Subscribe: Survivor Srbija
http://survivor-srbija.blogspot.com/feeds/posts/default
Preview: Survivor Srbija

Survivor Srbija

Updated: 2018-03-06T11:26:42.255+01:00

 Stanija pokazala guzu na Farmi

2015-09-21T00:07:44.947+02:00

Stanija provokativnom pozom pokazala zadnjicu.
Bezbroj puta smo videli Stanijine golišave fotografije na društvenim mrežama, pa zašto ne bi i na Farmi šetala gola.

Zapravo, starleta nije šetala, već ležala u kupaćem kostimu i sunčala se. Stanija je zauzela veoma provokativnu pozu, pa je prvo što ćete videti njena zadnjica, naravno.

Iako je ranije izjavila da se penzionisala i da se više ne fotka golišava, izgleda da se nije penzionisala od pokazivanja zadnjice.


Sve najnovije vesti na sajtu Farma SrbijaKristijan pričao o svojoj ženi

2015-09-21T00:03:11.985+02:00

Golubović je otkrio detalje iz svog privatnog života, te objasnio da je sa suprugom.Dok je Kristijan pravio ogradu, društvo su mu pravile Medenica i Krunićeva koje su želele da saznaju nešto više o njegovom privatnom životu. Naime, klaberka ga je pitala da im ispriča kako je upoznao svoju sadašnju suprugu.

On je otkrio da mu je jednog dana u zatvor stiglo pismo i da je od tog trenutka sve počelo.

"Pisala mi je pismo u zatvor. Voli me 15 godine. Svi su joj rekli da je to glupost, da sam ja kriminalac, ali ona me branila, govorila je da nisam kriminalac već dobar čovek", započeo je on a onda je Krunićevu zanimalo koju školu je završila njegova izabranica i odakle je.

"Završila je ono za aranžiranje cveća, a iz Kraljeva je", rekao je Kristijan da bi Jelena prokomentarisala da je pretpostavila da nije iz Beograda, da takve devojke ne mogu tu da se nađu.

Međutim, onda je Kristijan nastavio priču i ispričao kako je njegova sadašnja supruga odlučila da mu pošalje pismo.

"Sanjala je jedno veče, Sveta Petka joj je rekla da mi napiše pismo, da mi se obrat. I stiže meni pismo od Nedović Ivane iz Kraljeva, sa nepoznate adrese, piše "Poštovani Aleksandre...Čula je da ja nisam više sa mojom bivšom suprugom i odlučila je da mi se javi", ispričao je Golubović koji sada sa Ivanom ima ćerkicu.


Sve najnovije vesti na sajtu Farma SrbijaStanija se razbolela

2015-09-20T23:30:07.487+02:00

Stanija je osetila prve simptome ovog virusa - malaksalost i otežano disanje, a potom je dobila i temperaturu.
Stanija Dobrojević tokom boravka u Americi preživela je pravu dramu. Lekari su otkrili da ima opasan koksaki virus, koji napada srce, pa može biti i smrtonosan.

"Pre mesec i po dana, na jednom od treninga u Americi, Stanija je osetila prve simptome ovog virusa - malaksalost i otežano disanje, a potom je dobila i temperaturu. Tada je potražila lekarsku pomoć i oni su odmah posumnjali na ovaj virus koji sada ponovo hara u Americi", kaže izvor blizak starleti i dodaje da joj je doktor odmah dao savet da odmara, da izbegava stres i da promeni ishranu.

"Stanija se mnogo uplašila, jer je čula da je koksaki virus veoma opasan i znala je da se teško leči. Odmah je krenula da se pridržava saveta lekara pa je za dve nedelje drastično smršala, što se najviše vidi na njenom licu", piše Star, prenosi Telegraf.

