Subscribe: Kennel Svanekær´s blog
http://kennelsvanekaer.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Danish
Tags:
familie  fik  fået  får  godt  hvalpe  inge arild  kennel svanekær  kennel  med  på kennel    svanekær    var  vores 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Kennel Svanekær´s blog

Kennel Svanekær´s blogFølg med i vores dagligdag på Kennel Svanekær, et nedlagt landbrug ved Eskebjerg på vestsjælland, hvor vi opdrætter Newfoundlændere og Norske skovkatte. Kig evt. også på vores hjemmeside for mere information - http://www.kennel-svanekaer.dk -Last Build Date: Tue, 06 Mar 2018 11:23:01 +0000

 killingen Buster

Tue, 20 Aug 2013 10:38:00 +0000

Artemis fik een killing d.03-07-2013 en dreng, navn Buster.Farve Blå/hvid smoke, salgsklar d 23-09 2013,e den med sundhedsbog vaccineret og fået ormekur.Ved afhentning følger der en startpakke med.Faderen Mikkel- Mons er med stamtavle. Buster er meget tillidsfuld, vant til andre katte samt hunde.Er du interesseret har du spørgsmål kontakt os på til tlf 29916693 Sp(image) (image) ørgsmål, kontakt os på tlf 29916693Rumle er på vej til en familie i Nærum der glæder sig meget til at lære den at kende ,

Tue, 13 Aug 2013 14:53:00 +0000

Nu er rumle blevet 4 uger gammel, en glad og sund hvalp, der vejer 3 kilo

Rumle en Juli hvalp

Mon, 29 Jul 2013 14:30:00 +0000


Kiesa vores tæve fik sammen med Hektor et kuld hvalpe d 10-07.2013.Vi har en tilbage, en dreng,  som har fået navnet Rumle. Den har en god appetit og får tilskud fra en sutteflaske. Rumle er i god vækst, så når den er klar til at komme hjemmefra, når den er 8 uger vil den veje ca 8 kilo fra en fødselsvægt på 700g. Er du interesseret i en newfoundlænderhvalp,så ring og få alle de oplysninger du har behov for.       Hvalpene Tecla og Piet

Sat, 02 Feb 2013 14:48:00 +0000
Tecla og Piet er nu blevet 17 uger gamle de trives godt og er fuld af energi , nysgerrige og forundret over alt den sne som de boltre sig i. I går var de til dyrlægen for at blive vaccineret og fik deres andet sundhedstjek, de fik meget ros for både deres udseende og sundhedstilstand vægten er fin 18kg for Piet og 16 for Tecla så de er meget klar til nye udfordringer hos en interesseret familie.
Begge hvalpe har fået sig en ny familie, i hver sin ende af landet og begge har det godt hos deres nye familier.    
Wed, 30 Jan 2013 10:32:00 +0000

Sjap slud og gråt vejr kan måske invitere til et dårligt humør, hvad skal der så til at genoprette et godt humør, det kunne være et kæledyr, og så vil jeg anbefale en kat. Dem har vi 2 af som godt kunne tænke sig at starte en ny tilværelse.
   De er 6 mdr. sundhedstjekket og vaccineret, venlige og omgængelige.
De 2 katte øverst Siri og nederst Aida har nu fået nye familier.  Keoma

Tue, 16 Oct 2012 21:07:00 +0000

Et lille billede af en stor hund.
På trods af at Keoma (billedet) som voksen vejer over 50 kilo, kan den stadig huske at den, som hvalp, plejede at sidde på skødet af Inge.
Det giver indimellem nogle udfordringer når man skal have en veninde snak idag. (image)
Keoma, smuk pels og altid klappevenlig.

Se mere til Keoma på vores hjemmeside http://www.kennel-svanekaer.dk/

killingen Pipi

Wed, 15 Feb 2012 12:38:00 +0000

(image)killingen Pipi

Wed, 19 Oct 2011 10:19:00 +0000

(image)
(image)
(image)
(image)
Vi har endnu en enkelt killing fra Wirpies Kuld, den hedder Pipi, er fuld af liv og spillopper den er vant til at være sammen med sine søskende og mor, men det har tyndet ud i familien efterhånden som Pipis søskende er flytte hjemmefra, så den er meget spændt på hvornår den skal flytte hjemmefra.Pipi har fået ormekur, er sundhedschekket, med sundheds bog, vaccineret.Ring hvis du er interesseret 29919847
Pippi har fået en ny familie til stor glæde for alle.Virpis Killinger

