Subscribe: Mona's scravlerier
http://monasscrapperier.blogspot.com/feeds/posts/default
Added By: Feedage Forager Feedage Grade B rated
Language: Norwegian
Tags:
bare  denne    før  hadde  helt  litt  med  meg  mye  noe  noen    når  også    skal    var  vært 
Rate this Feed
Rate this feedRate this feedRate this feedRate this feedRate this feed
Rate this feed 1 starRate this feed 2 starRate this feed 3 starRate this feed 4 starRate this feed 5 star

Comments (0)

Feed Details and Statistics Feed Statistics
Preview: Mona's scravlerier

Mona's scravlerierom mine lidenskaper og hverdagenUpdated: 2015-09-16T19:26:57.497+02:00

 livstegn

2008-04-20T11:22:47.331+02:00

Hoi så ukene flyr avgårde. Trodde jeg skulle få all verdens tid til å gjøre ting nå som jeg er permitert.. men plutselig er enda en uke omme. Vååååååår - sol i mange dager her nå. Og av en eller annen merksnodig grunn er nesen min blitt rød - som vanlig. Fatter ikke at den ikke bare kan få litt fin brunfarge som resten av ansiktet?
Dagene går med til snekkring på stallen - fysj så lang tid det tar, men jeg liker faktisk jobben. DEILIG å få gjøre noe fysisk arbeid.

Og så var det PC en min da.. nå tuller den meg meg igjen... Ikke lenge siden dell mannen var her å byttet hovedkortet - nå nekter den å starte. Sukk får ringe supporten i morgen. Heldigvis er dell suverene på dette når det er ting galt.
Enn så lenge får jeg greie meg med en laptop.. ikke helt frisk den heller. Av en eller anen merksnodig grunn må jeg holde fn knapen nede for å få bokstaver i steden for tall -hufffffff...

Har lurt meg til noen små hobby prosjekter også. Måtte fylle litt på i kort lageret mitt. Lekte meg med teknikken å blande sistress og perfect pearls - likte effekten det gav. Og så har jeg vært ute i god tid. Skal i komf. 4 mai - og kortet er allerede ferdig!! juhu - ikke helt likt meg;) Sleit litt med å komme på noe å dekorere med - disse guttene er så vanskelige - og jeg har ikke klart å finne noen stempler jeg liker som passer til komfirmant gutt. Jaja, nå får det bli som det er.
Kort stemplet og malt med H2O maling:
(image) Her har jeg blandet sistress ink og perfect pearls for å lage bakgrunnen.(image)

Komfirmasjonskortet: Fordiden er laget av en CD som jeg knakk i biter - smeltet embossingpulver i en skje (jepp skjeen er delagt..) og tømte på. Små glassperler limt på med flytende lim.
(image) (image) En cd inne i "kortet" også. På bksiden her er det en lomme til å putte penger.
(image) Nå er det slutt på pausen her... Maia har en sykt diger floke i håret. Den skal vis angripes nå.. er redd jeg må ta saksa litt til hjelp. Uanset blir det nok litt hylig og skriking.. huff..


jagod helg:)

2008-04-05T09:26:46.355+02:00

Hoi, så var det jammen meg helg igjen.... Blir hjemmehelg på oss. Jeg har foring i stallen på jobb hele helgen (oppe kl 6 i dag.. grøss - denne dagen blir lang) Har planer om å få snekkra litt mer på stallen også. Himmel og hav så mye jobb det er å sette opp et bygg altså. Og disse mannfolka går det utroligt treigt med, så nå har Mona tatt saken i egne hender. Plutselig mestrer jeg en sirkelsag (syns egentlig det er litt skummelt) Jeg vet hva en 2x4 er og jeg treffer spikeren på hver slag!! En menge kunnskap jeg egentlig ikke hadde tenkt å tillegne meg, men alt for en god sak. Dessuten.. jag har jo godt av å jobbe litt. Liker ikke å innrømme det, men her i uka måtte jeg til byn å kjøpe meg et par joggebukser. Plutselig var dongri buksene mine blitt litt trange.. humf...
Her er en LO jeg laget i uka. Fikk det skikkelig for meg her en dag. svipp, svipp så var den ferdig. Likte så godt det bildet, selv om tøtta ser litt streng ut.
(image) Fikk pakke i posten også her i går. Veldig lenge siden sist jeg kjøpte scrappesaker. Har faktisk ikke kjøpt noen CHA nyheter før nå!!!Flink jente ja! Kommer vel litt av at jeg ikke var så super begeistra for nyhetene som kom. Ingen revolusjoner liksom. Mulig jeg er blitt kresen altså. Men nå måtte jeg jo bare snope litt ark. 7 gypsies var bra!!! Og favoritten min så langt må vel være graphic45. Kjøpte noen My minds eyes og BG også... MME -skuffer. De ser mye bedre ut på bildene en i virkligheten. Er liksom noe med fargene som blir helt feil. jaja, vi får se, skal nok prøve å få brukt dem.