"Tačno je da je Stanija imala srčanih problema koje je otkrila nakon jednog treninga u Americi, međutim, pred ulazak na “Farmu” je obavila sve potrebne preglede i utvrđeno je da može da ide na imanje, ali pod uslovom da redovno uzima terapiju i da izbegava stres", potvrdili su iz Stanijine PR službe.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaZorica: Zabranjujem drogiranje Farmera

2015-09-20T23:22:20.069+02:00

Nova gazdarica imanja čula je šta se dogodilo iza njenih leđa, a onda je zapretila svima.Zorica Marković je ove nedelje izabrana za gazdaricu u rijalitiju "Farma" i odmah je podigla glas i svima zapretila.

Zadruga je obavestila farmere da je neko od učesnika stavljao tablete za potenciju u piće drugima, ali niko otkrila da je to radila Maja Nikolić.

Čim je to čula, Zorica je pokazala da je ozbiljno shvatila svoju ulogu, te je naredila svima da to više ne ponavljaju jer će u suprotnom morati da reaguju.

"Koga budem videla da trpa pilule za potenciju u piće, natrpaću mu u usta celo pakovanje", poručila je ona farmerima.

Nakon toga naredila je Gabrijeli Pejčev da izvadi tablete iz kutije i odnese u gazdinu kuću. Naravno, Maja se sve vreme pravila da ne zna o čemu se radi.


Sve najnovije vesti na sajtu Farma SrbijaLepomir: Ne znam ko je Nataša Maza

2015-09-20T22:56:54.389+02:00

Nataša je nedavno objavila njihove prepiske u kojima se može videti da se Lepomiru prilično dopada pevačica kao i da je želeo da se vide.
Nataša Maza sinoć je ušla na imanje i napravila pometnju među farmerima, a njen ulazak najviše je pogodio Lepomira Bakića.

Naime, Nataša je nedavno objavila njihove prepiske u kojima se može videti da se Lepomiru prilično dopada pevačica kao i da je želeo da se vide... Lepomir se danas u dvorištu pravdao da ne poznaju Mazu.

"Ja sam je pitao odakle me zna, ona kaže sa Fejsbuka. Pitao sam je i zašto priča da se poznajemo kad sam je sada video i upoznao", pravdao se Lepomir i još dodao da se ipak možda dopisivao.

"Možda sam joj pohvalio izgled, ne znam... A i da jesam, pa šta?! To je moja stvar"; rekao je Lepomir i dodao da mu je žao njegovih roditelja i bivše žene.


Sve najnovije vesti na sajtu Farma SrbijaStanija ogovarala Milića

2015-09-20T22:48:06.371+02:00

Doborojevićeva je Suzani ogovarala njenog supruga i pričala joj da je Milić podvodljiv jer sve sluša Tamaru Đurić.

Na imanju u Lisoviću atmosfera je sve usijanija i svakodnevno se dešavaju svađe, tuče, spletke. Ovaj put su farmeri optužili Staniju Dobrojević da želi da razvede Milića Vukašinovića i njegovu suprugu Suzanu.

Naime, Doborojevićeva je Suzani, koja je bila u izolaciji, ogovarala njenog supruga i pričala joj da je Milić podvodljiv jer sve sluša Tamaru Đurić.

"Nemoj da glumiš Jelenu Golubović, jer je ona za tebe doktor nauka. Napravila si frku kako bi ovde svi pričali o tebi, ološu jedan. Hoćeš da te narod žali što te mi pljujemo zbog onoga što si uradila. Sram da te bude", rekla je Zorica Marković, dok se Maja Nikolić nadovezala da je celu scenu Stanija napravila zato što mrzi Tamaru.

"To je potuljeno zlo i ološ, ona je ovde da bi napravila spetkle svima nama. Glumi žrtveno jagnje. Ovo što je uradila Goga sinoć bilo je zbog nje. Ko ovog ološa postavi kao gazdu. Sram je bilo za sve što nam radi. To što ona hoće da razvede Milića i Suzanu radi samo ološ", pričala je Maja Nikolić pred svim ukućanima koji su Dobrojevićevoj uglas pričali da je pacov, ljiga od čoveka i manipulatorka.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaGoga Sekulić ismeva Tamaru Đurić na Instagramu

2015-09-18T22:44:29.359+02:00

Zanimljivim kolažom fotografija, Goga je napravila opštu pometnju na društvenoj mreži "Instagram", zbog čega su je svi prozvali kraljicom.