Sun, 17 Jul 2011 08:25:00 +0000

(image)
D 12 juli fik virpi 4 killinger en rød og 3 mørk stribede.De ser sunde og raske ud moderen passer dem godt,de er 5 dage gamle og fulde af liv, så jeg forventer et godt resultat.Senere vil der komme billeder af dem.Iøvrigt er jeg i fuld gang med at få opdateret vores hjemmeside.
Mon, 27 Dec 2010 12:48:00 +0000

(image)
(image)
(image)
(image)
Så blev det alligevel hvid jul på SVANEKÆR, men det var knebent.Vores vandforsyning blev angrebet af en frostsprængning, alternativet var smeltning af sne på komfuret i så store mængder, at vi troede vi var de eneste, i det ganske land der ikke fik hvid jul. Her er så nogle stemningsbilleder af resten af den hvide jul.Nana fra Ålborg

Mon, 06 Dec 2010 10:33:00 +0000

(image)

(image)


(image)Nu er tiden kommet, hvor vi får julehilsner fra vores hvalpekøbere, og tak for det.
Her er billeder af Nana der er babysitter, ifølge familien fungere det mægtig godt, selvom Nana hører til gigant racen er den sit ansvar fuldt bevidst. De to skal nok få meget glæde af hinanden fremover.

Sat, 04 Dec 2010 09:14:00 +0000

(image)
Idag fik vi en hilsen fra en af vores killingkøber Det drejer sig om Charlie (nyt navn Marvin)

Han er født d.11.04-09 forældrene er Sigrid Og Mikkel. Som det kan ses er han vokset sig til en stor flot han kat.Vinterbilleder november 2010

Thu, 02 Dec 2010 09:40:00 +0000

(image)
(image)

(image)


Lige en vinterhilsen fra vores Shetlandspony " Soffy" og dens tro følgesvend "82" ,de er udadskellige. Og som bagrund et glimt af newfoundlænderen "Gaia" som nyder sne og kulden.Strandtur

Tue, 14 Sep 2010 10:00:00 +0000

(image)
Her er vi på strandtur med vores newfer, en tur alle deltagere nyderGamle nyheder

Tue, 08 Jun 2010 18:30:00 +0000

Nu må det her jo godt nok siges efterhånden at være gamle nyheder, men syntes alligevel det er morsomt at tænke på at der, for ikke så længe siden har gået elefanter rundt på Vesterlyng.

(image)
Cirkuselefanter på skovtur
Tre elefanter, som ellers hører til i cirkusmanegen, skiftede fjer og palietter ud med enebærgrene og græstørv som en del af et biologisk forsøg i Kalundborg.

Fredag den 19. september 2008, 05:00

Tre cirkuselefanter har været sluppet fri fra Benneweis fra den 15. til den 17. september i Vesterlyng ved Kalundborg. Det var dog ikke på grund af utilfredshed i manegen, men fordi elefanterne deltog i et biologisk forsøg.

Formålet bag projektet var at beskytte en stor mængde af forskellige blomster mod krattets overbevoksning i de fredede områder i Vesterlyng og Vestervang. I deres metode forsøgte forskerne fra Danmarks Miljø Undersøgelser og Københavns Universitet at genskabe økosystemet, sådan som det så ud for flere tusind år siden. Dengang var mammutlignende skovelefanter en fast del af miljøet.

- Vi vil prøve at bevare biodiversiteten, altså mængden af blomster og sommerfugle. Og som det ser ud nu, går det i retning af, at blomster bliver kvalt af krattet, fortæller Morten Lindhard, som er biolog og initiativtager bag projektet.

Man førte derfor elefanterne tilbage til naturen, så de kunne gå i krig med krattet. De plukkede røn, birk, æbler og enebær til at spise. De kastede græstørv og støv hen over ryggen og lavede åbninger i græsset, hvor nye blomster kunne slå rødder. Og så betød deres tilstedeværelse samtidig lidt ekstra gødning til græsset.

http://www.berlingske.dk/danmark/cirkuselefanter-paa-skovtur

(image)Hvalpe kuller!