Nå skal jeg ut å svinge hammeren - god helg!er i siget;)

2008-03-30T17:28:02.441+02:00

Jeg har virkelig storkost meg inne på scrapperommet denne helgen. Plutselig fikk jeg bare en syk trang til å gjøre noe... Satte Janis Joplin (jupp, det eneste jeg liker med hasjen er musikken;)på på bonn gass.. åsså bare gjorde jeg noe. Tenkte ikke - bare putta på det jeg ville ha med. Fikk laget disse to lerretene. De er ganske små - 7x7" tipper jeg.
Har brukt en god del forskjellige teknikker.. medium med hvit maling smurt gjennom blonder danner bakgrunnen. Skriften er transparang som er formet med varmepistolen. Bildet av maia er overført fra papir til maling, og har fått et lag med glossy oppå etterpå.

Hadde det veldig gøy når jeg laget dem.. kansje en smule overdrevet.. men hvis jeg bare finner den perfekte plassen på veggen til dem nå, ja så tror jeg de skal passe godt inn. Bildene er helt håpløse, men jeg gidder ikke ta nye;)
(image) (image) (image)


(image)
(image)

Etter rammene satte jeg i gang og laget en Lo... samme leksa.. bare lagde den - uten å tenke. Er ikke sikker om jeg vil vise den fram helt ennå - tygge litt på det:)

Men i samme slengen som jeg tok bilde av den, fikk jeg tatt bilder av Loer som har vært ferdige her en god stund. Tilltak å ta bilder av dem;) Så her er de:

(image) (image)

(image)Hekle prosjektet mitt...

2008-03-29T13:58:19.358+01:00

Var innom garnbutikken her før påske.. måtte jo ha noe å aktivere fingrene med når vi farta rundt i påsken. Fant et utrolig mykt og deilig alpakka garn.. peiste i gang og strikket først en enkel lue til Maia.. i og med at Monas prosjekter som regle foregår uten mønster.. ja så går jeg nå rudt med ei rosa - og utrolig myk og god lue.

Tok med meg noe av garnet i creme også - hadde ingen planer for det, men kom så på at jeg alltid har vært fasinert av disse "bestemor rute teppene"

Så nå er jeg godt i gang med evighets prosjektet. Vil ikke ha mitt så fargesprakende som de pleier å være - kjører det ensfarget - og har planer om å legge til litt egen vri med å sy blonder rundt kantene på noen av rutene.
Det kommer nok til å ta evigheter før jeg blir ferdig.. har til og med tatt tiden. Det tar meg 25 minutter å lage en rute -og jeg trenger i hvertfall 100 ruter. hoooooo

(image)
(image) Ute regner det...Maia er på besøk hos en veninne... og mamma kooooser seg på scrapperommet. God helg!!!!!Hverdag igjen...

2008-03-27T22:01:18.236+01:00

Ja da var jammen meg påsken over - og vell så det. Jeg opplevde vel det man kan kalle en skikkelig langfredag.. og resten av påsken. Skjærtorsdag kom det masse våt snø - så mye at telefon linjen min datt ned. Telenormannen kom ikke før på onsdag... himmel og hav jeg hadde abstinenser ja!!!!

Ellers er det deilg med hverdag igjen. Har fått gjort litt av hver som har hengt over meg en stund. ENDELIG er platen over kjøkkenbenken på plass - fyttifabian for en jobb.. måtte flytte de elektriske ledningene - og jeg kan skrive under på at det ikke var lett å feste dem igjen. Ikke ble jeg helt fornøyd heller.. ble liksom litt for moderne og kaldt. Dessuten mangler det litt dilldall og krimskrams - maksimlismen lenge leve!!!

(image) Kjøkkeninnredingen er gammel - sikkert 30 år... jeg er vel ikke helt typen som ser vitsen i å bruke tusevis på en ny innredning så lenge den gamle er like hel - det får holde med litt maling og nye knotter.
Er fornøyd med trekkassen på kjøkkenbenken da.. den er perfekt til å stue vekk alt papirrtet til Magnar oppi - og har krukker til å sette redskapene i fra seg i.
Nå surfer jeg som en gal for å finne de perfekte knottene til grytekluter og en tørkerull holder som det står Mona på... ikke lett gitt...Hyllene over vasken har også fått siste finish... selvfølgelig ble ikke det heller helt som jeg hadde tenkt meg. Akuratt som det er for langt fra den øverste hyllen og opp til taket???(image)
Måtte bare ta med et bilde av de gamle sukker skålene mine... Jeg kan ikke har vært stort mer en 13 år når jeg kjøpte den første av disse på et loppemarked - har nok alltid vært litt hekta på gamle søte ting jeg...(image) Ute er det fortsatt snø.... sukk.... Jeg var jo bare i den vårstemningen her før påske - og så kom dette marerittet...
Fikk i hvertfall berget inn noen greiner med hyll - så er det da vår på kjøkkenet i hvertfall


(image)Noen LO er

2008-03-18T23:04:49.497+01:00

Det har gått litt i surr for meg med tanke på hvilke LO er jeg har vist frem her og hvilke jeg ikke har. Kom på at denne "Felix" har jeg i hvertfall ikke vist. Den var med i siste nr av "Vi Scrapper" Kansje litt enkel til meg å være, men jeg har fått det sånt for meg med det lit romantiske og sarte. K&Co er jo bare het nydelige - håper virkelig de kommer med noen nye Mona ark snart.