Nakon sukoba koji je sinić imala sa starletom Tamarom Đurić, pevaćica Goga Sekulić rešila je da se našali na njen račun.

Zanimljivim kolažom fotografija, Goga je napravila opštu pometnju na društvenoj mreži "Instagram", zbog čega su je svi prozvali kraljicom.

Podsetimo, Goga je sinoć tanjirom gađala Tamaru, nakon čega je napustila imanje.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaZorica Marković pretila Maji Nikolić

2015-09-18T22:36:27.252+02:00

Pevačica je bila lenja prethodnih dana, a zadruga je farmerima zadala zadatak da je kazne na njihov način.Maja Nikolić je proglašena za najveću lenštinu zbog čega je zadruga rešila da je "nagradi". Ona nije bila poslušna i nije želela da radi, te su farmeri su dobili zadatak da je kazne. Učesnici su trebali da glasaju i donese odluku, navodilo se u pismu zadruge koje je pročitala Zorica Marković.

"Ja bih volela da me kaznite jer je meni ovo sve smešno. Ovde se samo ja kažnjavam. Za mene kazna važi, a za druge ne", rekla je Maja koja je istakla kako će sa zadovoljstvom prihvatiti kaznu i da do kraja rijalitija i dalje namerno neće ništa raditi

Polovina farmera je donela odluku da pevačicu kazne pevanjem, dok je drugih 10 poželelo da se pevačica valja u blatu. Maja je tvrdila da je Zorica počela da utiče na farmere kako bi ona završila u blatu.

"Ne možeš ti mene u blato da staviš, mogu samo ja tebe", rekla je Zorica Maji nakon pretnji, a Nikolićeva je ostala da viče kako joj ne pada na pamet da išta radi dok je Markovićeva gazda.


Sve najnovije vesti na sajtu Farma SrbijaGoga Sekulić na tajnom zadatku

2015-09-18T21:54:36.271+02:00

Miliću sam se obratila da ne treba da viće na mene, da to ne volim, rekla je pevačica.

Goga Sekulić ušla je u rijaliti "Farma" kako bi napravila haos među ukućanima, što i uspeva. Ona ima tajni zadatak da unosi dezinformacije među učesnicima.

Međutim, jutros je ona zaplakala a Ognjenu je večeras i ispričala zbog čega.

"Samo se bojim sebe da ako neko nastavi da me provocira, da ne bih morala da reagujem fizički, a znam da to ne sme. Miliću sam se obratila da ne treba da viće na mene, da to ne volim. Kasnije sam objasnila Farmerima da sam imala operaciju bubne opne, sve je to sveže. Nisam zaplakala jer se plašim, već me je to u tom trenutku zabolela", rekla je Goga, koja je dodala da su Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović najveće iznenađenje za nju.

"Ona me je lepo dočekala i dobra je devojka", naglasila je Sekulićeva.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaKristijan zaskočio Jasminu Medenicu

2015-09-14T23:25:54.834+02:00

Nakon lizanja, ljubljenja, masiranja, Jasmina je potražila Kristijanovu pomoć oko nekih zahvata u samoodbrani.

Ljubavna priča Kristijana Golubovića i Jasmine Medenice dobila je zanimljiv epilog.

Nakon lizanja, ljubljenja, masiranja, Jasmina je potražila Kristijanovu pomoć oko nekih zahvata u samoodbrani.

Kristijan je s oduševljenjem prihvatio ovaj zadatak, ali ono što Jasmina nikako nije očekivala, to je da će je baciti na sto.

Svoju snagu je demonstrirao na stolu, tako što je legao preko Medenice, dok se Stanija ludo zabavljala.

Medenica je delovala potpuno bespomoćno u Kristijanovim rukama, a on je izgleda uživao u demonstriranju svojih veština.

Bilo je malo pipkanja, štipkanja, pa je glumica uživala, pošto je već nekoliko puta izjavljivala da je zaljubljena u Golubovića.