Fri, 04 Jun 2010 17:40:00 +0000

Her i foråret er Kennel Svanekær blevet velsignet med hele to kuld Newfoundland hvalpe.Gaia fik den 20. februar fem hvalpe og fire dage efter, den 24. februar, fik Kitty også fem hvalpe, så der har været nok at se til på Kennel Svanekær i de sidste par måneder.Hvalpe fødsler er altid både en spændende og nervepirrende begivenhed, som er næsten ligeså udmattende for os som for den vordende mor (tæven).I dagene op til den forventede nedkomst er vi altid tæt på tæven 24 timer i døgnet. Tæven får lov til at indrette sig i Svanekærs ”fødekasse” en stor hjemmetømret hundekurv hvor alle vores hvalpe gennem tiden har set dagens lys.Når så fødslen endelig går i gang foregår det stille og roligt. Tæven lægger sig tilrette og vi brygger en ordentlig spand jordemoderkaffe, da det godt kan tage et stykke tid at få fem, seks hvalpe bragt til verden.Efter hver hvalp er kommet ud bliver den målt og vejet og tidspunktet samt farve, køn og andre kendetegn bliver noteret. Dette bliver så starten på en ”journal” som følger hvalpen indtil den dag den flytter hjemmefra. Det første stykke tid er det næsten udelukkende tæven der tager sig af hvalpene, men inden særlig længe begynder de små at skulle have fast føde og derefter bliver de så småt mere og mere selvstændige og særdeles aktive.Vi har prøvet at give et indtryk af en hvalps hverdag med disse billeder…”En træt tæve og en flok tilfredse hvalpe””Efter en tur i mælke baren er det tid til en lille lur””Så er vi endelig blevet gamle nok til at lave rigtig ballade””Det første kig på verden udenfor i Svanekærs berømte og berygtede hvalpevogn””En hvalp i sit filosofiske hjørne”Hvis du skulle have fået lyst til at se flere billeder af Svanekærs Newfoundland hvalpe så klik på dette link…http://www.kennel-svanekaer.dk/Newfoundland/Galleri_hvalpe_newf.htmMed Venlig Hilsen Inge og Arild Vennike på Kennel Svanekær.[...]Hvem er vi...

Fri, 04 Jun 2010 17:28:00 +0000

(image)


Vi hedder Inge og Arild Vennike og er indehavere af Kennel Svanekær, et nedlagt landbrug ved Sejerø bugten, hvor vi i de sidste syv år har opdrættet Newfoundlændere.

Vi er begge pensionister og kan råde over døgnets 24 timer, det giver os indhold i hverdagen og som regel mangel af tid.

Med denne blog vil vi fortælle om alle de udfordringer, oplevelser og overvejelser vi får i det daglige arbejde med vores dyr.

Hvorfor overhovedet opdrætte? Hvis det er drømmen om hurtigt og let tjente penge så glem alt om det. At vælge et liv som opdrætter er krævende og intet kommer af sig selv. Det er et heltidsjob og du er bundet til dine dyr, så ferier og golfrejser, som mange ellers forbinder med en pensionist tilværelse, er der ikke tid til.

Hvis du derimod nærer en oprigtig kærlighed og interesse for racen så er du godt begyndt.. Det hver morgen at blive vækket af glade livlige hunde er for os i sig selv, begrundelse nok for at beskæftige sig med Newfoundlændere.
Det er livskvalitet med pels og fire ben og det er en tilværelse hvor du hver dag bliver klogere på dig selv og dine hunde.

Vores første erfaringer med Newfoundlænder racen høstede vi da vi sidst i firserne anskaffede ”Skrækkelige Olfert” en sort han Newfoundlænder som familie hund.
Han gav os en mængde oplevelser og blev hurtigt, i kraft af sin natur, en uundværlig del af vores familie.

Engang midt i halvfemserne realiserede vi en gammel drøm om for alvor at flytte på landet. Vi solgte murmester villaen og købte et nedlagt landbrug ved Eskebjerg i stedet.

Vi lagde ud med et ægte hobby landbrug med frilandsgrise, får og en enkelt shetlandspony, Sofi, som vi stadig har. Vi blev dog hurtigt interesserede i hundeavl; og får og grise blev skiftet ud med Newfoundlændere, dog i en noget mindre målestok.

I dag har vi 4 tæver og 2 hanhunde som vi deler vores dagligdag med. Derudover faldt vi for et par år siden for den Norske skovkat som vi i dag også opdrætter.

(image)Hvis du skulle have fået lyst til at se mere til vores dyr så kig forbi vores hjemmeside…
http://www.kennel-svanekaer.dk/


Med Venlig Hilsen
Inge og Arild Vennike på Kennel Svanekær