Subscribe: www.lovelyskin.dk
http://www.mediadirekt.dk/seo/www.lovelyskin.dk/feed.xml
Preview: www.lovelyskin.dk

www.lovelyskin.dkAnsigtsbehandling Odense – Trænger du til forkælelse? Så kom ind hos LovelySkin og få en luksus ansigtsbehandling i Odense!Published: 20 Jan 2010 08:27:55 GMT

 Fest makeup – Hvem er vi?

20 Jan 2010 08:30:18 GMT

Hos LovelySkin laver vi både luksus behandlinger af kroppen og ansigtet. Vi kan hjælpe dig med alt inden for negle og makeup. Vi tilbyder bl.a. at lægge din fest makeup! Kig på vores før og efter billede, så du kan se hvad vi kan gøre når vi lægger din fest makeup! Læs mere om fest makeupEyelash extension Odense – Hvem er vi?

20 Jan 2010 08:30:06 GMT

LovelySkin er en skønhedsklinik, der tilbyder alt inden for negle og hudpleje, bl.a. kan du få eyelash extension i Odense eller permanent Make Up. Læs mere om eyelash extension OdenseKunstige øjenvipper Odense – Hvem er vi?

20 Jan 2010 08:29:49 GMT

Hos LovelySkin søger vi for, at du som kunde bliver forkælet med ren luksus. Udover at vi laver kunstige øjenvipper i Odense, kan du blandt andet også få permanent makeup. Vi benytter os kun af produkter af højeste kvalitet. Læs mere om kunstige øjenvipper OdenseGelenegle Odense – Hvem er vi?

20 Jan 2010 08:29:36 GMT

Hos LovelySkin ved vi at skønhed kommer indefra, men engang imellem skal man have lov til at nyde ren forkælelse. Velplejede hænder og negle er Hvor nogen påstår at øjnene er sjælens spejl, er der andre der mener, at det er hænderne der fortæller mest om en person. Velplejede hænder og negle giver et godt indtryk, og vi bør være gode ved vores hænder. Derfor tilbyder vi at lave gelenegle til dig i Odense. Læs mere om gelenegle OdenseKunstige negle Odense – Hvem er vi?

20 Jan 2010 08:29:23 GMT

Det siges at hænderne er kvindens visitkort. Overalt ser man kvinder med velplejede hænder og smukke negle, man sender deres hænder et misundeligt blik og tænker: "at nogen simpelthen bare er født heldige". Men nej, velplejede hænder og smukke negle er ikke noget man bare bliver født med, det er noget man gennem sit liv skal kæmpe for, samt holde ved lige. Hos LovelySkin i Odense kan vi hjælpe dig med at blive stolt over dine hænder og fødder ved bl.a. at lave kunstige negle eller give dig en pedicure. Læs mere om kunstige negle OdenseHårfjerning Odense – Hvem er vi?

20 Jan 2010 08:29:11 GMT

Hos LovelySkin søger vi for, at du som kunde bliver forkælet med ren luksus. Vi kan både tilbyde dig luksuriøse behandlinger, gelenegle, permanent makeup samt hårfjerning i Odense. Vi benytter os kun af produkter af højeste kvalitet. Læs mere om hårfjerning OdenseVoksbehandling Odense – Hvem er vi?

20 Jan 2010 08:28:59 GMT

LovelySkin er en hudpleje og negle klinik, der går op i kundernes velvære. Hos os synes vi det er vigtigt, at man passer på sig selv og plejer sin hud, så den kan forblive ungdommelig og man undgår rynker. Vi tilbyder alt lige fra permanent makeup til voksbehandling i Odense Læs mere om voksbehandling OdensePermanent makeup Odense – Hvem er vi?

20 Jan 2010 08:28:44 GMT

Hos LovelySkin søger vi for, at du som kunde bliver forkælet med ren luksus. Udover at vi laver behandlinger, kan du også få permanent makeup. Vi benytter os kun af produkter af højeste kvalitet. Læs mere om permanent makeup OdenseExuviance Odense – Hvem er vi?

20 Jan 2010 08:28:33 GMT

LovelySkin er en skin og hudpleje klinik, der garanterer dig luksus og forkælelse. Vi bruger kun produkter af højeste kvalitet, så vi kan gøre det bedste for dig. Personlig pleje er en god ting, som vi bør give os selv lov til at nyde. Når vi har det godt med os selv, fungerer vi godt i hverdagen. Vores øjne skinner, kinderne har en frisk kulør og der er smil på læberne. Læs mere om Exuviance OdenseAnsigtsbehandling Odense – Hvem er vi?

20 Jan 2010 08:28:16 GMT

LovelySkin er en skønhedsklinik, der tilbyder alt inden for negle og hudpleje, bl.a. kan du få en ansigtsbehandling i Odense eller permanent Make Up. Læs mere om ansigtsbehandling Odense