Subscribe: Fotograf Stjerestudiet`s blog
http://stjernestudiet.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
Added By: Feedage Forager Feedage Grade A rated
Language: Danish
Tags:
billeder  bliver  bryllupsbilleder  bryllupsfotograf  man  med  meget  nye    skal  stjernestudiet    vores  år  årets 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Fotograf Stjerestudiet`s blog

Fotograf Stjerestudiet`s blogVelkommen til Stjernestudiet`s blog med ekstra information omkring vores virksomhed. Vi vil løbende skrive på bloggen. God læsning. Stjernestudiet leverer bryllupsbilleder samt portrætfoto til det meste af sjælland. Vores bryllupsfotograf er dygtig oLast Build Date: Tue, 06 Mar 2018 19:46:31 +0000

 Gør barnedåben personlig

Sat, 12 Nov 2011 21:28:00 +0000

Barnedåb er mere end blot endnu en fest. En barnedåb skal være både festlig og personlig, når hele familien er samlet. Det er populært at holde festen hjemme, eller måske i et lejet lokale


Pynt til barnedåb
Der findes en masse fede butikker i Danmark der sælger bordpynt til barnedåb og her vil jeg fortælle lidt om de mange muligheder, når det gælder om at pynte en smuk barnedåb. Pink og blå siger næsten sig selv, at det er de 2 farver det handler om når barnet skal døbes.

Billedet her viser hvordan man med få midler får et bord til at ligne en million

Pynt et kedelig festlokale med fint pynt

Det er de færreste festlokale, der oser af stemning og fest, så her skal der ofres nogle penge på oppyntningen. For få kroner kan man faktisk komme langt. Jeg fandt de smukkeste bordløber fra den danske shop, BK Shoppen og her kan man virkelig pimpe ethvert trist festlokale. Loftbannerne hænges i loftet og de er bare så smukke!
Jeg har forelsket mig i så mange af deres flotte bordpynt og havde man uanede penge havde jeg købt alt hvad de har :-)

Held og lykke med pyntningen af festlokalet

Boudoir billederne er det store hit

Sat, 19 Jun 2010 23:01:00 +0000

En morgengave skal være en personlig gave til sin kommende mand. I disse år er populariteten af boudoir billeder meget stor, da de kommende brude i højere grad end tidligere ønsker at give en personlig gave. Boudoir er alt andet end porno, boudoir er klassiske smukke velkomponerede billeder med et snært af erotik.

Kvindelig boudoir fotograf


Jeg havde stor lyst til at bygge et univers, der kun henvender sig til kvinder, der ønsker at få lavet nogle smukke boudoir billeder. My Boudoir er mit ejet personlige projekt, hvor jeg udforsker mine kreative evner indenfor, klassisk kunst. Prisen ligger på 2200 kr. og der er både mulighed for at få optaget sine billeder i Stjernestudiet eller on location rundt omkring i Danmark, mod et lille kørselsgebyr.

Se mit nye boudoir site
MY Boudoir - Klassiske boudoir billeder

De kærligste sommer hilsner

Anna KjærulffKlar parat til bryllupsbilleder

Fri, 30 Apr 2010 19:11:00 +0000

Klar til årets bryllupper
Så begynder årets bryllupper for alvor her i maj måned. Selvom jeg har produceret bryllupsbilleder i januar, februar,marts og april så er maj-september årets helt store måneder for bryllupper. Som bryllupsfotograf kommer man meget omkring i det danske land. Dette år er heller ikke nogen undtagelse. Stjernestudiet Skyde bryllupsbilleder i 2010 i Købehavn, Greve, Lyngby, Hellerup, Gentofte, Farum, Birkerød, Kokkedal, Hillerød, Hørsholm, Græsted, Odense og Kolding.

Stadig enkelte ledige dage
Selvom vi er godt booket op dette år, har vi stadig enkelte ledige dag, så har du planlagt bryllup i august eller september, kan I roligt tage kontakt til mig i Stjernestudiet.

