Subscribe: CoolStuff Blog
http://blog.coolstuff.dk/rss.php
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Danish
Tags:
coolstuff  din smartphone  din  dine ansatte    gavekort  give  hos coolstuff  hos  ikettle  med    robin vlek    vores 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: CoolStuff Blog

CoolStuff Blog

 Tilbagekaldelse af Digitsole Varmesåle

ons, 30 dec 2015 11:01:00 GMT

Vi tilbagekalder Digitsole Varmesåle pga. en teknisk fejl i varmepladen

Vi opfordrer dig som har en Digitsole Varmesål til at ikke anvende den mere og sende den retur til os. Kontakt vores kundeservicealfdeling for at få mere information om hvordan du gratis kan sende sålene retur til os og få pengene tilbage.

Kontakt CoolStuff's kundeservice på telefon: 32541030 eller på mail: kundeservice@coolstuff.dk
Køb firmajulegaverne hos CoolStuff.dk!

ons, 12 nov 2014 17:18:00 GMT

Firmajulegaver behøver ikke være kedelige praktiske produkter, som hurtigt kan gå hen og blive intetsigende. Hvorfor ikke give dine ansatte noget helt andet i år? Noget som alle vil tale om på kontoret - og hjemme i stuerne?

CoolStuff.dk har et hav af innovative og sjove gadgets - praktiske så vel som skøre - som vil passe perfekt som firmajulegaver til dine ansatte. Mange af produkterne i shoppen sælges udelukkende hos CoolStuff, og vil derfor ikke kunne findes andres steder.


Her kommer 5 gode bud på årets firmajulegave:


Popcornmaskine Cinema Style

Denne maskine popper popcorn som de laves i biografen - hjemme i dit køkken! Mmmmm.....


Fitbit Flex

Træningsarmbåndet, der måler dine skridt, distance, søvn og meget mere - din bedste træningsven!


Leonardo da Vinci Træmodeller

Flotte historiske træmodeller, som du selv skal samle - og katapulten virker endda!


Aermate Tabletop Vinlufter

Smart vinlufter, der passer ned i et glas, og ilter vinen med det samme for at få den bedste aroma frem.


Humørskåle

Flotte skåle med ansigter! Føler du for at spise af den kyssende skål idag - eller den grinende?


Kontakt Pernille Bro - Country Manager på CoolStuff.dk - for et uforpligtende tilbud på større mængder af en vare, som du godt kunne tænke dig at give dine ansatte i julegave i år! Du når hende på info@coolstuff.dk. Det er ikke kun ovenstående varer der kan være en del af tilbuddet - vi kan lave et tilbud på hvilken som helst vare.
Kog vand med din smartphone!

fre, 11 apr 2014 15:19:00 GMT

Lyst til te mens du sidder i sofaen?

Elkedlen iKettle styres med din smartphone.

Nu lanceres den eksklusivt i gadgetshoppen CoolStuff.

(image)

,,Fyr din butler!” - siger indkøberen Robin Vlek om iKettle. iKettle er ikke bare en højkvalitetselkedel med luksusfølelse. Den er også app-styret.

Det indebærer at brugeren kan tænde for elkedlen med sin smartphone. Man kan også vælge imellem fire temperaturer - 65°, 80°, 95° og 100°. På denne måde passer den til alt fra sarte tesorter til grøn te og kaffe. Den tilhørende gratis-app byder på flere smarte funktioner, som blandt andet at koge vand på et bestemt tidspunkt om morgenen – og holde det varmt mens du snoozer!

Robin Vlek er indkøber hos CoolStuff og har indkøbt iKettle. Han mener at selvom denne elkedel er den første af sin slags, så kommer flere produkter at følge efter. - App-styrede husholdningsapperater er her for at blive. Jeg tror kun vi har set starten af det, og der går sikkert ikke land tid før alt i hjemmet styres af din smartphone! iKettle er starten på denne enorme udvikling, og derfor er det et selvfølgeligt produkt for os at have i vores sortiment, siger han.

iKettle kan også styres traditionelt med analoge knapper. Desuden har den tørkogningsbeskyttelse, automatisk slukning og keep warm funktion.