Legg merke til prima blomstene.. JEg har brukt prima blomster!!!! Det er ikke hverdagskost, egentlig kan jeg ikke fordra dem, men disse var litt søte siden de var litt mer "bling"(image) Og her er enda en med K&co ark... pynt i fra Prima (det er bare blomstene jeg ikke er glad i , pynten er RÅ) Tøtta hadde sminke på for første gang - rimelig stolt og fornøyd ja.
Ellers har vi tilbrakt de to siste dagene på fjellet - hyttetur til Gullingen. I know - ikke helt Mona det heller. Og bare så dere vet det, jeg hadde ikke ski på altså! Men å kose seg i solveggen med sjokolade og kaffi - det kan jeg like! Nesten så jeg klarte å glemme at det garrantert dukket opp noen nye grønne vår spirer hjemme.

Gleden av å se ungene koose seg, og Maia som suste rundt på ski med et digert smil, ja den varmet nesten like godt som sola. I dag imponerte hun stort med å sette avgårde mot hoppet som var laget til store unger og voksne.... og etter noen forsøk klarte hun til og med å stå på beina!

Litt asosial men morsom kvelds underholdning hadde vi også - "rød snø" på DVD - Husker hvor utrolig skummelt og spennende jeg syntes det var når det gikk på TV - og jeg fikk lov å være oppe å se på det. Så skummelt syntes jeg nok ikke det var nå, men serien var jo herlig og god da! *nostalgi*
(image)

Nå venter senga.... slitsomt å sitte oppe halve natta å se på film mens man døtter innpå med påskegodter:)
Tagget....

2008-03-15T13:57:08.585+01:00

oki da...
Tror jeg har blitt tagget mist 3 ganger nå.. og har valgt å late som om jeg ikke har sett det:)
Siden jeg sitter her og kjeder meg litt, ja så skal jeg heller ta å svare på denne...

4 jobber jeg har hatt: Jobba på et garveri med å berede sausekinn. Ridende guide til Preikestolen. Daglig leder på et innkjøpslag for bønder. Beredskapshjem for ungdom.

4 filmer jeg har sett: Kjære vene... ser de som kommer på TV av og til jeg.. Kino tror jeg det må være mist 5 år siden jeg var på sist. Da så jeg Elling 2

4 steder jeg har vært: Favorittene er vel - California, Praha, Villinius og London

4 steder jeg har bodd: Har holdt meg i Rogaland hele livet jeg. Kopervik, Foldøy, Stavanger og Nedstrand.

4 TV-programmer jeg ser på: Hotell Ceasar (jepp hver eneste episode på web tv) Farmen, Norkste tallenter og så er selvfølgelig tirsdagen hellig med Fruene eller Grey's

4 radioprogrammer: Radioen er kun på via klokkeradioen om morgene. Da er det NRK Rogaland. Jeg liker i grunnen å ha det stille rundt meg.

4 favoritt matsorter: BIFF, Nachos, stroganof gryte og pastasalat

4 steder jeg gjerne skulle vært nå: Drømmer om en tur til Russland. Ja og en tur til England / Whales for å shoppe hester. Kunne også tenkt meg å vært i Sveits og på Island. Reisemål med sol og varme er helt utenkelig, jeg reiser ikke for å late meg, men for å oppleve.

4 neste som er tagget er: INGEN!!!Okey da...