De bedste hilsner og ønske om et super forår

Anna Kjærulff

Bryllupsfotograf og portrætfotografBookning af bryllupsfotograf

Sat, 27 Mar 2010 10:44:00 +0000

Bryllupsfotograf 2010
Står du og skal bruge en bryllupsfotograf til dit bryllup 2010, kan du godt begynde at booke, der er nemlig den seneste uge gået 5 bryllupper ind, så hvis du vil sikre dig at Stjernestudiet skal fotografere til dit bryllup, skal der bookes meget snart. Året startede ellers meget stille, med næsten ingen bookninger i januar, men februar og marts viste sig, at det var her de kommende brudepar ville booke deres fotograf.


Brylluperne bookes senere i år
De seneste på ar er vi som bryllupsfotograf blevet booket i december og januar, men i år er alt anderledes. Alt tyder på at leverandørene til bryllupperne bookes meget sent i år. Vi oplevede som sagt en meget død januar, februar var bedre og marts slog alle rekorder, så skal du være sikret en fotograf til dit bryllup i 2010, skal du til at få booket.


Med venlig hilsen


Anna Kjærulff
Bryllupsfotograf
Se vores bryllupsbilleder herStjernestudiet

Fri, 05 Feb 2010 09:48:00 +0000

Stjernestudiet 2010
Det bliver ikke til så meget blogskriveri for tiden, dels har vi rygende travlt, med portrætfotograferinger og planlægning af sommerens bryllupper, men her en lille update for hvad vi gør og roder med.

Arbejde i 2010 med bryllupsfotografering og portrætfoto
Allerede nu har jeg været ude 2 gange i det nye år, da flere brudepar vælger af gifte sig uden for sæsonen, hvilket man som bryllupsfotograf er vældig glad for. Vejret for tiden er fantastisk til bryllupsfotos, sneen gør lyset helt unikt og blødt. Så et vinterbryllup er nu ikke det værste man kan planlægge. Der er også gang i bookningerne til sommerens bryllupper, så skynd dig et book et møde med mig, hvis du ønsker at Stjernestudiet, skal stå for at forevige jeres store dag.

Faq
Vi er i gang med at oprette en, "De oftest stillede spørgsmål" i forbindelse med bryllupsfotografering, denne liste blive uploadet her på bloggen i løbet af de næste par uger. Det mest stillede spørgsmål er : Hvem ejer mine bryllupsbilleder? Svar: Det gør du! Det eneste krav vi har, er at du skal nævne hvem der står bag, dine bryllupsbilleder, dvs. Fotograf: Anna Kjærulff, Stjernestudiet, dette gælder, hvis du uploader dine billeder, til facebook, blogs, eller andre steder på Internettet eller offentliggøre dine billeder i avisen eller magasiner.

Hov, Anna er det ikke dig fra Bryllupskanalen?
Jo, den er god nok ... Her kommer historien om den nye TV station. Min kære mand Martin, valgte i 2007 at sige sit job op, på Danmarks Radio, efter 10 år på DR-Nyheder, for at blive selvstændig i ejet produktionsselskab. Vi havde mange overvejelser, da 2 selvstændige i samme hustand, godt kan blive en farlig cocktail, da arbejde og familieliv flyder sammen. Man da det har været Martin`s store drøm længe, blev vi enige om, at han selvfølgelig skulle gå efter det. Han startede i 2007 sit produktionsselskab op og begyndte at producere reklamefilm, web-TV produktioner og dokumentarfilm. I starten 2009 kom Martin i snak med tidligere kollegaer fra Nordisk Film og her begyndte idèen om en bryllupskanal at tage form. De kommende måneder, gik med planlægning og rejser, for at se hvordan, de forskellige lande producerede WEB-TV af højeste kvalitet. 1 November 2009. var det en realitet. Danmarks havde fået sin første TV station om bryllup. Martin havde samlet et stærkt team, af professionelle folk fra TV branchen, heriblandt Stine Ternstrøm, fra Voice TV.

Anna på Bryllupskanalen
Når tiden er til det, hjælper jeg bryllupskanalen, med produktionerne og liner historierne op
Det er helt naturligt, efter min erfaring som bryllupsfotograf, at jeg hjælper Bryllupskanalen med produktionerne. Vi deler kontor og arbejder det meste af dagen sammen, min store indsigt i bryllupper har jeg opnået, de seneste 5 år, som bryllupsfotograf. Jeg er super stolt over at være en del at Bryllupskanalen, den lille redaktion har et enormt drive og nye bolde bliver konstant kastet op i luften og gribes igen. Bryllupskanalen har på bare 3 måneder fået over 10.000 seere og nye kommer til hver dag, det er virkelig godt gået!

