Subscribe: darkoko
http://darkoko.livejournal.com/data/rss
Added By: darkoko Feedage Grade B rated
Language: Serbian
Tags:
ali  automobila  brat  evra  godine  koji  nije  sajtu  sve najnovije  sve  veliki brat  veliki  već  vozila  će  što 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: darkoko

darkokodarkoko - LiveJournal.comLast Build Date: Thu, 14 Apr 2011 13:22:48 GMT

 Nosi Ford Sport Transit

Thu, 14 Apr 2011 13:22:48 GMT

Brzo komercijalno vozilo, pretrpelo je izmene u oblasti dizajna i tehnike. Automobil predstavlja nastavak priče započete najbržim Transitom iz 1971. godine, predstavljanjem vozila Supervan 1. Transit SSV je brži i snažniji od modela Transit SuperVan.


(image)

Transit SSV pogoni petocilindrični 3.2 Duratorq TDCi, poreklom iz većeg modela Transit Jumbo (4,25 tona). Agregat razvija snagu od 200 KS i maksimalni obrtni moment od 470 Nm pri 1.700 do 2.500 o/min. Motor je uparen sa šestostepenim manuelnim menjačem, a snaga se šalje na prednje točkove. Najsnažniji Transit se od svojih "kolega" razlikuje i po dizajnu. Hauba je izvedena u stilu Le Mans, a automobil je opremljen i sportskim izduvnim sistemom, felnama od lakih legura sa niskoprofilnim pneumaticima 235/45, prednjim i zadnjim spojlerom i proširenim blatobranima. U standardnu opremu spadaju ABS, ESP, airbag za vozača i suvozača - Auto Delovi...

SuperSportVan opremljen je i senzorom za kišu i automatskim svetlima, a mogu se dobiti i kožna sedišta, satelitska navigacija FX sa 5-inčnim displejom i LED svetla za dnevno osvetljenje. Govoriti o ceni je besmisleno. Proizvodnja Transita SSV je limitirana: biće proizveden samo jedan primerak.

Sve najnovije vesti na sajtu Plivajući Zamajac
Obavezne destinacije u Grčkoj

Thu, 14 Apr 2011 13:18:41 GMT

Nekoliko dana pre polaska na put, kao i pred sam put obavestite se u agenciji da li je došlo do izmena u planu puta, vremenu polaska i sl. Turistička agencija jeste u obavezi da vas obavesti o nastalim izmenama i to preko onih kontakta koje ste joj vi dali. Zbog mogućnosti da nije dat ispravan kontakt ili je došlo do greške u zapisivanju, preporuka je da se blagovremeno obavestite o eventualnim izmenama u realizaciji aranžmana - Leto Grčka.

Ukoliko je došlo do značajnih izmena: pomeranje početka puta za dan ili nekoliko dana, promena dužine trajanja aranžmana, zamena traženog smeštaja drugim smeštajem i dr. Insistirajte da vas o tome obaveste pisanim putem.

Za roditelje koji putuju sa decom bez drugog roditelja, ili za odrasle koji vode maloletnu decu bez roditelja, prethodno pribavite saglasnost roditelja koji ne ide sa decom. Na opštinskim šalterima za overu dokumenata uglavnom postoje već pripremljeni obrasci za davanje saglasnosti roditelja, uz taksu od oko 500 dinara (na teritoriji beogradskih opština) po saglasnosti jednog roditelja. Tamo vam doduše, ne traže da dokažete roditeljstvo, ali nemojte to da zloupotrebljavate, jer ne možete sagledati moguće posledice takvog čina.

Kada su u pitanju čarter letovi u toku letnje sezone, zbog mogućeg kašnjenja poletanja aviona, izbegavajte ulaz u prostoriju koja predstavlja poslednju kontrolu pred ulazak u letelicu dok se ne objavi boarding ili ukrcavanje. Ne možete iz nje izaći, ako avion kasni, a ona obično nije klimatizovana, barem na beogradskom aerodromu. Na ovo, naročito, obratite pažnju ukoliko putujete sa decom.

Sve vesti na sajtu GrčkaBMW se dobro prodaje u Martu

Thu, 14 Apr 2011 13:14:09 GMT

BMW grupa je u martu prodala više vozila nego u bilo kom mesecu od početka prodaje. Total prodatih BMW, MINI i Rols Rojs vozila iznosi 165 842, što ne samo da premašuje mart 2010. godine (141 717 vozila), već i poslednji zabeleženi rekord zabeležen decembra 2007. godine (152 721 vozila).


BMW i MINI kao brendovi, zabeležili su i rekorde u individualnoj prodaji.

Osim ovog rezultata, BMW Grupa je u prvom kvartalu 2011. godine, prodala ukupno 382 758 vozila, što je u poređenju sa prvim kvartalom prošle godine, više za 21.3%. Ovaj rezultat je ostvaren zahvaljujući izvanrednoj prodaji na svim kontinentima, i u uglavnom svim zemljama. Prodaja u martu je na Evropskom kontinentu povećana za 7.8% u odnosu na prošlu godinu, 18.6% u Americi, i neverovatnih 52% u Aziji.


(image)

Razlog za ovako dobre rezultate, Ian Robertson, Član Upravnog odbora BMW grupe, zadužen za prodaju i marketing, nalazi u atraktivnoj ponudi modela i oporavku brojnih tržišta na kojima je BMW Grupa zastupljena. On očekuje da broj prodatih vozila u 2011. godini dostigne cifru od 1.5 miliona, što bi bio novi rekord.

Gledajući po brendovima, prošlog meseca prodato je ukupno 134 892 BMW automobila, najviše u jednom mesecu ikada. Gledajući kvartalno, BMW je u prvom kvartalu prodao 20.8% više vozila nego u istom periodu prošle godine. Ovom rezultatu je najviše doprinela prodaja većih vozila, a posebno zahvaljujući modelima BMW serije 5, koji je više nego udvostručio broj prodatih automobila, nego marta prošle godine. BMW serije 5 je i dalje najprodavaniji model u klasi, čime dodatno učvršćuje lidersku poziciju. Ostali modeli koji su doprineli odličnim rezultatima prodaje su BMW Serije 7, X1 i X3.

