Subscribe: BUDAK KAMPUNG ONLINE
http://budakkampungonline.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
Preview: BUDAK KAMPUNG ONLINE

! BUDAK KAMPUNG ONLINE !



H1 talk-talk about politics pop and lifestyle in malaysia maa. Politik kampung



Last Build Date: Fri, 17 Nov 2017 12:30:10 +0000

 



BUDAK KAMPUNG ONLINE UPDATE ADDRESS

Mon, 13 May 2013 04:13:00 +0000

Salam semua. Sila update link terbaru blog Budak Kampung seperti di bawah.
budakkampungon9.blogspot.com
dalam beberapa hari lagi addres lama akan bertukar address baru... Agenda tetap sama. Umnobn harus ditembak.


lokasi aku tembak umnobn sudah diketahui, jadi aku terpaksa ubah lokasi supaya boleh menembak lagi walaupun pinjam peluru rakan-rakan. Beruk Negara harus ditembak jatuh..... keh.. keh...keh...



Blog BudakKampungOnline Diserang Virus DDoS

Mon, 06 May 2013 03:43:00 +0000

!@##!%!^%^&!^%&*!...LAMBAT....*&(!)()!_)&())*!^*^!...SLOW...$%@%@^ !...XLEH UPLOAD....*&(!)()!_)&())*!^*^!...PTUIIIII...$%@%@^

dalam proses membaik pulih....



Samseng UMNOBN Bukit Katil Dah Mengamuk

Sun, 05 May 2013 15:12:00 +0000


Bukit Katil Bn Kalah inilah, Samseng BN lagi mau kacau ,
PR pls be calm, dont let them have excuse to harm us !

frameborder="0" height="320" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=612767678748915" width="560">



Bangla Dah Pijak Kepala Rakyat Malaysia, Jahanam UMNOBN

Sun, 05 May 2013 12:38:00 +0000


Akibat dah lama duduk malaysia sebab di beri IC percuma oleh umnobn jahanam, bangla neh dah berani tunjuk samseng di Malaysia.

frameborder="0" height="280" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151457544518740" width="534">



Edisi Pecah Lobang...Pengundi Hantu Umnobn Ditangkap Oleh Orang Awam

Sun, 05 May 2013 09:55:00 +0000

Anak tun razak kaler hitam, berlainan benar dengan si bibir merah.....Video dibawah, Kek Gelang Patah! 1 bas warga bangladesh turun mengundi. khabarnya ada lagi dua bus akan landing puak-puak asing neh. Lahanat lah Umnobn yang bagi IC Free kepada meeka. frameborder="0" height="204" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151573963269820" width="520">Kuala selangor... Lahanat lah Umnobn tranformasi bangla jadi melayu. frameborder="0" height="320" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151412196063016" width="568">Kota KemuningKantoiiiii.... Muka Malaysia desh ma..... frameborder="0" height="398" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=341164492672703" width="222">Dua orang Myanmar di tahan kerana cuba mengundi. Myanmar ini baru tiba di Malaysia 2 hari lepas dan terus diberikan ic untuk mengundi BN serta di beri wang rm1500.Kotor mainan UMNO BN. Sanggup gadai kedaulatan negara.. sekali imbas tak nampak wajah malaysia. Lahanat lah Umnobn selamanya....This is his new IC!! I saw suspected foreigner queueing in front of me!! We questioned him n he can show IC!! He said he jus got his IC!! I had taken photo n his IC n reported to 0165059065 to invest!! Pls do so if u see any suspected foreigner at ur place also!! Don't hurt them but report!!She is giving out money for bangla to vote? Damn!BITCH ! frameborder="0" height="400" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=390060157774050" width="224">[...]



Bangla Menyanyi Lagu Negaraku Nak Selamatkan Diri

Sun, 05 May 2013 06:42:00 +0000


Adehhhh... angkara umnobn lahanat beri IC percuma, dia neh dah layak dapat rumah ppr dan br1m.

frameborder="0" height="396" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=618866524808347" width="224">



Bangla menangis tak dapat mengundi Dacing

Sun, 05 May 2013 05:49:00 +0000

Rakyat malaysia sudah marah kerana ramai sangat warga asing turun mengundi... Kerana umnobn, negara tergadai kek warga asing.

frameborder="0" height="560" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=596038253753308" width="320">

Nota:  Tranformasi melayukan warga asing didahulukan...



