Subscribe: културистика
http://kulturistikakonsumator.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade C rated
Language: Bulgarian
Tags:
да си  да  за  защото  къде  на  не  са  се наричай  се  си  сцената  теб  ти  ще ти  ще 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: културистика

културистика

Updated: 2014-10-05T00:52:02.136-07:00

 Ти не си последовател! Ти си просто "фен"!

2006-01-26T00:52:06.126-08:00

Ревеш и хленчиш, че сцената ти е превзета от позъори.

Стичат се сълзи, сополи + бонус 3 кила слова за сцената, респекта, братството, лоялността. Обаче когато дойде чужда група къде е скапаният ти респект, къде е прословутата ти лоялност? Къде са сълзите, сополите и заучени фрази за това какво означава за теб сцената?

Предпочиташ да похарчиш 5-те лева за биричка и цигари, защото групата не ти била любима. Нали всичко това беше повече от музика за теб? Нали вярваше в идеята. Ами идеята е да дадеш скапаните си 5 лева, за да помогнеш на братята си. Защото те разчитат на теб. Разчитат на "лоялността и братството", за които постоянно говориш.

Понякога се питам защо хардкорът, пънкът и хипхопът са култура, а попа примерно не. Защото феновете на поп-културата са избирателни. Те не са обвързани с никакви ценности. Ще си свалят от нета новите албуми на руши и Графа и изобщо няма да им мигне окото. Иди на концерт и питай някой откъде можеш да си дръпнеш новия албум на Ласт Хоуп примерно - много ще ти се зарадват.

Харкорът и пънка може би са единствените култури, на които отиваш на концерт не само заради групата, аи заради общността. Заради това да се срещнеш с други като теб. Да подкрепиш сцената като си купиш фензинове или дискове на местни групи.

И ако наистина е дошъл момент, в който предпочиташ да си купиш шише водка пред възможността да видиш гостуваща хардкор или пънк банда - по-добре не се наричай "хардкор", не се наричай "пънк". Ако имаш проблеми с намирането на нов етикет, който да си лепнеш аз ще ти помогна.

"Консуматор" би ти отивал много.

by Missues