Planlægger du bryllup så se herStjernestudiet.dk angrebet af virus

Mon, 05 Oct 2009 21:03:00 +0000

Stjernestudiet.dk er nede grundet virusangreb

Hvad er det lige folk for ud af af hacke andres websider ? Jeg har aldrig rigtig forstået det.

Vores site er d.d blevet angrebet af en ondsindet virus og på nuværende tidspunkt, ved vi ikke hvornår siden kommer op igen. Men vi har kyndige folk på sagen.

Jeg skriver på bloggen så snart jeg har styr på omfanget af dette.

Kærlig hilsen

Anna

Årets sidste bryllupsfotografering

Thu, 01 Oct 2009 18:26:00 +0000

Bryllupsfotograf - Årets sidste bryllupsfotografering 2009

Så ramte vi 1 oktober og nu er man vidst ikke i tvivl om, at efteråret er kommet til Danmark. Vi har de sidste bryllupsfotografering, denne weekend d. 3 Oktober 2009. Det har været en fantastisk sæson, med en masse glade og flotte brudepar, selvom den finansielle krise selvfølgelig også ramte os, den er vidst ramt de fleste i bryllupsindustrien.

Vi er på forskellige efteruddannelseskurser her i løbet af efteråret, så vi kan være klar til endnu en bryllupssæson 2010. Hov endnu en fantastisk dato for et bryllup 20-10-2010

Når man siger efterår, siger man også : Klar parat Jul, ja jeg ved det, det er for tidligt at snakke om julen allerede nu, men om 2 uger offentliggøre vi datoerne for julekortsfotografering, som jo høre sig til :-)

Med ønske om et dejligt efterårTrash the dress

Sun, 30 Aug 2009 22:44:00 +0000

Her er nogle billeder fra vores Trash The dress optagelse
(image)
(image)
(image)
(image)
(image)
De bedste hilsner

Anna Kjærulff
Bryllupsfotograf & Portrætfotograf

Tue, 21 Jul 2009 20:51:00 +0000

Vi har produceret en lille video, der viser en lille del af de opgaver vi har løst de sidste 3 år i Stjernestudiet
allowFullScreen='true' webkitallowfullscreen='true' mozallowfullscreen='true' width='320' height='266' src='https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dwvxXg0Q4NN6z1iH2Uv1M5puJM23aPBRzdCTG_J2c_60HeyVyH4bxpsPsETycLWbn0yn864bol9cYA' class='b-hbp-video b-uploaded' FRAMEBORDER='0' />


Media Files:
http://www.blogger.com/video-play.mp4?contentId=3e556f21d47c2832&type=video%2Fmp4
Backstage hos Stjernestudiet

Mon, 20 Apr 2009 17:32:00 +0000

Backstage på bryllupsoptagelse hos Stjernestudiet

allowFullScreen='true' webkitallowfullscreen='true' mozallowfullscreen='true' width='320' height='266' src='https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dw22i2Nu4oaAVO1wPXljzWSw-W2kXorBoeNjCL5Dw0f5Mt7l8yvv6x4yOPrNGq2-DpGu4JdQaLmtEg' class='b-hbp-video b-uploaded' FRAMEBORDER='0' />
Her er så vores nye backstagevideo, der viser lidt omkring hvordan en bryllupsoptagelse foregår - fra start til slut


Med venlig hilsen

Anna Kjærulff - Bryllupsfotograf & Portrætfotograf - StjernestudietMedia Files:
http://www.blogger.com/video-play.mp4?contentId=ad1af09a11473ad8&type=video%2Fmp4
2009

Sat, 31 Jan 2009 01:32:00 +0000

Der er gået lidt tid siden jeg sidst har skrevet her på bloggen, nogle gange kan stilheden være lige så smuk :-)