Svi najnoviji delovi na sajtu Auto Delovi i na sajtu Plivajući zamajac
Kupite osiguranje za Grčku

Thu, 14 Apr 2011 13:06:43 GMT

Topla je preporuka da kupite putno zdravstveno osiguranje Za većinu evropskih zemalja ono iznosi oko 100 dinara za odraslu osobu i oko 50 din. za decu po danu boravka u navedenoj zemlji, daje vam osiguranje za troškove lečenja u inostranstvu, za lekove i ostale neželjene nezgode za osiguranu sumu u visini od 35.000 evra - Grčka.

Proverite da li poslovna banka u kojoj već imate tekući račun ili planirate da otvorite nudi u paketu usluga i karticu Europe Assistance putnog osiguranja. Kada su deca u pitanju, za sve osobe starije od sedam godina, a mlađe od 30 godina može se jednostavno, za 900 din. godišnje članarine, nabaviti kartica Euro<26 koja pored ostalih popusta i pogodnosti, u zemlji i inostranstvu, nudi i putno zdravstveno osiguranje u paketu kod osiguravajuće kuće Uniqa u visini osiguranog iznosa od 5.000 evra.

Pre nego krenete na put dopunite svoj kredit na mobilnom telefonu ili, ukoliko ste postpejd korisnik budite spremni da možete potrošiti od nekoliko stotina do hiljadu dinara u zavisnosti od odredišta u kojem boravite na razgovor sa predstavnikom agencije u mestu boravka ili sa turističkom agencijom u zemlji.

Sve najnovije vesti na sajtu Leto GrckaChevrolet se lepo prodaje u Evropi

Thu, 14 Apr 2011 13:01:19 GMT

U prvom kvartalu Chevrolet je povećao svoj udeo na čak devet Evropskih tržišta, dok je u Martu prodao 49.717 automobila u Evropi u pođenju sa 42.849 u Martu 2010. što predstavlja povećanje od 16%.
(image)
„Mart je bio vrlo obećavajući mesec za Chevrolet. Totalno novi model Chevrolet Orlando novost je u našim prodajnim dilerstvima, a već vidimo njegov pozitivan uticaj na prodaju“, rekao je Wayne Brannon, precednik i izvršni direktor Chevrolet Europe. „Orlandov crossoverski izgled, stil limuzine , vožnje i upravljanja i veliki prostora u kabini, dovoljan za sedam putnika, čine ga dobrom da bude dobra vrednosti za uložen novac“, dodao je Brannon.

Novi Orlando prodan je u 3.824 primerka u Martu, prvom mesecu kada je uopšte bio u prodaji, tako da su poručbine definitivno nadimašile očekivanja. Nova Captiva će se pojaviti u salonima krajem ovog meseca, a onda će tokom leta uslediti Aveo, dok se na jesen očekuju Cruze u verziji sa pet vrata i Camaro

U prva tri meseca 2011. Chevrolet je prodao 31.508 kompaktnih automobila - Cruze, Lacetti i Nubira, 28.892 minija Spark te 19.363 Avea iz segmenta malih automobila.

U prvom kvartalu 2011. Chevroletova prodaja u Danskoj (rekordnih 3.282 automobila, povećanje od 128%) i Turskoj (+115%) više se nego udvostručila, dok je u Francuskoj narasla 80% i u Rusiji 51%. Povećanja prodaje takođe su zabeležena u Poljskoj (+25%), Švicarskoj (+13%) i Austriji (+15%).

U prvom kvartalu 2011. Chevroletovih najboljih pet tržišta kada se je reč o prodaji bila su Rusija (31.003 automobila), Uzbekistan (27.465), Italija (8.112), Francuska (7.155) i Nemačka (5.866 automobila). Chevrolet je i dalje najbolje prodavan strani proizvođač
automobila u Rusiji sa tržišnim udelom od 6,2%.
U Martu je zabeležena rekordna prodaja u Francuskoj, Danskoj i Švajcarskoj.

Prodaja Evropske autoindustrije u prvom kvartalu porasla je 5% na 5.008.391 vozila, dok je u Martu prodaja rasla 1% (2.136.702 vozila).

Chevrolet je četvrti po veličini automobilski brend na svetskom tržištu kada se reč o godišnjoj prodaji, sa tržišnim udelom od 5,8%. Istovremeno General Motorsov najbolje prodavan brend na kome se zasniva više od 50% kompanijske globalne prodaje.

Sve najnovije vesti na sajtu Auto Delovi i na sajtu Plivajući ZamajacInternetom u Grčku

Thu, 14 Apr 2011 12:55:12 GMT

Najlakše je izbor izvršiti pretragom internet-strana turističkih agencija. Ukoliko se odlučite za ovakav način odabira aranžmana imajte na umu da je kod većine turističkih agencija ovakav vid oglašavanja samo informativnog karaktera i da tačne podatke o aranžmanu možete dobiti u agenciji.
(image)

Ipak, odštampajte fotografije i tekst ili ga zabeležite na neki nosač informacija, da biste kasnije, u agenciji mogli da uporedite podatke sa Interneta. Ukoliko postoji znatno neslaganje između podataka sa internet-stranice i kataloga agencije, zapitajte se da li je to pravo mesto za realizaciju aranžmana, piše "Leto Grčka".

Ako više volite da direktno odete u agenciju ili da telefonski saznate za ponudu, tražite da vam iskopiraju opis smeštaja, prevoza i drugih usluga koje se nude u sklopu aranžmana.