2008-03-14T17:05:03.391+01:00

En aldri så liten rapport om hva som foregår i Mona verden... Vet det har vært veldig stille i fra meg i det siste.Annette sier jeg er inne i en total makover periode... tenkte litt på det og hun har rett. Det var på tide med forandringer.Mitt første forsøk på disse forandringene var å pusse opp. Lover deg at det var på tide. Veggene på kjøkkenet var grønne, med gule lister og røde kjøkkenskap!! Gikk inn for oppgaven med liv og lyst - ja og etter å ha pløya gjennom en diger bunke med "vakkre hjem" ble rommene lyse, og jeg har tatt frem igjen alle de gamle tingene mine. Har vel i grunnen samlet på antiviteter så lenge jeg kan huske - og jammen meg fant jeg mye rart stua oppe på loftet. De mye omsnakte lampene mine... For når man ikke ser seg råd til å kjøpe det gulvet man aller helst vil ha, ja då gar man i steden amokk på internett og kjøper lamper:)Stunt nr to... var at jeg sa opp som Designer for Scrapshop - som nevnt tidligere er det på tide å være fri og frank. Jeg har scrappet litt etterpå - og det var DEILIG å få bruke akuratt hva jeg ville når jeg ville. I samme periode gikk jeg amokk på E bay - blonder så klart.Har ikke noe bilde her, men stjeler et som Annette har lagt ut av de jeg sendte til henne. Du kan trygt si at jeg har litt mer en de der. Problemet mitt nå er hvordan i all verden jeg skal klare å organisere dem. De ligger strødd utover pulten min. Noe som igjen resulterer i at jeg ikke får scrappet før de er rydda bort. Og faktisk - it suits me fine! Jeg simpeltent elsker blonder.. de er vakkre å bare ta og se på. Går og funderer og tenker litt på om det ikke finnes noe fornuftig jeg kan bruke dem til.. noe fint jeg kan lage å pynte i nyoppussa spisestue med... De ideene jeg har til nå er forholdsvis ubrukelige:)Og fortsettelsen på Mona's total makover... Joda jeg gikk til sjefen min og bad han om å permitere meg. To dager seinere hadde jeg fått det som jeg ville!!! Jada jeg vet at det er litt sprøtt, men det har sin forklaring som jeg ikke gidder å utdype her. Det fine er at nå har jeg masser av tid, og det passer perfekt i og med at vi endelig er i gang med å sette opp den berømmelige stallen min. Kan fort se ut til at jeg må gjøre mye av jobben selv. Og i går fant jeg ut at jeg liker jo faktisk å snekkre, så lenge jeg vet hva jeg skal gjøre.Så ja det er store forandringer her.. jeg har 100 prosjekter jeg vil og må gjøre. Pusler litt med håndarbeide - ble ferdig med en ganser til Maia i dag - og tenkte jeg måtte kjøpe litt nytt garn i ettermiddag. Aner ikke hva jeg skal strikke da, men det kommer jeg vel på etterhvert;)Mye har skjedd med hestene også. Sist helg var vi på hingstekåring. Ikke fritt for at vi holdt på å sprekke av stolthet da hingsten vår ble kåret, og det med de beste karrakterene en tinker noen gang har fått i Norge. juhu... En ny hoppe klarte jeg nå også å få lurt med meg hjem igjen, det til tross for at Magnar 1 timer før jeg kjøpte henne sa "bare så du vett d, me ska ikkje ha någen hest me oss hjem altså" hihihiJa.. det var en aldri så liten oppdattering på hva jeg bedriver dagene med... Skal se om jeg ikke får tatt noen bilder å legge til i dette innlegget før jeg må avgårde å hente "helgegutten" vår. Han er her annenhver helg.Og til slutt et bilde av den nye genseren til Maia... strikka helt uten mønster.. jammen litt dritflaks at den er brukbar:)[...]Min siste LO som DT for scrapshop

2008-01-12T12:04:02.663+01:00

Så har jeg gjort det - levert mitt aller siste bidrag til scrapshop sitt DT. Jeg har vært med på laget der nå siden butikken startet - og levert hver eneste utfordring.
Det var absolutt ingen lett avgjørelse, men nå som det er gjort, kjenner jeg at det er det rette.
Jeg vil prioritere andre ting - og når jeg skal scrappe, ja så har jeg lyst å scrappe hva jeg vil og når jeg vil!!!
Her en altså min siste LO - prima papirer, hambly og bokstaver fra American Crafts.(image) Ellers har vi det stort sett bra. Gubben er rimelig ubrukelig for tiden da - "går" rundt med prolaps i ryggen og kan ikkje gjøre noe som helst.
Jeg driver å pusser opp litt. Kjøkkenet og kjøkken møblene er fardig malt. Mangler en plate over komfyren og nytt gulv. Har lokka pappa til å komme å hjelpe meg med gulvet - ser ikke for meg at jeg skal legge laminat på så skjeivt gulv alene.klin kokos...jaja, ikke fullt så galt da..

2007-12-16T23:06:24.734+01:00

Har stort sett holdt på med hemmelige prosjekter denne helgen... men denne som jeg ble ferdig med i kveld kan jeg jo dele med dere. Tviler sterkt på at mottageren leser her før hun får den i morgen.
Det er snakk om nye nissestreker på jobb. Temaet var nøtter - og plutselig sto jeg der da, med en kokosnøtt som skulle "pyntes" (å ja, mine kollegarer tror jeg bruker 10 minutt på et prosjekt som dette... ehe...)
Vel.. føst måtte jo nøtta deles da... Herregud.. prøv det med ei rusta baufil!!! Gubben måtte trå trå til når jeg begynte å bli lett rød i toppen. Anne Jorunn tipsa meg om å koke nøtten slik at det hvite kjøttet inni slapp lettere. Etter 3 timer i gryta var det en smal sak - HELDIGVIS...
(image)
Jeg har brukt lokket som fot. Pøste på med flytende lim - og surra på den kule hamp tråden som jeg fant på Biltema. Malte med Distress Crackle maling (DIGGER den!!) Sydde løkker av hamp tråd, limte på blonde og bånd. Knappene er selvfølgelig sydd fast. Sommerfuglen er blitt pyta med brune prikker (glossy og distress reinker) ja og knappenåler som følehorn.
Nå håper jeg virkelig at mottakeren blir fornøyd med sin nye pennholder.(image)
(image) Ellers har det vært en hektisk uke - Maia ble hele 5 år den 12. Tok meg selv i å tenke "hvor gamle er de når de slutter å ha bareneselskap" hoi.. sovna tidlig den kvelden. Dagen etter var min bursdag - litt roligere det. Fredag juleshopping - var ikke hjemme før kl 22... og i dag har det vært familieselskap!!
Hoi... uken som kommer nå skal jeg bare KOOOSE meg - Tror det meste er klart til jul nå.En støvel:)