Efter en veloverstået juleferie (ja bare rolig den stoppede 10 jan) er vi nu tilbage på pinden. Og vi har haft meget at se til. Vi har rodet men nogle nye tiltag som offentliggøres her på bloggen til foråret. Vi i Stjernestudiet er en af de virksomheder der prøver at glemme at vi står i en verdensomspændende finanskrise. Vi har nemlig brugt ferien til at opgradere vores studie samt udstyrspark, så vi kan blive med at forbedre vores produkt. Rent softwaremæssigt er vi nu hoppet over til den nye PhaseOne samt CS4. Vi har fået opsat ny monitor i studiet, så gennemsyn af billederne bliver mere komfortabelt, nyt cafèmiljø bliver opsat i løbet af 2 uger. Vores d2xèr er blevet skiftet ud med de nye topmodeller fra Nikon.

Status bryllupsfotografering:
Bookninger til forårets - sommerens bryllupper ruller ind, der er stadig ledige lørdage, men skynd jer at få booket, hvis I får brug for en bryllupsfotograf da der stadig er rift om dagene.

Vi glæder os til endnu et dejligt år på verdens dejligste arbejdeplads. Stjernestudiet !

De bedste hilsner

Anna Kjærulff

Portræt & Bryllupsfotograf i Stjernestudietjulekortene kom i hus

Sun, 30 Nov 2008 01:16:00 +0000

En hyggelig weekend med kælk & glade børn.

Tusind tak til alle, der var forbi vores studie denne weekend, for at få optaget årets julekort.
Vi kan allerede love nu, at vi fortsætter succesen i 2009, igen sidste weekend i November.
Alle julekort er klar til levering/afhentning, fra onsdag d. 3 december

Husk ! Skal du have optaget portrætbilleder inden jul er sidste dag d. 20 december.

Vi glæder os til en travl december.

Med venlig hilsen
Julekort - Eksklusive julekort fra Fotografen

Sun, 05 Oct 2008 22:16:00 +0000

(image)
Julekort 2008
Igen i år tilbyder vi fotografering til årets julekort.
Det er kun denne weekend at vi tilbyder julekortsfotografering til denne gode pris, 400 kr. for 10 stk. julekort inkl. kuvert.

Dagene bliver lørdag d. 29 november & søndag d. 30 novemver begge dage fra kl. 10-17
Tag det gode julehumør med i studiet.

Samme pris som sidste år. 10 julekort for 400 kr.

Læs mere om vores julekortMed venlig hilsen

Anna Kjærulff - Fotograf - Stjernestudiet
Det hårde liv som bryllupsfotograf :-)

Thu, 21 Aug 2008 21:21:00 +0000

Det er ikke altid man her herre over vejret. Dette er noget vores Kinesiske kollegaer måtte erfare her i sommers. Midt under en bryllupsoptagelse indtraf et jordskælv.

Skælvet målte 7,9 på richterskalaen
Se de fantastiske billeder her Bryllupsfotograf i uvejr

Bryllupsfoto, album & Fototilbehør

Sat, 09 Feb 2008 17:21:00 +0000

Bryllupsfoto - Status februar 2008Der er gang i bookninger for tiden, Der er stadig ledige dage i løbet af foråret & sommeren, men hvis I ønsker at booke Stjernestudiet er det en god idè at få booket, der er nemlig rift om de gode dage ...BryllupsalbumVi annoncerede for et par måneder siden at vi gav 10 procent rabat på bestilling af bryllupsalbum inden 1 marts 2008, denne rabat skal alle der læser vores blog da også have. Så bestem hvilket album I ønsker og bestil det via mail ellers giv os et ring.Fototilbehør

Endnu en gang har vi fået fat i nogle rigtige lækre opbevaringsæsker fra Wantone. Disse æsker sælges for 460 kr. Der er plads til 500 billeder! De fås i Sort/Natur/Mahogni
(image) /Årets "Nissebarn" 2007

Fri, 21 Dec 2007 01:13:00 +0000

(image)

Vi har fundet vinderen af et gavekort på 2000 kr. til legetøj.