Ipak, pre nego se odlučite za konkretan smeštaj, pogledate mišljenja turista koji su već boravili u njemu na internet-strani: Tripadvisor

Preporuka je da na internet strani Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja proverite da li se konkretna agencija nalazi na spisku agencija kojima su oduzete licence za rad. Izveštaj se odnosi na period zaključno sa 2010. god. Za ostali period možete nazvati turističku inspekciju na broj: 011/ 3139-686 od 00 do 24.

Kada ste već odabrali aranžman, zamolite zaposlene u ekspozituri turističke agencije da vam, putem i-mejla ili u pisanom obliku dostave odgovor na pitanja koja imate, a za koje odgovori nisu navedeni u katalogu agencije (koliko često se menjaju peškiri i posteljina, koliko posuđa ima u apartmanima, kontakt tel. predstavnika agencije u mestu boravka i sl.). na ovaj način trebalo bi da budete sigurni da ćete dobiti ono što plaćate i znaćete tačno šta ste platili.

Ukoliko dođe do nekih nepravilnosti u toku korišćenja aranžmana ovakva prepiska vam može poslužiti kao jedan od dokaza da agencija nije u celosti ispunila turistički aranžman.

Sve najnovije vesti na sajtu GrčkaOpen Day u Fiatu

Thu, 14 Apr 2011 12:49:23 GMT

Povodom obeležavanja dve godine od početka proizvodnje Fiat Punto Classica u Kragujevcu, kompanija Fiat Automobili Srbija u subotu, 16. aprila, organizuje Open Day u svim ovlašćenim prodajno - servisnim centrima širom Srbije...
(image)

Svi vlasnici Punta, najpopularnijeg vozila na domaćem tržištu, dobiće na poklon pregled stanja svog automobila. Posetioce ovlašćenih centara u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Subotici, Pančevu, Zrenjaninu i Obrenovcu očekuje i slavljenička torta.

Istog dana, u periodu od 09 – 18 časova, u ovlašćenim centrima biće organizovane test vožnje automobila iz raznovrsnog uvoznog programa FAS-a. Ovo će biti idealna prilika za sve posetioce da provozaju ali i kupe automobile po posebnim sajamskim uslovima, koji će zbog velikog interesovanja trajati još dve nedelje, odnosno do kraja aprila.

Dve godine za redom Fiat Punto Classic je najprodavanije vozilo na domaćem tržištu, što potvrđuju i odlični sajamski rezultati. Kompanija Fiat Automobili Srbija je tokom svog prvog učešća na 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu prodala 1000 vozila, od čega se 60 odsto odnosi na Punto Classic. O njegovoj popularnosti govori i činjenica da je nakon samo godinu i po dana od aprila 2009. godine kad je počeo da se proizvodi u Srbiji, sa proizvodne linije u Kragujevcu sišao 30.000 jubilarni Punto.

Svi delovi na sajtu Auto Delovi i sajtu Plivajući ZamajacMarijana iz VB je dobra mama

Wed, 06 Apr 2011 15:14:28 GMT

(image)Sve je dozvoljeno! Seks mlade majke, u kojem je uživao ceo Balkan, bahanalije u bazenu i kupatilu i ljubakanje pred milionima gledaocima ne utiču loše na njeno maloletno dete u Veliki Brat.

Upravnica Centra za socijalni rad u Šibeniku Anela Čulav kaže da neće uzeti ni u razmatranje da li ponašanje Marijane Čvrljak može nepovoljno da utiče na vaspitanje i razvoj njene ćerkice.

- Svaki roditelj, kad je odsutan iz bilo kog razloga, može poveriti porodici i prijateljima da se stara o njegovom detetu pod pretpostavkom da će se dobro brinuti o njemu, što je Marijana i uradila - rekla nam je Anela.

Kad smo joj objasnili da je neprimereno ponašanje majke mnogo veći problem od toga što je ostavila dete, ona se ogradila:

- Ne mogu vam govoriti o konkretnom slučaju, ali smatram da nema osnova za pokretanje bilo kakvog postupka. Najbitnije je da se o detetu dobro brinu ljudi kojima ih je ostavila, a šta ona radi u šouu - nema uticaja na dete.

Izvor: Veliki Brat 2011
Kraljevsko venčanje u Londonu

Wed, 06 Apr 2011 15:03:05 GMT

(image)
Vestminsterska opatija, Foto: Grčka

Dakle kako neko može proslaviti kraljevsko venčanje i posetiti London, osim gledanjem direktnog prenosa na televiziji?

Uz nezvanični Kraljevski vodič kroz London, lako.

Britiš Ervejz je organizovao specijalni kraljevski paket sa polaskom 27. aprila i povratkom 1. maja. Odsedate u Royal National hotelu sa 3 zvezdice i štedite na doručku koji je uključen u cenu.

Soba dostojna kraljice:

Za one koji ne žele da štede, postoji i luksuzni paket uz „Kensington turs”, koji traje osam dana. Za 7,560 dolara po osobi, pored smeštaja u hotelu sa 5 zvezdica imaćete i pristup delu gde gosti mogu da mašu budećem kralju i kraljici dok oni putuju iz Vestminsterske opatije do Bakingemske palate.

Hoteli širom Londona nude i specijalne kraljevske popuste; u hotel Royal Garden u Kensingtronu možete odsesti minimum tri noći za 840 funti po paru. Oni koji ne žele da potroše toliko, treba da pogledaju sajt crashpadder.com, gde se oglašava preko 500 domaćinstava koji rentiraju sobe za ovu priliku za oko 50 dolara za noć.

Slikanje sa Vilijamom:

Nema boljeg načina da proslavite kraljevsku veridbu od slikanja sa samim princom. Stefan Fridmen galerija u Mejferu ima statuu princa Vilijama u prirodnoj veličini, upotpunjenu replikom buduće kraljice Kejt koja ga je obuhvatila oko ruke. Ova galerija će vam omogućiti da vi obavijete svoju ruku oko prinčeve, provučete prst kroz prsten i u trenutku postanete njegova verenica Kejt.


