете..що не си сложи едни лещи..а, то и аз трябва..мне, не искам, ще ми влезе нещо в окото и ще ми се възпали и после няма да си имам око..нищо, че и сега не виждом с него, по-добре си е така.
Такам..сериозно. Мне, не мога. Хекса се бъгна. Неее. Не е честно. Не точно се бъгна, но ме мързи да обяснявам. И сега? Т-т-т-темата за рождения й деен *измрънква го през плач, хълцане и заеквайки*.
Нямало било лигня в този блог..ХАХА.
Отивам да си чета.
Едит..не се плаши от натриевия тетраборат, защото леееко пропуснах да уточня, че е вреден само ако си бебе или дете до шест години и ти влиза в очите.Натриевият тетраборат бил вреден..

2006-07-12T02:02:11.133-07:00

..нали? И аз това си помислих като разбрах..Как е възможно?! Не мога да го приема, просто не мога, съжалявам.
Доколкото си спомням, последният път обещах нещо смислено..за целта ще пропусна обясненията за тъпо прекараното начало на ваканцията, предстоящия ремонт и моето изселване от вкъщи, гостите, бъгването на хекса, големия "проблем" в радиото, липсата на обувки, времето, както и подробните разкази за всеки отделен ден. Защо ли? Заради обещанието, да речем. Добре, и сама не си вярвам.
Такам, излизам, обещавам едит някой ден, не знам кога.
Дотогава - тема на едита, мислете си върху нея, ако толкова искате.
"Никога не допускай нещо/някой да бъде всичко за теб, защото когато ти го отнемат/отиде си няма да имаш нищо"
Звучи логично, нали? Който и да си, не прави грешката да му повярваш. Никога. Обясненията - по-късно.
Излизам. Пожелай ми приятно прекарване, де. А така. Мерси.Писна ми да мисля за заглавия..

2006-07-03T02:00:07.330-07:00

Мрън. Сега не мога да напиша нищичко. Що ти трябваше да кажеш, че е момичешка работа бре?! Мрън.
Аве, пука ми..ще си пиша..
За дървото..така де, за мъжа ми..на теория вече бяхме говорили, обаче на практика това си беше първият разговор..Беше странно. Обикновено първите разговори включват всевъзможни глупости, нали? Не се говорят сериозни неща..е, това не беше обикновен първи разговор. Както и да е..
Днес ще пропусна една среща, на която ми се ходеше..ама и не ми се ходи..и аз не знам какво искам. Нормално. Утре поне ще изляза малко, писна ми да седя само вкъщи..досадно е. Макар че не е чак толкова лошо..така де, поне си мързелувам колкото искам.
Мързи ме да измисля каквото и да е, което да напиша..Май не съм разказала за срещата с Вихър, ама то като се замисля кой чете това, Вихър едва ли ти говори нещо..така де, освен вихър като вихър, ама аз не съм се срещала с никакъв вихър..обърках се. Както и да е.
Странно е..малко. Май верно е повече от златен..дам, Алекс, платинен. Очаквах да не ми говори, а пък то по цял ден..хубаво е така. Някакси...аве, хубаво си е. После ще ходим да гледаме "Карибски пирати - сандъкът на мъртвеца"..йей. Така де, радвам се за филма, но и не само..както казах, очаквах друго. Обаче така е доста по-добре.
Айде да не изглежда всичко толкова хубаво да продължим с едно разочарование..Доста е глупаво да си мислиш, че познаваш някого, нали? Така де, какво като сте били заедно всеки ден толкова време, като само за една година се превръща в абсолютна кучка. Без извинение. Не ми се ще да е така, ама..ъх. И иска да се видим, ама..не ми ли стигат толкова разочарования, свързани с тази, ъм..личност? Да ве, личност...вярвам си..както и да е, неин избор, нейно право на такъв.
И аз продължавам да пиша пълни глупости..ще се пръсна от мързел..Поздравче - Chumbawamba -Tubthumping...а ми е толкова съмнително, дали наистина така се казва..съвсем не съм сигурна..
Споменах ли, че ме мързи..Обещавам другия път да се опитам да напиша нещо смислено..Малко лунна светлина.

