Subscribe: Popfax.com en hurtigt voksende fax tjeneste
http://faxtjenester.blogspot.com/feeds/posts/default
Preview: Popfax.com en hurtigt voksende fax tjeneste

Popfax.com en hurtigt voksende fax tjeneste

Updated: 2014-10-04T23:34:47.915-07:00

 Popfax.com udvider deres internet fax service til USA

2011-06-08T11:52:00.801-07:00

Popfax.com der er Europas førende udbyder af internet fax servicer udvider nu til det amerikanske kontinent, hvor de vil forsyne mere end 200 byer med lokale fax numre. Denne ekspansion er en del af firmaets strategi om at udbyde bllig, fuldtudstyret og verdens omspændende fax servicer.

USA er førende inden for det teknologisk marked og havde den største bruger af internettet i Nord Amkerika i første halvdel af 2011. Derfor er det Popfax intention at dække 100 hyer herunder; Philadelphia, Jacksonville, Baltimore, Washington D.C., Atlanta, Miami, Jersey City, Orlando, Arlington, Augusta-Richmond og andre.

Det næst skridt for at øge opmærksomheden af servicen er at implementere en automatisk portabilitets process: hvor brugeren bliver i stand til at bestille portabiliteten online og beholde ders fax nummer mens de tilmelder sig Pofpax service.


„selv i økonomisk pressede tider fortsætter Popfax med at udvide sit dæknings areal, udvikle nye funktioner som voice mail og launche nye versioner af det produktive software værktøj som Popcompanion og printer driver sam styrke rollen som som førende global forsyner af internet fax servicer” siger
Vladimir Popesco, der er manager af Popfax.com

Om Popfax.com

Popfax.com er en førende global forsyner af internet fax servicer. Denne tillader slutbrugeren at sende og modtage fax via en web interface, en e-mail klient, skrivebords klient el. printer driver som kan installeres på en computers skrivebord. Integreret i front el. back office applikationer, tillader denne at klare fax transaktioner.

Tjenesten er redigeret af det franske firma POPFAX af Vladimir Popesco og har været kommercialiseret baseret på en ”software som service” forretnings model siden 2006. Det er både en løsning der møder individuelle professionelle (SM2 og SoHos) samt samlede kunder som bruger deres outsource løsning til at møde deres fax behov. Det kan enten erstatte fax service udstyr, bruges som mobil fax fletning el. passe ind i en transaktions applikation.
Hvor sikker er din fax forsendelse?

2010-11-20T09:23:49.924-08:00

@font-face { font-family: "Courier New"; }@font-face { font-family: "Wingdings"; }@font-face { font-family: "Calibri"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; }a:link, span.MsoHyperlink { color: blue; text-decoration: underline; }a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed { color: purple; text-decoration: underline; }div.Section1 { page: Section1; }ol { margin-bottom: 0cm; }ul { margin-bottom: 0cm; } For en virksomhed med mange medarbejdere præsenterer fax forsendelse en række sikkerhedsmæssige udfordringer: · Hvis faxen efterlades uden opsyn kan de følsomme informationer i faxen nemt læses af en tredje part Faxmaskiner gemmer ofte kopier af modtagne faxer internt, hvilket gør det muligt for enhver som har adgang til faxmaskinen at printe flere kopier af faxens indhold Faxmaskiner udskriver generelt de sendte beskeder på papir som kunne placeres et ikke- sikkert sted, hvis de ikke destrueres. Et svar på de sikkerhedsmæssige udfordringer ved fax forsendelse er Internet faxing, herunder navnlig funktionen: registered fax patenteret af Popfax.com. Selvom alle internet fax servicer er meget mere sikre end traditionel faxing pga. den online lagring af faxer på sikre servere og online fax forsendelse via meget sikre HTTPS websider, inkluderer den registrerede fax funktion et juridisk dokument som garanterer både faxens levering og dens integritet. De specielle funktioner fra denne service er som følger: – Forsendelsen sker online via en sikker forbindelse og en konto tildelt af Internet fax udbyderen. – Fax dokumentet er digitalt signeret og bruger ikke-reversibel krypterings elementer og signaturen printes da på den sidste side af dokumentet for telefax. – Modtageren modtager fax dokumentet med den unikke kode og digitale signatur for at få adgang til filen og validere dens ægthed. Dette betyder at ingen undtagen modtageren vil have adgang til denne fax – Afsenderen modtager en e-mail besked og en transmissions rapport der bekræfter leveringen af faxen. På denne måde garanteres leveringen og ægtheden af faxen, faxens indhold kan ikke ændres, ses el. åbnes af en tredje part. – Afsenderen og modtageren kan til hver en tid tjekke ægtheden af den registrerede fax i et sikkert web interface, da faxen lagres i en længere periode. Ydermere kan dette dokument bruges som juridisk bevis i tilfælde af uenighed mellem parterne. Uanset om du arbejder med følsomme finansielle oplysninger, informationer om patienters sundhed, retslige dokumenter el. andre privilegerede informationer, tilbyder den sikre internet fax forsendelses en forsikring om at indholdet i din fax forsendelse beskyttes. [...]Popfax.com lancerer nye funktioner i 2010