Sve najnovije vesti na sajtu Leto Grčka
Bojana popila otrovnu strelicu

Wed, 06 Apr 2011 14:34:40 GMT

(image)U kući Veliki Brat 2011 stanari se privikavaju na novi nedeljni zadatak. Poput pravih izviđača naložili su vatru, izvadili lonac i kuvaju ručak na dvorištu. Takođe, uče sve što bi trebalo da znaju pravi izviđači, a u dobrom raspoloženju više im ne smeta ni loše vreme, iako su se probudili loše volje.

Bojani
je hladno u suknjici iako mora da je nosi zbog toga da bi ispunila zahtev Miline "otrovne strelice". Svi su zajedno doručkovali osim Slavice koja je po završetku otišla da pere veš.

Najnesrećnija je Marijana, koja je od tuge zapevala "Virujen u te". Probudila se vrlo loše volje, a na njenom licu video se izraz tuge. Romantična pesma kojom ih je Veliki brat probudio u njoj je izazvao nostalgična osećanja, a loše je volje očigledno otkako ne spava pored Nemeša, već na otpadu.

Izvor: Veliki Brat
Opustiite se u Beču

Wed, 06 Apr 2011 14:30:29 GMT

Nije Grčka, nego Bečki park „Bruno Krajski“ od ove godine svojim posetiocima tokom prolećnih i letnjih meseci nudi poseban užitak - leškarenje u visećim ležaljkama.

(image)

Umetnička instalacija po imenu „Hanging around“ umetnika Mihaela Kincera naišla je na oduševljenje posetilaca parka i podstakla vlasti bečke opštine „Margareten“ da donesu odluku da viseće ležaljke postanu njegov sastavni deo.

Tako će počev od ove godine, od maja do oktobra, u jednom delu ove preko 10.000 kvadratnih metara velike zelene površine biti postavljene viseće ležaljke u kojima će moći da uživaju svi posetioci parka.

Sve najnovije vesti na sajtu Leto Grčka
Marijana i Nemeš neće zaštitu

Wed, 06 Apr 2011 14:26:49 GMT

(image)


Marijana i Nemeš
imali su seks dva puta i to dok su ukućani bili budni, ali oni i dalje tvrde da se ne toga ne sećaju. Uprkos smešnom "odsustvu sećanja", marijana nije prestajala da se žali kako je bole jajnici, pa su ostali ukućani počeli da šuškaju o mogućoj Marijaninoj trudnoći u šou Veliki Brat.

Uprkos tome, iako u kući postoji mogućnost da se traže prezervativi i čak koriste pilule za kontrecepciju, niko od stanara nije tražio ni jedno ni drugo, iako znaju da je to moguće.

- Znaju da u kući imaju tablete protiv glavobolje, flastere, ali i sredstva zaštite. Pilule za kontracepciju ne daju se bez preporuke doktora, ali je i to moguće", objasnili su iz Emotiona, ali nisu hteli da komentarišu da li je iko u kući iskoristio prezervative. Neslužbeno, 24sata.hr je saznao - niko od stanara nije ih ni zatražio.

Izvor: Veliki Brat 2011
Ako nećete u Grčku možete u Rovinj

Wed, 06 Apr 2011 14:18:35 GMT

Izbor je velik - grčka, italijanska ili španska rivijera uvek su atraktivne letnje destinacije, ali preporučujemo da se odlučite za bliži Jadran i odabarete Hrvatsku koja svojom lepotom i bogatom ponudom može stati rame uz rame sa pomenutim odredištima. Hrvatska važi za mesto nezaboravnih letovanja i sa svojom dugačkom i razuđenom obalom, visko se kotira na listama svetskog turizma.
(image)


Kao najveće poluostrvo zemlje, sa istinskim mediteranskim šarmom, plavim morem i belim kamenom, Istra garantuje nezaboravan odmor. Ovo poluostrvo prepuno je slikovitih srednjovekovnih gradića među kojima za istinsko uživanje u Istri izdvajamo Poreč, Rovinj i Rabac. Kao zlatni partner letovanja u Hrvatskoj, turistička agencija “Relax”, u saradnji sa našim sajtom, pripremila je niz pogodnosti da što povoljnije ovo leto provedete na hrvatskom priobalju.


Rovinj - Grčka
Rovinj je svojom lepotom “zaradio” nadimak najromantičnijeg grada u Hrvatskoj. Leži na zapadnoj obali Istre i gde god da se okrenete oko sebe, pejzaži će vas zaseniti jer se Rovinj smatra i jednim od najlepših gradova na hrvatskoj obali. Fantastičan pogled pruža se na luku punu brodova i ostrvo Sveta Katarina, koje važi za najlepše od 22 ostrva rovinjskog arhipelaga.


Obala je uglavnom stenovita, nema peščanih plaža, ali nemojte da vas to obeshrabri jer južno od grada postoji na desetine predivnih uvala u kojima možete da uživate. Oduševiće vas izgled Starog grada sa svojim venecijanskim uličicama i baroknom crkvom Svete Eufemije. Kako se stanovništvo bavi i vinarstvom i vinogradarstvom, ovde ćete probati i neka od najboljih domaćih vina.


Turistička agencija “Relax” nudi vam da već po ceni od 175 evra za sedam noćenja na bazi polupansiona obezbedite sebi istisnski odmor na rovinsjki način. Za decu do 15 godina starosti je besplatano.

Sve najnovije vest na sajtu Leto GrčkaSlaven Blagić u bekstu

Wed, 06 Apr 2011 14:09:54 GMT

(image)


Tom prilikom je Marijani Čvrljak otkrio i informacije iz spoljašnjeg sveta, između ostalog i da je se porodica odrekla dok je bila u šou Veliki Brat .

- Tamara, izjasni se, jesi li još uvek u vezi sa mnom ili ne? Kako te, bre, nije sramota? Kako možeš da se muvaš sa tim tipom?! Raskidamo! - urlao je sa krova otpada uljez kojeg su najpre primetile Bojana i Mila, a potom i svi ostali koji su istrčali napolje.