2006-07-02T03:44:59.970-07:00

А какво става ако искам да напиша просто едно "чьяапивсбиетнвхэъйзфдямбтпяоббуф"?
Глупаво е сам да си усложняваш живота, когато другите ти го олесняват, нали? Не ми се говори отново за това..отново за него. А пак го правя. Напоследък дали изобщо правя нещо друго..събирам си съвети в бурканче. А..ъх, честно ли? Искам да счупя бурканчето в неговата глава. Нем, той е далеч..не мога. Няма да го видя повече и това ме устройва перфектно..и все пак ми се искаше да съм наясно. Исках да го питам. И той каза да го питам, щом искам. Но при всички случаи нямаше да има полза. "Извинявай, ама ти действително ли си такъв тъпанар, или просто се преструваш?" Пфх?! Не става, нали? Край.
"Никой не те пита в кого предпочиташ да се влюбиш и по кого предпочиташ да си падаш." Защо винаги е толково права, каквото и да каже? А аз съм глупачка, нали?
* * *
Не съм виждала никого от бившия клас..от доста време. Например от миналата година? Така де, виждала съм няколко човека, обаче..'се тая. Не ми е до тях. Горките...сега трябва да си търсят ново училище...повечето, де. Вероятно просто ще се метнат в техникума отсреща..нещо за трамваи, не съм съвсем сигурна. Дали изобщо ще ги приемат и там? Трамваите не ги искат в живота си..и са прави. И аз да бях трамвай, нямаше да ги искам..не че сега ги искам, ама то май съм си трамвай..
То било хубаво да си във ваканция..още не съм свикнала, ама..Някакси нищо не трябва да правиш, времето си е само твое и си го пилееш както искаш. Направо бях забравила какво е. Обаче не е лошо.
Чакам 02.09..с нетърпение, може да се каже. Не съвсем. Дотогава съвсем няма да го има, но пък..голяма работа.
А само как ми се яде сладолед..не че няма и не че не ядох вече за не-знам-кой-път, обаче..искам още и искам от онзи, хубавият, но пък ме мързи да ходя чак до там за някакъв сладолед..А защо заглавието е такова нямам идея. Никаква. Не съм виждала Луната от толкова време..Последният път май беше на село. Не, на спирката на трамвая..значи предпоследният е бил на село. Там Луната винаги се вижда. Светлината ми прави червени кичури в косата..и най-странното е, че не слънчевата, а изкуствената. Не ща кичури. Искам при леля Светла. Дъ бест фризьорка евър. Е, на някакви си 500 километра от тук..карай, няма да пропусна да ида при нея, че тая кокошка тук ми прави косата на нищо...не че е трудно. Като се има предвид колко се "грижа" за нея. Омг, говоря за коса..коса?! Бля.Щастлива?!..о, да, вярвай си..

2006-06-30T09:36:54.720-07:00

Всичко смърди.
Най вече аз и тъпите ми любовни проблеми..идеята беше да пиша за тях, сега вече се колебая..и все пак..трябва. Нужно ми е. Защото вътре в мен има едно голямо Да, обаче и едно още по-огромно Не. Разправям, че го мразя, че е тъпанар, че искам ад се гръмне..и, честно казано, напълно го е заслужил. Обаче. За мен той все повече се превръща в Него. Защо? Аз ако знаех..Искам да го мразя, а не мога. Искам да го забравя, а дори не съм го помнила..Искам да го разкарам, но дори не сме заедно..Искам да съм с него, а когато ми предлага - отказвам..Защо? Защото искаме различни неща..например? Защото той е там, а аз - тук. Защото не би имало смисъл..
И да, отделно от това успях да накарам момче да се чувства виновно за това, че аз съм го отрязала.. Не трябва да е така, просто не е правилно. Взех му дори правото да ме мрази..А не исках. не искам да ме мрази, но не искам и да няма право да ме мрази. Всъщност май малко ме мрази..както и да е, отново говоря за частта от живота си, подходяща за сапунен сериал..
Днес играхме на една игра.."да " и "не"..общо взето..а те всички бяха "не"-та и аз отново се връщам към началото..няма пък. Връщаха ни бележниците. С класа щяхме да ходим на пицария. Те отидоха, ние не. И Той не. Вс етая. Бяхме убедени, че дори не са забелязали, обаче явно са съжалявали, че изчезнахме така. Както и да е.
Сега чакам..
И май ще продължа да се чакам..
А иначе..щастлива. В отношенията, които нямат общо с прехваленото, но несъществуващо чувство любов. Проблемът е, че трудно нещо друго ми влиза в главата..обаче, ще се наложи.
Дани е на море. Не е честно. На 10-ти се връща. Не съм я виждала от цяла вечност..и май няма да я видя още толкова.
Гладна съм..за сега.
И няма да проверявам за грешки...'се толко ще схванете основната идея.Lir'uf e Hex