Sve je dobro što se dobro svrši, kaže izreka, a Jasmina i Kristijan su "odradili" odličan posao i završili sa osmesima na licima.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaZorica Marković ispljuvala Topalka

2015-09-14T23:21:44.267+02:00

Iz njegovog glasa ništa ne izbija jer nema iz čega, rekla je pevačica.Zorica Marković oplela je po svom kolegi Milanu Topaloviću Topalku kada ju je  klaberka Tamara Đurić pitala kakav je on jer joj se dopada.

"Ma kakav bre Topalko, bre, on je potpuno frigidan čovek. Šta ti se sviđa kod njega? Hajde reci i prosvetli nas! Kao prvo, to je čovek bez emocija i nagona koji ga blokiraju da peva sadržajno. Dernja se samo, i to kroz zube peva, kao neki magarac. Meni to nije muzika", rekla je folk diva i dodala da ne voli kod njega što ubacuje mnogo trilera gde treba i ne treba.

Zorica je istakla da je nema emocije i da zato tako i peva.

"Iz njegovog glasa ništa ne izbija jer nema iz čega", kazala je Markovićeva. Kada se Novica Zdravković ubacio u razgovor i rekao da ne zna Topalka i da nije imao prilike da ga čuje, Zorica je odgovorila uz smeh: "Nisi ništa propustio", nastavila je ona.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaVlada Stanojević oborio Kristijana

2015-09-14T23:17:59.086+02:00

Budući da se Kristijan bavi borilačkim veštinama, pokazivao je kako lako može da se savlada protivnik.Vlada Stanojević, voditelj koji je na Farmu ušao kako bi popravio svoj ugled zbog koji je narušen zbog prebijanja svoje verenice Ana Marije Žujović, jednom rukom je uspeo da savlada Kristijana Golubovića.

Budući da se Kristijan bavi borilačkim veštinama, pokazivao je, kako mu je Tamara naredila, kako lako može da se savlada protivnik. Sparing partner mu je bio voditelj Vlada Stanojević. Kada mu je Golubović demonstrirao jedan potez, na red je došao Vlada koji je jednom rukom srušio Kristijana. Naravno, Kristijan je namerno pao, a voditelj je bio sav srećan što je uspeo da savlada jačeg od sebe.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaJasmina ljubomorna na Jelenu Krunić

2015-09-14T23:13:58.603+02:00

U gaćama je igrala pred njim. To je ponižavajuće. Šta će mu žena reći, pričala je Jasmina.Jasmina Medenica, koja se do ušiju zaljubila u Kristijana Golubovića, ljubomorna je na klaberku Jelenu Krunić jer je na sve načine pokušala da zavede Golubovića tokom žurke, ali i na balerinu Jelenu Milošević, koja ga je zajahala.

"U gaćama je igrala pred njim. To je ponižavajuće. Šta će mu žena reći? On stalno govori da je oženjen, a ovamo dopušta da se ovako ponašaju pred njim. Nemoj da ti neka žena u gaćama seda za vrat", žalila se Medenica Bojani Stamenov.

Podsetimo, Kristijan Golubović je oduševio žensku populaciju na imanju u Lisoviću. Za njegovu naklonost, iako je oženjen, bore se Jasmina, koja je priznala da je zaljubljena u najpoznatijeg srpskog osuđenika, i klaberka Jelena Krunić. Na žurki Jelena se toliko napila da je Kristijana uhvatila za međunožje, grizla ga i ujedala.

Jasmina je izgleda zaboravila i da se ona "valjala" sa Krstijanom i to na stolu. Bilo je malo pipkanja, štipkanja, pa je glumica uživala, pošto je već nekoliko puta izjavljivala da je zaljubljena u Golubovića.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaIvan i Vlada našli krticu na Farmi

2015-09-14T23:08:42.628+02:00

Vlada i Ivan Gavrilović pronašli su danas krticu u štali, ali nažalost kasno.Farmeri su imali zadatak da pronađu krticu koja bi im omogućila određenu nagradu, međutim, vreme za taj zadatak im je isteklo.