- Ostavi je na miru! Šta hoćeš, bre, ti?! - govorio je Nikola Maurović nepoznatom mladiću, za kog je potom shvatio da je dečko devojke koju on već danima pokušava da smuva.

- Šta ti hoćeš? Nemoj da ti siđem, glavu ću ti razbiti! Majmunčino! - vređao je Slaven Nikolu, a onda se i Tamara uključila u raspravu.

- Slavene, šta ti je?! Smiri se! Molim te siđi, siđi! Pa ovo je rijaliti - pokušavala je da smiri situaciju Tamara, kada se umešala i Marijana, kojoj je dečko Đorđevićeve uz psovku odao i informacije iz spoljašnjeg sveta.


- Kurvo jedna! Kako te nije sramota! Droljo jedna! Cela Hrvatska ti se smeje, bre! Svi su te se odrekli! - vikao je Tamarin dečko koji je potom pobegao sa krova jer se pojavilo obezbeđenje „VB“.

Nakon upada Tamarinog dečka ni za nju ni za Marijanu situacija u kući više nije bila ista.

- Za mene je ova igra završena, ja više nemam šta da tražim ovde. Hoću da izađem - plakala je Marijana dok ju je tešila Bojana, govoreći joj da nije trebalo tako da se ponaša, a kad već jeste, najbolje bi bilo da ostane i promeni svoje ponašanje kako bi ispravila svoje greške. Osim Marijane, plakala je i Tamara, šokirana postupkom svog dečka.


- Ne mogu da verujem da mi je to uradio. On nije takav, otkad smo zajedno, nisam ga čula da je povisio ton. On je to uradio u afektu zato što me voli - konstatovala je Tamara.

Centar za socijalno staranje u Hrvatskoj posetio je Marijaninu sestru Sendi, kojoj je ona poverila svoju dvogodišnju ćerku Korinu na čuvanje dok ona boravi u kući Velikog Brata, a ustanovljeno je da je devojčica zbrinuta.

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat 2011
Video: Nemeš i Marijana se kresnuli

Thu, 24 Mar 2011 14:19:59 GMT

Plesali su "obraz uz obraz" na proslavi Slavicinog rođendana, išli ranije na spavanje kako bi proveli "sekund nasamo", a sada su operski pevač iz Požarevca i udata domaćica iz Hrvatske izgleda otišli i korak dalje…

Poslednje veče u Kući Veliki Brat ostaće upamćeno po proslavi Draženovog rođendana, jednom poljupcu i “njihanju jorgana” koji je pokrivao Marijanu i Nemeša.

Par je bio nerazdvojan tokom žurke, u jednom trenutku su čak zajedno završili u pušionici iako je to izričito zabranjeno pravilima Kuće. Posle posete ispovedaonici, Marijana i Nemeš su završili u krevetu. Doduše, ne pre nego što su se poljubili!

“Iznad” pokrivača su pričali i šalili se sa ostalim ukućanima, a “ispod”…

Mazili su se, Nemeš je grlio Marijanu i privlačio je ka sebi držeći svoju glavu na njenom vratu, a jasno se videlo da je ispod pokrivača mazi po stomaku. Nakon što je par puta rekla “ne”, i Marijana je počela da mazi Nemeša…

Pogledajte.


Izvor: Veliki Brat 2011
Guangzhou novi kineski automobil

Thu, 24 Mar 2011 14:16:36 GMT

Guangzhou Automobile Group (GAC) pokušava maksimalno iskoristi platformu modela Alfa Romeo 166, i na bazu sedana postavi vlastiti SUV model. Dizajn modela GAC X-Power, razvijen je na osnovama koncepta iz 2009. godine, od kojeg se razlikuje samo po detaljima...Kinseski proizvođač Guangzhou Automobile Group (GAC), široj javnosti je poznat po licenciranoj proizvodnji modela marki Toyota, Honda i Fiat. Prošle godine, predstavio je svoj prvi vlastiti model, sedan Trumpchi. To je model koji koristi platformu modela Alfa Romeo 166, za koji je GAC otkupio prava od italijanske kompanije.


(image)

Ove godine, GAC će proširiti ponudu svojim vlastitim modelom C-Power, koji stoji na istim osnovama, kao i model Trumpchi. Slična će biti i pogonska jedinica, a to je dvolitarski Twin Spark od Alfa Romeo-a, koji razvija 150 KS pri 6.300 o/min. Maksimalni obrtni moment motora iznosi 183 Nm pri 4.500 o/min. Kao što smo istakli, dizajn modela GAC X-Power oslanja se na izgled koncepta iz 2009. godine. Najveću promenu predstavljaju izmenjeni branici i optika zadnjih svetlosnih grupa. GAC će model X-Power, u serijskom izdanju, predstaviti na aprilskom sajmu automobila u Šangaju.

Svi delovi na sajtu Auto Delovi
Slavica ima tuznu pricu

Thu, 24 Mar 2011 14:11:42 GMT
- Nikad Slavica nije pričala o tome. Ne znamo tačno šta je bilo. U svakom slučaju, njen tadašnji muž otišao je u Rusiju da radi. Kad se vratio u Srbiju, čuo je da se kurvala. Sad Veliki Brat ..

Gde ima dima, ima i vatre. Nama nikad nije rekla da ju je udario. Do njega ne možete da dođete, jer se vratio u Rusiju - zaključuje rođaka.

Osvrnuli smo se i na Slavičine ogromne grudi, a žena se samo nasmejala:


- To nam je familijarno!

Slavica iz prvog braka ima tri sina: Stevana, Nenada i Nikolu. Sva trojica žive s njom i ponosni su na majku. Šta je stvarno bilo - ko je kome nabio rogove, a ko je kome lupao vaspitne, saznaćemo tek kad ova žena borac izađe iz kuće.

U razgovoru s Emom Slavica je otkrila kakve je sve poslove bila prinuđena da radi.

