Subscribe: Avisen.dk - Danmark
http://avisen.dk/Handlers/GetFeed.ashx?type=category&categoryid=5
Added By: Feedage Forager Feedage Grade A rated
Language: Danish
Tags:
danmark  deres  dna  efter  end  fakta  gør  hvis  ind  licens  med  mere end  mere  noget    siger  tal  ved  viser  år 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Avisen.dk - Danmark

Avisen.dk - Danmark



Nyheder fra Avisen.dk's "Danmark" sektion



Last Build Date: Fri, 23 Apr 2010 12:49:31 +0200

Copyright: Avisen.dk
 



Anklager om Peter Madsen: Har aldrig stået over for en med så lav troværdighed

Mon, 23 Apr 2018 10:27:00 Z

Beviserne mod 47-årig ubådskaptajn er overvældende, mener anklager - selv uden nøjagtig dødsårsag.


Media Files:
https://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10351899&sizeid=4




Vindmølleindustri vil have klarere løfter om havvind

Mon, 23 Apr 2018 09:59:12 Z

Regeringen vil indtil videre kun lægge sig fast på én havvindmøllepark. Industrien har brug for klar besked.


Media Files:
https://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10351643&sizeid=4




Annette Heick hylder snobber: De gør sig umage

Mon, 23 Apr 2018 09:55:00 Z

Hvis snobberi er at stile efter at være lidt mere end det, man kommer af, så er det måske ikke helt fjollet, skriver Annette Heick.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10351340&sizeid=4




Spar 1.300 kroner i licens: Sådan gør du

Mon, 23 Apr 2018 09:50:00 Z

Over 100.000 pensionister kan have snydt sig selv for nedsat licens, viser nye tal fra Udbetaling Danmark. Er du blandt dem?


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10337746&sizeid=4




Spar 1.300 kroner i licens: Sådan gør du

Mon, 23 Apr 2018 09:50:00 Z

Over 100.000 pensionister kan have snydt sig selv for nedsat licens, viser nye tal fra Udbetaling Danmark. Er du blandt dem?


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10337746&sizeid=4




FAKTA: Bjørn Nørgaards gravmæle til dronningen er færdigt

Mon, 23 Apr 2018 09:15:57 Z

Gravmælet repræsenterer regentparrets fælles virke gennem 50 år. Her vil dronningen blive stedt til hvile.


Media Files:
https://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10351855&sizeid=4




Har været i gang siden 2003: Dronningens sarkofag er færdiggjort

Mon, 23 Apr 2018 09:12:00 Z

Der er ikke foretaget designmæssige ændringer ved dronning Margrethes gravmæle. Det står nu færdigt.



FAKTA: Kongegravene i Roskilde Domkirke

Mon, 23 Apr 2018 08:58:24 Z

Dronning Margrethes gravmæle er færdigt og opstillet i Roskilde Domkirke. Gravmælet kan først ses efter dronningens død.


Media Files:
https://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10351377&sizeid=4




Håndboldklub på vej mod konkurs

Mon, 23 Apr 2018 08:20:00 Z

Håndboldklubben HC Midtjylland bliver med stor sandsynlighed begæret konkurs mandag.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10351316&sizeid=4




Louises mand optog lån med hendes NemID: Jeg var gift med en fremmed

Mon, 23 Apr 2018 08:10:00 Z

Det Kriminalpræventive Råd har ikke tidligere hørt om svindel med en ægtefælles NemID. Antallet af anmeldelser om bedrageri er mere end seksdoblet de seneste ti år.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10350822&sizeid=4




Louises mand optog lån med hendes NemID: Jeg var gift med en fremmed

Mon, 23 Apr 2018 08:10:00 Z

Det Kriminalpræventive Råd har ikke tidligere hørt om svindel med en ægtefælles NemID. Antallet af anmeldelser om bedrageri er mere end seksdoblet de seneste ti år.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10350822&sizeid=4




FAKTA: Tre tal der siger noget om arbejdsmarkedet

Mon, 23 Apr 2018 06:58:24 Z

Danmarks Statistik leverer tre nøgletal, der hver for sig siger noget om, hvordan arbejdsmarkedet ser ud.