Sumpah Dipermainkan Umnobn, Bagi Duit Suruh Bersumpah

Sat, 04 May 2013 16:27:00 +0000

KAMI RAKYAT MALAYSIA TOLAK PARTI SESUMPAH BARISAN NASIONAL...







'Smart' Bangla Pecah Lobang Dapat IC Malaysia

Sat, 04 May 2013 13:46:00 +0000


PM Malaysia Mr Najib give 25,000 pic i/c to Bangladesh

frameborder="0" height="440" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=121025901430237" width="336">

TRANSFORMASI Najib adalah Menukar Bangla Menjadi Melayu.... Tolak UMNOBN... Undi Pakatan Harapan Rakyat.



TERBURAI... Bangla Kantoi Akan Undi Dacing

Sat, 04 May 2013 09:58:00 +0000


Bangla neh mengaku dapat RM1000 dan IC Free dari UMNOBN. Besok geng bangla neh akan undi Dacing.

TOLAK BARISAN NASIONAL. Kerana pemimpin gila kuasa mereka, malaysia dijajah warga asing.

frameborder="0" height="280" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151557877863431" width="520">



Petugas Pas Pula Dipukul Samseng UMNOBN

Sat, 04 May 2013 09:08:00 +0000


Petugas2 PAS-Pakatan terus menerus jadi mangsa samseng Umno-BN.....Kepada semua ahli PAS, diminta tidak keluar berkempen bersorangan....arahan dari Pemuda PAS, kita tidak membenarkan ahli mencetuskan sebarang provokasi atau terlibat dalam mana2 aktiviti serangan ganas.

Tapi kalau tanya saya......kalau dah kene serang macam nie, anda berhak lawan dan pertahankan diri.....yg penting jgn biarkan diri anda dan mana2 ahli betugas berseorangan...biar bkumpulan.


Petugas PAS Perak yang sedang melakukan flash mob telah diserang dan dipukul oleh hampir 40 orang yang memakai baju i love PM. Ada yang pecah muka dan berdarah kepala. Mereka sedang dapatkan rawatan. Pohon doa. Mereka semakin mengganas.



Mereka hanya sekadar angkat sepanduk untuk para pemandu kereta bunyikan hon jika sokong pakatan rakyat . Namun mereka dipukul hingga berdarah sebegini. Mengapakah petugas2 yang memakai baju i love PM itu sanggup melakukan perkara sekejam ini... pohon doa teman2... kita sayang Malaysia...




Panasss... UMNOBN Upah Gangstar Cina Bantai DAP & Keadilan

Sat, 04 May 2013 07:36:00 +0000


Nampaknya UMNO BN telah mendapat pertolongan dari gangster untuk membuat kacau bilau.

Arahan dari ABU: Orang seperti ini ADALAH SAMA SEPERTI PENGUNDI HANTU! Rakyat pertahankan tempat mengundi anda daripada mereka. JANGAN GENTAR. KELUAR UNDI. KITA AJAR MEREKA. Mereka hanya kucing kurap.

frameborder="0" height="560" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=189573194529780" width="320">

This is happen at Dehappy Restaurant.....BN ppl find troble with DAP ppl and a uncle stand up ask them don't find troble just that all..and BN ppl take chair ,glass..all the things at there to trow to this uncle and fight.....6+ BN ppl fight a 50+ years old uncle~fuck off BN...1 Malaysia?FUCK off!!


This happens at Dehappy restaurant. While we was having our supper after Ubah, all the BN members came n trying to ask for trouble.Everyone was silently having their meal n they keep scolding n asking for fight. This uncle stand up n ask them not to make trouble here. Without saying any words, they all rush to this uncle n throw tables, chair, plates and everything towards this uncle. What a bad attitude. Is this what they called 1 malaysia??? Fuck off!!!
Pls share it out ..!!



TERBARAI... Pengakuan Bibik, Dapat IC Dan Duit Free

Fri, 03 May 2013 16:25:00 +0000

Negara dijajah warga asing kerana umnobn membuka jalan untuk mereka.

frameborder="0" height="400" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=448304065258421" width="224">



Amanat TG Nik Aziz Kepada Pengundi

Fri, 03 May 2013 07:17:00 +0000

frameborder="0" height="320" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151552083054286" width="560">



Panasss... RTM Panggil Ahli Panel "Bangang"

Fri, 03 May 2013 02:01:00 +0000

...untuk membangangkan orang-orang kampung... Tapi terburai dek kerana seorang pemanggil ini. Baru ajukan soalan yang ringan dah gelabah bewok nak jawab.... belum lagi kemukakan soalan yang berat.

frameborder="0" height="320" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=165335906965919" width="540">

siaran langsung rtm1....seorang pemanggil penyokong tegar bn dari pahang mengajukan soalan panas...xsenang duduk ahli panel nya..lain tya lain jawap...tonton lah rakaman ini..caya lah brother suhaimi ni...