Årets Nissebarn 2007 blev frida fra Amager.
Har vi nogensinde set noget så kært ...
Rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Julegaver & Julekort

Thu, 13 Dec 2007 10:03:00 +0000

Julekort & Julegaver

Vi optager portrætfoto til årets julegave frem til d. 21 december.
Vi har stadig ledege tider i ugen op til jul.

Kontakt os for tidsbestilling på 4582 3736 eller vores mail

HUSK! Vores konkurrence årets nissebarn
Vinderen af gavekort til legetøj på 2000 kr. bliver offentliggjort her på siden 22 december kl. 12

Mvh

Anna Kjærulff - fotograf - http://www.stjernestudiet.dkVi er blevet forhandler af Wantone bryllupsalbum

Thu, 29 Nov 2007 15:03:00 +0000

(image)Vi har valgt endnu engang at satse på det ekskluive.

Vi er blevet forhandler af Wantone bryllupsalbum. Du kan se de album vi sælger på http://stjernestudiet.dk under Galleri eller kigge på Wantone bryllupsalbum på http://wantone.dk

Vi er meget begejstrede for Wantone`s album, de er af meget høj kvalitet.

Kærlig hilsen

Anna Kjærulff - Fotograf
http://stjernestudiet.dk>Copyright

Mon, 26 Mar 2007 23:55:00 +0000

Retningslinierne omkring rettighederne til de billeder man køber gennem Stjernestudiet.

Bryllupsbilleder :
CDèn må kopieres til eget forbrug. Billederne må offentligøres på hjemmesider samt aviser, dog skal Stjernestudiet`s fotograf nævnes. Billederne må ikke videresælges uden Stjernestudiet`s tilladelse.

Portrætbilleder/Modelbilleder :
CDèn må kopieres til eget forbrug. Billederne må bruges i avis samt hjemmesider, dog skal Stjernestudiet`s fotograf nævnes. Ønkses billederne købt fri af copyright, kan dette gøres for 600 kr. ex moms pr. billede.

Reklembilleder :
Alle reklamebilleder er fri fra copyright, dvs. de kan benyttes frit i magasiner, hjemmesider osv. Dog ikke packshots som koster 100 kr. ex moms at købe fri.Nye produkter

Sat, 17 Mar 2007 10:42:00 +0000

Så er der kommet nye produkter.

Takkekort med plads til 10X15 billede
Vi har valgt 2 forskellige takkekort. Et i sort og et hvidt. Kvaliteten er virkerlig god. Vi kan sælge disse kort til bare 15 kr. stk.
Vælger man at købe de sorte kort skal man huske at købe en guld eller en sølv pen, da man ikke kan skrive med almindelig kuglepen på disse kort.

Rammer i 10X15, 13X18, 15X20 samt 20X30
Vi har valgt et nyt produkt indefor rammer, disse rammer har et meget eksklusivt look med sort pianolak. Rammerne sælges for 60-90 kr. stk

Eksklusive albums
Jeg kan endvidere fortælle at der en nye bryllupsalbum på vej fra ny leverandør. Vi satser endnu en gang på det eksklusive. Vores nye bryllupsalbums bliver i læder, træ, glas og børstet stål. Alle albums er klar til levering i maj 2007. Priserne ligger fra 700-2800 kr.

Der bliver oploadet billeder af kortene og rammerne i næste uge, billederne kommer til at ligge i vores galleri under albums/kort/rammer.

De bedste hilsner

Anna Kjærulff - http://stjernestudiet.dkStudiet er klar

Mon, 19 Feb 2007 08:59:00 +0000

Så kom dagen hvor vi kunne indvie vores nye arbejdsplads. Malingen er tør, lamperne og baggrundenen er på plads. Vi glæder os til at byde jer velkommen i Stjernestudiet.Status over året + Studie del2

Wed, 17 Jan 2007 02:46:00 +0000

2006

Det har været et både vildt, spændende, stresset, sjovt og medrivende 2006. Vi havde drøn på fra starten af året med masser af virksomhedsportrætter samt reklameoptagelser. Sommeren var nok den travleste vi har oplevet(red.) En masse dejlige brudepar valgte i 2006 at benytte sig af Stjernestudiet services og det håber vi ikke at de har fortrudt, vi har ihvertfald modtaget en masse søde mails og breve fra en del af dem. TAK for dem!