Naime, Vlada i Ivan Gavrilović pronašli su danas krticu u štali, ali nažalost kasno. Krstica nije neko od farmera, kako su mislili, već plišana igračka.

Zadruga je poslala pismo da farmeri nisu usešno obavili zadatak, jer je rok istekao u nedelju uveče.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaFarmeri štrajkuju glađu

2015-09-14T23:00:08.361+02:00

Skoro svi Farmeri izašli su napolje, lupali u šerpe i vikali da štrajkuju jer nemaju šta da jedu.
Farmeri su odlučili da štrajkuju jer nemaju hranu!

Još uvek aktuelna gazdarica, Stanija Dobrojević, sazvala je sastanak jer je stiglo pismo od Zadruge.

Farmeri, izuzev njih par, odlučili su da organizuju štrajk jer nemaju hranu. "Hajde da napravimo krug oko kuće i da vičemo štrajk", bio je predlog.

Svi su izašli napolje i lupali kašikama u posuđe. Posle toga su se vratili u kuću i pročitali zadatak

"Dragi Farmeri, primetili smo da imate mnogo problema i da ne funkcionišete dobro, ni vi, ni Farma. Morate sve jedni drugima reći u lice, što pričate iza leđa. Na porodičnom sastanku morate da kažete čije ponašanje vam smeta. Jedan od problema je što neki Farmeri jedu 5 puta dnevno, a drugi ne stignu uopšte. Takođe, morate da vidite koji Farmeri imaju hranu u štekovima i zašto neće da je podele sa drugima", piše u pismu Zadruge.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaKristijan: Žao mi je mog sina

2015-09-13T00:28:54.195+02:00

On je u razgovoru sa Majom Nikolić i Radetom Lazićem rekao im je da mu je najteže zbog toga što sinu nije mogao pružiti normalno detinjstvo.


Kristijan Golubović otkrio je na "Farmi" da svake noći plače za sinom Lazarom.

On je u razgovoru sa Majom Nikolić i Radetom Lazićem rekao im je da mu je najteže zbog toga što sinu nije mogao pružiti normalno detinjstvo.

"Plačem kao malo dete svaku noć za sinom. Najiskrenije vam pričam. Hiljadu puta sam ga molio i izvinjavao mu se što nije mogao zbog mene imati detinjstvo kakvo zaslužuje. Ja jesam bio i kriminalac i robijaš, ali nedužnim ljudima nikad nisam naudio. Ja sam narodski Robin Hud", ispričao je Golubović.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaIvan Gavrilović ušao ponovo na Farmu

2015-09-13T00:22:53.831+02:00

Farmeri su sinoć dobili dva nova ukućana, koji će se ravnopravno boriti za glavnu novčanu nagradu.U Lisoviće su stigli pevač Ivan Gavrilović i reper Ali King.

Gavrilović je otkrio da Kristijana Golubovića poznaje još od osnovne škole, te da je na "Farmi" kvalitetna ekipa pa ne sumnja da će i dalje biti najgledaniji

Ali King, inače prijatelj Ekrema Jevrića, poručio je da će se braniti ako ga neko napadne.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaMaja Nikolić u Parovima posle Farme

2015-09-13T00:15:55.275+02:00

Samo dan pre nego što je ušla u konkurenstki rijaliti, na mesec dana, pevačica Maja Nikolić pristala je da potpiše ugovor sa Hepi televizijom, o ulasku u „Parove“!Nikolićeva je imala neke posebne uslove koji su se odnosili na redovno korišćenje fizerskih usluga, odlazak kod sveštenika svakog vikenda, komunikaciju sa decom... ali se sa produkcijom Hepija lako dogovorila jer već ranije imala poslovni angažman.

- Maja je pristala da uđe u „Parove“ jer je vezana za Hepi televiziju, gde je imala i svoju emisiju „Opasnice“ – otkrio je prijatelj Maje Nikolić.