CoolStuff bliver indledningsvis eksklusive i norden med dette produkt. – Vi er utroligt stolte over at være eksklusive forhandlere af iKettle i norden og i Tyskland i 2 måneder. CoolStuff er en meget vigtig platform for vores leverandører, når det gælder om at få de seneste og mest innovative produkter ud på markedet. Derfor faldt det vores leverandør naturligt at give os en eksklusiv periode for at udvikle vores samarbejde yderligere, siger Robin Vlek.

Her kan du læse mere om iKettle

Dato: 10.04.2014, CoolStuff
Køb årets firmjulegaver billigt hos Coolstuff.dk

ons, 13 nov 2013 00:00:00 GMT

Mangler I den perfekte firmajulegave til jeres medarbejdere, men ved I ikke hvad I skal give dem i år? Så vælg et gavekort til CoolStuff.dk!

Hos CoolStuff.dk har vi gadgets og andre seje produkter for enhver smag! Perfekt som årets firmagave.

Se for eksempel:

Top gadgets
Hygge gadgets
Design gadgets

I år tilbyder vi at I som virksomhed kan få 25% rabat på gavekort, hvis I køber gavekort for et samlet beløb på 3.500 kr eller derover. I vælger selv hvilken størrelse de enkelte gavekort skal være på. Valgmulighederne kan I se her.


Send en mail til kundeservice@coolstuff.dk, hvis I ønsker at benytte jer af dette tilbud. Så sørger vores dejlige kundeservicepersonale for at hjælpe jer med dette. Gavekortene bestilles herefter på hjemmesiden, hvorefter de bliver sendt med posten som ved normale køb i vores webshop.


Dette tilbud er gyldigt til og med 21/12-2013.
Skriv om CoolStuff.dk og få et gavekort på 150kr

ons, 10 jul 2013 10:31:00 GMT

Vi har lavet en fejl og oprettet alt for mange gavekort på 150kr, så derfor tænkte vi at vi gerne ville give dem ud til vores elskede bloggere, I skal dog gøre én ting for at få fingrene i gavekortet; Nemlig, skrive om os på jeres blog (Ikke en Facebook side, YouTube, men en rigtig blog).

(image)
For at modtage et gavekort, så skal du blog skrive om nogle af vores nye produkter og hvorfor du syns det er det sjoveste, fedeste, bedste, underligste produkt.

Det eneste du skal gøre er:

 1. Find dit favorit produkt blandt vores nyeste produkter: http://www.coolstuff.dk/Nyheder
 2. Skriv et indlæg på din blog, hvor du fortæller om produktet og opfylder følgende krav:
 3. a. Skriver egne tekster om produktet
  b. Mindst 200 ord.
  c. Linker til det produkter/de produkter du skriver om.
 4. Send en mail til kundeservice@coolstuff.dk, hvis du opfylder de ”krav”, så modtager du et gavekort på 150kr (gyldigt indtil 30/7-2014.) på mail, som du frit kan bruge i vores webshop.

Dette "tilbud" er gyldigt til og med 23/7-2013 og du kan max deltage én gang.

Sæt i gang!
Sjove julegavelege

ons, 19 dec 2012 11:52:00 GMT

(image)

Vil du prøve at give væk julegaver på en sjov og anderledes måde? Så prøv julegavelege! Her er tre tips til sjove julespil. Fælles for dem er, at det er lidt billigere pakker man køber. Bestem på forhånd hvor meget pakkerne ca. må koste, for eksempel 50 eller 100 kr.

Terningelegen

Alle køber hver deres pakker, som placeres i en bunke på bordet. Indstil en timer på eksempelvis 10 minutter, og lad terningerne gå rundt på tur. Slår man 1 eller 6, må man tage en pakke fra bunken eller fra nogen af modstanderne. Alle vil helst slå så mange gange som muligt, så terninger kommer til at gå rundt i en hæsblæsende fart.

Når tiden er gået, må du at åbne de pakker du er endt med. Nogle vil have mange pakker, andre ingen. Indstil timeren igen, fx 5 minutter, og fortsæt spillet på samme måde som før. Forskellen er bare, at du nu ved hvad du kan stjæle , og der vil være en kamp til stregen om de bedste pakker.

Nummerlegen

Alle køber hver sin pakke, som placeres i en bunke på bordet. Herefter trækker alle et stykke papir med et tal fra en skål. Der skal være lige så mange tal, som der er deltagere. Den som trak nr. 1, må vælge en pakke først. Pakken åbnes, så alle kan se hvad det er.