2007-12-06T11:37:08.096+01:00

Denne støvelen dektorerte jeg som en del av den siste utfordringen til scrapshop DT
Oki, så hvorfor en gummi støvel?
Jeg jobber på en videregående skole - naturbruk. Denne støvelen kom i posten som reklame for støvlemerket. Det morsomme med det hele var jo at det bare kom EN støvel - ja så da var det i hvertfall ingen som kunne bruke den. (heldigvis) Siden har støvelen stått på kontoret - temelig synlig og samlet støv.
I desember har vi nissevenner - og gjør nissestreker med hverandre. Alle har fått utdelt hver sin hemmelige venn, men jeg syns dette er så morsomt at jeg muligens nisser for litt flere en denne ene vennen.. tihi..
Vips, så hoppet støvelen oppi vesken min. og vips så var den hjemme hos meg, nymalt og julepyntet.
Planen er å ta den med tilbake på jobb - og fylle den med vann og en bukett med kristorn.
(image)
(image)Juleforberedelser

2007-12-01T15:46:35.543+01:00

(image) Nå begynner julestemningen virkelig å trenge inn her. I dag har Maia vært med dansegruppen og underholdt litt på gamlehjemmet. Jostein fikk være med oss hjem etterpå - så nå leker de på loftet, mens jeg driver og vasker vinduer og rigger påå julelys i vinduene. Det er bare sååå kos å få opp adventsstakene. Var oppe å gløttet litt på julepynten- mon tro hvor lenge jeg skal vente før jeg drar den frem. Jeg er maksimalist når det gjelder julepynten også - så det er snakk om noen esker;) Litt må jeg vel vente - kan ikke ta frem alt ennå. Neste helg kansje.

Scrapping er det heller lite med den siste uken. Laget noen pakkelapper til en DT utfordring som skal være ferdig på mandag - klør i fingrene etter å få gjort nåe mer, men må vel nesten få litt orden i heimen først. ja så hvorfor sitter jeg her.. bare så forbaska typisk meg... lurer meg unna ryddesjauen - skal bare ha en liiiten pause ved dataen.. joda.. Ikke rart det tar tid å vaske vinduer.Snart skolejente!!!!

2007-11-15T13:51:33.758+01:00

I dag har vi altså vært på besøk på skolen for første gang... Har jo alltid hørt at folk sier at tiden går fort.. og nå skjønner jeg det. Men jeg syns nå kansje det er litt tidlig da. Maia er jo fortsatt 4 år. Jaja, uansett fint at de får besøke skolen og forberede seg litt denne vinteren. Maias Tante Åshild var læreren som møtte dem - så da tødde hun opp og var ikke redd lenger. Ikke fritt for at hun har gruet seg litt til i dag.
Ser ut til at de blir 10 stk i klassen de første 3 årene. Det er i grunnen en ganske stor klasse til å være her på bygda.
For min del gikk spenningen ut på om jeg var den eneste med kamera på slep... heldigvis var det mange andre som hadde det med seg. Jeg syns fortsatt det er veldig pinlig å ta bilder i sånne sammenhenger når jeg er den eneste som gjør det.
(image) Jeg har scrappet også!!!
Er pir full av inspirasjon etter helgen. 100 ting jeg har lyst å gjøre. Har tilbragt hver kveld på scrapperommet. Måtte først få unnagjort en DT utfordring som skulle inn i dag. Dem finner du HER
Neste prosjekt er faktisk å lage ATC kort. Torhild utfordret "reiseselskapet" i helgen til å lage 5 ATC med ting vi fant på flyplassen på vei hjem. Så skal vi bytte, og lage hver vår LO med et bilde fra turen.
Den øverste Loe
n her laget jeg på Tønsberg treffet. 9x9 og skal i albumet som oldemor skal få.
Den nederste begynte jeg på før helgen, men har ikke fått gjort den ferdig før i dag.
Begge LO ene er laget med ark fra K&CO - jeg er helt forelska i de arkene nå for tiden.(image)
(image)

2 plass i NM scrapbooking!!!!!!