Media Files:
https://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10351047&sizeid=4




Beskæftigelsen fortsætter rekordkurs

Mon, 23 Apr 2018 06:54:01 Z

Der kom flere lønmodtagere i arbejde i februar. Beskæftigelsen sætter igen rekord.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10350780&sizeid=4




Mogens Lykketoft føler sig misbrugt: "Én stor manipulation"

Mon, 23 Apr 2018 06:53:00 Z

Et russisk tv-indslag om Danmark får kritik fra politikere og andre medvirkende, der føler sig groft manipuleret.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10350852&sizeid=4




Kvinde faldt i søvn bag rattet: Kørte ind i parkede biler

Mon, 23 Apr 2018 06:46:00 Z

Kvinden faldt i søvn på rattet på sin vej gennem Rudkøbing.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10350772&sizeid=4




Professor: Pause tyder på nytænkning ved OK18-bordet

Mon, 23 Apr 2018 06:32:22 Z

Hvis det stod stille ved forhandlingsbordet, ville forligsmanden have erklæret nedbrud, pointerer Bent Greve.


Media Files:
https://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10350735&sizeid=4




Færre kvinder end mænd får anerkendt arbejdsulykker: "Noget er helt galt"

Mon, 23 Apr 2018 05:13:00 Z

Lidt over 10 procent færre kvinder end mænd har de sidste tre år fået anerkendt deres arbejdsskade. Noget er helt galt, mener ekspert.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10350500&sizeid=4




Efter flot weekend: Nu kommer der et vejrskifte

Mon, 23 Apr 2018 04:58:00 Z

Efter en periode med solskin og varme temperaturer må danskerne igen vænne sig til bygevejr, oplyser DMI.


Media Files:
https://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10350517&sizeid=4




FAKTA: De forhandler om storkonflikt eller forlig

Mon, 23 Apr 2018 04:31:00 Z

Søndag aften er forhandlingerne i Forligsinstitutionen sat på pause. Se her, hvem der sidder med ved bordene.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10349036&sizeid=4




Mand trænger ind i kvindes lejlighed

Mon, 23 Apr 2018 04:29:00 Z

Ved et overfald, som ifølge kvinde virker seksuelt motiveret, tog en mand kvinden om halsen, så hun besvimede.



21-årig dykker fundet død i havet mellem Als og Ærø

Mon, 23 Apr 2018 04:26:00 Z

Et redningsmandskab er søndag eftermiddag sendt ud for at lede efter en person i Det Sydfynske Øhav.


Media Files:
https://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10348229&sizeid=4




Ubådssagen: Anklager går efter atypisk straf

Mon, 23 Apr 2018 04:20:00 Z

Anklager vil bede Københavns Byret om at straffe ubådskaptajn Peter Madsen med fængsel på livstid.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10350290&sizeid=4




Rekordmange vil bruge forårssøndag på at indsamle skrald

Sun, 22 Apr 2018 11:09:05 Z

Håbet er, at over 200.000 danskere har samlet affald ind, når ugen er omme, siger præsident for DN.


Media Files:
https://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10346503&sizeid=4




Sådan skriver du den perfekte sang til konfirmanden

Sun, 22 Apr 2018 10:52:00 Z

Hvordan skriver man egentlig den gode tale eller sang til konfirmanden? Den skal rime og være sjov, men det gør heller ikke noget, hvis den er rørende, fortæller professionel festsang-skriver.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10310098&sizeid=4




DSB og Folketinget sendte oplysninger til Google

Sat, 21 Apr 2018 06:44:01 Z

Offentlige institutioner og virksomheder lukker hullet, efter at Jyllands-Posten har påvist mulig datahøst.


Media Files:
https://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10340217&sizeid=4




Kirsebærblomstrende kirkegård forventer 150.000 gæster

Fri, 20 Apr 2018 18:23:05 Z

Tusindvis af mennesker strømmer til Bispebjerg Kirkegård, hvor den berømte kirsebærallé står i fuldt flor.