Den som trakr nr. 2 kan derefter vælge enten at tage en ny pakke fra bunken eller vælge den pakke, som lige er blevet åbnet. Hvis han vælger at tage pakken fra den første deltager, må denne person tage en ny pakke, åbne den stille den foran sig. Det betyder, at deltager nr. 3 kan vælge mellem de to åbnede pakker eller tage en ny og åbne den. Det er bedste er derfor, at få det højeste tal i lodtrækningen, da man herigennem har mange åbne pakker at vælge imellem. Denne julegaveleg resultater garanteret i jubel og latter, når alle skal vælge deres pakke.

Pakkeåbningslegen

Udstyr: Hue, tykke handsker (helst vanter) og terninger.

Alle køber hver deres pakke og pakker den særdeles godt i flere lag papir, masser af tape, osv. Terningerne går rundt, og når nogen slår 6, skal denne person tage hue og handsker på og tage en pakke og begynde at åbne den. Mens personen slider for at få pakken op, fortsætter terningerne rundt i en hæsblæsende fart, og den næste person, der slår 6 tager den anden persons hue og vanter, og skal nu fortsætte med at forsøge at åbne pakken med dette på. Dette fortsætter, indtil pakken er FULDSTÆNDIG åben, og pakken går til den, som fik den helt pakket op.

Så tager man vanter og hue af, og starter forfra med legen, indtil nogen igen slår 6 og tager en ny pakke fra bunken, og prøver at åbne med vanter og hue og så videre.

Julegaver til julgavelegen

Da det skal være billige julegaver til spillet, kan det være svært at finde noget, der virkelig skiller sig ud. Skrabelodder, chokolade, te eller lignende er ret almindeligt. På Coolstuff vi går vi dog efter helt anderledes ting. Leder du efter gaven der skal gøre spillet endnu sjovere, skal du selvfølgelig købe en skør eller sjov gave, der skiller sig ud! Gå til vores side med alle produkter og vælg at sortere listen efter pris, så du hurtigt kan finde sjove gaver i det pågældende prisklasse du har valgt.
Lav en ønskeliste og vind 8 500kr!

fre, 23 nov 2012 00:00:00 GMT

Det er snart jul og du ved vel at det er muligt at lave en ønskeliste på CoolStuff og dele den med venner og familie? Lige nu har du chancen for at vinde et gavekort på 8 500kr, når du laver en ønskeliste!

(image)

Det eneste du skal gøre er at lave din egen ønskeliste på CoolStuff.dk, hvor du tilføjer de produkter ved at klikke på ”Skriv på ønskeliste” på produktsiderne. Og derefter tilmelde dig konkurrencen og dele den med dine venner og familie, således at mindst 5 personer ser din ønskeliste! Pærelet! Og måske er det dig der vinder et gavekort på 8 500kr til CoolStuff.dk!

Konkurrencevilkår og betingelser står på ønskelistesiden, som du kan tilgå, når du er begyndt at ligge gadgets på din ønskeliste.
Årets julekonkurrence for bloggere!

ons, 21 nov 2012 14:49:00 GMT

Konkurrencen er slut!

Årets julekonkurrence for bloggere!

Så er det snart jul og det betyder at det er tid til en julekonkurrence for vores bloggere!
Vi udlodder 5stk gavekort på en værdi á 1000kr til CoolStuff.dk, som kan bruges til at købe julegaver til andre eller måske dig selv?

Således fungerer det:

1. Blog om det produkt du helst vil have i julegave fra CoolStuff og skriv hvorfor du ønsker dig dette produkt. Husk at link til produktet!