2007-11-13T00:43:58.674+01:00

Hollala for en helg!!!Fredag ... i storm var vi 5 scrapshop damer, eller jenter om man vil som sjekka inn på flyet til Sandefjord. NM treff i Tønsberg. Anne Bodil hadde gubben med - så de kom etter i bobil. Wibeke og Camilla hadde vi avtalt å møte på treffet.Noen scravlet mens andre scrappet til langt på natt. Kun avbrutt av kjekke kurser,shopping og mat.For første gang fikk vi også se finale bidragene - fytti fabian... for et nivå.... Der og da ble jeg overbevist om at jeg ikke hadde så mye som en ørliten mulighet til å stikke hjem med seieren.Lørdags kveld skulle vi få resultatene. Under selve annonseringen av vinnerene ble alle de 20 finalistene i kort og scrapping ropt frem. Der sto vi da... DRIT nervøse og spente. Fyttifabian det er ikke noe kjekt å stå sånt til utstilling mens 100 andre står og studerer deg altså. Det eneste jeg tenkte på var hvorfor i all verden jeg ikke hadde tissa før det hele begynte...3 premie i kort ble annonsert : Kirsten Aune... hoi, og hun fellte en tåre.. HERREGUD.. jeg måtte se opp i taket og telle lyspærer for å ikke la meg rive med.3 premie i scrapbooking: Kine Saatvedt .... hun var ikke der, men mamma Anne stillte stolt opp og tok i mot klemmer.2 premie i kort: Anne S. Hagen.. hoi, så ble det enda en premie på mamma Anne.2 premie i scrapbooking: De snakket ett eller annet om at Tim Holtz likte cracled pictures.. hum hadde ikke jeg det med?? Mona Helgeland... HÆ..dobbelt hæ!!. DÆVEN... nå må jeg tisse...Rimelig uvirkelig... og rart. Dette hadde jeg aldri trodd.Jeg fikk stille meg opp og smugtitte på det digre gavebordet som var mitt, mens de annongserte de to som virkelig fortjente å vinne.Anita Hagen i kort og Ingvild Bolme i scrapbooking.Må bare si at jeg er så utrolig fornøyd med den plasseringen jeg fikk... er sikkert minst like stolt som de som vant.Fortsatt litt sliten etter en lang helg, men guri så kjekt vi hadde det.Må legge til at jeg syns at de i NM komiteen gjorde en fabelaktig god jobb. Jeg har i løpet av hele arrangemanget vært litt sån der småirritert på dem når de ikke har lagt ut info og ting inne frister.. og savnet en del informasjon etter hvert. Men når jeg så den jobben de gjorde i helgen. Hvor profft de taklet og fikset alt. Og det med et smil hele tiden - ja jeg trekker all min "små surmuling" tilbake og sier at de har gjort en KANON jobb!!!Ja og her kommer litt bilder - Lånt av Annette / NettiNetti og Elisabeth var på jakt etter en scrappekjendis.. men endte opp med bilder av seg selv... hihih, det er TrineBlix /Hønemor som ler av dem i bakgrunnen. Scrapshop hadde ikke mindre en 3 finalister!!!!! Her sitter vi spente 10 minutter før vinneren skal kåres. Torhild Fornes endte på en delt 5 plass i kort. Anne Bodil Gursli fikk 6 plass i scrapbooking. Dæven syns vi kan være godt fornøyde altså!!Litt av gavebordet.. verdien skulle være 5500 kr. Vinnerene med kronene sine på. Anita(tv) og Ingvild Resten av gjengen... fv. Anne Bodil, meg, Torhild, Elisabeth OJ, Elisabeth/sjefen sjøl og CamillaGavebordet var flott... men noe av det kjekkeste jeg fikk var faktisk kommentarene som dommerene hadde gitt.Emily Falconbridge: The use of texture is amazing - your layouts have such a rich, warm feel to them like a cozy quilt - I love them!Tim Holtz: Fantastic! Cracled photos and all. Loved, loved, loved your work, the textures, the designs.Bente Foyn: Flotte LO'er med bruk av morsomme teknikker. Likte spesiellt godt farger og komposisjon på LO nr 3Gudrun Loennecken: Mange fine detaljer. God bredde på teknikker, fin fargekombinasjon og design.[...]heia!

2007-11-04T17:26:13.768+01:00

For å starte med en klisje... harlighet som dagene flyr!!!!
Forige helg var jeg på tur til Litauen med 25 stk i fra jobb. Mange flotte intrykk å fordøye. At jeg skulle komme til å sitte helt rolig og fasinert å se på "svanesjøen" er det vel få av mine venner som vil tro. Det var rett og slett fantastisk!! Rimelig karslige var vi jo når vi kom ut av operaen og det sto DEN digre limosinen (med masse Champagne) og ventet på oss.
Spa og shopping var ogs HERLIG. Vilnius kan absolutt anbefales.
Pga SAS og ustabile fly ble vi forsinket på veien hjem. Fikk til og med et par timer med sopping i København! Helt greit, men når man kommer hjem midt på natta, er det ikke videre kjekt å gå på jobb morgene etter. Stakkar elever... de fleste lærerene gikk rundt som zoombier.
Tok et par dager å ta seg inn igjen etter turen...
Noe scrapping har det ikke blitt.... alltid mye som må tas igjen når man har vært på tur..
Og nå.. ja nå er det neste tur som det må tenkes på. Reiser jo ikke før på torsdag, men vet at jeg får en hekstisk uke, så ja jeg har begynt å pakke. Viste du har MIMI kofferten veier 4,4 kg!!!
Huff... hvordan i all verden skal jeg klare å holde meg under 15 kg.
Uansett gleder meg veldig til treffet i Tønsberg - skal bli kjekt å treffe flere av disse damene jeg har sett på nett, men aldri møtt live.
Legger med en LO laget til sist månedscrappen hos scrapshop.no og en LO laget til DT(image)
(image)ja her var det liv....