Media Files:
https://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10337977&sizeid=4




EU truer bilproducenter med kæmpebøder hvis de snyder

Thu, 19 Apr 2018 13:09:50 Z

Mere kontrol med bilindustrien og nyt bødesystem skal undgå ny dieselskandale, lyder det i vedtaget EU-lov.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10331206&sizeid=4




Norwegian tjekker motorer efter fatal ulykke i USA

Wed, 18 Apr 2018 17:04:56 Z

Et fly fra Southwest Airlines måtte nødlande tirsdag i USA. Nu tjekker flere selskaber deres motorer.


Media Files:
https://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10327079&sizeid=4




Ekspert: Danmark er sandsynligvis ramt af russisk cyberangreb

Wed, 18 Apr 2018 15:41:20 Z

Rusland beskyldes for at stå bag et stort cyberangreb. Danmark er højst sandsynligt også ramt, siger ekspert.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10326508&sizeid=4




Danske forbrugere har skåret deres madspild 14.000 tons ned

Tue, 17 Apr 2018 21:09:48 Z

Sidste år gik otte procent mindre mad til spilde i danske husstande end i 2011, viser tal fra Miljøstyrelsen.


Media Files:
https://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10322431&sizeid=4




Advarsel mod lavere elafgift: Kan føre til højere forbrug

Tue, 17 Apr 2018 07:21:37 Z

Forbrugerne skal stadig have en tilskyndelse til at spare på strømmen, lyder det fra klimaorganisationer.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10319368&sizeid=4




Silas Holsts far ramt af frygtet sygdom: "Rollerne bliver pludselig byttet om"

Tue, 17 Apr 2018 05:56:00 Z

- Det er en stor og voldsom forandring, siger Silas Holst om det øjeblik, hvor hans far fik stillet diagnosen Alzheimers.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10316144&sizeid=4




S vil målrette afgiftslettelser til grøn omstilling

Tue, 17 Apr 2018 05:27:15 Z

Regeringen foreslår at sætte elafgiften ned. S er klar til at diskutere, men kræver mere konkret forslag.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10318860&sizeid=4




Politiets dna-tests mindsker kriminalitet blandt unge

Tue, 17 Apr 2018 03:00:01 Z

Kriminelle begår færre forbrydelser, hvis deres dna bliver føjet til politiets register, viser et nyt studie.


Media Files:
https://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10318077&sizeid=4




FAKTA: Politiet gemmer kriminelles dna i ti år

Tue, 17 Apr 2018 03:00:01 Z

Alle betjente kan tage dna-prøver, som føjes til det nationale dna-register. Læs om politiets register her.


Media Files:
https://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10318087&sizeid=4




Danske kvinder rejser ud af landet for at få aborter

Mon, 16 Apr 2018 22:43:56 Z

Sundhedsvæsenet i både Sverige og England hjælper danske kvinder med abort også efter dansk abortgrænse.


Media Files:
https://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10317403&sizeid=4




Diabetespatient: Der er mange ting, jeg ikke fik at vide

Mon, 16 Apr 2018 03:05:03 Z

Når patienter får konstateret diabetes, har 30-40 procent alvorlige følgesygdomme, siger Diabetesforeningen.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10312954&sizeid=4




Sen indsats mod diabetes koster liv og milliarder

Mon, 16 Apr 2018 03:00:01 Z

Nyt studie tyder på milliardgevinst ved tidlige fund af patienter i farezonen for diabetes.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10312898&sizeid=4




Juraprofessor: SF-forslag om mailro til ansatte er nyttesløst

Sun, 15 Apr 2018 10:08:52 Z

SF vil mindske stress ved at skrive retten til fritid ind i loven. Det gør ingen forskel, siger professor.


Media Files:
https://media2.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=10309586&sizeid=4




Nej tak til DAB: Danskerne vil beholde deres FM-radioer

Sun, 15 Apr 2018 04:00:02 Z

Der er ingen folkelig opbakning til forslaget om at lukke for FM-båndet i 2021, viser ny meningsmåling.