2. Link derudover til en af nedenstående kategorier:

Årets julegave 2012 | Sjove julegaver | Billige julegaver | Julegaver til børn | Julegaver til hende | Julegaver til ham | Julegaver til kæresten (kvinde) | Julegaver til kæresten (mand) | Julegaver til mor | Julegaver til far | Julepynt | Sjove julegaver

3. Tilsidst tilmelder du dig her!

Vi trækker en vinder af konkurrencen d. 3 december og vinderne bliver kontaktet direkte via mail.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til os på info(a)coolstuff.dk

(Ejer du flere blogs/websider, er du velkommen til at tilmelde dig flere gange, så har du større chance for at vinde! ;) )

Ekstra:

Hvis du elsker gadgets og gerne vile gøre noget "ekstra", så indsætter du vores nye logo i din blog. Sæt nedenstående HTML-kode ind i dit blogindlæg og vores logo kommer automatisk frem:

(image)Vinderne af årets julekonkurrence for bloggere er:

Daniel Nygård

Linda Eg

Sam Conradsen

Cathrine Autzen

Malou Rotvel Pagh

Alle vindere er blevet kontaktet direkte!
CoolStuff.dk i Weekend Weekend på TV2

tir, 13 dec 2011 12:52:00 GMT

Lørdag d. 10. december var CoolStuff.dk inviteret i Weekend Weekend på TV2, som blev sendt live. Anledningen var at vi skulle præsentere lidt gadgets, som kunne bruges til rejser. Ulla Terkelsen var gæst, og hun var med til at kigge nærmere på de mange ting.

(image)
Klik her for at se klippet(kommer efter ca 19 minutter)


Vi præsenterede lidt forskellige produkter for Ulla Terkelsen. Hvis du undrer dig over hvilke, så finder du dem her:
Scratch Map - Verdenskortet du kan skrabe
Tøjfolderen - Ulla sagde hun var god nok til at folde tøj, men så heldige er vi alle ikke!
Laptop Cooler - Køler dine lår, når du sidder med din bærbare
Shit Box - Det mobile toilet af pap
Travalo Parfumerefill - Tag parfume med på flyet
Monopod Kamerastativ - Tag et billede af dig selv

Vi havde selvfølgelig også en lille gave med til Ulla Terkelsen. Man er vel fan!
(image)
Blogkonkurrence - Lad dit julegaveønske gå i opfyldelse!

tir, 22 nov 2011 11:32:00 GMT

Så er året jule-blog-konkurrence startet

Sådan her fungerer det:

 1. Blog om det du allerhelst vil have i julegave fra CoolStuff og link til produktet.
 2. Link desuden til en af nedenstående jule-kategorier
Billige julegaver | Julegaver til børn | Julegaver til hende | Julegaver til ham | Julegaver til kæresten (kvinde) | Julegaver til kæresten (mand) | Julegaver til mor | Julegaver til far | Julepynt | Sjove julegaver

Konkurrencen slutter kl 00:00 natten mellen 18/12 og 19/12, hvor vi udtrækker 5 vindere. Hver vinder får et gavekort på 500 kr. - Så kan der købes julegaver!

Husk at skrive en kommentar til dette blogindlæg, med adressen til din blog, så vi ved at du er med i konkurrencen!


P.S. Er du lige så tosset med hårde pakker som os? Så vis det ved at få den her blog knap på din blog. Du klistrer bare nedenstående kode ind på din side, så kommer billedet frem!
(image)
(image)
Facebook konkurrencer

søn, 06 nov 2011 09:19:00 GMT

I lang tid har vi kørt en masse konkurrencer på Facebook, men det kommer vi desværre til at lave lidt om. Som du nok ved ser man masser af konkurrencer rundt omkring på Facebook, hvor man skal like, dele, uploade billede eller kommentere for at have en chance i konkurrencen. Men det må man faktisk ikke i følge Facebooks regler. Alle konkurrencer på Facebook skal ske i applikationer eller fx her på vores blog, man må altså ikke bruge Facebooks funktioner. Hvis man ikke følger reglerne er der risiko for at ens Facebook side kan blive lukket ned. Vi vil stadig have konkurrencer, men det bliver i en anden form end tidligere, for at følge reglerne. Lørdag aften have vi vores sidste lille konkurrence, hvor over 300 deltog!Julehandlen hos CoolStuff

ons, 02 nov 2011 10:41:00 GMT

Juletiden er den travleste, sjoveste og mest spændende tid hos CoolStuff. Her kan I få et lille indblik i hvad der sker hos os:

60 mand på lageret Normalt har vi 4-5 mand på lageret, men i julen har vi over 60 mand. Vi bruger en masse vikarer som arbejder her fra slutningen af oktober til januar. Når julehandlen virkelig topper arbejder alle lagermedarbejdere i 3-holdsskift, så der bliver pakket dag og nat. Det betyder faktisk at vi bygger vores lager lidt om for at få plads. Samtidig har vi lejet nogle lagerlokaler på den anden side af vejen for at få plads. Vores indkøber Claes har haft en travl sommer, hvor han har arbejdet hårdt på at få de bedste produkter hjem til den bedste pris. Det er en kunst at købe tilpas hjem til julen, da det både koster enormt mange penge, men der skal selvfølgelig også være nok. I sidste uge fik vi vores første 40 fods container kun med vores populære Khom Loy. At vi pludselig har så travlt gør selvfølgelig julen til vores absolutte højsæson. Der er et helt andet tempo på både kontoret og lageret. Blandt andet har vi allerede ansat to ekstra kundeservicemedarbejdere, og der kommer flere når julesalget virkelig starter. Vores lille IT afdelingen der består af to personer(en tredje starter i næste uge), er rykket ind i vores mødelokale for at kundeservicemedarbejderne kan sidde sammen - Så får IT også fred for al den telefonsnak:-) Lidt sjov jule-statistik
 • Vores mål er at omsætte for 22 millioner i december
 • Sidste år da julesalget var på toppen havde fik vi det der svarer til 2 ordrer i minuttet - døgnet rundt
 • Vi femdobler ca. mandskabet totalt set
God jul!De 11 cooleste kustomer til Halloween

tir, 11 okt 2011 15:56:00 GMT

Snart er det Halloween, og hvad passer bedre en lidt inspiration til Halloween-udklædning? Vi har undersøgt en masse og her får du vores to favoritter. Transformers-kostume som faktisk TRANSFORMERER! Under du dig over hvor længe denne Star Trek-kostymen sad på hunden? Mega Man-kostome som tog faren 40-50 timer at lave til sin søn. Et par iPhone-høretelefoner - Perfekt udklædning til et par, eller hvad? Okay, dette kostume er ikke optimalt at komme til fest i, men det er altså cool! Kostume eller ikke, vi blev simpelthen nødt til at have katten med Here comes the baby! Ja, hvorfor ikke? Den gale videnskabsmand Doctor Octopus fanger Spiderman! Twitterfuglen med opdateringer på den lille tavle! Halloweendragt til dig som legede med plastiksoldater da du var lille! Den hovedløse rytter! Tjek gerne vores tag med Halloween-gadgets eller vores tag med udklædning Sjov udklædning for dig der skal bruge Halloween-udklædning![...]Halloween konkurrence for bloggere!

ons, 05 okt 2011 00:00:00 GMT

Hos CoolStuff kan vi ret godt lide Halloween. Hvorfor? Fordi det er perfekt til skøre, sjove og anderledes udklædning, ting og gadgets. Derfor holder vi nu en Halloween-konkurrence for bloggere, hvor du kan vinde en stor overraskelsespakke med forskellige produkter fra CoolStuff(værdi ca. 1.000 kr.).

For at deltage skal du: 1. Lave et blogindlæg på din blog, hvor du deler en sjov video, billede eller historie om Halloween 2. I blogindlægget skal du lave et link til denne side: http://www.coolstuff.dk/tag/halloween 3. Lav et link til dit indlæg som en kommentar herunder, så vi kan holde øje med alle der deltager. Det er Halloween mandag d. 31. oktober, så konkurrencen slutter her kl. 12.00. Vi starter med en sjov lille film. Ikke alle er lige relaterede til Halloween, men sjovt er det:-)
(object) (embed)
Nu lanceres vores nye design!

fre, 30 sep 2011 02:03:00 GMT

Vi har arbejdet på det længe. For ca. et år siden startede vi med at arbejde sammen med Doberman som har stået for det nye design, og nu kan vi - endelig - lancere det nye design!

Der følger en masse ændringer med det nye design, og vi har fuld forståelse for at det kan forvirre og irritere nogen. Men vi garanterer, at vi er helt samme CoolStuff, som vi hele siden har været. Desuden synes vi at det nye design forbedrer siden meget. Det har gjort siden mere cool, nemmere at navigere og samtidig bliver produkterne fremhævet bedre.

For at høre jeres synspunkter omkring siden, har vi den sidste måned haft siden liggende offentligt, og ca. 200 personer har givet os deres feedback. Totalt set var feedbacken positiv. 64% mente at det var bedre end det forrige design, 22% dårligere og 14% mente at det var det samme eller vidste ikke.