2006-06-28T04:49:56.040-07:00

Щастлива.
Ама наистина..и е странно. Хората се ядосват, че нямат нещо, което силно желаят, а аз се радвам, защото открих какво желая силно...въпреки, че го нямам и няма да го получа нито скоро, нито лесно..Обаче знам, че си струва. Че е правилно. Че е истинско. Това и искам..истина. Истински отношения, истинско приятелство, истинско доверие, истинско щастие, истинска тъга, истински емоции. Въртях се достатъчно в сят на преструвки и лицемерие, на прикритост и всекидневна борба. Борба със себе си, с всички и всичко.
И е толкова хубаво..докато преди време..скоро и все пак толкова отдавна се колебаех. Имах два пътя и се опитвах да вървя и по двата..беше ми трудно и се разкъсвах..Сега откривам, че не е толкова трудно..не е трудно да вървиш и по двата..обаче няма смисъл. А аз това искам. Искам Смислено съществуване. Избрах си път..избрах си го и няма да съжалявам. Защо ли? Ще прозвучи...да звучи както си иска, заради един поглед.
Извинявай.
Днес се държах гадно..съжалявам. Просто..лигавщините не ми се вписват в картинката. Искам нова картина..по-красива, по-истинска. Обаче те обичам. Това си се вписва идеално.
И други хора обичам..и лигавщините ни обичам..просто...някои лигавщини се вписват, други не. Понякога едно кафе, където продават вода и спирка, където се измислят гениални изречения значат много. Понякога. Например сега.
Ъх.
Вчера беше чудесен ден. И не може да се опише. Не може и няма да опитам. Скоро имах статус "Понякога малките неща знчат много"..а понякога имаш чувството, че значат повече от всичко останало, което може някога някъде някак да бъде ценно по какъвто и да е начин..
Хубаво е да чувстваш, че си в краговрат от емоции. Положителни, отрицателни. Сълзи. От радост, от мъка, от умиление. Спомени. Прекрасни, истински. Хубаво е да чувстваш, че живееш. А не просто съществуваш..и, да ме извинява Шекспир, но любовта няма нищо общо. Трудно е да имаш общо, когато не съществуваш.
Щастлива.Така и така трябва да почакам малко..