2010-05-06T01:35:42.390-07:00

Popfax.com, verdens førende udbyder af internet fax servicer, kan med glæde annoncere et helt nyt sæt af værktøjer og funktioner der skal hjælpe Popfaxkunder til at øge deres produktivitet:
1. Forside – en funktion der gør det muligt at personliggøre brugerens faxer med deres firma logo og adresse. Funktionen er tilgængelig for alle brugere og prisen pr. side er den samme som for almindelige fax sider.

2. Fax mail sammenfletning – en mulighed for at faxe kundetilpassede dokumenter til hundredvis af destinationer. Kundens dokumenter kan inkludere lige så mange indflettede-felter af information som det ønskes, hvilket gør det muligt at skabe individuelle og personliggjorte faxer, samt at automatisere ensformige dokument produktions opgaver.

3. OCR fax indeksering – alle indkomne faxer forsynes nu som indekserbare PDF filer. Dette betyder at kunder kan søge efter et hvilket som helst indhold i deres fax filer ved at bruge et hvilket som helst dokument management system.

4. Registered fax – en funktion der giver mulighed for at sende et elektronisk dokument med fax hvor indholdet er certificeret samt hvor leveringen til modtageren er garanteret. Det tjener det formål at skabe lovlig bevis om at uforanderlig information har været delt mellem afsenderen og modtageren af den registrerede fax.

5. Popcompanion – en skrivebords applikation der kører minimeret i baggrunden af send og modtag faxer gennem www.popfax.com API. Den er et andet vindue til den kundetilpassede Popfax.com konto og er designet til at køre på Linux, OSX og Windows.

6. Popfax – printer driver – printeren der printer dokumenter redigeret fra en hvilken som helst skrivebords applikation til en vilkårlig fax verden over, og som nu kan fås tilpasset Windows 7.

Om Popfax.com
Popfax.com er en førende global udbyder af internet fax servicer. Den tillader slutbrugere at sende og modtage faxer ved at bruge en web interface, en e-mail klient, en skrivebords klient el. en printer driver som kan installeres på computerens skrivebord. Integreret til front og back office applikationer, tillader denne at udføre transaktions opgaver via fax.
Servicen er redigeret af det fransk integrerede selskab POPESCO stiftet af Vladimir Popesco, og er blevet kommercialiseret, baseret på en ”Software som en service” forretningsmodel siden 2006. Det er både en løsning for de enkelte erhvervsfolk (SMVer og SoHos) samt for erhvervskunder som bruger deres outsourced løsninger til at møde deres fax behov. Den kan enten erstatte fax server udstyr, bruges som mobil fax flåde, el. passe ind i en transaktions applikation.
Yderligere information er tilgængelig på www.popfax.com og support@popfax.com .0 kommentarer

2010-01-17T12:43:59.471-08:00

Popfax.com der idag må regnes for at være verdens førende udbyder af internet fax tjenester, kører i januar en kampagne der giver nye brugere mulighed for at abonnere 2 år til en besparelse på over 35 % af den almindelige pris + hundredvis af faxer og SMS'er og valgpakken helt gratis! Har du endnu ikke prøvet at sende faxer over internettet har du mulighed for at prøve deres tjeneste gratis på www.freepopfax.com inden du tegner abonnement. Men skynd dig inden kampagnen udløber!
For mere info om hvad faxen kan gøre for dig se tidligere indsendte blogs om tjenesten og dens mange fordele.
Se kampagne tilbudet på http://www.popfax.com/Internet%20fax%20home.htmlNedsæt dit papirforbrug med internet faxing

2009-08-20T00:30:53.800-07:00

Nedsæt dit papirforbrug med Internet Faxing.

Danmark er et af de lande i Europa der bruger mest papir. Gennemsnitlig bruger hver dansker 271 kg. papir hvert år hvilket er mange flere kilo end vores nabolande hvis forbrug er 30 kg. lavere pr. indbygger pr. år. Kaster vi et blik længere væk, til Ungarn og Letland, er forbruget helt nede på under 60 kg. papir pr. indbygger pr. år.

Samtidig er vi et af de førende IT-lande. Hvor forsvinder alt den papir hen?

Heldigvis er der mange råd for hvordan man kan spare papir. Man kan genbruge papir, bruge begge sider af papiret el. nemmere – slet ikke bruge noget papir!