2006 blev også året hvor vi valgte at droppe alt hvad der har med skole og bærnehaveportrætter. Grunden til vi valgte at trække os fra dette ellers lukrative marked var at erhvervskunderne endelig fandt ud af hvad Stjernestudiet står for. Vi har optaget en masse billeder både til magasiner, folderer samt og promotionmateriale.

Jeg er sikker på 2007 byder på en masse spændende opgaver, allerede nu(17 januar) er vores lørdage godt booket op af bryllupper, der er dog stadig masser af ledige tider, så smid os endelig en mail hvis I ønsker at benytte Stjernestudiet til jeres bryllupsbilleder.


Studie del 2
Så er vores studie ved at være klar til indvielse. Gulvet er lagt, Tømreren er færdig og Maleren går igang i morgen. Vi glæder os til at få gang i studiet. Det bliver rigtig flot med hyggelig cafèmiljø, masser af inspiration og 50 kvm studiegulv til at få de flotteste portrætter og reklameskud i kassen.

Jeg håber at vi ses derude

Anna KjærulffStudie under opbygning

Tue, 07 Nov 2006 23:17:00 +0000

Så kom dagen endelig hvor håndværkerne gik igang med at bygge vores nye studie. Jeg kan love det bliver rigtig flot. Studiet kommer til at stå klar februar 2007. Det 75 kvm store studie bliver vores fremtidige arbejdsplads med stort flashanlæg samt masser af rekvisitter så der bliver rig mulighed for at få taget både traditionelle portrætter samt de mere utraditionelle.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i Stjernestudiet

Anna Kjærulff


Bryllupsfoto - info

Wed, 23 Aug 2006 21:52:00 +0000

Bryllupsfotograf - Sådan foregår det hos os.

Bryllupsfotografering 1 time :
Vi aftaler sammen en location hvor vi optager jeres bryllupsbilleder, måske et sted der betyder meget for jer, stedet hvor i gik meget ture da I var nyforelskede eller bare et sted I synes er hyggeligt. Vi ankommer med vores udstyr, vi har altid ekstra udstyr med, hvis uheldet skulle være ude med et kamera der går ned. Vi arbejder med reflektorskærme, dette er for at give et så blødt og naturligt lys som muligt. Vi arbejder kun med flash hvis billederne skal skydes indenfor. Stemningen under optagelsen er afslappet og vi gør hvad vi kan for at i skal synes det er hyggeligt og sjovt. Vi optager mange forskellige bryllupsbilleder til jer, alt fra de klassiske til Mormor over I de sjove som I kan smile af resten af jeres liv. I skal regne med at vi når at optage ca. 5-8 forskellige steder på denne time I alt ca. 25 billeder. Alle jeres bryllupsbilleder bliver redigeret af vores Layouter, som mestret Photoshop til ug+(er vidst lige så godt som et 13 tal). Jeres billeder bliver bearbejdet i farver, kontrast, beskæring osv.


Bryllupsfotograf
"I do" fra kirken til bryllupsbilledet

Vi ankommer til kirken ca. 30 min. før ceremonien og optager stemningsbilleder af gæsterne der ankommer til kirken. Vi er fluen på væggen og følger slagets gang. Hvis præsten giver grønt lys, fotograferer vi meget gerne inde i kirken. Vi er selvfølgelig meget diskrete og fotografere kun med flash under ind og udgang.
Efter vielsen optager vi riskast, lykønskninger samt fællesportrætter. Derefter går turen til bryllupsbillederne som vi optager hvor I måtte ønske.

Bryllupsfotograf
"I do" fra kirken til kaffen

Dette er absolut den mest perfekte pakke, hvis man vil være sikker på gode billeder fra sit bryllup. Vi arbejder meget diskret under jeres fest. Vores bryllupsfotografer er dygtige reportagefotografer, som en tidligere kunde udtalte "utroligt at I fanget alle de gode billeder, jeg har næsten ikke opdaget at fotografen var der". Dette er noget vi er meget opmærksomme på, da det er brudeparret der skal være i centrum og ikke os!
Bryllupsfotografen forlader først festen når brudevalsen er danset, kagen er skåret og dansen på dansegulvet er gået igang.