- Svojim rukama sam mešala malter kad sam pravila kuću. Izlivala beton gde mi kažu.

Savijala montu, punila armaturu betonom, zidala. Klala sam prasiće za radnike, cepala sam drva. Namučena sam ja - pričala je kroz uzdah Slavka.

Razgovarali smo i sa Slavičinom mlađom sestrom Gocom.

- Slavica je 12 godina starija od mene. Uvek je volela da radi i ničeg se nije stidela.

Sećam se da je morala da kopa kukuruz kako ni zaradila neki dinar. Što se tiče njenog bivšeg muža, nikome nije jasno šta se tu desilo. U braku su bili 16 godina. Sećam se da su se svađali i da je Slavica često plakala - seća se Goca, i nastavlja:


- Valjda joj je dosadilo to previranje, ali nije znala kako da izađe iz toga, pa je na svet došla Milena kao spas. Ne znamo ko je njen otac. Uglavnom, Slavica i njen prvi muž su se razveli. Sud je decu dodelio ocu, ali oni su odrasli i došli su da žive s njom - završava razgovor Goca Đulejić.

Izvor: Veliki Brat 2011
Delta Generali ima popuste na sajmu automobila

Thu, 24 Mar 2011 14:07:25 GMT

(image)

Povodom predstojećeg 49. Međunarodnog salona automobila, koji se od 25. marta do 3. aprila održava na Beogradskom sajmu, Delta Generali Osiguranje pripremilo je posebnu ponudu kasko osiguranja za automobile: FIAT Punto Classic, Citroen C3, Dacia Duster, Dacia Sandero, Škoda Fabia, Opel Corsa, Hyundai I30, Peugeot 206...Tako, kasko osiguranje za novi Fiat Punto Classic moguće je ugovoriti po ceni od 168 evra, ako se plati jednokratno. Po sajamskim uslovima godišnja kasko premija za Citroen C3 iznosi od 235 evra, za Daciu Duster od 276, a Daciu Sandero od 192 evra. Osiguranje modela Hyundai I30 kreće se od 256 evra, Opel Corse od 227 evra, Škode Fabie od 228 evra, dok se modeli Peugeot 206 mogu osigurati po ceni od 223 evra. Premija kasko osiguranja može se platiti i na 12 mesečnih rata. Ponuda važi od 25. marta do 30. aprila ove godine. Pored toga, novim kasko osiguranicima kompanija će pokloniti komplet prve pomoći.

O uslovima ugovaranja kasko osiguranja, različitim vrstama osiguranja za motorna vozila i drugim pogodnostima koje Delta Generali nudi posetioci se mogu upoznati na štandu kompanije u Hali 1. Tradicionalno posetiocima štanda obezbeđena je dobra zabava, u kojoj kroz interaktivnu i zabavnu igru mogu osvojiti interesantne nagrade.

Svi delovi na sajtu Auto Delovi
Nemeš kulira plavušu u Velikom Bratu

Thu, 24 Mar 2011 14:03:20 GMT

(image)Po prvi put nakon što je Nemeš priznao da mu se ona dopada, Marijana je pokušala da ozbiljno porazgovara s njim u Veliki Brat 2011.

- Mnogo žalim što se nisam prijavila za ovu vrstu emisije ranije, kada sam bila mlađa. Bila bih slobodnija u svemu - rekla je Marijana aludirajući na njihov međusobni odnos. Međutim, priču je prekinulo nekoliko ukućana koji su se pridružili ovom paru i nisu mogli da nastave razgovor.

Marijana je zbog toga bila veoma tužna i krenula je sa spremanjem za spavanje i sve vreme dok je prala zube gledala je u pravcu Nemeša. On je potom krenuo u spavaću sobu, a ona ga je pratila u stopu. Situacija je izmakla kontroli nakon ponoći, kada je Marijana na sve moguće načine pokušavala da dopre do Nemeša, bilo da razgovara s njim, gleda ga ili ga pak prateći proganja. Nakon nekog vremena, Nemešu je zasmetalo njeno ponašanje, pa je krenuo da menja mesta unutar kuće i dvorišta kako bi izbegao bilo kakav kontakt s njom. To mu nije polazilo za rukom jer je bila uporna.

Na kraju večeri ona je legla pored njega pokušavajući da ga zavede ispod prekrivača, ali je Nemeš već sledećeg trenutka zamenio mesta sa Bojanom koja je Marijani preprečila put. Bojana je bila zadovoljna, a Marijana utučena. Bojana je prethodnih dana bila izuzetno tužna što je Nemeš mnogo više pažnje posvetio Marijani. Nemeš očigledno ne može da se odluči kome želi da se posveti, pa za sada „igra na dve stolice“.

Inače, ovo nije jedini ljubavni trougao u kući s obzirom na to da je Radašin pri ulasku u kuću pokazao veliko interesovanje za Slavicu, koja se od početka dopada Džordžu.

Sve najnovije vestin a sajtu Veliki Brat
Jeftini Citroen na Sajmu

Thu, 24 Mar 2011 13:59:06 GMT

Atraktivno izvajane linije, izuzetan kvalitet izrade, niz originalnih i i eksluzivnih karakteristika, kao i sjajna paleta motora izdvajaju NOVI C4, koji prosto zraci pozitivnom energijom. Sa mnogo tehnoloških i vizuelnih iznenadjenja sigurno je da će izazvati veliku pažnju, a prava poslastica je cena. NOVI C4 će se prodavati po sajamskoj promotivnoj ceni, nižoj za 7%, odnosno od 13.490 evra sa sjajnim paketom opreme.

PRODAJNE AKCIJE: Najmanji i veoma prodavani Citroen C1 ostaje u svom atraktivnom cenovnom rangu za model sa X paketom opreme od 7.490 evra pri čemu se klima uredjaj dobija kao poklon. Već za opremu SX cena je snižena, pa uz sajamski popust ona sada iznosi 8.590 evra.