2006-06-26T07:56:34.826-07:00

..ще напиша нещо.
Първо - йей. Форумът проявява признаци за съживяване, макар и не много ясни, обаче все пак..някакви. Предвиждам, че ще пропусна (отново) цялата драма и като се върна развитието ще се е развило..нищо. Това (вече) не ми е проблем, не позволявам на едно и също нещо да ме разбива многократно на парченца..така де, то парченца, парченца, ама после кой ще почиства?!
Второ - търсих си обувки. Няма възклицания на настроения тип "все ми е едно"..то възклицанията са за случаите, когато искаш да изразиш нещо по-резлично от безразличие..*оставя празно място за нещо, което не е възклицание, обаче изразява безрачличието й подобаващо*..та - не си намерих, само успях да влюбя жената в едни..сега ще се бия за любовта й с чифт обувки..
Не мога да броя до повече от две, така че..всъщност мога ли до две?! О_о..нещо ново. Спокойно, ще науча и вас. Обаче във всеки случай не сега..запознах се със..мда. Ами..сладурана, обаче не разчитам да ме запомни..нито аз нея. Поне не с нещо специално.
Оказва се, че не мога да се радвам на чуждото щастие, когато си нямам свое, но пък съм съпричастна на чуждата мъка, когато си имам свое щастие. Всъщност съпричастността ми към чуждата мъка ми уби щастието, но...подробности. Важното е, че й мина.. поне мъничко. Нищо, че заслугата не беше моя. И аз искам да си имам брат..или някого, който да ми е като брат. Миличка, обичам те и ти забранявам да се ядосваш за такъв..бухал. Което ми напомня за друго.."Ти ся мъж ли си или мека китка?"...
Той е Гей. Всичките са Гей. Това вече не го схванахте..ами като не схващате, що четете бре?! Я довиждане.
Министреският изпит. 5.52...йей. Има две шестици в класа и всички го набедиха, че си я бил купил...Него. Ма аз не им вярвам. Той умно дИте. Умен Гей. И така му отива розово, че просто..Въх. Ся решихте, че Го обиждам, нали? Ма не е вярно, ние с него сЪ разбираме чудесно, нали ви казах, че мЪ е поканил на гости..Друг е въпроса днес как се държа..или как не се държа. 'Се тая.
В сряда съм на кино. И ми е гадно заради него, защото щяхме с него да ходим на кино, а явно няма да стане..жалко.
Обърнахте ли внимание на главните букви в този пост? Ако не сте - върнете се и обърнете/ да сте/ примирете сте, че сте Зле..
Защо говоря в множествено число?..
Сис утре идва в сф, трябва да напиша писмото...ОМФГ! Писмото! *бие си главата в клавиатурата*..абе, тъпо, нали за това ходи два часа да търсиш хартия..Зле съм. И такова ще си остана.Arabian Nights

2006-06-24T04:08:49.060-07:00

Отново странна работа..уж пишех това ей така, за да видя после какъв дечко съм била, а то какво стана..този линк се появява насам-натам постоянно. Което е доста задължаващо. Първо съм длъжна да пиша нещо, което си струва да се прочете..и второ, да сложа съответно линкове в моя блог. Взаимна реклама. Е, това вече е проблем. Не знам как, а и да знаех..е, мястото, от което сте попаднали тук съдържа линкове и към двете места, за които бих сложила линк тук.. Всъщност линковете биха били повече, но вече уточнихме, че такива няма да има, ъм, уточнихме го, нали?
Първо възнамерявах да си пиша за някакви дребни, ежедневни неща, обаче..каква полза? Все едно после ще ме вълнува нещо от това..или някой друг ще го вълнува на момента..нем. Ще се опитам да е малко по-..не знам и аз, още не съм решила какво ще бъде. Ще го измисля. Дотогава май ще е по-добре да се представя..все пак трябва да има начало, дори и да не се започва с него...третият пост е подходящ за начало. Пък.
Известно време се чудих, но нямам идея от къде да започна..питам се какво ви трябва да знаете за мен, за да ви го кажа, но не мога да си отговоря..всичко ми се вижда или прекалено дребно или твърде лично. Като цяло съм весел и слънчев човек. Ето, нито дребно, нито лично. Често се смея, но когато съм истиски щастлива, плача. Рядко се случва, но е хубаво..може би точно за това е ценно, специално. Не знам. Това вече беше лично. Тогава да наваксаме и с нещо дребно..на 14 съм, от София. Момиче. Всъщност дори сами по себе си да не са особено важни факти, са от значение за това, което съм или не съм. Отново забравих за какво говорех..стигаме и до друга основна характеристика - разсеяна. Късопаметна. Което ми напомня за една мисъл..неясно (незапомнено) чия "Хората може и да не запомнят какво си казал или направил, но никога няма да забравят как си ги накарал да се чувстват"..е, това помня и аз. Емоции, чувства.
По-късно - едит...евентуално.0 Comments