- Njoj je bilo važno da ima da plaća bebisiterku, zbog sina Lazara. Posebno brine za starijeg sina u Nišu, jer se tokom prošlog boravka u rijalitiju istetovirao i stavio minđušu, pa ne želi da ga duže ostavlja samog bez kontrole.

Po izlasku iz "Farme", gde je dogovorila boravak od mesec dana, Maja Nikolić će ući u rijaliti „Parovi“ i ravnopravno se boriti za glavnu nagradu.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaKristijan povredio Zoricu Marković

2015-09-13T00:11:35.870+02:00

Tokom sinoćne žurke na "Farmi" došlo je do incidenta, a najdeblji kraj izvukla je Zorica Marković!


Iako je zadruga u prvi mah zabranila žurku, na imanju u Lisovićima pojavili su se tamburaši na oduševljenje svih takmičara!

Kako je žurka odmicala, a farmeri bili pod dejstvom alkohola, u toku noći došlo je do incidenta. Naime, Kristijan Golubović popeo se na sto i celom težinom skočio na Zoricu Marković i Tamaru Đurić, koje su ležale na podu, ispred tamburaša.

Deblji kraj izvukla je pevačica, koja se ceo dan žali na bolove u vratu, a jutros od bolova nije mogla da ustane iz kreveta.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaZorica Marković i Ali King se vatali u krevetu

2015-09-13T00:06:51.851+02:00

Pevačica Zorica Marković (56) nije dugo u rijalitiju „Farma“ izdržala bez muških dodira, pa je novog ukućanina, di-džeja Alija Kinga odvela u krevet čim je kročio na imanje u Lisoviću. Njih dvoje su se u gluvo doba noći pipkali ispod jorgan-planine, a Ali King je Markovićevu sve vreme štipkao za guzu.  Pre nego što je ušao u rijaliti Ali King je ispričao kako poznaje Zoricu Marković odranije, ali nije precizirao u kakvom su bili odnosu. Nakon što se pevačica pozdravila sa njim na vratima kuće, pojedini ukućani su prokomentarisali kako su veoma prisni i da im se učinilo da su se poljubili u usta. Ni Zorica ni Ali King nisu ništa dodavali, a to što se dugo nisu videli nadomestili su kasnije u krevetu.Oko četiri sata iza ponoći njih dvoje su se najpre smejali i šaputali ispod pokrivača, a onda se bacili u akciju. Ali King je pošteno ispipao pevačicu, a ona se uopšte nije bunila, već se po njenim osmesima moglo zaključiti da uživa i da joj ne smeta što je on mlađi od nje. Dok je di-džej pipkao pevačicu po guzi, ona se smejala, a u jednom trenutku rekla: „Nemoj sad tu, moram da prdnem.“ Jasno je da se Zorica samo šalila, jer je sve vreme imala osmeh na licu.Očigledno je da se Markovićeva i Ali King odlično poznaju, a kojem pravcu će se njihov odnos kretati u rijalitiju, ostaje nam da vidimo.Inače, poznato je da Zorica voli mlađe momke, pa je tako prošle godine bila u vezi sa 14 godina mlađim muškarcem.- Stefano ima 41 godinu, on je biznismen grčko-srpskog porekla, ima hotel na Halkidikiju i zbog toga živi više tamo nego u Beogradu. Osvojio me je tim grčkim šarmom i manirima, a inače se poznajemo nekoliko godina, pošto smo sarađivali. Ljubav nam se desila brzo, mada je on i ranije pokazivao da mu se dopadam, ali pošto sam bila zauzeta, na to nisam obraćala pažnju - izjavila je svojevremeno Zorica.  Sve najnovije vesti na sajtu Farma [...]Kristijan Golubović: Želim seks sa muškarcem

2015-09-13T00:01:58.458+02:00

Pošto očito više ne može da se odbrani od silnih obožavateljki na “Farmi“, Kristijan Golubović je otkrio s kim bi imao najradije seks na imanju u Lisoviću!


Posle Sanele, Jasmine Medenice, Maje Nikolić, a sada i Nele Bijanić, za koju je rekao da je i ona zaljubljena u njega, popularni Kiki imao je šokantnu izjavu.