(image)

Najzanimljiviji će svakako biti zvanični Automobil godine u Srbiji Citroen C3. Cena najjeftinijeg modela i dalje je 9.480 evra sa klima uredjajem kao poklonom, ali su zato snizeni modeli sa ostalim paketima opreme, pa se tako SX paket na Sajmu može nabaviti već za 10.580 evra. Posebno zanimljiv biće, kao i do sada, Citroen DS3. Poznato je da ovaj atraktivni auto već u početnoj ceni ima veoma mnogo opreme, a na Sajmu će imati fantastičnu cenu od 14.980 evra sa automatskom klimom. Izbor i mogućnosti personalizacije su zaista fantastični, tako da će trendseteri i mladji kupci sigurno uživati u donošenju odluke.


U domenu mini volumena, Citroen C3 Picasso stiže sa sajamskim popustom, koji cenu ovog atraktivnog vozila spusta na sjajnih 12.480 evra. Računajući sve prednosti, izgled i opremu, sve su šanse da C3 Picasso bude jedan od prodavanijih modela. Njegov stariji brat Citroen C4 Picasso sa poštovanim 1.6HDi motorom i šestostepenim menjačem moći će samo u vreme sajamskih dana da se kupi od 18.490 evra.


Citroen C5 se pojavljuje sa izuzetnom Attraction opremom, 1.6 benzinskim motorom i šestostepenim poluautomatskim menjačem za stvarno respektibilnih 18.480 evra, što ga svrstava u kategoriju vrhunske sajamske ponude.

Svi delovi na sajtu Auto Delovi

Antonija nije u Fazonu

Thu, 24 Mar 2011 13:55:46 GMT

(image)Nema dece i nije udata, ali se priča da je u vezi sa tri godine mlađim vaterpolistom iz Šibenika Hrvojem Brlečićem.

Trenutno vodite “Velikog brata”, rialiti koji po prvi put uključuje sve zemlje bivše Jugoslavije. Da li je to teži projekat od prethodnih koje ste radili?

- Teži je utoliko što radim sa novim ljudima, pred novom publikom. Međutim, sve ostalo je kao i pre. “Big Brother” je projekat uživo, a to obožavam da radim! Teži je zbog novih, drugačijih okolnosti, ali jednom kad režiser kaže u programu si... sve ostaje na tebi da odradiš što bolje znaš.

Kako ste postali voditeljka, da li ste težili tome ili se to desilo slučajno?

- Baš je bilo slučajno. Život mi je u tom trenutku išao u sasvim drugom smeru. Pre sam želela da budem mnogo toga. Od stjuardese, vatrogasca, plesačice do predsednice. Ovo poslednje još uvek sanjam...

Zbog projekta “Veliki brat” često ćete boraviti u Srbiji. Kako ćete to postići?

- U Beograd ću dolaziti samo vikendom jer preko nedelje radim još nešto u Zagrebu, tako da neće biti strašno, a ni teško postići. U Beogradu sam samo vikendom, do sada sam bila samo dva puta, tako da mogu da kažem da sam tek počela da ga upoznajem...

Da li ste rob mode?

- Nisam, nimalo. Mislim da je ionako u prodavnicama već sve moderno i predodabrano. Tako da ne možeš baš mnogo da pogrešiš kada odeš u šoping.

Koliko vremena vam je potrebno da se spremite za izlazak?

- Obično pola sata. Međutim, ako je jedan od “onih dana” kada “nemam ništa u ormaru”, mislim da mi tada ni pet sati ne bi bilo dovoljno da se spremim.

Koji je vaš životni moto?

- I udarac nogom u dupe je korak napred!

Zgodnu Soraju, koja se pridružila tročlanoj ekipi na otpadu, u kući „Velikog brata“ zamenila je Beograđanka Tamara Đoković, koja je ušla u kuću, kako kaže, da bi postala popularna.

Sve najnovije vesti na sajti Veliki Brat 2011Antonija Blaće u skandalu

Mon, 21 Mar 2011 14:59:19 GMT

Popiškila se za uspešnu karijeru. Voditeljka Antonija Blaće, koju gledamo kao voditeljski par s Marijanom Mićić u „Velikom bratu“, pre tri godine se pojavila u hrvatskoj verziji šoua. I bila je pravo otkrovenje što za gledaoce, što za buduće poslodavce. Skidala se u gaćice kad god je stigla, neretko pokazivala gole grudi, a dešavalo se da otkrije svu lepotu svog tela.

Nije se nimalo postidela zbog toga. Ali jeste u jednom trenutku, kad je bila potpuno obučena! Nehotice se jednom od učesnika popiškila za vrat! Nosio ju je na ramenima kad je dobila napad smeha i... Ups! Blaće se nasmejala samoj sebi, a potom otišla do kupatila da promeni pantalone. Usput je prokomentarisala:

- O, bože! Evo po čemu će me nacija pamtiti!


U Srbiji će tek sad da saznaju.

Uskoro počinje emitovanje nove verzije“ „Velikog brata“, u kojoj će svi učesnici biti goli!


List Dejli star navodi da su producenti rijalitija već počeli da traže osobe koje bi pristale da učestvuju u šou „Gola istina“, a audicije za ovaj program, koji će biti snimljen u jednom nudističkom letovalištu na Floridi, održaće se u aprilu, prenosi sajt velikibrat.us.


- Planiramo da uzmemo osam Britanaca i da ih svučemo do gole kože - kazao je autor emisije Haris Salomon, koji se nada da će se „Gola istina“ prikazivati širom sveta.


(image)


Blago njoj?! Antonija je veoma srećna devojka. Nikad nije videla mali penis. To je pre tri godine izjavila u jednoj hrvatskoj emisiji.
Na pitanje voditeljke da li koristi seksualna pomagala, šarmantna plavušica je dala odričan odgovor, ali je priznala da

- Pornić? To je ok. Vidiš prvi minut i uhvatiš se svoga posla. Svašta od pornića prolazi, mogu i teži i lakši - reče ova bivša učesnica „Velikog Brata“, a ne objasni šta podrazumeva pod „svojim poslom“.