2007-10-20T18:00:25.229+02:00

Auda.... har vist "glemt" å blogge i over en mnd. jeg. Har i grunnen 100 jern i ilden, men egentlig ingen unskyldning. Jeg sitter nå her med PC en flere timer for dagen/kvelden da.

Legger ut 3 LO er som jeg laget da vi var på scrappetur til moi. Fytti fabian så herlig det er å reise på sånne turer. Denne gangen fikk jeg faktisk gjort litt også da. Hey, jeg komme meg!!

Blir litt reising og aktivitet de nermeste månedene. Neste helg er vi 26 stk fra jobb som skal på tur til Litauen - tihi, det skal bli veldig morsomt - skikkelig blanda gjeng kan du si - og slettes ikke alle som er reisevandt. At det er bestillt billetter til operaen - Svanesjøen. Ja og en dag på spa - hahaha - dæggeren det blir morsomt.
Ja og i novemer har vi jo meldt oss på til NM treffet. Det blir også garantert en sukse. Eneste hodebryet mitt er hvordan i all verden jeg skal klare å begrense baggasjen min til de 15 kg det er lov å ha med seg på flyet.
Nei nå skal jeg scrappe litt til - er skikkelig i slaget for tiden!(image)
(image)
(image)Lyst til å være med på et Design Team???

2007-09-02T21:13:11.900+02:00

(image)Finalist i NM!!!

2007-08-27T19:44:06.272+02:00

Skulle bare en kjapp tur innom PC en før leggetid i går kveld. Og der lå det jammen meg mail i fra NM kommiteen i kort og scrapbooking. Jeg er en av 10 finalister i scrapping!!!
Jeg ble aldeles helt målløs, hadde ikke hatt forhåpninger om å gå videre en gang.. var langt i fra fornøyd med bidragene jeg leverte - sendte dem egenligt bare inn sånt "for å delta"
Skal inrømme at det ikke var så lett å få sove i går kveld ja - hodet surra og tenkte på de nye oppgavene.. tidspress... hoi...må nok tygge på den oppgaven ja.

Vel her er bidragene jeg sendte inn:

(image)
(image)Noen DT LO er

2007-08-07T11:51:39.790+02:00

Hadde store planer om å scrappe mye nå i sommer. I steden har det blitt mye hest og fint lite scrapping. Kansje det har litt med bildene å gjøre. pga været er det ikke blitt knipset så mye som ellers. Dessuten har jeg gått og ventet, og ventet på at det snart skulle komme noen nye ark - er dritlei de gamle. Her i uken dumpa det nytt BG og MME i posten - hollala - det hjalp ja. Klør i fingrene etter å begynne å bruke dem.
I morgen reiser jeg til Stavanger. Scrapshop har flyttet til nye utrolig lekkre og store lokaler i Sola sentrum. Har bare fått sett bilder, men det ser veldig lovende ut. Har invitert meg selv - og alle andre som vil til scrappetreff i den nye butikken hele torsdag!!! ååå, det blir kos!!!

Nedenfor er to nye LO er. (image)
(image)Tørke litt støv her inne....

2007-07-23T18:51:43.924+02:00

Hoi, oi, på tide med en liten oppfriskning her ja..
Trodde denne ferien skulle bli rolig og avslappene med masse tid på scrapperommet. Så feil kan man ta. Forige uke var jeg med Elisabeth oh Mikal til Tysklan og hentet hjem en ny hingst. Veldig kjekt å reise på sånne turer, bare jeg hadde sluppet den hersens båten.. Oppvokst på en holme, og så blir jeg grønn av sjøsyke. På hjemturen var jeg elendig.. to timer før vi var fremme i Haugesund ringte de meg fra barnevernet. Om vi kunne ta i mot en 11 årig gutt i 14 dager. Om jeg kunne hente han om 5 timer...
Hoi, joda så nå er vi 4 i familien en stund. Kjekt og slitsomt.
På onsdag tar Magnar ungene med set på fjelltur i et par dager. DA skal jeg bure meg inne på scrapperommet, og døtte innpå taxfree snadder.
Litt har jeg nå fått gjort alikevel da.. Var på IKEA og fant et stilig stoff. Klippet disse grønne og rosa figurene ut der i fra. En enkel LO til meg å være. Men hadde i grunnen ikke så mye jeg ville formidle med disse bildene, ville bare ha dem med i BOM albumet mitt. Jeg var faktisk klin edru når Lene tok de bildene av meg :)
(image)1 Kommentarer