Thu, 02 May 2013 14:21:00 +0000

VIDEO: JPM terlibat angkut pengundi Sabah S'wak allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/jLfXRFSHDvE" width="560">PENGUNDI HANTU Guna Pesawat Mewah Ke Kuala Lumpur??Sementara Pejabat Perdana Menteri (PMO), Sistem Penerbangan Malaysia (MAS) dan Air Asia saling menutup tembelang yang pecah, sebentar tadi beberapa lagi penerbangan dari Sabah telah mendarat di Lapangan Terbang Antarabangsa KL (KLIA) di Sepang, Selangor.Menurut saksi, MAS menggunakan pesawat Boeing 747-400 yang hanya digunakan untuk penerbangan jarak jauh termasuk ke Los Angeles dan London tetapi anehnya ia cuma berlepas dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu (KKIA) dua jam lepas.Saksi tersebut memberitahu dalam posting di Facebook beserta gambar di atas sebagai bukti yang mengatakan:Pesawat MAS Boeing 747-400 yg baru mendarat dr Kota Kinabalu, Sabah. Kebiasaan dlm penerbangan domestik MAS biasa menggunakan pesawat lebih kecil iaitu jenis Boeing 737-800, kegunaan pesawat yg besar spt ini biasanya utk penerbangan ke Los Angeles dan Eropah sahaja.Tambah saksi itu lagi:Pesawat jenis Airbus 330-300(bersebelahan dgn Boeing 747) jg dikhabarkn baru tiba dr Sandakan sejam yg lalu.Ada juga saksi yang posting komennya di Facebook mengatakan:Ray Chalmer Jefferson bro...saya salah seorang penumpang MH8614 (airbus 330)..semua penuh dengan pengundi sabah..yang nie comfirm pengundi asli tetapi ada diantaranya ic diragui..kami disambut oleh persatuan KDM(kadazan dusun murut)..pagi tadi ada 3 charted flight dari KLIA..kami berbaris dari jam 2.30 pagi untuk tiket,.di KLIA pada sebelah pagi ,kebanyakkan penumpang charted flight dan bangla,..tapi tak confirm bangla turun kkia atau chennai,sebab chennai ada flight pagi tadi..harap maklum..Sementara itu, ibu kepada seorang juruterbang sebuah syarikat penerbangan negara meminta maaf atas tindakan anaknya yang terpaksa membawa ratusan penumpang warga Bangladesh dari Kota Kinabalu ke Kuala Lumpur.Dalam posting yang dikirimkan sejam lalu, Mariyah Pit mendakwa anaknya tidak tahu menahu tentang hal tersebut kerana pada awalnya dia diarahkan untuk membawa kargo tanpa penumpang ke Kuala Lumpur.Apabila menyedari pada saat akhir bahawa kargo yang dimaksudkan rupanya penumpang yang akan mengundi dalam pilihan raya umum 5 Mei nanti, anaknya terus menghubunginya memaklumkan perkara itu sambil memohon maaf kerana telah mengkhianati amanah rakyat Malaysia.Sambil tidak takut dikenakan tindakan kerana berani mendedahkan perkara itu, Mariyah turut meminta pembaca Facebooknya supaya berkongsi dengan semua kenalan kerana tindakan Umno membawa pengundi hantu sudah mengancam keselamatan negara.Persoalannya, apakah penjelasan MAS, Air Asia dan PMO tentang hal ini??JALAN PULANG[...]