Kad su je upitali da li je ženama bitnija veličina ili tehnika, Tonka, kako je zovu komšije Hrvati, bacila se na ozbiljnu analizu:

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki BratNajnoviji Ford Ranger

Mon, 21 Mar 2011 14:49:32 GMT

(image)

Novi Ford Ranger imao je premijeru na prošlogodišnjem sajmu automobila u Sydneyu, a ove godine u Ženevi je predstavljen u verziji Wildtrak. To je sportski, kompaktan pick-up koje isporučuje impresivnu snagu i bezbednost, uz izvanredno nisku potrošnju goriva i značajne sposobnosti...Izgleda robusno i snažno, a njegov izgled dodatno je upotpunjen najnaprednijim sistemima za udobnost i brojnim naprednim tehnologijama. Prodaja novog modela Ford Ranger u celom svetu bi trebalo da započne u drugoj polovini 2011. godine. Opremljen je nizom naprednih, "pametnih" funkcija koje ga čine jednostavnijim, sigurnijim i zabavnijim za vožnju. On takođe ima i jedinstven sistem kamere za nadgledanje vožnje unazad (Rear View Camera System), na kojem se slika sa kamere prikazuje na unutarnjem retrovizoru, što značajno poboljšava vidljivost i pojednostavljuje priključivanje prikolice.

Da bi se postigla bezbednost vodeća u klasi, novi Ranger koristi niz različitih tehnologija, uključujući elektronski sistem za nadzor stabilnosti vozila (Electronic Stability Program -ESP), koji mu pomaže da održi planirani smer vožnje nezavisno od uslova na putu. Ranger je, takođe, opremljen tehnologijama kao što su satelitska navigacija i Bluetooth® glasovno upravljanje, koje se obično mogu pronaći samo na vozilima premium ili luksuzne klase. Wildtrak daje jedinstven izgled celoj familiji vozila Ranger, a posebno će se dopasti vozačima i putnicima koji traže vozilo koje mogu kombinirano da koriste za posao, zabavu i slobodne trenutke.

Svi delovi na sajtu Auto Delovi
Žene vole Nemeša

Mon, 21 Mar 2011 14:42:32 GMT

(image)Nemeš je u kući “Velikog brata” privukao pažnju svih slobodnih devojaka, od odbojkašice Bojane, preko starlete Soraje, do Eme.

– Nikola je moj najbolji prijatelj već godinama. Upoznali smo se na prvoj godini pevanja na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu. Zajedno smo išli na jedno gostovanje u Grčku sa horom akademije, pa smo otkrili da imamo slične muzičke idole. Zbližili su nas zapravo Tom Vejts, američki kantautor koga obožavamo, i filmovi Džima Džarmuša u kojima je Vejts igrao. Ja sam se zaposlio u Pozorištu na Terazijama, a Nemeš je otišao na studije Fakulteta muzičke umetnosti. Opera mu je najveća ljubav i za diplomski je pripremio ulogu Kolina iz „Boema” – priča Pavle.

On dodaje da bi Nemeš voleo da se posle završenog FMU zaposli u operi Narodnog pozorišta.

– Nemeš i ja smo već nekoliko godina u istoj muzičkoj priči s bendom koji se zove Tregeri. Naš bend nastupa po beogradskim klubovima i izvodimo raznoliku muziku u rasponu od džeza, fanka, bosa nove do operskih arija. Nemeš svira klavijature, ja udaraljke i oboje pevamo. Tradicija nam je postala da završimo nastupe sa našom verzijom pesme Cuneta Gojkovića „Sonja”. Najveći uspeh benda Tregeri desio se prošle godine kada smo bili učesnici operskog festivala u Brandemburškom okrugu nadomak Berlina. Bili smo gosti festivala mesec dana pored učenika iz Japana, SAD, Estonije, Nemačke, Rusije Pavle kaže da je Nikola fin momak, kulturan, vaspitan i ne veruje da će mnogo u kući “Velikog brata” insistirati na priči o svojim muzičkim uspesima, ali misli da je pred njim fantastična karijera.

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat
Ko sve ide na Sajam

Mon, 21 Mar 2011 14:38:25 GMT

(image)

Od svih prezentovanih vozila na 49. Međunarodnom Salonu Automobila u Beogradu (25. mart - 3. april), posebnu pažnju će svakako privući 85 novih modela automobila. Iako su svoju promociju i komercijalizaciju ostvarila u periodu između dva naša sajma, 27 izloženih modela će svoju sajamsku premijeru imati na ovogodišnjem Salonu automobila.Čak 58 izloženih modela predstavljala najnovija dostignuća auto-industrije i promovisana su u poslednjem kvartalu prethodne godine, od decembra meseca 2010. do danas, s tim što od tog broja tačno 20 modela nosi epitet top premijera koji na našem Salonu automobila ostvaruju svoju svetsku i evropsku postpremijeru. U halama 1 i 4 izložiće svoje najnovije modele poznati svetski proizvođači i distributeri automobila: BMV, Hyundai, Mini, Lexus, Dacia, Land Rover, Toyota, Volvo, Citroen, Opel, Ford, Renault, Peugeot, Fiat, Škoda, Honda, Lada, Mazda, Subaru, Nissan, Suzuki, Mitsubishi, Kia, Chevrolet, i mnogi drugi.

U Hali 2, hali 3a i hali 1a priređena je izložba renomiranih svetskih proizvođača rezervnih delova, prateće industrije i garažno servisne opreme, gde je tradicionalno veliko prisustvo poslovnih ljudi iz inostranstva. Ove godine Medjunarodni salon automobila beleži veliki broj inostranih učesnika - direktnih izlagača koji proizvode automobilske delove i prateću opremu.

Svi deovi na sajtu Auto Delovi