Ved at vælge internet faxen som dit kommunikations middel kan du på kort tid nedsætte dit papir forbrug.

Med internet faxing sender man dokumenterne over internettet og der bruges derved ikke papir. Den virtuelle fax er en af de mest miljø-venlige kommunikations midler der findes; ud over at sænke papirforbruget spare man også energi til faxmaskinen, vedligeholdelse af denne, blæk og farver ect ect. At sende fax over internettet kræver nemlig ingen faxmaskine, telefonlinje el. ekstra software instillinger, alt det kræves er en computer med internet adgang.

For både store firmaer og enkelt personer er der mange kilo papir at spare ved at bruge internet faxing.

Men det er ikke kun papir du spare ved at sende fax over internettet; internet faxing er samtidig mere effektivt, fleksibel og billigere end den traditionelle fax, samtidig med at den er miljøvenlig. Med internet faxing er det muligt at sende over hundrede af faxer samtidig, til destinationer over hele verden og det er tilmed muligt at sende fax fra en hvilken som helst computer med internet forbindelse, hvor som helst i verden.

Ud over at prisen for at sende fax over internettet er lav, spares der også penge til telefonlinje, faxmaskinen, papir, blæk ect.) Med internet faxing får du alle fordele, samtidig med at du hjælper med til at passe på miljøet og spare på verdens ressourcer. Internet faxing – nem, billig, effektiv, og nu også miljø venlig!

Link til billige internet fax tjenester:

- http://dk.popfax.com

- http://dk.popfax.com/Fax%20email%20OFFER.html
POPFAX.COM, EN NY FAXTJENESTE PÅ DET DANSKE MARKED.

2009-04-24T02:18:19.645-07:00

Den virtuelle fax som kommunikationsmiddel,
Kommunikation er i vores globaliserede verden nøgleordet inden for de fleste erhverv. Uanset hvilken branche man befinder sig i, er det nødvendigt at kommunikere med omverdenen og i forretnings henseende er det hensigtsmæssigt at finde den rigtige kommunikations form. Internettet har åbnet mange nye muligheder for virtuel kommunikation hvor man hurtigt og nemt kan nå hinanden på tværs af tid og landegrænser. Under denne kategori finder vi den virtuelle fax, et nyt, stærkt og selvstændigt kommunikations middel der erstatter den traditionelle fax. Faxmaskinen der for første gang så dagens lys i 1848 er nu ikke længere et ”must” for afsendelse af fax og med den nye virtuelle fax har det aldrig været nemmere sende en fax. En ny faxtjeneste er nu at finde på det danske marked, fax tjenesten Popfax.com der tilbyder en professionel fax service af høj kvalitet til de laveste priser.

Popfax.com- en hurtig voksende fax tjeneste,
Med intentionen om at skabe verdens førende faxtjeneste, startede Vladimir Popesco i februar 2006 faxtjenesten Popfax.com. Tjenesten der har franske rødder og hovedkvarter i Paris har i dag kun knap 3 år efter sin begyndelse allerede skabt en stabil kundekreds i hele Europa samt i USA hvor tjenesten for nyligt indtog sin plads som den hidtidige billigste fax tjeneste på markedet. Tjenesten der flittigt bruges i 22 lande har planer om at ekspandere til Central Asien og er nu også at finde på det danske marked. Internet fax tjenesten Popfax.com henvender sig til professionelle i alle genre hvor kommunikation er vigtig, til selvstændige, små og større virksomheder.

Aldrig har det været nemmere, hurtigere og billigere at sende en fax,
Afsendelse af fax via internettet er både tidsbesparende og økonomisk favorabelt.
Den virtuelle fax kræver ingen brug af faxmaskine, telefonlinje, papir el. blæk og med Popfax.com kan man sende fax til de fleste destinationer for kun 0,37 kr.
Via den specielle funktion « mail2fax » er det muligt at sende op til 500 fax samtidig.
Desuden er der fra Popfax.com side lagt vægt på at tjenesten samtidig med at være af høj kvalitet også er nem og enkel at bruge. Internet tjenesten understøtter 19 forskellige sprog, herunder dansk, og en personlig kundehjælp er tilgængelig på 7 sprog.

Den virtuelle fax – det ”grønne valg”.
Men det bedste er ikke sagt endnu; at sende fax over internettet er også et såkaldt ”grønt valg”; det er godt for miljøet! Hvordan det? Ved at sende fax over internettet spare man ikke kun en masse papir (hvis man er et større selskab der sende millioner af fax, snakker vi lige pludselig mange træer!) men også blæk, farve og strøm til faxmaskinen samt alt den energi det har kostet at fremstille dette monstrum. Ved at vælge den virtuelle fax som kommunikations middel spare du ikke kun penge, men hjælper også med til at spare på verdens ressourcer.