Kritikken har gået på at der skete for meget på siden, at tingene flød sammen og at den ligner alle andre hjemmesider, hvor vores gamle design var mere unikt. Det har været helt suverænt med den store feedback, som vi sætter stor pris på, og vi har virkelig brugt feedbacken til at forbedre siden så godt som overhovedet muligt. Vinderen af gavekortet for feedbacken på 1.000 kr. blev desiden Pierre S.

Vi har endnu ikke lanceret mange nye funktioner, men har haft fokus på designet. Det er meningen at vi i det næste år har fokus på funktionerne, for at gøre siden bedre at bruge. Det betyder fokus på søgning, produktforslag, ønskeliste og meget andet. Vi glæder os!

Hvis du har nogle kommentarer til det nye design, så skriv endelig herunder.
Giv feedback på vores nye design

tor, 01 sep 2011 14:00:00 GMT

I meget lang tid har vi arbejdet på vores nye design, som endelig er ved at være klar. Vi håber at vi allerede om en måned kan lancere siden helt. Først vil vi meget gerne have din feedback, så vi kan justere og ændre siden, så den bliver så god som muligt. Alle der deltager og giver feedback er med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr til CoolStuff.k

(image)
Klik her for at gå til beta-versionen af den nye side


(image)
Klik her for at svare på vores spørgeskema om det nye design!
Vi søger en kundeservicemedarbejder

man, 22 aug 2011 00:00:00 GMT

Kan du give vores danske kunder sublim service til vores danske kunder?

CoolStuff har efterhånden eksisteret i syv år, og og det går rigtig stærkt - Vi har både webshops i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Vi har kontor og lager i Malmø. Vi søger nu en person til vores kundeservice team, som hovedsageligt skal arbejde med de danske kunder. Kan man et ekstra sprog er det en stor fordel. Læs hele jobopslaget og søg jobbet hos Manpower ved at klikke her!Spred ordet om CoolStuff og vind fede præmier!

fre, 05 aug 2011 12:03:00 GMT

Vi vil så gerne sprede ordet om CoolStuff, og det kan du hjælpe med - Og samtidig vinde fede præmier!

Hvis du godt kan lide os, så bør du deltage i den konkurrence! Her følger al informationen om konkurrencen:

Hvordan deltager du?

Du deltager ved at lave et link til CoolStuff.dk, i en af disse udgaver:

1. Linket skal være med teksten: "Find de fedeste gadgets og gaver hos CoolStuff.dk", og linke til vores forside(www.coolstuff.dk) som fx dette: Find de fedeste gadgets og gaver hos CoolStuff.dk
2. Du kan også indsætte dette billede: Det er vigtigt at du indsætter denne html kode:

(image)

Betingelser
Linket skal laves fra din hjemmeside eller blog. Links fra fx Facebook eller Twitter er ikke med i den her konkurrence(de kommer i en anden konkurrence).
Når du har lavet linket sender du et link, til hvor vi kan se det til info@coolstuff.dk

Hvis man laver flere links på forskellige sider(forskellige domæner) får man flere lod i konkurrencen. Laver man fx et link på www.side1.dk og et link på www.side2.dk, så har man to lodder i konkurrencen!

Hvad vinder man så?

Hvis du er så sød og rar at ville sprede ordet om CoolStuff, kan du selvfølgelig vinde nogle præmier.

Vi trækker lod om følgende præmier

1. Præmie: En overraskelsespakke med demoprodukter(værdi ca. 1.000 kr.)
2. Præmie: Et gavekort på 500 kr.
3. Præmie: Et gavekort på 250 kr.

Hvornår slutter konkurrencen?

Konkurrencen slutter 1. september, hvor vinderne bliver kontaktet direkte via den mail de har deltaget med.

Rigtig god fornøjelse!
CoolStuff på Youtube!

ons, 20 jul 2011 00:00:00 GMT

Nu er CoolStuff.dk på YouTube hvor vi deler de bedste film fra vores kunder og film fra for eksempel produktests! Vi har lavet en YouTube kanal, hvor vi poster de bedste film, som vores rare kunder har indsendt. Derudvoer kommer der også løbende små film fra kontoret når vi tester nye produkter.
(image)
CoolStuff på YouTube

Find CoolStuffs YouTube kanal her!