2006-06-21T05:29:01.220-07:00

Странно нещо е това щастието..обикновено се гради на илюзии, на глупави илюзии, на надежди, на празни надежди..после изведнъж всичко се срива и тогава вече става трудно..И все пак, какво ти пука на теб на какво се дължи моето щастие..или нещастие..или желание за самоубийство..или опит за осъществяване на такова..'се тая. Може би ще е по-интересно да разкажа някаква историйка, нопример за деня си..днес. И за вчера, иначе няма да схванете логиката, понеже няма да има такава. Такам. Вчера..станах рано, седнах на компа, настроението ми беше горе-долу добре и се бях наспала..рядкост напоследък. Всичко беше наред, докато не се появи (в кю-то) една позната..ъх, както и да прозвучи (демек зле) - бивша най-добра приятелка. Знам, че няма бивши приятели, знам, че няма и най-добри..тогава не го знаех и за мен беше такава..отново илюзии. Та, тя влезе (в кю-то), а аз бях забравила рд-то й. В крайна сметка й честитих, но не и без подсещане, окето ме накара да се чувствам виновна. И имаше защо. Опитах се да захвърля мислите за това в някой тъмен ъгъл на съзнанието си (напоследък всички са такива, отново проблеми с Електроразпределение Мозъчно..), отидох на изпит..четири часа преди началото му бях там..изпитът трае 10 мин..какво точно правех там, честно казано, не знам. Тогава не съжалих, че съм отишла..беше хубаво. Едно момче ме покани на среща.. покани ме и на море...покани ме и у тях..не че се съгласих. Но за срещата казах, че ще си помисля..беше глупаво от моя страна, защото ме питаше постоянно дали вече съм решила..бях естествено, но нямах намерение да му го кажа. После свършихме училище, аз останах за изпит, той трябваше да си тръгва..разбрахме се, че ще му звънна след изпита, за да се разберем къде ще ходим. По този повод се сдобих и с телефонния му номер. Споменах ли, че той има бодигарди? Н съм, е, сега разбирам защо..явно не съм единствената, на която й се иска да го убие. Но нека не избързвам, имах изпит все пак..който мина отвратително (така реших тогава). После ходих на кафе и се прибрах по мързеливия начин. 15:15..часът, толкова е. Изпитът ми трябваше да започне в толкова..както и да е, преди малко щях да се удавя..и не се шегувам. Открих и нов начин за отстраняване на грим от очите..икономичен. Сълзи. И да, разраних си пръста на левия крак и може би щеше да боли ужасно, ако не бях по-заето да мисля дали е нужно да се удавя, или душевната болка е достатъчна, за да ме убие..както казах в началото, все тая. И никой не ми е виновен..жалко. Докато вярвах в онзи там горе, поне можех да го обвинявам, когато нещата не са наред..
А да, не издържах изпита, но то се очакваше..макар, че се надявах на обратното. И ми отиде утехата, че така "поне ще си остана в същия клас"...сега е по-скоро още една гадост в цялата бъркотия, отколкото успокоение..и кой ли ще я последва..

2006-06-18T14:16:42.150-07:00

Открих проблема на приятелствата и на непросъществувалите такива..и съм скромна..хората колко време го търсят, а аз сега си твърдя, че съм го открила..'се тая, скромността хубаво нещо. И като всички други такива аз не я притежавам. Та..някакви такива откачени същества, които се заблуждават, че са успели да те опознаят..те намират недостатъците ти един по един и съотвено те намразват малко по малко..започват да се дразнят на все повече неща и резултатът е същият. А другите приятели, които пък те обичат толкова силно, че отказват да приемат, че имаш каквито и да е недостатъци, те са още по-лоши..живеят в една толкова зловредна заблуда..която ти виждаш и се опитваш да ги извадиш от нея дори на цената да ги загубиш просто защото предпочиташ това пред чувството, че ги лъжеш..а и докато не пиремат, че не си перфектен, че бъркаш и имаш недостатъци никога няма да те познават истински и следователно няма да бъдат приятели..ако обаче го направят, то отиваме в първата група, която се дразни от недостатъците и ни намразва заради тях..е, предпочитахме да ги загубим, нали? Ето, резублтатът.. Жестоката истина, дами и господа..които сте прекалено нахални, за да четете чуждите мисли, това споменах ле, че не го пиша за Вас, а за себе си, ако не съм, споменавам го. Сега довиждане. А аз ще си говоря в множествено число..ако го видя само аз, никой няма да разбере и няма да има никакъв ефект, ако го четеш и ти (който и да си), тогава ще е съвсем нормално да пиша в каквото си искам число, защото може да е обръщение към когото си искам..защото си е мое. В правилата пишеше, че правила няма, така че..пълна свобода за действие на една откачалка. Честито.