Jasminu Medenicu je proglasio za “Mis lutke”, stavio joj bubicu oko vrata pretvarajući se da je lenta, čestitao, a onda dodao:

– Poljubac ne mogu da ti dam, jer žena će da mi sipa arsenik.

Ali, prethodno je iznenadio izjavom pred nekoliko učesnika “Farme“, dok je sa njima sedeo za stolom.

– Želim seks sa muškarcem! – rekao je glavni zavodnik na imanju u Lisoviću, očigledno umoran od žena koje ga saleću.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaBojana Stamenov ne voli Staniju

2015-09-12T23:57:35.415+02:00

Stanija Dobrojević, koja je ovonedeljna gazdarica na Farmi je za svog ženskog slugu postavila pevačicu Bojanu Stamenov.Stanija je rekla da je ovo odlučila da učini zbog toga što se Bojana prema njoj ponašala kao da joj je ispod časti što sede za istim stolom.

Izgleda da je Stanija dobro pročitala našu predstavnicu na "Eurosongu". Naime, Bojana je zaprepastila gledaoce kada je posavetovala Maju Nikolić kako da napakosti Staniji.

Ona joj je rekla da ovonedeljnoj gazdarici "podmetne ose".


Sve najnovije vesti  na sajtu FarmaZorica i Maja pokušale da napakoste Jasmini Medenici

2015-09-11T16:36:57.607+02:00

Pevačica Maja Nikolić poznata je po tome što voli da pravi kojekakve smisalice na "Farmi".

Da ne bude jedina koja uvek nešto spletkari pobrinula se Zorica Marković i pridružila se Maji koja pošto poto želi da vidi da Jasmina Medenica zaplače zbog Kristijana.

Plan je da Zorica večeras pročita pismo, koje je navodno poslala zadruga, u kom će pisati da Kristijan treba da provede noć sa Stanijom u kućici za gazdu, što će, prema njihovom planu, rasplakati Jasminu.

Međutim, njih dve su osmislile i kako da iznerviraju Staniju, a to planiraju da učine tako što će zapaliti seno i staviti ga tako da izgleda kao da dim dopire iz kuće za gazdu, gde starleta spava.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaKristijan pomogao Staniji oko slamarice

2015-09-11T16:25:44.317+02:00

Čim je izabrana za gazdaricu, Kristijan je odmah pomogao starleti da pripremi kuću za gazdu.


Kristijan i Stanija se dobro slažu od samog početka Farme, a sada je Golubović samo potvrdio simpatije prema starleti.

Kada je Stanija Dobrojević izabrana za gazdaricu, većina ukućana je negodovala, ali se Kristijan Golubović obradovao i oberučke prihvatio sva njena naređenja.

Međutim, Stanija je sebe rekla da je mala i nejaka, pa joj se Golubović ponudio da joj pomogne oko posteljine i nameštanja kreveta u gazdinskoj kući.

Pošto mnogo vremena provode zajedno, Stanija je Kristijanu pričala o svojoj sudbini i o tome kako joj je otac ubijen u ratu, a Golubović se izgleda sažalio rekao:

"Boli me briga, ja večeras idem tamo u kućicu da te tešim", rekao je.


Sve najnovije vesti na sajtu FarmaBojana na tajnom zadatku

2015-09-11T16:14:52.553+02:00

Bojana Stamenov dobila je sinoć tajni zadatak od Ognjena Amidžića.


Voditelj je saopštio pevačici da narednih sedam dana ne sme ništa da kuva. S obzirom na to da je Bojana glavna kuvarica na Farmi i veći deo dana provodi u kuhinji, ova nagla promena sigurno se neće svideti njenim cimerima.

Amidžić je upozorio Bojanu da sme samo sebi da skuva kafu ili čaj i ništa više, kao i da niko ne sme da sazna za ovaj tajni zadatak.

- Jao, izbegavaću da ulazim u kuhinju - rekla je Stamenova.

Ako ovaj zadatak uspe, farmerima sledi vredna nagrada.


Sve najnovije vesti na sajtu Farma