2007-07-07T11:09:18.844+02:00

Endelig har jeg fått scrappet litt igjen. Kan ikke få sagt hvor utrolig deilig det er å ha ferie. Denne helgen er Maia på hyttetur, så jeg koser meg med scrapping og data.
Har i grunnen ikke så mye jeg vil si - men ville vise frem mine to siste LO er.
(image)
(image) Får en del henvendleser om blonder og bånd. Det er utsolgt for alt untatt pakken med 5 forskjellige hvite blonder. Av en eller annen grunn får jeg ikke til å endre på "til salgs innlegget" nedenfor herLitt å selge...

2007-06-27T20:35:10.279+02:00

Oki.. så har jeg gjort det igjen. Gått amokk på E bay. Sykt mye fint å få tak i der... og kjekt med pakke i posten. Er kjempe fornøyd med det jeg har fått. MEN, det selges jo ofte i litt større kvantum en de 1-2 meterene jeg trenger - så da tenkte jeg å legge ut overskuddet mitt for salg.Desverre er ikke bildene så all verdens.. men tro meg - disse er fine!Blondepakke. 1 meter av hver av de 5 blondene. 3 av dem er i bommull - kritthvite, 2 i nylon (eller noe i den duren) crem fargede. kr 40,- pr pakke. porto kommer i tillegg. Bånd nr 1 - Mørk brun. I ull med fløyelsbånd og perler (perlene går det fint ann å klippe bort) Dette er aldeles nydelig. kr 15 pr meter - porto kommer i tillegg. Bånd nr 2 - Brun - rysjet chiffon, med fløyelsbånd og perler - Nydelig. Kr 15 pr meter - porto kommer i tillegg. Bånd nr 3 - Mørk brun. Ull med påsydde skinnbiter. Morsom og annerledes. Kr 15 pr meter pluss porto Bånd nr 4 - Antikk, håndlaget indisk bånd. brun og beige. Denne er bare et syn.. Kr 25 pr meter - pluss porto Bånd nr 5 - Antikk indisk håndlaget. Flettede gulltråder med paljetter. Kr 15 pr meter - porto kommer i tillegg Bånd nr 6 - Håndlaget, antikk i fra india. Blå med paljetter. kr 15 pr meter. - porto kommer i tillegg.Hvis du har lyst å kjøpe noe av dette send meg en mail - mowesth@online.no Når det gjelder porto satser jeg på smartpost. Det ble da 11 kr uansett hvor mye du kjøper.[...]En LO

2007-06-19T21:10:20.500+02:00

Jeg har vel i grunnen ikke så mye jeg vil si i dag.. hadde bare lyst til å legge ut denne LO en. Daisy D er og blir helt RÅ ark. Gleder meg til den nye serien deres som kommer snart.
Ellers går det i siste innspurt på jobb. Stemningen er til å ta å føle på - alle stresser rundt for å bli ferdige med det som ksla være klart til ferien, og eksamene. Jeg er stort sett ajour med mitt og går rundt og terger på de andre som stresser.. tihi - små gleder her i livet:)

(image)Helgens produksjon

2007-06-17T18:25:39.678+02:00

Denne helgen har vært skikkelig kosehelg. Har ikke hatt annet på programmet en å være hjemme. Har fått tilbrakt en del tid inne på "lekerommet" mitt. To LO er har det blitt.
17 mai LO en skulle liksom være monokromatisk - men så klarte jeg ikke helt å holde meg da... bare måtte ha med litt gull . og den sykt lekkre blonden fra Melissa Frances. Jaja, så får jeg heller lage en ny til DT utfordringen.(image)
(image)god kveld:)

2007-06-16T19:08:31.295+02:00

De siste dagene her jeg brukt mye tid på surfing.. nettsurfing ja.. Er kansje inne i en periode der jeg er på jakt etter ny inspirasjon. Jeg går og venter på at det skal skje noe nytt og spennende. I og med at CHA summer nermer seg kan det jo godt tenkes at jeg får ønsket mitt oppfyllt snart.. men det tar jo litt tid før disse nyhetene når lille norge da..
I mellomtiden har jeg snopa litt på Ebay... mye rart og finne som egentlig ikke er beregnet til scrapping, men som jeg håper kan gjøre susen.
Inne på etcy.com er det også mye morsomt, og gode ideer til ting en kan lage. De færreste av de som selger ting der inne sender til Norge. Jeg såg at eg dame hadde laget seg en nålepute og brukt en kopp hun hadde dekorert. Jeg bare måtte herme litt og brukte denne boksen som jeg fikk knapper i fra Melissa Frances oppi. Ha nå vet jeg jammen meg hvor nålene mine er neste gang.(image)