På kanalen har vi netop smidt en film op, hvor Patrik fra kundeservice tester et af vores kommende produkter: Fizz Saver.

Husk at vi jo rigtig gerne vil have film, fra vores rare kunder. Når man har købt et produkt har man derfor mulighed for at indsende et billede eller en film, med produktet. Vi trækker hver måned lod om gavekort til de 3 bedste. Førstepræmien er et gavekort på 1.000 kr.

Vi håber at se jer på Youtube:-)Sidste dag på jobbet

tir, 31 maj 2011 00:00:00 GMT

I dag er min sidste dag hos CoolStuff, hvor jeg har arbejdet de sidste 2 år med udviklingen af den danske del af virksomheden. Det har været helt fantastisk. Mest fordi hver dag har været spændende og der aldrig har været to dage som har været ens. I dag er sidste gang jeg lukker den blå dør til CoolStuff's lager efter mig. Fire konkrete ting som har gjort mit job fantastik: Meget håndgrible produkter - så enormt sjovt at markedsføre disse produkter Glad kunder Gode resultater Moderne kompetent ledelse Håndgribelig produkter Egentlig er jeg ikke uddannet til at lave markedsføring af forbruger produkter, men når jeg nu endelig endte med at skulle markedsføre forbruger produkter, så er jeg over udover lykkelig for at det blev Gadgets og ikke shampoo der skulle markedsføres. Mon ikke det er sjover at markedsføre en Green man suit eller en vuvuzela i stedet for en shampoo flaske eller computer hardware? Glad kunder Jeg er også glad for alle de kunder og samarbejdes partner som jeg har været i kontakt med. En af mine ynglings opgaver i CoolStuff, har været at følge op på kundefeedback. CoolStuff har den indstilling at kunderne er dem som bedst ved hvordan vi skal udvikle CoolStuff, så kritisk feedback har en meget stor værdi for os. Desværre/heldigvis får vi næsten kun positiv feedback, og det er så dejligt at arbejde i en virksomhed hvor kunderne generelt er tilfredse. Det er motiverende og gør at man bliver stolt over det arbejde man laver. Omvendt er den kritiske feedback næsten altid konstruktiv og der er lang imellem "lort virksomhed" feedbacken. Gode resultater Endelig har resultaterne været gode. Salget i Danmark i april 2011 er 152% højere end salget april 2009. Det er bare så meget sjover at arbejde i en virksomhed der vokser og udvikler sig positivt igennem en finanskrise, end at arbejde i en virksomhed som fyre ansatte, skære ned i omkostningerne, begrænser markedsføringen og skære ned i lønnen. Moderne kompetent ledelse Jeg forstår ikke hvordan dinosaurs virksomheder som Dansk Bank og Mærsk stadig kan findes. De drives som man drev virksomhed for 100 år siden. Verden har udviklet sig. Jeg mener at nogle af de vigtigste egenskaber i en virksomhed (specielt internet virksomhed), er ærlighed og åbenhed. Ærlighed, når man siger tingene rent ud istedet for at pakke det ind eller når man forsøger at holde alt hemmeligt (der findes ikke nogle hemmeligheder i CoolStuff). Åbenhed når man aldrig siger "det har vi prøvet og det virker ikke", men stoler på at medarbejderne træffer de bedste beslutninger. Også åbenhed når man konstant forsøger at implementer nye metoder til at forbedre virksomheden. CoolStuff bære præg af en ung morderne ledelse, som følger reglerne, men ikke følger gamle normer om hvordan man drev en virksomhed for 20 år siden. I CoolStuff gøres ting som de gøres, fordi det er logisk og ikke fordi andre gør det sådan. Blandt de andre ting som har gjort min job til en fornøjelse er: at det er så meget sjover at arbejde i en lille dynamisk virksomhed end i en stor statisk corporation at der har været en god balance mellem "hat og briller" og professionalisme Gode kolleger Gode forhold Meget stor grad af frihed til selv at planlægge egne arbejdesopgaver Meget fleksible arbejdsforhold ingen idiotiske regler om alt mellem himmel og jord om hvad man må og ikke må ("du må ikke installer Skype på din computer" eller liggende tåbelige regler som en del andre virksomheder har.) Unge mennesker. Da jeg begyndte var [...]