Misteri lokasi pengundi hantu bangla berbaju hijau di KLIA terjawab

Thu, 02 May 2013 13:27:00 +0000

by King Jason OriTv3 malam tadi 2/5/13 melaporkan .. Hisyamudin mengatakan mereka mereka yang turun KLIA tu rakyat Malaysia yang baru balik Mekah.. ni dia muka2 rakyat Malaysia yang baru balik mekah tu.. mereka tinggal kat Resort.. kaya kaya...Team MPV [Monitoring Phantom Voter] R n R Crew berjaya mengesan lokasi Bangla berbaju hijau dengan mengekori bas yang diturnkan dengan pesawat dari Sabah.Team MPV memantau sudah 4 hari pergerakan mereka diangkut kluar masuk dan Perdana Condo Resort ini hanyalah transit sebelum mereka diangkut mengunakan van van ke lokasi lokasi lain.Ni dia bangla dan indon kat PD Perdana Condo Resort.. Setiap malam mesti ada bas hantar dan besoknye diaorang dah tak ade.. Apakah Sime Darby [pemilik Perdana Resort]bersekonkol  dengan BN bagi MEMBUTAKAN bahawa mereka ini pengundi hantu?Atas alasan mereka ni pekerja ladang?Dulu memang gua taw diaorang ni pekerja baru untuk ladang Sime Darby.. tapi bukan disini port mereka dan mengapa sekarang ni makin kerap?Sime Darby .. usah bersekonkol dengan BN....Tak malu ker umno bila Bangla juga rakyat Malaysia? Apa kata korang ambik mereka buat menantu? heheheheh... [...]



Lagu P.Ramlee Kutuk Umno

Thu, 02 May 2013 05:11:00 +0000

allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/z-1u62v1d7s" width="560">



Gemparrr... Huru-Hara Sebenar?

Wed, 01 May 2013 12:55:00 +0000

frameborder="0" height="360" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=463610833717969" width="640">

Dari tiada TV sampai ada TV hari-hari inilah kerja umnobn, tiada yang baik untuk PR semuanya tidak elok. Demi untuk kekalkan kuasa, Amaran menakut-nakutkan rakyat sebegini diputar hampir 55 tahun !!!!.. 

Kami Rakyat Malaysia Sudah Tahu..... 






PANASS... 'ULAMAK' Barisan Nasional HINA ISLAM

Wed, 01 May 2013 06:36:00 +0000

allowfullscreen="" frameborder="0" height="304" src="http://www.youtube.com/embed/j8gJCS3xu5Y" width="540">



Cai UMNOBN Tarik Ganja Pakai Batang Betik

Tue, 30 Apr 2013 13:24:00 +0000

Dah semakin teruk anak muda didikan umnobn..... polis sila cari mamat paipon neh.... hehehehe...


Nota: Masih GAGAL buek lampu kalimantang... Kah... Kah... Kah... Kah... Kah... Kah...



Video: Geng UMNOBN 'Projek' Ngan Nyah Gaduk Youuu...

Tue, 30 Apr 2013 11:48:00 +0000



Ahli Parti Syaitan Yang Dikenal @ UMNOBN sedang melakukan ibadat mereka..
Saksikan!! Pencacai-pencacai UMNO sedang bergumbira.. dengan bapok pun jadi..

frameborder="0" height="324" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=356552181094344" width="500">



Koleksi kereta mewah Najib di parking rumah beliau

Tue, 30 Apr 2013 06:21:00 +0000

allowfullscreen="" frameborder="0" height="420" src="http://www.youtube.com/embed/HkCN6RjDHvY" width="560">





HP Aku 'Dirogol' Oleh SMS UBN

Tue, 30 Apr 2013 04:23:00 +0000

HP Aku Mengalami Trauma Berpanjangan…. Babi Barisan Najis…. Aku hairan bagaimana barisan penyangak neh boleh dapat no HP peribadi aku. Kalau seminggu sekali SMS tak pa. Ni sehari 5/6 kali SMS. Ptuiiii...Di bawah neh nombor-nombor tel yang menghantar SMS suruh undi BN. Oleh kerana setiap hari mereka SMS mesej bonggok sehingga menggangu tidur aku, sehingga penuh mailbox hp aku, sehingga aku terpaksa buang masa beharga untuk delete mesej tu, maka dengan itu aku 100% yakin TIDAK PANGKAH BN kerana telah membonggokkan diri aku. kah… kah... kah... kah... kah... kah...+601116399152+601116399112+601126308306+601127732258+60169101627+601126287549+601116399046+60149246984+601126308325+60146439881+60169247143+601116399817+601114777843+60193207760+601116399355+60169098395+601116399212[...]



Panass.. Makcik 'GOYANG PERIGI' Di Program Umnobn

Mon, 29 Apr 2013 11:29:00 +0000




Gelombang merah syaitan yang dikenali iaitu UMNOBN berjaya merosakkan minda melayu tua dan muda…. 
frameborder="0" height="380" src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=297782000344286" width="540">